Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Apr 30, 2021 21:49:29 GMT 1
A nagy kiterjedésű országra, a meleg száraz idő jellemző. Itt találhatóak a legnagyobb állatok, a legősibb erdők, és a legzordabb sivatagok. De leginkább a szavannák jellemzik. Koshilunge emberei a törzsi kultúrákat követik. 7 törzs él mind a saját területén, a saját vezetőjük alatt. A Törzsek vezetői a Nibék akik mindig nők. Minden Nibé hűsséggel tartozik a királynak, testben és lélekben, pontosan úgy működnek mintha mindegyikük a király felesége lenne. A Nibék nem feltétlenül de a király mindenképpen sárkány mester. Viszont minden törzsben a Nibék a vallási vezetők. Mindegyik törzs más istent tisztel, a király mindegyikük jogait és szertartásait tiszteletben tartja. Mind a hát vallás isteni megváltóként vagy egyenesen megelevenedett istenként tekint a sárkányokra. Külföldről főleg Nobourbash-ból támogatott sárkány ellenes felkelőket minden Nibé és a király is vaskézzel tartja fel. Így a két ország közötti határ gyakorlatilag lángol de beljebb is érezni a Sárkány Mesterek elnyomásának hatásait.A rapszolgaság él és virágzik a királyságban. Habár a legtöbb rabszolgának nincs oka panaszra, a törzsek jól bánnak a rabszolga sorba került testvéreikkel, még a gazdag városban is. A Nobourashból fogjul ejtet rabszolgákra ugyanez nem mondható el.A mágia ébredésével még nagyobb hatalomhoz jutottak a Nibék. Habár Sárkány mesterként nem tettek szert más hatalomra, azok akik korábban nem rendelkeztek sárkánnyal most az istenek leszármazottjának tekintik magukat.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 30, 2021 22:01:15 GMT 1
Jó tett helyébe... Raion: Pheonix Fenrirr Koshilunge: Imka földje Imka földjén nem ritkák a fejlettebb városok, sőt még a vonatok is, de ahol most vagy mindettől távol esik. Le száltál a sárkányokról hogy a földről élvezd az éjszakát. Ezernyi csillag világít fölötted, és mindenfelől állatokat hallasz meg a kis tavacska csobogását. Egy itató mellet nyugovóra térni bárki másnak veszélyes lehet, de a te sárkányaid bőven elég hatalmasok mostanra hogy megengedhesd magadnak ezt a luxust. Már hajnal felé jár az idő, amikor felriadsz valamire. Az éjszaka neszei nem változtak a sárkányaid is csöndesen szuszognak (Felébredhetnek ezen a ponton utánad, ha szeretnéd.)
Már szinte visszaaludnál, ahogy észreveszed a különös fényt a vízben. Ahogy felbukkan, először nem látod mi az, és később is nehezen lesz tiszta a kép. A tavacskában mellkasig elmerülve egy nő áll hófehér haja világít a csillagok alatt és ugyanígy tesznek a fekete bőrön ragyogó fehér szeplők is. A tünemény egy jó darabig az eget kémleli, és csak utána veszi észre, hogy figyeled (figyelitek). Mikor észreveszi, feléd fordul, aztán elindul kifelé a tóból. Egyenesen feléd, de nem közelít meg csak olyan négy-öt méterre. Onnan figyel egy ideig némán. (Már bőven ébren lehet mindenki, a sárkányaid mind elismerően nyilatkoznak a nőről és furcsán megnyugtatónak találják.)
-Te vagy az égi vándor?- Kérdezi csengő hangon.- Serenity vagyok a Csillagos Éj. Az öreg Kanzsa mondta, hogy itt talállak. Szeretnék kérni tőled valamit. Meg kell találnom valakit, hogy megmenthessem, azt mondták téged keresselek ha felébredek és nem tudom kihez forduljak. Segítesz nekem?
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Post by Raion on May 17, 2021 20:18:20 GMT 1
A csillagos ég alatt repülni mesés, ám a földről nézni a csillagos eget szintúgy mesés. Így hát megpihenvén az út fáradalmait az éppen útba eső itató mellet egy kényelmes kis placcot választottunk táborunknak. A sárkányaim bőven találtak élelmet, amit nem voltak rest velem is megosztani és a húgukkal sem. Lefekvés előtt Nuri még egy jót pancsolt és játszott a vízben, és ezt csak némán figyeltük mindhárman. Nuri szokás szerint a mellkasomon helyezkedet kényelembe, míg a két nagy érthető okokból csak mellém feküdt.
