Kristóf
FRPG Guru
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Oct 21, 2017 15:32:24 GMT 1
Az a pár másodpercnyi édes élvezet amit akkor érzek amikor a kést megmártom Bajusz Huszár húsában. Ahogy ő felüvölt. Felüvölt. Felbecsülhetetlen érzés. Az egyik a Kretén Tesó emberek közül a földön, remek. Sajnos a másik nem, ő pont Cate drágára fogja a fegyvert. Hogy basznád meg magad Robert a tiéd a másik csávó lett volna, én intézem ezt. Csak egy rossz mozdulat és felnyílik, kifordulnak a bele. Szerencséje, hogy nem tövig állítottam bele a pengét. Mit tegyek? Mit kéne mondanom. Patthelyzet van, itt még segíthetnek a szavak. Végül is még egy darab hülyét se öltünk meg. „PUFF” majd pedig „PAFF” hallatszik. Ki lőtt? PINKY! De kire? Gyors körbe nézés és látom, hogy Robert lyukas fejjel esik előre. Franc szükségem lett volna még rá ma. De ami még rosszabb Cate. Most már nagyon pipa rám. Nem fogom megélni a reggelt, ha nem találok ki valami okosat.
- Most pedig eldobjátok a fegyvert, vagy a ribanc kapja a következő golyót a fejébe. – Mondja Pinky - Egyedül maradtál Tepes. – Felelte fütyörészve a Kretén Tesók egyetlen talpon maradt embere – Dobd el azt a rohadt kést, és engedd el Wallace-t. Vagy kilyuggatlak. Először Wallace lesz tele lyukakkal persze, de utána a te ronda pofád jön.
Most már tényleg kéne valami okos ötlet. Valami nagyon okos ötlet. Mi a jó büdös faszt csináljak? Kettő az egy ellen….Három az egy ellen hisz Wallace (? Komolyan ez a csávó neve?) még hörög, szóval él. A legokosabb az lenne, ha azt tenném amit mondanak. De akkor is halott vagyok. Esetleg ha hülyék még előtte megmutatnak valamelyik fejesnek és csak utána vagyok halott. Talán egy ügyes blöff még be jöhet. Talán, majd pedig vissza vonulás valahova ahonnan egyesével letudom őket szedni a kis 10mm-mel.
- Pont most lőtted le Cassandra legújabb emberét! - A kés pengét markolatig belemélyesztem Bajusz Huszárba, majd pedig lábbal ellököm magamtól. Feltartom a kezem – Ez csak egy kis személyes nézet eltérés volt eddig. Nos ez után mi jön? Összeverés vagy kínzás? Mind kettőből kaptam ma már eleget. Remélem te veszel kezelésbe Pinky. - Egy ronda önelégült mosolyt eresztek meg. Innen már csak a csoda menthet meg, csak egy probléma van…Nem hiszek a csodákban.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Oct 21, 2017 16:52:13 GMT 1
Amint felraktad a kezed, Pinky elvigyorodott. - Okos fiú. Felelte, miközben nőies léptekkel közelebb lépdelt hozzád. A gödröcskéi egyre feljebb másztak az arcán, ahogy hallgatta a monológodat. Amint elég közel ért hozzád, a nyelve helyett először a lába mozdult meg. Teljes erőből ágyékon találta, majd mielőtt a lábad közé kaphattál volna a kezeddel, elkapta a nyakadat. A társa közben a haldokló Wallace-ra nézett, de nem igazán törődött vele. Finoman belerúgott az oldalába, majd amikor látta, hogy az nem mozdul, nemes egyszerűséggel átlépte, és Pinky mellé állt. - Hidd el cukorfalat, nem akarod. Még kaptál egy utolsó rúgást a bal lábadba, amelynek köszönhetően négykézlábra estél, aztán elengedett. A nő ezután nem szólt hozzád, ellenben a Jankers fiúval. Az pár pillanatig nézte, ahogy botorkálsz, majd oldalba rúgott a vasorrú cipőjével, megragadta a hajad, és azon keresztül becibált a ketrecbe. Az orrod előtt vágta rád az ajtót, így azt, hogy Cate-el mi történt, már nem láthattad. - Mihamarabbi viszont látásra. Reggel folytatjuk. Azzal az egyetlen fényforrás bezárult előtted, a szemed világán pedig a teljes sötétség lett úrrá. Annyira volt erőd, hogy odakússz az első falhoz, és nekidőlj. Percekbe telik, míg a szemed bizonyos szinten szokni kezdi a sötétet. Nem sokkal látsz többet, de legalább nem fogod lefejelni a falat. A rabszolgák már valószínűleg mind alszanak. A gondolataidba merülsz, aztán megpillantasz egy feléd közeledő lángocskát. Apró, és többször kialszik. A sisztergő hangból rájöhetsz, hogy valószínűleg egy gyertya lesz az. - Téged küldtek? Egy száraz torkú, repedezett arcú férfi hangja töri meg a csendet. Nincs körülöttetek senki, így valószínűleg hozzád beszél. - Megsérültél? Akarod, hogy Jenna elláson? Villámcsapásként üt beléd a felismerés, liberátornak néz téged.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Oct 21, 2017 23:04:10 GMT 1
Jól van. Le nem lőnek. Hülye döntés. Én a helyükben lehet inkább lőnék. Csak menjen minden rendben. - ÁÁÁÁMMMMM....
Csak ennyit tudok kinyögni magamból mikor Pinky ágyékon talál. Majd a hajamat tépik ekkor újfent csak fojtott nyögések hagyják el a számat. De mikor lábon rúgnak és elengednek négykézláb fekszek a földön. Könnyek szöknek a szemembe. Kedvem lenne csak úgy lefeküdni és bőgni. És szerintem most ezt fogom csinálni. Vagyis csinálnám, ha nem rugdosnának közben még. Így inkább elengedem magam és a földre esek, majd pedig összehúzom magam, karommal védem a mellkasom, míg a térdem felhúzom és azzal a gyomrom. Közben persze továbbra is könnyeket hullajtok. Mért kell még a hajamat is cibálni. Ez a nap csak azért lett kitalálva, hogy szenvedjek. Bent a ketrecben pedig csak összegömbölyödve fekszek és sírok a sötétben. Mikor pedig hallom az ajtó zárjának a kattanását végleg eltört bennem valami. Nem tudom mi volt az, de azt tudom, hogy majd fájni fog nekik. Mindegyiküket egyesével lefogom vadászni és mint trófeát fogom hordani a koponyájukat az övemen. Megfogom őket ölni. De előtte még végig hallgatom a sikolyaikat. Igen. Ez lesz a végük.
