luthienlovemagic
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Mar 8, 2018 9:48:51 GMT 1
Jun 7, 2017 10:17:28 GMT 1
|
Post by luthienlovemagic on Jun 29, 2017 14:17:04 GMT 1
Sorban állnak fel az emberek, és adják fel. Ez nem jó. Látom, hogy Hinata odacsúsztatta a lapját. Másoljam le? De mi van, ha nem jók a válaszok? Mi van, ha csapda? Alig észrevehetően megrázom a fejem, jelezve, hogy nem kell. Az üres lapomra nézve sem keseredek el. Még, hogy feladni? Azt már nem! Felemelem a kezemet, majd nagy hirtelenséggel az asztalra csapok: - Hé, te sebhelyes idióta! - fordulok az Ibiki fickóhoz. - Lehet, hogy nem fogom tudni a választ, lehet, hogy elbukom, és ezzel a csapat is. Lehet, hogy soha nem leszek chuunin, de soha nem adom fel. Mert... ez az én ninja utam! - fejezem be, aztán karba tett kézzel leülök, majd még odamorgom. - Lökheted azt a tizedik kérdést.
|
|
Akina
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 19, 2022 18:40:39 GMT 1
May 22, 2017 15:05:34 GMT 1
|
Post by Akina on Jun 29, 2017 19:57:28 GMT 1
Csendben hallgattam a vizsgáztatót. Már rég rájöttem arra, mire megy ki a játék. Amit a narancssárga ruhás gyerek mondott, nem kerülte el a figyelmem, de továbbra is leszartam őt. Nem érdekelt. Azt csinál, amit akar, de ezért a ballépésért egyszer meg fog fizetni. Ebben biztos vagyok. Shukaku egyetértett velem ebben. Fizessen meg. A bijuu hozzátette, először Uchiha Sasukéval kell végeznem, és ebben teljes mértékben egyetértettem. Megbosszulom azt,amit a bátyámmal tett. A vizsga nem érdekelt.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 6, 2017 12:15:38 GMT 1
Belépünk a terembe. Egyedül… Hát ez már csak így van. A kezeimet tördelem. Közel sem vagyok olyan szinten, mint a Sasuke-kun vagy Naruto… Csak miattuk vagyok itt, de… Nem akarom őket hátráltatni. Csak hát nélkülem meg nem jöhettek volna el… Aggódom. Nagyon is, persze mindig ezt teszem. Kissé a társaim mögött haladok, a gondolataimba mélyedek. Végül megérkezünk. Körbetekintek, és még inkább megijedek. Rengetegen vannak, és… Sokkal képzettebbnek tűnnek, mint mi. Esélyem sincs ellenük… Gondolom elkeseredetten. Vajon tényleg itt a helyem? Azonban mikor az a szerencsétlen idióta elkiáltja magát, egy pillanatra én is elfelejtem az aggodalmaimat. Egy gyilkos pillantást lövellek felé, ezzel beléfojtva a szót. Most nem merem megütni, mert már így is mindenki minket bámul, így pedig csak tovább feszíteném a húrt. - Naruto, mi a fenét művelsz?! - suttogom neki mérges hangon. – Azt akarod, hogy mindenki minket verjen péppé?! – kérdezem idegesen, mire a szőke hajú társam nemes egyszerűséggel csak lelép. Én maradok a helyemen, Sasuke-kun mögött. Észreveszem az évfolyamtársainkat. Tehát nem csak mi vagyunk ilyen fiatalok. Könnyebbülök meg kissé. Ino-t is észreveszem. Összeszűkül a szeme, ahogy ő is megtalál engem. - Ino-malac – morgom neki oda, majd mielőtt belekezdhetnénk a szokásos torzsalkodásba, a szemem sarkából azt veszem észre, hogy valaki Sasuke-kunnal foglalkozik. Egyből előtör belőlem a féltékenység, ezért ignorálom volt barátnőmet, és társam felé fordulok. Belső énem már hatszor beledöngölte a földbe a vendéget, de persze én nem merek semmit sem lépni. Sasuke-kun is csak ideges lenne, ha megpróbálnék beleavatkozni a dolgaiba. Feszülten várok, hogy egymásnak ugranak-e, én is az övtáskámhoz nyúlok – nem mintha bármit tudnék tenni…-, de szerencsére ez elmarad. Hamarosan Naruto is megjelenik, és Sasuke-kun-nal együtt Kabuto-hoz mennek egy kevés információért. Szokásomhoz híven mögöttük hallgatom a dolgokat, több információt