Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jul 15, 2020 23:35:44 GMT 1
- Richiiiiiiiiiii… ezért megnyúúúúúzlak! – sziszegi, miközben a párnát a fejére téve próbálja elnyomni a dudaszót. Nem hallgat el, így felkel és az ablakhoz siet. A borult időben is ki tudja venni a piros színű kocsit. ~ Ez meg ki a túró? Nem egy kábé ismeretlen helyen vagyunk? ~ Gyorsan átöltözött, haját menet közben igazította meg. Pascal társaságában ér ki. Richiék is ekkor érkeznek meg. Persze dudaszó kíséretében. ~ Most akkor ez az én kocsim, vagy hogy is van ez? ~ Merengett el egy pillanatra. ~ És merre jártak? Legalább Penny vezetett. Várjunk… neki még nem kéne ilyen mozgást végeznie… Ajj, de retek másnapos vagyooook… ~ Enyhén megszédült, a hasogató fejéhez is kap egy pillanatra. Igyekezett gyorsan összeszedni magát. Örült, hogy nem neki kellett fogadnia a nőt, csak biccentenie kellett felé. Penny biccentésére visszamosolygott és szintén biccentett. Csak csendben figyelt, tudta, hogy itt neki nem osztottak lapokat. Richi Richi volt, az nem igen lepte meg, de Penny reakciója a kézcsókra… ~ Nocsak… nocsak… ~ Nem sokkal később felé fordul. - Fogjuk rá… - mosolyog rá kissé esetlenül. ~ Ha eltekintünk a fejfájástól, hányingertől és minimális szédüléstől, akkor valóban… ~ - Nem állt szándékomban foglalkozni vele. Megértelek, engem is kiráz a hideg tőle… – suttogja vissza. – Te hogy vagy? Sajnos nem sikerült időben Penny keze után nyúlnia, mikor a bal kezével facepalmolt. - Penny…? Szerencsére halkan szaladt ki a száján. Nem akarja, hogy Apucipicilánya előtt gyengének tűnjön. Mivel Penny-re figyelt, nem tudott facepalmolni Richi autó mozgatására, de Pascal szerencsére készségesen facepalmolt helyette. Miután végzett hozzájuk lépett. Molly kissé zavarba jött a magázástól, már megszokta a tegezést. - Rendben, és köszönöm. Nekiállok doingolni a thinget. – utóbbi mondatot csak halkan teszi hozzá, hogy csak Richi és Penny hallja.
Hálás volt, amiért Richi nem kérte, hogy tartson vele. Amúgy sem tette volna. Nem az Ő világa és nem tudna hozzátenni semmit a találkozóhoz. ~ Mindenki jobban jár, ha minél előbb nekiállok dolgozni. ~ A Penny-Richi párbeszédre csak egy „okké”-val reagált magában. ~ Hm… fel kéne találni egy rágcsálni valót az ilyen drámai szituációkhoz. Mondjuk a gasztronómia nem annyira az erősségem, mint a szerelés, de majd pihenésképpen ezen is dolgozni fogok… ~ Penny kacsintását nem tudta hova tenni. A tátogásra visszatátogott. - Mindenképp. Légy Vele türelmes. – int a fejével alig észrevehetően Richi felé.
A társaság szétszéledt. Molly a konyhába ment. Pascalnak kerített magokat és egy kis tálkába vizet öntött. Ő is lehúzott néhány pohár vizet. ~ Richi mellett jobban kell figyelnem a folyadék bevitelre… mármint… a nem alkohol, hanem inkább víz bevitelére… ~ Csinált magának egy szendvicset, amit kevés zöldséggel fogyasztott el. Örült, hogy ezt le bírta nyomni a torkán. „Reggeli” közben a továbbiakat gondolta végig. Mindenképp megvárja, amíg a társaság távozik. ~ Meg kell oldanom, hogy ne kövessenek… illetve… meg kell kérnem Richit, hogy találjunk valami módot a családom védelmére. Szeretném remélni, hogy jelenlegi helyükön ugyan ki keresné őket, de… jobb lenne megelőzni a bajt. Fontos projekten dolgozok, amiről remélhetőleg csak Richivel mi fogunk tudni egy jó ideig. Legfeljebb még azok, akiknek megbizonyosodunk a megbízhatóságáról... Csak valóban maradjon titokban… Túlságosan paranoid lettem? ~ Ekkor eszébe jut a műhely kifosztása és összeszorul a szíve. ~ Csak ne legyen baj… ~
Az átöltözés viszonylag gyorsan ment. Legalábbis Penny-nek. Molly kissé elcsodálkozott. Azt jól tudta, hogy a nő nem angyalkának van jelen, de nem gondolta volna, hogy testőri szolgálatot fog ellátni. ~ A kattos milliomos, a rendőr és az illegális szerelő bemegy a kocsmába… jól kezdődik… ~ mosolyog magában. Richi is befut végül, majd elmennek MOLLY VERDÁJÁVAL. ~ Hm… borult az idő, későre jár és nem a szomszédban lakom… egy örökkévalóság lenne megtenni a kört azzal a biciklivel… még ha azt is mondtam, hogy az jó lesz… ~ Ekkor eszébe villant a megoldás. Nem tetszett neki, zavarba jött tőle, de tudta, hogy ez a leggyorsabb. Miután elmosogatott, keresett egy személyzetist. Viszonylag gyorsan sikerült megoldania, hogy egy ott dolgozó elvigye őt egy kocsival. ~ El kell kezdenem hozzászokni ehhez az élethez… ~