A fellriadásomat eleinte betudtam annak, hogy Nuri forgolódás közben leesett a mellkasomról és most háton, széttárt lábakkal, szuszogva alszik. Ezt meg is mosolyogtam, majd vissza is aludtam volna. Ám. Ám ekkor egy fényre leszek figyelmes, amit sokáig nem tudom mi az, nehezen tisztul ki a kép. Szinte egyszerre fut végig a gondolat a fejemben és Rhae fejében is, aki nem rég ébredt. ~ Ez egy nő a vízben? ~ Ezután egymásra pillantunk és mindketten konstatáljuk, hogy tátva van a szánk. A másik kettő nem sokkal később ébred, ám Nuri csak, akkor veszi észre mikor ránk néz. Mindannyian Őt nézzük, és ahogy egyre jobban kint van a vízből, úgy tárul elénk fedetlen valója, amit jómagam egy nagynyeléssel, míg Rhae a majdnem földig érő állával, míg Blay egy hümmögéssel, Nuri pedig farok csóválással fogad. Mikor meg áll előttünk én ugyan úgy bámulom bambán. Nagyon meglepett ez az egész. Addig Nuri közelebb ment és onnan vizslatta, majd elkezdte a lábát nyalogatni és hozzá dörgölőzni. ~ Ez… egy… pucér… nő… a… vízből! Ez egy pucér nő a vízből! Ilyen csak a mesében van! ~ mondja értetlenül Rhae. ~ Mi is a mesében léteztünk csak. ~ feleli erre nyugodtan Blay ~ Hmm… ez igaz, de akkor is. Mennyi az esélye annak, hogy egy pucér nő mászik ki a vízből? Mennyi? ~ kérdezi szintén értetlenül Rhae. ~ Valamennyi biztos. ~ feleli Blay. ~ És annak mennyi, hogy ez a anyaszomorító csak bámul, mint borjú az új kapura és nem csinál semmit? ~ pillanatnyi szünetet tart ~ És arra, hogy sértegetem és még le se reagálja, csak bámul tovább? ~ értetlenkedik Rhae. ~ Hmm… Szerintem csak berozsdásodtak a hím ösztönei. ~ válaszolja Blay töprengően. ~ Hallom ám mit beszéltek. ~ felelem gyorsan a két kötözködőnek ~ Csak egy kicsit meg vagyok lepve. ~ ~ Igen. Berozsdásodtak a hím ösztönei. ~ vonja le nagyelégedettséggel Blay a konklúziót. Erre Rhae közelebb hajol. ~ Még feláll? ~ Erre válaszként csak erősen orrba verem.
Mikor megszólít az utazásom során rám aggatott névvel, felé pillantok, és úgy hallgatom tovább. - Igen, én vagyok az. – felállok – Ezt a nevet kaptam a népektől utazásaim során. Ám lenne pár kérdésem, de előtte. – A táskámhoz sietek és próbálok elő kotorni valamit. És a legjobb választásnak az eső elleni köpenyem tűnt. - Tessék, terítsük ezt rád. – mondom mosolyogva, leplezve ezzel a zavartságom, majd ráterítem a nőre a köpenyt. Ekkor már Nuri a vállamra mászott. Majd közelebb vezetem a sárkányaimhoz és leültetem, én pedig vele szembe ülök le. - Mint mondtam lenne előtte pár kérdésem mielőtt segítek. Szóval. Ki az a Kanzsa? Ki az akit meg kell mentened és hol van? És ez inkább saját kíváncsiságunk. Honnan jöttél pontosan? – teszem fel kíváncsian a kérdéseket.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 2, 2021 18:13:10 GMT 1
Jó tett helyébe... Raion: Pheonix Fenrirr A lány meglepődik amikor a vállára teríted a köpenyeget, úgy tűnik, csak most eszmélt rá, hogy amit most csinált azzal nincs minden rendben. Összehúzza magán a köpönyeget és szó nélkül követ. A sárkányaid láthatóan nem bánják a közelségét, habár megjegyzik, hogy nagyon ismerős szaga van, de nem olyan mint egy emberé.
-Az öreg Kanzsa Tilve sámánja, megmentetted őt nem olyan régen. De gondolom voltak sokan mások is, így nem csoda, hogy nem emlékszel rá. De ő jól emlékezet.- Mondja, láthatóan nagyon hisz abban amit mond és olyan áhítattal néz rád amit korábban még nem láttál embertől, azonban a következő kérdésedtől nagyon elszomorodik. Lehajtott fejjel válaszol.
