Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Sept 30, 2020 16:29:19 GMT 1
Post by Ben on Sept 30, 2020 16:29:19 GMT 1
| Bad Desires |
Teresa - Raven
- Ma nagyon boldoggá tettél egy nagyon ideges embert drágaságom. Ezt nem hagyhatom jutalom nélkül. Felelte a kérdésedre, méghozzá vigyorogva. Azzal rád veti magát és eleget is tesz a kérésednek. Életed legjobb éjszakáján vagy túl, efelől semmi kétséged sem lehet. Őrült egy éjszaka volt és valószínűleg azt kívánod, hogy örökké tartson. Pláne a reggeli szirénák megszólalása után. Ti azonban nem erre ébredtek, hanem egy hatalmas dulakodásra az ajtóban. A viperák egyik embere a tiéddel dulakodik, amiből az előbbi kerül ki győztesen, ami abban nyilvánul meg, hogy az ajtótok betörik és az illető pedig földre zuhan. - Főnök, Amanda nem jött vissza az éjjel! A játszópajtid azonnal felpattan mellőled, felkapja a ruháját és se szó, se beszéd azonnal a kirohan az épületből. Mire észbe kapsz, azt hallod, hogy izzítsák a motorok motorját és szétszélednek. Ezzel egy időben szólalnak fel a szirénák. Egy másik embered azonnal leállított, amint felöltöztél/meztelenül kimentél a lakrészedből. - Teresa, ne menj ki... Az igyekezete azonban mind hiába. Az ablakból láthatod ahogy a zsoldosok elviszik az egyszem fiad fejét a Drunken Wolf épülete mellett. Arick halott. Amanda keresésébe a város is besegített, a Viperákat viszont az esti etyepetye és a reggeli elviharzás óta nem láttad. Egészen másnap estig csak a távolból hallottad, ha hallottad egyáltalán a minden irányba zúgó motorokat. A gyász következtében nem is érzékelted szinte az idő múlását. Ahogy alkonyodik Swamptown teljesenen elcsendesül és órákig semmit nem hallani. Rengeteg ember keresi Amandát, a többi zsoldos pedig a város körül őrködik, megkettőzött létszámban. Arick testének többi része nem került elő, a fejét visszaadták neked, ha valami oknál fogva szükséged lenne rá. Azzal nem igazán törődtek, hogy milyen lelki nyomot hagy a halott fiad fejének a látványa benned. Dudálásra és közeledő motorok zajára leszel figyelmes. A viperák azok, ha érdekel a dolog egyáltalán. A "szeretőd" lesegíti a frissen megtalált lányát a motorról, egy pokrócot terít rá és elindul az orvosi felé. Ha valakit okolni akarsz, vagy ha valaki támogatására, esetleg kérdésekre vágysz, itt a soha vissza nem térő alkalom. Az esetek fényében valószínűleg szó szerint.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Oct 7, 2020 22:21:03 GMT 1
Post by Raven on Oct 7, 2020 22:21:03 GMT 1
Ahhogy felpattan az ágyban, nem igazán zavartatom magam. Nem sokat aludtunk szerencsére és mindkettőnkön látaszanak az éjszaka nyomai de nem érdekel. Az ágy mellől elveszek egy cigit és rágyújtok. -Valószínűleg csak jól érezték magukat mint mi. - mondom könyeden, közben kifújom a füstöt. Magam köré csavarom a lepedőt ahogy kimegyek. Mosolyogva figyelem ahogy kilép a kocsmából, de ez a mosoly gyorsan az arcomra fagy. Az nem lehet igaz. Megteszek pár lépést az ablak felé, a szívem olyan nehéznek érzem mint még soha, megbotlom a lepedőben... A picsába ezzel a szarral! El engedem a szélét és kilépek belőle. Leszarom hogy megnéznek-e. -Arick... -nem tudom milyen erős a hangom de biztosan meghallják. Semmi mást nem látok magam előtt csak ami belőle maradt, az egész