Az út eseménytelenül telt. A lány néhány utcával korábban szállt ki. Megbizonyosodott arról, hogy nem követik, majd az utcákban cikázva indult el a házukhoz. Jól ismerte a terepet. Tudta, merre, hova kell figyelnie. Házukban égett a fény. Bekopogott, de már be is lépett. - Molly! – kiáltották öccsei, ahogy észrevették. Szinte felborították, úgy rohantak hozzá. - Csendesebben, hé… - csitította őket, miközben szorosan magához ölelte őket. - Mi ez a lárma, ki jött…? Molly… - édesanyja odasietett hozzá. – Drágám, Molly megjött! Eltolta a kisebbeket, hogy átölelhesse lányát. - Molly… annyira aggódtunk érted… Hallottuk, mi történt a toronyban… Jól vagy? Apja is megérkezett, aki szintén csatlakozott az öleléshez. - Jól vagyok… szerencsém volt, így minimális füst mérgezéssel megúsztam… Veletek minden rendben? - Persze Kincsem, de most az számít, Veled mi történt… - mondta az apja – De gyere be, miért ácsorgunk idekint? Öccsei már épp húzták volna, de nem hagyta. Megcsóválta a fejét. - Örülök, hogy jól vagytok. Nem maradhatok… - Már miért ne maradhatnál? Miről beszélsz? Sikerült az, amiért odamentél? Kapcsolatot építeni? – apja, de a többiek is értetlenül néztek rá. - Sikerült. Ezért megyek el. Ne aggódjatok, biztos helyen leszek. - Már hogyne aggódnánk? – fakadt ki az anyja – Molly… az utóbbi időben veszélybe került az életed, többször is… Most meg konkrétumok nélkül elmész? Hova? Kihez? Biztos, hogy megbízható az az alak? A lány nehezen találta a szavakat. - Bízzatok bennem… Kérlek… - néz szülei szemébe. Nem akarja őket veszélybe sodorni, ezért nem mond konkrétumokat. ~ Mondjuk Richi majd szeretne eljönni látogatóba… ~ - Meg fogjátok őt ismerni. Előbb-vagy utóbb. Most viszont mennem kell pakolni… Pascalt a fiúkra bízta, hogy elterelje vele a gondolatukat. A család nem akadályozta, így Molly a szobájába ment. A nagy, kopott táskába, amiben a fegyver és a tervrajzok voltak beledobálta a ruháit, és néhány könyvet, valamint a jegyzeteit. Szerszámos ládáján elgondolkodott, de úgy volt vele, otthonra is jól jöhet, így az maradt. Az utolsó pillanatban még belerakott a csomagba egy bekeretezett rajzot. A kis testvérei alkották még jó pár évvel korábban. A családot ábrázolja. Miután végzett, hátán a táskával elbúcsúzott családjától. - Vigyázzatok magatokra! – mondta, miközben mindannyiójukat megölelte. - Mikor jössz? – kérdezte Billy könnyes szemmel. - Amint tudlak, meglátogatlak benneteket. Aztán tessék rendesen tanulni! – szólt mindegyik fiúhoz. - Továbbra sem tetszik ez a titkolózás, de… bízunk benned. - Köszönöm! – mosolygott szüleire.
Fájó szívvel hagyta el az otthonát. A kis utcácskákon visszafele haladva ért el a kocsiig. Miután megbizonyosodott affelől, hogy a „sofőrje” ül benne, beszállt és elindultak vissza a kúriába. Menet közben elgondolkodott, hogy meg kéne kérnie Amandát, hogy néha nézzenek rá a családjára, de aztán elvetette. ~ Van, lesz nekik is elég gondjuk, nem hiányzom még én is… ~ Amint visszaérnek a kúriába a munkához szükségtelen dolgait berakja a szobába, ahol aludt, a többit pedig leviszi a pincébe az egyik szobába. Miután szerez szerszámokat és alkatrészeket igyekszik ezt a szobát a lehető legbiztonságosabbá tenni. Ez főleg az ajtó zárjára igaz. Miután ezzel végez, nekiáll papírra vetni azt, amit Richinek is magyarázott, amivel Tesla mester terveit demonstrálta. Innentől a fegyvert nézegeti és gondolkodik a tervek gyakorlatban való kivitelezésén. Pascal az egyik polcon ül és néz ki a fejéből.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jul 16, 2020 15:33:20 GMT 1
Lyzy04: Adelin Amoor, Ben: Richard Shiller & Kami: Penelope Abigail Parsons Richi rich & Penny
A sofőr azonnal melléd ugrik, és magából kikelve kérdezi hogy mi a fenét művelsz. Ms. Laurie csak a fejét fogja és szól a férfinak, hogy amint sikerült téged elzavarnia álljon arrébb. Majd felteszi a teljesen indokolatlan ámde legalább ennyire egyértelmű kérdést.
-Richard ittál?
-Tényleg sajnálom, ha megzavartam valamit. Visszajöhetek akár máskor is, ha úgy jobb. Apám kicsit kellemetlen, ha várnia kell, de a körülményeket figyelembe véve, azt hiszem, túl fogja élni ő is.
Amíg a dolgaidat intézed hallod a sofőrt.
-És a mi kocsinkkal mi lesz.
-Csak szállj be és vidd, el a sajátjával majd valakit visszaküldünk érte. Ne forgasd a szemed, hanem csináld! A kocsi mellet állva vár, amíg visszaértek majd belétek karol. Lehetőleg mindkettőtökbe amint kiléptek a kapun.
-Akkor ahogy Richi mondja induljunk.- Végig úgy néz Richire mintha direkt csak Penny-t akarná idegesíteni vele. Az út nem volt hosszú és a sofőr nem volt olyan ittas, mint Richi ezért elég kényelmesnek bizonyult. Louisa felvezet titeket az édesapja dolgozó szobájába, ahol már készen várnak titeket.
Brayden Lourie, mint minden Lourie, hamar őszült, de teljesen, sűrű szakállát szépen rendben tartja, és ha kicsivel rövidebbre vágná, pontosan úgy nézne ki, mint az édesapja. Még mindig jó erőben van, habár már nő egy kis pocakja, de azt a jól szabott öltöny még elrejti. Ennek ellenére is tiszta szerencse, hogy Louisa az édesanyja vonásait örökölte.
