Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Oct 22, 2020 12:10:06 GMT 1
Anna
Ahogy a képre nézek, megtorpanok. A gyomrom görcsbe rándul aztán elindulok, nem tudok a lány szemébe nézni. -Láttam őt mikor megtámadtak az árnyak…- Kezdem, egy gombóc elszorítja a torkom.- Megpróbáltam… Megpróbáltam segíteni rajta, de nem voltam elég erős… Elvitték magukkal… De nem hinném hogy…- Nem tudom hogy mondjam ezt ki.- Nem hinném hogy még él.- Bököm ki végül.- Én sem élnék Swart nélkül, de mire ő kihozott neki már késő volt.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Oct 24, 2020 19:28:06 GMT 1
#s://i~pinimg~com/236x/d4/05/95/d4059544e9f85bc545831e3d4e51a0c8~jpg Amint megtorpan, tudom, érzem, hogy tud valamit. És hogy az nem jó. Nem néz rám. A gyomrom egyetlen gombóc, a torkom is, nem bírok nyelni sem. Már éppen rákérdeznék, hogy mondja meg, ha tud valamit, de előbb szólal meg.
Feszülten hallgatom, nem nézek rá. Nem tudok én sem. Viszont amit hallok, hiába számítok rá, még így is olyan elemi erővel üt meg, hogy rám tör a légszomj. Nem… Lehetetlen… Teo… Ő nem halhatott meg… Nem állok meg, összeszorítom az állkapcsomat, visszaszorítom a könnyeimet. Megpróbálom megköszörülni a torkom, de nem igazán megy.
Pár percig néma csendben megyünk. Tudom, hogy mondanom kéne valamit, de egyelőre ha megszólalnék, akkor abban a pillanatban el is sírnám a magam. A fejemben rengeteg kép játszódik le. Az egész életemet a testvérem mellett töltöttem. Össze voltunk nőve, hiszen mindig csak egymásra számíthattunk. Ez… Nem lehet… Egy feladatot volt! Szólal meg egy hang a fejemben. Megvédeni őt! Ez sem sikerült. Mégis hogy nevezheted magad a nővérének, ha még erre sem voltál képes?! Hogy tudnál a szüleid és a nagyszüleid szemébe nézni így?! Üvöltök igazából magamra. Ökölbe szorítom a kezem, de annyira erősen, hogy kiserken a vérem a tenyeremen. Felszisszenek. Most kell megszólalnom. Nyelek egyet nagy nehezen.
- Legalább… - megnyalom az ajkam, iszonyatos energiákat mozgósítok, hogy ne sírjak. Szemeim előtt nem csak az öcsém, hanem a társaim is megjelennek. Mi van, ha addig történik velük valami, amíg én távol vagyok? Gondolom kétségbeesetten, szinte meg is fordulok, de tudom, hogy nem tehetem. – Legalább te túlélted, hála az égnek… Bocs, én most… Nem tudok beszélni többet…- mondom színtelen, száraz hangon, mintha fűrészpor lenne a számban.
Innentől kezdve nem szólalok meg. Fejemben próbálom csitítani a gondolataim és felkészíteni magam a feladatra. Tudom, hogy ha elszáll az agyam, én is könnyen végezhetem halottként. Szépen lassan szétnyitom a tenyerem. A sírhatnékom is csitul, de belül már üres vagyok és kőkemény. Egyedül a feladat tud érdekelni jelenleg. Kicsit sajnálom Anna-t. Remélem, tényleg nem ő a hibás és nem akarom, hogy kényelmetlenül érezze magát mellettem. De most ennyire futja. Legalább nem omlottam össze. Arcomon csak eltökéltség és veszteség látszik. A haragomat és a szomorúságomat igyekszem visszafogni. Sajnálom, Teo… Én csak… Sajnálom… És szeretlek...