olyan valótlan, mint egy retenetes álom, nem is érzem hogy a lábam oda visz nem is emlékszem hogy került hozzám az a kicsi, könyű darab, alig nehezebb mint mikor először fogtam a karjaimban. Valaki felüvölt, artikulátlan, torokhangon, én vagyok az. Nem vagyok képes gondolni semmire nem tudom hogy kerültem a szobámba. A tükörrel szemben ülök, az arcom viasz fehér a szemeimben túl sok látszik a fehér részből, alatta sötét karikák, z egész csillog, a mellkasom és a hadam még mindig véres és mocskos. A kezeimre nézek. Véresek. Véresek... Felnézek és megindulnak a könyek. Megtőrlöm az orrom az arcom. "Olcsó fegyver" mindig ezt gondoltam a könyekre és gyülöltem őket. Most mintha sav folyna az arcomon. Felálok és a tükör elé lépek. Nézem azt az összetört emberi szenyet ami maradt belőlem. Hogy engedhettem el? Miért? Az a lány... A két kezemmel nyuvasztom meg. Szökőárként ér el a düh első hulláma. Újra felüvöltök és ökölel betöröm a tükröt. Szilánkok mindenhol az újjaim között és az öklömön. A saját vérem másodperceken belül kezd lefolyni a földre. A fájdalom sem tisztítja ki teljesen a fejem, de már legalább egy dolog tiszta. "Ezért valaki fizetni fog. Mégpedig drágán. Többel mint amenyit egy élet ér. Mert nekem már nem maradt semmi. Nem látom el a kezem, csak a fürdőben kezdem kiszedni a szilankokat is. Miután lemostam magamról a mocskot, felöltözök végre. Majd kivonulok a kocsmába. Intel hogy dobjanak ki mondenkit aki nem a banda tagja. Majd felmászok a pultra. -A mai nap...-kezdem. - A mai nap elvesztettem a fiam. Mikor a férjem megjalt nem kértem semmit. De ez most más. Ez üzenet. A háborúé, és mi még nem vagyink túl öregek, hogy megnyerjük. Nem érdekel ha a Viperák kellenek hozzá. Azt akkarom aki az üzenetett küldte. A könyeit akarom, a vérét akarom, azt akarom hogy levágjátok mint egy disznót és együt üljük meg a tort! Az egész beszédet a pulton álva tartom. Tudom hogy vannak olyanok akik követni fognak. De nem tudom menyien, ha az a petyhüdt fasz aki vezérként tetszeleg elfordul, én esküszöm az összes szentségtelen szarra kinyírom ha kell.
Remélem gyöztesen a bandával a hátam mögöt várom a Viperákat. A motorom előhozták a bárból, már bem csak dísz többé. Annak idején Arick miatt száltam le róla, de már nincs miért hagynom porosodni. Megvárom amíg megálnak a gépek és a liba leszál a motorról,majd feléjük indulok. (Ha velem tartanak) két emberem követ. -Örülök, hogy te jól vagy. -mondom a lánynak. Lehet hogy érezni a hangomon egy kis negédes mázat. Sajnos még nem vagyok teljesen jól. Szétárt karokkal lépek elé és átölelem ha hagyja. Igyekszem úgy elhelyezkedni hogy legyen egy kis távalság köztünk és a többiek között. Belemarkolok a hajába, és egy erőteljes rántással (ha elérem) a motorhoz csapom a fejét, majd a földre lököm, az arcába karmolok és be is húzok neki. -Mindenemet elvesztettem te rühes kurva semmi jogod túlélni őt, lég hát hálás ezért a pár pofonért.- Ezután hagyom hogy lerángassanak róla. Ha máshol is verekedés tört ki közben, mosz elkobzok egy degyvert és a magasba lövök. -Elég legyen, faszszopók! Nem a Viperákkal akaruno háborúzni.
(Ha nem hagyja magát átölelni, a zsevemben van az összetört tükör egy darabja, azzal próbálom eltalálni a szemét, majd behúzni neki legalább egyszer, és a földre lökni.)