-Mr. Schiller örülök, hogy végül eljött. Sajnálom, hogy zavarnom kellet a villájában. Bizonyára még bőven a történtek hatása alatt van. Azt hiszem valóban várhattam volna egy pár napot, ahogy Louisa javasolta. A gyönyörű kislányom nem csak szép, mint az édesanyja, de legalább olyan okos is, mint szegény apám. Mindenhonnan a legjobbakat örökölte. – A kézfogás után Pennyhez fordul és elkéri a kezét hogy kösszöntsön.- És a kisasszonyban kit tisztelhetek?- Kérdezi.
Adelin:
Az inas nyit ajtót neked és kísér be az irodáig. Elmondja, hogy Mr. Laurie-nek már vannak látogatói de nyugodtan bemehetsz, ezután kinyitja az ajtót és bejelent.
-Mr Laurie a másik vendége is megérkezett. Mr Shiller a kisasszony Ms Amoor. Ms Amoor fáradjon be nyugodtan. Miután te bementél ő azonnal meghajol és kilép az ajtón.
-Ms. Amoor.- Lép hozzád a nagydarab férfi, hogy neked is kezet csókoljon. Mindenképpen azt a kezedet fogja, meg amelyik nem sérült, akkor is ha az udvariasság a másikat diktálná, de nem akar neked fájdalmat okozni.- Örülök hogy a sérülései és a veszteségei ellenére is megtisztelt a látogatással. Nagy fájdalommal hallottam mi történt. –Mr Shiller, Ms Parsons, Ms Amoor szülei a sajnálatos tragédiában vesztették az életüket.
Luisa a hátad mögé lép és finoman vigasztalóan megérint, majd rád mosolyog.
-És ezért is vagyunk most mind itt. Egyszerűen elképzelni is fáj, mi lenne, ha ez a tragédia megismétlődne, ezt nem hagyhatjuk. Nekünk, embereknek meg kell védenünk magunkat azoktól a szörnyetegektől.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 16, 2020 15:54:44 GMT 1
Amikor elindulsz, otthonról Pascal egyszer csak elrepül a válladról mielőtt beszállnál a kocsiba. Hiába keresed, nem leled meg a madarat, de amint haza érsz az ablakpárkányon vár téged. Egy levélke van a lábára kötve. A levélkén a te neved szerepel gyöngybetűkkel.Molly
Két kis testvérkém van. Az egyiknek van egy csodás babácskája, egy nap véletlen eltörtem a babácskát, de nem akartam bevallani, hát átvittem a másik testvérkém szobájába. A testvérem szörnyen mérges lett mikor meglátta a törött babát, így nyomban összeverekedtek.
Kinek a hibája volt mindez?
Segítettél nekem és én nem vagyok hálátlan, mondtam, hogy még találkozunk, de most nem tehetem. De adok egy jó tanácsot, amíg legközelebb találkozunk. Óvakodj a sötétségtől, még ha az emberek szívében lakozik is. Keresd a fényt! Aláírás nem szerepel csak egy saját farkába harapó sárkány egy rajzolt kő körül.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Jul 17, 2020 21:30:14 GMT 1
Penny magázásra felveszem a "valamirosszatmondtam" és a "láthatózavarodottság" fejem. Az olajozott fogaskerekek az agyamban kattogni kezdenek, hogy mi baja lehet. Biztos a keze miatt ilyen... Nyugtázom magamban. - Még a feltételezés is sértő! Felelem az ivással kapcsolatos kérdésre, úgy, hogy tisztán kivehető a leheletemből a bor évjárata is. Ezt követően távozik a sofőr. Megjegyeztem a rendszámát, legközelebb kap egy szép kék papucsot ha megint a bejáró elé áll. Ahogy visszaérek, a szőke kékség belém karol. Egyáltalán nem zavartatom magam, imádom a szép hölgyek társaságát. Azonban nem tart sokáig a dolog. - Mindjárt itt vagyok! Visszarohanok a konyhába és felveszem az asztalról a kihült reggelimet, amit még Penny csinált. Kiviszem tányérostól és enni kezdem. Mondtam már, hogy ittasan könnyű elterelni a figyelmem? Amint megérkezik az autó(m), beülök és úgy, hogy a tányér már az ölemben van, megkérdezem, hogy lehet e kaját behozni, aztán hozzálátok. Amint végeztem a kajával, lehúzom az ablakot és kidobom az üres tányért az ablakon. Fogja a franc tartani az út végéig. Az odaúton egy dalt dúdolgatok, (Blue Da Da Di Da Da da), majd követem a csajt az apja dolgozószobájába. Itt ledobom magam ez egyik fotelbe, úgy elfekszem benne, mintha otthon lennék. Ha van cukorka a dolgozóasztalon, akkor amíg befejezi a monológját felbontom az összeset és összekeverem őket, majd visszarakom, egy kivételével amit megeszek. - Teljesen jól vagyok. Feleltem felháborodva. - Ő a testőröm, Penny kisasszony. Imádnivaló! Mutatom be a lányt helyette, de továbbra is a fotelban maradok. Csak akkor ugrok fel a fotelből, amikor egy női nevet hallok. Egy újabb szőke kékség. Ha nem lenne itt Brayden, akkor biztosra vettem volna, hogy meghaltam a támadás estéjén és ez itt a mennyország. Három szép nő! Mamám! Richi szereti! - Fogadd őszinte részvétem. Felelem, miután kezet csókolok az érkező kékségnek is (ha hagyja). Azzal vissza is huppanok a fotelembe, mielőtt valaki más galád elfoglalja a helyem. Végighallgatom a mondandóját és egyetértően bólogatok végig, de az egyik szemem még mindig a három lány valamelyikét figyeli éppen. - Mit javasolsz? Minden gond nélkül letegezem. Egyelőre nem fogok mondani semmit. Tudom, hogy nyíltan sárkánymester ellenesek, de én nem játszom nyitott lapokkal.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jul 17, 2020 23:17:11 GMT 1