Nem tudom mióta lehettem a sötétben, csak az biztos, hogy szép lassan a könnytengerem, pityergésé csitult. És gondolataimat egyre inkább a bosszú kötötte le. Mikor valaki hozzám szólt. Ki lehet ilyenkor ébren?
- Téged küldtek? – Ki a franc ez? Ki küldött volna?...Neee. Nem lehet ekkora szerencsém. Ó Bajusz Huszár, te szerencsétlen nyomorék. Ez is mind a te hibád. - Megsérültél? Akarod, hogy Jenna elláson? – Ezek komolyan azt hiszik, hogy velük vagyok. - Nem, semmi komoly. Csak egy kicsit a lelkembe gázoltak…Meg a férfiasságomba. De ez mindegy. A kérdés az barátom ti készen áltok? Mert sajnos történt pár változtatás a tervben, midőn hogy ideje korán lekapcsoltak. De ne félj nem köptem nekik.
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
Hogy a füttyös fülemüle fürgén füttyögne a fütyidre
Utoljára online: Feb 25, 2023 8:19:14 GMT 1
Mar 30, 2017 19:09:35 GMT 1
|
Post by RIPalmyra on Oct 22, 2017 11:51:03 GMT 1
Ki a faszom csinál ekkora tükörlabirintust? Ennél nagyobb hülyeséget elképzelni se lehet ezek meg ebben élnek, és mellette még milyen büdös is van. Egy már-már hallucinációval felérő, végtelennek tűnő túra alatt végre véget ért ez a szar. Bár ne ért volna véget. A trónterem bizarrabb volt a legtöbb elképzelésnél. Talajból furcsa, szúrós szagú gáz szivárgott. Remélem a vödör felér egy gázmasszkal. A berendezés egyáltalán nem volt mai, se karbantartott, és mindenen ott volt a gáz kicsapódott tartalma, ami változatos színekben játszott a felületeken. A bent lévők többnyire sűrű szövet és bőrruhákat viseltek, ami szint úgy el volt színeződve és persze az elmaradhatatlan gázálarc. Hogy bírják ezt a dög meleget így? Középen ott a kifejezetten ronda eszkábált trón, és persze még több tükör. Valamilyen oknál fogva minden gázmaszkos fazon gőzölgő fémdarabokat dobálgattak, esetleg gránát lehetett. Le merem fogadni, hogy ez a központi rondaság a vezető. Hát ő ül azon az emelvényen hát ki más lehet. Az őr középre vezet, ahogy látom őt nem kínozza a gáz úgy mint engem. Kicsit krákogva kicsit megalázóan elmondta a történetem. A fenti faszi, morgott egyet és elkezdett bámulni mintha tőlem várna választ. Ekkor a gázkoncentráció alacsony magasságba megnőtt és egy éktelen köhögő roham jött rám, a vödör nem engedett, és csak annyit tudtam kinyögni: Ez kéngáz basszameg??
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Oct 22, 2017 11:54:18 GMT 1
- Ne félj, hamarosan minden szenvedésnek vége. Hamarosan már az Ígéret Földjén fogunk étkezni. Már nem kell sokat kibírni… A zsebében kezdett matatni, és valami recsegő-ropogó ételt vett elő. Valamiféle gyógykéreg lehet, más gyógyszert nem igazán adnak a rabszolgák kezébe. - Egyél, elmulasztja a fájdalmat és erőt ad. Még ha nem is sokat, de szükséged lesz rá. Feléd nyújtotta a kezét, aztán ha elfogadtad, akkor vezetni kezdett a sötétben. A ketrec hatalmas volt, és sehol sem nyújtott biztonságérzetet a holdvilág. Nagyon nehéz volt navigálni, valamiben folyton elakadtak a lábaid. Mint később kiderült, ezek meggyötört, nyöszörgő rabszolgák akik jobb fekhely híján a földön próbálják álomra hajtani a fejüket. Jelen pillanatban nem sokban különbözöl tőlük. Az ő fekhelyüket is könny és vér egyvelege borítja, ahogy a tiédet is. A lelkük és a testük egyaránt megvan sanyargatva, ahogy a tiéd is. Aliga fognak elaludni, a másik nyöszörgése mindig ébren tartja majd őket. Valószínűleg ez is a büntetésük része. De mit tehetett ennyi ember? Mióta szenvedhetnek így? Az egyik ilyen előtt egy sötétett foltot látsz felemelkedni, melyhez hamarosan egy idős női hang társul. - Preston, te vagy az? Ki az ott veled? - Jenna, Ő az. Hamarosan kiszabadulunk… Az áldozatuk nem volt hiábavaló. - Látom már. Vérzik a kezed gyermek. És valóban, ha megérintetted a karodat, érezhetted, hogy az állatkertben szerzett harapásnyomból vér csordogál. Valószínűleg belerúgtak. - Jenna egy mutációnak köszönhetően lát a sötétben is. Ő a szemünk éjjelente, és ő lássa el a betegeinket. Vagy vet véget a szenvedésüknek, ezutóbbi a sebek súlyosságától függ. Délután valami Johnson Tepes nevű faszfej miatt razziát tartottak, és megtalálták a fegyereinket. Ők mind azért bűnhődtek, hogy mi ne lepleződjünk le. – Hangja őszinte szomorúságot sugárzott. – Téged milyen néven szólíthatunk? Felébresszem a többieket? Mi a terv?
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Oct 22, 2017 22:34:01 GMT 1
Ez az egész olyan ismerős és vicces egyszerre. Alig tudom megállni, hogy ne röhögjek a jó akaró kis libsi képébe. Ma már másodjára adom be nekik az ártatlant. Valami lehet a szerencsémben.
