Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 16:29:45 GMT 1
Post by Ben on Nov 1, 2020 16:29:45 GMT 1
| A man chooses, a slave obeys |
Shannon Rogers- Lyzy04
A férfi reakciója az elfehéredő orcádra váratlanabb és intimebb volt, mint amire számítasz. Finoman, de határozottan megfogta kemény, érdes tenyerével az álladat és egy picit emelt rajta, hogy a szemébe nézz. Nem erőszakosan, de ellentmondást nem tűrő erővel tette. - Ne aggódj, mi itt vagyunk neked kicsi, nem bánthat senki. Azzal elengedi az arcodat és végigtekint a szolgáin. - Szóval elsősegélyt tanultál, hmmm? Feltételezem az állatorvosláshoz nem értesz. - Felelte, miközben elröhögte magát a szolgái sebein. Egyértelműen róluk beszélt, nem valódi állatokról - Ha ránéznél arra a ribancra, azt megköszönném. Az eső nem tett neki jót. Felelte és biztos lehetsz benne, hogy megjegyezte az összes többi készséged is, csak most épp ezt kéri tőled cserébe. A rabszolga úgy szorította a ponyvát tartó rudat, mintha a karja része lenne. Akkor sem szól hozzád, mikor mondod, hogy megvizsgálnád. Ledobja magáról a "ruháit" (melyek inkább voltak rongyok), hezitálás nélkül, hogy megvizsgálhasd. A sebei messze nem voltak olyan súlyosak, hogy ne tudd volna őket ellátni. Ez egyértelműen a férfi tesztje volt feléd. De mit is akar tőled valójában? Mire kíváncsi? Amint végeztél a szolga ellátásával, az nem köszöni meg. Egészen addig nem, míg a gazdája azt nem parancsolja. Ekkor azonban térdre veti magát és hálásan csókolgatni kezdi a cipőidet. - A tiéd lehet egy éjszakára ha akarod. - Felelte a hálálkodó nőre pillantva - Nem fog ellenkezni, ha engedem neki. Az ajánlat viszont úgy hangzott a szájából, mint egy parancs...
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 17:19:00 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 1, 2020 17:19:00 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg A férfi érintésére összerezzentem, de nem csináltam semmit. Ha akartam, akkor se tudtam volna ellenkezni. Rossz volt hallani, ahogy a rabszolgákat szidja, de mit tehetnék ebben a helyzetben? Az életem múlhat rajta… Bólintottam, mikor megkért rá, hogy lássam el a szolgát. Odamentem hozzá, a motyómból előkotortam az elsősegélyes dobozkám, majd finoman rámosolyogtam.
-Üdv… Shannon vagyok. Kicsit értek az elsősegélyhez, szóval ellátom a sebeid, persze csak ha engeded.
A nő nem mondott semmit, csupán ledobta a göncöt, ami rajta volt. Elég rosszul néz ki szegény. Óvatosan elláttam a sérüléseit, majd ismét rámosolyogtam.
-Kész. Remélem jobb így.
Parancsszóra köszönte meg amit tettem. Kissé elborzadtam, felemeltem a kezeim és hadonászni kezdtem.
-I-izé… Hé… Erre… Erre igazán semmi szükség! –próbálkoztam, majd sóhajtottam.
- „A tiéd lehet egy éjszakára ha akarod. Nem fog ellenkezni, ha engedem neki.”
