Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Apr 22, 2017 15:45:55 GMT 1
A Reto-Antares parancsnoki hídja a szokásos zajjal dolgozott. Állandóan osztották a parancsokat és gyakran egyszerre száz hajó mozgását is kontrollálták. Harkin tengernagy igazából nem csinált semmi különöset. Bár lehetett úgy fogalmazni, hogy ellenőrizte a munkát. Valójában csak ácsorgott a fő kijelző panel fölött. Néha belehalgatott egy két jelentésbe de ez volt minden. Aztán a panelen hirtelen egy pittyenés kíséretében egy kék pont jelent meg. -Uram ismeretlen gép érkezik az Etna-Galio mínusz 5 szektorban.-Jött az egyik diszpécser jelentése. -Azonosítást!-szólt a tengernagy. -Nem válaszolnak. A Penelopé csatahajó már rájuk állt. Blokkolja az útjukat. -Cargi kapitány azonnal léptesse életbe a narancs kódot. Az említett tiszt rögtön bele is szólt a hangosbemondó mikrofonjába. -Figyelem Narancs kód. Ez nem gyakorlat. Ismétlem: Narancs kód. Harci állásokat elfoglalni. -Uram értesítsem a Napeki flottát? -Nem szükséges. Feltehetőleg csak egy elté... -Uram a Penelopé kapcsolatot teremtett. -Kapcsolja őket.-szólt a parancsnok majd felvette a főpanel melletti telefonkagylót. -Itt a Penelopé beszél most kaptuk a hírt az egyik vadászpilótánkról, hogy egy ellenséges flo... Itt hirtelen megszakadt a kapcsolat mintha csak ollóval vágták volna el. -Mi a fene? Penelopé válaszoljon. Haló?-rázta a telefon kagylót a kapitány. Miután nem érkezett válasz felpillantott a kijelzőre. *PUTTY* hallatszott. Mire az AFS Penelopé csatahajót jelző zöld pötty eltűnt a térképről. A kék pont a térképen vörösre váltott jelezvén, hogy élesítették a fegyverzetüket. Aztán egy újabb *PITTY* hallatszott. *PITTY* Aztán megint. *PITTY* *PITTY* *PITTY* *PITTY* -Cargi kapitány azonnal rendeljen el vörös kódot! Kommunikátor: Értesítse a Napeki flottát és állítsa azt harckészültségbe. Sorakoztassák fel a hadihajókat csillag alakzatban. A bázis Etna-Antares plusz egy koordinátákon. Nézzenek farkasszemet az ellenséggel. A vadászgépek alkossanak védőképernyőt. A Black Moon fogjon maga köré öt cirkálót és indítsanak támadást a jobb szárnyon. *PITTY**PITTY**PITTY**PITTY**PITTY**PITTY**PITTY**PITTY**PITTY**PITTY**PITTY**PITTY**PITTY**PITTY* -Uram, újabb 14 ellenséges hajó az érzékelőnkön. A Kae álcafregatt jelezte, hogy nagyrészt csatahajó osztályúak lehetnek de ismeretlen gépek. Határozottan nem Gaiaiak. *PITTY**PUTTY* -Uram a Kae álcarendszerei lekapcsoltak majd az ellenség megsemmísítette őket. -A francba. Az volt a legjobb álcahajónk.-suttogta maga elé a Tengernagy úgy, hogy csak Corgi kapitány hallja. -Uram a flotta megérkezett a megadott pozícióba. Jelenleg parancsra várnak. -Maradjanak helyzetben és élesítsék a lövedékeiket. Melyik harcképes hajóink dokkolnak még? -A Guardsman, Nighthawk, Reigum, Twillight Huntress és a Frozen Lady nevű fregattok. -Rendben. Értesítsék őket arról, hogy folytassák a küldetésüket. A Guardsmant pedig küldjék a Napekre azonnali hatállyal értesítésül a támadásról. Lehet hamarabb futnak be mint az üzenet.
|
|
The First Heretic
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jul 21, 2024 14:20:15 GMT 1
Apr 9, 2016 18:35:27 GMT 1
|
Post by The First Heretic on Apr 22, 2017 21:18:09 GMT 1
Szét tárom kezem látom az ellenfelem akinek annyi ideje sem volt hogy, mély levegőt vagy akár átgondolja az életének utolsó másodpercét.Rögtön mögötte talán három vagy négy öles lépésre áll a másik és rám szegezi a fegyverét, nem sebezhet meg vele igazán csak az illesztéseknél. Azt a pár lépést szélsebesen teszem meg, közben mellette még két ember esik össze a ropogó puskaszóval a hátam mögött.Szikrázva jön mögöttem a bárdom széles csíkot húzva mögöttem ,ahogy a pajzsom felnyitom már fel is hasítom az embert, ágyékától a nyakáig majd az áldozat holtan dől hátra utolsó lélegzetét kifújva. - Mindenki jól van?- körbenézek de mindenkit halottnak ítélek én,hol egy elszakadt kar hol egy félbe szakadt ember lógó belekkel.Csak intek a pörölyömmel, " Persze megmaradok"- majd szépen csatlakozom a csapathoz. Hallom az első riadót "Narancskód" -gondolkodóba esem hogy ez nem lehet véletlen, talán egy lázadás?Majd miután beértünk a dokkba üvölti a rádió "Vörös kód" - mindegyikünk tekintete összefut. Mondom is a sisakon keresztül - Ez egy kicseszett invázió!- majd tovább indulunk és a hajóhoz vezető úton azért morgok. -Egy repülőbe nem veszik hasznom,amúgy is utálok egy bárkán sínylődni most meg oda kell mennünk.Ha azon a hajón halok meg rohadt mérges leszek! -Rázom a fejem és egyre erősebben verem a lábam a fémpadlóhoz.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 20:05:26 GMT 1
Nov 23, 2024 20:05:26 GMT 1
|
Post by Deleted on Apr 22, 2017 21:28:16 GMT 1
/Off Elnézést a késésért, ezt sajna benéztem /On
Röviden: az eligazítóteremben pár szóból hamar, egyértelműen és gyászosan kiderült, hogy én vagyok itt a legzöldfülűbb. A kezdő. Pompás. Mikor pedig a támadás során a robbanás lökéshulláma úgy kiütött, hogy a következő több mint tíz percben csak reszkettem és csillagokat láttam, a maradék önbizalmam is elszállt. Ha lehet, még pompásabb. Most viszont, hogy lassacskán elmúlt a reszketés és látok is valamit, különös, szótlan hadnagyunk és a csatapáncélos kommandós nyomában, futólépésben indulok a 11-es dokk felé. Vár az Űr. Talán ott majd bizonyíthatok.
