Mord
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Nov 11, 2020 21:02:34 GMT 1
May 29, 2018 19:56:35 GMT 1
|
Post by Mord on Aug 8, 2018 11:01:13 GMT 1
Enyhén felszalad a szemöldöke az épphogy elcsípett beszélgetés hallatán. Nem mintha az ilyesmi újdonság lenne számára, errefelé valahogy minden napra jut egy elrohadt végtag, az persze más kérdés, hogy az élőhöz, halotthoz, netán élőhalotthoz tartozik-e. Futó pillantásat vet a testőrre, akinek az arckifejezése meglehetősen beszédesnek bizonyul. Nem véletlen, az előtte ülő illető elviselése valószínűleg akkor sem tartozhat az egyszerűbb feladatok közé, amikor az éppen józan. Sebaj, Markus nem az érkezett, hogy bájcsevegjen vele, hanem hogy kölcsönösen kisegítsék egymást. Figyelmesen végighallgatja a másik mondandóját és nem mondhatná, hogy el van tőle ragadtatva, hiszen ez nem feltétlenül olyan munka, amire ne lehetne szinte bárkit megkérni, de hát egyrészt a pénz nagy úr, másrészről ki tudja, még az is lehet, hogy találnak valami érdekeset a sok “szemét” között. - Ilyenek ezek a megbízók, nemde? - Vigyorodik el Ben említésére, majd Kainra néz és széttárja a karját. - Részemről teljesen rendben. Még valami, amit esetleg tudnom kéne? Még nem volt szerencsém bejárni az egész épületet…
|
|
Zaranir
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Mar 24, 2019 23:33:52 GMT 1
Sept 17, 2017 22:08:11 GMT 1
|
Post by Zaranir on Aug 12, 2018 4:45:06 GMT 1
A bal testőr felfigyel a csapatleosztás hallatán és bár eddig csak azzal törődött, hogy a megbízója kontójára meg az elviselésére annyit fogyasszon, amennyi jólesik, most már nehézkesen tehet úgy, mintha nem töltenétek a következő napokat hullatakarítással. Arca érzelemmentesen komor, amin az alkohol se higít, a környezet egyik nyugodt pontja. -Nos, először annyit kell tudj, hogy én Trevor vagyok. Kezet nyújt feléd, aztán vagy elfogadod, vagy nem. -Másodszor, senki nem mer az épületben tartózkodni, így kevés dolgunk lesz. Csak azt kell eltakarítani, ami elüldözte őket. Kain arcára ráül a rosszindulat és gunyorosan bele is vág Trevor szavába. -Csak nem hiszel a pletykáknak arról a dögevőről? -Én csak abban hiszek, hogy a toronyőrök és Ben szerint is valami bujkál az épületben és addig egy szöget sem tehetünk arrébb, amíg valamit ki nem hajítunk az ablakon, ami legalább emberméretű. Aztán, hogy amit meséltek az mennyire igaz... ne menjünk bele. Mindenesetre, én sörétessel fogok lemenni, úgyhogy hallani fogjátok, ha találtam valamit. Erre iszik még egyet, majd egy fejvakarással újrarendezi fekete tincseit. Masszív termete töménytelen itallal meg tud birkózni, de a pohara távolra kerül, mára neki ennyi elég is lesz. Nem érdekli annyira, hogy mi lesz lent, a legrosszabbra van felkészülve, mert az is már egy felkészültség. -És ez a romhalmaz, ami fenntart minket, rohad szét. Meg kapsz fejlámpát. Lassan a tőmondatokra halad a beszélgetés, ami Trevor fáradtságának tudható be. Kain még nagyban szórakoztatja magát, egy épp a társaságotokon kívüli hölgyeménnyel társalogva, Dave pedig meghúzva tartja magát és félig szervilisen bólogatva támogatja Kain aktuális hülyeségét és fél szemmel téged figyelve.
|
|