Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
A pokol
Közzétéve: Nov 7, 2020 10:34:16 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 7, 2020 10:34:16 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Kígyót etetni?! Ijedten nyeltem egy nagyot. A patkányokkal még annyira nem lenne bajom, de a kígyók... BRRR. Megráztam a fejem. Utána végighallgattam Amandát.
-Hát csak tőletek is most hallottam, hogy bajkeverő, meg a gazdámtól is, és érdekelt... Ennyi az egész.
Kicsit elhallgattam, majd elvigyorodtam.
-TV-t emlegettél? Sosem láttam még egy működőt sem! Nézzünk valamit! -kértem izgatotta
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
A pokol
Közzétéve: Nov 9, 2020 19:53:34 GMT 1
Post by Ben on Nov 9, 2020 19:53:34 GMT 1
| A man chooses, a slave obeys
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
A lány arckifejezésén látszott, hogy egy hangyányit csalódott, de végül megetette ő maga Jerichot, majd a mosolya szélesre húzódott, mikor a tévét említetted. - Hector egy segg. - Zárta le a témát miközben a patkányokkal matatott. Neked ennyi információ viszont nem hiszem, hogy elég - Ha a gazdádnak is keresztbe tett akkor... á, hagyjuk... Rögtön át is tért a televízióra. - Megmutatom, hogy mit hagysz ki... Leült a TV-t tartó szekrényke elé és elkezdte kipakolgatni a DVD-it, aztán egyen megakadt a szeme. Kaján vigyorral az arcán emelte a magasba a Lucifer első évadát, majd el is indította azt. Lábujjhegyen, úgy, hogy ne takarja neked a képet visszatipegett a kanapéhoz, majd szó szerint elterült benne. A lábait összefonva a kanapé végére helyezte, a feje meg konkrétan az öledben feküdt. Ha zavart és látta rajtad, vagy szóvá tetted neki akkor átfeküdt az apja helyére és macskát megszégyenítő módon elterült benne. Kábé az epizód felénél megállította azt, hogy pattogatott kukoricát csináljon kettőtöknek aztán két tál popcorn és bolyhos takaró kíséretében vissza is tért. Az epizód végén kerek, kíváncsi szemekkel tette fel a kérdést? - Hogy tetszett? Nekem ez az egyik kedvencem. Nem tudom megunni és Tom Ellis annyira jó pasi, ahw... Szabályosan az ajkába harapott, mikor kimondta a színész nevét. - Mit szeretnél most csinálni?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 17, 2020 14:30:34 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 17, 2020 14:30:34 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg -Biztos egy segg tényleg… -nevettem- És… Ja… A gazdám nem csípi azt hiszem…
A Lucifer nevezetű sorozatot tágra nyílt szemekkel néztem, miközben kukoricát majszoltunk. Amanda a fejét az ölembe hajtotta, kicsit meglepett, de hagytam neki.
-EZ ATOM MENŐ! IMÁDOM! –visítottam izgatottan- Tiszta luxusban élsz… Megint csak nevettem, mikor a színészről áradozott.
-Valóban helyes pasi…
Kicsit elgondolkodok a kérdésén.
