Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Apr 17, 2018 15:15:56 GMT 1
Post by Ben on Apr 17, 2018 15:15:56 GMT 1
| Henry Jongquil naplója |
Robert E. Lee Junior - Kristóf
Henry tekintetéből rájöhettél, hogy az osztatlan figyelmét élvezed. Csillogó szemei elárulták, hogy a 5O5 újraindítása az ő fejében is megfordult már. - Lenyűgöző ötlet, barátom! Hangja izgatottságot és lelkesedést sugárzott! - Ha a régi korok technikái nem hagynak cserben minket, akkor talán van remény arra, hogy a következő generáció már egy jóval civilizáltabb világban nő fel, mint amiben mi utolsó napjainkat tengetjük! Melletted állok barátom. Összecsapta a tenyerét, majd a belső zsebéből előhúzott egy zsebkendőt és megtörölte az izgatottságtól izzadt homlokát. Miután részletezted a terved, Henry is csatlakozott a misét hallgató emberek sorához. Az első sorba, ahogy mindig is szokott. A terved elmondása után engedélyt kért felszólalni a közös ügyetek érdekében. Ha erre engedélyt kapott, akkor a tömeg előtt mondta el a mondókáját, ha nem akkor a mise után személyesen neked. - A hely, ahová megyünk feltehetőleg feltérképezetlen Yorktown népei előtt, de kicsiny városunk lakosai előtt biztosan. Az új eszmék követői számára nincs ott semmi érdekes, az egyetlen ellenállást a mutánsok és a növényzet jelenthetik számunkra. A főbejárat belülről beomlott, a szomszédos panelen keresztül kell utat törnünk az állomás tetejére. Ha az azt ajtót is torlaszolva találjuk, akkor kénytelenek leszünk beásni magunkat elölről. Az épület mélyén lapuló kincsek, relikviák viszont minden fáradozásunkat felülmúlják majd, ezt garantálhatom! Az ismertető után hazatért, hogy aztán még több papírral térhessen vissza. Fel alá mozgott az új Kongresszus területén, gondosan dokumentálta a kiképzés minden egyes mozdulatát. Nem sokan jelentkeztek, össz-vissz hatan Henryvel együtt, ám rajtuk látszott, hogy teljes mértékben komolyan veszik feladatukat. Épp a fegyverekről tartottál előadást két embernek, mikor a másik kettő épp Henryvel gyakorolta az újratöltést. Ám további három alak is hozzájuk csapódott, Swamptown zöld színű rendfenntartó egyenruhája volt rajtuk, sörétes a kezükben. Hozzá társult egy rohamrendőr sapka, melynek plexi üvege a fejük fölé volt hajtva. Csak bevetéskor hajtják le az arcuk elé. A vezéregyéniség egy kopasz, barna szemű férfi. Életévei harminc körül lehetnek. Nagyon is jól tudtad, hogy Gary biztonsági főnökkel állsz szemben. Szigorú tekintet, kimért hangnem és katonás rend jellemezte a férfi mindennapjait. Az egyik „újonc” az irányodba mutatott, a háromfős csoport pedig egy „köszönömöt” imitáló biccentést követően meg is indult az irányodba. - Ah, ki más toborozna hadsereget, mint Robert E. Lee és Henry Jongquil. Hamar híre kelt annak, hogy újra a lovak közé csapsz Lee. Bevallom őszintén, kételkedtem abban, hogy hangot kell adnom a nemtetszésemnek, de azért jöttem, hogy leállítsam ezt a… bármit is, amit itt szervezel. Azt hittem, hogy az Éjjeli Szellemek okozta tragédia elég nagy jelnek bizonyult ahhoz, hogy önként szögre akaszdd a sapkát. Úgy látszik tévedtem…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Apr 19, 2018 16:39:21 GMT 1
Post by Raven on Apr 19, 2018 16:39:21 GMT 1
Desire
Legalább egy pillanatnyi meglepetést okoztam a puskával, remek. -Ő itt Percival… -Helló Perci.- Szakítom félbe egy „kedves mosollyal” megfűszerezett köszönéssel a mondandóját, miközben nem veszem le a szemem a szemkötősről, ő van a célkeresztben és addig jó nekem amíg ott is marad, de nem tetszik, hogy az embere olyan közel jön. Úgyhogy mielőtt még túl közel érne így folytatom.- Ott már elég közel leszel Perci jól látlak.- Kacsintok rá.
