Azoir
Írónövendék
Utoljára online: Sept 22, 2021 18:33:50 GMT 1
Mar 23, 2016 20:53:34 GMT 1
|
Post by Azoir on Aug 29, 2018 23:52:38 GMT 1
Éppenhogy de túlélte! Nem hiszem, milyen tartása van ennek a lánynak! Folyamatosan támadja föld és levegő, de ellenáll. Alig van benne lélek, ennek ellenére továbbra is mindent belead! Remélem látta az elismerő pillantásaimat. Azonban most lépni kell. Oldalra sandítottam. Ezúttal is védekezzek? Van még értelme? Vagy inkább támadjak? Kánt? Ereje teljében van. Talán egy nagyobb támadással kizökkenthetnéma ritmusából! Mély levegőt vettem. Mélyebbet mint eddig bármikor. Éreztem ahogy az oxigén kitölti a tüdőmet. Már-már attól tartottam fel is robbannak, ha nem engedem ki magamból az egészet. Az ellenfeleim felé fordultam és hatalmasat fújtam. ŀŝŶšŪŰĜŰǝũŝŠūũĪĜńŝůŶŪǝŨūũĜŝĜŬŝůůŶǩŲĜŧǥŬšůůǥţšũšŰĪĜÊ 4z31_AUS1-5*26 1-5
|
|
Kán
Írónövendék
the only hting i care less about than the opinion of others is my own opinion
Utoljára online: Nov 6, 2020 16:54:01 GMT 1
Apr 12, 2016 18:00:52 GMT 1
|
Post by Kán on Aug 30, 2018 0:01:49 GMT 1
Kán karja egyre jobban égetett: itt az idő komolyra venni a dolgokat. Visszaugrott a pálya szélére. Nagy erővel a földbe vágta öklét. Érezte, ahogy megmozdul. Egy gyors mozdulattal kiemelt egy nagy darab kristályt. Pár erőteljes szorítással megformázta majd készenlétbe állt. Oldalra tekintett: társa alig állt a lábán. Döntenie kellett. Nem volt sok idő, így a legegyszerűbb változatott választotta: egy gyors mozdulattal beállította a kristályt majd hátra lépett egyet. Csupán remélni tuddta, hogy minden úgy sül el majd ahogy elképzelte.
ƩưƧƱƲȟƪƷƪȟƬƢƸƱƟŞƩȧƮƣƱȧƥƣƲŞƟƪƩƟƪƫƟƸƸƟŞŪŞơȧƪƮƭƬƲŞƘƧƫƟċ wyd312Em1-5*35 ƓƲƷǂŮƽƹƯƈŮƯLjŮƳǀʟǂƳƺƸƳǁŮɄǁǁLjƳŮǂƳǂǂŮǁLjɁŮȷǁŮƯŮǂƳƺƸƳǁŮƾƽƼǂƽǁŮƸĔ 1-5
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Aug 30, 2018 0:11:26 GMT 1
Zima elkövette azt a hibát, hogy alábecsülte ellenfeleit. A talpán állt, de már csak alig-alig. Jól esett neki társa elismerő pillantása, meg a többieké is. Igen, Ő a szikla. Csak nem eléggé. ~ Nem kellett volna fejjel a falnak mennem… Most már mindegy… ~ Tudta, mit kell tennie. Társára nézett. Valószínűleg egyre gondoltak. Nagy levegőt vett. Összeszedte magát. Először dobbantott egyet „csak úgy”, majd jöhetett a rendes akció is. Nagyot dobbantott, mire egy kődarab emelkedett ki a földből. Erőt vett magán, majd egy pörgőrúgással egyenesen ellenfelének küldte. şǵƂƈĴƈǵƁŵŸƃƁĴŚȊƀŸƈȊƁŶŶŹƀŀĴżŵƇƎƂǵƀƃƁĴŵĴƄŵƇƇƎȁƊĴſǽƄŹƇƇǽŻŹƁĴŽƇłØ Y3tVNKll1-5 * 32 1-5
|
|
PeterBear
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Elfoglalt
Utoljára online: Jul 15, 2020 22:35:07 GMT 1
Aug 19, 2018 19:43:47 GMT 1
|
Post by PeterBear on Aug 30, 2018 0:20:45 GMT 1