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Post by Raion on Oct 24, 2020 20:50:54 GMT 1
Mikor Tifani befejezi a kérdések zuhatagát, Blay tekintete igen gyorsan köztem és közte jár. Közben nyel egy nagyot. Én csak sóhajtok egyet. - Várj egy pillanatot, megfogalmazom érthetőbben. Kicsit kesze-kusza volt így. – kínos mosoly ül ki az arcomra, majd azon töprengek hogyan mondjam el érthetőbben. Eközben Blay lelapul teljesen a földhöz és úgy figyel. - Talán így, érthető lesz. – sóhajtok egyet. - Szóval röviden a mondandóm az, hogy az embernek, mint fajnak kell fejlődni-e. Saját maga és nem a technológiája. Az eszközök azok csak megadják a kezdő lökést és aztán el kell hagyni őket. – megvakarom a tarkóm. – Röviden ennyi. Hosszabban, hogy miért is gondolom ezt. – nagy levegőt veszek. - Először a kataklizma törte meg a technológiát, de az emberek, mint faj nem fejlődve, a régi világukat építették vissza. Nem értve a jelzést, jött a Pusztító. Elpusztította a bűnös városokat ezzel helyet teremtve a fejlődésnek, hogy fejlődjenek az emberek. Ezt biztosítván néhány kiválasztottnak erőt adott, hogy gyermekeivel karöltve vezessék az embereket. De. – ökölbe szorul a kezem és indulatosan folytatom – De a Sárkány mesterek többsége a helyet, hogy ezt tette volna, inkább a megszerzet hatalmukkal beültek egy toronyba és nézték, hogy a világ ugyan arra az útra tér rá, amelyről el kellene vezetni. – kicsit fújok egyet és higgadtabban folytatom – Sok Mester nem törődik a néppel, akik meg igen, azokat leszólják és kiközösítik. – az ökölbe szorított kezemet nézem. – Csak azért, mert tenni akarnak valamit, és nem csak ülni a kényelmes karosszékben, a meleg szobácskájukban. – mondom gúnyos hangon. – Emiatt azok az emberek jutnak hatalomhoz, akik korábban a rossz irányba vitték az emberiséget. És emiatt van ennyi szegény ember is. Mert ezek elveszik tőlük, ami az övék. Így rávannak kényszerülve a technologiára, hogy használják… hogy élni tudjanak. – pillanatnyi szünetet tartok. – És mindennek a Sárkány mesterek az okai. Ha tették volna azt, amit tenniük kellet volna, hogy vezetik az emberiséget, akkor nem ilyen pökhendi politikusok és vagyonosok irányítanának mindent és akkor a népnek sem kellene így élni-e… és akkor a technológiát sem kellene használniuk. – megint felnézek az égre - De ehelyett a mesterek bűnbe estek és ez nem marad büntetés nélkül. Az árnyak, ami büntetésünk, egy próba, amit ha nem állunk ki. El jő egy újabb kataklizma. – behunyom a szemem, majd Tifani-ra tekintek, szememben elhatározottság látszik – Megértem miért pártolod a technológiát, mert így könnyebb a népnek, de nem szabad ettől függeniük. És ahhoz, hogy ezt elérjük meg kell javítani a Sárkány mestereket vagy így vagy úgy. Ki kell állni próbát, le kell győzni az árnyakat, a semmire kellő Mestereket el kell takarítani az útból, az önző és hatalom éhes vezetőket úgy szintén. És aztán… aztán szabad útja lehet az emberiség fejlődésének. – tekintetemet ismét az ökölbe szorított kezemre viszem, majd sóhajtok egy nagyot. Blay ismét nyel egy nagyot és egy kicsit feljebb emeli a fejét. - Nem várom, hogy megérts. – mondom komoran – Nem szoktak velem egyetérteni. – sajnálkozóan a földet kezdem el nézni. – Csak annyi, hogy… hogy… Nem is tudom mit mondjak. – töprengek egy kicsit – Csak ne ítélj el… nagyon. – mondom mosolyogva. Majd sóhajtok egy nagyot és várakozok tovább. Zima Raven
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 29, 2020 15:41:39 GMT 1
Raion : Phoenix Fenrirr & Zima : Tifani Roseblade Ahogy befejeztétek a beszélgetést és indulnátok, meghalljátok a szárnyak ritmusos suhogását és megérkezik a másik sárkány.
-A Shiller torony lángokban áll, lezuhant a léghajó egy csomó sárkányt láttam ott körözni, a nagy fehéret is ami kísért minket és Zarius mesteréit is. A többieket nem ismertem fel.
Pár perc néma csönd után Blay beleszagol a levegőbe és felemelkedik a földről. (Nem repül csak felál), majd a másik két sárkányra néz. Meglepő módon Nastya érti meg elsőként mit szeretnie.