|
|
Ismae
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Játékot vállal
Utoljára online: Jan 22, 2020 13:41:13 GMT 1
Jun 17, 2016 17:17:13 GMT 1
|
Post by Ismae on Apr 22, 2017 21:49:30 GMT 1
Pókerarccal vártam a felügyelő válaszát, de a tekintete nem volt túl biztató. Nem is vettem észre, hogy bent tartottam a levegőt, ezért a pozitív válasz hallatán, lassan, egyenletesen fújtam ki. De nem hagytam, hogy a megkönnyebbülés túlzottan elragadjon, és a kívülről is látható váljon. -Köszönöm szépen. – szóltam a felügyelőnek, majd néhány szabad munkásra rászóltam, közben feléjük indultam el - Hé ti! Igen, ti! – majd ezután érthetően, gyorsan elmondtam a mi kell, és a szállítási módját is tömören kifejtettem. Nem segítettem be nekik, azon a véleményen voltam, hogy csak akadályoznám a munkálatokat. Inkább a szervezéssel foglalatoskodtam, meg arról, hogy mindig elegen legyenek. Az egyikük még azt is megsúgta, hogy maradt egy lőszeres doboz egy szállítmányból, és én azonnal lecsaptam rá. Mindig jó, ha van tartalék. A headsetem segítségével a nagyobb zajban is meghallom a tabletem hangját. Igen hasznos, de a mostani pillanatban nem örülök neki. Finoman elővettem az eszközt a táskámból, amiben tartom és cipelem ide-oda. A félelmem beigazolódott, Terravi volt az üzenet feladója. Egy pillanatig a készülék előtt lebeg az ujjam, de egy nagy levegővétellel nekiláttam az üzenetet megírni. Ekkora már minden megvolt, csak a rakodást kellett befejezni. ؖ؟؞ؤאؖؑؓؕגؓ؟إآؙؕآא؞ؕاגؖ؟؞ؤאؓ؟؟آגעשؕצסשגڬؔ܁תתאؤآئؙؑبװؑؖأؤؘמؑةؒآ؟ؗؑؔڣתאؠװؑؖأؤؘמؑةؒآڙ؝ؑתאؕؤڑآؒآڌتؕ؞ؕؤתؒآױتאڪؚא؛ؑؠؙؤڑ؞ةא؝ؕؗڙآ؛ؕتؕؤؤאؑتאױאاؘؙؙؗؤאإ؞ؤآؕأأآؕמאױت؟؞؞ؑאؕؤڑآؤא؛ڝئڑ؞מאڬؚؔؕאؑتאؑؔؑؤ؟؛ؑؤאؕآآؕאؑאؓڝ؝آؕאئؑؗةאؙؔؕתאؕآ؝ؙ؞ڑאפן׳מأؠؑ؞אأؤةؕגؖ؟؞ؤםأؙتؕתנؠبגؒآؒآ؟ؗؑؔڣתאؠװؑؖأؤؘמؑةؒآڙ؝ؑתאؕؤڑآؒآڌتؕ؞ؕؤתؒآױتאڪؚא؛ؑؠؙؤڑ؞ةא؝ؕؗڙآ؛ؕتؕؤؤאؑتאױאاؘؙؙؗؤאإ؞ؤآؕأأآؕמאױت؟؞؞ؑאؕؤڑآؤא؛ڝئڑ؞מאڬؚؔؕאؑتאؑؔؑؤ؟؛ؑؤאؕآآؕאؑאؓڝ؝آؕאئؑؗةאؙؔؕתאؕآ؝ؙ؞ڑאפןأؠؑ؞ןؖ؟؞ؤؖ؟؞ؤאؓ؟؟آגסשקשؕצגڬؔ܁תאؠװؑؖأؤؘמؑةؒآ؟ؗؑؔڣתאؤآئؙؑبװؑؖأؤؘמؑةؒآڙ؝ؑתאؕؤڑآؒآڌتؕ؞ؕؤתؒآٹآؤؕؤؤؕ؝אؕآآؑئؙלאؑت؟؞؞ؑא؛ڬؔڦ؝אؑتאؑؔؑؤ؟؛ؑؤמؒآؒآױ؝ؙ؛אؑאؘؚؑڣ؞אئؑ؞؞ؑ؛תؒآםץנאؑؔؑؗאؤؑآؤڣأאڙؤؕؒآםענאؔؑآؑؒאآؑ؛ڙؤؑؒآםסאؔؒאؔ؟إא׳אڙتؕآؖؕؗةئؕآאטؕآؕؔؕؤؕאؤؙؤ؛؟أמאؙئؑؤؑ؟أؑ؞א؞ؕ؝א؛ڙ؞ؕאؙؤؤאؕ؞؞ؙؕמא׳ڙأتؕآܡאؕ؞؞ؕא؝ؕؗ؛ڙآؔؕت؞ؙאؑאؘؚؑڣאؕؗڙ؞ةأڙؗڙ؞ؕ؛אؑאآڙؙؗؕؒؒאؤؙؚؑؗؑؤאؑتאؕآؕؔؕؤڙآ܁יؒآםעאؔؒאؔ؟إאؓאؤڑآؒآםעאؔؒאأتؕآؕ܁؛ڙأتؕؤؒآםסנאؔؒאؕأ܁أؕؗڙةאؓأ؟؝ؑؗؒآםסנאؔؒאأت؛ؑؖؑ؞ؔؕآאטؕ؝ؒؕآיؒآؒآױא׳ؑؤאסנאآؑ؛ؤؕآڙؒؕ؞אئؑ؞א؝ڙؗתؒآםסנאؔؒאآؑ؛ڙؤؑؒآםסאؔؒאؤڪڙ܁ؓأ؟؝ؑؗؒآؒآױ؝ؙ؛א؝ڙؗאڪؤ؟؞אئؑ؞؞ؑ؛תؒآםסנאؔؒמאآؑ؛ڙؤؑלאםؒآםץנאؑؔؑؗאڙؤؕלאؒآםסנאؔؒמאؑؑبةאא؆אؤڑآמןؖ؟؞ؤןؖ؟؞ؤأؠؑ؞אأؤةؕגؖ؟؞ؤםأؙتؕתאסףמףףףףؠبג؋ןأؠؑ؞؍ć [/div] Amint elindult a rakomány én is a hajóhoz trappoltam. Már csak a hajóhoz kell időben eljutnom és talán nem kapok ki. Menet közben ütötte meg a fülemet a hangosbemondó közleménye. A számat húztam az üggyel kapcsolatban, mert ebben az esetben úgy szól a szabályzat, hogy a hajón kell megjelennem. Legyen. Módosítottam az útvonalamat, hogy a vasútmegálló lett a cél. Pár kanyarral később el is jutottam oda. Szerencsémre újra életbe lépett a bemondó, és a nem túl jó helyzetet még rosszabbra fordult. Csodás. Nem vagyok az a kimondottan türelmetlen fajta, de most az idegeim kötéltáncot járnak. Szóval már jöhetne az a rohadt vasút. Már itt állok hosszú perceken keresztül, és semmi. A vörös kód miatt nekem már a hajón kell lennem, de még a vasútra se sikerült feljutnom. Rendben, mondjuk az is furcsa, hogy nincs itt senki. Azért ez egy elég forgalmas hely, és a csönd miatt a hideg futkosott a hátamon. Áh, legyen. Tele van a hócipőm, inkább startolok, és megteszem azt a 3 km hosszú szakaszt. Jó ideje mendegéltem, de hideg és az idegeim még mindig járták azt az idegesítő táncukat. Pedig próbáltam magamat megnyugtatni, de valljuk be, egy kihalt folyosón nem megy olyan könnyen. A folyosó végén megtorpantam. A folyosó után ezért ért meglepetésként, hogy szemből alakok mozognak. Megigazítottam a szemüvegemet, megbizonyosodni, hogy nem az érzékszerveim csapnak-e be. A mozdulat végén nem engedtem el a szárát, Hihetetlenkedve olvastam