Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 18:12:25 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 18:12:25 GMT 1
| A man chooses, a slave obeys
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Amanda a kérdésedre megcsóválta a fejét, majd megfogta a kezed. - Itt... nem. Finoman a Kék Hold irányába terelt, mely belülről is kocsmaszagú volt, de ennek ellenére elég puccos hely volt. A Gödör feliratú szobát leszámítva. Onnét vér és verejték szaga áradt ki, valószínűleg amolyan aréna lehet, mikor működik. De most kora reggel van, nem mostanában szokott beindulni ez a hely. Vendégből sem bővelkedett nagyon a hely. Valakik még ki voltak ütve a tegnap estétől, mások pedig sült kolbászt reggeliztek. Valószínűleg ez a hely csak ezekben az órákban ilyen nyugodt. A helyen több helyen zászlók lógtak, mindegyikbe két egymásba fonódó, vörös keresztes vipera volt hímezve. Amanda az egyik félreeső, két fős asztalhoz "húzott" majd helyet foglalt. A csapos azonnal megközelített titeket. Egyértelműen jól láthatóak volta rajta a fertőzés jelei. Vemhes, a szürkés érdes bőre elárulja. De ez a vemhesek városában egyáltalán nem meglepő. - Manda! Hát téged is látni még errefelé? Azt hittem, hogy Walter távol tart minket tőled! A szokásosat? Mi lelt téged? Megmondom őszintén, belőled nem néztem volna ki, hogy rabszolgát tarts... - Nézett rád kíváncsi pillantással - Mondjuk az, hogy ilyen rétegesen öltözteted az annyira rád vall. Mindig a jót keresed az emberben, mi? Úgy néz ki téged a "társadalmi rangod" miatt meg sem kérdez, konkrétan levegőnek néz. Lehet bunkóság, lehet szokás. - Túl sok dolog és túl kevés idő van arra, hogy mindent elmeséljek Robb. Most a városban leszek egy darabig, mindenképp beugrom. Igen, a szokásosat, Shannon-nak pedig azt, amit szeretne. - Amanda... Kibaszott...Keller! Baromi nagylelkű vagy, mint mindig! - Azzal egy baráti csókot nyom a homlokára - Hiányoztál. Ekkor végre méltóztat észrevenni téged is. - Mit hozhatok a hölgynek? Amint leadtad a rendelést, magadra hagy benneteket. Amanda megvárja a kiszolgálást, addig nem nagyon kezd el beszélni. - Akármilyen furcsa is, de itt születtem meg. Egyenesen a Viperák klánjába. Nem mi vagyunk a jófiúk. Drogokat árulunk, védelmi pénzt szedünk és betörjük a köcsögök arcát akik nagyobbnak hiszik magukat. De ez nem jelenti azt, hogy szar alakok is vagyunk. Apa úgy tekint ránk, mint üzletemberekre. Én megmondom őszintén, hogy nem érzem magaménak ezt az egészet, de ők a családom. Nem a legtökéletesebb, de az enyémek. Szeretem őket. Még akkor is, ha ezt - ekkor végig mutatott magán - nekik köszönhetem. Egy Hector nevű férfi nagyon szép summával átverte apát Swamptownban, innen nyugatra és ezért ő és az emberei elindultak, hogy kiverjék belőle a szart is. Én azért tartottam velük, mert motorozni akartam. Olyankor megcsap a szabadság szele és... Ekkor leteszi a poharat amit az imént emelt csak fel. - Elnézést, ezt nem kellett volna... Nyelt egy nagyot és folytatta a történetet. - A kocsmárosnak volt egy rendkívül cuki sráca én pedig már nagyon vártam a társaságra. Minden rendben ment volna, de a Szellem törzs megtámadott minket... Meg...megölték a fiút engem pedig elvittek, hogy szarrá erőszakoljanak és valószínűleg az én fejem is egy karón végezte volna. Egy Fuse Katsu nevű srác mentett meg... Neki köszönhetem, hogy élek és neki köszönhetem, hogy újra együtt lehetek apával. Remélem jól van. Annyival tartozok neki, amit egy élet alatt sem tudok majd vissza fizetni... Sajnos elváltak az útjaink, mert nem mehetett Swamptownba, de talán jobb is. A srác anyja engem okol a fiú haláláért. A rossz kislányt aki elcsavarta a fejét. Ezeket - mutat az arcára - neki köszönhetem és kurvára meg is érdemeltem. Ha meg tudtam volna ülni a seggemen talán a srác is életben marad... Nagyot nyelt és lehúzta egyben az italja maradékát. - És te? Neked mi a történeted? Nézett a szemedbe, te viszont nem voltál biztos abban, hogy Shannon a szolga vagy Shannon az egykor létező ember meséjét kell elmondanod neki.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 18:35:03 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 18:35:03 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Amanda valamiféle külön bárba vitt, ahol a pasas a pultnál azt hitte, hogy az ő szolgája vagyok, de nem szóltam semmit. Alkoholmentes italt kértem, majd leültem Amandával. Végighallgattam, majd a történet befejeztével nagyot sóhajtottam.