is megtudunk, ami remélem, a hasznunkra lesz. Kellemes csevejünket azonban megzavarja egy hangrejteki ninja. Lebénulok. Már most egymásnak ugranak? Ijedek meg. Azonban szerencsére megjelenik a vizsgáztatónk – nem kis késéssel, úgy látszik, nem csak Kakashi-sensei ilyen… -, majd nem éppen kedves hangon üvölt ránk, hogy azonnal üljünk le. A számat harapdálom. Nagyon izgulok. Érzem, hogy egy izzadságcsepp legurul a halántékomon. De megértem a feladatot. Megkönnyebbülten fújom ki a levegőt, amit benntartottam. Ez azén asztalom… Hála az égnek. Viszont mikor megkapjuk a feladatot, idegesen nézek körbe. Mi?! Ez jóval a mi szintünk felett van, hogy kéne ezt kitölteni?! Jobb szemem sarkából észreveszem, hogy valaki csalni próbál. Csak nem...?! Újra a feladatlapra nézek, és egy nagyot sóhajtok. Nézzük… Alaposan átgondolok mindent, és lázasan írni kezdek.
Nekem nincs szükségem csalásra… Menni fog anélkül is! Határozom el magam. És valóban. Bár nem éppen egyszerűek a kérdések, ha jól átgondolja az ember, megoldható. De eléggé fárasztó. Ahogy telik az idő, egyre jobban bepánikolok. Nem fogok végezni. A végén már a szép írásom is feláldozom, csak legyek kész, és így bár rondán, de teljesen készen teszem le íróeszközöm. Megtörlöm a homlokom, nagyot sóhajtok. Egy apró mosolyt is megengedek magamnak. Azta… Nem hittem volna, hogy kész leszek… Nagyon elhittem, hogy kapunk egy lélegzetvételnyi időt. Amit Ibiki mond, letaglóz. Ezt is alig bírtam megcsinálni… Mindegy, ebben én vagyok a legjobb. Aztán a szemem a néhány székkel előrébb ülő Naruto-ra esik. NA ÉS Ő HOGY FOGJA EZT MEGCSINÁLNI?! Miért nem emeled fel a kezed?! Pánikolok be. Aztán eszembe jut, hogy Hokage akar lenni, és ezért képes megtenni bármit. Még ezt is. De nem akarom látni, ahogy összetör. Már emelném fel a kezem, de ő megelőz. A fejem csóválom. Az első normális döntése… Azonban amit mond, feldühít. Belső énem már a nevét üvölti, és akkora pofont adott neki, hogy kirepült az épületből. De már mindegy… Ő nem fogja feladni. Nagyot sóhajtok. Mit kéne tennem? Aztán beugrik. Nem dönthetek mások helyett… Ki vagyok én, hogy eldöntsem, más meg akarja-e próbálni vagy sem? Csak saját magam miatt vállalhatok felelősséget. És azért kéne is, mert fele annyit sem érek, mint ők. Leeresztem a kezem. Lesz, ami lesz… Azt hiszem, készen állok…
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jul 7, 2017 8:10:51 GMT 1
Ibiki komoran futtatja végig a tekintetét a genineken, arcizma sem rezdül. Jelentősen megfogyatkozott a teremben ülők száma… néhányan kiestek a csalást tesztelő kilenc kérdésnél is, de annál is többen hátráltak meg a végső megpróbáltatásnál. Erre számított… ez is volt a cél. Még így is sokkal többen ültek a padokban, elszántan várva az utolsó kérdést, mint amire számított. A fiú, Naruto kiáltása is láthatóan lelkesítő hatású volt… miután felszólalt, még kevesebben mertek jelentkezni, és visszalépni. - Ti, akik itt maradtatok, és vállaltátok a kihívást… - kezdi, majd felemeli a hangját. – A chuunin vizsga első fordulóját sikerrel teljesítettétek! A geninek hallhatják a felhördüléseket a teremben, a chuuninok viszont jót mosolyoghatnak az újoncok feszültségén. A felháborodott kérdések megelőzésére Ibiki folytatja. - Az első kilenc kérdéssel felmértük, hogy hogyan tudtok stratégiailag fontos információkat hatékonyan megszerezni. A kérdések magasan meghaladták egy átlagos genin szintjét, ezt bizonyára észre is vettétek, vagyis rájöhettetek, nincs mese, puskázni kell. Leültettünk közétek néhány chuunint – itt a chuuninokra pillant. – Akikről