el a jelzésüket. „Katasztrófa védelmisek” Az ok rögtön világossá vált, a vasút egyik szerelvénye nagy lángon égett. A szemem könnybe lábadt, a tűz füstje szúrta az orromat. Legalább közölhették volna valahol, hogy nem közlekedik a vasút. Morogtam még egykét sort, míg a körülményeket térképeztem fel a szememmel. Egy emberi test volt, és látni lehetett, hogy egy fejlövéssel ölték meg. Az alvadt vér tócsában gyúlt össze a feje körül. Ennek hatására már rögtön kiszúrtam a további hullákat. A döbbenettől elakadt a lélegzetem, mikor az egyik védelmis bevilágított pont abba a folyosóba, ami nekem kell. Már az előbb látott testektől is a rosszullét környékezett, de a maradványok hatására a szám elé kaptam a kezemet. Saccra 100 körülire tenném az elhunytak számát, de a rosszullét miatt kétségbe vonnám ezt a számot. Többször mély levegőt vettem, nehogy dobjak egy rókát. Tudtam, hogy erre emlékezni fogok, mert még csak temetéseken láttam holtesteket, amik meg hát nem így néztek ki. Elindultam azon a folyosón, mert csak az vezetett a célomhoz. A gyomrom pingpong labda méretűvé zsugorodott, közben egy gombóc is bejelentkezett a torkomba. Ne egyszer kellett megállnom, de mindannyiszor bent tartottam azt a szemtelen rókát. A Doloresem lámpájával világítottam meg magam előtt az utat, de a kezeim folyamatos remegése miatt a fény finoman követte a mozgását, így elkerülhettem az felismerhető, és a már nem ilyen állapotban lévő darabokat. Eddig sem szerettem a horror filmeket, de ezután lehetőleg kerülni fogom őket. Sosem értettem meg, miért jók ezek. De ahogy mindennek, ennek is vége lett valahára. Kicsit bíbelődtem a fegyver eltételével, majd egy nagy levegővétellel a hajóhoz mentem. Kicsit megcsipkedtem az arcomat, hogy legalább valamilyen színt kapjon, de úgy éreztem nem használ sokat. A hajó hangárjában a legénység több tagját pillantottam meg, de nem álltam meg, hanem a legközelebbi komputerhez fordultam. -Terravi! Megérkeztek már a szállítmányok?? És mindenki jelen van a hajón a legénységből?? – kérdeztem rá.
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jan 6, 2022 12:33:53 GMT 1
Feb 27, 2016 16:26:07 GMT 1
|
Post by Northside on Apr 23, 2017 19:23:59 GMT 1
Naracs riadó? Hát legyen. Ha az állomásnak ez jó. Gondolja mélyen TRV, és a hajó képernyőin először is egy narancssárga villogó RIADÓ felirat bukkan fel, majd egy kép:
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 20:05:26 GMT 1
Nov 23, 2024 20:05:26 GMT 1
|
Post by Deleted on Apr 23, 2017 19:32:15 GMT 1
/Nick Ralphs, Cadian Camdros, Frederick Wolf, Soul Traviz, Kim Collins/
A fedezőtüzem talált... Az egyik renegát torkát átszakította a töltény, és szanaszét fröcskölt az ütőérből a vér... Én most... Me göltem. El sem hiszem. Embert öltem! Hát... Mondjuk ez a hadsereg. Jobb lesz, ha hozzászokok. Közben észre se vettem, hogy a másik lövésem valakit lábon talált. Csak azt vettem észre, hogy a hadnagy odamegy hozzá, és végez vele. A többiekkel egyetemben tanácstalanul álltunk, és néztünk a hadnagyra. Egyszercsak meghallom a hadnagy szájából: -Paraziták. Paraziták? Szóval ezért voltak ilyenek... Nem beszivárgók, szerencsétleneket irányították. Ráadásul a láblövést is egész jól viselték... Hát ez nem kecsegtet semmi jóval. Közben a hadnagy mondta, hogy azonnal el kell érnünk a Twilight Huntresst. Hirtelen megszólalt a hangosbemondó, bejelentve a narancs riadót. Azonnal ki kell jutnunk. Közben felbukkantak a katasztrófavédelmi osztagok, de mi mentünk tovább. Nincs jele ellenséges aktivitásnak. Épp elértük a 11-es hangárt, és mentünk volna fel a Huntressre, amikor újra megszólal a bemondó: vörös riadó... Szóval az egész bázis és a környéke támadás alatt áll. Ez nem egyszerű terrortámadás. Ez megszálló hadműveletnek néz ki. Akaratlanul is kirohant belőlem: -A kurva életbe! Ilyen nincs! Az első kibaszott éles bevetésemen ennyire elbaszódik a dolog! Bassza meg! -közben a többiekkel együtt feltrappoltam a Huntressre.