Nagyon zavarba jöttem. Nyeltem egy nagyot, miközben tekintetem ide-oda ugrált a férfi és a nő között. Eléggé úgy hangzott az ajánlat, mint valami parancs. Mi-mi??? Én? Vele? Egy… Nővel? Egy rabszolgával??? Ez… Nagyon nem kóser… -É-én… -dadogtam- Köszönöm az ajánlatot, dee… Öhm… Én a f-férfiakhoz… Vonzódom. És… És rá-adásul még.. Szóval… Én még szűz vagyok… Sz-szóóval… Izé… Öhm…
Nem tudtam mit mondjak, csak beszéltem össze-vissza. Zavaromban olyan vörös lettem, mint egy érett paradicsom, tekintetem pedig össze-vissza pattogott, senkinek nem néztem a szemébe.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 17:46:05 GMT 1
Post by Ben on Nov 1, 2020 17:46:05 GMT 1
| A man chooses, a slave obeys
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
A főnök és az emberei egyszerre kezdtek el nevetni a gyermeteg zavarodon, a nő szeméből viszont aggódó pillantásokat olvashattál ki. Ez talán egy olyan információ volt, amint nem kellett volna megosztani velük. Az amelyik előbb a nőt ütlegelte ismét ott termett, félrelökte a frissen ellátott szolgát és odalépett eléd. - Ha férfi kell neked, akkor itt vagyok drága. - A fenekednél fogva közelebb húzott téged magához, majd megnyalta a szája szélét - Biztos baromi hálás vagy kicsike, hogy összeszedtünk téged az eső elől. Kár lenne a puha bőrödnek, ha valami baj érte volna, nem igaz? Durván végigsimít az arcodon, szinte belecsíp. Már készült volna, hogy végignyalja az arcodat mikor a főnök le nem rántja rólad. Ágyéktájt rálép a jobb lábával, majd minden erejével azon van, hogy el tudja tolni magától, de annak lába jóval erősebb. - Ha férfivel akarna hálni, biztos, hogy nem a te fajtádat választaná Blake. Elszálltál magadtól. Ez az apró tünemény szabad ember, ha veled kíván dugni, akkor az a saját döntése. Nem a tiéd. Ekkor feléd fordult, levéve a sújt a társáról. - Ezer bocsánat, kicsi. Blake nem tudja, hogy hol a határ ember és szolga között. Amikor azt gondolnád, hogy ennyiben marad a dolog egy kardot hajít feléd. Nem úgy, hogy megszúrjon, hanem úgy, hogy elkapd a kezeddel. - Ugyanakkor emlékszel arra, amit nem is olyan rég mondtam? Az erősebb uralkodik, a gyenge pedig behódol. Blake azt hiszi, hogy erősebb nálad, bizonyítsd az ellenkezőjét. A hátizsákjából kivesz egy másik kardot is és a férfi kezébe nyomja, aki azonnal, habzó szájjal fel is tápászkodik. Egyértelműen erősebb nálad, ahogy az is, hogy nyilván nem most először fog a kezébe ilyen kardot. Veled ellentétben. - Gyere kis kurva! Úgyis megkaplak! Ismét megnyalta a száját.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 18:18:23 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 1, 2020 18:18:23 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Ezt talán nem kellett volna mondanom… Kissé reszketni kezdtem, ahogy a Blake nevű férfi egyszer csak megindult felém. A fenekembe markolt és magához húzott. Ahogy nyomulni kezdett, elfogott az undor és a rettegés.
-Hagyjon békén!!! –ellenkeztem, de még mielőtt a pasas visszavághatott volna, a nagyobbik a földbe tiporta. A következő pillanatban már egy kard suhant felém. Mivel elég jók a reflexeim, így elkaptam, de mikor Blake kezébe is került egy, a fogásom már közel sem volt olyan biztos.
-Mi-mi??? Öljem… Öljem meg?! –kérdeztem remegő hangon, ám már késő volt. Az acél nagyot csendült, ahogy a két penge egymást érte. Nagyon erős volt az ütés, majdnem hátraestem. A következő csapás már meg is törte a védekezésem, a kard kifordult a kezemből. Az ereim majd szétpukkadtak az adrenalintól, szívem hevesen vert, a levegőt pedig csak kapkodtam össze-vissza, annyira rettegtem. A kardom után nyúlhattam volna, de tudtam, hogy úgysem lennék képes bántani őt. Ekkor előhúztam a pisztolyom a tokjából és ráfogtam.
