Kaitin
Közzétéve: Nov 17, 2017 22:05:49 GMT 1
Post by Raven on Nov 17, 2017 22:05:49 GMT 1
Sybil
A zsaruk pár ponttal okosabbnak bizonyultak mint, ahogy előzetesen feltételeztem. Amikor meglátták, hogy nem állok ott, fel tett kezekkel, nem vágták be az ajtót és törtek rám. Ellenben egy fény gránátot robbantottak az arcomba amire, nem tudom miért, annyira nem voltam felkészülve. Úgyhogy arra sem, hogy kettő megpróbál hátulról lefogni, miközben én a meglepetéstől sikeresen elsütöm a fegyvert. Teljesen vakon, a franc.
Mikor újra látok egy sokkolóval találom szembe magam. Szerencsére a zsaruk sem rám számítottak, így ki tudom rúgni a sokkolós bokáját. A másik persze rögtön pofán is töröl, válaszul az akciómra. Nem baj, az ökle kevesebb kárt tud tenni, mint a sokkoló. Neki megyek és neki lököm a fülke hátuljának, felkapom a fegyvereim, elvetem magam és rájuk szegezem. Milyen meglepő, ők is ezt teszik. Mögöttem az egyikük pedig ép készül megtérni a teremtőjéhez. Hát ez nagyszerű. Biztos akkor kaptam telibe mikor vakon elsült a stukker.
-Most mi legyen veled?- Morgom a hátam möggött haldoklónak. Kiköpök egy adag vért, majd elnevetem magam az érdekes szituáción. Az egyik rendőr megkérdezte, mi lesz most, a másik figyelmeztet, hogy tegyem amit mond, utóbbi nem túl szimpi.
-Mi lesz most?- Ismétlem a zsaru kérdését.-Mondjuk mesélhetek vicceket. Szeretitek a rendőr vicceket? Ezt hallgasátok: Két rendőr megy az utcán, találnak egy gumibotot, az egyik megszólal. Te ez nem a Béláé? Mire a másik. Kizárt, ő tegnap elvesztette. –Fura mód egyikük sem nevet, na mindegy, én megpróbáltam.- Ok, tartogathatjuk itt a stukkert egymásra és mesélhetem a vicceimet, amíg a kollégátok elvérzik mögöttem. Vagy vihetitek a kollégátok sorházba én meg leléphetek. Mondom mi az én ötletem. Szépen leteszitek a stukkert aztán két oldalról felmarkoljátok a társatok, át sétáltok vele a saját hajótokra és elhúztok vele egy kórházba. Én meg szépen megyek az utamra. Ez nekem elég barátságosan hangzik. Persze nekem az is oké, ha mindhármatokat le kel lőnöm.
Ott maradok fekve rájuk szegezett fegyverrel, ameddig le nem eresztik a sajátjukat. Ha csak leeresztik akkor rájuk szólok, hogy dobják is el és csak az után kelek fel a földről. Közben fél kézzel még mindig rájuk szegezve egy pisztolyt.