-Furcsa, rossz szag.- Mondja és igyekszik közelebb húzódni Tifanihoz. Még Merlint is kirázza a hideg ti viszont semmit sem éreztek egyelőre. Mire megérzitek a vegyszer szagát Rhae olyan arckifejezést ölt, vagy mit, de mindenkép egy nagyon érdekes és teljesen élet idegen grimasz fut át és foglal helyet a sárkány pofáján, a másik is meglepve nézi még egyikőtök sem látta őt így reagálni. Majd lassan, mint akibe belekapaszkodott valami szellem felegyenesedik és felemeli a farkát. Ahogy arrébb áll egy alacsony csuklyás alakot láttok mögötte. Az alak nemes egyszerűséggel először megfogta a sárkány farkát aztán mintha mi se lenne természetesebb felfeküdt a hátára, hogy megvizsgálja a pikkelyeit, nagy szerencséje hogy Phoenix sárkányai ilyen türelmesek.
Ahogy az sárkány eltávolodik mellőle és az alak felfigyel rá hogy lebukott érdekes hangú csuklást, heherészést, vagy valami ilyesmit hallat majd hátra jobbja a csuklyáját.
-Hehe, bocsánat! Nem tudtam ellen állni. Csodásak azok a pikkelyek. Hehe. Josephinne Boness vagyok. Lord Swadling alkimistája. Tudjátok, mennyi hasznos szert lehet készíteni belőle? Mármint sárkány pikkejből.- Mondja, majd letörli a szája szélét. – De nem is ezért jöttem igazából. A jövetelem valódi célja az ott.- Mondja majd a Merlin ölében bujkáló Nastyára mutat.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 29, 2020 16:22:42 GMT 1
Bratti: Adeline Gwendolin Etherington & Raven: Anna Cavantry Csöndben mentek tovább a szeméttelep felé ahol a fekete sárkányt hagytátok. A nap egyre magasabban jár amikor Adeline a szeme sarkából észrevesz valamit. Egy villanás nem több, mintha a fémen villanna a napfény, de minthogy van, egy feltaláló a csapatodban jól tudod, hogy a fém réz de még az ólom cuccok sem maradnak soha sokáig a szemét telepen valaki azonnal összeszedi őket, így rögtön magára vonják a figyelmét. És ha arra fordítod a szemed mozgást is észreveszel. Anna láthatóan nem vette észre a történteket. Ha gyorsan figyelmeztetted, akkor követ téged a mozgás irányába. Már biztos vagy benne hogy a következő konténer mögött utoléred, akit láttál ám ekkor beszakad alattatok a föld. Látod a villanást és a fényeket a szemed sarkából majd mintha szél támasztana meg alulról. Anna világító lepkéi olyan finoman tesznek le a talajra, ahogy csak lehet azonban jó két méterrel a talaj alatt vagytok a sötétben. A sétapálca ugyan biztosít számotokra némi fényt, így látjátok, hogy feltehetően egy elég régi alagútban vagytok. Az alagút három irányba vezet. Előre ahol rövidesen kettéválik és hátra felé, vagyis befelé a város felé.
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Oct 29, 2020 18:16:55 GMT 1
Figyelmesen hallgatom végig Phoenix mondandóját. - Nem ítéllek el. Köszönöm, hogy kifejtetted, így már jobban értelek. Kis szünetet hagyok. - Ha eltakarítanánk az alkalmatlan személyeket a helyükről valóban azt gondolod, hogy minden megoldódna? Nem jönnének a helyükre újabb alkalmatlan személyek? Ezekre igazából nem várok választ, amolyan költői kérdéseknek szánom. - Egyetértek veled abban, hogy le kell győznünk az árnyakat, a technológiát megfelelően kell tudni használni, fejlődnünk kell emberileg és új vezetésre van szükség. De ki lenne erre alkalmas? Sárkány mesterek? Politikusok? Egy vegyes csapat? Ki döntené el, hogy ki vagy kik az alkalmas vezető, vezetők? Ha jól értem, szerinted a sárkány mestereknek kéne vezetniük a népet. Magam részéről egy vegyes csapatra szavaznék, hiszen vannak olyan emberek, akik, ha a fejünk tetejére állunk sem fognak minket elfogadni, csak azért, mert sárkány mesterek vagyunk… Meg szerintem… Attól, hogy valaki sárkány mester, még nem lesz automatikusan jó vezető, alkalmas egy felelősségteljes pozícióra.