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Apr 23, 2017 21:28:49 GMT 1
Megfordítom a gépet és már húzok is el. Őszintén, a sok fordulat miatt csak körülbelüli tippem van arra, merről jöhettem ide… De megoldom… No problémo… Azaz van problémo, csak megoldom… remélem…
Irdatlan nagy mázlim van, hisz jó helyen bukkanok ki. Amint a gépek magukhoz térnek, vetek egy pillantást a térképre, a többi hajó és a bázis pontos helyzetére. Bekapcsolom a kommunikációs csatornákat, hogy értesíteni tudjam a flottát. Huh, úgy néz ki, időben ideértem… A vészjelzésemre a Penelopé elkezd felém vánszorogni. Ne már… Az ellenség a nyakunkon, erre ezek meg a hangminőséggel törődnek!? Gah, mindegy… A lehető legtömörebben, velősebben elmondom az infókat. Kicsit megnyugszom. Oké, a flotta intézkedik, nekem nincs más dolgom, csak… - MI A JÓ FENE FOLYIK ITT? – kiáltok fel, ahogy a hajó a szemem láttára robban fel. Szemem elkerekedik, állam valahol a padlón, megremegek. Nem lehet… ez mégis mi volt? Nem is… nem is érkezett támadás… hogy… hogy robbant fel…? Az ellenség közeledik… A jelzőműszer csipog, nem lehet tőle gondolkodni… BASSZUS, CSIPOG EZ A VACAK! El kell tűznöm innen! Megrázom a fejem, összekaparom a földről az államat és veszek egy mély levegőt, hogy abbamaradjon a remegésem. Koncentrálj, Jet, még nem vagy biztonságban! Bár kezdem gyanítani, hogy még egy ideig nem is leszek… Közben arra eszmélek, hogy az ösztöneimnek hála már jó ideje a gázt taposom. Az ellenséges hajók követnek, de nem vesznek rólam tudomást… Túlságosan is kis hal lennék? Hát igen, én egyedül nem nagyon tudok mit csinálni… De akkor is… kizárt dolog, hogy ne látnának, mert már nem vagyok a ködben… Mondjuk, örülök, hogy nem vagyok a célpontjuk…
Ahogy a bázis közelébe érek, újra megkönnyebbülök kicsit. Legalább a Penelopé tudta értesíteni őket… Én megtettem, amit tudtam, irány a roncs, akarom mondani a Twilight Huntress. Ahogy elnézem, nincs a többi hajó között. Úgy tűnik, minket nem vonnak be a védekezésbe, sanszos, hogy a küldetésünket kell végezni. Elindulok vissza a hangár felé. Amint elég közel jutok és sikerrel járok, felveszem velük a kapcsolatot. - Üdv, itt Jet a Typhoon vadászpilóta. Visszatértem az elvileg tesztelésből, gyakorlatilag menekülésből. *rövid lényegre törő jelentés a tapasztaltakról* Kérem a további utasításokat, és/vagy az engedélyt a leszállásra!
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Apr 25, 2017 11:57:18 GMT 1
Jul minden egyes megjegyzésére egy csak teljesen elégedetlen borogatok vagy „Ne is törődj vele” kijelentéseket alkalmazom. Mikor pedig Terravi bejátssza az élő felvételt a paneljára egy „ Tüntesd el ezt és hozd vissza a tervrajzokat!” felszólítással reagálom le. Mikor pedig Jul elkezdi magyarázni a rendszer hibáját, a szakállam simogatom és erősen gondolkodók rajta, melyik vad barom lehetett aki szétbaszta az álcát.
- Ja agyon csapnám én is azt a barmot. De lássunk hozzá a munkához.
A szerelés és bütykölés hangja igazi szimfónia a fülemnek és tényleg jó érzéssel tölt el. Az más kérdés, hogy akik képesek szétbaszni a munkámat azokat addig verném egy csavarkulccsal amíg a fejük olyan pépes lesz mint a zabkása. Enni se ártana majd valamit. Napok óta kávén, sörön és a hajó konyhán maradt több Az más kérdés, hogy akik képesek szétbaszni a munkámat azokat addig verném egy csavarkulccsal amíg a fejük olyan pépes lesz mint a zabkása. Enni se ártana majd valamit. Napok óta kávén, sörön és a hajó konyhán maradt több Az más kérdés, hogy akik képesek szétbaszni a munkámat azokat addig verném egy csavarkulccsal amíg a fejük olyan pépes lesz mint a zabkása. Enni se ártana majd valamit. Napok óta kávén, sörön és a hajó konyhán maradt több éves, ha nem évtizedes protein és vitamin szeleteken élek. Majd megszólal a riasztó.