- Tartsd meg. Engem mozgat a bosszú. Bár egy kávét elfogadnék. Keveset aludtam mostanában. – Lassan felkelek a kezét azért nem fogadom el. Azért egy kevés büszkeség maradt bennem. Nem mintha alapból sok lenne abból nekem. De azért ilyen mélyre még egy verés se tud lenyomni. De miután felkeltem azért megfogom a karját. - Mehetünk. – Azért ez az egész helyzet jól felvillanyozott, szinte érzem a hangomon, hogy újra megtelik energiával.
Az egész hely egyszerre töltött el boldogsággal és rémülettel. Boldog voltam a látványtól. Valahogy ez a látvány mindig megmosolyogtat. Most is nehezen állom meg, hogy ne mosolyogjak. De ami miatt nem tetszik és rémület költözik belém az, hogy ez most az én sorsom is. Furcsa a ketrec másik oldalán lenni. Nem mintha nem számítottam volna rá. Talán ez azt jelenti én is csak árú vagyok. Végül is, ha elkapnak akkor az vagy. Persze, ha az emberben van kitartás és furmány kiszabadulhat innen és nekem mind kettő megvan. És újra mester lehetek.
- Preston, te vagy az? Ki az ott veled? – Valami árnyékban álló, idős női hang szól hozzánk. Szóval az új „haverom” Preston. Nem hangzik ismerősen a neve.
- Jenna, Ő az. Hamarosan kiszabadulunk… Az áldozatuk nem volt hiábavaló. – Ugorhatnánk Preston? Senkit sem érdekel a lelkizés.
- Látom már. Vérzik a kezed gyermek. – Jegyzi meg a nő.
- Jé tényleg. Észre se vettem. Mindegy ez csak egy kis karcolás. – Nyugtatom meg a nőt. Nem lesz belőle semmi baj. Nem ebbe fogok belehalni.
- Jenna egy mutációnak köszönhetően lát a sötétben is. Ő a szemünk éjjelente, és ő lássa el a betegeinket. Vagy vet véget a szenvedésüknek, ezutóbbi a sebek súlyosságától függ. Délután valami Johnson Tepes nevű faszfej miatt razziát tartottak, és megtalálták a fegyvereinket. Ők mind azért bűnhődtek, hogy mi ne lepleződjünk le. – Hangja őszinte szomorúságot sugárzott. Komolyan voltak náluk fegyverek? És erről azok a faszok nem akartak volna mondjuk egy szót szólni? Vagy azt, hogy itt vannak azok akiktől elkobozták azt? Komolyan ilyen hülyét még keveset hordott a hátán a világ. – Téged milyen néven szólíthatunk? Felébresszem a többieket? Mi a terv?
- Hóhó. Csigavér Preston. Mondtam a terv változik. A nevem Bratt. A többiek had aludjanak még. Már ha tudnak. Ebbe a zajba bele lehet süketülni. Több gond is van a tervvel. Hogy nem én voltam az agy ott. 4-en jöttünk. Az agyat agyon lőtték. Gondolom hallottátok. A másik társunk nő volt. Gondolom most erőszakolják meg. A negyedik pedig most siratja a bosst. Közeli kapcsolat volt, de valószínűleg őt is erőszakolják. Én csak erősítésnek voltam itt. Szóval első és legfontosabb kérdés. Kitudja valaki nyitni azt az ajtót? Mert az a legfontosabb akadály ami az utunkban van. Utána mehetünk tovább. - Itt meghallgatom, hogy van-e valami épp kézláb ötletük vagy emberük erre a problémára, de kétlem. – Ha nincs semmi használható akkor mi lenne, ha ide csábítanánk az egyik őrt és megpróbálnánk megölni majd elvenni a kulcsait. Ennél szarab már nem lehet a helyzetünk. Nos? Preston? Jenna? Ellenvetés? - Itt tartok egy szünetet. Most jó fiút kell játszani, szóval hallgassuk meg a béna ötleteik.
Ha nem volt semmi komolyabb ellenvetése az újdonsült társaimnak. Felvázoltam a tervet. Preston eljátssza, hogy valamilyen rohama van vagy hogy hajlandó köpni. Választhat. Ha a rohamos verzió jön be nekik akkor Jenna fog jajveszékelni. A lényeg, hogy felkeltse a figyelmüket. Eközben én továbbra is ott fogok feküdni a helyemen, mint előtte. Preston pedig nem messze tőlem. Lehet, hogy a fegyvereim elvették, de a gyönyörű mosolyom megmaradt még. És egy harapás a nyaki ütőéren mindenkivel végez. Persze a fogaimról nem beszélek nekik. Ki tudja milyen ismertető jegyeimet ismerik itt bent. Már az is zavar, hogy tudják a nevem. Aztán ha ez megvan már is van egy fegyverünk és jöhet a következő lépés. Eljutni az orvosi szobáig. Ott tuti van egy titkos ajtó. Persze nem mintha megszöktetni akarnám őket. Magamat akarom kijutatni innen és megtudni ki az áruló. Persze ezek az utolsó sorok az én agyamban maradnak. Nem kell többet tudni.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 27, 2017 13:02:05 GMT 1
Amint bemutatkoztál, egy halk, meggyötört női hang szólított meg a távolban. Húsz, huszonöt év körüli lehet a gazdája. Szavai egy pillanatra beléd folytották a sajátjaid. - Ez most valami gúnyolódás, vagy mi akar lenni?! A hang egyre közelít hozzád, majd jön a pofára esés. - Én vagyok Bratt! Bratteline! Nem a legszebb név, de miért kell mindenkinek viccet csinálni belőle?! - Nincs idő arra, hogy a véletlen egybeeséseket, és neveket taglaljunk most, Bratt. – Csitította Preston – A legfontosabb az, hogy minél előbb kijussunk innét. Kicsit kínos a sötétben tapogatózni. Nem láttad, hogy mit csinál a férfi, csak annyit hallottál, hogy félrehúzza az egyik szenvedő alakot, aki ennek hatására pár pillanat erejéig még hangosabban kezd hörögni. A hangja olyan volt, mintha valaki megégette volna a szája belsejét. Semmi emberi, semmi élő nem volt benne. Szegény a végét járta. Amint a nyöszörgés alább hagyott, a csempe feszegetése vette azt át. Majd a gyufapapíron végihúzott gyufa hangja, és lőn világosság. Preston egy benzines rongyot tekert egy darab botra, majd begyújtotta azt. Lehetőséged nyílt szemügyre nagyjából venni