-Egy… Egy lépést se közelebb! –kiáltottam, de még egy katicát se nagyon ijesztettem volna el vele, annyira egyértelmű, hogy én vagyok halálra rémülve. Ám mégis, szememben elszántság, dacos tűz lobog. Nem adom meg magam.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 18:34:45 GMT 1
Post by Ben on Nov 1, 2020 18:34:45 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Blake ereje és tudása messze jobb volt a tiédnél, ami itt meg is látszott. A második ütés után ki csapta a kezedből a kardot. Elröhögte magát azon, ahogy a fegyvert fogod. Maximum a lábát találnád el, de még az is mellé ment ahogy gyorsított, határozott léptekkel, kardal a kezében megindult feléd. A lövés egy másodpercre sem tántorította őt félre a céljától. A kard markolatának végével arcon csapott, melynek hatására kibuggyant a vér a szádból. Csoda, hogy nem törött ki egyetlen fogad sem. Az ütést követően megragadja a hajad és megránt úgy, hogy arcon tudjon térdelni és a földre lök. Ha fel akarsz kelni, akkor az ostorral rád vág. - Most már ott a helyed, ahol én mondom kutya! És én azt mondom, hogy maradj a földön! Már készülne a következő ostorcsapással lesújtani, mikor hirtelen a motorfűrész átszúrja a gyomrát. Életben marad, de azonnal térdre rogy és maximum egy óráig maradna már csak életben. A nagydarab férfi volt az. Odahajítja neked Blake kardját. - Öld meg! Vagy csatlakozz hozzá. Ez már határozottan parancs volt. A férfi maga is elővette az ostorát, hogy ösztönözzön. Ha fel akarnál állni a földről, lesújt vele a hátadra. - A parancs az volt, hogy végezz vele, nem az, hogy állj fel. Ketyeg az óra. Gyerünk!
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 18:55:48 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 1, 2020 18:55:48 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Mellé lőttem. Minden próbálkozásom hiába, túl gyenge vagyok. A kard végével arcon csapott, minek hatására vér töltötte meg a számat. Utálom ezt az ízt. Borzasztóan fájt, de a kín nem ért még véget. Letérdelt, majd földhöz vágott és még az ostorral is rám csapott. Ordítottam fájdalmamban, könnyeim pedig már rég kicsordultak és vérrel keveredve hullottak a földre. Elkeseredetten nyögdécseltem, miközben próbáltam összehúzni magam az újabb csapás előtt. Ám hirtelen egy fűrész fúrja át a férfi gyomrát. Vére rám fröccsen, és hamar egy tócsa is kialakul alatta. Teljesen lefagytam. Előhozta az emlékeim a családomat ért mészárlásról. Ne… Jake… Anya… Apa… Timmy! Csak a következő ostorcsapás rántott vissza a valóságba. Eszméletlen fájdalmaim vannak, legszívesebben összegömbölyödnék és sírnék, vagy inkább meghalnék…
-„A parancs az volt, hogy végezz vele, nem az, hogy állj fel. Ketyeg az óra. Gyerünk!”
Nem akarok meghalni… Nem akarok meghalni! A könnyek és a kín elhomályosította látásom, de muszáj volt megtennem. Sosem öltem. Sosem akartam ölni. Egyszerűen… Nem megy. De most muszáj volt… Vagy ő, vagy én. Zokogva megmarkoltam a kardot, majd Blake-re néztem. Teljes testemben remegtem. A hiperventillálástól hányingerem volt és szédültem, de még eszméletemnél voltam. Végül becsuktam a szemem és a férfi mellkasába döftem a kardot. Ahogy az haldokolva eldőlt, kigúvadt szemekkel bámultam rá, ’s mikor már nem bírtam tovább, hánytam. Miután kijött az összes étel ami az előző pár napban a hasamba került, összehúztam magam a földön és keservesen sírva remegtem. Hamar beütött a pánikroham, én pedig csak jobban összehúzódtam és levegő után kapkodtam, mígnem már az ájulás határára kerültem. Ekkor oldalra dőltem erőtlenül. Forgott velem a világ, zsibbadt és égett az egész testem. Ezt sosem bocsátom meg magamnak...
