s12
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Dec 15, 2020 19:02:33 GMT 1
May 26, 2017 11:01:37 GMT 1
|
Post by s12 on Jun 21, 2017 13:35:10 GMT 1
Nocsak. Úgy néz ki hogy ez a lány ismerkedni, barátkozni akar. Tamara nem szeretne modortalannak tűnni. -A csapat társaim úgy néz ki hogy késni fognak. A lány a csapat társaira mutat hogy: -Az enyémek ott vannak, nézd. A másik 2 csapat társ is valószinűleg hyuuga lehet. A byakugan képeségűk még megnehezitheti a dolgát. Nem szeretné ha ezt észrevenné az új lány Hisako. -Ez az első chunin vizsgám egyébként. Tamara reméli hogy sikerűl is elsőre a vizsga. 1-2 másodperc szűnetett tart válasza után majd visszakérdez: -Miről beszélgetnél velem?
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Apr 4, 2018 16:47:20 GMT 1
May 24, 2017 16:43:26 GMT 1
|
Post by zaku on Jun 21, 2017 14:25:59 GMT 1
- Kettő kérdésemre még nem válaszoltál! - húzta össze szemöldökeit a lány, de aztán elmosolyodott. - Akkor elmondom még egyszer! És mi a kedvenc színed? Mi a kedvenc ételed? - miután föltette kérdéseit (ismét), társai felé fordult. Chizuru - ha jól emlékezett, ez volt a neve - nagyon lassan Hagumo felé fordult és mondott neki valamit. Hisako nem tudta, miről beszélhettek éppen. Észrevette, hogy egy nem túl bizalomgerjesztő mosolyra húzta a száját a zöld hajú. - Ez ijesztő! - gondolta. - Amúgy, hogy hívják a társaidat? - kérdezte ismét Tamara felé fordulva.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
|
Post by s12 on Jun 21, 2017 15:03:12 GMT 1
-Sok mindenre kiváncsi vagy láttom.-válaszolt Tamara. -Szerintem számodra ezek nem olyan fontos információk. Hát igen a csapattársak. Még mindig nem értek ide. Nem is igazán ismeri még őket. A nevűket sem jegyezte egyenlőre meg. Annyira iz- gatott volt, a látszat ellenére, hogy nem is jegyezte meg a nevűket. Na mindegy, majd megtanulja őket. Tamara is felfigyelt Hisako társainak sugdolozására. Gyanús, talán valamit róla sugdoloznak. Vagyis... Igen... Mi van ha ez a Hisako lány csak információt szeretne belőle kiszedni? Ez az... A csapat társai kűldheték kémkedni ide ezt a lányt. Hiszen chunin vizsga előtt vagyunk. Tamara kissé bizalmatlankodni kezd... Visszakérdez: -Miért érdekelnek téged a csapat társaim?
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
|
Post by zaku on Jun 21, 2017 15:21:47 GMT 1
- Miért érdekelnek téged a csapat társaim? - kérdezte Tamara Hisakot. - Mert miért ne érdekelhetnének? - értetlenkedett a lila hajú Hyuuga. - Szerintem nincs azzal semmi gond, ha valakit érdekli a másik ember csapattársa. De, ha nem akarod elmondani nekem, akkor nem kell elmondanod! - mosolygott. Most olyan nagy baj lenne, hogy barátkozni akar? Tamara nem akar a barátja lenni, és ezért nem mondja el társai nevét?
|
|
s12
Lelkes fórumozó
|
Post by s12 on Jun 21, 2017 17:39:36 GMT 1
Tamara akit nevelő szűlei a kűldetések feltétel és kérdés nélkűli végre- hajtására neveltek furcsának tartja hogy csak úgy idejőn hozzá 1 számára idegen lány és kérdezőskődik. Nem szeretné megbántani Hisako-t, de Hisako csapat társainak susmorgása valahogy gyanus neki. Hisako barátkozása mő- gőtt most hátsó szándékot gyanit. Nem, nincs ellenére a barátkozás sem annyira és Hisako-t sem szeretné megbántani azért. Tamara nem igazán ért a barátkozáshóz. Nincs ellenére 1 kis beszélgetés sem. Igyekszik a tőle telhe- tő legbarátságosabb hangon válaszolni a lánynak. -Ne haragudj meg de a csapatomról nem szeretnék beszélni neked.
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Jun 21, 2017 17:40:13 GMT 1
Hisako megdöbbenése a szinglis beszólás miatt vigyort festett Hagumo arcára. Szerette zavarba hozni a csapattársát.
- Nyugi. - Válaszolta röviden.