-Ha már helyes pasik… Mesélj a fiúról aki megmentett! Biztos romantikus lehetett az egész… -mondtam vigyorogva- Ahj… Milyen jó is lenne! Engem nem akar megmenteni a rabszolgaságtól?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
A pokol
Közzétéve: Nov 23, 2020 12:41:45 GMT 1
Post by Ben on Nov 23, 2020 12:41:45 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
- Helyes volt, azt meg kell hagyni. - mosolyodott el Amanda - Nem hiszem, hogy bármit is kiváltottam volna belőle, de szerintem szimpatikus egy fiúcska volt... Felhúzta a lábait és a térdnél átkarolta őket. - Nem ide valósi - felelte elmerengve- Talán kínai vagy japán, nem tudom pontosan. Csak azokat a kínai meséket ismerem a tévében, animáció vagy anime vagy micsoda. Ott beszéltek hasonlóan, mint amilyen szavakat ő használt néha. Sóhajtott egyet. - Nem tudtam meg róla annyit, mint szerettem volna. Végig kedves volt velem, jól bánt a karddal és értett a túléléshez. Ha itt lenne, biztos, hogy rajtad is segítene. Az utolsó mondatot jóval szomorkásabban mondja, mint a többi részét. - Nagyon sajnálom, ami veled történt - ismételte el ismét - Nem tudom, hogy tehetnék e érted bármit is. Ahogy ezt kimondta, valaki kopogtatott az ajtón. Amanda azonnal el is indult, hogy ajtót nyisson. Az őr nem volt ott, ami már alapból furcsa volt a lánynak, így a kandalló piszkavasával lépett oda az ajtóhoz. Ahogy kitárta az ajtót, egy bohóc álarcot viselő férfi pisztolyt tartó kezével találta szemben magát. Az ajtónál álló őr kiütve feküdt előtte. - Adam vagyok a liberátoroktól. Lépj el a lánytól. - Felelte dühősen - Ő nem a tulajdonod többé. Láttuk, hogy a Pirate World-iek ide hozták őket, csak nem voltunk biztosak abban, hogy ki a gazdája... Amanda azonnal ellépett az útból. - Ő a barátnőm és még csak nem is az enyém... - Arca dühös kifejezést vett fel - és soha nem vetemedék arra, hogy rabszolgát tartsak. Szisszentette hozzá. - Akkor az sincs ellenedre, hogy a lány velem tartson. Már ha szeretne. Szabad ember, saját döntésekkel. Kikísérem őt a pokol falain túlra a nyugati kapunál... Mindketten rád szegezték a tekintetüket.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Jan 26, 2021 12:03:06 GMT 1
Post by Lyzy04 on Jan 26, 2021 12:03:06 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Figyelmesen hallgatom Amanda meséjét a srácról, aki megmentette. Kicsit még irigykedek is talán, mert tényleg jó embernek hangzik az elmondottak alapján. A sajnálatára csak biccentek, ám a következő pillanatban egy férfi tör ránk. Nagyon megijeszt. Liberátorok? Elvisz? Mi…? Teljesen lefagyva bámulok rá.
-Mi…? Liberátorok? Hogy… Hogy mi? –szabad akarok lenni, de nem tudom, mit tegyek. Félek.
-Ez… Ez megint valami teszt? És… És… Honnan tudjam, hogy bízhatok bennetek? Vagy hogy biztonságban leszek ezután? Én… Én csak élni akarok… -hebegem zavartan- Ha kikerülök egyedül a sivatagba, ugyan oda kerülök, ahonnan indultam…
Logikusan gondolkozva, a szabadságom nem egyenlő azzal, hogy életben is maradok.
-Itt… Itt több esélyem van, azt hiszem…
Nem mozdulok. Félek vele menni. Félek, hogy Marcus utánam jönne.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Feb 22, 2021 14:50:52 GMT 1
Post by Ben on Feb 22, 2021 14:50:52 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
- A Liberátorok ilyen önkéntesek, rabszolgákat szabadítanak fel és menekítenek ki. Sok rabszolga csatlakozik a fogvatartóik ellen vívott harcukhoz, miután azok megszabadítják őket a láncaiktól. Felelte Amanda még mielőtt az idegen bármit mondhatott volna. Csak arra jutott ideje, hogy bólintson egyet a lány szavaira. A többi kérdésedre viszont már ő válaszolt. - Ahogy a barátnőd is mondta, kiviszünk téged és biztonságos településekre, táborokba juttatunk. Víz, élelem mindenhol van, de mindenkinek vannak feladatai is, de ha nem szeretnél velünk tartani, akkor arra is megadjuk a lehetőséget, hogy távozz. Szabad emberként. Ilyenkor adunk egy hétre elegendő élelmet, vizet és egy térképet rajta Nepal és Horizont City-vel, árusokkal. Az pedig, hogy megbízhatsz e bennem... Feltűrte a pólója ujját, amire egy kettétört bilincs volt tetolváva. - Természetesen ha maradni akarsz, akkor nem foglak kényszeríteni semmire. Az ilyesmi nem a mi fajtánk szokása... Kezdte, majd átlépte Amanda testőrét akit korábban kiütött. Már kint volt a szobából, de még egyszer utoljára visszanézett, hogy az e a végleges döntésed amit mondtál.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Mar 9, 2021 11:22:42 GMT 1
Post by Lyzy04 on Mar 9, 2021 11:22:42 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Érdeklődve hallgatom végig Adam mondandóját. Amit hallok, reménnyel és bizakodással tölt meg, egy pillanat alatt elszáll minden eddigi fenntartásom.