-A bátyámat keresem, A gyász és a fájdalom, az ismeretlentől való fájdalom megfertőzte a lelkét, meg akarom menteni mielőtt elveszik, de nem tudom hol találok rá, és egyedül nem tudom megtenni, még ha meg is találom.- Mondja, nagyon komolyan. Majd ismét a szemedbe néz.- Elmondanék neked mindent magamról, de úgy érzem még túl korai. Azt viszont elárulom neked hol születtem. A nővéremmel és két bátyámmal együtt Alsa szigetén születtünk, senkink nem volt egymáson kívül, és még nem igazán ismerjük ezt az új világot.- Egy pillanatra elkapja a tekintetét és biztosra veheted, hogy ha nem lenne ilyen lehetetlenül fekete a bőre most egész biztos elpirulna.- Ezért kérlek ha valami olyat teszek amit nem illik vagy nem helyes figyelmeztess majd.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on Jul 7, 2021 13:08:16 GMT 1
- Áhhh. Igen, igen. – bólogatok helyeslően, közben erősen gondolkodok ki is az pontosan. - Ne erőlködj. Nem erősséged a gondolkodás. – szúrja oda Rhae, amire csak egy „Hmm” a válaszom. Azonban, ahogy a nő néz engem egy kicsit zavarba hoz. És akarva akaratlanul, de elkapom a tekintettem egy pillanatra. Mikor a bátyáról kezd el beszélni én is a földet kezdem bámulni. Majd ahogy rám tekint, felemelem a fejem és rá figyelek. - A bátyád érzése ismerős számomra - pillanatnyi szünetet tartok - ezért is és utam miatt is segíteni fogok. És magadról, majd beszélsz, amikor szeretnél. – rá mosolygok. - Azonban első állomásunk az egyik közeli település. Veszünk neked ruhákat. Ott egy reggeli mellet megbeszéljük, mit még meg kell. Aztán pedig elindulunk megkeresni a tűt a szénakazalban. – felállok és felsegítem. - Blay-on fogsz utazni – rá mutatok, és abban a pillanatban fel is áll. Miután oda kísértem és felszállt, én is felültem Rhae-ra. Nuri ekkor már az ölemben van. - Akkor irány a legközelebbi település. Blay nyugodtabb természetű, de mivel nagy valószínűséggel most repülsz először, ezért kapaszkodj erősen. - mondom féltően. Ezután kiadtam a vezény szót és elindultunk. Raven
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 20, 2021 20:52:12 GMT 1
Jó tett helyébe... Raion : Pheonix Fenrirr A lány nagyon ügyesen szál fel és mintha még meg is ölelné a sárkányodat, nehéz persze megmondani, hogy nem csak az utasításodat követi-e. Hiszen azt mondtad neki, hogy kapaszkodjon. Az út nagy részében úgy tűnik a lány valami teljességgel természet ellenes módon élvezi a repülést. Valahol a koponyád hátuljában pedig biztos vagy benne, hogy éppen magán beszélgetést tart Blay-el. Amint leszálltok a városban Blay megjegyzi, hogy szerinte megbízható. Ha megkérdezed, hogy jutott erre a következtetésre, megvonja a metaforikus vállát és valami olyasmit felel, hogy egész úton beszélgettek és a lány őszinte volt és nagyon kedvesnek tűnik. De bővebb válaszokat nem ad. Ha nagyon feszegeted megmondja, hogy megígérte, hogy nem mond neked semmit, amíg nincs itt az ideje. Márpedig amit egy sárkány megígér az úgy is lesz.
Imka városa mindig elképeszti az utazókat. Kushilunget rend szerint a szegényebb sivatagi törzsekkel azonosítják, az éhezés, a forróság, a primitív törzsek ugranak be általában. De Imka városa más. Már a gazdagon festet, fal is ami a homok viharok útjába áll megbabonázza az utazókat, ráadásul a város maga egy vízgyűjtő köré jött létre. Egész évben helyben van friss víz, hiszen itt a talajvíz mindig elérhető, így a város falain belül a növények is megteremnek. Már a napfelkelte elött eléritek a várost és addig dörömbölsz egy kereskedő ajtaján amíg az végül hajlandó a nappal együtt kelni és kinyitni neked a boltot. Az öreg ember végül nagy morogva ki is nyitja nektek az ajtót és még a lélegzete is eláll mikor meglátja a nőt veled. Rögtön sokkal nyájasabb lesz. Tisztelet teljesen mutogatja nektek a szebbnél szebb anyagokat, és ruhákat. A lány azonban minden választott ruhánál a te véleményedet kéri. Végül a kereskedő az összes ruhát nektek adja, amit a lány felpróbált és pénzt is csak akkor fogad el, ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá, de akkor is mesze kevesebbet kér mint amennyibe a ruhák kerülnek. Ha rákérdezel azt mondja.