“Ha te nem jössz, én se megyek!” Mondta Hisako, Hagumo felvonta a szemöldökét, majd egykedvűen sóhajtott. Ő aztán nem lesz holmi kíséret.
Mikor a Chizuru a feje felé nyúltja a kezét, Hagumo elkapja a csuklóját, hogy távol tartsa magától.
- Nincs szükségem a védelmedre. - Válaszolta higgadtan, de tekintete szúrós maradt. Persze volt benne félelem, de korántsem a harcoktól vagy az ellenfeleitől félt, ezért inkább megtartotta a „nem félek” álcát. Azzal meg tudott békélni.. - Parancsolj az anyai ösztöneidnek! - Kissé megszorította a csuklóját, mintegy jelzésképp, hogy nem díjazza, ha nyúlkál. - Egy csapatban játszunk, nem kell a műmosoly. - Elengedte a lány kezét miután eltolta a fejértől, majd Hisakora terelődött a figyelme, aki éppen az egyik kirigakurei lánnyal társalgott.
Mikor megjelent a nála valamivel alacsonyabb társa mellett, megköszörülte a torkát, hogy udvariasan megtörje a beszélgetésüket, így teret adva a kevésbé udvarias megjegyzésnek.
- Az ellenséggel próbálsz barátkozni. - mondta, nem zavartatva magát, hogy a Kiriből érkező ninja hallja ezt. - Lehetőleg ne öntsd ki a titkaidat, egyszer még szembe kerülhettek egymással.
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
|
Post by zaku on Jun 21, 2017 18:09:59 GMT 1
- Az ellenséggel próbálsz barátkozni. Lehetőleg ne öntsd ki a titkaidat, egyszer még szembe kerülhettek egymással - ment oda Hisakohoz és Tamarához Hagumo. - De... Ha, összebarátkozom vele, akkor már nem ellenség! Legalább is, nekem nem. Amúgy nem mondtam el neki semmilyen titkot. Csak megmondtam neki, hogy te meg Chizuru vagytok a társaim. Meg bemutatkoztam neki. Meg... Azt hiszem, csak ennyit mondtam. Vagy... Nem, nem mondtam mást - gondolkodott el.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
|
Post by s12 on Jun 21, 2017 19:08:10 GMT 1
Az ellenségel?-kérdezte magában Tamara halva Hagumo kijellentését. Tehát neki én és a csapatom ellenségek vagyunk.-gondolta. Még jó hogy nem szűrtem őssze a levet ezzel a lánnyal. Nem bizhatók meg ezekben. Tehát ő kűldte a lányt kémkedni hozzám. Végigméri Hagumo-t. Tamara valamivel erősebb mint a Genin társai tőbbsége. Ez a srác is csak a byakugan miatt lehet esetleg veszélyes. Nem nézi le az odaérkezett fiút. -Talán jobb lenne ha most elmennétek. - szólal meg és látszik hogy most kifejezetten Hagumo-ra gondol.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Jun 21, 2017 22:40:54 GMT 1
Most, hogy útnak indítottam a csapatot, ideje lenne nekem is csatlakoznom a többi jouninhoz... gondolom magamban. Vidáman szökdécselek végig a folyosón, amikor hirtelen átvillan valami az agyamon. - Tch! - mondom ki hangosan, és elégedetlenül csettintek egyet. Elfelejtettem nekik kéz és lábtörést kívánni. Nem-nem, még véletlenül sem bármennyi szerencsét, ugyan dehogy. Bár a törés leginkább a halszeműnek kellene. Nem tetszik a kifejezéstelen tekintete. Talán a vizsga hoz bele némi életet. Leginkább valami félelmet, vagy hasonlót. Megrántom a vállam. Az a fő, hogy én egy nagyon kedves jounin vagyok, és szeretem a tanítványaimat... szenvedni látni. Alig bírom visszafogni a feltörő enyhén kárörvendő kacajt. Belépek a terembe, ahol már rengeteg jounin, illetve chuunin várakozik. Szemem megakad Kakashi-sama-n, és gyorsan odasomfordálok mellé. Szerencsére még épp időben, ugyanis befutásom után nem sokkal meg is kezdik a tájékoztatót. Csak mosolygok az első próbán. Hisako számára ez gyerekjáték, feltéve ha rájön, hogy itt a csalás a lényeg. Hagumo már más tészta. Szívesen megnézném az arcát, ahogy pánikol a teszt közben hihihi. Oldalra pillantok, Kakashi-sama arcát fürkészem, és ekkor hangzik Morino Ibiki neve. Látom, ahogy a férfi arcán megrándul egy izom. Nocsak, félti a csapatát? Ő felelős az Uchiha kölyökért is, nem? Mindig olyan fölényes pofát vág az a gyerek, most megnézném az arcát, ahogy rájön, hogy a feladatokhoz hozzászagolni sem tud. Én azonban csak azt tudom sajnálni, hogy nem lehetek a teremben, hogy lássam a kis geninek kétségbeesett arcát. Szomorúan felsóhajtok. Talán majd legközelebb. A tájékoztató után természetesen a falum beli jouninokkal maradok, lehetőleg Kakashi-sama mellett, azonban nem szólok semmit, csak a háttérben maradok. Közben végigmérem a többi faluból érkezett jouninokat, és chuuninokat. Nem igazán fogott meg egyik sem, így nem is szentelek nekik nagyobb figyelmet. Hajaj, ez így elég uncsi lesz...
