Azoir
Írónövendék
Utoljára online: Sept 22, 2021 18:33:50 GMT 1
Mar 23, 2016 20:53:34 GMT 1
|
Post by Azoir on Apr 18, 2017 17:44:50 GMT 1
A parancsnokságon található cellák egyike, "2"-es sorszámmal.
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
Utoljára online: Aug 1, 2022 18:25:56 GMT 1
Jun 9, 2016 17:55:43 GMT 1
|
Post by Niteris on Apr 29, 2017 17:46:21 GMT 1
~Remélem lesznek tűzmorzsák is~morfondírozott Niteris, amikor előbukkant Ostoros Chen, és vadul védelmezni kezdte őket... ki tudj, mitől? De ez sem tartott sokáig, mert hirtelen eltűnt, őket meg letartóztatták. - Én nem csináltam semmit! - tiltakozott - A szellem tette a polipos szobában. Mindkét oldalt meg akarja ölni! A támadók nem hallgattak rá, inkább csak beráncigálták egy autóba, és elvitték. Hamarosan Niteris már egy cellában ücsörgött pár társával együtt. - Szégyen... - mondta végül, és a többiekhez fordult - Emberek, én hamarosan elmegyek innen. Tudjátok itt engemet gyújtogatással vádoltak meg, de azért már ültem egyszer egy évet... pedig csak egy postaláda volt! Nincs véletlenül köztetek tűzidomár? Szívesen váltanék valakivel egy-két értelmes szót egy tea mellett... Már nyúlt is a zsebe felé, de csak tartalék alsónadrágokat talált ott... Ekkor minden figyelmeztetés nélkül felpattant, kiáltozva nekirontott a rácsoknak, és rágcsálni kezdte őket.
|
|
Arnion
Lelkes fórumozó
NEP
Utoljára online: Oct 23, 2020 8:22:09 GMT 1
Sept 12, 2016 15:01:09 GMT 1
|
Post by Arnion on May 6, 2017 18:53:25 GMT 1
~ Ennél lehet rosszabb? - Morfondíroztam a cellában ülve. Végül arra jutottam magamba, hogy rosszabb nem lehet. De tévedtem. Egy olyan emberrel kerültem egy cellába, akinek az épelméjűségét meg lehetett kérdőjelezni. Egyszer megszólalt a fura kinézetű egyén: - Szégyen... - Mondta miközben felénk fordult. - Emberek, én hamarosan elmegyek innen. Tudjátok itt engemet gyújtogatással vádoltak meg, de azért már ültem egyszer egy évet... pedig csak egy postaláda volt! Nincs véletlenül köztetek tűzidomár? Szívesen váltanék valakivel egy-két értelmes szót egy tea mellett.
Egy kis hezitálás után, igaz nem tudom mi kattanhatott benne, foggal neki esett a rácsoknak. Halkan súgtam Leenek: - Ez nem teljesen normális. Miután már tartósabb ideje rágta a vasat és megsajnáltam: - Öhh.... szia! - gondolkodtam , hogy jó ötlet e hozzá szólni.- A nevem Shedan. És hagyd a rácsok rágását. Nem fog sikerülni. Mi a te neved ? Én magam is gondolkodtam a kijutáson. próbáltam érzékelni a vizet hátha van itt valahol vízvezeték, de úgy tűnt nem találok.
*** 7 évvel ez előtt. Északi víz törzs. *** A nap lassan kúszott fel az égre. Már apró napsugarak világították meg a házak falait. Én éppen Hadako mesternél voltam. Ő tanított meg mindenre amit tudok. Pont harcolni tanított. Egy hatalmasat kaptam vízostorral. Mire én jéglövedékeket küldtem felé. Ő egyetlen gyors mozdulattal a semmiből vizet idomított és azt megfagyasztva egy kis jégpajzsot hozott létre. Tényleg egész apró volt a pajzs de a jéglövedékek kivédésére épp elég. És utána egy gyors vízlöveggel vágott a falhoz. - Tudod Shedan. A víz körül vesz minket. Mindenhol ott van. A levegőben is. Egy vízidomárnak bárhol helyt kell állni.
A mester megtanított engem erre a technikára és harcolni is végül.