- Figyelem Narancs kód. Ez nem gyakorlat. Ismétlem: Narancs kód. Harci állásokat elfoglalni. – Üvöltik a hangosbemondó. - Afene. Vissza kell térnem a vadászgépekhez. Simán lehet, hogy a felszálláskor valami balfasz elcsesz nekem valamit. Innentől már úgyis megtudod oldani egyedül. - Mondja Jul miközben felpattan a helyéről. - Ugyan. Ez csak narancs. Feltehetőleg valami őrült hobbi pilóta vagy valami eltévedt kereskedő. Bár lehet az a ronda hajó az ami minden támadás előtt az a furcsa üzenetet küldi. – Ekkor egy gonosz mosolyt eresztek el felé. – Na meg úgyse érsz innen vissza időben. Csinál…- Ekkor szólal meg a második riasztás. - Figyelem Vörös kód. A bázis támadás alatt áll. Minden egység készüljön a harcra. Ismétlem: Vörös kód. Minden egység készüljön a harcra. - BASSZÁK MEG! – Üvöltöm teli torokból. – Ez nem lehet igaz! Kirn verné beléjük a faszát! Ezt a hajót innen nem engedem harcba! A végén még valaki szétlövi a drága munkámat! A KURVA ISTENIT! – Ekkor belerúgók egyet a falba. Érzem, hogy ez nem volt jó ötlet. – A FASZOMBA! Jól van! Jul van fegyvered? Innen csak úgy mehetsz ki, ha van nálad egy stukker. Láttad te is az élő képet. Nem pár részegesről van szó és nem fogsz nekem azért megdögleni mert belefutsz pár ilyen seggfejbe. Hol van az egységed? Ha itt vannak a közelbe elkísérlek hozzájuk. De jobban örülnék, ha itt maradnál a hajón amíg nem bíztok, hogy biztonságos az állomás.
Ha nincsenek messze (értsd 10 perc oda-vissza futva az út) akkor elmegyek a fegyveremért és elkísérem. Viszont ha nem akkor minden módon megpróbálom fen tartani a hajón. De nem akarom bántani, hisz végül is a barátok vagyunk. És én féltem őt. Nagyon. Olyan nekem mintha a nővérem lenne és ezért nem is akarom, hogy veszélyben legyen ott kint.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Apr 25, 2017 18:41:09 GMT 1
/Nick Ralphs, Cadian Camdros, Frederick Wolf, Soul Traviz, Nick Raplhs, Marcus Hawk/
- Ellenvetés? A kérdésre nem kaptam választ. "Helyes." Gondoltam magamban. Több se kellett, futva, viszonylag nyugodt tempót diktálva láttam neki a dokkokba vezető utamnak. Közben a gépkarabély is visszakerült a kezeim közé, bár sok hasznát nem vettem. Számítottam még néhány parazita ügynökre az út közben, de csak tűzoltó és katasztrófa védelmis osztagokkal futottunk össze. Bár nem lepett volna meg ha bármelyik pillanatban fegyvert rántanak és tüzet nyitnak ránk, éppen ezért még rohanás közben felmértem az összeset, hogy tudjam hova kell majd lőni ha esetleg eljönne a pillanat. - Figyelem Narancs kód. Ez nem gyakorlat. Ismétlem: Narancs kód. Harci állásokat elfoglalni. - Üvöltötte be egyszer csak a hangosbemondó. Kissé meghökkentett, de nem tulajdonítottam neki túlzott jelentőséget. Higgadtnak kellett maradnom, egyszerűen eltereltem a gondolataim erről és tovább futottam. Végre elém tárul a hangár. Egy pillanatra el is mosolyodtam, de amint meg láttam a hajónkat már le is hervadt a vigyor a képemről. "Csodás" állapotban volt a kicsike, de jelen helyzetben talán ez is megteszi... -Figyelem Vörös kód. A bázis támadás alatt áll. Minden egység készüljön a harcra. Ismétlem: Vörös kód. Minden egység készüljön a harcra. Ennek hallatára, fejben ocsmányul elkáromkodtam magam. Tudtam, hogy ez több mint egy rutin terrorakció és rohadtul utáltam, hogy igazam van. Nagyot sóhajtottam aztán odafutottam a hajóhoz. Sajnálatos módon a többiek nem fogadták ilyen nyugodtan a hírt. - A kurva életbe! Ilyen nincs! Az első kibaszott éles bevetésemen ennyire... Fordulatból repült a pofon és már-már megelégedetten hallgattam a csattanást. Bal kézzel ütöttem. Nehogy még a végén kiexportáljam a közlegény fogsorát. - Szedje össze magát katona! Ordítottam rá a kölyökre, de ahogy befejezte, már jött is a következő. - Egy repülőbe nem veszik hasznom,amúgy is utálok egy bárkán sínylődni most meg oda kell mennünk.Ha azon a hajón halok meg rohadt mérges leszek! - Mondta a nagyfiú, miközben lába egyre erőteljesebben verte a padlózatot. Taktikát kellett váltanom. Egyrészt mert ez nem volt olyan szintű hiszti mint amit a közlegény produkált, másrészt pedig annak az átkozott csatapáncélnak hála, nem sokra mentem volna egy újabb pofonnal. Ennek érdekében egyenesen az óriás szemébe néztem és felvettem a szadista mosolyom. Igaz a sisak miatt ez nem igazán látszott, de kellett a megfelelő hangvétel eléréséhez. - Ha akar egy agymosó piócát a nyakára, hát maradjon nyugodtan. Nem gátolom meg benne. Ezt követően felszálltam a hajóra, és mit sem törődve a legénység többi tagjával, a hidra siettem. Pont ahogy vártam, a kapitány ott volt. Legalábbis a ruhájából kiindulva reméltem, hogy ő az. Előtte megálltam, vigyázzállás és a szokásos szöveg. - A hajó kommandós csapata szolgálatra jelentkezik, Uram!
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
Hogy a füttyös fülemüle fürgén füttyögne a fütyidre
Utoljára online: Feb 25, 2023 8:19:14 GMT 1
Mar 30, 2017 19:09:35 GMT 1
|
Post by RIPalmyra on Apr 26, 2017 11:46:31 GMT 1
Undorító - mordult fel Ezzel párhuzamosan az egyik ajtó mögül kilép egy nyeszlett mocskos takarító ruhás ember a folyosóra, egy már majdnem hullát támogatva. Egy pillanatig értelmetlenül néznek egymásra, mikor megszólal a hangosbemondó: -Figyelem Narancs kód. Ez nem gyakorlat. Ismétlem: Narancs kód. Harci állásokat elfoglalni.