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jun 22, 2017 10:16:58 GMT 1
A viták közben ismét kinyílik a várakozó ajtaja, ezúttal két fiú lép be, mindketten Kirigakure fejpántját viselik. Az egyik magasabb, a haja rövid és halványkék, hasonló színű, halványkék dzsekit visel, az arcán magabiztos mosoly, a nyomában pedig egy kisebb termetű, szőkésbarna hajú fiú halad. Végigfuttatják a tekintetüket a termen, majd a kisebb termetű láthatóan kiszúrja Tamarát, és mindketten felé indulnak. - Szia, bocsi a késésért. - mondja a magasabb, majd a két Hyuugára pillant. - Csak nem barátkozol? - Lehet, hogy nem kéne... - kezdte az alacsonyabb fiú, de a társa félbeszakította. - Ugyan már. - legyintett a társa, majd kezet nyújt először Hagumonak, majd Hisakonak. - Atsushi vagyok Kirigakuréből, Tamara csapattársa. Örvendek. - Biztos, hogy jó ötlet ez? Ellenfelek leszünk. - felel ismét a kisebbik fiú. - Ne aggódj ennyit. Kétlem, hogy a nevünk elárulása nagy hátrányba juttatna minket, Yasushi. - vigyorodik el ismét, majd Tamarához fordul. - Remélem, egyelőre nem hiányoztunk túlságosan.
Eközben Gaara farkasszemet néz Narutoval, majd úgy tűnik, úgy döntött, szemet huny az eset felett, és elfordul a fiútól. Naruto fellélegezhet, és alighanem bölcs döntés kissé eltávolodni a sunagakurei csapattól. (OOC: Gaara játékosa nincs épp gépközelben, kérte, hogy mesélőként tolmácsoljuk az általa megadott reakciót) A viták azonban továbbra is elérik, hogy a teremben mindenki őket figyeli, és hamarosan a tömegből kiválik egy alak. Szürkés színű haját copfba fogja, az orrán pedig kerek szemüveget visel. Odasétál a fiatalokhoz. - Nem túl bölcs rögtön a vizsga elején minden figyelmet magatokra vonni. - megigazítja a szemüvegét. - Ez az első chuunin vizsgátok, igaz?
Mindeközben a jouninok tájékoztatójának végén @krey is megkapja az utasításait, mivel neki nincs genin csapata, az első forduló felügyelői közé tartozik majd.
|
|
zaku
Kezdő tollforgató
|
Post by zaku on Jun 22, 2017 10:27:09 GMT 1
-Talán jobb lenne ha most elmennétek - szólt Tamara és Hagumo felé fordult. Így tett Hisako is. - Szerintem nem akar velem beszélgetni. Lehet, hogy nem kellett volna kérdésekkel bombáznom - gondolkodott el a lila Hyuuga, majd intett egyet. - Viszlát Tamara!- köszönt el a kirigakureitől, majd észrevette a lány csapattársát, aki a kezét nyújta felé. - Szia! Én Hisako vagyok! De én most megyek - ismét intett egyed, majd visszaindult csapattársa felé. - Jól esne, ha most itt lenne Tori! - mondta, mikor Chizuru mellett volt. - Tényleg, Chizuru! - fordult a társa felé - Neked van testvéred vagy unokatestvéred? - bár csapattársak voltak, kevés dolgot tudott róla. És mivel ijesztőnek találta, nem is mert tőle kérdezni semmit.