Elkezdtem az ujjaimat mozgatni és lassan vízcseppek kerültek az ujjaim köré. Talán ez a tudás amit anno a mester át adott nekem. Most kiszabadíthat minket. De ahogy bele gondoltam arra jutottam, hogy nem nagyon kéne erőszakkal megszökni, mert azzal csak rontanánk a helyzeten.
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
|
Post by Niteris on May 6, 2017 22:14:17 GMT 1
- Mi van?! - csattant fel Niteris, amikor az egyik társa megzavarta a szökését. Gyorsan kihúzta magát, megtörölte a szája szélét, és hivatalos hangon hozzátette: - Ne akard megmondani nekem, hogy mi sikerülhet, és mi nem! Ami azt illeti, már sikerrel is jártam. A rácsok majdnem olyan jó hatással voltak a homogoblinjaimra, mint egy friss fafülgomba-tea. Nincs más hátra, mint lélegezni. Niteris ekkor vett egy mély levegőt, és visszatartotta a lélegzetét. 10 percig! - A nevem egyébként Niteris - mondta, miután fuldokolva ismét lélegezni kezdett - De ezt szerintem már tudod. Teljesen normális, ha az embernek idegességében izzadni kezd a tenyere, amikor egy magamfajta hírességgel találkozik.
|
|
Arnion
Lelkes fórumozó
NEP
|
Post by Arnion on May 7, 2017 7:44:37 GMT 1
Elég érdekes volt nézni, ahogy az illető felháborodik azon, hogy tudomására adtam, hogy nem tudja elrágni a rácsot. Nem tudtam, hogy attól, hogy lélegzik mi lesz jobb, de figyeltem. Elég sok ideig vissza tartotta a lélegzetét. Már kezdett a feje lilulni. Aztán amikor abba hagyta az ön maga fojtogatását bemutatkozott. Niteris... érdekes név. De amikor azt mondta, hogy ő híresség nem bírtam tovább kifakadtam a nevetésbe: - Te híresség? - nevettem szinte már sikítva - Még sose hallottam a neved. Na de - szólaltam meg egy kicsit komolyabban, bár a vigyort még mindig nem tudtam letörölni az arcomról - Hogy kerültünk ide? És főként miért kerültünk ide ? Bár az utóbbira van tippem. De akkor is egy főnökkel akarok beszélni.
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
|
Post by Niteris on May 8, 2017 21:18:34 GMT 1
Akkor nyilván nagyon műveletlen lehetsz- válaszolt Niteris közönyösen, miközben a rácsokat tanulmányozta - Hol éltél eddig, a Déli Víz Törzsénél? Bár még az sem magyarázná meg, hogy miért izzad a teny... oh! Niteris összes arcizma megfeszült, ujját vádlóan Shedanra szegezte (valószínűleg a köldökére), és kiabálni kezdett: - TE! Te közülük való vagy! Egy mocskos izzadság-idomár! Megölted a nagyapám, készülj a halálra! Miután ezt elmondta, megnyugodott, és az állát simogatva újra elmélyedt a rácsok vizsgálatában. Valahol majd csak akad egy gyenge pont...
|
|
Azoir
Írónövendék
|
Post by Azoir on May 20, 2017 20:24:59 GMT 1
/Révén, hogy nem tudok ebben az időszakban nagyon aktív lenni, engedélyezem, hogy kicsit szabadabbak legyetek. Mozoghattok és cselekedhettek kedvetek szerint, ha túllépnétek egy határt, jelzek. (Harcolni ha lehet még ne harcoljatok a harcrendszer üzembe helyezéséig.) Üdv Azoir!/
|
|
Arnion
Lelkes fórumozó
NEP
|
Post by Arnion on Jun 3, 2017 10:35:16 GMT 1
- Nos,- fordultam Niterishez - ha már itten vagyunk. Akkor össze is ismerkedhetnénk. Például kezdhetnénk azzal, hogy elmeséled miért is utálod a vízidomárokat. Nem gondolod?