-Wow… Ez nagyon király! Én… Én nem is tudom mit mondjak… –felelem izgatottan és elkapom a férfi karját- Ez esetben… Azt hiszem veled tartok… Kérlek ne ölesd meg magad a gazdámmal, Garruss-al… Elég kemény diónak tűnik… Ugye nem csak egyedül vagy? Sietünk? Menjünk innen... –hadarom. A szabadság gondolata felpezsdíti a vérem, de még mindig nagyon félek. Visszatekintek Amandára is.
-Remélem, legközelebb nem ilyen körülmények közt találkozunk… Köszönök mindent! Ha elindulunk, szorosan a Liberátor mellett maradva követem.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Mar 10, 2021 14:03:25 GMT 1
Post by Ben on Mar 10, 2021 14:03:25 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Amanda búcsúzóul megölelt, mielőtt még távoztatok volna. Adam elővett egy köpenyt és finoma a válladra terítette, majd mégegyet a sajátjára. Lassú, óvatos léptekkel vitt ki téged a Kék Holdból és szűk, kiűrűlt utcákon át navigált az egyik titkos kijárat felé. Ha valamit kérdeznél akartál, csak egy "Shhhh, majd később. Nincs időnk megállni. Majd A városon kívül, a táborban mindent tisztázunk. Ott biztonságos" volt a kérdésedre adott válasza. Másodperceknek tűnő percek alatt csap meg téged a szabadság szele. Úgy vágtok át a Pokol zombik lakta részén, mintha egyszerű Vemhesek közt sétálnátok, egy rossz mozdulat, egy hangos nesz és zombi eledel lesz belőletek. De nem így történt. Elértétek a város peremét és szabad voltál. Mintha a levegőnek is más illata lenne szabadon. Ugyanolyan büdös és kemikáliával átitatott, mint láncra verve de mégis... Mégis van benne valami más. Adam hagyja, hogy pár pillanatig élvezd a frissen szerzett szabadságodat, aztán odalép melléd, hogy indulnotok kell tovább. Legalábbis azt gondoltad, hogy ezt fogja majd mondani. Hogy majd segítő kezet nyújt és bele karolva elmentek az általa említett táborig. Helyette viszont száraz és erős karok tapadnak a tarkódra, amik olyan erősen szorítják a nyakad hátulról, hogy mozdulni sem bírsz. - Olyan ostoba vagy, mint a zombik ott bent... Feleli, miközben hátrébb ránt, hogy közvetlen mellette legyél. - Szabadságot akartál, a fiúkkal megmutatjuk, hogy milyen szabad embernek lenni. Újabb rántás, de csak azért, hogy elölről tudja elkapni a torkod. A köpeny alól látod, hogy a korábban megmutatott tetoválás kezd lekopni és ekkor realizálod, hogy csak festve velt. - Add ide az összes pénzed Ribanc! Ja várj, nincs semmid... Hogy akartál így túlélni?! Míg emberfelettinek tűnő erővel a torkodat szorítja, füttyent egyet mire két másik barátja lép elő abból a sikátorból ami korábban elhozta neked a szabadságot. Az egyiknek egy gumibot, a másiknak pedig egy nehéz lánc van a kezében, amit előszeretettel és nagy erővel pörget amíg el nem találja a jobb karodat. Ahogy ez megtörténik, Adam, már ha ez volt a neve elengedi a karod, de csak azért, hogy egy hatalmas, visszakezes ütéssel illesse az arcod. Érzed, ahogy a szád megtelik vérrel és érzed, hogy az egyik fogad kimozdult a helyéről. Minden olyan gyorsan történik, hogy arra sincs időd, hogy feljajdulj a fájdalomtól és máris lesújt rád a gumibotos fazon is és addig üt, amíg térdre nem esel. Adam ekkor fellök úgy, hogy háttal lefelé feküdj a kemény talajon. Az egyik lábával keményen rátaposott a kezedre, majd oldalba rúgott és ellépett. Átadta a másik két embernek az ütlegelést. Érezted, hogy visszavesznek