-Ő a legrondább nevű emberem- Folytatja a bemutatást.- de ugyanakkor az egyik legjobb. Tudod cicavirág…- A hideg kiráz ettől a cicavirágozástól, pedig egy 10 perce még milyen élénken élt mit csinálnánk mi ketten egy szobában, fegyverek nélkül, meg egyéb fölösleges kiegészítők nélkül…-Mi viperák úgy mond… Olyan dolgokat árulunk amiktől.
-Jah, vágom drogokkal futkostok- Szakítom félbe.- Nő vagyok bébi, nem hülye. -Perci szívesen itt marad árulni a portékáinkat a kocsma sarkában. -Kösz Perci!- Kacsintok oda megint.- Errefelé az emberek jól meg vannak a szer nélkül is, de értékelem a lelkesedésed.
A fenyegetésre pedig hangosan felnevetek. Hangosan és őrülten, aki hallotta már nem örül ennek a hangnak. -Kicsim tényleg azt hiszed hogy te vagy az első, aki ilyesmivel fenyeget, néz rám! Egy szegény egyedül álló özvegy vagyok, egy gyerekkel és egy kocsmával. Szerinted hányan fenyegettek már hasonlóval?
qbIU5Ouy1-12
-De ha már eljutottunk végre a kedveskedésig mi lenne ha meg is maradnánk nála, és ennek keretében megtámogatnátok kicsit anyagilag ezt a szegény özvegy asszonyt, hogy ne fájjon neki annyira egy az új szállító beszerzése? Tudom hogy a ti bizniszetekből, valószínűleg befolyik annyi amennyivel megállapodhatunk. De még esetleg engedek is az árból egy kis társaságért.- mosolygok a félszeműre, rém lekezelő egy stílusa van , de hát nekem is. És ahova vinni akarom beszélnie sem kell, nagyon... 1-12
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Apr 24, 2018 16:55:47 GMT 1
Post by Kristóf on Apr 24, 2018 16:55:47 GMT 1
Örülök, hogy Henry is érzi azt amit én érzek. Hogy céljaink ennyire egyeznek. Talán egyszer ő is meglátja a hittemben rejlő igazi erőt és értéket. De ha nem is az már biztos, hogy egy igazi hazafi már most. Később a mise végén mint mindig most is meghagytam a felszólalás lehetőségét a többieknek. Sajnos csak Henry volt az egyetlen, de most nem is kellett több. Felvezeti a többieknek a területet. Feltérképezetlen. Nem csak technológiát szerzünk, de felfedezők leszünk mint Lewis és Clarck. Jó volt hallani egy racionálisabb hangot is. A népnek lelkesedés is kell, de nem szabad hazug ámbár lelkes világban tartani. Később a toborzás során azért szomorúan konstatáltam, hogy összesen csak 5-en jelentkeztek. 6-an ha Henryit is számolom. Szóval összesen 7-en vagyunk. Kevesen vagyunk, de talán elegen ahhoz, hogy ezt a küldetést sikerrel teljesíthessük. A sikerünk majd többeket is mozgósítanak. Többen is akarnak majd csatlakozni. Bár egy helyet ismerő idegen vezető, jobban szólva zsoldos talán jól jönne. Mindegy holnap úgy is megnézem magamnak a helyet. Max egy nap oda-vissza az út.
Később a nap folyamán mikor az újoncok kiképzése zajlott három zöld ruhás alak is felbukkant. Először Henry újoncaival beszéltek akik felém irányították őket.
- Újoncok VIGYÁZ! LŐGYAKORLATHOZ FELSORAKOZNI! MENET! – Adom ki a vezényszavakat mellyel remélhetőleg eltalálnak Henryig.