Ekkor egy kicsit elgondolkoztam. Biztosan kíváncsi vagyok e a válaszra? Mert ugyanis elég elmebeteg az illető, mivel épeszű ember nem próbálja meg átrágni a vasrácsot. De lehet, ha mindannyian elkezdenénk futni és nagyon leizzadnánk. akkor képes lennék elvágni a rácsokat vízkés mozdulattal, de ha manipulálom a vízkés nyomását, akkor egy erősebb vágásra lehetek képes, amely pillanatok alatt átvinné a rácsokat. De a tervemet egyenlőre még magamban tartom először ezzel az őrülttel szeretnék megismerkedni, pontosabban kiismerni.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 22:58:07 GMT 1
Nov 23, 2024 22:58:07 GMT 1
|
Post by Deleted on Jun 5, 2017 14:07:36 GMT 1
Bezártak? Engem? Ex-katonát? Értem én, hogy gőzük sincs, hogy anno katona voltam, de azért ez... Nem vagyok túl jó helyzetben... Nem vagyunk túl jó helyzetben... Gondoltam, ideje lenne csinálni is valamit, nem csak sodródni az árral. Sedan megemlítette értelmes cellatársunk elmeállapotát. -Hát igen... Az ember azért nem gondolná, hogy pont ilyenkor kerül össze egy ilyen emberrel.. Később a pofa konkrétan kijelentette, hogy ő egy híresség... Shedan elröhögte magát, de én még visszatudtam fogni magam.. Felvettem a cinikus vigyoromat, és elkezdtem ennek a Niterisnek nevezett fazonnak: -Híres vagy, barátom? Akkor szólj már az egyik őrnek az érdekünkben, oké? Majd Shedanhoz fordultam: -Legalább van itt egy idióta, akivel lehet múlatni az időt... -jegyeztem meg halkan. - Mellesleg, ha van valami terved, szívesen hallanám.
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
|
Post by Niteris on Jun 22, 2017 10:08:20 GMT 1
~Gyenge pont... Kell lennie valahol egy gyenge pontnak.... Ah, meg is van~ Niteris kihúzta magát, és egy ravasz vigyorral lenyomta a kilincset. Aztán még egyszer... és még egyszer. Egyre gyorsabban püfölte a kilincset, amíg bele nem fáradt. (Persze csak ha nem nyílt ki). Leült a földre, és megint mélyeket kezdett lélegezni. - Te Shedan, ez nem is rossz ötlet - mondta végül, hogy elterelje a saját figyelmét - Tehát... Réges-régen a négy nép békében élt együtt, de minden megjavult, amikor a tűz dicső népe támadást indított. Csak az avatár, a négy elem mestere lett volna képes megállítani minket. Ám amikor a legnagyobb veszélyt jelentette, ő eltűnt. 100 év múlva, EGY MOCSKOS VÍZIDOMÁR és az idétlen bátyja megtalálták az új avatárt, egy Aang nevű levegőidomárt. Neki páratlan képességei ellenére is sokat kellett még tanulnia, mielőtt bárkit tönkretehetett volna. De az a barbár törzslakó hitte, hogy Aang elnyomhatja a Tűz Népét! És mi történt? Hát igaza lett. A Tűz Népét elárulták. Az ellenségnek semmi esélye sem lett volna, de a belső kisebbségek hátba szúrták dicső nemzetünket. Igen.. tehát ha kijutunk innen, ezt meg kell bosszulnom. A történetmeséléstől egészen elszomorodott. Sóhajtozva felállt, megállt a rácsokkal szemben, fegyelmezetten lélegzett egy ideig, majd egy hatalmasat kiáltva egy robbantást küldött a zár felé. - FUS RO DAH!!!!!
|
|
Arnion
Lelkes fórumozó
NEP
|
Post by Arnion on Jun 24, 2017 6:29:29 GMT 1
- Tervem az van, - súgtam Lee-nek - de ahhoz kellene víz. Utána végig hallgattam Niteris idétlen meséjét, hogy miért utálja a vízidomárokat. - Aha.... - Ennyit bírtam csak reagálni a mesére, mert láttam, hogy teljesen fanatikus tűzidomár és még a legkevésbé sem mondható intelligensnek.