-Részvétem… Tényleg. –belekortyoltam az italomba- Az én mesém se szebb… Röviden… Fél éve lemészárolták a szüleim és a két testvérem, majd egyedül bolyongtam a kietlen vidéken. Tegnap megmentett a savas esőtől egy férfi és a szolgájává tett. Ennyi… Inkább… Nem megyek bele a részletekbe…
Megittam az italom elég gyorsan, majd megint sóhajtottam.
-Vissza kéne mennem… Nem merek tovább távol maradni. Nem akarom, hogy a gazdám megint megverjen… Így is fáj mindenem… Szeretnék… Megfelelni neki… -mondtam kissé megtörten és felálltam a helyemről. -Köszönök mindent. Kedves lány vagy… Vigyázz a családodra.
Ezekkel a fájdalmas szavakkal búcsúztam tőle, majd elindultam vissza Marcushoz.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 19:03:03 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 19:03:03 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Amanda szomorúan hallgatja végig a történeted rövid összegzését. Biztatás gyanánt megszorítja a kezed, ha hagyod neki. Amikor mondod neki, hogy nem mész bele a részletekbe, csak annyit mond, hogy "Érthető". Amikor mondod, hogy vissza kéne menned a tekintete még bánatosabb lesz, mint eddig volt. - Megértem... - felelte halkan - Kitartást... A bejáratig azért elkísérlek. Ezután feláll az asztaltól és fizetés nélkül távozik. A Viperáknak valószínűleg nincsenek ilyen kötelességeik itt és mivel téged épp az egyik tulajdonának néztek, neked sem kell. Amúgy sem tudnád miből, a fehérneműre az összes cented ráment. A Törött korsó bejáratánál visszaadod neki a kabátot, mire a lány váratlanul átölel. - Egy ideig itt leszek a városban. A Kék Holdban van a szállásom, keress meg ha társaságra vágysz. Vigyázz magadra. Azzal felemelte a sáros motorsisakját és a gép hátuljára helyezte, majd eltolta a járművet az épület mögé és eltűnt a tömegben. Valószínűleg visszament a bárba, de te azt már nem láttad. Hív a kötelesség. Amikor bekopogsz a gazdádat nem épp a legjobb hangulatában találod. A falon egy repedés van, ami alatt pedig egy összetört szék. Ennek ellenére beengedett. Dühösen kifújta a levegőt és érdektelenül feltette a kérdést: - Milyen volt a délelőttöd, Kicsi? Miközben odavágta eléd a láncot, hogy csatold vissza a nyakörvedre és láss hozzá a rendetlenség feltakarításához. - Remélem jobb, mint nekem...
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 20:25:33 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 20:25:33 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Bólintottam Amandának.
-Kereslek, ha úgy adódna…
Búcsúzóul megölelt, ami kissé meglepett, de nagyon jól esett. Utána visszamentem Marcushoz, aki kissé szétzúzta a szobát. Még jó, hogy nem voltam itt… Lerakom valahova a ruhát, amit vettem, majd felcsatolom magamra a láncot és nekilátok takarítani.
-Köszönöm, kellemes volt, gazdám. Ettem és körbenéztem az árusoknál. Beszélgettem egy kicsit egy fiatal nővel. Nagyjából ennyi, uram. Hálás vagyok a lehetőségért, gazdám. –nem mertem kockáztatni megint azzal, hogy kihagyom a sok „gazdám” vagy „uram” megnevezést- Remélem megfelelő dolgot választottam és magának is tetszeni fog. –itt a ruhára mutattam- Illetve… Megkérdezhetem, hogy mi dühítette így fel, gazdám?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 20:49:30 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 20:49:30 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
- Semmi olyan, amin törnöd kéne az agyad. Egy Hector nevű férfi elég csúnyán keresztül húzta a gazdád számításait, de szerencsére itt vagy, hogy komfortérzést nyújts neki, igaz? A ruhára pillantott. - Bújj bele, gyorsan! Kíváncsi vagyok. Amint ez megtörtént megeresztett egy hangos füttyszót, majd a láncodnál fogva közelebb húzott magához. Végigtapintotta az anyagát. Olcsó volt és neked sem volt a legkényelmesebb viselni, de abból a pár centből mégis mit vártál? - Ezeket különleges alkalmakkor fogod viselni. Vigyázz rájuk jól. Hátradőlt a székében és kiadta a következő parancsot. - Most pedig segíts levezetni a stresszt. Közben mesélj. Ki volt az a lány akivel beszélgettél? Remélem csupa jót mondtál neki a gazdádról...