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 1, 2020 16:48:58 GMT 1
Post by Ben on Nov 1, 2020 16:48:58 GMT 1
| Bad Desires |
Teresa - Raven
Amanda az apja kíséretében halad az orvosi felé, miközben csatlakozol hozzá. Minden gond nélkül hagyja, hogy átöleld. Még mindig a félelemtől reszketve dobja be magát a karjaidba és hasonló erősséggel szorít, mint te őt. Épp ezért éri őt és az apját egyaránt amit ezután csinálsz. - Mit csinálsz te rühes kurva? Ordítja el magát a férfi, akivel nem is olyan rég még egy ágyon osztozkodtatok. Erőteljesen arcon vág a shotgunja kartámaszával amíg a földön fekvő lányt ütöd. Rögtön meg is szédülsz tőle, de csak akkor sötétül el előtted minden, mikor az ütés hatására nekicsapódsz a saját motorodnak. *** Nem tudod, hogy mennyi idő telik el addig, amíg teljes képszakadásod volt. A kocsmád padlóján térsz magadhoz, az embereid sehol, az asztalok és a székek viszont fel vannak borítva, az üvegek pedig széttördelve. A kassza üres. Egy kisebb bandaháború volt itt, abban biztos lehetsz. Egy ismerős hangot hallasz. Hector totyog oda hozzád. Vele is jól elbántak. A bal szeme annyira fel volt dagadva, hogy ki sem tudta nyitni, a bal lába pedig sínbe volt kötve. A te esernyődet szorongatva lépdelt oda hozzád. - Jó reggelt! - még soha nem hallottad ilyen határozott hangnemben köszönni. Hector mindig a csendes, kedves és gyors árufeltöltő fiú volt. A kezét nyújtsa feléd, hogy felsegítsen a talajról, de aztán meggondolja magát. - Elvittek mindent. Az utolsó centet a kasszából és a piákat. Azt mondták, hogy azzal kiegyenlítem a számlát... És a veréssel. Abból nem engedtek. Ekkor elvigyorodtak. - Azt mondták, hogy nem szívesen üzletelnének a jelenlegi vezetéssel, de megtartanák a Drunken Wolf-ot mint lehetséges beszállítási pontot. Szóval arra kérlek, hogy fogd a rücskös picsád és pattanj fel a kurva motorodra, majd nagyon gyorsan húzz el a kocsmámból. Mintha nem is Hector állna előtted. A hangnem, a szavak, az árulás. Mind annyira hihetetlen volt annak az embernek a szájából, akit annyira védtél. Erre hátba szúr... A társaid viszont soha nem árulnának el téged, de akkor hol vannak?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 3, 2020 12:05:19 GMT 1
Post by Raven on Nov 3, 2020 12:05:19 GMT 1
Elmosódnak a körvonalak és jön az ismerős csengés. Nem most először vertek eszméletlenre. Amikor felkelek, alvadt vér érzek a számban. A padlóra köpöm, miközben felemelkedek. Rögtön felismerem a helyet, remek ez azt jelenti akkorát nem kaptam, hogy kiesnek a dolgok. Nagyjából felemelkedem a padlóról, hogy körülnézzek, de nincs a közelemben senki. Ellenőrzöm a fogaimat, remélhetőleg megvan mind. „Hol a faszomban vannak azok a haszontalan selejtek?”
-Ki tett sínbe mi?- Kérdezem rekedt hangon. Hiába ha az embert jól elverik az pont olyan, mint a másnaposság. És az orvosság is ugyanaz rá. Feltápászkodom a földről, a kis féreg segítsége nélkül. A pult felé indulok, pontosan tudom, hol vannak eldugva a saját piáim, nem valószínű, hogy azokat is megkeresték, vagy vesztegették volna az időt a hiányos fél üvegeim előtúrására a pult különböző zugaiból, vagy a dobogó alól. Ha szerencsém van cigit is találok. A számba veszem, de nem gyújtom meg. Előveszem a piát. Ha Hector akadékoskodik, arrább lököm, ha nagyon akadékoskodik, bele rúgok a sínbe. Meghúzom az üveget. -Helyes.- Mondom miután elvettem az üveget a számtól.- Megérdemelted a verést te takony.
Mikor befejezi, a szöveget iszok még egy kortyot, elmosolyodok, lassan, vészjóslóan.
-Szeretnéd te az a rücskös picsát, de ne aggódj, nem áll szándékomban maradni.- Továbra is gyilkos mosollyal és enyhén negédesen teszek felé pár lépést.- Csak összeszedek néhány bugyit és már itt sem vagyok.- Elhúzok mellette az előzőhöz hasonló kedvességgel, közben útba ejtem a konyhát, ahol úgy teszek, mintha csak egy üveget töltenék fel és a pult mögötti palackot. Megnyitom a gázt. Nem hinném, hogy a nyomorék észrevenné. Van egy táska az ágy alatt, ott ál már több mint 16 éve. Lehet, hogy rég szétrágták a molyok, ami benne van, de ott van a deszka alatt ahol hagytam. A kis szökevény készletem. Zömmel ruha és fegyver, abból is csak pár darab. Már nem is emlékszem mi van benne. Kaja nincs, de valamennyi készpénz igen. A szökős lányok segély csomagja, tiszta bugyi, óvszer, tampon kés és készpénz. Van az első zsebben egy kis lapos üveg, ez véletlen maradhatott benne. Vagy ki tudja. Bele szagolok és grimaszba rándul az arcom, az évek nem javítottak rajta, de mégis jó lehet, visszazárom és elteszem.