másolhattatok. A pontos információszerzés létfontosságú, és gyakran még a vallatások, összeesküvések során megszerzett adatok sem pontosak. És nagy árat fizethettek, ha hamis nyomot követtek. – itt a fejpántjához nyúl, ami kendőként fedi az egész fejét, és leoldja… láthatóvá téve a koponyáját borító hólyagos, borzalmas égési sebeket. – A továbbjutást mégis a tizedik kérdés döntötte el. Tegyük fel, hogy jouninok vagytok, és egy csapatot vezettek, mondjuk értékes iratok megszerzése a feladatotok. Nem tudjátok, hányan várnak majd rátok, azt sem, milyen szintűek. Mit tesztek ilyenkor? Megfutamodtok? Féltitek az életeteket, és ezért visszavonultok a csapattársaitokkal együtt? Nem! Vállaljátok a küldetést, és kockáztattok. Egyetlen chuunin sem futamodhat meg ilyen helyzetben, akármilyen szemét döntésnek érzi. Ezért a tizedik kérdés tulajdonképpen annyi volt, hogy vállaljátok-e a kockázatot. Akik igennel feleltek, átmentek. Épphogy egy perce van az első fordulót sikerrel teljesítő genineknek, hogy fellélegezzenek, és örüljenek a sikerüknek, amikor az ablakot betöri néhány kunai, és üvegcserepekkel borítva a tanári emelvényt a falba fúródnak, kifeszítve egy fekete vásznat, amire fehérrel a következőket mázolták: „Mitarashi Anko, a második forduló vizsgabiztosa”. Ibiki idegesen pillant ki a vászon mögül, mikor a betört ablakon át a kunaikat egy fekete hajú, sötétbarna szemű nő követi, akinek copfjában össze-vissza áll a haj, hálós pólót, és barna dzsekit visel. Amint földet ér, és felegyenesedik, elüvölti magát, a vászonra mutatva. - Mitarashi Anko vagyok, a második forduló vizsgabiztosa! – végigpillant a termen. – Ennyien? Puhány voltál idén, Ibiki? - Ezek jobbak, mint a tavalyiak, Anko. – legyint fáradtan a férfi. - Sebaj. – vigyorodik el a nő. – A felét legalább kiszórom. – ismét a geninekhez fordul, és ismét felemeli a hangját. – Kölykök, a második forduló holnap reggel kezdődik! A pontos időpontot és helyszínt megkapjátok a mestereitektől! A geninek ezután jobb, ha felkeresik a jouninokat, akik közül néhányan közvetlenül az épület előtt várnak már, de akadhat olyan is, aki úgy gondolja, jobb, ha a geninek keresik meg a faluban. A jouninok megkapták az információkat a „Halál Erdejéről”, így tudják, hogy hányas számú kiképzőtelepre kell menniük a genineknek. Masako is felkeresheti Bakit (talán jobb lenne a csapatától függetlenül megtenni ezt), hogy tájékoztassa az első forduló történéseiről.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Dec 15, 2020 19:02:33 GMT 1
May 26, 2017 11:01:37 GMT 1
|
Post by s12 on Jul 7, 2017 10:37:34 GMT 1
Ibiki felszólalására Tamara izgulni kezd. Kicsit meg is látszik rajta. -Ti, akik maradtatok, és vállaltátok a kihivást... Itt Tamara igen izgatott lett. -Biztosan most teszi fel a 10. kérdést. gondolja 1 pillanatig magában. -Hogy mi???-lepődik meg amikor kiderűl hogy ez csak beugratás volt. Tehát csak beugratták őket várva hogy ki a bevállalosabb. Ez űgyes huzás volt.-gondolja magában. Igen, valóban jól meg kell gondolni hogy ki alkalmas a dologra. Ez igaz is. Hoppá... Támadás ért minket.-gondolja amikor a kunai-k betőrik az abla- kot. Szerencsére gyorsan kiderűl hogy szó sincsen támadásról. Hála az égnek nincs veszély. Tehát ő lesz a 2. próbatételt felűgyelő személy. Szóval majd Morita elmondja a szűkséges információkat.-gondolja, és ki- váncsian várja hogy mi lesz a kővetkező feladat. Tamara nem is huzza to- vább az időt. Kisétál a teremből hogy megkapja a kővetkező feladatott Morita-tól. A csapat társaihóz odamegy és szól nekik: -Gyertek és menjűnk Morita-hóz.