a korábbi ütésekhez mérten, de a tested így is valószínűleg kék zöld lesz, alig bírsz mozogni a fájdalomtól. Két lábra állni biztosan nem tudsz majd órákig, maximum lassan kúszni. Hirtelen egy ismerős hang ránt ki abból az állapotból, amikor semmit nem hallasz és nem érzel, csak az iszonyű erős és szűnni nem akaró fájdalmat. Marcus az. A "Megmentőd". - Élvezzük a szabadságot, Kutya? Milyen érzés, hogy nem véd meg senki? Tudod, egyetlen egy szóval véget vethetnék ennek, de hiszen te már.. szabad vagy. Meg amúgy is... Mit akarnék egy szökött, hűtlen kisállattól? Ekkor tartott egy ütésnyi szünetet, amit a láncos férfi ki is használt és hatalmas erővel rávágott a térdedre. Csoda, ha nem tört el. - Értéktelen, neveletlen állat vagy számomra. Felelte, miközben a hajadnál fogva felemelte a fejed a talajról. Leguggolt hozzád és mélyen a szemedbe nézve felelte. - Mi okom lenne azt mondani ezeknek az embereknek, hogy álljanak le? Hiszen szabad vagy és ők is azok. Nem fogadtál szót nekem, miért kéne megvédenem téged? Ekkor elengedte a fejed és hátat fordított, majd lassú, felezett léptekkel elindult vissza a város felé. Adamék nem ütöttek tovább, egyelőre, így ha mondani akartál valamit Marcusnak, vagy odamenni hozzá, ez az első és az utolsó alkalmad rá...
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Apr 4, 2021 20:28:43 GMT 1
Post by Lyzy04 on Apr 4, 2021 20:28:43 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Csodálatos érzés volt a szabadság… Addig a pár másodpercig, amíg tartott. Túl naiv voltam… megint. –csap belém a felismerés, mikor az a hazug rohadék és a haverjai nekem támadnak. Hamar sírva fakadok, mert nem bírom a fájdalmat… Próbálok összekucorodni amennyire csak lehet. Marcus érkezésére és távozására szinte semmit nem reagálok, csak kivörösödött, könnyektől áztatott, fájdalmat sugárzó arccal nézek rá, ahogy az egész testem remeg a kíntól. Nem csak simán szenvedek az engem ért ütésektől és rúgásoktól, de rettegek is. Fogalmam sincs, mit kezdjek most magammal… Meg fogok halni? Valószínűleg… Levegő után kapkodok, de még az is fáj. Szúr a mellkasom és mintha kést döftek volna a szívembe… A világ homályos, a színek mind szürkébe váltanak… Hamarosan elájulok a pánikroham okozta oxigénhiányban és ernyedten fekszek tovább ott, ahol a porba rogytam.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Apr 12, 2021 9:23:44 GMT 1
Post by Ben on Apr 12, 2021 9:23:44 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Lágy, simogató érintésekre ébredsz amelyek a nyakadat és a meztelen gerinced simogatják, illetve a hajadat cirógatják. A fejed valaki ölében fekszik. Egy pillanatra megcsap a hideg, ami egy picit kiránt a reggeli kómából, de a fájdalmtól alig bírsz mozdulni azt viszont realizálod, hogy a temérdek, a sebeidet takaró orvosi kötéseket és a nyakad körül díszelgő nyakörvet leszámítva anyaszült meztelen vagy. A fájdalom, amit minden apró mozzanatnál érzel így is iszonyú erős, ugyanakkor tompa. Valami fájdalomcsillapítót kaphattál, amíg ki voltál ütve ami egy kicsivel elviselhetőbbé tette az elviselhetetlent. - Jó reggelt Csipkerózsika. - Marcus, a gazdád hangja volt az amit ébredés után először hallottál. Ezúttal viszont nem szigorú volt, hanem pont olyan hízelgő mint az első találkozásodkor. Hiába ismerted a jellemét, a simogatás és a kedves hangok jól estek