Mivel őt nem érinti a harcállásosdi, csak még jobban sietni akar a Huntress felé, ami még körülbelül 5 percre van, ha siet. Kisebb zajra lesz figyelmes, miközben a takaritó lassan felemeli a remegő kezét kinyújtott mutatóujjal. Dratos reflexből hárít a kezével, miközben még azt se tudja mi történt. Ettől a mozdulattól a zombi szerű támadó megcsúszik, és neki esik a falnak. Ekkor figyel fel a többi fekvőre, akik mocorogni kezdenek és hirtelen gépies harsogás: -Figyelem Vörös kód. A bázis támadás alatt áll. Minden egység készüljön a harcra. Ismétlem: Vörös kód. Minden egység készüljön a harcra.Abban a pillanatban futásnak eredt, át a hányáson és emberi testeken. Menet közbe belekap a takarítóba, és hatalmas lendülettel elrántja. Az említett személyt kihúzta a támogatottja alól, épphogy el tudja kapni a felmosója nyelét. Biztos nagyon szereti vagy valami. A tisztítóeszközzel sikerült a félhullát elgáncsolnia. Szerencsétlen arca reccsenve koppanik a padlón, bár neki lehet, hogy így jobb is.
|
|
Londie
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Aug 22, 2022 10:59:21 GMT 1
Aug 22, 2016 20:47:37 GMT 1
|
Post by Londie on Apr 27, 2017 18:16:44 GMT 1
/Nick Ralphs, Cadian Camdros, Frederick Wolf, Soul Traviz/
Minden olyan mozdulatlan...rajtunk kívül senki sem maradt életben. Körülöttünk mindehol hullák, szétszakadt tetemek...ez csak hús. Talán ma estére mi is így fekszünk majd a mocskos padlón. A tekintetemmel követem, ahogy a hadnagy az egyik katona teste mellé lép, átvizsgálja. Jól hallottam? Persze, hogy jól...Paraziták. Ez valami nagyszabású terv része lehet. Közelebb lépek, és meglátom a jelenséget, ami az egyértelmű bizonyítékot adta. A rohadt életbe...Nem vagyok egy finom lélek, de ez összerántotta a gyomromat. Csak azt remélem, hogy nem sápadtam el. Undorító férgek képei lebegnek előttem attól, amit láttam, bár már nem nézek oda. A legnagyobb csapda a túlgondoló emberi agy képzelgése... Ki a fene vágyik ilyen halálra? Még csak nem is önmaga a halál pillanatában. Rémálom. Ez talán még a mantidáknál is undorítóbb. A hadnagy szavai kizökkentenek. Pislogok párat, ahogy feleszmélek. - Emberek ide! Az állomás támadás alatt áll. Ezúttal új ellenséggel állunk szemben. Nem tudunk róluk az égvilágon semmit, az viszont egyértelmű, hogy ez a pár ember csak ízelítő volt belőlük. Nem fogom feleslegesen feláldozni az osztagot az első bevetés előtt, így a terv a következő: Elindulunk a 11-es dokk irányába, közben pedig megtisztítjuk az utat az ellenséges erőktől. Ha időközben nem kapunk új utasítást, felszállunk a Twilight Huntressre. Ellenvetés? Természetesen nincs ellenvetés. Nem szívesen maradnék itt, ezekkel a hullákkal.. Körülbelül félúton járunk, amikor érvénybe lép a narancs kód. A vörös kódnál viszont már mindenki tudja, hogy ez egy invázió. Hm...igaza volt annak a lókötőnek... Minden pillanatban készen állok arra, hogy újabb parazita ügynökökkel kelljen felvenni a harcot, de erre nem kerül sor. A csapattagok közül nem mindenki viseli olyan jól a helyzetet...A Ralphs-nak nevezett tag szinte egyből kifakad, amit hadnagyunk egy visszazökkentő pofonnal jutalmaz. - Hűha... Vigyorgok a jeleneten. Pár éve lehet, hogy én is sorbaálltam volna egy pofonért, de ma már csak mókás emlék, hogy én is kaptam efféle kijózanítást. Meglehet, hogy az első gyilkolás élménye dolgozik még benne. Nem elég, hogy ő pánikol, a lovag is kifejezi a nemtetszését. A hadnagy válasza megnevettet. A páncéloshoz és a közlegényhez fordulok, amint a hadnagy továbbáll: - Mitől félnek? Jobb így meghalni, mint otthon a fotelban tespedve várni a végítéletet! Ralphs - ugye így hívják? - jobb, ha nem gyötrődik mások halálán. Még csak nem is volt önmaga a szerencsétlen, amikor torkonlőtte. Kár sajnálni. Élvezzék, hogy történik valami maguk körül! Bátorítóan Ralphs vállára teszem a kezem. Azt hiheti, lazán veszem a dolgot...Igazából csak örülök, hogy értelme van annak a hivatásnak, amit válaszottam. Így érdemes ezt csinálni. A katonasághoz kell egy kis őrültség is. Ha még nem bolondok eléggé hozzá, majd biztosan azzá válnak. Rákacsintok a páncélosra: - Maga nem ezen a hajón fog meghalni. Ez a páncél egy ősrobbanástól is megvédené! Csak nem "légibeteg"? Mi ez a hirtelen empátia bennem a többiek felé? Talán csak a jókedv...egye fene, majd elmúlik.
