Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Apr 14, 2017 13:02:50 GMT 1
Van valaki a túloldalon? Farkas Tünde - Whitewolf
Amikor te is rohanni kezdtél, akkor a dobot kezelő rabszolgák is gyorsabban kezdték ütni a hangszereiket, a tömeg felharsant, a bemondó pedig látszólag kifejezetten jól szórakozik. - És elkezdődött a nagy mészárlás, ribanc kontra tahó gyökér. Ha engem kérdeztek, akkor gyors meccsnek nézünk elébe, így amíg egy darabban van, jól nézzétek meg magatoknak a csaj seggét! Nem mindennapi látvány, én azt mondom. Te közben eléred a fegyveres ládát, és megtalálod a számodra tökéletes fegyvert. Egy szamurájkardot. Természetesen ennek a markolatát is tüskék borították, szerencsére sikerül kényelmes fogást találnod rajta. Egészen addog nem érzel fájdalmat, amíg az ellenfelednek nem sikerül fegyverhez jutnia, és le nem sújt rád. Sikerül hárítanod, de olyan érzés nyilal a kezedbe, mintha beletenyereltél volna egy kaktuszba. Nem vagy egyedül, az ellenfeled is érzi. Egy pillanatra meg is hátrál, aminek köszönhetően rúgásod telibe talál. - EZ NEM ÉR! ÍGY TÚL HAMAR VÉGE LESZ. UNALMAS VAGY, RIBI! HALLOD? UNALMAS! A tömegnek persze tetszettél, egyedül a bemondó volt az, aki minden kétséget kizáróan az ellenfelednek szurkolt. Amikor lesújtasz a férfi fejére, akkor viszont olyan dolog történik, amire a "jószerencsédnek" köszönhetően számíthattál volna. A penge három darabra törik. De legalább a férfi a földre zuhan. A nézőtér elhalkul, aztán pár perc múlva a következő szavakat kezdik kántálni: - KÉZ ÁLTALI HALÁLT! KÉZ ÁLTALI HALÁLT. A bemondó persze rögtön felszólalt. - Engedd meg, hogy lefordítsam a kérésüket, Vörös. Azt akarják, hogy ragadd meg az egyik törött pengedarabot, és azzal végezd ki a szerencsétlent. Lássuk, hogy erre képes vagy-e. Még hallod, ahogy elnevette magát, aztán kikapcsolt a nézőtér. Lövészeket látsz mozgolódni, akik figyelmeztető lövéseket adnak le, ha véletlenül a fegyveredért nyúlnál, vagy másképp sújtanál le a férfira.Az utóbbi esetben egészen addig hajlandóak elmenni, hogy karon lőjenek. Tudod, hogy nem húzhatod sokáig, mert a férfi sem lesz örökké védtelen. Amikor megteszed, a kezed már nem csak szúrt sebekkel, hanem egy szép vágással is gazadagabb lesz. Lehet, hogy felteszed magadnak a kérdést, hogy megérte-e, de egy biztos: Ezen élet kiontásával, és minimális önbántalmazással megszerezted a jegyed ezek közé az emberek közé. Az aréna kapuja kitárult, ők pedig testvérként fogadtak a túloldalon. Megveregették a vállad, lelocsoltak valami piával, illetve lőszert szórtak szét előtted. Furcsa egy népség voltak, annyi szent. Lassan lecsillapodtak a kedélyek, és egy kivájt szemű férfi lépett oda hozzád. - Gratulálok a beavatásodhoz, Vörös. Egy hátizsákot nyomott a kezedbe, benne a cuccaiddal és egy csomag feltöltött elemmel. Adott továbbá egy bőrdzsekit, rajta a híres-neves vörös koponyával, valamint egy hasonló díszítésű nadrágszíjat. - A kutyádat is hamarosan visszakapod, de nincs az az isten, hogy én kiengedjem. A hiányos fogsorú vigyor inkább