s12
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Dec 15, 2020 19:02:33 GMT 1
May 26, 2017 11:01:37 GMT 1
|
Post by s12 on Sept 20, 2017 18:37:05 GMT 1
Tamara úgy gondolja hogy nem ártana 1 kis segitség a csapatnak, de mielőtt elő- bújna eljelleli a társainak hogy azért ne bizzanak meg teljesen a Takigakurei csapatban. -Nekűnk is ég tekercsűnk van. Mikőzben felfedi magát jól láthatóan meg is mutatja a tekercset majd visszateszi a hátitáskájának aljára. -Elfogadjuk a szövetséget. Jól jönne a segitségetek.-mondja a takigakureieknek. Hmmm... Tehát most szövetkezűnk velűk, gondolja magában. De persze esze ágában sincs megbizni a csapatban. Csapat társait is már ott látja állni maga melett. A takigakurei csapat valószinűleg rőgtőn meg fogja őket támadni ha meglesz náluk a föld tekercs. -A nevem Tamara és ők a csapat társaim, Ashushi és Yushasi. Úgy tűnik hogy most ideiglenesen a 2 csapat ősszefog hogy szerezenek föld teker- cset maguknak. Tehát, ha ők szereznek föld tekercset akkor azért rögtőn megtámad- hatja őket a másik csapat, vagy 1 ovatlan pillanatba el is lophatják azt tőlűk. Ha a takigakurei csapat szerzi meg akkor meg Tamara és csapata viselkedhet igy a másik csapattal. Ezt valószinűleg azért gondolhatják a másik csapat tagjai is. Na- gyon ovatosnak kell most lenniűk. Mivelhogy Tamara semmi érzelmi reakciót nem mu- tat, pokerarc, igy a másik csapat, legalábbis a lányon, nem láthatja meg a lány bi- zalmatlanságát velűk szemben. Persze azért lehetnek a takigakureieknek is hátsó szándékaik. Egyikűk sem szeretné ha új szövetségeseik a végén átvernék őket ezért biztosan oda fognak figyelni a takigakurei csapatra.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Sept 26, 2017 22:55:33 GMT 1
Sasuke végighallgatja Sakura szavait, majd Narutora pillant, majd megint a lányra, miközben számbaveszi a lehetőségeket. Megpróbálja felmérni a csapatokat, akikkel szembekerülhetnek. A hang ninjákat Naruto egyszer már magára haragította a vizsga kezdetén, ez igaz, tehát náluk a fiú jó eséllyel válik kiszemelt célponttá. Sakura azon megállapítása is, hogy Naruto forrófejűsége is bajbasodorhatja a tekercset, szintén helytálló. A sivatagiak is velük kerültek kapcsolatba, nem a lánnyal, tehát ezesetben is igaz volt, Sakura hatékonyan rejthette volna a tekercset. Ugyanakkor Naruto nyilvánvalóan bizonyítani akart, és a rábízott felelősség mellett megvolt az esélye, hogy némileg ésszerűbben - már amennyire lehetséges - járt volna el, és mindenképp könnyebben kontrollálható a forrófejűsége. Ha a tekercs Sakurához kerül, és adott esetben megszűnik ez a felelősség, a helyzetük is nehezebb lesz. Magában azt is megállapította, hogy a lány burkoltan feltette neki a kérdést, hogy "ki a nagyobb lúzer, én vagy Naruto?" Na, kösz. - Nem hiszem, hogy ez csak az én döntésem, de Sakura érvelése helytálló. Mi ketten már az otogakureiekkel és a sunagakureiekkel is kerültünk szembe, de ő ezt eddig elkerülte. Nem tudnak róla szinte semmit, így nála lenne a meglepetés ereje. - jegyzi meg.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Oct 1, 2017 21:48:50 GMT 1
