Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Nov 4, 2020 0:18:16 GMT 1
Csak csendben hallgatom, ahogy Ben átveszi az irányítást. És egyetértek. Nem kéne még több embernek meghalnia, de azért az ütést megérdemelte a némber. A cipőm orrát nézem, még mindig nem tudok a többiekre nézni. Bár kissé összezavar a mindannyiunk szó. Ezt meg hogy érti? Akarva-akaratlanul is felnézek. Ben pedig felém jön, védekezésképpen feltartom a kezemet. - Ne! – szakad ki belőlem kétségbeesetten, de már mindegy. Mellém ér és akármennyire is tiltakozom, átölel. Egyszerre ragad el a pánik és a megkönnyebbülés. Nem akarom, hogy átöleljen és mégis. Mikor már tudom, hogy elkerülhetetlen a dolog, kissé ellazulok és visszaölelem, fejemet a mellkasába fúrom. Belém nyilall, hogy milyen jó érzés, hogy nem vagyok egyedül. Hogy van, akire számíthatok. Hogy neki legalább annyira számít az én jóllétem, mint nekem az övé. És ettől kicsit jobban leszek. És egyben rosszabbul is. Mert nem akarom, hogy úgy végezzük, mint Max. Végül csak a fülébe súgok, hogy a többiek ne hallják. - Nem volt okos döntés… Én pótolható vagyok, de te nem a város számára… Mi van, ha nem találunk gyógymódot? Mi lesz így az emberekkel?! – kérdezem tőle kissé zaklatottan. Kissé sok volt ez így egyszerre. Végül hátra lépek, megint a cipőmet kezdem nézni, kissé elpirulok, ahogy realizálom, hogy bizony a többiek ezt valószínűleg végig nézték. Nem szólalok meg, semmi szükség rá. Szeretem, ahogy Ben vezet. Megfontolt, empatikus és előrelátó. Sosem éreztem, hogy zsarnokoskodó lenne. Csak akkor nézek fel, mikor a férfi megszólal. - Nos, ezt támogatom, bár gondolom, most már nem kell engedélyt kérnünk… - mondom szemöldökömet felhúzva Effie-nek. Ha nincs ellenvetés, akkor odasétálok a kupachoz és összeszedek mindent, ami az enyém és Ben-é volt, majd főnökhöz sétálok és odaadom neki a dolgait. Készen állok. Igyekszem nem a fejfájásra és az émelygésre figyelni. Egyelőre elég jól ki tudom zárni, de mi van, ha rosszabbodik az állapot? Nem akarom hátráltatni a csapatot. Igyekszem a nem fertőzött lánytól távolságot tartani, Ben mellett vagy mögött haladok, csöndesebb vagyok, mint szoktam.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Nov 4, 2020 11:00:00 GMT 1
Amikor Lina felhozza azt, hogy esetleg nem találják meg a gyógymódot, Ben nemes egyszerűséggel egy csókkal belé fojtja a szót. - Ilyen opció nincs a forgatókönyvemben. A tiédben sem legyen - felelte kezét a lány arcán tartva, erőltetett, de mégis pozitív kisugárzású mosollyal sajátján - Senki sem pótolható. Semmilyen szempontból. Az utolsó két mondatot mindenkinek címezte a teremben. Zed ekkor jelezte, hogy jó lenne visszakapni a fegyvereit, mire Lina rögtön indult is, hogy felszedje azokat. - Ez egy jó ötlet és szerintem senkinek nem lenne ellenvetése. Effie erre csak legyintett, de a sajátjától ennek ellenére sem volt hajlandó megválni. Amint Ben visszakapta, ami az övé, a nyakába akasztotta és az egyik kezét pedig a lógó fegyverére helyezve követte Teks-t. Effie azonban hátramardt. - Ugye nem gondoltátok komolyan, hogy itt hagyjuk a tornyot? Így is túl sok mindent vesztettem azért, hogy megszerezzem! - Felváltva fogjuk cipelni a szarodat. - jelentette ki Ben, még mielőtt bárkinek