|
|
erelar
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Apr 8, 2021 20:02:41 GMT 1
May 7, 2017 21:09:28 GMT 1
|
Post by erelar on Jun 22, 2017 10:41:53 GMT 1
Kezem váratlan akadályba került, ahogy a fiú érte kapott. Egyelőre nem adtam számára utaló jeleket, de éreztem, ahogy megmozdul bennem valami az érintése nyomán. Talán… az undor? Nem tudom. De kicsi hiányzott csak, hogy kezeim automatikusan megmozduljanak a torka felé. Nem szeretem, ha az engedélyem nélkül hozzám érnek. Válaszára és kioktatására egy (talán kicsit fenyegetőbbre sikerült) „Hmmmmmm?”-el felelek, de jól látható volt, hogy jobb, ha nem merészkedik tovább. Szorítása közben szabad kezem a wakizashi felé vándorolt, de egyelőre nem ragadtam meg. Túl bajos lenne megmagyarázni miért öltem meg csak úgy. Majd lesz rá még adandó alkalmam. Végül sikerült lenyugtatnom (a nem érzékelhető!!) Vérszomjamat, miután egy ideig némán bámultam a fiú után merengve jó pár kegyetlen és brutális halálmódon, amiben díjazhatnám merészségét inkább úgy döntöttem, hogy új préda után nézzek. Sorba végigtekintettem az egybegyűlteken, de alig találtam pár érdekes személyt, mígnem megakadt a szemem a kis csapaton. Akaratlanul is csalfa mosolyra húzódott a szám, ahogy a feketehajú Uchihára emelem a szemem. Eddig nem nagyon adtam túl sok figyelmet a csapatuknak a zajongásokat, meg a többi hülyeségeket már régen megtanultam kizárni a tudatomból. Ekkor lépett mellém a csapattársam és elkezdett felőlem érdeklődni. - Neeeeem tudom. Ha vannak, mááár biztos halottak. - feleltem közönyösen, majd szinte utána rögtön faképnél is hagytam, ha nem követ. Engem nem érdekelnek az unalmas dolgok. Végül közelebb lépek a pápaszemes alak mögül közelítve. Ő nyilvánvalóan érzékelte, hogy jövök. Látszatra ugyanúgy gyengének tűnt, mint a többiek, de szemem jóval élesebb volt, mint a legtöbb jelenlévőnek. Végtére is… ezért képeztek. Hihihi. A férfi mögül lépek elő egyenesen az Uchiához közel kerülve. De úgy ténylegesen közel, s még előrébb is hajolok, hogy szinte belefúrjam a tekintetem az övéjébe, nem zavarva magam azzal, ha esetleg rám förmed, vagy elhúzódik. - Hmmmmmmm! Neeeeem kedvellek. – nézek rá elmerengve. Végül fegyverem után nyúlok, de egyelőre csak a markolatot fogom meg. Nem tűnt félős embernek, de az arckifejezése és maga a kisugárzása is az a típus volt, mint akit könnyű provokálni. Nagy valószínűség szerint a ninja ösztönei végett hátrébb fog ugrani és készen állna a támadásra. Legalábbis… úgy vélem. Ez esetben elengedném a kardom és összeérintve ujjhegyeim magam előtt elégedett mosollyal „engedem le” a védelmem. - Deeeee a reakciód az tetsziiiik. Hihihi.
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Jun 22, 2017 11:31:10 GMT 1
Chizuru normális beszédképtelensége természetesen nem lepte meg. Eddig azt tapasztalta, hogy a lány általában kerüli a kérdéseket, aztán vagy nem válaszol semmit, vagy teljesen más vágányra tereli a témát. Nem tetszett neki a dolog, hogy a csapattársát lehetett nézni akárminek, még egy házatlan teknősnek is, de megbízhatónak biztosan nem. Tulajdonképpen ketten voltak. Nem szép esélyek egy három fős csapatokból álló vizsgán. A tarkójára is szemet kellett volna növesztenie, hogy a háta mögé is tudjon figyelni.
A kirigakurei lány láthatóan nem örült a társaságának. Természetesen ez őt egyáltalán nem zavarta. Hisako mentegetőzni kezdett, hogy nem mondott semmit. Hagumo nem tartotta a társát olyan ostobának, hogy ténylegesen feltételezze, hogy a lány kikotyogott mindent magukról. Egyszerűen csak nem bízott a többiekben és nem akarta veszélybe sodorni a csapatukat. Nem tudhatta, hogy az ellenfél nem készül-e hátba támadni őket miközben barátosdit játszik.
„Talán jobb lenne, ha most elmennétek.”
- Örömmel. - Ragadta meg társa karját a fiú, ám mielőtt leléphettek volna, két srác jelent meg előttük. Hamar kideült, -ha a fejpántokból nem lett volna egyértelmű- hogy a két srác a kirigakurei lány -Tamara- csapattársa volt.
Mikor az egyik kezet nyújtott, hogy bemutatkozzon, Hagumo elengedte Hisako karját, aki szintén bemutatkozott, de ő maga nem fogadta el a felé nyújtott kezet.