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 4, 2018 16:47:20 GMT 1
May 24, 2017 16:43:26 GMT 1
|
Post by zaku on Jul 8, 2017 20:59:20 GMT 1
Hisako lefagyva nézett maga elé. - Szóval nem is kellett volna semmit írni - gondolta, de aztán rájött, hogy átment a vizsgán. Legalábbis ezen fordulóján. Nem sokkal később megjelent egy nő - mint később kiderült, Mitarashi Anko - kiről kiderült, hogy a következő forduló cenzora lesz. Mikor a többik már hagyták el termet, Hisako is így tett. Elhatározta, hogy megkeresi mesterét, majd elújságolja szüleinek azt, hogy átment.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jul 10, 2017 9:25:20 GMT 1
Naruto üvöltésére Sasuke legyint. ~Ez tényleg ahhoz is túl hülye, hogy berezeljen.~ De mégis megkönnyebbül kissé, ahogy látja, hogy a csapattársainak nem áll szándékában feltenni a kezüket. Nem eshetnek ki rögtön az első fordulóban. Végig kell csinálniuk. Csendben, lehuny szemmel várja Ibiki kérdését, aki azonban csak azt közli, hogy átmentek. Erre felpillant, és egy pillanatig döbbenten néz a vizsgáztatóra, mielőtt kifújja a levegőt, és tudatosul benne a trükk. A pszichés tűrőképesség, az, hogy hajlandóak-e rizikózni... ez volt a kérdés. Az első kilenc kérdéssel kapcsolatos feladatok felsorolására alig figyel, azok közé tartozott, akik hamar rájöttek, puskázniuk kell, ha nem akarnak megbukni. Amikor azonban a férfi leoldja a fejkendőjét, kicsit megfeszülnek az izmai a meglepetéstől. Az égési sebek láthatóan borzalmasak, és ha hozzá veszi az arcon lévő sebhelyeket... ~Durván megkínozhatták.~ állapítja meg. Amikor Ibiki befejezi a mondanivalóját, Sasuke karba fonja a kezét, és várja, hogy mi következik... a következő pillanatban azonban a kunai-k betörik az ablakot, és egy meglehetősen harsány jounin érkezik. ~Ez őrült.~ Ahogy azonban hallgatja a szavait, kicsit elkomorul. ~A felét kiszórja? Miféle próba lehet, amin a fél csapatot el tudja kaszálni?~ Ahogy elengedik őket, zsebre tett kézzel sétál ki a teremből, és az ajtóban várja be a csapattársait. - Keressük meg Kakashi sensei-t. - mondja.
|
|
Akina
Kezdő tollforgató
|
Post by Akina on Jul 10, 2017 16:23:30 GMT 1
Higgadtan néztem végig a szituációkat. Már az elejétől fogva tudtam a választ erre az egészre, s csak vártam ennek a végét. Végül vége lett, és jött a második vizsgabiztos, de ő és mondatai is hidegen hagytak. Ném érdekel, ki mit csinál. Miután végeztünk, felálltam, és elhagytam a termet. S a senseiemet kerestem fel.
|
|
luthienlovemagic
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Mar 8, 2018 9:48:51 GMT 1
Jun 7, 2017 10:17:28 GMT 1
|
Post by luthienlovemagic on Jul 12, 2017 10:58:44 GMT 1
- Ó, szóval csak ennyi... - suttogom halkan kifújva a levegőt, mikor Ibiki közli, hogy átmentünk. Sasuke odaszól: - Keressük meg Kakashi sensei-t - mondja. Nem vitatkozom, amúgy sincs más választásunk, így követem Sasukét, Sakura-chan is jön utánunk. Kíváncsi vagyok, hogy a második próba mit tartogat nekünk.