valamilyen ellenvetése lehetett volna. A mondattal járó tekintetet Zednek címezte - Így senki nem lassítja majd a haladást. Az első menet az enyém. Azzal meg is indult az ellenkező irányba, felkapta a tornyot onnét, ahol hagytátok és utána folytatta az utat felfelé. A tetőre érve elétek tárult a Központi sivatag. Meglepő, de ha a robbantás csalogatott is fertőzötteket a környékre, azok azóta már odébb álltak. Az emeletre érve, még a lemászás előtt Ben kiterítette a térképet az egyik nagyobb kéményre, ami kb asztal magasságban lehetett. - Az általam javasolt útvonal a következő - a folyó mentén végighúzta a kezét, még a Víz karavánjainak területén is túlra, majd az felett változtatott irányt egyenesen a yorktown felé mutató nyílra. - Útközben fel tudjuk majd tölteni a vízkészleteinket a folyóból, de ivás előtt fel kell majd forralni. Úgy sem a legjobb, de jobb, mintha benyakalnánk a vizet egyenesen a folyóból. Effie az egész ötlet hallatán a szemöldökét ráncolta, majd az első adandó alkalommal, mikor nem volt kéz a térképen közelebb húzta azt magához. Összekötötte a kezével a belvárosi és Yorktown közeli metróállomást. - A Célkeresztnek nem kellenek ezek a járatok. Mi magunk is ezeken át érkeztünk ide. Sokkal gyorsabb, biztonságosabb. Én nem szívesen döglenék meg félútón. - Igen, és mit eszel, iszol majd? Köveket? - Ben szinte meg sem várta, hogy Effie befejezze - Vagy ha a Glory úgy dönt, hogy beles a metróba? Esetleg a Célkereszt mégis igény tart rá? Ellépett a térképtől. - Én a hosszabb, de biztonságosabb és élelem és víz biztosította útra szavazok. - Én pedig minél kevesebb időt szeretnék veletek tölteni. Metró.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Nov 4, 2020 12:34:23 GMT 1
Nem gondoltam, hogy egyet fog érteni velem, de a csók annyira hirtelen ér, hogy reagálni sem tudok rá. Tágra nyílik a szemem, majd mikor vége, lesütöm a szemem. Megint. Mióta vagyok ilyen zavarban mellette?- Ben… - súgom halkan, utalva, hogy talán nem mindenki előtt kellett volna ezt. Na, nem mintha nem esett volna jól. Felpillantok rá, bólintok. – Rendben! – el is mosolyodom a végén, mert tudom, hogy csak segíteni akar. Belehajtom kicsit a fejem a kezébe. Mikor összeszedem a fegyvereket, Effie elé lépek. - Te jól megleszel így? Meg tudod védeni magad, ha úgy alakulna? – kérdezem tőle komolyan. Ha úgy érzi, védtelen, akkor igyekszem kitalálni valamit, akár odaadom az egyik fegyveremet neki, ha kell, bár kissé kelletlenül tenném. De most már tényleg együtt vagyunk ebben a helyzetben. Együtt kell túlélnünk. Emiatt pedig igyekszem félretenni az előbbi nézeteltérésünket. Ha már Ben ennyire igyekszik, én sem mutathatok rossz példát Horizont City-ről! Bár nem sokáig tart ez a kedvesség hullám, egészen addig, amíg azt a szar lövegtornyot hozni akarja. Valahol nyilván jogos a kérése, de talán nem ez a legfontosabb most. Örülök, hogy Ben megint diplomatikusan tudja kezelni a dolgot, mert én már majdnem beszóltam, hogy legalább ő megtalálta, amit akart. Mert a mi küldetésünk, úgy tűnik, kudarcba fulladt. Tudom, hogy Ben-t ez zavarja, csak most nem ezzel foglalkozik. És én a világért sem hoznám most fel. Ráér ezzel akkor foglalkozni, ha egyáltalán túléljük a dolgot. Igen, igen, tudom. Pozitív