s12- Szuper. - a takigakurei csapat egyik tagja láthatóan fellélegzik Tamara szavaira. - Örvendek a találkozásnak. - mondja, majd végigmutat két csapattársán. Az egyik fiú, a másik lány. - Ők Utamara és Konomi. Én Izo vagyok. - megáll egy pillanatra. - Elsőként mindenképp fel kell vennünk a kesztyűt egy csapattal szemben. Nem rejtőzködhetünk, ha meg akarjuk szerezni a tekercset. Ha a torony felé indulunk, remélhetőleg olyanokat is találunk, akik még nincsenek túl egy nyertes csatán, vagy ha már túl vannak, legalább kifáradtak benne, nem? Úgy jó esélyeink lehetnek... persze, éjszakára le kell táborozni, és mindenképp szereznünk kell ennivalót is, hosszú lesz az út... - töpreng el. - Ti mit gondoltok? Szerintetek merre kéne indulnunk? Vagy kinevezzünk inkább egy bázist? A takigakurei kissé szószátyár lett, de Tamara és csapattársai, ha figyelnek észrevehetik, a fiú ügyesen gondoskodik róla, hogy fontos információt ne adjon ki, se magáról, se a csapattársairól, így egyelőre a képességeik is ismeretlenek a kirigakurei hármas előtt. Konomi, a lány az egyetlen kivétel, aki kiszúrta őket a bokrok mögött, ő alighanem érzékelő.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Oct 1, 2017 22:19:48 GMT 1
Bratti luthienlovemagic és jómagam (OOC: luthienlovemagic kérte, hogy mivel egy ideig nincs gépközelben, irányítsam Narutot, hogy haladhasson a történet) - De... Sakura-chan nem is lúzer! - kezdte a szőke fiú, mikor Sakura befejezte a beszédet, és Sasuke azt javasolta, hogy közösen döntsenek. - És én meg tudnám csinálni, tényleg, mondtam, hogy nem szúrom el! - tette hozzá. - De... ha végül úgy döntetek, hogy nála lesz a tekercs, akkor mindenképp meg fogom védeni!
|
|
s12
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Dec 15, 2020 19:02:33 GMT 1
May 26, 2017 11:01:37 GMT 1
|
Post by s12 on Oct 2, 2017 15:57:21 GMT 1
-Elindulni a torony felé? Ez is 1 őtlet.-válaszol Tamara Izo kérdésére. Majd igy folytat- ja: -Felfedezhetnénk a kőrnyéket magunknak. Utána tőbbet megtudunk erről a helyről. Igen, ez nem is lenne rossz őtlet. Kiismerhetnék 1 kicsit a kőrnyéket. 2-es párokban át- nézhetnének 1 pár száz méteres kőrt. Táborhely is akadhatna. De persze a felfedező úton ovatosnak is kellene lenniűk. Más csapatok mozgásáról is tudomást szerezhetnének, ezenki- vűl előnybe is kerűlnének olyan csapattal szemben aki nem fedezte fel magának a helyet. Tamara elképzelése szerint ha 2-es párokba mennének úgy lenne a legjobb hogy 1 takigaku- rei és egy kirigakurei menne egyűtt. Majd megbeszélt időben itt találkoznak újra. Megoszt- ja tervét Izo-val is. Reméli hogy elnyeri a takigakurei fiú tetszését az őtlet. Már csak meg kell egyezniűk hogy hogyan azonositsák egymást biztosan a találkozásnál mikor újra ta- lálkoznak egymással. Nem lenne jó 1 alakváltó jutsu-val biró idegen meglepetés támadása. -Nos, felfedezűk akkor a kőrnyéket? Mi legyen ebben az esetben az azonositó jel? Hogy le- gyenek a 2-es csapatok? (1 takigakurei 1 kirigakureivel) Esetleg van jobb őtlet? Most egyenlőre még egyűtt vannak tehát ezt kénne kihasználniuk Tamaráéknak. Az hogy ki mit túd az most nem olyan fontos. Legalábbis mig egyűtt vannak. Egyébként is a Tamara és csa- pat társai ezen a helyen inkább Taijutsu és kenjutsu-ra támaszkodhatnának a harcban. Tehát némi hátrányuk lenne. Morita is ezért edzet úgy velűk hogy ők csak taijutsu-t használhattak a felkészitő edzéseken. Úgyanis előre felkészitette őket arra az esetre is hogy mi van ha a kirigakurei jutsu-kat nem lesz esetleg lehetőség használniuk. Na de most Izo válaszát kell megvárni hogy hogyan is tovább.