-Hiszen a hölgy pont úgy néz ki mint az egek istennője. Bolond lennék pénzt el kérni egy istennőtől. Még akkor is ha nem az, jobb ha az ember inkább óvatos.- Az itteni népke erősen hisznek abban, hogy az istenségek néha lejönnek közéjük, és ha ilyenkor nem bánnak jól vele, akkor haragosak lesznek, ha viszont jót tesznek vele, azt is vissza fizetik nekik, például még gazdagabbá teszik őket.
Serenity végül, egy pánt nélküli, drága anyagból készült, de nem alig díszített ruhát választ. Bár nem volt rajta sok dekoráció de azok nagyon szépen mutattak a lányon. Ahogy kiléptek pedig feltűnik, hogy a nap fényében már nem látszanak a lány arcán a szeplői. Mintha csak eltűntek volna. És a haja bár még mindig ezüst színű de nem világít, pont úgy mint a szemei.
-Nagyon kedves volt ez az ember.- Mondja neked vidáman. Aztán kicsit elkomorodik.- Bár a bátyám is veled és ilyen emberekkel futott volna össze mikor elment...
Így, hogy alig, vagy egyáltalán nem vesztetetek pénzt viszont nyugodtan elmehettek akár a városba is reggelizni.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on Jul 27, 2021 9:01:48 GMT 1
Az út szerencsére zökkenő mentes volt. Ahogy fél szemmel hátra pillantgattam láttam, hogy a lány nincs megijedve a repüléstől, sőt az ellenkezője inkább. Kicsit zavar az, hogy Blay-al beszélget és én nem hallom, de úgy gondolom, azért talán elmondja. Mikor megérkeztünk eme kietlen táj gyöngyszeméhez Imka-hoz szólok a lánynak, hogy várjon egy picit, aztán pedig félre hívom a sárkányaimat. - Azt elhiszem Blay, hogy van nektek valami belső ösztönötök, amitől ezt megérzitek. És… – egy pillanatra a lányra pillantok – És tényleg nincs benne semmi aggasztó, de azért szerintem gyorsan vontad le a következtetést. – mondom neki óva intően - Nem simán eldöntöttem, beszélgettünk onnan állapítottam meg. – - És még is miről? – - A repülésről, a szél süvítéséről, a… - - Blay!!! – - Nem mondhatom el. Megígértem neki. Most még nem. – Rhae és én szúrós tekintettel nézzük, majd ezt megunván Blay, arrébb megy. - Te Blay! – szólítja meg Rhae - Igen? – - Ugye tudod, hogy Ő ember Te meg sárkány. És hát… nem lehetne… nem lennétek kompatibilisek. – mondja Rhae nagy vigyorral a pofáján. Blay először egy dühös morgást ejt meg. - Tudom jól. – feleli agresszívan – És nem arról van szó. – Megfeszülve Rhae felé indul. - Na jó! Elég legyen! – szólok rá mindkettőre – Menjetek vadászni. Nem embert, nem egy pásztor nyáját, hanem vadon élő állatokat. Okés? – - Igen. – felelik kórusban, és miután levettem a cuccom el is repülnek. - Bocsánat, csak meg kellet beszélnem velük pár dolgot. – felelem vidáman a lánynak, majd elvezetem a városba. Bent az eső szimpatikus boltnál megállok és elkezdek dörömbölni rajta. - Úgy hittem itt korán nyitnak a boltok? – mondom miközben tovább dörömbölök. Mikor az öreg kinyitja az ajtót látom milyen gorombán néz. Megértem Őt, én se örülnék a helyében, ha egy ilyen fráter dörömbölne ilyen korán. Azonban nem akarom, hogy a lány az ideiglenes öltözékében legyen. Furcsa mód a kereskedő viselkedése egy-kettőre megváltozott miután megpillantotta a lányt. Ez némi gyanút keltett bennem, de jól is jött, legalább gördülékenyen mentek a dolgok. Mivel nem vagyok nagy divat szakértő sok tanácsot nem tudtam adni. Csak