|
|
badbicikli
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jun 1, 2018 13:33:50 GMT 1
Jun 20, 2017 17:12:39 GMT 1
|
Post by badbicikli on Jul 13, 2017 11:42:22 GMT 1
- Ti, akik itt maradtatok, és vállaltátok a kihívást… - kezdi, majd felemeli a hangját. – A chuunin vizsga első fordulóját sikerrel teljesítettétek! A geninek hallhatják a felhördüléseket a teremben, a chuuninok viszont jót mosolyoghatnak az újoncok feszültségén. A felháborodott kérdések megelőzésére Ibiki folytatja. - Az első kilenc kérdéssel felmértük, hogy hogyan tudtok stratégiailag fontos információkat hatékonyan megszerezni. A kérdések magasan meghaladták egy átlagos genin szintjét, ezt bizonyára észre is vettétek, vagyis rájöhettetek, nincs mese, puskázni kell. Leültettünk közétek néhány chuunint – itt a chuuninokra pillant. – Akikről másolhattatok. A pontos információszerzés létfontosságú, és gyakran még a vallatások, összeesküvések során megszerzett adatok sem pontosak. És nagy árat fizethettek, ha hamis nyomot követtek. Végighalgattam Ibiki beszédét, és ráeszméltem hogy ez izgalmas vizsga lesz. Ekkor beront az ablakon egy bögyös nő, és felkiált. Mitarashi anko vagyok a második forduló vizsgabisztosa! Egy aránylag rövid párbeszédet mond ibikivel,majd elküld minket én felállok, és épp indulok haza amikor átfut az agyamon hogy meg kell találnom Heizo Fujiwarát úgyhogy elindulok megkeresni, majd meglátom hogy épp megy az épületből kifelé a fehér hajú gyerek úgyhogy odaszaladok hozzá és megszólítom; -Hé várj egy percet kölyök! Hallod? Nagy sokára idefordul és megszólít: -Ezt nekem modtad ?? -Látsz még itt más fehér hajú gyereket? -mivan!? verekedni akarsz!? -neeeeem csak egy személyt keresek. -akkor keresd. Ezzel elfordul és tovább menne, de megint megszólítom. -Akkor csak mond meg hogy hol találom Heizou Fujiwarát és békén hagylak!
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Jul 17, 2017 21:36:41 GMT 1
s12A csapattársai hamarosan csatlakoznak Tamarához Morita keresésében. Yasushi csendben van, nem szól szinte egy szót sem (holott tulajdonképpen miatta mentek át, hiszen ő volt az egyetlen, aki tudta a válaszokat), Atsushi viszont roppant lelkes az eredmények miatt. Különösen hangoztatja, hogyha a második forduló végre igazi megpróbáltatásokat tartogat majd, és nem csak a pszichés tűrőképességről fog szólni, akkor tudják majd igazán megmutatni, mire képesek. Yasushi, akinek az esze a legfőbb fegyvere, láthatóan továbbra is bizonytalan, de azután, hogy az első fordulóban milyen nélkülözhetetlen volt a segítsége, csapattársai is láthatják, hogy hasznára van a kirigakurei hármasnak. Morita a maga módján büszkén várta csapatát. Az arcára fura vigyor ült ki. Aki nem ismerte, könnyen hihette azt, hogy egy pillanattal később megőrül és lemészárolja a geninek nagy részét. Ilyesmiről szó sem volt, egyszerűen csak büszke volt a csapatára és természetesen örült annak, hogy Kirigakure híre még nincs veszélyben. A diákjai aratni fognak. - Jól van gyerekek, szép munka volt. - Ennyivel le is zárta a dicsérgetést, nem akarta elkényeztetni őket. - A vizsga második fordulója holnap reggel kezdődik. Nem veszíthettek. - Ezzel ott is hagyta őket. Másnap reggel még a kezdés előtt pedig így folytatta: - Lehetőleg maradjatok együtt... a Halál Erdeje száraz... Nincsenek tavak. Kevés a víz. Legyetek résen. Ha esne, akkor gyűjtsetek vizet. (OOC: Másnap hét óráig, a második forduló előtti gyülekezőig írhatsz.) Akina, @sivatagitemari, AisaA sivatagi triót Baki igazítja útba, meglehetősen röviden és tömören. Mindhárman tudják, továbbra is, valójában nem a chuunin vizsgák eredménye számít, de