Sóhajtok. - Én közvetlen környezetemre igyekszek hatni, jól bánni velük, ami olyan pár ezer, sőt közvetetten még több ember életét érinti. Eddig úgy éreztem, ennyit tehetek. Hiába vagyok egy igen nagy vállalat örökösnője és sárkány mester is… nem éreztem úgy, hogy hatni tudnék a többi politikusra és mesterre… Most sem vagyok benne biztos… - mosolyodom el zavartan – De a lány, aki Annával ment, felnyitotta a szemem, hogy ha ő megy és tenni akar, akkor nekem sem lehet kifogásom. Főleg úgy, hogy nála több eszköz áll a rendelkezésemre… Remélem sikerrel járunk és a felső körökre is tudunk hatni. Akár reagál, akár nem be kell, hogy valljam, jól esett ez a beszélgetés. Mondjuk az továbbra sem tiszta, hogy egészen pontosan miért van ennyire a technológia ellen, de nem firtatom.
Rövidesen visszatér a másik sárkány és elmeséli, mit látott. A Schiller Industries az egyik, ha nem a legnagyobb riválisom, és megvan a véleményem Richardról, de… sose kívánnék neki ilyet. Mi történt, megtámadták? Ugye a vendégek el tudtak menekülni? - Te jó ég… ha jól sejtem Te is kaptál meghívót az eseményre… - jegyzem meg. Semmi kedvem nem volt elmenni rá. Ha jól emlékszem, apa is kihagyta a vállalati dolgok miatt… Pár perc múlva Blay felemelkedik, majd Nastya is megszólal, így nincs nagyon időnk a tornyot ért csapással foglalkozni. Megsimogatom kis sárkányom fejét, hogy megnyugtassam. - Merlin? – nézek kérdőn a fiúra. Mintha ő is érezné azt, amit a sárkányok. Lassan már mi is tapasztaljuk. Furcsa, rossz szag, ahogy Nastya mondta. Rhae furcsa viselkedésére már készenlétbe helyezkedek. Valami itt nagyon nem stimmel. Meg is jelenik egy rejtélyes alak, aki be is mutatkozik. Gondolkodom, ki lehet, hallhattam-e róla. Kiráz a hideg attól, amit mond. Mikor kis sárkányomra mutat, egy pillanatra meghül bennem a vér és riadtan kapom ki Merlin kezéből, hogy én védelmezhessem. - Mit akarsz tőle, tőlünk? – ripakodok rá a kelleténél vehemensebben. Mégis csak a „gyermekemről” van szó… Oké, Tiffani, nincs értelme a heves viselkedésnek. Igyekszem lenyugtatni magam. Végül is… Phoenix is itt van velem… Ahogy erre rádöbbenek sikerül viszonylag lehiggadnom. Várom a lány válaszát.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 29, 2020 18:48:47 GMT 1
-Mi? - néz rád értetlenül egy pillanatig majd ismét elvigyorodik. - Jah nem. Hehe. A kos sárkány egész cuki deég levesnek is kevés. Én rá gondoltam.- mondja és egy lépéssel közelebb lép, hogy Merlinre mutason. -Rám? - Kérdezi rémült és zavart grimasszal a fiú és segitségkérően Tiffanira néz. A lány csak vigyorogva bólint egyet.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Oct 29, 2020 19:04:44 GMT 1
A leveses megjegyzésére összehúzom a szemöldököm. Logikusabb, hogy Merlinre fáj a foga, valóban... De az sem tetszik... Még én is meglepődöm, hisz alig ismerem a fiút, mégis hasonló érzések kavarognak bennem, mint Nastyaval kapcsolatban. Előrébb lépek, valamelyest takarva őt és szigorúan a lány szemébe nézek. - A fiú nem megy sehova! - jelentem ki határozottan. - És továbbra is áll a kérdésem. Mit akarsz tőle?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 29, 2020 19:18:38 GMT 1
-hehe. Lord Swadling már egy ideje figyelemmel követi őt és szeretné tanítványává fogadni. Én egyedül miatta utaztam idáig. Ne aggódj miatta a Lord nagyon nagylelkű ember he he a fiú nem szenved majd hoányt semmiben.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on Nov 3, 2020 13:28:34 GMT 1