annyit javasoltam, hogy ami tetszik neki azt válassza. Nagyot nyelek mikor a kereskedő az össze ruhát, amit felpróbált a lány nekünk adja. ~ Még is mennyibe fog ez kerülni ~ fut végig fejemen a kérdés, közben pedig a szütyőmet markolászom, hogy meg számoljam a benne lévő pénzt. - Hogy hogy ingyen? – teszem fel csodálkozva a kérdést – Miért nem fogadod el a pénzt? – Meglep a válasza. És értetlenül hallgatom. Pár pillanatnyi töprengés után pár érmét kiteszek az egyik asztalra. - Legalább ennyit fogadj el. Tőlem. Viszlát. – mondom neki, majd távozom. A ruha, amit választott jól állt rajta. A világos szín passzol hozzá. Napfényben teljesen máshogy néz ki, már nem látszanak a szeplői, valamint se a haja, sem a szeme nem világít. ~ Talán lehet tényleg istennő? ~ ötlik fel bennem a kérdés miközben nézem őt. Mikor hozzám szól, elkapom a tekintetem. - Igen kedves volt. – felelem szárazon – Ha nem hitt volna istennőnek, akkor nagy valószínűséggel a legrosszabb ruhát is aranyáron adta volna. És ne aggódj, megtaláljuk a bátyádat. – mondom neki biztatóan. - Nem tudom, hogy éhes vagy-e, de gondolom igen. Úgyhogy gyere, keressünk valami ennivalót. – mondom vidáman. A legtöbb útba eső ételárusnál megállok és veszek valami enni, inni valót magamnak és neki is, amit választ. Mindenből csak egy keveset, a spórolás kedvéért. Miután elegendő ételt szereztünk keresek egy alkalmas helyet azok elfogyasztására. Egy olyat ahol kényelmesen és nyugodtan lehet reggelizni. Raven
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 10, 2021 20:52:52 GMT 1
A lány hihetetlenül gyorsan fogyaszt el mindent amit vettél neki és szemmel láthatóan tudná még folytatni, de mivel máshol nem kaptatok olyan hatalmas kedvezményt ezért nem teszi ezt szóvá. Így is elégedettnek tűnik. Miután befejezte az étkezést és végleg feladta hogy bármit meg tudjon még enni a nyársak közül végül feláll tesz pár lépést aztán megáll és elkezdi az új ruháját csodálni, meg pördül benne figyeli az esését, és közben egyre szórakozottabbnak és jó kedvűbbnek tűnik. Aztán egyszer csak felkapja a fejét, te is azonnal meghallod és nem sokára meg is látod a jelenetet. Egy lány vergődik pár helyi férfi kezei között, a lány egyértelműen nem ide való, de nehéz megmondani pontosan honnan.
-Ereszetek el!- Kiabálja.- Nem loptam semmit tőletek! Azok a lapok eleve az enyémek voltak!- A férfiak tovább ráncigálják nem is érdekli őket hogy hogyan küzd a nő.- Elloptátok a kéziratokat és amikor fizetni akartam érte nem adtátok, még szép, hogy megpróbáltam vissza venni!
-Fogd már be!- Szólal meg az egyik férfi. Nagy valószínűséggel a főnök, mert ő az egyetlen aki nem ragadta meg a nőt.- Csak rád kell nézni és látszik, hogy tolvaj vagy. Akárhonnan is szerezted azokat a kéziratokat, ha egyáltalán eredetiek, biztos hogy loptad őket.
-Tévedsz! De ha loptam volna sem lenne jogotok csak úgy... ellopni őket.- A végét egészen hallkan ejti ki és el is mosolyodik hozzá. A férfi felemeli a kezét és egy jó nagy pofont lekever a lánynak, az arcából ítélve nem az elsőt.
Serenity vissza sétál melléd, ha csak nem te mentél közben mellé.
-Nem tetszik ahogy bánnak vele.- Mondja hallkan.- Nem értek sokat az emberi viselkedésből... de az a lány bajban van nem? Segítünk neki?- Kérdezi tőled.