- Hagumo. - válaszolta röviden és távolságtartón. Szemeivel gyorsan végigmérte a két srácot, aztán ahogy nagy örömére Hisako elköszönt és lelépett, egy hanyag biccentést követően ő is hátat fordított és távozott a társaságból.
Chizuru is eltűnt az eddigi helyéről, majd Hisako is magára hagyta. Halkan felszusszant és odébbállt támasztani a falat. ~Csapatmunka mi? Sokunkat jobban érdekelnek az új husik mint kéne.~ Chizurura pillantott, aki éppen belemászott az Uchiha gyerek arcába. ~Ebből előbb utóbb cicaharc lesz. De nem a jó fajta.~
A szemüveges srác hirtelen segítőkészsége szintén gyanút keltett Hagumoban. Mint minden. A kérdésből ítélve ennek a lencseszeműnek már nem ez volt az első vizsgája és ahogy a korát elnézte nem is a második. És okoskodik mert...? Mert megélt pár vizsgát? Ha megbukott... akkor miért is?
Persze akárhogy is húzta a dolog felkeltette az érdeklődését, ezért közelebb lépett, lehetőleg nem túl távol az egyetlen megbízható csapattársától, akivel nem csak a csapaton belüli kötelességek, hanem a név és a hasonlóan alakuló sors is összekötötte, miszerint mindketten a mellékházba születtek.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jun 22, 2017 11:32:08 GMT 1
Naruto visszaszólására már ideje sincs reagálni, Sakura pillantására a fiú azonnal visszakozik, és elindul a többi genin felé... hogy pontosan beleütközzön a sunagakurei csapatba. Sasuke erre nem reagál azonnal, de fél szemmel figyeli az eseményeket, hogy egy esetleges harcban tudjon segíteni, de minden arra mutat, hogy nem lesz komoly probléma. Még ez a szerencse... a vizsgának elég a tétje ahhoz, hogy ne akarjon balhét rögtön az elején. Nem is maga a chuunin cím az, amit meg akar szerezni, sokkal inkább egyfajta bizonyíték... önmagának, hogy tényleg erős, hogy mások is elismerik az erejét. Egy ilyen vizsga nem jelenthet nehézséget. Némán figyeli, ahogy a szemüveges férfi kiválik a tömegből, de nem reagálhat semmit, mert Chizuru az arcába hajol. "Neeeem kedvellek." A fiú azonnal hátralép, idegesíti, hogy valaki a személyes terébe tolakszik. A lány a következő pillanatban a kardja markolatára helyezi a kezét. Sasuke agyában rögtön felmerülnek a taktikai lehetőségek, szinte automatikusan. Nem szabad túlreagálni, de nem szabad félvállról venni a fenyegetést. Arányos reakció. Gyors mozdulattal, anélkül, hogy látványos agressziót mutatna, hátrébb csúszik, és a bal kezével hátranyúl az övtáskájához, kipattintva a kapcsot rajta. Így egyetlen mozdulattal képes benyúlni egy kunaiért, vagy shurikenért, ha olyan helyzet adódik, de nyílt támadás híján ő sem mutat azonnali támadó magatartást. Ugyanakkor némán, fókuszáltan figyeli Chizuru minden reakcióját.
|
|
s12
Lelkes fórumozó
|
Post by s12 on Jun 22, 2017 11:35:02 GMT 1
-Na végre csak hogy itt vagytok. Tőbbet ne késetek. Nem néz túl szépen Atsushi-ra most Tamara. -De mindegy is, a lényeg hogy itt vagytok. Szerintem sem ártana 1 kis távolságtartás.-jegyzi meg, igazat adva Yasushi aggódalmának. -Persze menj csak. -dobja oda válaszát a Hyuuga lánynak. Még szerencse hogy Atsushi-ban megbizhat. Igen, ő benne meg tudna bizni akkár 1 kűldetésen is. Szerencsére nem hagyta hogy eluszon a vizsga. Yasushi viszont... hát... Kicsit bátortalan ahhoz hogy igazi ninja legyen. Viszont a kűldetések szempontjából jó ez igy. Remélem nem fogja a bátortalanságával elszurni a vizsgát.-gondolta. Egy pillanatra feltűnik neki 1 hosszú zőld hajú lány. Igen, a nemrég beér- kezett szeművegét igazitó ninja melett. Egyáltalán nem szinpatikus neki ez a lány. Úgy dőnt inkább elkerűli. Nem látszik rajta de izgul a mostani chuunin vizsga miatt. Reméli minden jól sikerűl majd.
|
|