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 4, 2018 16:47:20 GMT 1
May 24, 2017 16:43:26 GMT 1
|
Post by zaku on Oct 8, 2017 11:49:42 GMT 1
Hisako kissé meglepődött csapattársán, hogy ilyen hamar már támadásba lendült. Ám nem sokáig foglalkozhatott ezzel, mert észrevette, hogy az ellenséges csapatból az egyik int társának, minden bizonnyal azért, hogy meneküljön. Azt is látja, hogy miután a zöld hajú megsebesítette a kenjutsust, az ellenséges csapatbeli lány fogta magát, s eltűnt a bokrok mögött. - Utánamenjek, vagy inkább ne? - kérdezte a lilás hajú, hátha valamelyik társa meghallja, s mondja neki, hogy "Igen, menjél már!" vagy "Nem lehetsz ilyen hülye, te utána akarnál menni? Mert inkább maradj!".
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Oct 8, 2017 22:55:13 GMT 1
Látom, hogy Sasuke-kun nagyon gondolkodik. És logikusan érvel. Felsóhajtok Naruto szavaira. - Igen, tudom, hogy komolyan vennéd – kezdem. - Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy ha valamelyik csapat közül, akikkel összetűzésbe keveredtél – húzom össze a szemem – nekünk ront, nem valószínű, hogy tudunk velük kezdeni valamit. Én viszont annyira jelentéktelen vagyok, hogy velem valószínűleg nem is törődnének… - mondom ki a száraz tényeket. - Továbbá, ha nálam lenne a tekercs, akár mindketten védelmezhetnétek, ha úgy adódna, míg ha nálad lenne, Naruto – nézek a szőkére -, akkor nekem semmi dolgom nem lenne, mert körülbelül a nulla szintet ütöm meg. Ti legalább értetek valamennyire a harchoz, én viszont még sehol sem állok… Így egy emberrel kevesebb lenne a védekezésnél… Ami nagy hátrány, mert ha nálad van a tekercs, arra kell figyelned, és valljuk be, picikét szétszórt vagy… - Nagy levegőt veszek, és gyorsan folytatom, mielőtt közbeszólna. - De ami a legfontosabb: Ti ketten elég jó csapatot alkottok, akármennyire sem hiszitek el. Én láttalak titeket. Ismeritek egymást. Ha félre tudnátok tenni az ellenszenvet, talán… Hiszen nekünk még szerezni kell egy tekercset, és ti ketten hamarabb szerzitek meg. Mert azt nem kéne kockáztatni, hogy olyan menjen tekercsért, akinél van a mienk – fejezem be. Nem éppen kellemes magamat a sárga földig lehordanom, de ha ez kell, hogy rájöjjenek, ketten nagyon jók együtt, és csak így juthatunk túl ezen a próbán, akkor kénytelen vagyok ezt tenni. Felsóhajtok, majd elnézek a távolba. Kissé tompa hangon folytatom. - Szóval akkor mi legyen?