a társaságot. Jenna valóban öreg volt, teli ráncokkal, elfeketedett bőrfoltokkal és egy hatalmas szemölcsel a bal szeme felett. A „boszorkány” imidzsét csak tetőzte, hogy a szemei olyanok voltak, mintha teljes világtalanság ülne bennük. Valahogy azonban mégis lát, Preston elmondása szerint legalábbis. A férfi tipikus afroamerikai volt, minimális hajviselettel és borotvált arcszőrzettel. Valószínűleg egy ostorcsapás nyoma húzódott végig az arcán. A névrokonod átlagos testalkatú volt, azonban valaki kitépte az egyik szemét a helyéről. A kötés véres volt, tehát a beavatkozás még friss lehetett. A társaság végighallgatta a tervedet, azonban rácsodálkoztak a külsődre. Jenna bírálóan méregetett, míg Preston inkább csak csodálkozott, álcát látott mögötte. Az egyszemű lány visszahúzódott egy kicsit, azán elaludt a fáklya. - Sajnálom, ez volt az utolsó… Nehéz bármihez is hozzájutnunk idelent. – a fekete férfi felsóhajtott – Az ajtót pedig nehéz lesz kinyitni, pláne sötétben. De ha bejut az őr, akkor véget tudok vetni az életének… ezzel… Végighúzott a falon egy műanyag darabra erősített borotvapengét. - Az… egyik társamban kellett elrejtenem amikor jött a razzia. Meghalt amiatt a rohadék miatt, aki jelentett az elitnek… Azt akartam, hogy benne forduljon meg legközelebb, de azt hiszem… a magunkfajta emberek soha nem kapják meg azt, amit akarnak… A hangjából érezhető volt a gyűlölet, azonban az is, hogy nem tetszett neki a terved. - Mindannyiunknak el kell hagynia ezt a helyet, aki tud mozogni. Megígérték, én pedig nekik. Nem érdekel, hogy mi siklott félre, ma mindannyian elmegyünk a parkból. Jenna, keltsd fel a többieket… Így lényegesen nehezebb lesz visszatoloncolni őket a ketrecbe, miután kijutottatok. Úgy tűnik, hogy áruló lettél. Akaratod ellenére is. - Íme a mi ötletünk. Jenna eljátsza, hogy rosszul van, valaki orvosért kiállt, mi pedig rávetjük magunkat az őrre. Te megragadod az őr fegyverét, én pedig hozom a kulcsokat. Ezt követően Jenna és Bratteline kiviszi a többieket, míg te és én megöljük a vigyázót, majd csatlakozunk hozzájuk. Mit szólsz?
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Oct 28, 2017 15:25:32 GMT 1
Most komolyan van valakit akit Brattelinnek hívnak? Komolyan?
- Hát aranyanyám. Téged is utálhattak a szüleid. Ez a leghülyébb név amit valaha halottam. – Jegyzem meg fél halkan mikor befejezi a kiborulást Brattelin. De talán innen volt ismerős amikor Lucyra használtam?
Ezt követően kis nyöszörgés és szöszmötölés után lön világosság. Hát esküszöm ez a Jenna még nálam is rondább. Pedig azért ez egy szép teljesítmény. De azért Brattelin se panaszkodhat. Remélem miattam vájták ki a szemét. Igazán karakteressé tette az arcát. Preston pedig néger. Csoda, hogy nem látszik a sötétben? Beleolvad a környezetébe. A kis ravaszdi. Engem is jól megbámulnak. Egy kicsit megrebegtetem nekik a kabátom és egy hamiskás mosolyt is megjátszok az arcomon (semmi fog). Majd ezt követően jöhet a tervem ecsetelése. Majd meghallgathatjuk az ő béna tervüket. Ez majdnem az mint az enyém csak itt a mutáns kiált segítségért. Jól van és plusz egy halott az én listámra a bökő miatt. Még akkor is gyilkolok mikor a közelben sem vagyok. Ezt komolyan elkell mondanom majd a legközelebbi munkaadómnak. Mert, hogy én nem maradok most itt. Vagy is nem tovább a kelleténél. Lucyt azért ki kéne hozni. Bár Szakáll. Mit is adott nekem az a szuka? Kellemetlen estét az egyszer biztos. Bár most van egy hadseregem és ha okosan keverem a kártyákat akkor kicsit döcögősen megúszhatom a dolgokat. Ne gondolkodj ennyire előre Tepes. Most csak a következő lépésre koncentrálj az ajtóra.
- Oké Preston. És hol fogsz ki terelni ennyi embert? A doki titkos ajtója is a parkba vezet és a fő bejárat se egy túl jó helyszín? Vagy te tudsz valamit amit nekem nem mondtak el? A boss nálunk sem volt épp bőbeszédű. Szóval hol akarsz ki te – Majdnem azt mondtam terelni. De azért még így is erős lenne. – vezetni ennyi embert? De a többi része a tervnek tetszik.
Ha megvolt a kis helyreigazítás én vissza fekszem a helyemre és eljátszom a további bőgést . Majd pedig minden mehet a terv szerint. Ha ezek az emberek megszöknek kisebb bökkenő. Meg felvannak tűzelve. De már nekem is van egy tervem amire jó hely lehet a felvigyázó szobája. Johnson „Fogas” Tepes újra játékban van és keveri a szart. Nézzük mi lesz a vége.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 28, 2017 16:52:47 GMT 1
A gázmaszkos alak hangosan felröhögött, amint beszédre nyitottad a szádat. Úgy néz ki, hogy komolyan nem hitte el, hogy képes vagy beszélni. - Nyugodt szívvel belélegezheted te kis szarcsimbók. Még nem ölt meg senkit, csak a hülye fejed fog fájni tőle néhány óráig. A vaskesztyűjével rácsapott a fejeden lévő vödörre, majd a terem végében lévő terminál segítségével lejjebb vette a beszivárgó gázmennyiséget. Persze nem zárta el teljesen, csak annyira, hogy ne csiklandozza egy törpe légutait. Úgy néz ki, hogy a vendéglátód függősége a gázokkal való játszadozás. Az Elitnél elterjedtek az ehhez hasonló fétisek, koponyák, robbanószerek, tűz… Te sikeresen kifogtad az egyik legőrültebbet. A férfi lassú, komótos léptekkel újra helyet foglalt a trónusán, majd így szólt: - Szeretnél még valamit mondani, vagy kiállíthatlak a kertbe?