A lány körül összesen hat fegyveres férfi van, de kushilunge lévén, a fegyvereiket, kardok kések és botok alkotják. Nem túl valószínű hogy bármelyikük mágus, de sárkány mesterként elvileg azzal sem lennél nagyon hátrányban.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on Nov 25, 2021 14:18:46 GMT 1
(OOC: Mivel a 3. sárkányomról az előző reagomban teljesen elfeledkeztem, ezért vegyük, úgy hogy a nagy tesóival van vadászni) Félszemmel, és néha-néha egy halvány mosoly megejtésével nézem, ahogy mohón habzsolja a ételt. Néha már annyira őt figyelem, hogy én el is felejtek enni. Miután mindent befalt a ruháját kezdte csodálni és közben egyre vidámabb lett. Eközben jutott eszembe egy régen halott mondat, mi szerint „ha egy nő borús, ideges vagy mérges, akkor legtöbbször csak éhes” Ezen a gondolaton jót mosolyogtam, azonban gyorsan össze is szedem magam, ne hogy azt higgye, rajta mosolygok. A kétes hangokra én is felkapom a fejem, az ételt, amit ekkor még nagyban majszoltam félre teszem. A közjátékot félszemmel követem végig, közben pedig oda megyek Serenity-hez. - Lehet, de lehet nem. – felelem a nőnek – Lehet, hogy a nő az áldozat és a férfiak verték át, de lehet a nő verte át a férfiakat, vagy ami valószínűbb mindenki átvert mindenkit, és mivel a lány van egyedül Ő járt pórul. – kis szünetet tartok – De… talán tehetek valamit. – felelem kedvesen. Egy pillanatra behunyom a szemem. ~ Blay, Rhae amilyen gyorsan tudtok gyertek vissza és körözzetek a város felett, lehetséges, hogy balhé lesz. ~ ezután kinyitom a szemem és a hangos társaság felé indulok. Serenity-nek jelzem, hogy maradjon. - Üdvözletem Uraim… és Hölgyem. – köszönök nekik határozottan és békésen. – Természetemnél fogva kíváncsi vagyok még is mi történik itt. Úgy hogy lenne szíves valaki elmagyarázni a dolgokat? – kérdezem szerényen – Mert eléggé félreérthető a szituáció. - Raven
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jan 28, 2022 19:38:03 GMT 1
-Semmi közöd hozzá!- Förmed rád rögtön az egyik fegyveres.- Kotródj innen törődj a saját dolgoddal!
-Ezek az alakok el lopták a cuccomat és amikor voltam olyan kedves hogy vissza vegyem még nekik áll feljebb.- Kiabál közbe a nő, aztán a mondata végén még köp is egyet.
-Pofa be némber!- Szól rá a vezető és ismét lekever neki egyet. A nő szája ezúttal fel is reped, beszívja a vért aztán kiköpi és a férfire néz.
-Ezt igazán befejezhetnéd már.
-A helyedben befognám mert még leharapod a nyelved a következőnél!- A lány erre is mondana valamit, de ahogyan férfi felemeli a kezét inkább elhallgat.
Mivel továbbra is várod a válaszukat, végül a vezető is feléd fordul.
-Jó pénzt fizettünk a nőnek a papírokért amiket nyilvánvalóan lopott, és még ezután megpróbálta visszalopni őket.
-A fenét!
-Elhallgass!
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on Mar 11, 2022 16:23:13 GMT 1
Nagyokat sóhajtozok, ahogy már testközelből élvezhetem a „közjátékot”, és unottan várom mikor fogok választ kapni a kérdésemre, ha egyáltalán válaszolnak. A válasz, amit a fegyveresek vezetője ad, elég hihető. Bár se a nő, se a férfiak nem tűnnek nekem ártatlannak. - Akkor szerintem elég egyértelmű a megoldás. – mondom buzgón. – A nő megkapja a pénzt, ti meg a papírokkal odébb álltok. És megdorgálom a hölgyet, hogy ne csináljon több ilyen butaságot. Hogy hangzik? – kérdezem mosolyogva. Miközben várom a választ behunyom a szemem, majd miután ismét kinyitom felfelé mutatok. Ekkor Blay és Rhae egy üvöltés hallatva elhúznak felettünk. - Áll az alku? – kérdezem ismét mosolyogva.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Mar 25, 2022 18:22:14 GMT 1
-Vagy mi lenne?- Sétál feléd a szablyájára tett kézzel az egyik. - Ha vinnénk a nőt, a pénzt, és a papírokat is. Te pedig a saját dolgoddal foglalkoznál. Mer vannak ám rosszabb dolgok a gyíkjaidnál.
-Szeretném én látni azokat a dolgokat!- Felesel a nő ismét. A ellette álló férfi már emeli a kezét hogy ismét oda sózzon amikor a két sárkány elrepül és felbődül a levegőben. A keze megáll a levegőben és a nő szeme is felcsillan.