Magam elé bámulva hallgatom, hogy mit mond Tifani. Nem mondhatom azt, hogy amit mond rossz és azt se, hogy jó. És azt se mondhatom, hogy az enyém jó, és azt se hogy rossz. És igen tenni kell valamit, tenni, hogy jobb legyen a világ és az emberek élete. Talán ez az, amiért nem tettem olyan dolgokat, amiket megbánhatnék… Nem is tudom mit tennék, ha nem látnám pár emberben/ sárkánymesterben az tenni akarást. Rhae megjelenése tért vissza a merengésből. És az, amit mond… Egy pillanatra lefagyok, ökölbe szorul a kezem. Érzem, ahogy a düh eltelíti az elmém, és hogy kezd a vörös köd leereszkedni. Egy részem örül annak, hogy egy gazdag senki házi megsínylette, de… de nem így… - Igen kaptam. – mondom dühösen. De sokat nem tudok agyalni és dühöngeni se, mert legszívesebben azt tenném. Blay valamit észrevesz, és jelez a többieknek. Elkezdem én is körbe pásztázni a környéket, de semmit nem látok. És azt sem érzem, amit Nastya mond. Kicsivel később az én orromat is megüti a szag és fel is kapom a sisakom. Rhae viselkedése meglep, sose láttam ilyennek. Miután lelepleződik a probléma forrása szúrós tekintettel figyelem. A dühöm még nem csillapodott le, így a jövevény helyében gyorsan elhúznám a csíkot. - Ez a némber letapizott! - mondja dühösen Rhae, csak úgy hogy én és Blay hallja. Egy ideig csendben hallgatom a két nő beszélgetését. Nastya-nak tett rossz megjegyzésére Rhae elkezd vicsorogni, majd megelőzvén a bajt cselekszek. - Rhae! – mondom mély, komor hangon. - Máris. – feleli, és nagy mosolyszerű grimasz húzódik az arcára. Majd ezt követően fellöki a nőt, és mellső lábával a földhöz szorítja. Közben rá is üvölt egyet, és hogy még hatásosabb legyen szét is tárja a szárnyait. Közelebb lépek hozzá. - Kicsit bővebben. – mondom neki komoran. Lehajolok hozzá. – Minden részletett, ha élni akarsz. – eközben Rhae arcára gonosz vigyor ül ki. Raven Zima
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Nov 3, 2020 17:30:51 GMT 1
-Ehe,- Megpróbálja nyöszörögve kényelmesebb pózba szenvedni magát a sárkány karmai alatt, de ez láthatóan nem sikerül neki.- Csúnya vége lesz, ha a nálam lévő üvegek összetörnek.- Mondja nyugodtan, de levegőtlen hanggal, a lány. – Egy kettőben olyan folyadék van, hogy még a sárkány mancsába is lyukat égethet, és sajnos én vagyok alul, szóval én még rosszabbul járnék. Válaszolok a kérdéseitekre. Ehm.- Újra megpróbál kényelmesebb pózba vergődni, de ismét nem sikerül, sőt nagyjából a második mozdulatra, üvegcsörömpölést hallotok. A lány felnyög.
-Oh a csudába.- Nyöszörgi.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Nov 3, 2020 21:06:56 GMT 1
Fél szememet Phoenixen tartom. Látom, hogy borzasztóan zavarják a történtek, de szerencsére nem dühöng nyíltan és moderálja magát és a sárkányait. Egészen egy pontig, mikor is Rhae fellöki a lányt. Nos… nem mondanám, hogy nem játszottam el a gondolattal, hogy ha lenne egy nagy sárkányom, ráuszítottam volna, de… úri nő vagyok, ilyet nem teszek. És különben is… ha nem akart volna válaszolni, még ott a képességem… Kelletlenül sóhajtok. Oké, hogy bíztam a férfi védelmében, de akkor is… Diplomácia? Mindegy… Figyelmesen hallgatom a lány válaszát. Először kissé hitetlenül hallgatom a mondókáját, de az üveg csörömpölés kissé megijeszt. - Engedjétek el… Kérlek! – nézek a férfire és Rhae-re. – Persze azért tartsátok rajta a szemetek! Ha elengedik, a lányra nézek. - Hallgatjuk a részleteket. Illetve… Mi törött el?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Nov 4, 2020 13:01:21 GMT 1
#s://i~pinimg~com/236x/d4/05/95/d4059544e9f85bc545831e3d4e51a0c8~jpg Igyekszem nem a testvéremre gondolni, ami egészen sikeres, hiszen valamit meglátok. Gyorsan meglököm Anna-t is, hogy figyelmeztessem. Ezután elindulok utána. Kíváncsi vagyok, mit keres itt valami fém még. A következő pillanatban azonban már nincs szilárd talaj a lábam alatt. He? Ennyire jut az agyam, illetve hangosan felkiáltok. Ám mégsem halok meg. Valami finoman lehelyez a talajra, nem kell sokat gondolkodnom, hogy ki volt az. A társam felé fordulok.