Molly egész jól haladt azzal, amit aznapra tervezett, mégis megállt kicsit. Felállt, kiment a konyhába és szerzett magának egy bögrével abból a kávé nevű csodából. Persze az inkább volt tej, mint kávé, de nem akart egész éjjel kukorékolni. ~ Ha rászokom, Richi hibája lesz… ~ A bögre nedűvel és egy tál diákcsemegével tért vissza az önkényesen kijelölt dolgozószobájába. Nagyot kortyolt a kávéjából, majd újra átfutotta a levelet, amit Pascal hozott. A galambra néz, aki időközben rávetette magát a magvakra. ~ Bárcsak tudnál beszélni… könnyebb lenne megállapítani, kitől származik az üzenet. Borzasztóan homályos… ~
Még néhányszor átolvasta, majd bevillant valami. Meg is feledkezett róla. A furcsa kislány, akin segített… ~ Hogy is hívták… valami Ani… Ane… Anemary talán… Ő mondta, hogy fogunk még találkozni, és a brossán volt egy sárkány… Talán… tőle származik? Mi közöm van nekem hozzá? ~
Molly tovább mereng. Mennyi minden történt vele az elmúlt héten… A kislány, a robbantás, a furcsa lény… Tesla mester eltűnése… ~ Mikor az újságot néztem át az árnyakkal kapcsolatos események után csak a címét olvastam el a partynak. Aztán kikötöttem rajta, sőt összebarátkoztam Richard Schillerrel… és most neki dolgozom… és az események kapcsán mennyit változott róla a véleményem… Az árnyak… ~ Elkomorodott, szíve össze facsarodott, ahogy eszébe jutott a tervük Tesla mesterrel. Két kis gyereket széttéptek és azt tervezték, hogy a prototípussal odamennek arra a helyre, hogy lássák, hat-e ellenük… Emlékezett, mennyire félt, majd vált izgatottá. Most bűntudat kínozta. ~ Vajon foglalkozik bárki is az árnyakkal? Vajon jó helyen vagyok itt? Túl sok minden történik egyszerre. Árnyak, sárkány mesterek… ~ Megcsóválja a fejét. Felnéz a plafonra. ~ Tesla mester… mit tegyek? Buta kérdés… ~ Hallotta szinte a hangján a „választ”. Kicsit a lányt is meglepte, hogy mennyire hiányzik neki a férfi. Hihetetlen jó dolga van a Schiller Industries-nál. Pajtik a főnökkel, azt csinál, amit akar, ahogy akarja, minimálisak a megkötések… És ha így halad, rövid úton feljebb jut a ranglétrán. Mégis… az a kis szereléstől piszkos műhely, ahova napi szinten járt. A galambok etetése, munkák előkészítése… Tesla mester nem épp kedves modora… ~ Hiányzik… hiányzik, ahogy leszid. Hiányzik, ahogy megkérdezi, eléggé közérthető-e a mondanivalója… hiányzik… a mániákus nevetése… Vajon, ha előkerül, leszid azért, amit tettem? Vagy lelkesen csatlakozik? Milyen lenne, ha találkozna Richivel? Megnézném… ~ Erre a gondolatra elmosolyodik. Nagyot sóhajt. Megsimogatja Pascalt, majd belemarkol a diákcsemegébe. ~ Vissza kell térnem a munkához. Dolgoznom kell a jövőért, hogy a jövő nemzedéke már egy jobb világban nőhessen fel! ~ Ezzel a fellángoló lelkesedéssel folytatja a fegyver készítését. Átbogarássza újra a jegyzeteket, majd már tevőlegesen is hozzálát az összerakáshoz.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Post by Lyzy04 on Jul 17, 2020 23:58:37 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/731910539659444324/steampunk_adventurer_by_pterona_ddro11l-fullview~jpg Ahogy egyre közeledek a Laurie rezidenciához, úgy leszek egyre rosszabb állapotban. Viszont mikor kiszállok a kocsiból, minden rossz érzést ott hagyok és rájuk zárom az ajtót. Az inas felkísér. Ki lehet itt? Szinte fel se tudom tenni a kérdést magamban, mert már nyílik is az ajtó és meglátom azt a férfit akihez ezután akartam menni. Na erre nem számítottam. Már jön is kezet csókolni a pszichopata télapóval együtt. Hagyom mindkettejüknek (kivéve ha Richi a balra pályázik, azt elhúzom mert fáj). Egész jól esik az őszinte részvét, de közben szarul is. Nem akarom, hogy folyton felhozzák. A kezdeti magabiztosságom úgy száll el ahogy jött. Nyelek egy nagyot mielőtt én is köszöntöm őket. Próbálom kihúzni magam, de a testbeszédem és az arcom is szinte ordítja, hogy nagyon nem vagyok a helyzet magaslatán és nem vagyok jól sem. Miért is lennék? Senki nem lenne az a helyemben…
-Üdvözlöm Mr. Laurie és Mr. Shiller… -erőltetem végül ki a hangokat a torkomon, először Brayden-re nézek, majd Richardra. Eszembejut a tegnapi buli, hogy mindenki tegezi őt- Hívhatlak Richinek én is…? –kérdezem viszonylag nyugodtan, míg a bulis emlékeim tovább nem száguldanak a balesethez. Megint nyelek egyet, a hajamba túrok, majd leülök egy fotelbe. Lehajtom a fejem, próbálom takarni kicsit, megtörlöm a szemeim gyorsan. A lehető legkevesebb feltűnést akarok kelteni. A nőnek is csak biccentettem mikor megérintett.
-Köszönöm a meghívást, kíváncsian várom, hogy elmondja a részleteket.-mondom miután megköszörültem a torkom és felnéztem. Csak ekkor fordítottam a tekintetem a testőr felé- Oh, és üdv Ms. Parsons. Elnézést amiért nem köszöntem előbb. Illetve bárki hívhat nyugodtan Adelinnek. Nekem mindegy.-teszem hozzá. Eléggé zavarban vagyok és teljesen random jönnek a dolgok.
Egyáltalán nem érzem magam idevalónak. Gyűlik bennem a stressz és az egyéb kellemes érzések. karjaimat összefonom a hasam magasságában. Ahogy összeérnek felszisszenek és elveszem a balom. Nyugodj le Adel! Egy csomó megbeszélésen voltál már, ne parázz!! Apa nem lenne büszke... Mély levegőt veszek, hosszabb időre becsukom a szemem, hogy lenyugodjak. Megigazítom a hajam és a szoknyám is. Keresztbe rakom a lábaim és mindkét kezem a combomra helyezem. A bal karom mozgatása néha elég fájdalmas tud lenni, így lassan csinálom.