-Tudjátok mit tartsátok meg mindkettőt. Én elmegyek az új barátommal aki vigyáz hogy ne jöjjek vissza a cuccokért. Ti meg elmentek a dolgotokra. És senki nem végzi egy rakás hamuként.- A férfiak nagyon gyanakodva néznek a nőre végül a vezető egyenesen rád néz.
-Ha olyan fontos neked ez a némber megkaphatod. De ha ismét találkozunk a gyíkjaid sem fognak megvédeni te is osztozol majd a büntetésében.- Azzal int az Embereinek akik lefogják a nőt. Ha rábólintasz az ajánlatára gyakorlatilag eléd lökik a nőt, aki térdre esik és fel sem kell amíg a férfiak elmennek. Ahogy elkezdenek távolodni a nő mond valamit a saját nyelvén, feltehetőleg valami nem túl kedves dolgot, aztán felnéz a sárkányokra és csak utána fordul felétek.
-Köszönöm. Határozottabb békésebb és gyorsabb megoldás volt ez mintha egyedül kellet volna kimásznom belőle.- Mosolyog rád.- Meghálálhatom valamivel?
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on May 31, 2022 13:18:37 GMT 1
Rezzenéstelen arccal várom a végkifejletet, de a legrosszabbra is készülök közben. A lány feleselése nem sokat segít, de Blay és Rhae pont jól időzített. Sajnos a szószátyár emiatt felbátorodik, azonban a férfi banda már nem annyira. A vezető szavait csendben végig hallgatom, majd bólintok, hogy tudomásul vettem. - Ne nekem köszönd, hanem neki. – rámutatok Serenity-re – Szerencséd volt, hogy itt voltunk. – pár pillanatra szünetet tartok, majd sóhajtok egyet. - Akkor tegyünk is eleget az úri emberek kérésének. Elhagyjuk a várost. Úgy is dolgunk van. – Serenity-re nézek – Induljunk a legközelebbi városkapuhoz, a sárkányaim ott várnak. – A nő bármilyen tervemtől eltérő dolgot elutasítok, és ha kell kéznél fogva rángatom ki. A sárkányaimhoz érve Nuri egyből fölmegy a vállamra, és kíváncsian nézi az új tagot. Rhae-nek csak bólintok, aki egyből be is kapja a nőt. Nem eszi meg, csak jól megforgatja a szájában. Miután alaposan be sárkány nyálazódott kiköpi a földre, kb olyan magasságból, hogy ne haljon bele az esésbe. Rhae cuppogtat a szájával, és még a szája szélét is megnyalja. - Jó íze van. – jelenti ki büszkén. - Egyáltalán van olyan ember, aki/ami nem ízlik. – kérdezi Blay. - Igen. Az, amelyik rohad. Annak nincs jó íze. –feleli komoly tekintettel Rhae. Blay csak fujtat egyet és megrázza a fejét. Közben várom, hogy kicsit összeszedje magát a nő az előbbi váratlan dolog miatt. - Na, ezt azért kaptad, mert nem vagy ártatlan. És még könnyen meg is úsztad. – mondom neki komoly hangnemben. – Föl ülsz a legkorábban induló karavánra és elmész a legtávolabbi városba vagy településbe. Ha már meg lett mentve a segged, akkor már ne halj meg. Mi meg elindulunk a dolgunkra. – Amint befejeztem a mondandóm felülök Rhae-ra, és jelzem Serenity-nek, hogy Ő is üljön fel Blay-ra. Raven
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 10, 2022 14:57:23 GMT 1
-Oké.- Von vállat a lány.- Akkor köszönöm kedves.- Mondja mosolyogva a lánynak. Aki összevonja a szemöldökét és próbálja eldönteni mihez kezdjen, hova helyezze el a lányt, vajon az mennyire lehet megbízható.
-Miért voltak olyan fontosok azok a papírok?- Kérdezi végül.
-Egy rejtett kincs helyét jelölik.- Kacsint rá a nő.- Valamilyét ami nagyon, nagyon sokat ér.- Igyekszik minél sejtelmesebben kiejteni, hogyha lehet a te figyelmedet is felkeltse vele.