számodra a nem is olyan rég (vagy rég? Fene sem tudja meddig voltál kiütve) történtek után. A férfi rendkívül nagy óvatossággal simogatja a meggyötört tested, a kötések körül pedig még a szokásosnál is finomabban bánik velük. - Kellet ez az egész neked, hmmm? Megéri egy ilyen világban szabadnak lenni? Bárki, bármikor elárulhat. Nem jobb érzés a Gazdád védő karjaiban tartózkodni, aki megvéd a minden rossztól ami ebben a rothadó világban történik? Nagyon remélem, hogy ott kint, mikor rám néztél épp azt akartad ecsetelni. Esedezni, hogy mennyire sajnálod amit tettél és bocsánatért könyörögni. Még ezeket a szavakat is finom hanggal mondja ki. Ujjaival kihúzza az arcodba hollot tincseket és az orcád kezdi simogatni. Ha akarnál, sem tudnál szabadulni a férfi öléből. A fájdalom túl erős.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: May 1, 2021 11:21:19 GMT 1
Post by Lyzy04 on May 1, 2021 11:21:19 GMT 1
#s://i~imgur~com/EP7U6Cz~jpg Édes simogatásokkal vegyült fájdalommal ébredek. Mindenem sajog és a fejem is nehéz, nem igazán tudok mozogni, de nem is próbálok túlságosan. Érzem, hogy meztelen vagyok és hamar Marcust is felismerem a hangja alapján. A szavaira egy kis ideig nem mondok semmit, csak élvezem a biztonságot, amit a jelenléte nyújt. Kimondhatatlanul hálás vagyok most neki… A védelme elképesztő jól esik. Gondolni sem tudok arra, hogy ki is ő valójában, és hogy eleve miatta vagyok itt, egyszerűen hálás vagyok neki, amiért megmentett.
-Igen uram… Sajnálom uram… Meg sem érdemlem, hogy ilyen megbocsátó legyen velem, de kimondhatatlanul hálás vagyok. –mondom megalázkodóan és erőtlenül, de nagyon őszintén, és közben csak reménykedek, hogy nem ver meg durvábban, mint azok a fickók- Nagyon nagy hülyeséget csináltam… Engedje meg, hogy jóvá tegyem valahogy a szolgálataimmal…
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: May 25, 2021 15:07:48 GMT 1
Post by Ben on May 25, 2021 15:07:48 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Ahogy erőtlenül kiadod az első szavakat, a simogatás is abbamarad egy pillanatra, a mondandód közben azonban ismét érezheted magadon a gazdád simogatását. A szavaid vége után egy halk kuncogást hallasz. Marcus a középső és a mutató ujjával a gerinced mentén lassan, váltogatva lépkedni kezd. Ha elér a hátad végére, egy simítással visszacsúszik az elejére és ezeket a lépéseket ismételgeti. - Tudod kedves kiscicám, jelenleg értéktelen vagy és ilyen állapotban nem kellenél senkinek sem. Nem tudnál jelenleg semmit jóvá tenni sehogy, nemhogy a szolgálataiddal. Mindenki, ismétlem mindenki, akinek van egy kis józan esze, az ott hagyott volna téged zombieledelnek. Arra sem lenne erőd, hogy kússz, még te is ott hagytad volna magad. A hanglejtésén nem változtatot, nem kiabált, mégis tudtad, hogy mennyire haragszik rád. - Mindenki ott hagyott volna, csak én nem. Már így is az életeddel tartoztál nekem, de most duplán. Kétszer is megmentettelek, kétszer is életben vagy, MINDKÉTSZER miattam vagy életben. Csak én vagyok neked, kedveském. Csak én és senki más, jobb ha ezt - ekkor a mutatóujjával homlokon bökött - a kobakodba vésed. Még nem tudom, hogy hogyan, de le fogod szolgálni azt, hogy most egy ingyenélő szemétdarab vagy, abban biztos lehetsz. Ekkor bárminemű előzetes figyelmeztetés nélkül felállt, a fejed pedig ezáltal a puha kanapéra huppant. Még