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
|
Post by RIPalmyra on Oct 28, 2017 18:34:07 GMT 1
Csak órákig fog fájni a fejem? Szuper, már most is fáj és a toppon kéne lennem. Mégis mit mondhatnék egy ilyen őrült bandának. Nézzük, mit tudnék csinálni hozott anyagból. Van kéngáz és ennyi. Ebből egyelőre nem tudok semmit se összehozni. Van az a fos eső is kint meg homok. Még mindig semmi hasznos. Kéne egy kibaszott pince, ami kibaszott mód penészes. Azok a hülyék a pusztaságban imádták a falat nyalni, és utána azt se tudták hol vannak. De biztos nincs ekkora szerencsém. Akkor marad a bütykölés és mindenféle ígérgetés hátha tetszeni fog neki. Áh, lejjebb vette a bejutó gázt. Ó hát egy szerkezet! Egy gép! Akkor vannak csövek és egyéb szarságok. Próbálkozzunk meg, ezzel-azzal.
-Jó uram – lehet kicsit fellengzős kezdés, már mindegy
- Esetleg nincs szüksége valakire, aki gépeket tart karban, minden szaros lyukba bemászik, hogy megoldja a problémákat, kipucolja, működőképessé varázsoljon dolgokat? Kis helyekre is beférek.
Az életemről van szó, adjunk bele apait anyait.
- Érdekli-e egy törpe, aki hajlandó mindenféle, akár veszélyes kísérletek elvégzése? Persze csak az Ön gyarapítása érdekében.
Kezdi rohadtul kaparni a torkom ez a gáz, mindjárt kiköhögöm a tüdőm.
- És nem utolsók közt, jókat lehet röhögni a nyomorult kinézetemen, és szokásaimon.
Hát legyen. Elkezdtem azt a kretén táncot, amit annyira szerettek azok a nyomorultak. Ha röhög rajta, talán túlélem.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 30, 2017 20:24:43 GMT 1
- Kisebb csoportokban visszük ki őket a parkból. Ha már néhány fő kijutott, akkor visszük a következő csoportot. Ha lebukunk, akkor együtt bukunk le, és halunk meg. Én hajlandó vagyok vállalni a kockázatot… - felemelte a hangját – és ők is… Azt mondták, hogy nem fogják leváltani az őrséget, szóval biztonságban leszünk… ha minden rendben megy… Hangjából kiolvasható volt, hogy erről nem hajlandó vitát nyitni, akármennyire is ostobának hangzik az ötlet. - Mindenki a helyére, Bratteline, keltsd fel a többieket, Jenna állj készen. Ő maga megindult az ajtó irányába, aztán dörömbölni kezdett rajta, majd kiabálni. - Segítség! VÉSZHELYZET! Jenna rosszul van, leállt a szíve! – Ezt még ismételgette párszor – NEM LÉLEGZIK! - Kuss legyen már basszameg! Jövök. Még egy szó, és hagyom megdögleni. Felismerted a hangot. Megalázott, beléd rúgott és még csak a nevét sem tudod, hogy felemlegesd. A tesókák egyik embere. Kinyitotta az ajtót, majd rögtön be is csapta maga után, hogy jobban szigetelje a hangot. Pillanatnyi szikrák tűntek fel a levegőben, ahogy lövöldözni kezdett. Csak figyelmeztető lövések. - Kotródj lusta csürhe! Aki közelebb jön, az kap egy kis ólomot a seggébe, értve vagyok? Azzal felkapcsolta a zseblámpát, ám nem számolt azzal, hogy körül-belül harminc rabszolgát lát majd talpon, vele szemben, félelemmentes arcal. - Félre az útból. Gyerünk. – Belelőtt az egyikbe – A következő lövés a lábatok közé megy, ha nem húztok el! Azok azonban futó lépésben megindultak felé, és leteperték. Elejtette a zseblámpát, de az pont olyan szögben esett le, hogy láttad, ahogy kezelésbe veszik. Az ütlegelés és rugdosás után nem is lehetett ráismerni szegényre. Egy vérrel és nyílt sebekkel teli húsdarab volt ott. Prestont látszólag fel sem zaklatta a dolog. A kezedbe nyomta a zseblámpát, majd elvette a kulcsokat és fegyvert, majd kinyitotta az ajtót. Ők nem sejhették, de te igen, hogy talán még több őr lesz majd jelen. Azonban a folyosó üres volt. Cate és Pinky elszívódtak, feltehetőleg az utóbbi épp Cassandrához kíséri a kis „árulót”. Valószínűleg megússza majd a mészárlást. A rabszolgák pár percig küzdöttek, hogy megszokják a fényt, majd Preston elkezdte kiadni az utasításokat. - Rendben, ti négyen nézzétek át, hogy van-e itt valami fegyver, amit használhatunk. Bratt.. A fiú.. gyere ide. – Amint elég közel kerültél hozzá, a kezedbe nyomta a rögtönzött „kést”. – Szeretném, ha ez nálad lenne. Ezek az emberek nem harcosok, hanem földművelők, gyerekek és vének. Az ilyesmi nem forog jól a kezükben. Nem valószínű, hogy válaszolni akarsz neki. A férfi mélyen a szemedbe nézett, így ha beszédre nyitnád a szád, biztos észrevenné a rusnya fogaidat. A szöktetést viszont nehéz lesz meghiúsítani, harminc felett volt a rabszolgák száma, és az alapján a roham alapján, amit a ketrecben produkáltak, minden gond nélkül letepernének téged is, ha fegyvert fogva próbálnád visszatessékelni őket. - Menjetek – szólalt fel ismét Preston – Én és az új társunk véget vetünk a Vigyázó életének, majd csatlakozunk hozzátok. Kerüljétek a fényt és az utakat. Gyorsan kellett meghoznod a döntést, ha a Vigyázó után mész, lehetőséged nyílik likvidálni Prestont, ám miután visszatérsz, nem kizárt, hogy még túl sok rabszolga lesz jelen ahhoz, hogy bármit is tehess ellenük. Viszont ha valamelyik csoporttal tartasz, akkor talán lehetőséged adódik leszakadni róluk és megszökni. Meg kell keresned az árulót. És talán Pinkyt is…