kulcsfontosságú, hogy eljussanak a döntőbe. És ne rendezzenek cirkuszt, lehetőleg. Ez utóbbi a problémásabb. Miután az eligazítás véget ért, a fiatalok (már aki) elmehetnek pihenni egy keveset, másnap hét óráig nem nagyon van feladatuk. Másik faluból származó geninekként aligha vonzza őket egy kellemes séta Konohában, de a szállásuk elég kényelmes, hogy el tudják tölteni az időt. Baki csak Gaara és a testvérei távozása után beszél Masakoval, négyszemközt: - Szeretnék bízni abban, hogy minden rendben lesz. – pillant a bábmesterre. – De hiába nem tudunk sokat a küldetésünk pontos részleteiről, nem hibázhatjuk el. A felügyelő chuuninok között akadnak szövetséges falvakból származók is, ők pontosan figyelemmel kísérik majd a második fordulót. Épülj be közéjük, ha konfliktus robbanna ki, próbáld elsimítani. Van egy olyan érzésem, hogy a geninjeim nem fognak meglapulni, és nem hiányzik, hogy minden szem ránk szegeződjön, amikor eljön a döntő. (OOC: Mindhárman reggel hétig, a Halál erdeje előtti gyülekezőig írhattok. A geninek beeresztését a kiképzőterületre a chuuninok is figyelemmel kísérik, a felügyelő jouninok viszont már nem. Később a chuuninokat is beirányítjuk más területre) Bratti, luthienlovemagic, AriaA hetes csapat Kakashit nem találja azonnal a vizsga helyszín környékén, jó egy órával később, az akadémia közelében találkoznak csak vele. Jellemző. Mindig késik, de ha keresik, és nem beszélnek meg időpontot, még el is tűnik. A férfi gratulál az első fordulóban elért eredményhez, láthatóan büszke, hogy újonc geninekként ennyire jól vették az akadályokat, kifizetődött a beléjük fektetett bizalom. A többi csapathoz hasonlóan lehetőségük van az estét pihenéssel tölteni, másnap viszont reggel hétkor várják őket a második forduló helyszínén. A legfenyegetőbbnek tűnő alakok nem estek ki, remekül boldogultak a kihívással, így van min izgulni, hogy amennyiben a második forduló már ténylegesen a harci képességekre lesz kiélezve, hogy boldogulnak majd. (OOC: Ahogy a többiek, reggel hétig írhattok, a második forduló kezdetéig.) @krey Heizo jounin ugyan, de csapat nélkül hamar elengedik. Másnap fél órával az eligazítás kezdete előtt a találkozóhelyre kell érkeznie, hogy felkészüljön… Satou Manami csapatát fogja beengedni a Halál erdejébe, majd a felügyelőkkel együtt érkezik meg a megfigyelési helyszínekre. (OOC: Reggel hét óráig írhatod a történéseket, fél óra várakozási időt is belevéve.) badbicikli(OOC: Bele tudjuk szőni a mozgatott szereplődet a mesélőibe, de legközelebb, ha mesélői karaktert akarsz behozni és mozgatni, kérlek írj Arinak vagy nekem!) - Van egy Heizo Fujiwara nevű jounin a faluban, de személyesen még nem találkoztam vele. – néz a gyerek a fiúra. Alighanem chuunin szintű, de nem túl tájékozott. – De ha nem csapatvezető jounin, akkor valószínűleg a vizsgával van elfoglalva. Ilyenkor mindenki azzal törődik. A fiú megállapíthatja, hogy úgy van a legtöbb esélye találkozni Heizo-val, ha továbbra is végrehajtja a feladatokat, amiket a vizsgával kapcsolatosan kap. Még aznap este eligazításra is hívják… a felügyelő chuuninok közé tartozik majd a második forduló során, a geninek találkozóhelyénél még jelen lesz, majd a többi chuuninnal, és néhány jouninnal együtt irányítják az épületbe, ahonnan figyelemmel kísérhetik az erdőben zajló eseményeket. Reménykedhet, hátha Heizo is ott lesz majd… (OOC: Reggel hétig, a geninek gyülekezőéig írhatsz, Masako közelében leszel, a felügyelő chuuninok között, aztán elirányítunk majd más helyre) kylenorthon, erelar, zakuOOC: Kami írását várjátok a jouninotok utasításaiért, utána ti is reggel hétig írhatjátok le, mik történnek a karaktereitekkel.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 21:46:18 GMT 1