A határozott kijelentésedre az indulással kapcsolatban a nő először bólint aztán hirtelen megáll. -Várj nem vehetnénk legalább ételt és vizet mielőtt indulunk?- Kérdezi kétségbe esetten. Miután közlöd, hogy nem, ti azonnal mentek még elhabog egy pár "de"-t de végül feladja és egy vállvonással követni kezd. A sárkányok közben pár méterrel arrébb szálltak le, ahol kényelmesen el tudtak helyezkedni. A nő mosolyogva és érdeklődve kezdi figyelni őket. Miután megmentettétek, láthatóan nem számít rá hogy majd ráuszítod őket. De azért, amikor Rhae fölé magasodik és kitátja a száját felsikít, inkább meglepetten mint rémülten. A nő eltűnik egy pár másodpercre a sárkány szájában, majd amikor ismét előkerül tetőtől talpig sárkány nyálasan és a sikítva majd nyögve a földbe csapódik, méltatlankodva csapja le az arcáról a sárkány nyálat.
-Ez meg mégis mi volt?- Kérdezi.- Valami furcsa idegen üdvözlés amit nem ismerek?- Közben a hátára fordul és felkönyökölve felnéz a sárkányra.
-Hah, jó tudni hogy sárkány kaja lennék. Mindenkit így szokásod üdvözölni?- Kérdezi a sárkányt.
Miközben a sárkányaid kifejtik a preferenciájukat az emberhúst illetően, a nő is felkel a földről, tesz egy kísérletet hogy letisztítsa magát, aztán néhány mozdulat után csak egy undorodó grimasszal hagyja az egészet a fenébe.
-Hogy értetted ezt Rhae?- Kérdezi Serenity, a rohadt emberekkel kapcsolatban.
A nő közben egy hanyag tisztelgéssel reagál az elmondottakra.
-Amúgy is ez volt a tervem, elhúzni amilyen messzire csak tudok, és közben meggazdagodni.- Nagyon boldognak és magabiztosnak tűnik amíg észre nem veszi hogy készültök sárkányhátra szállni.
-Várjatok? Segítettetek nekem, még akkor is ha utána bekapott a sárkány. Ami nem zavar, tényleg, ahonnan én jövök úgy hisszük a sárkányok közvetlenül a naptól származnak, a legszentebb lények akik valaha éltek. Had háláljam meg. Szerintem ez a kincs titeket is érdekelhet.
Serenity tágra nyílt kíváncsi szemekkel rád néz. -Mi az a kincs?
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on Jul 30, 2022 13:25:49 GMT 1
Rhae a nő kérdéseire csak egy gonosz mosollyal válaszol. Közben ismét megnyalva a szája szélét. Míg én szidom a nőt, addig Rhae-t egy kicsit meglepi Serenity kérdése. - Hát… mert halottak, és ilyenkor az emberek elkezdenek bűzölögni, emiatt lesz rossz ízük. – feleli még mindig megdöbbenve – Az már csak az én személyes gondom, hogy nem futnak, nagyon vicces mikor futnak. – feleli vidám mosollyal az arcán Serenity-nek. Blay ismét a fejét rázza. Miközben szállunk fel a sárkányokra hallom, hogy próbálkozik a nőszemély, és még a végén sem adja fel. A sárkányos kijelentésére a két nagyobbik sárkányom összenéz, majd sűrű pislogással jelzik, hogy ez a napos dolog nekik is új. Ám engem Serenity kérdése jobban meglep, sőt aggaszt is. Egy mély lélegzet után, de mielőtt Serenity-nek elmondanám mi is az a kincs, szúrós tekintettel nézek. Ami után Blay és Rhae is közelebb megy hozzá. Ha felnéz rájuk, akkor Rhae ugyanazzal a gonosz vigyorral az arcán néz vissza rá. - Hol is kezdjem – gondolkodok el miként is mondjam a kincs definícióját – Az egy olyan, többségben, tárgy, ami az esetek kisebb részében okoz örömet és boldogságot. Az esetek többségében pedig kínt és szenvedést. Nagyban függ a mennyiségétől, hogy melyik eset következik be. És attól is függ, hogy maga a kincs mi. Ha maga a kincs pénz vagy pénzé tehető dolog, akkor majdhogynem mindig kín és szenvedés fog a vele járója lenni. Nagyon kevés az olyan kincs, ami nem ezzel járna. Szóval Serenity a kincs egy gonosz dolog. – fejezembe határozottan. - De adok egy esélyt – ránézek a nőre – hogy elmond. Mi lehet az, amit egy olyan magam fajta Sárkány mestert is érdekelne, akit azon kívül, mint ami jelenleg van neki, mást nem kíván? Hallgatlak, vagyis hallgatunk. – összekulcsolom a kezeim és várom, hogy a nőszemély kifejtse, hogy mi is az a kincs. Raven
|
|