Dazen behunyta a szemét. Mérlegelt. Az ellenfelei nyílván látták rajta, hogy már alig áll a lábán. Valószínűleg úgy gondolták, hogy már nem jelenthet problémát és így talán egységes erővel próbálhatják meg legyűrni Kánt. Arra játszhatnak, hogy Kánnak kicsit lankadt a figyelme, mivel eddig nem ő volt a célpont. Nem volt szimpatikus neki ez a fenkölt viselkedés, de félre kellett tenni ellenérzéseit és ésszerűen gondolkozni. Mióta látta Kala trükkjét tudta, hogy ez neki is menne, hiába nem próbálta még. Viszont itt volt az idő. Az egyetlen esélyük Kánban maradt. Kinyitotta szemét, mélyen benne elszántság izzot. Mélyen a bensőjéből idomított, minden maradék erejét beleadva. Csak remélte, hogy elég lesz... ůƌƥƐƙŋƌŋơƚƙƥȌƞŋƖȔƛƐƞƞȔƒƐƟŋƌƗƖƌƗƘƌƥƥƌŗŋƓƚƒƤŋƌŋƗƐƓƐƟɼŋƗƐƒƟȡƍƍŋƞƐƒƥȔƞƟŋƐƗơƚƙƕƌŋŶȌƙƝȞƗřØ GAxBaRaa1-10*25 1-10
|
|
Azoir
Írónövendék
|
Post by Azoir on Aug 30, 2018 0:30:11 GMT 1
Kala: 222 HP Zima: 22-70(Kán támadása)+21+38=11 HP Kán: 250 HP Dazen: 31-128(Zima támadását bevonzotta)-130(Kala támadása)+22=0
|
|
Azoir
Írónövendék
|
Post by Azoir on Aug 30, 2018 21:12:42 GMT 1
Láttam, ahogy Dazen alkalmazza a technikát, amit csináltam. Bevonzotta a támadásokat. Okos gondolat? Nem, nem hiszem. Ezzel a tettével kétségtelen megmentette Kánt Zima támadásától, de milyen áron? Láttam, ahogy összeesett, majd elterült a földön. Vajon megérte? Kétségkívül, hiszen Kán teljes erővel szállhatott velem szembe... De ekkor megláttam Zimát. Aki még mindig állt. Minden várakozásomat felülmúlta az akaratereje. Vajon honnan képes ennyi erőt magába gyűjteni? Újabb és újabb támadásokat kapott, most legutóbb megint Kántól, és csöppet sem tűnt gyengének, mégis itt van, mégis képes a harcra. Talán meg is nyerhetjük! Mindezt Zimának, a Sziklának köszönhetően! Elmosolyodtam. Valóban az aréna királynőjének lehet nevezni. Eljött az idő, hogy minden figyelmemet Kánnak szenteljem. A földidomár - aki eddig csak homokot és kristályt használt - még mindig veszélyesnek tűnt. Vajon ellene megérne védekezni? Megint Zimát fedezzem a támadásával szemben? Jól megfigyeltem. Próbáltam eggyé válni a levegővel. Ezúttal semmi különlegesre nem vágytam. Egyszerűen le akarta zárni az egészet. Minden erőmmel a levegőt kezdtem idomítani. ĽǓŠŦĒŦǓşœŖšşĞĒŞǛřŞǨŨŗřřŗŞĠØ CydVVVDr1-5*26 1-5
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Aug 30, 2018 21:45:56 GMT 1
A következő másodpercekben olyan dolgok történtek, amik Zimát teljesen ledöbbentették. ~ Nem létezik, hogy ennyire alábecsültem volna a srácot… Nem létezik… De hogy lehet valakinek ekkora mázlija? ~ Dazen ugyanis alkalmazta Kala korábbi technikáját és bevonzotta a képességét. ~ Csóri… nem lennék a helyében… ~ A másik különös dolog pedig az volt, hogy még mindig állt. Időben tudta alkalmazni a földérzékelést és így a megfelelő irányba tudott mozdulni. Megsérült, de az akaraterejének hála állva maradt. Látta társa szemében az elképedést és elismerést. Rámosolygott. ~ Védtél, a Te érdemed is, hogy még itt vagyok. ~ A nőn megfigyelte közben, hogy elmélkedik, hogyan is legyen tovább. Egy ellenfelük maradt, aki viszont egy karcolást sem szerzett. Zima arcán szélesebbé vált a mosoly. Tudta, mi lesz az elkövetkező percben. Elfogadta. ~ Mindenképpen azon leszek, hogy Kalának megkönnyítsem a helyzetét. ~ˇA nőhöz fordult. - Kala! Örülök, hogy együtt harcoltunk. Aztán