volt ijesztő, mint megnyugtató, de hozzá kell szoknod, hogy errefelé az összes ember ilyen. Odavezetett az állat ketrecéhez, és miközben kiengedted Hógolyót, ismertette veled a feladatodat. - Most, hogy a család tagjává váltál, úgy is kell viselkedned, mint aki része annak. Az első feladat gyanánt valami lightos dolgot bíztunk rád. Ha jól gondolom, akkor hallottál már a rabszolga-kereskedőkről klánról is, akik a vidámparkban rontják a levegőt. Egy szép kis egyezség született közöttünk. Ők betörik nekünk az általunk összefogott árut, mi pedig fizetünk érte. Így senki nem esik a másik torkának. Viszont az elmúlt két hétben egyetlen karaván sem jött, pedig nyolc nőt, és három férfit kellett volna kapnunk. Egyszerű a képlet: Utazz el az vidámparkba, csapj azoknak a balfaszoknak az asztalára, és derítsd ki, hogy mi az isten folyik ott. Mielőtt indulnál, még megállít. - Oh, majdnem elfelejtettem. Esőre áll az idő, érezd magadénak az egyik védőruhánkat. De vigyázz rá, mert nincs belőle sok, és amekkora lyukat csinálsz rajta, akkora lyukat csinálok a seggeden.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Apr 14, 2017 14:19:14 GMT 1
Gondolkodás nélkül nyírom ki a csávót. Nem csak mert az őrök bármikor lelőnének. Hanem mert bizonyítanom kell, hogy fasza kis csajszi vagyok. Tahó, baromarc Elvágom most torkodat Az erős túlél Felállok és széttárt karral sütkérezek egy picit a tömeg éljenzésében. Majd kivonulok a kapun. Testvér lettem. Tagja a bandának. Fölkapkodok némi lőszert a padlóról, Kapok egy menő bőrdzsekit,egy övet, némi hátbaveregetést ééés...elkerekedik a szemem. ELEMEK. WÍÍÍÍ. Vigyorogva pakolom el őket. Végre lesz mit tenni a zöld vibribre. Már hallom is a fejemben, hogy BZZZZ. Alig várom, hogy kipróbálhassam. Csak ugye ahelyett, hogy boldogan maszturbálnék egy eldugott kis sarokban egy meleg pokróc alatt. De ugye aki nem dolgozik ne is egyék. Kérek egy kis útbaigazítást a csóri fogatlantól. Majd kieresztem Hógolyszlit. -Figyelj fiú. Esőre áll az idő.-Magyarázok neki miközben rendbe rakom a sebeit és kikefélem a bundáját.-Maradj itt és ne csinálj semmi butaságot. Pár nap és visszatérek. Oké? Ezután a fogatlan csávóhoz fordulok és Hógolyóra mutatok. -Ha nem bántják nem harap. Ha még etetik is akkor kifejezetten barátságos. Hidd el jobb ha a barátja vagy. Ezután csak felmarkaolom a védőruhát és az útbaigazításnak megfelelően megindulok a célom felé.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Aug 17, 2017 17:01:17 GMT 1
Nyílik a kapu. POFAKUTYAAAAAAAAAAAAA. BAMM. Máris a földön fekszem. Nagy szaglászás meg nyalakodás. Egy boldog pofi bámul rám. -Szia fiú-nyögöm elnyűtt és kiszáradt hangon. Miközben ő épp a gyomromat tapossa szét. Ölelgetem egy picit míg lenyugszik aztán feltápászkodom. Majd megindulok vízért. Hógolyszli végig a lábamhoz simul. Majd átesek rajta. De valahogy csak eljutok a víz elosztóig. Ki is kérem rögtön kérót adagomat. Az egyiket Hógolyónak a másikat magamnak. -Igyál drága. Megérdemled.-Megvakargatom a fülét és ellenőrzöm jól bántak-e vele.