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 19:08:56 GMT 1
Post by Ben on Nov 1, 2020 19:08:56 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
- Jó kutya. Hallottad a dicséretet, mikor elvetted Blake életét. A férfi összefont karokkal nézte végig a rohamod, majd intett a nőnek, hogy szúrja a földbe a ponyvát és ugyanezt a férfi szolgának is. A nőt ezután odahívta magához. - Nyugtasd meg őt. Tíz perce van összeszedni magát. A nő pedig így is tett. Igyekezett úgy kezelni a pánikrohamod, hogy megnyugodj. A sebeid és a fejed simogatta és a könnyeid törölgette. A véred a saját rongyaival itatta és megnyugtató szavakat suttogott a füledbe. Amint enyhült a rohamod, eltávolodott és késznek tekintette a munkáját. A férfi egy fém nyakörvet dobott a hasadra, nyilván azzal a céllal, hogy felvedd. Ha eleget teszel ennek a kérdésének a hányásodra mutat. - Edd meg. Nem pazaroljuk az ételt, kitudja mikor döntök úgy, hogy ismét adok neked. Az életed most már az enyém, mert megöltem a gazdádat így rám szállt minden tulajdona. Nem fogsz nekem éhen dögleni azért, mert nem bírja a gyomrod a parancsot amit kaptál. A kijelentés után a hányás és közéd állt, ostorral a kezében. Az életben maradt négy embere nevettet, a szolgák pedig elfordultak a férfi pedig türelmetlenül mozgatta ujjait az ostorán.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 19:33:23 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 1, 2020 19:33:23 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Nem voltam képes felfogni, hogy fordulhatott ekkorát a sorsom ilyen rövid idő alatt. Az egyik pillanatban még az eső elől menekülök, a következő pillanatban pedig már rabszolga vagyok. Teljesen elborzadtam. Kétségbeesetten néztem újdonsült gazdámra, majd nyeltem egyet. Ekkora pöcsfejet! Rohadj meg te faszkalap! Feleselés nélkül felvettem a nyakörvet, majd a hányástócsára néztem. Egyem meg?! Ez undorító! Végigfutott a hátamon a hideg, nagyon undorodtam tőle, hogy megtegyem. Megint felnéztem a férfira, és a látványa ismét megrémisztett, így inkább eleget tettem a kérésének. Majdnem visszajött megint, de csak sikerült valahogy visszajuttatnom a félig emésztett tápanyagokat a testembe. Ezután lesütöttem szemeim és a sarkamra ültem, vettem egy mély levegőt, majd visszanéztem.
-Most... Mit… Mit tegyek…? –kérdeztem félve.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 19:49:31 GMT 1
Post by Ben on Nov 1, 2020 19:49:31 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
A kérdésedre egy pofon a válasz, méghozzá elég erős ahhoz, hogy órákig sajogjon utána az arcod. - Először is hívd nevén a Gazdádat, kutya! Nem a játszópajtásod vagyok, amikor hozzám beszélsz alázatos leszel! Világosan beszéltem?! Felelte, miközben a karjaival összeszorította az orcáid így csak nagyon nehezen tudod kinyögni a választ, de tudod jól, hogy pontosan ezt várja el tőled. Ezt követően egy nehéz láncot csatol a nyakörvedre, melynek a másik végét az övére erősíti. Rövid, így mindig közel tud tartani magához. - Pakold ki a zsebeid, majd mutasd meg, hogy milyen hálás öleb vagy. Az a nő ott megnyugtatott - mutat a szolgára, aki próbált segíteni a rohamod alatt - mutasd meg, hogy milyen hálás vagy neki... És ajánlom, hogy nagyon hálás legyél. Neki köszönheted, hogy nem hagytalak itt szarrá ázni. Nyilván ez nem volt igaz, ha hajlandó volt megölni Blake-t miattad, akkor a kezdetektől igényt tartott rád. A saját fenntartásaid mellett adódott még egy gond a feladatoddal. A lánc túl rövid volt, a férfi nem utasította a szolgáját, hogy jöjjön közelebb, az pedig nem lenne kifizetődő, ha ráncigálnád az újdonsült gazdádat. Nyilván tőled várja a megoldást.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 20:05:00 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 1, 2020 20:05:00 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Az arcomhoz kaptam, ahogy újabb fájdalmas ütés ért. Értetlenül néztem a férfira, majd miután végighallgattam mit mond, pár pillanat szipogás után kipakoltam mindent, ami nálam volt, ezután pedig a nőre néztem. Amennyire lehetett közel mentem, majd a földre borultam és hálálkodni kezdtem, amennyire csak szókincsem engedte.