Már felálltam és elkezdtem egy helybe futni, hogy legyen izzadtság, melyet tudok idomítani. már magamról volt annyi, hogy vágjam a rácsokat, de a több jobb lett volna. Intettem Leenek, hogy csatlakozzon ő is. Már elkezdtem az izzadtságot egy helyre össze szedni a teremben. Felkészültem a vágásra, de ekkor megláttam bolond kollégánkat, amint feláll. és üvölt egyet. És ekkor egy hatalmas robbantás keletkezett. - Már nem kell víz- mondtam magam elé meredve. Furcsa módon azért imádkoztam, hogy hátha nem robban ki, mert akkor örökre bent tartanak minket rongálásér. Leengedtem a vizet és vártam.
|
|
Azoir
Írónövendék
|
Post by Azoir on Jul 12, 2017 19:57:48 GMT 1
Az út szabaddá vált ezt mind tudták, de most először ötlött fel az emberekben, hogy akár szét is válhatnak. Elvégre az összhang nem volt pozitívan értékelhető. De a kétely is élt bennük, vajon megérné külön folytatni egy ilyen helyzetben? Talán. Ha az embernek van célja, hogy hova menjen, és hogyan tegye meg azt. Tekintve, hogy kint még mindig sötét volt, jól jöhet egy tűzidomár, aki képes fényt csinálni magának. Niteris, habár nem tűnt a legmegbízhatóbbnak, mégis ismert egy személyt, aki tudta mit csinált. Ostoros Chen képe még élt benne. Remélhetőleg.
A víz és földidomár duó viszont nemigen tudhatta, mihez kezdjen. Elvesztették a gyereket, akit őrizniük kellett, és a levelek sem voltak a kezükben. Ki lettek semmizve. De azt tudták, hogy a veszedelmes öreg, aki rájuk támadt, még ép, és valahol a városban rohangál. A kép túlságosan szétesett ahhoz, hogy ők reálisan át tudják azt látni. Csak egyetlen biztos pontjuk volt: Az út szabad, és mehetnek, ahova csak akarnak.
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
|
Post by Niteris on Jul 26, 2017 14:14:57 GMT 1
~Nuz aan sul, fent alok,fod fin vul dovah nok,fen kos nahlot mahfaeraak ahrk ruz!Paaz Keizaal fen kos stin nol bein Alduin jot! Dovahkiin, Dovahkiinnaal ok zin los vahriinwah dein vokul mahfaeraak ahst vaal!Ahrk fin norok paal graanfod nust hon zindro zaanDovahkiin, fah hin kogaan mu draal!~ Ez a hülye dal nem akart elhallgatni Niteris fejében, ami már idegesítő volt. Tudta, hogy valami fontosat kéne csinálnia, amit most, hogy kijutott, már meg is tehetett. De hogy lehet így gondolkodni? - Halljátok most, hó fiai!- kiáltotta a hirtelen termett északi hangulatában - Fontos küldetésünk van! Meg kell mentenünk a Sárkányházak területét, és a teakészletemet. Utánam! Előre! MA AZ ELLENSÉGEINK HAMVAI FOGJÁK BETÖLTENI A VÁROST! Ezzel hangosan ordítva elindult a folyosón. Nem egészen emlékezett rá, hogy merre kéne mennie, de úgy hitte, hogy az elkobzott cuccai felé halad.
Megkérnélek titeket (ez minden játékosra vonatkozik), hogy ha lehetséges mellőzzétek az egyéb filmekből, játékokból, világokból szedett ötleteket, idézeteket, szövegek és egyebeket. Ez az avatar világa, kérlek tartsátok tiszteletben ezt. Köszönöm! - Azoir
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 22:58:07 GMT 1
Nov 23, 2024 22:58:07 GMT 1
|
Post by Deleted on Aug 14, 2017 9:15:41 GMT 1