-Elnézést az... Állapotom miatt... -mondom már kicsit magabiztosabban- Remélem megértik.
Ezután Richire nézek egy pillanatra. Nem kéne beégnem előtte, vagy bukhatom az egész tervem... Meg tudod csinálni Adel, ne legyél hisztis kislány!
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Jul 18, 2020 12:29:21 GMT 1
Molly kérdésére, hogy én hogy vagyok, csak biccentek. Bár jobban lennék, ha ez a nő nem itt rontaná a levegőt. Kicsit értetlenkedve nézek Molly ezen mondatára: „Nekiállok doingolni a thinget”, de nem firtatom. Nem az én dolgom. Amikor meg azt tátogja, hogy legyek Richivel türelmes, csak megforgatom a szemeim. Ha nem lennék türelmes, itt sem lennék. Még magamat is meglepem vele. Amikor Richi is megérkezik, Louisa belé karol. Engem is megpróbál elkapni, de gyorsan arrébb lépek, hogy ne érhessen el, és mögöttük haladok inkább. „-Akkor ahogy Richi mondja induljunk.-” Ezen mondatára felszalad a szemöldököm az égig. Önkéntelenül, de kicsúszik egy gúnyos megjegyzés a számon. - Miért, tán az más emberek nem így használják?! Ms Gyökerek gyöngye… - Az utóbbit csak mormogom, úgyhogy hallani hallhatják, de érteni nem érthetik, csak az első mondatomat. Richi hirtelen megtorpan, és visszarohan a házba. Szótlanul, de teljesen értetlenül bámulok utána. Nem sokkal később visszatér, a már legalább hússzor kihűlt reggelivel, amit én csináltam még neki egy szál törölközőben. Facepalmolok. Hát ez nem komplett… Beszállunk a kocsiba. A mai napi harmadik facepalm sem várat magára sokáig, ugyanis Richi kihajítja a tányért az ablakon. Barom. A fejem már fáj mert nem kímélem, de legalább az utóbbi kettőt nem a mechanikus karommal ejtettem meg, ami javuló tendencia. Megérkezésünk után Louisa felvezet minket az apja dolgozószobájába, ahol Mr. Lourie vár minket. Én végig a háttérben maradok, míg köszönti Richit, míg Richi levágja magát a fotelbe, és cukrokkal kezd szórakozni. Mikor a lányát magasztalja, eleresztek egy szemforgatást. Aztán felém fordul, és nyúlna a kezem után egy kézcsók miatt. Gyorsan elhúzom a kezem, hátrébb lépek, kicsit meghajolok, majd Richi mögé állok. Nem szólalok meg, beszél ő helyettem is. Az imádnivaló megjegyzésénél csak a plafonra emelem a tekintetem. Fura egy ízlése van, de min is csodálkozom, ha a tegnapi után alkalmazott, és folyamatosan borzasztó kedvesen bánik velem, annak ellenére, amiket vele műveltem. Aztán érkezik még egy hölgy, Adelin Amoor. Névről, és hallomásról ismerem. Ahogy belép, látszik, hogy teljesen maga alatt van. Az egyik karja be van kötözve, ahogy látom, megsérült. A szülei tegnap esti tragédia során meghaltak. Sajnálatos. Az pedig még inkább, hogy engem az zavar legjobban, hogy neve hallatán Richi azonnal felpattant, hogy kezet csókoljon neki. Te jó ég, mi van velem? Koncentrálj Penny, KONCENTRÁLJ! A beszélgetés nagy részéről emiatt lemaradok, és csak a nevemre kapom fel a fejem. Adelin az, fogalmam sincs mit mondott, így csak biccentek egyet. Kezdem egyre inkább kívülállónak érezni itt magam. Minek is jöttem ide egyáltalán? Lassan, halkan, és hosszasan kifújom a benntartott levegőt, és végre elkezdek figyelni a társalgásra. Ahogy nézem, egyelőre Richi sem akar nyílt lapokkal játszani. Bár még én sem vagyok beavatva a terveibe, szóval tényleg nem is értem mit keresek itt. Inkább maradnom kellett volna, hátha ott többet tudtam volna segíteni.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 1, 2020 12:06:22 GMT 1
Ben : Richard Shiller, Lyzy04 :Adelin Amoor & Kami : Penelope Abigail Parsons -Mint azt mind tudjuk, a város jelenlegi törvényei tiltják a sárkányok megfékezésére alkalmas fegyverek készítését.- Megfékezést mond, de mind tisztán érzitek ez inkább elpusztítást jelent. – Ugyanakkor én úgy vélem a mesterek és a szörnyetegeik követték el az első támadást. Nekünk pedig jogunkban ál megvédeni magunkat. Azonban kétlem, hogy Mr Balxon velünk értene egyet. A polgármesterre tehát nem számíthatunk, de magunkra igen. Az én javaslatom egy olyan hálózat kiépítése, ami lehetővé teszi, hogy nyugodtan építhessük a saját védelmünket, emberekkel és fegyverekkel, amik alkalmasak a bestiák megfékezésére. A szobában van a város legjobb szerelője és egy tehetséges feltörekvő. Ami pedig engem illet, a testőrségem nem csupán a legnagyobb a városban, de a legjobban képzetek is, hiszen háborús veteránok is szolgálnak, de legalábbis képeznek utánpótlást benne. És ráadásul van egy jó barátom a polgármester közvetlen közelében, aki azonnal tájékoztat az esetleges ellenőrzésekről. Szeretném biztosítani hogy mind, és talán nem sokára nem csak a felsőkörökben hanem mindenhol, védve legyünk a gyíkoktól és a gazdáiktól.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Aug 1, 2020 14:50:10 GMT 1