Azután pedig irány Raymond. Itt az ideje kirobbantani egy háborút. Ami ott fogad azonban cseppet sem jó látvány. Gondolok itt a tutifixenbiztoshogygondleszmiatta csávóra. Azaz Ritusra. Ez a köcsög ha rá bízom az üzenetet tuti elbassza nekem valahogy. Ha kimegyek a pusztába akkor meg rögtön rohan a főnök után, hogy először hozzá megyek és nem jelenteni. Ha bepróbálkozom valamivel akkor meg gyanút fog. A fejemhez kapok és ijedt arcot vágok. -Elkéstem! Valaki megpróbálja majd megtámadni odakint. Nincs idő elmagyarázni Utána kell küldened engem. Most azonnal!-a gallérjánál ragadom meg a fickót és az arcomba rántom. Adj egy kocsit és egy sofőrt. Utána kell erednem.
Remélem, hogy ez a Raymond okkal bízik meg Ritában. Mert ha nem akkor ennyit a háborúról. Nagyon...naaaaagyon kockázatos játékot játszom.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Sept 17, 2017 17:58:55 GMT 1
Litus elmosolyodott, amikor a gallérjánál fogva rángatni kezdted. Ez afféle „mindent tudó” mosoly volt, ugyanis amint eleresztetted, nem úgy nézett ki, mint aki a gazdája megmentésén munkálkodna. Megigazította a ruhája nyakát, leporolta róla a port, a ravasz képéről azonban a vigyort esze ágában sem volt eltüntetni. - Tudja kedves, ha nem teljes nyugodtsággal sétált volna be a parkba, és előtte nem játszadozott volna azzal a szőrös halállal, amit kutyának nevez, még hinnék is magának. Az ilyen alakításért jár azt hiszem az, amit úgy neveznek: Oscar díj. Kár, hogy egy sincs nálam. Szigorúan méregetett a szemeivel, aztán magyarázatot adott mindenre. - Tudod, hogyan lehetek még életben? Más emberek dolgába ütöm az orromat. Ezért nézek ki úgy, ahogy. Ezt a gazdám csinálta velem. Mindig azt mondta, hogy a nyelvem is kivágná, ha nem forogna ilyen jól. Az a dolgom, hogy mindenről tudjak a parkban. Titkokat tudok, és titkokat cserélek további titkokért. Olyan elégedett vigyorral bámult, hogy legszívesebben képen törölted volna, ám akkor megszólalt. - De legyen, kíváncsi vagyok, hogy milyen szándékok vezérelnek, Vörös. – Tartot egy rövid szünetet, miközben legurított valami folyadékot a torkán – De azt hiszem abban mind egyetértünk, hogy nem engedhetem a volán mögé. Ezzel a balesetedre célzott, amivel a Skulltop bandába kerültél. Mi mindent tudhat még?
Mindeközben beüzemelték az egyik új burkolattal ellátott hadivasat. A motor búgása egy kocsifüggő lányban legalább olyan reakciókat váltott volna ki, mint egy szemrevaló férfi felsőtest. Pár perccel ezelőtt akaratlanul is szemtanúja voltál a burkolat demonstrációjának, így a védettségével kapcsolatban tisztában vagy. A burkolatra szerelt fegyverek is elrettentőnek néznek ki, azonban ez még nem minden. A bal hátsó ülés helyén egy fegyvertartó állvány pihent, rajta több rohampuskával és három kézi láncfűrésszel. Két utastársat kaptál magad mellé, egyikük sem mutatkozott be. Felejthető, átlagos pofázmányuk volt, valószínűleg teljesen jelentéktelen csatlósok. Természetesen ők ültek elöl, így te magányosan a hátsó ülésre szorultál. Az út viszonylag nyugalmasan telt. A két Skulltopos nem vett tudomást a létezésedről, legalábbis emberszámba vehető módon nem. Egyedül az alakodra és a testi adottságaidra tettek megjegyzéseket, valamint történeteken röhögtek. Egy több emeletes iroda mellett álltok