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 21:01:00 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 21:01:00 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Sosem volt rajtam ilyen ruha azelőtt, de jól esett a dicséret. Még ha kissé kellemetlen is volt, hogy Marcustól jött…
-Hát… A lány neve Amanda, gazdám. Amanda Keller, azt hiszem. –nyeltem egyet, majd finoman végigsimítottam Marcus feszült izmait, ’s kellemes masszírozásba kezdtem. Még anyukám tanított pár olyan fogást és mozdulatot, olyan pontokat, amelyek segítenek a stressz levezetésében- Nem mondtam magáról semmi rosszat, csupán annyit, hogy szeretnék megfelelni az igényeinek, uram. –pár perc masszírozás után kissé tanácstalanul néztem rá- Kívánja, hogy… Máshogy tegyek a kedvére, gazdám? –kérdeztem zavartan- Ha igen, akkor kérem, mondja el, mit tegyek, mert nincs… Efféle… Tapasztalatom, de jól akarom csinálni, hogy kedvére tegyek, gazdám.
Közben, ha engedi, az ölébe ülök szemből.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 21:30:50 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 21:30:50 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
A gazdád viszonozza a simogatásokat, egészen addig, míg meg nem említed Amanda nevét. A Keller szó hallatán elvigyorodik, majd az ölbeülést rásegíti azzal, hogy erősen belemarkol a hátsódba és odahúz magához. Tapogatni és fogdosni kezd, akármit is mondtál neki, nagyon boldoggá tetted. És mikor megkérdezted, hogy hogyan teheted őt még boldogabbá, a fülig érő vigyora még szélesebbre húzódott. Az ujjaival összezárta a szádat és letolt magáról a székről a földre. Kicsatolta az övét. - A szád egészen biztos, hogy segít majd ellazítani engem. - Felelte vigyorogva - Először megmutatod, hogy mire képes, aztán elmeséled nekem, hogy mi mindent tudsz Amanda Kellerről. Aztán hagyta, hogy végezd a dolgodat és mikor végzett veled sem mondta, hogy vesd le a hálóruhád. Leült a székére és elé ültetett, természetesen szigorún a térdeiden. A fejed a lábaira hajtotta és simogatni kezdte a hajadat. - Most pedig mesélj nekem Amandáról. Az apukája elég csúnyán helyben hagyott Hector miatt... Ha nem lennél nekem, valószínűleg betörtem volna az orrát feszültségemben. Örülsz annak, hogy itt vagy nekem?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 21:48:25 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 21:48:25 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Megnyugodtam. Nem bántott engem. Most egész finoman kezelt, mondjuk nem csoda, hisz épp a kielégítésére készültem. Nem vagyok full ratard szexuális téren, csupán még sosem csináltam ilyeneket. Nagyon fura volt az íze, és igen kellemetlen a mérete, mert nehezen fért a számba, de túléltem a dolgot. A kezemmel is rásegítettem. Nem volt vészes, és örültem, hogy elég jól csináltam. A fejem a lábára hajtotta és azt kérte, hogy meséljek Amandáról.
-Nem beszéltünk túl sokat, de elmondom amit tudok, gazdám. A vipera klán egy tagja, nemrég nagy bajba keveredett a szellemekkel. A fiúját megölték, őt pedig egy Fuse Katsu nevű srác mentett meg, akitől később elvált. Sok kínt élt át, többször is megverték és a szellemek majdnem megerőszakolták. Pár napig itt lesznek, a szülővárosában.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 22:16:32 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 22:16:32 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Marcus figyelmesen hallgatta végig ahogy Amandáról meséltél, közben a hajadat simogatta. Amint végeztél a mondandóddal parancsba adta, hogy segíts neki felöltözni, illetve azt, hogy vesd vissza az alap "ruhádat", ezt pedig pakold össze. Az állát kezdte el vakargatni. Jól látszott rajta, hogy gondolkodott valamin. A szeme egyértelműen csalódottságról árulkodott. Azt remélte, hogy jóval többet tudsz Amandáról. Egy pillanatra az ostorért nyúlt, de csak azért, hogy reakciót provokáljon ki belőled, ha esetleg elhallgattál volna tőle valamit. - Jól bántál Amandával? Kedvel téged? Tette fel a kérdéseit végül a válaszod után pedig csak bólintott. - Melegíts fürdővizet. Le kell mosnod rólam a mocskodat.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 22:41:09 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 22:41:09 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Ahogy kérte, levettem a ruhát, majd felcsavartam magamra a rongyot. Ezután felöltöztettem őt, miközben beszélt hozzám. Ahogy az ostorért nyúlt, összerezzentem és a kezeimmel az arcom védtem.