|
|
The First Heretic
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jul 21, 2024 14:20:15 GMT 1
Apr 9, 2016 18:35:27 GMT 1
|
Post by The First Heretic on Apr 27, 2017 19:52:19 GMT 1
Pofoncsattanásra mindannyian odafigyeltünk ahogy csattan a keze a hadnagynak majd a kisgyerekre. - Szedje össze magát katona!- mind megszeppentünk egy pillanatra még én is a sisak alatt kivéve az a nő azzal a nagy puskával.Ő kajánul nevet amikor nekem ossza a bölcselettét hogy, én is fertőzött legyek mintha ebben a páncélban lehetséges lenne.Amire nekikezdenék a mondandómnak elviharzik de így is kimondom. -Megint embereket hagyunk hátra!Megint én leszek az egyetlen aki menti az irháját?!- összeszorított fogam között haragos arcom senki nem látva köpöm a szavakat. Mindenki megint engem néz, mindegyikkel felveszem a szemkontaktus egy pillanatra a csajszi még rám is kacsint"- Maga nem ezen a hajón fog meghalni. Ez a páncél egy ősrobbanástól is megvédené! Csak nem "légibeteg"? Ekkor elindulok a hajóra felfele - Éppenséggel nem vagyok az de akkor is sebezhetőbb vagyok úgy hogy semmit nem teszek mint ha lent küzdök." lecsatolom a sisakom a rámpán felérve. Arcomon még mindig a több mint két hónapja elszenvedett sebhelyek forradásai vannak. - De ne értsetek félre nem a halált keresem!- behunyom a szemem mély lélegzetet veszek -Csak az a tudat hogy mennyi embert hagyunk hátra- megállok a beszédben hatásszünetet tartva - feldúl. Majd elindulok a hajó belsejébe.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Apr 28, 2017 20:20:13 GMT 1
Fejben már azt terveztem, hogyan vágnám fel egyes részeit a vén szatyornak. Ahelyett, hogy engem basztat, csinálhatna valami érdekfeszítőt is. A szemeimet forgatom, majd megindulok a beteg felé. Fogalmam sincs, hogy hall-e, de mindegy is… - Most felrakom a steril fedőkötést – tájékoztatom a tagot, de úgy tűnik, nem tetszik neki, mert éppen hogy csak hozzáérek ahhoz a döghöz, az eset felüvölt, és felém csapkod. Persze ez váratlanul ér, hiszen egy fedőkötés még nem ölt embert… El is talál, mire én is felkiáltok. A rohadt mocskos teliberakott francos pofádat azt… Üvölteném legszívesebben, de persze az esettel ilyet nem szabad. Így szótlanul fetrengek egy ideig, míg a fájdalom legalább annyira alább hagy, hogy ne lássak csillagokat. Mikor legközelebb felemelem a fejem, a tag néz rám. Körülbelül olyan fejjel, mint mikor a kirniek meghallják, hogy mindenkinek jut egy ember, akivel dolgozhat. Ingyen, azt amit akar... Nem éppen a legbiztatóbb… Már kelnék is fel, hogy legalább egy minimálisan hátrébb kerüljek tőle, de éppen mikor megtámaszkodom, valami robbanás rázza meg a teret, és mindketten újra a földre kerülünk. Ő sokkal csúnyábban verte be a fejét, mint én. Szerencsére nekem sikerült valamennyire kitámasztanom, szóval csak kisebb horzsolásokat és zúzódásokat szereztem. Majd az adrenalin tesz arról, hogy ezeket sem érezzem. Jegyzem meg cinikusan. Érdekes azonban, hogy a tag egy ekkora ütéstől sem rezdül meg. Mi a fasz? Ilyenkor az emberek nagy része már ájult… Ez meg talpra áll, mintha mi sem történt volna?! Mégis mi az a nyakánál, ami ekkora erőt ad neki? Egyszerre állunk fel, majd nekem az első kézmozdulat a kartávolságon belül lévő orvosos cucc felé történik. Az egyik kezembe veszek egy szikét vagy valami szúróeszközt. Kurva sokat segít majd, szemforgatás… A másikkal pedig egy nyugtatót keresek. Egy nagyon durva, erős nyugtatót. Ha van rá lehetőségem, akkor a legkevesebbet kockáztatva próbálom beledöfni, és beadni neki, majd ha végre lenyugodott, újra megvizsgálni. Ha azonban semmi esélyem, (és nem akarok túl nagyot kockáztatni, amúgy sem vagyok egy erőember, de ilyen felfokozott erővel aztán semmi esélyem ellene, miután így kiütött), akkor egyenesen a mögöttem lévő ajtóhoz rohanok, és villámgyorsan bezárom őt, hogy egyedül lehessen. Egy pillanatig megáll bennem az ütő, hogy bent hagytam a kulcsokat és a beléptetőket, de szerencsére a zsebemben volt az összes. Ahogy az összes többi felszerelésem is. Pedig biztos voltam benne, hogy el fogok valamit hagyni itt a nagy harcban… Jut is eszembe, mégis mi a fészkes fene folyik itt?! Tudatosul bennem, hogy néhány perce egy robbanás mentette meg az életemet. De azért mégsem fogok könnyezve térdre hullani, ha ez azt jelenti, hogy kemény öt perccel később fogok meghalni, mert valami komolyabb történt, mint hogy egy őrült, bogaras csávó rám támadt volna. Megvárom, míg a vén szatyor visszatér, hogy újra egy lebaszással köszöntsön, a változatosság kedvéért. Utána szépen elmondom neki a szitut, közben remélem, a kispajtás nem csesz szét mindent odabent, mert igen harapós kedvemben lettem… Csak most veszem észre, hogy azon filózok, hogy a bentről szerzett szikével hogyan filézem ki kedves felettesem. A háta mögött a füléhez hajolok, és a szájához illesztem a szikét. - Tök vicces lenne, ha végre láthatnék egy mosolyt, doktor… Bár úgy tűnik, önnek nem ez az erőssége, én könnyen segítetek ezen… - jegyzem meg lelkes hangon, majd hátralépek, és a kezemben pörgetem a szúróeszközt, mintha mi sem történt volna. - Na, mit gondol, doktor? Mit lenne érdemes tenni ezzel? – kérdezem az ajtóra bökve. – Illetve, mi történik éppen odakinn? Robbanást hallottam… - teszem még hozzá, bár nekünk jelenleg nem szabad az odakinn zajlódó eseményekkel foglalkozni, amíg nem életveszélyes vagy nem gátol bennünket. Ezzel a gondolattal várom a válaszát. Akkor is, ha sikerült benyugtatóznom. Alaposan, de óvatosan vizsgálom meg, majd igyekszem minél több adatot gyűjteni róla, míg a vén szatyor megjön. Közben igyekszem életben tartani, és arra a piócára különösen ügyelek. A biztonság kedvéért a közelembe helyeztem még egy adag nyugtatót, mert nem tudom, mire képes az az állat. Természetesen ha maradt elég erőm, akkor megpróbálom felrakni az ágyra, ahol le tudom szíjazni, hogy ha felkel, se legyen veszélyes. De ezt csak akkor próbálom meg, ha biztos, hogy ő sem bánt, a pióca sem és nekem is van elég erőm ehhez. Nem akarom ennél jobban is legyengíteni magam, mert még a végén én is kórházba kerülök. Szóval igyekszem a dolgom végezni extrém körülmények között. Anyám… Ki gondolta volna, hogy pont ekkor fog ez történni…