Csendben hallgatom végig Brayden tervét. Pontosabban a cukorka susmus hangját leszámítva teljesen csendben. Eteti magát ez a vacak. Ez után biztos kell majd iktatnom egy kis testedzést valamelyik kékséggel. Még a végén eltunyulok és nem én leszek a legsármosabb férfi a városban. - Mr. Balxon-t bízd rám. Megcsókolhatja a nemtetszésem és magasról teszek a véleményére. Ahogyan senki mást nem fog érdekelni, hogy kivel ért egyet, ha rászabadítjuk a propaganda gépezetet és a nép akaratát. A Sárkánymesterek nem tudnak mindig megvédeni minket, befejeztem a rejtőzködést Brayden. Feleltem határozottan, majd csendben maradtam amíg a szobalány sütit és teát hozott. Belekortyolok a cuccba, majd rögtön el is tolom magamtól. Hogy a francba tudják ezt alkohol nélkül meginni? Borzalmas. De a süti legalább finom. Amint bezárul mögöttük az ajtó, folytatom. - Szerintem nincs miről beszélnünk. A hálózat fel fog épülni. Kék bőrfotelt kérek majd az ülésterembe. Ezek a székek elég kényelmetlenek. Tele vagy pénzzel, és ilyenre teteted le a vendégeid hátsóját? - megköszörülöm a torkom - Bocsánat, eltértem a tárgytól. A Shiller Industries innentől az erőforrásait a város védelmére és biztonságának bebiztosítására biztosítja. Titokban és nyilvánosan is. Szóval melegen ajánlom, hogy az a kapcsolatod jó legyen, mert jelenleg a házam nincs olyan állapotban, hogy még egy cover up partyt szervezzek. Jól érezhető a hangomban a magabiztosság és a határozottság, a szemem sarkából időnként Pennyre pillantok. Így tudja hát meg, hogy mi is folyik igazából a Shiller Industries pincéjében. - Kérhetek egy papírt? Ha nem kapok, az asztalára kezdek el rajzolni. - Tudja, hogy miért vagyok bent az autóiparban is? Mert így könnyedén le tudom gyártani az alkatrészeket az ilyenekhez is... A székre állva mutatom a szobában jelenlévőknek. Tudom, hogy ülve is látják mindhárman, de a zsenialitásom így jobban tudom demonstrálni. - Egyelőre csak tervek vannak, kész modell egy sincs. MÉG! Túl kockázatos lett volna elkezdeni... De a segítségeddel, Brayden... Ezek a gépek pár héten belül járhatnak! Azzal mielőtt elvehetné a kezemből a papírt, összecsavarom és a zakóm belső zsebébe helyezem azt. - Most, hogy lefutottuk a kötelező köröket, nincs kedved golfozni?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Post by Lyzy04 on Aug 1, 2020 15:48:09 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/731910539659444324/steampunk_adventurer_by_pterona_ddro11l-fullview~jpg Ez egy teljesen más szint… Suhan át a fejemen. Tágra nyílt szemekkel bámulom Shiller előadását. Ő benne van az akcióban, sőt… Már előre rákészült. Teljesen lenyűgöz az a robosztus fémszörny, amit pár perc alatt vázolt fel. Meghökkenve, csendesen figyelek. Gyerünk, gondolkozz… Richi golf-os megjegyzése egy pillanatra kiszakít a gondolatmenetemből, de sikerül visszarángatnom magam. Megköszörülöm a torkom, bátorságot gyűjtök a felszólaláshoz. Az elveimből nem engedek. -Uraim, ha megbocsátanak… Elmondanám az álláspontom. –Kis szünetet tartok, csak akkor kezdek el beszélni, ha mindketten rám figyelnek.- Én alkotok, nem tönkreteszek. Én adok, nem elveszek. Én az embereket megmenteni akarom, nem megölni. A sárkánymesterek is emberek. Félelmetes, hogy mekkora hatalmuk van, DE! Ez nem azt jelenti, hogy az ő életüket tönkre kell tenni ahhoz, hogy mi élhessünk. Az embereket kell felszerelni, megerősíteni. Nekünk kell felérnünk az ő hatalmukhoz, nem nekik lesüllyedni a mi szintünkre. Egy embert az határoz meg, hogy mikor egy erősebb ellenféllel kerül szembe, akkor őt nyomorítja meg, vagy magát fejleszti. Ezzel azt hiszem egyértelműen kifejeztem, hogy nem kívánok értelmetlenül gyilkolni. Ellenben –Richire nézek- amíg képesek vagyunk ember módjára viselkedni és ezt a helyzetet kezelni, nevem, pénzem és saját két kezem adom ehhez a projekthez. Csak addig vagyok hajlandó szövetkezni, míg kezemhez megmentett életek, ’s nem vér tapad. Richi. –szólítom meg- Hogy őszinte legyek, hozzád akartam elmenni, nem Mr. Laurie-hoz, de végül utunk úgy kereszteződött, ahogy nem vártam. Ezt mondhatjuk szerencsének is. Mivel már úgyis itt vagyunk, szeretném megkérdezni, hogy van-e szabad időpontod számomra. Szeretnék egy pár dolgot megbeszélni, lehetőleg négy szem közt. Persze csak ha hajlandó vagy rám áldozni egy pár percet a drága idődből… Újra visszanézek Brayden-re, mély levegőt veszek, egy finom mosolyt erőltetek az arcomra.
-Őszintén segíteni szeretnék. Nem vagyok hajlandó elviselni, hogy a Sárkánymesterek visszaéljenek a hatalmukkal. Azonban, az elveimnél szilárdan kitartok. Én nem vagyok harcos, nem vagyok katona, nem vagyok gyilkos. Csupán egy nagyravágyó feltaláló, ki jobbá szeretné tenni a világot. Mindenki számára. –mondom lágyan, ám határozottan, ellentmondást nem tűrően
Ahogy kiprédikáltam magam, félve várom a reakciókat. Vajon elrontottam? Vajon most elküldenek? Vajon jól beszéltem? Teli vagyok kétellyel és bizakodással egyszerre. Fülem mögé fésülöm arany tincseim, megcserélem a lábam és újra kihúzom magam.