-Esküszöm nem emlékszem többre, gazdám! Kérem, higgyen nekem! –hadartam félve, és hál’ istennek végül nem csapkodott meg.
-Igen uram, azt hiszem, kedvel. Azt mondta, hogyha szeretném, nyugodtan keressem fel.
Elkezdtem vizet melegíteni és a kádba önteni a forró folyadékot. Mikor már nagyrészt megtelt, ellenőriztem a hőmérsékletét, majd Marcusra mosolyogtam.
-Remélem így megfelel, gazdám.
Miután beleült, gyengéden megmostam, közben pedig ismét átmasszíroztam az izmait.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 23:08:22 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 23:08:22 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Miközben mosdattad kiadta a további utasításait. - Ha itt végeztél, ismét meglátogatod és addig nem jössz vissza, míg mindent meg nem tudsz Hector szállítmányáról. Tudni akarom, hogy tényleg nem kapták e vagy a bolondját járatják velem... Tudni akarom, hogy Hector mit csinált vele ha nem kézbesítette. És ezen kívül minél több mindent meg fogsz tudni nekem Walterről és a Viperákról. Ekkor felemelkedett a kádból és kiszállt belőle. Széttárta a karjait, hogy meg tudd őket törölni majd a gönceiért küldött, amiket természetesen neked kellett rá adnod. - Mire ma este visszatipegsz hozzám, mindent tudni akarok a Keller lányról. De előtte... Hoztam neked valamit. Kivett a hátizsákjából egy törött rádiót. A benne lévő kábeleket kell csak összeforrasztani vagy kötözni benne és újra zenélni fog. Ezt ránézésből megállapíthatod, ugyanis a burkolata hiányzik. - Javítsd meg. Azt mondtad értesz a szereléshez, szóval nem lesz nehéz... Csavarhúzót és semmi mást persze nem ad hozzá. A kardját kezdte élesítgetni amíg dolgozol. - Minden világos a Keller lánnyal kapcsolatban? Tette fel az utolsó kérdést, mielőtt újra az utadra engedett volna. Az ajtóban viszont még egyszer megszorítja a kézfejed. - Majdnem elfelejtettem! - erősebben szorította, ott ahol a bilincsek kikezdték a bőröd - Ha még egyszer eltakarod a testrészed, amit meg akarok büntetni, eltöröm a karod és rajta az ujjaidat! Világosan beszéltem?! A helyeslő válasz után egy közepeset lök rajtad az ajtó irányába. - Ne okozz csalódást. A saját érdekedben!
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 3, 2020 7:31:03 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 3, 2020 7:31:03 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Megtöröltem a pasast, majd fel is öltöztettem. Azt parancsolta, hogy kémkedjek. Elmész te a picsába... Nem sokkal utána egy rádiót adott nekem, hogy megjavítsam. Elég egyszerű szerkezet, szóval hamar végeztem vele. Végre valami, amit élvezek is.
-Nincs kérdésem, gazdám.
Mielőtt elmehetten volna, újból megfenyegetett. Felszisszentem ahogy megszorította a kezem. Ijedten bólogattam, és amint elengedett, már siettem is elfele. Felkerestem Amandát, és amint biztonságba értem vele, mélyet sóhajtottam.