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Apr 29, 2017 10:08:25 GMT 1
/Kommandós csapat, Terravi, Drake Von Wardude, Izabella Jetson/
A zene rendkívül szórakoztató volt, nosztalgikus élményt váltott ki bennem. Biztos vagyok benne, hogy már hallottam. - Nagyon szépen köszönöm Terravi. A kérdésére, hogy kezeltem már-e mesterséges intelligenciát, csak bólintottam, majd helyet foglaltam a kényelmes bőrfotelben. Azzal belekortyoltam a kávémba, és böngészni kezdtem az átküldött akták egyikét. A kommandóscsapat parancsnokának aktája akadt a kezembe. Ahogy végiggörgettem rajta, halovány mosoly futott végig az arcomon. A porból az egekbe? Dícséretes. Közben megdícsértem a Terravi által készített kávét. - Nagyon finom. És milyen alapos munka... Feleltem, de valami aranyos emotikon helyett az AI képernyője vörös képernyőjét. Azon nyomban a hídra siettem. - Wardude korvetthadnagyot azonnali hatállyal kéretik a hídra! Feleltem, miután lenyomtam a kommunikációs csatornát nyitó gombot. Nem foglaltam helyet a kapitányi székemben, még nem. Amint megérkezett a pilótám, rögtön kiosztottam a parancsokat. - Terravi, azonnali hatállyal értesítse a... Ekkor szólalt meg a bemondó. Most már hivatalos. Invázió. Egy pillantra tétlenül álltam az események felett. Az egyik legnagyobb flotta állomásozik itt, és van merszük rajtunk ütni? - Módosítom a parancsot. Számolja ki, hogy az állomás ekkora tűzerő mellett meddig képes egy darabban maradni. Wardude, készüljön fel a kítérő manőverre. Harkin parancsnok utasításait követve nem avatkozunk be a háborúba, viszont amíg nem szükséges, nem ugrunk el a rendszerből. Megkerüljük az ellenséges flottát, és a ködben húzzuk meg magunkat. Majd ismét a hajóhoz szólok. - Terravi, kérem csatlakozzon a Reto-Antares számítógépére, és világítsa meg azokat a folyosókat, melyek mentőkabinokhoz, és még dokkoló fregattokhoz vezetnek. Ennek végrehajtásához kérje az állomás parancsnokának engedélyét. Mozgósítsa a pókrobotját, keresse fel a legénység tagjait, és vezesse őket a hajóra. Kerüljék a sérült folyosókat, de férjenek bele az időbe! Elhatároztam, hogy annyi embert mentünk meg, amennyit csak tudunk. Épp ezért nem ugrunk még el. Amikor megjelent a kommandós osztag, tudtam, hogy már nem sokan lehetnek odakint. - Pihenj, Hadnagy. Jelentsen. Amint meghallgattam a mondandóját, engedélyeztem, hogy lelépjen. Mérlegeltem a jelentést, a helyzet súlyosságát, aztán a hangosbemondón keresztül osztottam ki a további utasításokat. - Ralphs közlegény, készítse elő a hajó orvosi szobáját az esetleges sebesültek fogadására. Camdros hadnagy, Collins, biztosítsák a hangárt. Kísérjék fel a tűlélőket a hajóra. Terravi, továbbítsa a hajó legénységének listáját a fent említett személyeknek. Wolf, Traviz, helyezzék készenlétbe magukat, a küldetésnek még sajnos nincs vége, a parancs értelmében nem szabad megszakítanunk a küldetést, kerítsék elő ezt a Dratos Martelin nevű zsoldost. Hawk kapitány, vége. Wardude-hoz fordulok. - Addig, amíg épségben ki tud navigálni minket az állomásról, ne induljon el. Viszont izzítsa a motorokat. Egy bejövő hírás érkezett. A Typhoon vadászpilóta volt az, Izabella Jetson. - Megkapja az engedélyt a leszállásra. Kérem dokkoljon, majd azonnal jelentkezzen a Huntress hídján. Részletes jelentést kérek magától Csak ezután foglalok helyet a székemben. - Terravi, létszám és állapotjelentést kérek.
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Post by Raion on Apr 29, 2017 14:41:51 GMT 1
Terravi üzenete is aggodalommal töltött el. A kapitány hívására egyből a hídra siettem. - Wardude korvetthadnagy jelentkezik - közben vigyázba vágom magam. A narancs majd az utána következő vörös kód egyre fokozta az izgalmam. Valahogy ez a háborús időkre emlékezetet. És nem tudom miért, de örültem neki. Hawk kapitány utasításának eleget téve elfoglalom a helyem a pilóta ülésben. Becsatolom magam, indítom a fő rendszereket és a hajtóművet. Mely hangja különösen bizsergető volt ennél a hajónál. Kicsit ijesztő mikor elindítják, de valami csodás a hangja. (Ez az egy dolog, amiért igazán szeretem ezt a hajót) Fenomenális érzés 'bőgetni' a hajtóműveket, ahogy növelem majd vissza veszem a gázt. Ez nem valami szabályosnak mondható művelet, de én nagyon élvezem. Kicsit bele is remeg a gép, de ez azért mert csak most kapcsolták be. Közben megjön a kommandósok parancsnoka és nem sokkal később a Typhoon-unk pilótája is bejelentkezik. - Uram, a hajó pár másodperc múlva készen áll az indulásra - jelentem a kapitánynak. ~Végre valami izgalom~ Ha mindenki megérkezett a hajóra és a parancsnok is úgy gondolja. Engedély kérek a bázistól a hangár kapu kinyitására és amint ez megtörtént a kinyitott kapun keresztül majd nem full kraftal kiszáguldok. Előtte ez az üzenet hangzik el a legénység felé. - Kedves társaim. Kapaszkodjanak. - halk kuncogás még hallatszik aztán indultunk is. A kapitány parancsai szerint az ellenséges flottát megkerülve a Gaia ködbe repültem. Ide érkezve várom a további utasítást.
|
|