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 30, 2017 20:55:34 GMT 1
A maszk miatt nem tudtál Myke arcáról olvasni, így nem tudtad, hogy mit jelent az, ha csendben van. Percekig hallgatott, talán méregetett, talán gondolkodott, sosem tudod meg. - És mi a garancia arra, hogy ez a béltörpe nem fog elszállni magától miközben elektronikai cuccokat bütykölget, hmm? Volt már rá példa, hogy valamelyik malackám úgy döntött, hogy farkassá akar válni. Puszta kézzel téptem le neki… Hangosan lélegzett, pont mint az a maszkos férfi a régi moziposztereken. A neve rímelt a fejeden lévő eszközre, talán valami Váder, Vader. Ilyesmi. - Mit tudsz egyébként? Honnan tudjam, hogy nem csak valami felkapaszkodni vágyó bohóc vagy? A külsődből ítélve pont annak nézel ki. Kertitörpének, vagy madárijesztőnek tűnsz számomra… Amikor látta a táncodat, ismét röhögni kezdett. Majd az egész terem csatlakozott hozzá. - Szórakoztató kis izé vagy te, hallod-e. Valaki vegye le róla azt a rohadt vödröt, kíváncsi vagyok, hogy milyen ronda ez a vakarék. Valaki a hátad mögött beindította a láncfűrészt, hogy a frászt hozza rád, de végül enélkül is sikerült leoperálni a fejedről. De amint ez megtörtént, azt kívántad, bár otthagyták volna. Nem rejtették véka alá, hogy mennyire rondának, visszataszítónak és undorítónak találtak. Egyedül a Főnök maradt csendben, és amikor azt hitted, hogy csak mérlegel, ismét kitört belőle a röhögés. - Bocs csak… elképzeltem, ahogy a vödör nélkül táncikálsz, és imádtam... De komolyra fordítva a szót? Miért bíznék meg benned? Tudod, hogy legalább olyan szar sorod lenne, mint… honnan is jöttél? Na ott, ha nem sokkal szarabb… Ennek ellenére idejössz kuncsorogni, közben lehet, hogy csavarkulcsot a seggedbe dugdosod, a valódi rendeltetése helyett… Van valami, amit fel tudsz mutatni, vagy… Intett az embereinek, akik készen álltak arra, hogy kipenderítsenek az esőre. Talán a távirányítót bemutathatnád, bár kérdéses, hogy mennyire jó ötlet… De hogy máshogy bizonyíthatnál?
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Oct 30, 2017 22:37:58 GMT 1
Hát Preston terve egy irtózatos baromság. Persze, ha lebukunk dögöljünk meg ahelyett, hogy mondjuk, hogy lenne egy „B” tervünk vagy esetleg várnánk egy alkalmasabb pillanatra. Idióta idealista. Alapból sem szeretem az idealistákat, és még a sima idióták is felnyomják bennem a pumpát, de ha ez a kettő párosul akkor eldurran az agyam. Mármint normális helyzetben. Most sajnos csak a mosolyog és bólogat manőver maradt számomra. Vajon, ha ezt többször használom a Parkbéli társaimnál megúsztam volna ezt az egész estét? Bár ez az egész este Lucy hibája, nem pedig a személyiségemé. Úgy van Lucy a hibás. No nézzük mire képesek a dühös és elszánt áruk egy idiótával szemben. Ez jó móka lesz, csak ügyeljünk arra, hogy ne mutassunk fogakat.
Ó Kretén Tesók egyik csicskása jött be. Mi a franc lehet a neve? Basszus megver, de még nem is hajlandó bemutatkozni. Elnevezem Hullajelöltnek. Igen ez egy jó név lesz neki. Hisz mindjárt megdöglik. Olyan jó volt látni az arcát mikor rájött ezek az emberek nem fognak megfutni a csúnya gonosz külsője és a stukkija miatt. Igen. IGEN! IGEN! Tépjétek szét mocskos rakoncátlan áruk. Ó szegényből nem maradt semmi csak egy rakás felismerhetetlen hús. Nos igen. Egy dühös csőcselékből álló tömegnek a rosszabbik végén állni nem kifizetődő. No de irány a zavaros és halásszunk. Lássuk sikerül e valamit lemosni a nevemről vagy még jobban sáros leszek.
Sehol egy Pinky vagy Cate. REMEK. Ennek most tényleg örülök az a két hibbant nő simán tönkre vághatta volna a még csak körvonalazódó terveim. No meg Catel nem is akarok jó pár napig találkozni. Talán inkább egy hétig. Szeretném megtartani a sajgó heréim magamnak. De lássuk a továbbiakat. Igen Preston barátom épp téged kerestelek. Mond csak mi van? Milyen hülyeség jár épp a fejedben te gyapot szökevény? Majd a kezembe nyomja a bökőt. Hát kösz. Ennél még a fogaimmal is többre megyek.
- Szeretném, ha ez nálad lenne. Ezek az emberek nem harcosok, hanem földművelők, gyerekek és vének. Az ilyesmi nem forog jól a kezükben. – Szívesen hozzá tenném, hogy Hullajelölt nem ért ezzel egyet, de inkább megtartom ezt magamnak. Majd pedig neki látsz hülyeségeket beszélni újfent. Hát te valami hihetetlen vagy ember. - Menjetek. Én és az új társunk véget vetünk a Vigyázó életének, majd csatlakozunk hozzátok. Kerüljétek a fényt és az utakat. – Igen menjetek kis birkák. Mindjárt megyek utánatok, de előbb még elintézek egy-két dolgot. Köztük a hülye négert. Egy biccentéssel jelzem Prestonnak, hogy „Remek ötlet főnök. Menjünk” .