ne hozz Ránk szégyent! – öltötte ki a nyelvét, majd Ő is felkészült az utolsó támadására. Az első gondolata az volt, hogy frontálisan nekimegy. Földet idomított a kezére, gondosan rászorította, mintha csak egy kesztyű lenne. Eljátszott a gondolattal, ahogy nekifutásból leüti, de jobban belegondolva… ~ Azért annyira nem kéne megsérülni… ~ Így módosított a tervén. Kala támadása után futni kezdett, hogy ezzel is lendületet nyerjen, majd egy adott távolságra (nem túl közel és nem is túl távol) hirtelen megállt. Féloldalról fordulva még egy utolsó ütést kezdeményezett a férfi felé. A föld kéz elrepült, a lány pedig várta az elsötétedés pillanatát. ŏŞŢŖĕĻǫšřŠǞůůŚšĕũǖŢŖřşŖĕŀǖţũģØ G8IJalll1-5 * 32 1-5
|
|
Kán
Írónövendék
the only hting i care less about than the opinion of others is my own opinion
Utoljára online: Nov 6, 2020 16:54:01 GMT 1
Apr 12, 2016 18:00:52 GMT 1
|
Post by Kán on Aug 30, 2018 21:49:52 GMT 1
A kölyköt kiütötték. Kán nagyon nem volt ma formába, valahogy minden támadása gyengére sikeredett. Kezdett egyre idegesebb lenni. A helyzet kiemelkedően rossz. Idegesen járkált föl-alá a kűzdőtér szélén. Nem sok lehetősége maradt és még annál is kevesebb esélye megnyerni ezt az összecsapást. Tekintetében megjelent valami megmagyarázhatatlan gyilkos tűz. Az ellenfelek megmozdultak. Kán gyors mozdulattal nagy mennyiségű kristályt idomított maga elé. Felkészült a legroszabbra. GYors mozdulatokkal formázni kezdte a kristályt majd pozícióba helyezte. Ha így lesz vége akkor így lesz vége. łũŠŪūǘţŰřǘřDZūėŘţŢŘţŤŘűűŘėğŭǠśŜŢŜűǠŪĠÓ 3d_6sF8P1-10*35 1-10
|
|
Azoir
Írónövendék
|
Post by Azoir on Aug 30, 2018 21:56:26 GMT 1
Miután Dazen kidőlt, Zima és Kala egyesített támadást indított a megmaradt Kán ellen! A kristályidomárnak eddig semmi dolga nem volt védekezés terén, de most mintha megérezte volna, hogy ő lesz a célpont - ki más lehetne -, megpróbált alkotni valamit! Ó, hát nincs itt fejben ez a férfi?! Ilyen gyengére sikeredett pajzzsal akar megmenekülni?!
Kala:222 HP Zima: 11 HP Kán: 250-78(Kala sebzése)-96(Zima sebzése)+35(Védekezés)+23= 134 HP
|
|
Azoir
Írónövendék
|
Post by Azoir on Aug 30, 2018 22:08:08 GMT 1
És Kán még a támadás előtt felemeli a kezeit. Jelzi, hogy itt és most legyen vége a mérkőzésnek! Bölcs döntés, ha engem kérdeznek. De ne is őt nézzék, hanem a két győztest: Zimát és Kalat! Zima még mindig veretlen az arénában, korábbi ellenfele pedig az oldalán most diadalt ízlelget! Micsoda küzdelem volt, micsoda harcok! Most pedig nézzük, miféle jutalmakban részesülnek a résztvevők!
Kala: 5 tulajdonságpont, 3 képességpont, 2000 yuan Zima: 5 tulajdonságpont, 3 képességpont, 2000 yuan Kán: A küzdelemért és a helytállásért 1 képességpont (Csak alapképességre alkalmazható). Dazen: A küzdelemért és helytállásért 3 tulajdonságpont, hogy növelhesd a fájdalomtűrésedet.
Szép játék volt, köszönöm a részvételt! Várok mindenkit az ősszel induló idomárbajnokságon! Üdv Azoir
|
|
Dogorn
FRPG Guru
"I have respect for people who live a fulfilled life."