így is fájt ez az apró "ütődés". Amint kinyitod a pillanatnyi fájdalomtól összezárult szemeid, megpillantod őt a szoba másik végében. Épp két kutyatálat tölt fel, az egyiket vízzel a másikat pedig valami forró sült hússal. - Nem érdekel hogyan, de gyere ide és egyél. Ez parancs volt, éhes is voltál és ha nem lettél volna, akkor is kénytelen lettél volna az utolsó falatot is legyűrni. Nem tudod, hogy mikor kapsz majd legközelebb enni úgysem. - És közben találd ki, hogy mire vagy így nekem hasznos és, hogy hogyan teszed jóvá... Annyi időd van, amíg az utolsó darab húst le nem gurítod a torkodon. Ahogy kimondta a szavait, visszaült a kanapéra és a keresztbefont lábait feltette az asztal tetejére és hátradőlve figyelte az esetlen próbálkozásaid.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Jun 27, 2021 21:15:58 GMT 1
Post by Lyzy04 on Jun 27, 2021 21:15:58 GMT 1
#s://i~imgur~com/EP7U6Cz~jpg Minden szava súlyos nehezékként hat rám. Tudom, hogy semmi oka életben tartani engem és ezért halálra rémít, hogy mégis élek. Figyelmem az étel és víz kelti fel, ami azonnal magához vonz, még parancs se feltétlenül szükséges.
-Igenis, uram… -nyögöm.
A tagjaim nehezen mozdulnak és nagyon meg kell erőltetnem magam, de végül eljutok a tálakig a földön térdepelve. A nyelés is kínszenvedés, mégis annyira jól esik a frissítő folyadék és a tápláló hús. Nem tudok gondolkozni, nem tudom, mit mondjak Marcusnak. Ahogy az evés végére érek kissé felülök és a férfira nézek, majd elfog a pánik. Mit mondjak? Mire vagyok jó? Nem vagyok jó semmire! –fut át az agyamon. Majd valami hirtelen ötlettől vezérelve…
-…Felderítő? –teszem fel a kérdést- Amint… Amint megerősödöm, akár az életem is kockáztatom az uramért… Alig pár nap elég, hogy rendbejöjjek… De addig is, amire képes vagyok, azt megteszem magáért… Bármit. Nincs hová mennem… A hálám magához köt. Megmentett… És adott még egy esélyt, miután balga mód szökni próbáltam… Ezért nem lehetek elég hálás.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Jul 12, 2021 16:44:45 GMT 1
Post by Ben on Jul 12, 2021 16:44:45 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Marcus elneveti magát a szavaid hallatán, majd gúnyosan elismétli amit mondtál. Egyértelműen másra gondolt. - FeLdErÍtŐ. De végül nem üt meg, sőt ennél jobban még csak le sem szid, ami több, mint amiben egy ilyen nemtetszés után reménykedhettél. Arra pedig, hogy pár nap és rendbe jösz csak ennyit felel: - A saját érdekedben remélem, hogy így van. Nem tudtál arckifejezést leolvasni az arcáról, ami méginkább aggasztó volt, mintha tudnád, hogy dühös, mérges, csalódott, vagy épp valami pozitív életérzést tükröz. Nem sokkal az esetleges válaszod után kopogtatnak az ajtón, Marcus pedig mit sem törődve azzal, hogy anyaszült meztelen vagy ajtót nyit, mire két, nagyon foszlásnak indult vemhes lép be egy ládát cipelve. Az erőlködésükből két lehetséges következtethetsz ki: Vagy iszonyú nehéz a tartalma vagy pedig a vemhesek izomzata sorvadásnak indul idővel. Ezutóbbi elég valószínűtlen, hiszen pont, hogy egy, az általuk épített, fenntartott és őrzött városban "élsz" jelenleg. Egészen addig, míg Marcus egy csettintéssel nem jelzi, hogy illik kiszolgálni a vendégeket, majd a hűtőre mutat. Nem tudod, hogy hogyan fogod tudni ilyen állapotban frissítővel és étellel kínálni őket, Marcust viszont szemmel