meg, közvetlenül Raymondék járgányai mellett. Dulakodásnak nincs nyoma, azonban senki nem válaszol a rádión. A közelben egy rakat fertőzött kóricál, és jónéhány már fel is figyelt a búgó motorra. Ha most tüzet nyittok, ki tudja mennyi agyatlant vonzotok a közelbe. És bár a fegyvereitek erősek, tölteni mindent kell. A másik lehetőség az, hogy futó lépésben megindultok az irodaépület bejárata felé, abban reménykedve, hogy odabent „barátságos” arcokra, és nem agyzabáló szörnyekre leltek. A két csatlós valószínűleg alkalmazkodna, nem tűnnek épp taktikus szuperagynak.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Sept 17, 2017 18:47:35 GMT 1
-Oszkár díj? Tényleg? Hűűű ennyire jó volnék? Ugyaan.-Itt egy picit elpirulok és lesütöm a szememet.-Annyira jól azért nem alakítok. Később már a két átlagpöcsfejjel száguldozok kint a pusztában. Még jó, hogy Lúd alám tolt egy kocsit. Pedig akármég bérgyilkos is lehetnék. Bár ő valszeg tudja, hogy nem vagyok az. Ő mindent tud. Azon kívül, hogy egy csodás színésznő veszett el bennem valószínűleg azt is tudja, hogy mire készülök. Shajj. A főnök igazán vihetett volna magával egy rádiót vagy valami. Ez a benzinpazarlás így határozottan nem buli. Vajon Ludis farka is olyan színű mint a feje? De legalább "luxus" kocsival csapathatom. Bár egy ilyen sztárnak mint én kijárna akár egy limuzin is. Egy percre elképzelem ahogy hatalmas előadó teremben lépek fel. Mint egy igazi díva. Hmm micsoda álom lenne Júliát játszva örök szerelmes s nyugodalmas halált lelni. Vagy éppen saját darab sztárjai lenni. Hmm. Ha egyszer elérem a céljaimat mindeképpen megteszem ezt. Újraélesztem a kultúrát a pusztaságban. Kiművelem kicsit a színház iránt a skulltop tagjait. Elvégre ez a két úriember is elég tahónak tűnik itt előttem. No nem mintha az ő hibájuk lenne. Az anyjuk simán nem művelte ki őket. Szomorú dolog ez. Talán társalgást kéne kezdeményeznem, hogy legalább megismerjem őket. Előre hajolok a két ülés között és feldobok egy témát. -Tudtátok, hogy a gorillának csak négy centiméteres pénisze van? Tünci fantáziája Bárhova is fut ki a társalgás végül elérjük a célpontunkat. Szóval holtak mindenütt. Hógolyó érzi is. Ráadásul úgy néz ki felfigyeltek ránk. Kézbe veszem a kardomat. Lehet más is ólálkodik a környéken. Jobb lenne nem felhívni a figyelmet magunkra. Ha közel jönnek a dögök akkor lekardozom őket. Amúgy meg futvaosonó lépésekben beigyekszünk az épületbe a nyomokat követve. Viszont igyekszem nem bele botolni semmilyen csapdába úgyhogy a két hülyét küldöm előre és nem élek a hölgyeknek kijáró jogommal az előrehaladásról.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Sept 17, 2017 20:28:14 GMT 1
A közelben lévő néhány fertőzött persze rögtön megneszeli a közeledésedet. Úgy rohannak feléd, mint az őrült rajongók egy filmcsillag felé. Persze az sem nyesi őket több darabba, de ez részletkérdés. Ez is betudható afféle autogramnak. A másik két csatlós szintén a túlvilágra küldött néhány élőholtat, akik remélhetőleg ezúttal ténylegesen ott is maradnak. Összességében jól jártatok el, nem láttatok további fertőzött hordákat feltűnni, a közelben kóborlók mennyisége pedig elenyésző. Az épület belsejében azonban valami olyat véltek felfedezni, amit bár ne láttatok volna. Hullák, és kétség nem