-Most van időm veled beszélgetni. Remélem nem zavarok.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 3, 2020 10:50:16 GMT 1
Post by Ben on Nov 3, 2020 10:50:16 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Amandát a saját lakrészén találtad a Kék Hold emeletén. Nem volt nehéz megtalálni a Keller lakrészt, hisz az volt az egyetlen az első emeleten aminél biztonsági őr is állt. Amikor be akartál menni, megmotozott. Talán jobban is a kelleténél, amit az elégedett mosoly az arcán csak megerősített. Az előszobába beszélgetés hangja szűrődött be a nappaliból. Egy mély férfi hang, még a gazdádénál is mélyebb. - Hector rendesen keresztbe tett nekünk. Marcus nem kér a kompenzációból, az árut pedig úgy véli, hogy elhagyta... Kár volt megbízni benne és elfogadni a némber pénzét... Az ajtó nyitására a férfi hang azonban elnémult, egészen addig míg be nem léptél a szobába. Amanda egy jóganacit és egy sportmelltartót viselt csupán, macskás zoknival és törökülésben ücsörgött a kanapén. Az apja a kandalló melletti fotelben szürcsölgette a whiskey-ét. Testalkata a gazdádénál is izmosabb volt, magasabb is volt nála. Az alacsony Amanda biztos, hogy az anyukája magasságát örökölte. Volt egy harmadik, jóval halálosabb személy is a teremben. Egy terrárium volt a szoba végében, benne pedig egy fekete mamba pihent. - Mit hallottál? - vont kérdőre rögtön a férfi - Találd meg a nyelved gyorsan, vagy... - Apa nyugi már - Amanda rögtön felugrott a kanapéról - Ő Shannon, a barátnőm. Ő nem bánt... Hozzám jött, megígértem, hogy bármikor megkereshet. Nem akar ártani nekünk. A férfi először szigorúan végigmért, majd felállt a székéből. Ő is - mily meglepő - a viperák kabátját viselte, csak ennek a gallérjába egy korona is volt hímezve. Walter Keller valamilyen vezéregyéniség lehet. - Akkor később visszanézek. Biccentette Amanda felé, rád pedig rosszalló pillantásokat vetett. Nyilván valami komoly dolgot zavartál meg. A lány első dolga az volt, hogy keresett egy bő felsőt neked ami nem dörzsöli a korbács által ejtett sebeket, majd arrébb csusszant a kanapén, hogy te is oda férj. - Nyugi, nem haragszik... Nem rád. Mi szél hozott?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 3, 2020 21:23:25 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 3, 2020 21:23:25 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Mikor Amandához mentem, a lakosztály előtt álló őr megmotozott annak ellenére is, hogy semmi nem volt rajtam szinte. Próbáltam kissé elhúzódni a kéretlen érintésektől, de nem ellenkeztem nagyon. Végül beengedett. Egy, még Marcusnál is nagyobb férfi társaságában találtam Amandát. Rögtön letámadott, de a lány közbevágott apja szavába és kimentett a helyzetből, még mielőtt bármit mondhattam volna.
-Hű... Az apukád kicsit megijesztett. Mitől ilyen felbőszült? –kérdeztem a kanapén ülve. De rég voltam ilyen kényelemben…- Amúgy csak látogatóban. Örülök, hogy lehet egy kis szabad terem és nem kell a gazdámhoz rohannom. Szóóval beszélgethetünk rendesen! És… Ahj, nagyon köszönöm a ruhát. Utálom a meztelenséget… Folyton zavarban vagyok tőle… Mindenki engem bámul… -sóhajtottam- Kérdezhetek valamit? Ki az a Hector? Már hallottam párszor a nevét, de nem tudom, kicsoda és mit művelt, amiért most mindenki utálja. Mi köze hozzátok? Mi ez az egész?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 3, 2020 21:58:27 GMT 1
Post by Ben on Nov 3, 2020 21:58:27 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
- Apa mindenkit megijeszt - felelte kedvesen a lány - nehéz társaságban lenni úgy, hogy itt van ő is. Ilyenkor általában megmaradnak nekünk a filmek és sorozatok. Gyűjtöm őket, de már így is láttam az összeset amit ki tudtam működőképesen halászni a belvárosból. Eközben felkelt és megindult a terrárium irányába. A szekrényből kivett egy patkányokkal teli ketrecet és odaszólt hozzá. - Meg akarod etetni Jerichot? Ha igennel feleltél, feléd nyújtotta a ketrecet, ha nemmel, akkor megetette saját maga. Ezután egy nagy ugrás kíséretében visszahuppant a kanapéra és elkezdett mesélni Hectorról. - Hector egy törtető kis szarházi. Először Effie karavánjainál dolgozott valami ócska harmadosztályú árusként. De jól forgott a nyelve és végül sikerült meggyőzni egy csomó árust ahhoz, hogy saját maga lábára álljon. Egy manipulatív féreg. Először Effiet verte át, aztán apáékat és most a kocsmárosnőt akinek a fia miattam halott... Felelte szomorúan. - Útközben pedig még egy csomó másik embert is. Olyan, mint egy érme. Két oldala van a kis köcsögnek. Ha valaha találkozol vele, egy szavát se hidd el a takonypócnak. Nyugi, messze van... Nem elég messze, de egy darabig nem fogja betenni ide a lábát. Biztos örül a rohadt kocsmájának és a szajrénak amivel átvert minket... Miért érdekel? Kérdezett vissza, miközben a sebeit simogatta.
|
|