|
|
luthienlovemagic
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Mar 8, 2018 9:48:51 GMT 1
Jun 7, 2017 10:17:28 GMT 1
|
Post by luthienlovemagic on Oct 15, 2017 19:54:43 GMT 1
Sakura-chan szavai mélyen megérintenek, habár az nem tetszik, hogy lekicsinylően beszél saját magáról, de végeredményben igaza van. Mindenben. Hosszan nézek Sasukéra. Tényleg jó csapatot alkotunk? Te mit gondolsz erről Sasuke? De hangosan csak annyit mondok: - Engem meggyőztél Sakura-chan. Hogyan oldjuk meg az alvást? - jut eszembe ez a csábító gondolat, és nem tudom elrejteni az ásításomat sem. - Valamikor pihennünk is kell, mert nem fogjuk bírni - teszem még hozzá, hogy értsék nem csak az önző vágyaim vezérelnek.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Oct 17, 2017 22:20:47 GMT 1
Amikor Sakura beszélni kezd arról, hogy jó csapatot alkotnak, Sasuke is Naruto felé pillant, de mikor észreveszi, hogy a fiú is ránézett, elkapja a tekintetét. Valóban jól dolgoztak együtt, Haku ellen is bebizonyosodott, hogy ha arról van szó, hajlandóak közösen küzdeni... de már csak büszkeségből sem akarta elismerni, hogy a lánynak esetleg igaza van. Végül Naruto megszólal, és Sasuke szinte azonnal átnyújtja a tekercset a Sakurának. - Rendben. Innentől a legfontosabb, hogy téged megvédjünk a tekerccsel, de figyelnünk kell arra, hogy a formációnkból ez ne legyen azonnal kideríthető. Felemel egy száraz ágat, és a porba rajzol. - Ha támadás ér minket, a formációnknál fontos, hogy ne Sakura álljon az ellenségtől legtávolabb, de ne is zárjuk el előle a menekülőutat, ha minket sarokba szorítanak. - pillant Narutora. - Egy vonalban maradunk vele, de ha arról van szó, képesek leszünk előtte is, mögötte is lezárni a formációt, és blokkolni a támadásokat. Ráadásul akárhová lépünk, mindenképp lesz egy út, ahol el tud menekülni. Ez persze csak védekezésre alkalmas, ha mi leszünk támadási helyzetben, akkor a dolog főleg rajtunk múlik majd, Naruto. - leteszi az ágat, majd hallgatja a fiú további megjegyzését az alvásról. - Neked folyton ilyeneken jár az eszed? - horkant idegesen, nem törődve a fiú helyesbítő megjegyzésével. - Gondolom őrségváltással. Egyikünk mindig ébren marad. A következő pillanatban azonban elcsendesedik, és int Narutoéknak is, hogy hallgassanak. Aztán megszólal, egészen halkan. - Azok mögött a fák mögött van valaki vagy valakik. Gyorsan halad.
|
|
luthienlovemagic
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Mar 8, 2018 9:48:51 GMT 1
Jun 7, 2017 10:17:28 GMT 1
|
Post by luthienlovemagic on Oct 21, 2017 8:42:55 GMT 1
Sasuke már megint leszól, ami azonnal felpaprikáz, de mielőtt visszavághatnék, újra megszólal. - Azok mögött a fák mögött van valaki vagy valakik. Gyorsan halad - suttogja. - De mi? - suttogom vissza automatikusan, bár felesleges, mert a fenyegető aura érzete úgy kúszik a idegszálaim közé, mint egy alattomos féreg. - Azt hiszem, el kéne rejtőzni - cincogom a félelemtől, de mozdulni nem igen tudok. Ez a valami ijesztő és erősebb, mint mi. A társaimra nézek. Ugyan mi a fenét csinálhatnánk mi csinálni?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Oct 29, 2017 11:46:43 GMT 1
Figyelem a két fiú reakcióját. Először Naruto szólal meg. Mily meglepő. Kicsit félek, hogy esetleg annyira keményfejű, hogy továbbra is magánál akarja tartani, de valami csoda folytán nem így történik, és ő beleegyezik, majd Sasuke-kun szinte azonnal odanyújtja nekem. Mint mindig, most is felgyorsul kicsit a szívverésem, amikor bármilyen testrésze közelíteni kezd felém. Majd átveszem tőle, miközben ő már folytatja is a beszédet, nem is törődve velem. Megrázom a fejem, hogy koncentrálni tudjak a tervre. Nagyon figyelek, igyekszem mindent a fejemben tartani. Majd csak bólintok. - Ez kivitelezhetőnek tűnik – jegyzem meg. Majd Sasuke-kun-nal egyszerre