Amíg a két újonc elmenetel én jobban szemügyre veszem ezt a hármat. Zöld ruha, a helyi rendőröké, plexi maszkos sisak és kezükben szorongatták a sörétesüket. Mintha bármi félni valójuk lenne egy gyenge öregembertől. A kettő kis közrendőrt Gary a helyi rendfenntartó parancsnok vezette. Micsoda megtiszteltetés.
- Isten Áldja Amerikát és Téged is Gary polgártárs. Minek köszönhetem a látogatást? - Ah, ki más toborozna hadsereget, mint Robert E. Lee és Henry Jongquil. Hamar híre kelt annak, hogy újra a lovak közé csapsz Lee. Bevallom őszintén, kételkedtem abban, hogy hangot kell adnom a nemtetszésemnek, de azért jöttem, hogy leállítsam ezt a… bármit is, amit itt szervezel. Azt hittem, hogy az Éjjeli Szellemek okozta tragédia elég nagy jelnek bizonyult ahhoz, hogy önként szögre akaszd a sapkát. Úgy látszik tévedtem… - Az Alapító Atyák próbára tették a hittem. A hittem megfelelt a próbán láthatólag, most próbára teszik az akaratom. Meg mi mást csinálhatnék? Várjam csöndben a halált és mint egy öreg, lelketlen csontkollekció legyek? A tétlenség egy patrióta legnagyobb ellensége és gyengesége! És nem hadsereget szervezek. Expedíciót a 505 rádióállomáshoz. Régi relikviák, ritka nyersanyagok és hitt próba. De a városnak így sincs semmi félnivalója egy bolond, beteg öregembertől. - Ekkor hirtelen Kongresszusra szegezem a tekintettem. – MIT CSINÁLSZ BOB TÍZEDES?! Nem úgy kell felhúzni a zászlót! Ha fejje lefelé van az szégyent hoz ránk és meggyalázod vele az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK emlékét! – Majd újra Gary-re tekintek. – Bocsánat hol is tartottunk? – Talán egy kis közkomédia és önmegalázás segít. – Ó igen az expedíció. Hidd el fejben még fitt vagyok, tudom, hogy sokan mondják, hogy bolond vagyok SŐT! Egy ilyen egyszerű küldetést még megtudok szervezni és végre tudok hajtani. És szerintem mind ketten jól tudjuk, hogy az expedíció megállítására csak egy mód van.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 20:12:34 GMT 1
Nov 23, 2024 20:12:34 GMT 1
|
Swamptown
Közzétéve: Jul 14, 2018 17:00:38 GMT 1
Post by Deleted on Jul 14, 2018 17:00:38 GMT 1
Amint kiléptünk a bárból a szenvedélytől és talán az alkoholtól túlfűtött leányzó letámadott. Mit ne mondjak nem számítottam erre...legalábbis nem ilyen hamar. -Ha minden igaz hamarosan vér fog folyni odabent...dehogy kié azt nem tudjuk megmondani. Válaszoltam a megállapítására. Majd elkezdtem a fejemet vakarni gondolkodás közben. -Oh igen...szórakozás. Lehet gyilkolás, barkóba, fogócska, kínzás vagy akár idióták szét lövése...Esetleg ott van még a szex is mint opció...És na...azért szerintem ebben a városban nálam jobb szórakoztatót/szórakozást nem találsz kivéve ha a 80 évesek beszédei érdekelnek Téged. De támadt egy remek ötletem. Nem tudom mennyire szeretsz vén barmokat megviccelni? A mosoly már azelőtt ki ült az arcomra mielőtt befejeztem a mondatot. A városban lakik egy Robert nevű ember aki azt mondja hogy az alapító atyák küldöttje meg miegyéb...de még senki se heccelte vele csak figyelmen kívül hagyták...a mai estéig. Lassan elindultam Robert "lakása" felé és félig hátra néztem. -Szóval kedves hölgyemény van kedved szívbajt hozni egy öreg emberre? Az a mosoly ami akkor az arcomon volt általában mindig a legnagyobb balhék előtt jön...