láthatóan ez nem érdekli. - A Főnök ajándéka. Nemes egyszerűséggel elnéztek feletted, ha odajöttél hozzájuk. Úgy tettek, mintha ott sem lennél, vagy mintha nem lennél több egy egyszerű háziállatnál. Az ő felfogásuk szerint egyedül Marcus volt az egyedüli ember a teremben. Egyedül a kevésbé beszédes vette el a poharat, azonban amit belekortyolt megállapította, hogy nem ízlik neki és a maradékot rádöntötte, majd a fejedre tette a poharat, mintha egy kávézóasztal lennél. Innentől rólad sem vett tudomást. - Mondtam már, hogy nem kérek a kompenzációiból. Hectort akarom, vagy pedig azt amiben megegyeztünk! Ez egyiknek sem tűnik... A vemhes megtörölte a száját, a rothadó arca miatt gyakran csorgott a nyála. - Nem, valóban nem az, viszont a Főnök szerint értékelni fogod... Azzal felpattintotta a zárakat és egy erőteljes rúgással felborította a ládát, amiből fejek gurultak ki, egyik sem vemhesé. Jó sok minden történt, amíg el voltál ájulva. - Hector emberei. Legalábbis azok voltak. A város és a Viperák ezennel teljesen tiszták a kis szarházi befolyása alól. A gazdád elismerően tapsolt, az arckifejezése azonban változatlan volt. - Ha nem ismerném a Viperákat, azt hinném, hogy ez valami különleges üzlet volt aminek Hector nem látta kárát. De a régi idők emlékére, legyen, hiszek nektek. Az ügyet ezennel lezártnak tekintem, holnap pedig távozom. Visszatérek a parkba, de... Ekkor rád pillantott. - A kutyám viszont beledöglene az utazásba. Kicsit csintalan volt, nem igaz? Aztán értelmet kellett nevelnem bele. Ekkor hagyott egy kis szünetet, hogy válaszolj. - Itt hagynám... megörzésre. Reményeim szerint a Keller lány jó gondját viseli majd. Aztán utánam hozzátok, egy karcolással sem többel, mint amennyi már van rajta? Amanda. Ezek szerint nem hagyott fel azzal, hogy kémnek használna téged. - Mit szólsz, Kutya? Kibírod azt a pár napot a gazdád nélkül? Jól fogsz viselkedni, igaz?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Jul 22, 2021 16:15:01 GMT 1
Post by Lyzy04 on Jul 22, 2021 16:15:01 GMT 1
#s://i~imgur~com/EP7U6Cz~jpg Mikor Marcus kinevet, összébb húzom magam, arra felkészülve, hogy megint megüt… De nem teszi. Sőt, még csak le sem szid… Ennek most őszintén örülök. Bár ötletem sincs, mit tehetnék… Sok időm nincs gondolkozni, mivel vendégeink érkeznek. A vemhesek egy hatalmas és nehéz ládát hoznak be, engem pedig a gazdám arra utasít, hogy frissítőt szolgáljak fel… Magam sem tudom hogy, de remegő lábakkal és némileg szédelegve felkaparom a testem a földről és egy tálcára kiveszek ételt ’s valami ihatót majd feléjük nyújtom fejet hajtva amennyire tudom. Igazából nem zavar, hogy elnéznek felettem, legalább addig sem engem bámulnak… Azonban a fejemre tett poharat azonnal leveszem, mert tudom, hogy máskülönben csak leesne és összetörne. A kiborított fejek látványára hátrahőkölök és elfordulok, mert a hányinger kerülget tőlük. Végigfut a hátamon a hideg, de sikerül állva maradnom és leraknom a tálcát, mielőtt azt is elejtem. Nagyon szédülök és minden erőmre szükségem van, hogy talpon maradjak, de rettegek bármit is csinálni. Mikor Marcus rámnéz, fejet hajtok.
-Igen gazdám…
Majd ahogy ismét engem kérdez, ugyan olyan engedelmesen és megalázkodva válaszolok.
-Igen gazdám, ígérem nem okozok több gondot.
Némi örömmel tölt el, hogy többet lehetek Amandával, mivel nagyon kedves lány.
|
|