nézünk Naruto-ra, aki épp az alvásról kezd el beszélni. Csak a fejemet csóválom csukott szemmel. - Marha fontos… - Morgom szinte magamban. Sasuke-kun is hasonló véleményen van. Viszont mikor taglalni kezdi a taktikát az alvásról, ami egyértelmű, hirtelen elhallgat. Felé kapom a fejem. Mi van? Tágra nyílik a szemem. Hogy mi? Azonnal elrejtem a tekercset, közben már én is érzem. Rohadt életbe, nem hittem, hogy máris kezdődik. Továbbra is a fiúra nézek, hogy mi legyen a következő lépés. - Elég valószínű, hogy már ő is észrevett minket, ha mi is őt. Szóval a rejtőzködés nem biztos, hogy a legmegfelelőbb taktika, főleg ha sokkal tapasztaltabb, mint mi. Azzal már elkéstünk – suttogom a fiúknak.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Oct 31, 2017 12:21:16 GMT 1
zaku erelar kylenorthon(OOC: kylenorthon nem ér rá jelenleg, így irányítom a karakterét) Hagumo Hisakora néz, és megszólal: - Nem nála van a tekercs, szerintem hagyjuk elmenni. - ahogy Chizurure pillant, nyilvánvaló, azért is engedi el a lányt, mert látja, a túlélési esélye sem lenne sok, ha itt maradna. A zöld hajú csapattársuknál láthatóan túlzásba esett, és talán nem is a legbölcsebb szólni nekik... de nem azért vannak itt, hogy gyilkoljanak, hanem azért, hogy teljesítsék a feladatot. - Felesleges így elbánni velük. A tekercset meg tudjuk szerezni anélkül is, hogy belehalnának! - szólal meg végül, reménykedve, hogy a csapattársa még észhez téríthető. Ha Chizuru visszafogja magát, már jobb helyzetben vannak, és a tekerccsel együtt minél hamarabb elindulhatnak a találkozóhelyre, ha viszont nem, akkor Hisakora pillant. - Mit csináljunk, hogy leállítsuk? Elméletileg ő is genin, de néha komolyan tartok attól, hogy konfrontálódjak vele...
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Oct 31, 2017 12:30:57 GMT 1
s12Izo bólint. - A kettes csapatok alkotása jó ötlet. Úgy legalább nem kell bizalmatlannak lennünk egymással szemben... szemmel tudjuk tartani egymást, és talán még könnyebben találunk két megfelelő célpontot jelentő csapatot is. - jegyzi meg. - Akkor, hogy legyen? Izo javaslata szerint Tamara lenne vele egy csapatban, a lány csapattársa Yasushivel a táborhely keresésével foglalkozna, míg a fiú csapattársa Atsushivel ugyancsak felderíteni indulna. Ha Tamara beleegyezik, ők a torony irányába indulnak el, és egyenletesen haladnak, hatékonyan elkerülve a veszélyes területeket.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Oct 31, 2017 13:22:48 GMT 1
luthienlovemagic Bratti és jómagam Az ágak közül egy kusagakurei genin lép elő. Ha a csapat tagjai elbújtak, akkor is nyilvánvaló, hogy látja őket, de a leggyanúsabb, hogy egyedül van. A mozdulatai jellegzetesek, huszonegynéhány éves nőről van szó, kissé kígyószerű viselkedéssel. Végigfuttatja a tekintetét a tisztáson, megnyalja az ajkát, és ahogy a geninek felé néz, Narutoék érezhetik, hogy megdermed a lábuk, és képtelenek mozdulni. Alighanem genjutsuról van szó, és ha nem törnek ki alóla minél gyorsabban, akkor esélytelen, hogy megvédjék a tekercset, vagy akár saját magukat. A kígyónő egyre közelít feléjük, időközben újra megnyalja a száját a természetellenesen hosszú nyelvével, és a csapat érezheti, hogy az alkalmazott technikán kívül a nő kisugárzása is rémisztő... az egész lénye egyszerre sugároz undorító, és dermesztő légkört.
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 4, 2018 16:47:20 GMT 1
May 24, 2017 16:43:26 GMT 1
|
Post by zaku on Nov 1, 2017 10:47:33 GMT 1
- Értem - felelte a lány. Maga elé meredt, nem tudta, mit csináljon. Kicsit megijedt, amikor meghallotta, hogy társa feltesz neki egy kérdést. - Őszintén? Nem tudom. Nincs itt valami jounin vagy chuunin, akinek ilyen esetben tudnánk szólni? Én azért remélem, hogy nem csinál semmi halálosan. Velünk nem, legalábbis.
|
|