Hát... Mit ne mondjak, én valami elképesztően bírtam a tűzidomár kis történelemóráját... Valahogy jobban lekötött, mint valami vígjáték... Közben Shedan elkezdett futni egy helybe, már izzadt mint a fene... Kezdett leesni a terve. Éppen felálltam volna én is segíteni, mikor a diliházból szabadult emberke ordibálni kezdett, majd berobbantotta az ajtót. Ez kissé kihúzta nálam a gyufát. -Van fogalmad róla, mit csinálsz?? Idióta! Az egész börtönszakasz összes őre itt lesz! Egy ilyen helyzetben nem kéne ilyen rohadtul hangosan kitörni! Meg fognak minket ölni!! [Ezek után mi lesz? Biztos, hogy itt pár katona a végét fogja érni, hogyha szerencsénk lesz, és ki tudunk jutni... Biztos, hogy ha ennek vége lesz, elő fognak engem venni. És annak nem lesz jó vége magamra nézve]-mondtam magamban visszafojtott hangon. Majd összeszedtem magam, majd Shedanhoz szóltam: -Szerintem fel kéne szerelkeznünk. Se a gyerek sincs nálunk, se a levelek. Biztos, hogy keresni fog minket mind a katonaság, mind az az Ostoros. De előbb meg kéne keresni azt a lányt... /Bocs a késésért, Azoir, de itt van c: Amúgy meg a karakterem nem földidomár. Nem is idomár. Csak mondom c: /
|
|
Arnion
Lelkes fórumozó
NEP
|
Post by Arnion on Aug 17, 2017 9:14:17 GMT 1
- Te fatális vadbarom... a holtakat is kikeltetted a földből ezzel a robbantással. Most csendben kellett volna lennünk... - mondtam halál nyugodtan Niterisnek, mert már annyira ideges voltam, hogy kimutatni nem bírtam, lehet egy kicsit ijesztő voltam kívülről nézve. Niteris viselkedése kritikán aluli. Az izzadtságomat az ujjaim köré idomítottam és megfagyasztottam ezzel felállítva a jégkarmot. Szíven szerint most megpróbálkoztam volna a véridomítással Niterisen, de meggondoltam magam. Hátha harcban jó lesz valamire. Lee szavaira nem is figyeltem, hisz a saját gondolataim jobban lekötöttek. AZ ügyünk veszve és nehéz eldönteni, hogy kint, vagy bent vagyunk nagyobb veszélyben. - ...meg kéne keresni azt a lányt - Erre a szösszenetre felkaptam a fejem, Tala megtalálása fontos. Nagyon félek, hogy még csak ki se jutunk az épületből, de főleg attól, hogy Tala-t meg se találjuk. Kilépek a folyosóra, intek Leenek, hogy kövessen, majd elindulok a kijáratok felé miközben vízforrásokat keresek és szerencsémre kint a folyosón észleltem a vízcsövekbe található vizet. Már csak a nagy kérdés az lesz, hogy ha kell fel is tudom e hozni onnan a vizet. Folytattam a lépéseimet Niteris után. Ha ő okozza majd a vesztünket utolsó erőmből én fogom megölni. Csak reménykedek, hogy összefutok Talaval és már ő is kijutott a cellából, meg persze, hogy épségben van. A levegő páratartalmából is nyertem ki valamennyi vizet és a kezem köré idomítottam így az egész kezem jégben volt. A lépéseim nem voltak gyorsak, de lassúak se. Ügyeltem rá, hogy ha bármikor harcba keveredünk ne rohanjak az ellenség karjaiba. ~ Ha innen kijutunk akkor én esküszöm visszalátogatok az Északi sarkra a testvéreimhez. Istenem, de nagyon hiányoznak. Ezt fogom motivációként használni. A fájdalmat, melyet a családom távolléte okoz. Erősebbé kell válnom, akkor is ha nem kívánt módszerekhez kell folyamodnom. De csak úgy fogunk tudni kikeveredni, ha össze fogunk. A farkasok is értik ezt. Tudják, hogy amikor eljön a tél akkor a falka életben maradt, de a magányos farkas elpusztul. Az én családom messze van innen, de úgy érzem sok emberrel fogok megismerkedni és nem én leszek a magányos farkas. Túl kell élnem..... bárhogy...akárhogy! A gondolataim csakúgy cikáztak a fejemben. A gondolataim egy haloványan elgördülő könnycseppet idéztek az arcomra, de ez olyan vegyes érzelmekkel volt tele, hogy magam se tudtam mitől van. A fájdalomtól,elkeseredettségtől, vagy netán a haragtól Niteris végett.. nem... saját magamra haragszom, hisz az én hibám, hogy a küldetésünk nem sikerült. Az is lehet, hogy Tala már nem is él... A lépteim még mindig halkan kopogtak a padlón, mely kísérteties visszhanggal töltötte meg a közelemben lévő teret. Az arcom szinte elsötétül, de komolyan és határozottan lépdeltem az úton, mely vége a halált, vagy a szabadságot rejtheti.
|
|