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Swamptown
Közzétéve: Jun 26, 2020 11:59:58 GMT 1
Post by Ben on Jun 26, 2020 11:59:58 GMT 1
| Bad Desires |
Teresa - Raven
A férfi továbbra is azt a szigorú, megvető tekintetet hordozta magán, amivel a kocsmába érkezett. Perci nyugtalankodni kezdett, az ujjaival a lábán dobolt, mintha hiányolná a saját cuccát, amit árul. Kicsit ki is lép a köreitekből, nem is válaszol semmit az ajánlatra. A főnökére bízza. - Társaságért, hmm? A hangja nyájasnak akart hangazni, de több volt mögötte a színészkedés, mint a valódi érdeklődés. - Mégis milyen társaságot tudnál nyújtani nekem? Az utolsó szót megnyomja, a társai pedig kezdik elveszíteni a türelmüket. Egyre többet szöszölnek a fegyvereikkel, mire természetesen a saját embereid is mozgolódni kezdenek. Hirtelen a kocsmában élesített fegyverek száma nem, hogy nullára csökken, hanem kvázi megduplázódik. Ha elszaladnak a kedélyek, akkor az bizony nem sok jóval kecsegtet. Arra viszont jó, hogy a félszemű férfi egy kicsit átgondolja az ajánlatot. - De rendben. Beszéljünk civilizáltan. Három szem közt és a vinyó nélkül. Felelte színlelt nagylelkűséggel. - Bízom benne viszont, hogy az embereim a ház vendégei ma este...
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Jun 26, 2020 12:30:44 GMT 1
Post by Ben on Jun 26, 2020 12:30:44 GMT 1
| A Viperák útja... - VÉGE |
Arick - @berathen
Úgy tűnt, hogy Amanda és te nagyon jól megtaláljátok a közös hangot. A szex említésére huncutul beleharapott az ajkába, de a tekintetéből leolvashattad, hogy valami teljesen más típusú szórakozásra gondolt. Először legalábbis. - Miért is ne? Ha már veled úgyis a bolondját járatom... Játékos vállon üt, majd követni kezd titeket az öreg Robert háza felé, út közben azonban valami halk neszre lesztek figyelmesek. A zaj iránya a városhatárt jelző kerítés felől érkezik. Ebből az irányból egy árnyat pillantotok meg az egyik LED lámpa által megvilágított területen. Időtök sincs szólni, ugyanis egy ismeretlen alak ugrik elétek a másik irányból.
Mielőtt bármit reagálhatnál rá, egy nyílhegyet döf a torkodba. Hirtelen nem érzed, hogy kapnál levegőt, reflexből a nyakad felé kapsz, de csak annyit érsz vele, hogy véres lesz a kezed. Elfog a pánik, melyet egy gyors, fulladásos halál követ. Azt, hogy Amanda sorsa mi lett, te valószínűleg már soha nem tudod meg, de egy biztos. Az élettelen tested a vadember elhurcolja és míg a beszivárgó társai a dolgukat intézik, fejedet megfosztja a hozzá tartozó testtől és a város elé állítja egy karóra tűzve. Elrettentő példa leszel, amint a felkelő nap első sugarai felfedik a holtested maradványát. Ez egy hadüzenet.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Jul 1, 2020 17:45:23 GMT 1
Post by Raven on Jul 1, 2020 17:45:23 GMT 1
-Nem hiszed, hogy jó társaság lennék?- Kérdezem, kihívón. – Talán mégis kezdek kicsit öregedni akkor. De tudod, mit mondanak, az öreg eb több trükköt tud.- És dobok felé egy csókot. Egyes férfiak nem dolgozzák fel gyorsan a jeleket, úgy tűnik itt is ez a helyzet.
-Nyugi fiúk- Szólok hátra a sajátjaimnak, ahogy élesednek a fegyverek.- Nem szeretnénk felébreszteni az öreget ugye?
Végül a félszemű is belemegy a civilizált beszélgetésbe.