-Elképzelhetetlenül hálás vagyok, amiért segítettél nekem… Nélküled talán már halott lennék… Nagyon nagyon köszönöm fáradozásaid… -mondtam, miközben egészen lehajoltam a földig a térdeimen túlra, karjaim pedig előre nyújtva. Egészen addig nem keltem fel, míg azt nem parancsolták.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 20:17:56 GMT 1
Post by Ben on Nov 1, 2020 20:17:56 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
A nő egy biccentéssel megköszönte, de tudta jól, hogy ez nem lesz elég. A gazdád egy intéssel közelebb hívta őt hozzád. - Fizikai szeretetet akarok látni köztetek. Csak egymásra és az én kegyelmemre számíthattok ezekben a nehéz időkben és mindkettőért meg fogtok dolgozni. Keményen. Finoman húzott egyet a láncodon, hogy tudd, hogy neked parancsolt. - Ajánld fel neki a ruháid, ha már miattad vérezte össze az övéit. Neked itt a ponyva alatt úgysincs szükséged rájuk. Te pedig hagyd, hogy felöltöztessen.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 20:25:04 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 1, 2020 20:25:04 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg -„ Ajánld fel neki a ruháid, ha már miattad vérezte össze az övéit. Neked itt a ponyva alatt úgysincs szükséged rájuk. Te pedig hagyd, hogy felöltöztessen.”
Nyeltem egy nagyot. Évek óta nem látott senki meztelenül vagy fehérneműben, és azok is csak a családtagjaim voltak. Nagyon szégyellős vagyok. Kellett egy kis idő, mire elhatároztam magam. Félénken kibújtam a ruháimból és a nő felé nyújtottam. A melltartómat és a bugyimat nem vettem le, nagyon remélem, hogy nem is kell. Próbáltam takarni magam amennyire csak lehetett, tekintetem pedig lesütöttem, hogy ne lássam az engem körülvevők rajtam legelésző szemeit.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 20:37:55 GMT 1
Post by Ben on Nov 1, 2020 20:37:55 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Miközben a nő felé nyújtod a ruháid, ezúttal a csupasz hátadon csattan az ostor. Teljesen váratlanul ért és így, hogy semmi ruha nincs rajtad eszméletlenül fájt. Érzed, hogy felszakad a bőr a hátadon. - Azt mondtam öltöztesd! Így néz ki neked az öltöztetés? Hogy lehetsz ennyire haszontalan? A hajadnál fogva két lábra állít és a nőnek lök. - Gyerünk! Nem érünk rá egész nap! Miközben a nőt öltözteted, érezheted, hogy a kése pengéjét táncoltatja a hátadon. Nem olyan erősen, hogy megvágjon, de a hideg penge össze-vissza kering a testeden. Az ostorcsapást gondosan elkerüli, az borzasztóan fáj így is. Amint a munkád végéhez közeledsz, a késével levágja rólad az alsóneműt. - Remélem nem volt szükséged rá, igaz? Végigsimított a testeden, majd intett a másik két szolgának, hogy ideje tovább indulni. - Mesélj el magadról mindent. Mitől félsz, mik a vágyaid. Mindent tudni akarok. Ha kihagysz bármit is, akár csak egy apró, jelentéktelen részletet, nagyon megbüntetlek. Világos?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 21:14:42 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 1, 2020 21:14:42 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Halkan felvisítottam, ahogy csattant rajtam az ostor. Rohadtmód fájt, ismét bekönnyeztek a szemeim. Engedelmesen felöltöztettem a nőt, közben a frász kerülgetett, ahogy a kés újra és újra hozzám ért. Majd amint végeztem, levágta rólam a maradék textileket. Megfagyott az ereimben a vér, azonnal összerezdültem és takargatni kezdtem magam.
-„Mesélj el magadról mindent. Mitől félsz, mik a vágyaid. Mindent tudni akarok. Ha kihagysz bármit is, akár csak egy apró, jelentéktelen részletet, nagyon megbüntetlek. Világos?”
Ismét nyeltem egy nagyot, majd a lehető legjobban összehúzva magam indultam meg mellette. Nem mert hazudni neki.