Nos előre engedem kedves vezérem. Hisz ez az ő terve én csak követem a parancsokat. Én vagyok most az izom. Marokra fogom a bökőt, miközben Preston előre megy. Majd miután bezárul mögöttünk az ajtó, mozgásba lendülők. A penge egyenesen a bordák közé hatol be, miközben a bal kezemmel befogom a niger száját. Remélem a penge elég hosszú ahhoz, hogy elérje a tüdőt. De ha nem akkor még párszor megmártjuk benne a fegyvert, bár ha elég hosszú akkor is. Közben persze ráharapok a rohadék nyakára is. Mélyen belemélyesztem a fogam és megpróbálok kitépni belőle egy akkora darabot ami nem szégyen. Majd pedig a földre rogyó Prestontól elvesszük a stukkert és egy lövés a felügyelő ágya fölé. Majd még egy. Most, hogy felkelt a vigyázó beszélhetünk hozzá.
- Megmentettem az életét. Szóval jön nekem eggyel. Pár libsi épp szökik. Ajánlom, hogy szedje össze az embereit és kezdjék el elkapdosni őket. Kb 5 perc múlva jöhetnek is. Johnson Tepes szállása felé vezetem őket. Nos sietnem kell vagy még gyanút fognak. Ó és ezt elvinném. – Felkapom az illegális áruk ládáját.
Majd egy színpadias meghajlás és irány vissza a többiekhez.
- Preston meghalt. A vigyázó várt ránk. Valaki köphetett neki vagy a franc tudja. A lényeg hogy tudott róla. Sietni kell. De lehet már várnak minket. Másfelé kell mennünk. Azt hiszem van egy út ahol kijuthatunk. De bíznotok kell bennem és most nem válhatunk szét vagy itt döglünk meg mind. Gyertek.
Ezután elkezdem a „csapatom” tanyám felé vezetni. Nem roham tempóban, pont úgy hogy beérjenek minket. Ha pedig beér a csapat nekem csak annyi a dolgom, hogy kiváljak közülük és pálfordulást hajtsak végre. Reméljük össze is jön.
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
|
Post by RIPalmyra on Nov 1, 2017 17:20:21 GMT 1
Ez nem jó jel, túl sokáig hallgat, basszus. És ez a nehézkes légzés mintha emlékeztet arra az apafigurára arról a plakátról, mi is volt a címe, Űrgolyhók? Áh, végre leveszik ezt a rohadt vödröt. Mi…mi?? LÁNCFŰRÉSSZEL? Oh, hála az égnek lejött nélküle, furcsa érzés megint mozgatni a nyakam. Na ők is rondának tartanak, milyen kibaszott meglepő. Igen röhögjetek, hülyék legyen jó napotok. Legalább a főnök komoly. Nem tévedtem, ő is röhög hurrá. Még többet akar hogy bizonyítsak. De mégis hogy? A távirányítót biztos nem mutatom meg neki, esélytelen, nagy balhé lenne. Hát jön a hanta-palinta akkor. - Egyenlőre nincs sok felmutatni valóm, nemrég kerültem ide, eddig csak a kaput és az elektromos hálózat egy részét csináltam meg. Nem is volt esélyem bármit csinálni. Uram nem hiszem hogy bármi félnivalója lenne egy magamfajta kis szaros törpétől, vannak embereid fegyvered trónod és egyedül fél kézzel is simán kivégeznél. Nekem összes van egy-két rozsdás szerszámom és az eszem. Semmi célom az életbe csak bütykölni és nem meghalni. Talán a hasznodra válik amit csinálok, nincs semmi veszteni valód. Csodát tudok művelni fémhulladékból és egyéb dolgokból is ha kell. Hát, ha ez nem jön be itt b*sznak meg szárazon, és megölnek, vagy mehetek a ketrecbe. Nem túl rózsás. Ötletem sincs mit mondhatnék még. Reménykedek, és mást nem tehetek. Ja és próbálok valami bizalomgerjesztő képet vágni, már amennyire tudok. Hirtelen eszembe jutott még valami. - Nemrég kiszúrtam pár behatolót aki megpróbált besurranni, remélem ez további bizalomra ad okot.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Nov 18, 2017 18:18:03 GMT 1
Preston naivitása több volt, mint hihetetlen. Az életével fizetett azért, mert a szabadságot ábrázoló rózsaszín köd elvakította. Amikor befogtad a száját, még akkor sem kapcsolt rögtön. Másodpercek tört része állt rendelkezésére, hogy esetleg legyen esélye lereagálni, ám nem tette. Holtan rogyott össze a vigyázó ágya előtt, meglepett tekintettel az arcán. Furcsamód a nagytestű férfi meg sem mozdult az ágyban, de talán csak túl mélyen durmolt. Az ellenkezőjéről akkor nyersz tanúbizonyságot, amikor szegény arra sem reagál, hogy a levegőbe lősz a pisztollyal. A testén egyetlen lőtt, vagy vágott seb sincs, így feltehetőleg valamilyen méreg végezhetett vele. Nincs túl sok időd átvizsgálni a szobát, de arra pont elég,, hogy minimális részletességgel szemügyre vedd. Semmi szokatlan, pusztán furcsa. A Vigyázó (olyan százhúsz kilogrammos állat), egy házi készítésű babával aludt, az ágyneműje pedig frissen lehetett mosva, ugyanis a világvége körülményekhez képest tisztának számított. Az ablak zárva volt, nem utalt semmi jel arra, hogy felfeszítették volna, és az ajtón sincsenek dulakodás nyomai. Az íróasztalán egy-két elektromos nyakörv helyezkedett el, továbbá egy gumibot volt a széknek támasztva. Semmi szokatlan. Tányéroknak, maradéknak vagy morzsáknak nem volt nyoma a szobában, így ha az ételtől is dobta fel a talpát, akkor valami lassan ölő cuccot kaphatott. Az ajtóra feszített beosztása alapján viszont nem hagyta el az épületet, ha pedig valaki ezzel manipulált volna, akkor az valószínűleg a többi őrnek is feltűnik. A bizonyítékos ládában nem sok hasznosat találsz, primitív bökők, gombákból összerakott drogok, fájdalom stimulánsok és töltények, olyan személyes tárgyak amikre már nincs szükségük. Semmi távolsági fegyver, de legalább valamivel után tudod tölteni a fegyveredet. Talán érdemesebb lenne itt hagyni, bár a rabszolgák biztos, hogy keresni fogják rajtad. Ha viszont odaviszed, akkor kénytelen vagy