-Öröm ezt hallani.- Mosolygok és a vállamra dobom a winchestert. Remélem hogy a sajátjaim fedeznek, és hát nem ezt szeretném elsütni ha egy mód van rá.
-hát hogy ne.- Egyezem bele a feltételeibe.- Willy- szedek le egy srácot az enyémek közül. – Itt aa puska tedd szépen a helyére és szolgáld ki az urakat, amíg beszélgetünk.- A végén kicsit meg is paskolom az arcát, aztán hátra vezetem a félszeműt iroda híján a szobámba.
-Nincs irodám, csak ez van meg a raktár. De hidd el ez a kényelmesebb. Meg a praktikusabb is.- Megpróbálok keresni egy olyan Wiskey-s üveget, amiben még van valamennyi. Ha sikerül bele iszok, aztán felé nyújtom. Úgy intézem, hogy a kezeink érintsék, egymást mikor elveszi.
-Egek! Máris menyivel kellemesebb lett a levegő hogy nincsenek mindenhol pisztolyok.- Sóhajtok és leülök az ágyra. Mivel a cuccaim szét vannak dobálva mintha valami vihar pusztított volna a szobában és a szanaszét elhelyezkedő ruhák az összes üllő alkalmatosságot is elfoglalták ezért neki sem maradt más választása. Egy ideig csak bámulok magam elé, ha nem szól hozzám, aztán hátradőlök.
-Azon gondolkodtam, hogy a hasznossal kezdjük-e vagy a kellemessel?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Jul 10, 2020 14:21:12 GMT 1
Post by Ben on Jul 10, 2020 14:21:12 GMT 1
| Bad Desires |
Teresa - Raven
A férfi csendben morgolódva követ a hálószobádba, egyetlen kérdésedre sem válaszol. A kedve csak akkor oldódik, amikor töltesz neki a kedvenc italából. Elégedetten belekortyol, azonban állva marad amíg ki nem űrül a pohara. - Kezdjük a kellemesen hasznossal. Feleli s rád veti magát, miközben elhajítja a poharat, ami darabokra törik. Csoda, hogy odakint senki nem hallotta meg. Nincs időd lereagálni, ugyanis a szájával befogja a tiédet, miközben gondosan leszaggatja rólad a ruháid. Nem ez az első pohár whiskey, ami a szervezetébe került, de ennek ellenére rendkívül ügyes. Odalent is és a szája is. Vad, rossz vágyakat ébreszt benned, amit éppen műveltek. ***Nincs túl sok időd élvezni csodás szex utáni csendes, meghitt pillanatokat. A férfi hamar távozik az ágyból, az alsótestére vissza is veszi a ruhákat. Az arca egyértelműen elárulja, hogy nagyon élvezte a történteket, az viszont rendkívül csalódás keltő, hogy a feltételein nem enyhített. Odalépett a whiskey-s üveghez, töltött magának (a te poharadba) egy teli pohárnyit, lehúzta egyre, utána öntött egyet neked is. - Most pedig a kevésbé kellemes, de annál hasznosabb része jön kedvesem... Akarom azt a beszállítót. Hangja ismét szigorú, pedig az ágyban kedves és törődő hanglejtésű volt.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Jul 10, 2020 19:39:25 GMT 1
Post by Raven on Jul 10, 2020 19:39:25 GMT 1
Sosem voltam egy finom lány az ágyban, de ő nem is úgy indított mintha ez zavarná, úgyhogy nem igazán fogtam vissza magam. Valahogy mégis megúsztok mindketten komolyabb sérülések nélkül. Néhány komolyabb karmolás itt-ott, de egy ilyen nagy ember biztos túléli. És én is kaptam már nagyobbakat annak idején, amit általában nem is bántam. Egy kicsit ugyan még sajog a lábam között, de az is jó érzés. És valószínűleg a többinek sem fog nyoma maradni. Legalább is remélem. Amíg felöltözik, amivel én még nem akarok bajlódni, csak cigire gyújtok.