vagyok, je! Megtaláljuk az ellenszert. De hosszútávon ez az émelygés és fejfájás rohadt idegesítő lesz. Mindegy, egyelőre még minden rendben, legalábbis viszonylag. Eleinte Ben mellett megyek, de a kínos csend nagyon zavar. Elvégre ki tudja, meddig leszünk együtt. Effie-hez semmi kedvem és talán a férfi sem éppen a legkedvesebb, legalábbis eddig nem úgy tűnt, úgyhogy az élen haladó lány mögé sétálok, igyekszem távolságot tartani, feleslegesen nem akarom megfertőzni. Szeretnék barátságos lenni, hiszen elvileg nem vagyunk mi ellenségek. Veszek egy nagy levegőt, összeszedem a bátorságom és egy barátságos hangnemet ütök meg. - Szia! Ne haragudj, még nem tudom a neved… Én Lina vagyok – kezdem kissé bizonytalanul. Remélem, nem offol ki. – Gondoltam, kicsit ismerkedhetnénk, mert… Nem vagyunk mi egymás ellen és ki tudja, meddig leszünk együtt. Meg aztán… Én mindig is szerettem barátkozni… - várok egy kicsit. – Miért jöttetek ide? Kerestetek valamit? A srác az egyik… Családtagod? – kezdem tényleg őszinte érdeklődéssel. Ha válaszol felteszek még egy kérdést. – Mondd csak, mihez értesz? Mit csinálsz? – kérdezem még tőle, mielőtt kiérünk a tetőre. Ott kell pár pillanat, mielőtt teljesen hozzászokik a szemem a világossághoz. Meglepő, de nincs a közelben egy fertőzött sem. L egalább ez a szerencse ért minket… A lányra nézek. - Talán jobb lenne, ha úgy állnál, hogy a szél ne tudja rád fújni ezt a cuccot… - ajánlom neki, majd én is a térkép közelébe megyek. Csak bólogatok Ben szavaira. Ez nem egy rossz ötlet, bár hosszú és azt a szart is cipelni kell… Bár Effie ötletében is vannak jogos pontok, tényleg necces. Gyorsabb, de necces. Miután mindketten kimondták az ötleteiket, én is végig nézek rajtuk. - Valószínűleg tényleg gyorsabb lenne a metróban, de ha tényleg összefutunk valakivel, csak nagyon nehézkesen tudnánk kikerülni, sőt lehet, sehogy. Akkor sok időt vesztünk, ha vissza kell fordulni. Nem mellesleg zárt tér. Nagyobb az esélye, hogy elkapja, ha még nem – biccentek Teks felé. – És ha valami megtámad minket, egészen biztosan meg kell vele küzdeni… - felsóhajtok. – A felszínen is esélyes, hogy belebotlunk valakibe, de átláthatóbb és könnyebb a menekülés is - az már mindegy, hogy nincs hova. - És támogatom a víz és élelem ötletet is. Lehet mondani, hogy elfogult vagyok, de én is a hosszabb, de biztonságosabb útra szavazok – mondom ki magabiztos hangon a döntésemet, majd a másik két társunkra nézek.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Nov 5, 2020 1:13:04 GMT 1
Természetesen Teks is összeszedte a cuccait, mielőtt a társaság élére állt volna. A lövegtoronyról – ami az egész poros mizériát okozta – teljesen megfeledkezett. Érdeklődve figyelte, hogy döntenek. Mikor Ben közli, hogy mi lesz, a lány egy pillanatra elsápad. Nagyon nem jó ötlet Zedet utasítgatni. Készenlétbe helyezkedik, és figyel, hogy közbe tudjon avatkozni, ha testvére pattogna. Ben vállalta elsőnek a torony cipelését. A „senki nem lassítja a haladást” résznél összeugrott a lány gyomra. ~ Szólnom kéne a lábamról… úgysem tudom sokáig titokban tartani… ~