felszerelni őket. Akárhogy is döntesz, vizsgáló arcok sokasága fogad téged. Elnémulnak, amikor megtudták, hogy a szeretett Prestonuk már legalább olyan halott, mint az áhított szabadságuk. - Legalább azért halt meg, amiben hitt. Ekkora áldozat mellett muszáj sikerrel járnunk. Vonakodva követni kezdtek, főleg a Bratteline, és a körülötte legyeskedő rabszolgák voltak bizalmatlanok, ám végül ők is beadták a derekukat, és csatlakoztak a csoport többi tagjához. Meglepő, de kisebb tömbökre osztódva sikerült elérni a Tepes rezidenciát. Az itt beadott magyarázaton azért már többen felhőköltek, ám Jenna csendre intette őket. - A gyermeket azért küldték, hogy segítsen. Ne kérdőjelezzétek meg a módszereit. Mindenki keressen valami használható fegyvert, védelmi pozíciót arra az esetre, ha megtámadnának minket amíg Bratt távol van. Neked pedig sok sikert, fiam… A vénasszony mosolya kifejezetten ijesztő volt. A hiányzó fogsor, a vak szemek, ráncok és úgy az egész kinézet összessége egy boszorkányra emlékeztetett. Amikor az emberein keresztül Duncannel akartál beszélni, azok egy közeli kocsmába irányítottak. Nem volt valami híres hely, és a legalja nép jár oda inni. Meglepő, hogy az elitet egyáltalán érdekli a létezése. Az ajtóra graffitizett két revolver, valamint a több fegyveres őr jelenléte arról árulkodott, hogy ez a hely bizony már D bandájának felügyelete alá tartozik, a friss festék pedig arról árulkodott, hogy nem régen került sor a tulajdonosváltásra. Az elit egyetlen tagja, aki nem akart végezni veled, pedig ott iszogatott a pultnál, két összebilincselt nő, és egy fejetlen negyvenes férfi mellett. A testhez tartozó fej kitudja hol lehet, de a Duncan övéről hiányzó kés alapján valahol ott, ahol az említett fegyver. - Áh Tepes… Kyle mondta, hogy szar bőrben vagy, de amíg nem láttalak, nem hittem el… Töltött neked is egy pohár Whiskeyt, majd odatolta eléd. - Ügyes voltál… Már ha Kyle-nak az igazságról beszéltél. Ha így van, és túléled a holnap reggelt, látogass meg az otthonomban… Van számodra valamim. De… Most mi járatban vagy? Amint közlöd vele a látogatásod okát, felpattan a székéből, és int az embereinek, hogy készülődjenek. Persze megkérdezte, hogy milyen fegyverekre, embermennyiségre számíthat, aztán azért hozzátette: - Melegen ajánlom, hogy bízhatok benned Tepes. Ha ez egy figyelemelterelő csapda, akkor csatlakozol a hely volt tulajához. A bizalmatlansága teljesen érthető volt, elvégre alig ismert, és Kyle meséje is valószínűleg csak olaj volt az amúgy sem kis lángon égő tűzre. A hely pillanatok alatt szinte teljesen kiürült, csak néhány őr maradt ott a bandából, azok nagyrésze is a két megkötözött asszonnyal volt inkább elfoglalva, mintsem a munkájával. Hancock házából csak nagyon halovány fények szűrödtek ki, és egyik sem a gyerekkereskedő szobájából. Senki nem hibáztatja, hogy már valószínűleg a hazugok álmát alussza. A pultos kisfiú nyitott ajtót, majd a szája elé emelte a kezét, egy „psszt” hang kíséretében. Halk suttogással jelezte, hogy gyere be, mindjárt felkelti a gazdáját. A már jól ismert előszobáig kísért, most azonban ki volt tárva egy ajtó, mely korábban még még zárva volt. Pislákoló lámpafény, és halk ének áradt ki onnét. Ha betekintettél a szobába, láthattad, hogy Molly játszadozik a babakkal. Mindet saját kezűleg készítette, akárcsak azt, amit neked. A szobában az egyetlen égő fényforrás egy törött olvasólámpa volt, ami a babaházat világította meg. Miközben életre keltette a szereplőket, valami dalt dúdolgatott. ♫ Hey girl, open the walls, play with your dolls We'll be a perfect family When you walk away, it's when we really play You don't hear me when I say, Mom, please wake up Dad's with a slut, and your son is smoking cannabis No one never listens, this wallpaper glistens Don't let them see what goes down in the kitchen. ♫
Amint a dalocska végére ért, letépte az apát szimbolizáló baba fejét. A férfi túlsúlyos, ősz hajú volt, öltönyt viselt, és egy fekete sétapálca volt a kezében. Tipikus „rosszember” figura. Miután befejezte a fej amputációt, bezárta a babaházat, és az anyuka baba haját kezdte el fésülni. - Imádnivaló teremtés, nem? Hank szakított félbe, erőltetett mosollyal az arcán. Lehúzott egy pohár vörös bort, majd a kisgyerek kezébe adta. - Most pedig mondd el, hogy mi a faszt akarsz már megint? Elmondtam, amit tudok a kurva életbe is már! Az ujjai olyan erővel szorították a poharat, hogy csak valami csodának köszönhető, hogy nem repedt meg az üveg. Furcsa mód nyugodtabb kifejezést vett fel az arca, amikor felvázoltad neki a helyzetet. - A rohadt férgek… - köpött egyet – Küldök erősítést a ketrecekhez, és néhány embert a házadhoz. Akárki is szöktette meg ezeket a rohadt balfaszokat, nem marad sokáig életben… A rabszolgák ellen intézett rajtaütés nevetségesen könnyű győzelemmel végződött, két nagy csoporttal esélyük sem volt felvenni a harcot, pillanatok alatt elesett az összes védőállásuk. A szökött kutyák fele vagy halott volt, vagy eszméletlenre volt verve. Duncannek azonban valami bökte a csőrét. - Több embert említettél Tepes. Hol vannak?! És valóban, Jennának, Bratteline-nek meg a gyanakvókból álló rabszolgáknak nyoma veszett. Ezek megtalálását talán rábízhatnád Hank vagy esetleg Duncan embereire, mert neked elvégre feladatod van, még pedig olyan, aminek a határideje vészesen közeledik…
|
|