-A kis hülye jól tökön szúrhatott titeket.- Mondom miközben elveszem az üveget.- A helyzet az, bár nem vagyunk világ nagy haverok, de Hektor jó srác. Persze egy kétszínű kígyó, de mutass valakit, aki nem az. Viszont nekem csak ő van. Amelet van elég zombi a világban, nem kérek még a vegyi hulladékból is amit a terjesztetek. Habár… Néhány cucc biztos elkelne a boltban. Viszont nem fogom átadni Hektort ingyen. Lehet, hogy nő vagyok, de rohadtul nem vagyok hülye. Íme, az én ajánlatom.- Mondom hátra dőlve az ágyon. – Megkapjátok szegény öreg Hektort, de ha egy mód van, rá ne kínozzátok meg nagyon. Cserébe kapok legalább egy kibaszott nevet, aki behozza nekem a cuccokat és nem, ha nem egyezik az ár, akkor a ti árutokból bejövő részetekkel fogom kipótolni. Mind mondtam nem akarok vegyi hulladékot az én helyemen. Habár néhány könnyebb dolgon már gondolkodok egy ideje. És ha jól hallottam te nem is utaztok rossz minőségben. Kapnék, mondjuk 45%-ot az árusításért plusz a különbözet.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Jul 10, 2020 20:05:01 GMT 1
Post by Ben on Jul 10, 2020 20:05:01 GMT 1
| Bad Desires |
Teresa - Raven
Csendben hallgatja a mondandódat, egy pillanatra sem veszi le rólad a szemét. A tested nézi és úgy mozog, hogy ne takarja árnyék a vonalaid, amelyekre épp kíváncsi. Már-már mosolyog, mint amikor az ágyban voltatok. Egymás mellett, vagy épp egymáson. Csak nem olyan szélesen. A negyvenötös szám hallatára viszont ez a mosolya egy kicsit lehervad, így már szinte teljesen kifejezésmentes a tekintete. Fél perc alatt visszaveti magát az ágyra, konkrétan rád veti magát. Visszatért a vadállat, akivel pár perccel ezelőtt nagyon jó pillanatokat éltél át. Most viszont nem volt boldog. Nem volt szelíd és nem volt kontrollálható. Viszont felül volt és ő volt az erősebb is. Egyik kezével megszorítja a karod, ami a cigid tartja, melynek hatására az földre esik. A másik keze a nyakadra szorul, pont mint korábban, azzal a kivétellel, hogy most már jóval erősebb. Egyetlen ép szemével mélyen a te csillogó szemeidbe néz. Dühös, de van valami más is a tekintetében. Jól ismered ezt. Tesztel téged. - Az, hogy szét nyílnak a lábaid, nem jelenti azt, hogy a szádnak is szét kell. Feleli, a hangja dühös, durva, de nem durvább, mint az ágyban. Egyszerre fenyeget és játszik, a keze szorításából nem enged. - Talán nem tűnt fel kedvesem, de itt nem te vagy a főnök. - egy pillanatra elengedi a nyakad, hogy levegőhöz juss, aztán újra elkapja - Ne játssz a jóindulatommal kislány, mert nagyon megjárod. Most egy kicsit enged a szorításból, hogy tudj beszélni. Föléd tornyosul és lefog, hogy ne tudj mozogni. Még mindig játszik? A tekintetéből ítélve igen, a szavaiból... nem biztos... De hát a szem a lélek tükre, nem?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Jul 15, 2020 15:33:32 GMT 1
Post by Raven on Jul 15, 2020 15:33:32 GMT 1
A kezemmel ösztönösen a karjába kapaszkodok, de nem próbálom tényleg megállítani, ahogy fölém helyezkedik, a combjaimmal igyekszem átkarolni. Nem bánom a durva játékokat, és úgy tűnik ő sem. Újra végig fut az ismerős érzés a lábaim között, nem tehetek róla, de felizgat a pasas, tudtam én, hogy jó játszó társ lesz. Kezd, elfogyni a levegőm a combommal továbbra sem engedem el de a szabad kezemmel kicsit jobban kapaszkodok, egyre jobban örülnék egy kis levegőnek is. Levegőhöz kapok, amint engedi, tudom, hogy utána újra meg fog ragadni, de nem zavar. A szabad kezemmel lejjebb nyúlok és megkeresem a testrészét, ami az elmúlt fél órában annyi örömöt okozott nekem. A nadrágon keresztül megszorítom, hogy érezze. Amikor mind két kezemet elkapja és lefogja én is jobban szorítom őt a lábammal az ágyékomat az ővének szorítom.