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Aug 10, 2020 12:43:22 GMT 1
#s://i~redd~it/xps5nt6cw1m41~jpg Némán hallgatom Richi és Brayden beszélgetését. Nos igen, ezek olyan dolgok, amikhez én nem tudok semmit sem hozzászólni. Aztán egy szobalány teát és sütit hoz be. Az étel láttán halkan megkordul a gyomrom. Remélhetőleg még Richi sem hallja meg. Azaz, tévedtem. Hátrafordul, és a kezembe nyomott egy süteményt, tehát hallotta. Kínos. Sütimajszolás közben hallgatom Richit. Az információk, melyek elhangzanak újként hatnak, ám mégsem lepnek meg. Sejtettem, hogy van valami a háttérben, és tudtam, hogy oka van, amiért nem mondja el. Nos, ezt a helyében én sem mondanám el egy olyan személynek, akit kábé egy napja vettem fel. Azt is észreveszem, hogy néha-néha rám pillant. Gondolom a reakciómat lesi. Azon azonban nincs semmi látnivaló. Ugyanazzal a semmitmondó fejjel nézek, mint amivel a sütit is bezabáltam. Mivel egy nem volt elég, ezért ezúttal én magam veszek el mégegyet, és azt is az arcomba tömöm. Közben Richi már rajzol. Azta! Tök jól tud rajzolni! Én bezzeg még egy pálcikaemberrel is megküzdök… Na mindegy, talán megkérem tanítson már meg, vagy legalábbis próbálja meg. Kíváncsian fölé hajolok, hogy jobban lássam. Amikor feláll a székre, majdnem megfejel engem is, de szerencsére időben elhajolok. Miután az egóját is kielégítette ezen cselekedetével kellőképp, eltette a rajzát, s meginvitálta vendéglátónkat… GOLFOZNI? Mi a fene? Ugye oda nem kell nekem is mennem? Aztán végül Adelin is elmondja az álláspontját. De cuki! Én a helyében nem tudnám ugyanezt megtenni, úgyhogy respect neki.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 11, 2020 14:12:06 GMT 1
Ben :Richard Shiller, Lyzy04 : Adelin Amoor Kami : Penelope Abigail Parsons Mikor Richi körbe mutatja, a tervét egy másodpercre olyan erős gonosz fény jelenik meg Brayden szemében, hogy szinte a gyertyák is elsápadnak mellette, de azonnal vissza is tér a nyájas mosoly az arcára, mintha csak képzeltétek volna. Luisa pedig csak lelkesen tapsol Richinek.
-Drága Ms. Amoor, teljesen egyetértek magával. Mi sem szeretnénk ártani senkinek. Viszont nem is hagyhatjuk, hogy minden ember élete veszélyben legyen a városban. És meg kell mondanom Mr. Shiller minden várakozásomat felül múlta ezzel a tervel. Maga pedig Ms. Amoor éppen most mutatta meg miért is van szükségünk magára, egyszerűen elképesztő ez a hitt és erő, ami magából árad. Teljesen lenyűgözött.
Richi golfos javaslatára Brayden kövéren elneveti magát, majd ha Richi hagyja, barátságosan megöleli, ha nem kezet fog vele. -Hát hogy ne. A tetőn van is egy pálya ha megfelel. Szólok a személyzetnek, hogy készítsenek pezsgőt is. A hölgyek velünk tarthatnak vagy akár megnézhetik a könyvtárat is. Luisa biztosan szívesen elszórakoztatja őket.
Luisa a lányokhoz fordul.
-Ó hogyne.- Majd az ajkait oldalról eltakarva halkabban hozzá teszi.- Azzért vannak itt izgalmasabb helyek is a könyveknél. – A végén rájuk is kacsint.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Aug 25, 2020 10:23:51 GMT 1
Mis Amoor nyílt megjegyzésére és feltételeire összeráncolom a homlokom, de utána mosolyogva fellépek az asztal tetejére és elegánsan meghajolok, mikor Luisa megtapsol. Ezt követően én is megtapsolom magam és hajlongok. Egyelőre a találkozóval kapcsolatos kérését úgy teszek, mintha nem hallottam volna. - Másnak is ér ám tapsolni, tudom, hogy zseniális vagyok! - Felelem két meghajlás közt - Nem? Senki? Hát oké. Megvonom a vállam és leugrom az asztalról, majd hagyom, hogy a gonosz télapó megöleljen, de ezt követően le is porolom a ruhámat. Öregember szaga van. Megjegyzés magamnak: Postázni egy csomag kölnit Braydennek. - Akkor odafent találkozunk. Én még meglátogatom előtte a mosdót... A folyosón - amint Brayden elindult a tetőre - a robotkarommal megragadom Adelin karját. Finoman, de elég szorosan, hogy tudja, beszédem van vele. Nem bánom, hogy Penny hallja a mondandóm, de az öreg orrára nem fogok üzleti tanácsokat kötni. - Lenyűgözött a beszéde odabent, kisassony. Ugyanakkor - ekkor, ha hagyja a robotkarom a kézfejére csúszik és kinyitom a tenyerét - A nagyok játékában a nyílt lapok olyanok, mint a tenger. Minél nagyobbra tárod a tenyered, annál nagyobb lesz az általad kínált tenger és annál könnyebben úsznak benne a Brayden féle cápák. És ön, Miss Amoor könnyű préda nekik. Ekkor felé kapok a fogaimmal és az arca előtt csattannak össze a fogaim, mint a cápáknak. Szinte biztos vagyok benne, hogy megijesztettem. Összezárom a tenyerét. - Csak egy jó tanács - elnevetem magam, hogy oldjam a feszültséget - A Braydon félék szemében a béke egy termék amit milliókon akar fókusztesztelni, és ha a teszt sikertelen, megváltoztatja a termék leírását. Nem adom a tudtára, hogy mire fel kapta ezt a leckét tőlem. A kabátom ujjából kiveszek egy kártyát és a kezébe nyomom. - Csak add oda a recepciómon és ők tudni fogják, hogy mit kezdjenek vele. Ezután ismét a zsebembe nyúlok és kiveszem belőle a pénztárcám, majd Pennyhez szólok. - Kapd el. Úgy dobom felé, hogy a robotkarját kelljen emelnie, hogy elkaphassa. - Egyetek valamit, vagy csináljatok valamit amit a lányok szoktak. Higgyétek el, baromi unalmas itt a könyvtár. Csupa hosszú, unalmas szöveg. Vigyétek Luisa-t is. Nekem van egy golfmeccs, amit meg kell nyernem. Azzal elindulok a tetőre az üzlettársam után. A zsákból kiszóróm és végig próbálom az összes ütőt, majd az ujjammal kiszámolom, hogy melyikkel fogok játszani. - Szóval, mit terveztél igazából Brayden? Nekem elmondhatod. Felelem, miközben beleütök a golflabdába, egyenesen a legközelebbi épület ablakát célozva.