Nov 23, 2024 21:46:18 GMT 1
|
Post by Deleted on Jul 18, 2017 17:33:31 GMT 1
Áhh… reggel reggel. Hmmm… mit reggelizek ma? Áhh azt eszek, amit itthon találok. Várjunk, megkérem anyum, hogy főzzön nekem valami reggelit. -Anya! Semmi válasz. Jajj tényleg ma nincs, itthon még dolgozik. Na, akkor marad az első kajálási terv. Hmmm… most hogy belegondolok hány óra is van, le ne késsem a találkozást Satou Manami csapatával. Most hány óra is van? Fél hat. Na, akkor még van időm egy picit edzeni a reggeli után. Ami után megreggeliztem. Reggeli közben kitaláltam, hogy mi legyen a mai edzés. Mondjuk, most nem akarok olyan nagyon nehezet. Hmmm… most csak legyen egy kis bemelegítés. Mondjuk 30 fekvőtámasz és. Várjunk csak ma nem is kell edzenem tegnap este is edzettem meg azelőtt is. Ekkor hat óra lett. Hmmm… még van 1 órám, hogy odaérjek, szerintem elindulok most és addig vicceket találok ki meg olvasok. - Apu, meg lehet büntetni valakit azért, amit nem csinált? - Nem, kisfiam. Mit nem csináltál? - Házi feladatot...
Na ez jó hahaha na de most olvassunk egy másikat. A férj éjszaka késő érkezik haza, azonnal beront a hálószobába és ráüvölt a feleségére: - Gyorsan kapj magadra valamit, mert ég a ház! Mire egy hang a szekrényből: - Először a bútorokat mentsétek!
Na de ennyi elég is volt mert mindjárt ott vagyok a találkozó helyszínen. Meg is érkeztem ide le is ülök és várok.
|
|
Aisa
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 7, 2018 19:29:31 GMT 1
May 24, 2017 20:12:55 GMT 1
|
Post by Aisa on Jul 18, 2017 22:52:12 GMT 1
Illedelmesen meghajoltam, majd el is indultam utamra. Az ablakot használtam kijáratnak, majd egy faágra érkezve ugrottam egy másikra, végül a földet érve elindultam a megfelelő irányba. Utam egészen a belvároson át vezetett, ami hát meg kell mondjam, nem nagyon hagyott maga után kívánni valót. Ilyen pillanatokban érzem, hogy mennyire is hiányzik az otthonnak nevezett falu. Hamarosan oda érek a célponthoz, szóval észhez kell térnem. Megérkezve a megfelelő épülethez, felmászok annak ablakához, majd bekopogok rajta. Egy nő nézet ki az ablakon, majd egyből kinyitotta azt. -Mit akarsz ilyen későn? -kérdezi, mire én beugrok az ablakon, majd felülök az ablakpárkányra. -Holnap lesz a második forduló, és ott lesz pár Chunin bele értve téged is! -válaszolom, mire a nő elmosolyodik. -Azt akarod, hogy segítsek beépülni? -kérdésére csak bólintottam. -Rendben, a terv érdekében megteszem! -válaszolta, mire én felguggoltam. -Számítok rád! -válaszolom, majd ellöktem magam az ablakpárkányról, és onnan a földre érkezek, majd sarkon fordulok, és elsétálok. Néhány percig, még éreztem a nő tekintetét a hátamon, de tudtam, hogy úgysem merne semmivel sem próbálkozni. Idővel visszatértem a szállásra, ahol már javában mindenki aludt, Bakit leszámítva. Csak egy bólintással nyugtázta visszatérésemet, mire én egyből a szobám felé vettem az irányt. Belépve a szobámba, kipakoltam, majd levetettem ruháimat, és elmentem fürödni. Igen, ahhoz képest, hogy báb vagyok szeretem megjátszani mégis azt, hogy ember testem van. Talán ilyenkor gondolkodom el azon, hogy én akkor mi is vagyok. Egy báb? Vagy egy ember? Egy báb, akinek vannak érzelmei, vagy egy ember, aki bábbá változott? Kilépve a zuhanyfülkéből meg törülköztem, majd felvéve háló ruhámat elindultam az ágyam felé. Nagyon késő volt már, de még most is lehetett valamennyire hallani a város zaját. Lecsuktam a szemeimet, és úgy látszik, hogy nem pihentem eleget az elmúlt napokban, ugyan is másodpercek alatt aludtam el.