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 28, 2022 11:37:10 GMT 1
Feb 23, 2016 16:33:11 GMT 1
|
Post by Dogorn on Sept 4, 2018 12:40:03 GMT 1
Jó estét kívánok mindenkinek! Fáradjanak beljebb, vegyenek magukhoz nassolnivalót és valami italt, mert ami most következik, azt nem fogják zsebre rakni! Jöjjenek, jöjjenek, amíg van hely! A ma esti kihívottunk nem más, mint a jól ismert, közönség kedvence! Aki villám gyorsasággal suhan végig a pályán és egy vihar erejével csap le az áldozatra! Hatalmas ujjongást, Dazennek! A kihívónk, egy új arc, akit még nem láthattunk itt ezelőtt! Aki nem más, mint Akechi, a tűzidomár! Nagy tapsot a srácnak! Úgy hallottam pusztít a srác! Jómagam Domó vagyok, a mai kommentátoruk! Nem tudom, hogy hogy vannak vele, de én már nem győzöm várni az összecsapást! Szerintem kezdjünk is hozzá! Figyelem harcosok! Három, kettő, egy... RAJTA!
|
|
PeterBear
Lelkes fórumozó
|
Post by PeterBear on Sept 4, 2018 12:49:45 GMT 1
Akechi már régóta hangoztatja, hogy meg akar küzdeni velem az arénában. Most eljött az idő. Még sosem harcoltam tűzidomár ellen, ez most nagyon új. Fogalmam sincs mi járhat a fejében, mire készül. Vajon finoman indít, hogy kiismerjen vagy egyből beveti a kéklángot, hogy minél hamarabb kiüssön? Inkább nem hagyok neki időt, hogy kiüssön. Dazen légcsapással támad. CBAnq92v1-5*25 -24 šžƗƂƋĽƈȓƗſƂƋĽžƉƈžƉƊžƗƗžĽƍžƐƐƗȊƓĽƈȆƍƂƐƐȆƄȆƑŋĽťƆƍƂƏȆƏƗȆƈƂƉȆƐŗĽŏŒß 1-5
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 23:08:01 GMT 1
Nov 23, 2024 23:08:01 GMT 1
|
Post by Deleted on Sept 4, 2018 12:57:04 GMT 1
Végre...értelmes szabadnapom lett. Eljött az idő, hogy a nem rég arénába érkező légidomár srác ellen harcolhassak. Zima ellen akartam harcolni de kiröhögött. Azt mondta találjak valakit az én szintemen. Innen lentről ez az aréna egészen más. Átjár az izgalom, érzem ahogy lángol (OOC: mármint az izgalomtól nem a tűztől) az egész testem. A gong még nem szólalt meg nyugodj meg magadban Akechi...emlékezz mit mondott a mester 3 éve. Amint megszólalt a gong időt nem hagyva arra hogy megmozduljon elkezdtem a "sorozatot". Egyet ballal egyet jobbal és szép lassan haladni kell felé. ŴʑƚƒƁƋȉƔȁƋŀƋȉƐƅƓƓȉƇƅƔŀƈƁƓƚƎȁƌƏƍŀȉƓŀƁŀƋȉƋƌȁƎƇŀƐƁƓƓƚȍƖƏƍƁƔŀƁƍƉŀŋŒŔŀƓƅƂƚȉƓŎØ PMSrm8zG1-5*30-23 1-5
|
|
Dogorn
FRPG Guru
"I have respect for people who live a fulfilled life."
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 28, 2022 11:37:10 GMT 1
Feb 23, 2016 16:33:11 GMT 1
|
Post by Dogorn on Sept 4, 2018 13:26:44 GMT 1
És elkezdőzött! Dazen csakugyan villámgyors, hiszen egyből egy hatalmas légcsapással nyitott! Úúúú, ez fájhatott! A léglöket kiütötte Akechi lábait és megfejelte a földet! De nézzék! Azonnal fölkelt és... Az igen! Micsoda támadás! Szellemekre mondom! A légidomárnak sikerült elugrania! Ezt megúszta, de így is megpörkölődött a ruhája a jól látom! Hölgyeim és Uraim! Micsoda intenzív küzdelmet láthatunk! Micsoda akció!
Akechi életereje: 174HP Dazen életereje: 244HP
|
|
PeterBear
Lelkes fórumozó
|
Post by PeterBear on Sept 4, 2018 13:53:54 GMT 1
Úgy néz ki, csak jól gondoltam. Valóban a kék lánggal indított. Bár kicsit megkapott, azért ennél kicsit többet vártam. De nem szabad elbíznom magam, annak múltkor sem lett jó vége. És ő még mindig egy erős ellenfél. Akkor hát csináljuk, talán pár léglöveg tetszeni fog neki. Dazen léglövegekkel támad. |1orUIqf1-5*25 -24 1-5
|
|