- Köszönöm! És bocsánat… Nem hittem, hogy ez lesz a vége – mondom röviden, tömören. Szemügyre veszem a lehetőségeket. - Szerintem lehet, jobban járunk, ha a város felé megyünk vissza, hátha találunk valami feljárót. Meg hátha van valami izgalmas és figyelemre méltó idelent. De ha tovább szeretnél menni egyenesen, nekem az is jó – rántom meg vállam. Jelenleg valamiért nem igazán tud érdekelni ez a helyzet. Ez sem.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Post by Raion on Nov 7, 2020 12:53:13 GMT 1
A női nyöszörgéseit csendben figyelem végig. Közben nagyok lélegzek, hogy nyugtassam magam. A szavai most nem nagyon hatnak meg. A csörömpölésre felfigyelünk. (OOC: Én és a sárkányaim) Majd Tifani kérésének eleget téve intek Rhae-nak, hogy engedje el. - Akkor hajrá! Hallotta a hölgy kérdését? – mondom karba tett kézzel, az előbbitől már nyugodtabb hangnemben. Közben Rhae úgy helyezkedik, hogy ne tudjon elszökni. Blay is közelebb jön. Raven Zima
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Nov 11, 2020 17:09:39 GMT 1
Zima: Tiffani Roseblade & Raion: Phoenix Fenrirr -Ahh.- Elhúzza a száját, ahogy a ruháján növekvő olajos zöld foltot nézi. Közben a folyadék illata, szaga hozzátok is elér, savas füstös szag, mintha, egy sárkány odúból jönne csak sokkal töményebb.
-Sárkány olaj.- Feleli grimaszolva.- Búcsút mondhatok ennek a ruhának. De jól leszek, amíg senki nem jön nyílt lánggal a közelembe.- Ekkor a felé közeledő sárkányokra néz, érdekes nevetséges arckifejezéssel majd se szó se beszéd elkezdi ledobni a köpenyét és a táskáját.- Azt hiszem talán mégis jobb lesz most megszabadulnom tőle.- Miközben vetkőzik, amennyiben nem ajánlotok fel neki egy másik ruhát, válaszol a kérdéseitekre.
-Nem is tudom, hogy kezdjem, hogy biztosan az egész érthető legyen. Szóval… Lord Swadling egy Nővérrel (VK-ban ők lesznek a boszorkányok még ugye nincs mágiájuk, ti annyit tudtok, hogy a Bene Holow-i királynő szoknyája mögött bujkálnak és mindenféle mondákat meg régi tekercseket és könyveket keresgélnek, és gyűjtögetnek, és valahonnét retek gazdagok) a világunk változásait figyelték. Hogy is fogalmazzam… Egy új kataklizmára utaló jeleket. És találtak valamit. Egy jelenséget, ha úgy tetszik. Hasonlót, mint amit a Sárkány mestereknél tapasztaltunk. De egyelőre nem tudjuk, mi lehet az oka, mire lehet jó, vagy ki birtokolja. Egyáltalán erő-e vagy valami más. De egy dolog biztos. Az a fiú rendelkezik vele. És nm volt egyszerű megtalálni. Ráadásul mindössze három emberről tudunk az egész világon, aki hasonlóan közel áll ahhoz, amit keresünk. És sajnos a másik kettő nem elérhető számunkra. De mint mondtam, nincs miért aggódnod, a lord megfizet majd a kellemetlenségekért, és biztosítalak mindkettőtöket,- Ezt Tiffaninak és Merlinnek címezi. közben bugyira vetkőzött majd a csuklyás köpenyt tekerte és kötötte magára úgy hogy rendesen eltakarja és erre elkezdte vissza venni a cuccait.- a fiúnak semmi baja nem fog esni, és a lehető legjobb körülmények várnak rá. A lord nem szokott spórolni soha semmivel.
|
|