|
|
Akina
Kezdő tollforgató
|
Post by Akina on Jul 21, 2017 9:11:58 GMT 1
Némán hallgattam végig Baki tájékoztatását. Mikor befejezte, bólintottam, majd újra kiültem a tetőre. Ma telihold volt. Ilyenkor Shukaku mindig megvadul... szerinte a vér látványosabb teliholdkor, mint máskor. Egyetértek vele. Gondolataim ide oda cikáztak. Végül elkezdtem felmérni Konohát, és elgondolkoztam rajta, hogy hol kezdjem meg a tombolást.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 21, 2017 22:16:07 GMT 1
A számat harapdálom, nagyon izgulok. Eszembe jut, hogy ez még csak az első forduló. Jesszusom, mi lesz itt még. Végül megszólal a vizsgáztatónk. Lehunyom a szemem. Kérlek, csak csapatban csinálhassuk, hogy Naruto is átmenjen… Aztán azt mondja, mind átmentünk a vizsgán. Csodálkozva nyitom ki a szemem. HOGY MI?! Nem hiszem el… Átmentünk? A csapattársaimra pillantok. Tényleg sikerült volna? Közben a magyarázatot hallgatom. Magamban hangosat kiáltom, hogy Jeee, hiszen nekem egyedül is ment, puskázás nélkül. Azért közben elgondolkodom, hogy akkor viszont ha mindenki más feltűnés mentesen tudott puskázni, én hogyan oldottam volna meg? Nekem nincs Akamaru-m vagy Byakugan-om, nincs nekem semmi képességem erre. Szóval lényegében meg kellett volna buknom. Elhessegetem ezeket a gondolatokat. Itt vagyok, ez a lényeg. A csapattársaimnak szüksége van rám… Közben a vizsgáztatónk leoldja a fejpántját, és meglátjuk a fejét. A legtöbben el is fordulnak, én azonban csak egy apró grimasszal vizsgálom a sebeit, közben azon jár az agyam, hogy hogyan szerezhette, és hogyan lehetett volna meggyógyítani… Aztán az ablakot betöri néhány kunai, majd egy vásznat látunk. Gyorsan átfutom, majd meg is jelenik a tulajdonosa. A felét kiszórja?! Körbenézek. Csupa veszélyes alak maradt a saját évfolyamunkat leszámítva. Esélyem sincs… De nem hagyhatom, hogy miattam essen ki a csapat. Ezután mindenki távozik. Sauske-kun megjegyzi, hogy keressük meg Kakashi-senseit. Nem vitatkozom, csak követem őket. Gondolkodom. Erősen. Szerencsére van időm, mert a sensei már megint eltűnt. Szokás szerint. Közben megjegyzem. - Örülök, hogy sikerült teljesítenünk az első fordulót. Ti hogyan csaltatok? Gondolom, Sasuke-kun, te a Sharinganod használtad, na de te, Naruto, mit csináltál? – kérdezem vidáman tőlük. Aztán végre megtaláljuk. Láthatóan örül a sikerünknek. Jó így látni őt. Büszkén. Megérte a sok fáradozás. Mint megtudjuk, van egy szabad esténk. Viszont a holnapi vizsga már a harci részére is kiéleződik. Nagyot nyelek. Majd elhessegetem a rémisztő gondolatokat. Mosolyogva kérdezem meg a többiektől. - Nem ünnepeljük meg a sikerünket egy közös ramen-ezéssel? Naruto fizetheti az egészet – bokszolok bele a karjába a csapattársamnak játékosan. Nyilván nem gondoltam komolyan. Ha beleegyeznek, akkor el is indulunk. Ha Sasuke-kun és Naruto egy kisebb szokásos rivalizálásba kezd, akkor a sensei-hez fordulok. - Kakashi-sensei… Egy kéréssel fordulnék hozzád. A holnapi vizsgán már a harci része is nagy hangsúlyt kap, és hát nem titok, hogy ebben nem jeleskedem… Sőt… Viszont azt sem akarom, hogy emiatt essen ki a csapatunk, szóval… Lehetséges lenne, hogy ma este még egy kis edzés beleférjen? Szükségem lenne rá… - nézek segélykérően a férfire.
|
|