-Még egy kört szeretnél vagy tárgyalni? Mert mindkettőben benne vagyok.- Lihegem.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Jul 17, 2020 7:44:21 GMT 1
Post by Ben on Jul 17, 2020 7:44:21 GMT 1
| Bad Desires |
Teresa - Raven
Szó szerint beléd fojtja a szót. Erős karjának még erősebb szórításával egyértelműen tudatja, hogy akkor fogsz csak beszélni, ha engedi. Egy csókot nyom szádra, aztán beszélni kezd. A szorításából nem enged. - Talán tudod, talán nem, de ahonnan én jövök angyalom, ott összekötik a kellemest a hasznossal. Eddig te nagyon kellemes társaság voltál, de hasznos... Azzal a kezével, amelyikkel az egyik kezed tartotta az ágyhoz egy pillanatra elengedi a tiéd, de csak azért, hogy megszabadítsa a nadrágját a gombja szorításától, utána azt a kezed újra "lebéklyózza" az ágyszéléhez. - Így fogunk tárgyalni. - feleli vigyorral a száján. Újra mosolyog, ez jó jel. - Elmondom a játék szabályokat. Vagy olyat fogsz mondani, amit hallani akarok, vagy nem fogsz mondani semmit. Ezt nyomatékosítja azzal, hogy a szokottnál erősebben szorít a nyakadon. Akkor engedi el a nyakad, amikor a kellemesből kezd átmenni a dolog nagyon kellemetlenné, mikor már tényleg nagyon közel jársz a fuldokláshoz. Ért ahhoz amit csinál. A szavaiból kiindulva ez lenne az időpont a beszédre, ő viszont elkapja a szájával a tiédet miközben lihegsz, így sokkal nehezebb levegőhöz jutnod, beszédről pedig nem is álmodhatsz. De legalább a csókja jó és szenvedélyes. Onnan tudod, hogy lejárt a "beszédre" szánt időd, hogy az ujjai ismét szorulnak a nyakadon. - Lejárt az idő. Ezután nem szól semmit. Vad tekintettel néz rád, miközben ott harapdál ahol csak ér. Aztán ismét engedi, hogy levegőhöz juss. Úgy néz ki beszélhetsz. Ezúttal tényleg.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Jul 28, 2020 14:57:40 GMT 1
Post by Raven on Jul 28, 2020 14:57:40 GMT 1
Igyekszem figyelni arra is, amit mond és arra is, amit csinál, közben, persze csak amennyire ebben a helyzetben kivitelezhető, igyekszem bájosan mosolyogni. Rég nem fojtogatott senki ilyen erősen, de ezúttal még nem hinném, hogy tényleg veszélyben lennék. Remélhetőleg nem tévedek, és akkor még van időm kiélvezni a társaságot. Már épp meggondolnám magam a védekezés kérdésében, amikor elenged. Levegő után kapok, amíg még megtehetem a következő csókja előtt. Viszonzom csókját, legalább olyan szenvedéllyel, mint ő, ugyan kinek kell a levegő. Aztán ahogy a végéhez közelítünk, beleharapok az ajkába, nem akarok kiharapni belőle egy darabot, de azt, akarom, hogy vérezzen. Ha megüt miatta azt se bánom. Amíg van rá egy kis időm teli torokból felnevetek, ha nem is tart sokáig, kihívóan rá mosolygok.