-Gratulálok az új krimódhoz Hector.- Mondom mosolyogva.- Csodás kis szeméttelep ez.
Nem gondolhatja komolyan, hogy hagyom, hogy megtartsa ezt a nevet.
Kilépek az ajtón és ellenőrzöm a motort. Remélem egyben hagyták és nem csapolták le. Majd kihúzom táska cipzárját, kiveszek egy bugyit és a lapos üveget. Keresek egy széthagyott üveget a földön, valószínűleg működne ezzel a szarral is, de minek kísérteni a sorsot. Át öntöm azt az alkohol szagú mérgező valamit, ami a jó ég tudja mi volt annak idején, megvárom, amíg a fehérnemű elég nedvességet felvesz, aztán meggyújtom az alját. Kell, a kocsmám faszfej építsd újra. Azt nem kapod, meg amiért a véremmel és a szeretteim vérével fizettem.
Bedobom az üveget és nagyon remélem, hogy láthatom az egészet a levegőbe repülni. Remélem sikerült kimentenem, a késes revorvert mégis csak ajándék volt és a Browningot. Bár nem hinném, hogy túl sok muníció van nálam, de ez nem is számít. Ha hely szépen lángol, akkor beindítom a motort, ha tudom. És elindulok az úton. Vissza a kezdetekhez úgy tűnik.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Nov 3, 2020 13:59:46 GMT 1
Post by Ben on Nov 3, 2020 13:59:46 GMT 1
| Bad Desires - Vége
New Desires |
Teresa - Raven
- Csak ne téblábolj sokat. Még ma ki szeretnék nyitni. Felelte mit sem törődve azzal, hogy mi a francot csinálsz. Fütyörészve kiballagott a kocsmából, úgy vélte nincs ott semmi értékes. Nyilván feltölti majd a saját árujával amiből "véletlenül" most sokkal többet hozott, mint eddig bármikor. Amíg bent matatsz, hallhatod ahogy az egyik zsoldossal megüzenteti a "grand reopening" estét, hogy féláron lesz az ital és nem hagyja ki azt sem, hogy a minőség most már nem egyenlő a lóhúggyal. Épp ezért éri meglepetés, mikor azt látja amit művelsz. Dühösen sántikálni kezd feléd, egészen addig míg észre nem veszi, hogy az ellenkező irányban lángra nem kap a kocsmája. - TE UTOLSÓ KURVA! - ordítja - Ezer dollár annak, aki elkapja a ribancot! EZER! EZER! EZER! Ordítja dühösen, majd az egyik tűztől menekülő zsoldost elkapja és lelöki a földre. - A tüzet oltsd te utolsó farok. - Belevert kétszer az esernyőjével dühében - TŰZ VAN! EZER A RIBANCÉRT! Ezt a két mondatot kiabálta felváltva. Nincs időd arra, hogy végignézd ahogy az életed utolsó maradványai hamuvá égnek-e vagy sem, mert az ezer dollár hallatán bizony sokk kapzsi fül felkapta a fejét. Amíg Hector Swamptownban van, nem sok esélyed van a visszatérésre, de valószínűleg nem is akarsz. *** Az utad aznap csak a Ms. Effie által vezetett Karavánpihenőig vezetett. A nő házon kívül van, de ez számodra nem igazán jelent semmit. Nincs sok dolgod vele, a hely pedig így is tele van emberekkel. Emberekkel és söpredékkel. Olyanokkal mint Hector, ha nem rosszabbakkal. Ezt már akkor megtapasztalod, mikor leparkolsz ott a motoroddal. Egy vascsöves férfi és két társa lép oda hozzád. - A helyünkön parkolsz cicababa. Húsz rongy, de neked megengedem, hogy természetben fizess. Felelte habzó, röhögő szájjal.
|
|