-Én… Öhm.. 17 éves vagyok… Valahol a Központi Sivatagban éltem a szüleimmel, a bátyámmal és az öcsémmel. Talán fél éve lehetett, hogy banditák támadtak ránk és lemészároltak mindenkit… Alig sikerült megmenekülnöm… -itt megálltam kicsit, hogy összeszedjem magam- Mélyen traumatizált az eset… Poszttraumás stressz szindrómában és bipoláris depresszióban szenvedek, emellett claustrophobiás is vagyok… Rettegek a lőfegyverektől és a tűztől… Nem vagyok jó úszó, szóval a mély vizektől is. De nem tudom felsorolni, hogy még mennyi mindentől félek, mert szinte mindentől… Nagyon szánalmas vagyok… -sóhajtok, majd ismét elgondolkodok, hogy mivel folytassam- Én csak… Szeretnék túlélni. Ez az egyetlen vágyam… Élni akarok… És a legkevesebbet ártani. Szinte képtelen vagyok arra, hogy bántsak másokat… Utálok rosszat tenni. Izé… Szeretek mindenféle hobbikkal foglalkozni, már amikor van rá lehetőségem… És nagyon szeretek beszélgetni is. Csak… Nem nagyon van olyan, akivel lehetne. Egyedül vándorlok az idő nagyrészében… Miután a családom meghalt, egy hétig egy fiatal nővel voltam, aki segített nekem felépülni, meg elvitt egy élhetőbb környékre, mint ahol megtalált. Viszont rögtön magamra hagyott, ahogy rendebjött a meghúzott bokám… Azóta talán 1-2 emberrel volt, hogy több napot eltöltöttem. Nagyon félénk vagyok, így nem szívesen megyek oda másokhoz… Magamat hibáztatom a családom haláláért, néha ez odáig fajul, hogy vagdossam magam vagy egyéb önpusztító cselekvésre kényszerüljek...
Mély levegőt vettem, lehajtottam a fejem. Próbáltam a lehető legkevésbé nézni a férfit, de mégiscsak kíváncsi voltam rá. A nevét se mondta még meg.
-I-izé… Azt hiszem még nem mutatkoztam be, sajnálom… Shannon Rogers vagyok… Megtudhatom a gazdám nevét? –kérdeztem a lehető legalázatosabban.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 21:40:30 GMT 1
Post by Ben on Nov 1, 2020 21:40:30 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Amikor takargatni kezded magad nemes egyszerűséggel eltolja a kezed a tested mellé. Szigorú tekintetével közli, hogy ez bizony ott is marad. Amikor a félelmeidről és a fóbiáidról mesélsz, finoman simogatni kezdi a hajad, majd a hátad és egy kicsit a feneked is. - Most, hogy ilyen erős gazdához kerültél igazán nincs mitől félned. Az önpusztító viselkedésről viszont - ekkor megpaskolja a csupasz hátsód - le fogsz szokni. A tested mostantól nem a sajátod, hogy kedvedre károsítsd. Amúgy is csúnya dolog, világos? Amint megerősítő választ adtál neki, folytatta... - A túlélési, mint cél nemes, de adnék neked egy újat. Szolgálni és lesni a gazdád minden kívánságát? Ez hogy hangzik neked? Mint szolga, azt akarom, hogy ez lebegjen a célodként. Tanulni is megtanulhatsz majd ezt-azt. -A keze még mindig a testeden van, simogat. Tetszik neki a nyíltságod - Őszinte leszek veled. Ha rossz kutya leszel, akkor megfoglak büntetni. Nagyon csúnyán. Sötét, szűk ketrecbe zárlak majd vagy a víz alá nyomlak, vagy megégetlek? Ezt nem akarod ugye? Jó kislány leszel és azt teszed majd, amit a Gazdád parancsol, nemde? Ezután bemutatkozol neki. - Shannon, mhmmm... - ízlelgeti egy kicsit a nevet - Tetszik, lehet megengedem, hogy megtartsd. Amikor rákérdezel a nevére, ennyit felel: - Neked csak Gazdám vagy Uram. És elvárom, hogy szoktasd hozzá a nyelved és használd. Sokat. Egyébként Marcus Garrel. Ez a te nyelved viszont nem hagyhatja el. Tehát, mi a nevem? Ismét megvárja a válaszod, majd letisztázza az elvárásaid. - Azt akarom, hogy lassan temesd el azt az embert aki azelőtt voltál, hogy nyakörv került volna a nyakadra. Ne csak viselkedj úgy, mint egy szolga, hanem gondolkodj is úgy. Tehát: Mesélj el magadról mindent. Ki vagy. Mik a vágyaid. Mitől félsz? Tette fel ismét ugyanazokat a kérdéseket, de egyértelmű volt, hogy ezúttal egy szolga és nem egy szabad ember válaszára volt kíváncsi ezekkel kapcsolatban.
|
|