Amikor újra fuldokolni kezdek és harapdálni kezd, jó mélyen bele karmolok ahol éppen érem, nem igazán érdekel. De nem esik rosszul, amit csinál, ha fel tudtam volna, nyögni az biztos elégedet lett volna, így viszont maradt az, hogy még erősebben szorítom neki magam.
-Nem rossz a tárgyalási módszered.- Lihegem, pár nagyobb korty levegő után mosolyogva. Könnyebben haladnánk, ha megmondaná, mit akar, de akkor kezdjük azzal, amit én akarok.- A százalékból engedhetek egy keveset a többiből nem. Mert lehet, hogy ebben a pillanatban te vagy fölül, nem mintha bánnám, de itt én vagyok a főnök. És lehet, hogy nem vagyunk annyian, mint ti, de tényleg megéri egy csomó embert lelövetni egy semmirekellőért?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Aug 4, 2020 7:57:42 GMT 1
Post by Ben on Aug 4, 2020 7:57:42 GMT 1
| Bad Desires |
Teresa - Raven
A várt pofon nem akkor csattan, mikor a harapás után számítasz rá. Akkor egyszerűen a nekiesik a nyakadnak. Harapdálja, szívja, nyalogatja és csókolgatja egyaránt, ezzel téged is összevérezve. Akkor viszont feldühödik, mikor bejelented, hogy itt te parancsolgatsz. Ez az a pillanat, amikor lesújt az arcodra a tenyerével. Az ütés elég erős, hogy égjen és csípjen a helye, ahhoz azonban nem fáj eléggé, hogy kibillentsen benneteket a kettőtök játékának hangulatából, ugyanakkor megkérdőjelezendő, hogy a férfi csak az ágyban szeretne-e főnökösködni, vagy sem. Esélyes sincs megkérdezni, ugyanis a karja ismét ott van, ahol addig és már folytatja is. Másnap reggel elég durván fog kinézni a nyakad, az már most biztos. - Egy elég okos kiscicának tűnsz kedvesem. Azt gondolná az ember, hogy spórolsz majd a levegőddel. Mellőzzük a fenyegetéseket az ágyikóban, értve? Egy egyszavas válasznyi időre sem engedi el a torkodat, csak annyit lazít az ágyhoz szegező szorításán, hogy tudj bólintani. Amint ez megtörtént, folytatja. - Nem tudom feltűnt e, de elég messziről érkeztem. Hector sokkal több pénzzel vert át minket, mint amennyit a kocsmában tartózkodó összes élet ér. Ha kell, akkor az egész városon végig verekszem magam, hogy elfogjam a kis szarházit. Húsz százalék és egyenesen Nepal City-ből kapod az árut, mindenki előtt. Hector élete attól függ, hogy mennyire lesz dalos pacsirta az öreg. Ez az utolsó ajánlatom, jól fontold meg. Elengedi a torkodat és az ujjaival finoman megpaskolja az arcodat, a keze pedig a mellkasodra vándorol, ott nyom ezúttal az ágyhoz.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Swamptown
Közzétéve: Sept 18, 2020 18:09:34 GMT 1
Post by Raven on Sept 18, 2020 18:09:34 GMT 1
Nem gondoltam, hogy ilyen izgalmas lesz játszani vele, már évek óta nem volt igazi játékos társam. Másrészt, kezd elegem lenni az előjátékból. A pofon sem tudja lejjebb nyomni a harci kedvem, az pedig csak feltüzeli mikor a harapdálással engem is összevérez. Még az ütés ellőt fel is kacagok, ha tudok. Ezután ismét a torkomat kezdi szorítani. Bár nem vettem meg ezt a fajta játékot jobban élvezném, ha már ismernénk egymást egy ideje. Minden esetre eddig nem fojtott meg szóval jó okom van reménykedni benne, hogy ez így marad. Legalább is, amíg tudunk üzletelni. És úgy tűnik, tudunk.
-Rendben.- Lihegem az utolsó ajánlatára.- Áll az alkú.- Fojtatom még mindig lihegve.- És most hogy ezt megbeszéltük, lennél kedves végre rendesen megbaszni?
|
|