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Aug 25, 2020 11:19:38 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/98/11/00/981100eef5298c9865e92664c7351399~jpg Brayden szemében nem volt nehéz észre venni a gonosz csillogást, ami oly hamar eltűnik, mint ahogy megjelent. Richi hajlongása, meg „produkciója” viszont eltereli erről a figyelmemet, ám még egy szemforgatásra sem futja most. Valahogy rossz érzésem van, nem tudnám megfogalmazni, hogy miért. Legnagyobb meglepetésemre Brayden belemegy a golfba. Az már viszont nem tetszik, hogy azt mondja Adelint és engem majd Luisa fog elszórakoztatni. Na azt már nem! Először is, nem hagyhatom magára Richit, másodszor is ez a liba lenne az utolsó, akinek a társaságában lennék. Aztán ahogy megszólal, csak még tovább nő az irritáció bennem. Már pont felszólalnék, hogy ellenkezzem, mert Richi mellett maradok, ám Richi megelőzött a mosdós kijelentésével. Szorosan a nyomában maradok, hogy neki megmondhassam, hogy nincs az az isten, hogy ezzel az alakkal kettesben hagyjam, ám amikor megragadja Adelin karját, és félre vonja őt, mégsem szólalok meg. Bizonytalanul nézem, hogy nem gond-e, hogy ott vagyok, ám Richi nem küld el, szóval nem is megyek el. Nehéz követni ezt a férfit, és ha egyszer szem elől tévesztem, akkor aztán leshetem, és Luisával lennék kénytelen lógni. Haha… nem! Mikor Richi a lány kézfejére csúsztatja az ő kezét, a szememmel inkább oldalra nézek. Valahogy szorongató érzéssel tölt el, ahogy ezt látom, és nem tetszik. Még én magam sem értem mi ez az érzés, ami még jobban zavar. A fogcsattanásra nézek vissza, de nem hogy egy tockosra, de még egy szemforgatásra sem telik tőlem. Fura. Lehet nem aludtam ki magamat? Kicsit megmasszírozom a homlokomat, hátha ez javít valamit a helyzeten. Hát… semmit sem segített, ki gondolta volna?! A felém hajított pénztárcát a bal karommal reflexből elkapom. Nem épp kellemes mozdulat, de csak a bal szemem rándul meg rá alig észrevehetően. Adelin nem vehette észre, Richi viszont ha nagyon szemfüles, vagy épp ezért vágta hozzám azt a szart akkor igen. - Mi…?! Várj, én veled megyek! - Egy golfütő lesz nálam Penny, meg tudom védeni magam. Neked pedig jót tesz majd egy értékes barát. - Az értékes és a barát szót éllel mondja ki, egyértelműen tudatva velem, hogy nem körömfestő praktikák kiderítését kéri tőlem. - De... - már épp kezdenék ellenkezni, hisz erősen kétlem, hogy ez tényleg így van, ám mégsem kezdek bele. Kicsit aggódva pillantok rá, aztán újra felveszem a poker arcom, és Adelin felé fordulok. - Nos, Adelin... kisasszony... - Nem tudok ennél barátságosabb lenni egy idegenhez, és nem tudom egyből ennél jobban letegezni, de igyekszem. Tényleg! A neveltetés teszi, semmi személyes. - Megtisztelne, ha velem tartana, hogy felfedezzük ezt a helyet... – Kicsit lehalkítom a hangom, s így folytatom: - Lehetőleg Luisa nélkül. – Egy sejtelmes mosolyt küldök neki, s intek a fejemmel, hogy ha gondolja, akkor mehetünk. Amint Adelin elindul, még egyszer hátra nézek Richire, aggódva. Pillantásommal meg telepatikusan is igyekszem átadni neki az üzenetemet, hogy nagyon vigyázzon magára… Mert ha nem, megverem… Aztán többet már nem fordulok vissza, és felveszem a barátságosabbik arcom, már ha létezik ilyen.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Post by Lyzy04 on Aug 25, 2020 20:12:36 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/731910539659444324/steampunk_adventurer_by_pterona_ddro11l-fullview~jpg Shiller produkcióját én is megtapsolom. Mikor Richi nem reagál semmit, kicsit megijedek, hogy nem foglalkozik velem, de rögtön utána már külön is húzott. Kicsit megijedek a cápás demonstrációjától, de a hatást tökéletesen elérte, és ez a lényeg. Pontosan ezért szeretnék szövetkezni vele… Dörzsölt és intelligens. Igaza van. Könnyű préda vagyok jelenleg. Ezen kell változtatnom… Elrakom a pillangós papírkát a retikülömbe, majd intek egyet a távozó Richinek. Pennyre nézek és bólintok.
-Luisa, egyáltalán nem akarok bunkónak tűnni, de szeretnék Miss Parsons-al kettesben beszélgetni. Egy másik napon majd szívesen elmennék veled kettesben szórakozni, hogy ne érezd rosszul magad. Remélem tényleg nem probléma…
Amint lehet, elindulok Pennyvel kettesben a lehető legeldugottabb helyre. Ott megállok és ránézek. Mély levegőt veszek.
-Nos?-kérdezem röviden, enyhe mosollyal az arcomon
|
|