fér afelől, hogy mindegyik a Skulltoptól származik. Lőtt seb nem volt rajtuk, a torkukat viszont valami feltépte. A kiálló tompa fogakból, és a rengeteg harapásnyomból ítélve valószínűleg fertőzöttek tették. Csak két holttestet látsz, tehát közel sem biztos, hogy az összes Skulltopos kilehelte a lelkét. A másik két tökfilkónak azonban meggyőződése, hogy bizony így van, és teljesen berezeltek. Az egyik megindult az ajtó felé, és hamarosan a másik is követte. Ennek viszont te már nem lehettél tanúja, ugyanis egy hatalmas koppanást éreztél a fejeden, és elsötétült körülötted a világ. Az egyik Skulltopos csatlós leütött. Leütött, mert szent meggyőződése volt, hogy Raymond keresésére indulsz majd, és ha így teszel, kénytelen lett volna követni. Egyszerűbbnek tűnt a halálba küldeni. Ahogy magadhoz tért, szerte szaladnak a tested körül gyülekező patkányok, azonban nem ez az egyetlen furcsa dolog. Nem ott vagy, ahol elájultál. Ez határozottan a női mosdó. Ki hozhatott ide? És hova tűntek a fegyvereid? Amíg ezen agyalsz, egy árny tűnik fel a távolban. Hörgő hangot ad ki, aztán szinte azonnal szertefoszlik. Egy egyszerű fertőzött nem halad ilyen gyorsan.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on May 29, 2018 17:55:51 GMT 1
A picsába. Mi ez a feketeség? Nem hiszem el. Hova a picsába kerültem? A sajgó fejemet egy víztócsából húzom elő. Na ennyit a perfekt kinézetről. Egy darabig szédelgek majd inkább pofán vágom magam.
-ANYÁD TÜNDE TÉRJ ÉSZHEZ ITT FOGJÁK MEGZABÁLNI A PICSÁDAT.
Lassan talpraküszködöm magam és rátámaszkodok az egyik mosdóra. Hmmm. Valószínűleg egy wc-ben vagyok. Feltehetőleg a nőiben a piszoárok hiányát tekintve. Oké a fegyvereim seho...hol van Hógolyó? Hol a picsában van a kutyám? Idegesen pillantgatok körbe-körbe. Sehol semmi, csak a mindent átható csend meg az egyik WC csöpögése.
-HÓGOLYÓ?-Kiáltom, de nem jön válasz.
Benyitok minden egyes wc fülkébe őt keresve. Meg kell lennie. Velem van évek óta. Nem élném túl ha valami történne szegénykémmel. Úristen. Ne csak őt ne. Kérlek.
Könnyek szöknek a szemembe. Biztos itt van valahol. Ezúttal is egy önmagamnak adott pofon nyugtat meg.
-Nyugi csajszi. Megcsinálod. Nem lesz semmi probléma.-Mondom magamnak a tükörbe nézve.-csak ne pánikolj. Ám a tükörből mintha a másik énem szólna vissza.
-Vagy pedig itt a vég. Ennyi volt. Meghaltunk nélküle. Fogadd el.
-Kussolj.-Mondom nekem dühödten. -Figyelj ha továbbra is itt pánikolunk ahelyett, hogy Hógolyót keresnénk valószínűleg meghalunk. Annak pedig nyilván beláthatatlan körülményei lennének. -Igazad van-mutatok a tükörbeli énemre. Megpróbálok feszegetni magamnak egy csövet amit legalább fegyverként használhatok majd végigvágni a folyosón. Ahogy kinyitom a WC ajtót azonban valami nagyon csúnyát és nagyot pillantok meg. Legalábbis minden árnyat annak képzelek ami a folyosó végén áll és hörög. -Nyugi csajszi. Meg tudod csinálni.-Sutoggom magamnak.
-Én ebben kételkedek.-Jön a válasz halkan tőlem.
Magam elé emelem a csövet vagy ha azt nem sikerült szereznem akkor a wc kefét és neki indulok Hógolyó keresésére. Meg kell lennie. Biztosan nem ment messzire. Nem tudnám elviselni a magammal beszélgetést a hátralévő éveimben. Biztos nem ment messzire. Csak segítségért ment vagy vadászik nekem egy kis kaját.
|
|