Elöl halad. Jól tudja, hogy Zed rajta tartja a szemét. Szeretett volna beszélni vele, megkérdezni, hogy van, mit gondol a helyzetről… ~ Mintha nem tudnám… ~ Még mielőtt a férfihez szólhatott volna, a lány lépett hozzá közelebb, persze tartva a távolságot. „- Szia! Ne haragudj, még nem tudom a neved… Én Lina vagyok.” – kis szünet – „Gondoltam, kicsit ismerkedhetnénk, mert… Nem vagyunk mi egymás ellen és ki tudja, meddig leszünk együtt. Meg aztán… Én mindig is szerettem barátkozni…” Teks kissé zavarba jön. Furcsán érzi magát, mert nem érez rossz szándékot Lina és Ben felől. ~ Megpróbálom… de azért nyitva kell tartanom a szemem… ~ Viszonozza a barátságos mosolyt. Reméli, Zed nem fogja rosszul kezelni ezt a kis csevejt. - Öhm… szia! Teks vagyok. Teodora Kimberly… csak az hosszú… Valóban nem vagyunk egymás ellen… „– Miért jöttetek ide? Kerestetek valamit? A srác az egyik… Családtagod?” ~ Helyben vagyunk… ~ - A készleteinket szerettük volna feltölteni valamennyire, illetve… gépolajat. Szerencsére találtunk. A srác pedig a bátyám. – itt apró, szerető mosoly jelenik meg az arcán egy pillanatra. – Nem egy könnyű eset, tudom… Kis szünet után újabb kérdéseket kapott. „– Mondd csak, mihez értesz? Mit csinálsz?” - Leginkább orvos vagyok, de emellett alapos ismereteim vannak a gépészettel kapcsolatban is. Ilyen porral még nem találkoztam... De igyekszek segíteni, ahogy tudok. Szólj, ha romlik az állapotod... Most Teks tart szünetet, majd ennyit mond. - Amíg elérjük a pihenőt remélhetőleg lesz még időnk, érdekelnek a Te válaszaid is, csak… mindjárt felérünk és szólnom kell valamiről… - Álljunk meg egy pillanatra… - szól hátra. Amint megállnak tartva a távolságot és rá figyelnek, kelletlenül sóhajt. - Mondanám, hogy ha nagyon akadályozom a csapatot lőjjetek le, de tudom, hogy úgy sem teszitek meg… - mosolyog kissé zavartan. Ben „mindenki számít” megjegyzése után főleg. Bátyjára pillant. - Tudom, ne mondjak ilyet… Még mielőtt megkérdezhetnék, mégis miről van szó, a lány feljebb húzza a nadrágját. Jól láthatják a protézist. - Csak, hogy tudjátok… Ha nyikorgást hallanátok véletlenül, ne ijedjetek meg. Bár… most lett karbantartva, szóval nem kéne neki… - mosolyog rájuk.
Ahogy kiérnek, neki is kell pár perc, amíg megszokja a szeme a fényt. ~ Nincsenek zombik. Huh… ~ Lina megjegyzése nélkül is tisztában volt ezzel, de értékelte a figyelmességét. - Igyekszem. Valóban próbált nem a por útjába állni, miközben rálesett a térképre. Persze tartva a többiektől a távolságot. Két opció merül fel, végig hallgatja a feleket. Egy pillanatra bátyjára néz, próbálja kitalálni, mi járhat a fejében. Visszanéz a csapatra. - Lina kimondta a gondolataimat. Szerintem is maradjunk a felszínen.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Nov 14, 2020 23:13:57 GMT 1
Ez a tag nagyobb fegyverbuzi mint hittem. Ez volt az első dolog ami feltűnt ezzel az Edwin nevű fazonnal kapcsolatban. Na meg persze az egyetlen is... Bár nem csoda. A mai világban az ember csak egy valamiben bízhat az pedig a fegyvere. Már ha nem akkora balfasz az illető, hogy kibiztosítva dugja a stukkert a gatyájába. Szegény Wilson. A szemem akkorát csillant mint egy napkitörés nagyjából, amint meghallottam a "szegény" szót, valamint a "Patricia" nevet egy mondaton belül. Jackpot! Legalábbis kurvára mertem remélni, mert tényleg nem állt szándékomban lepolírozni a tag ágyúját. Egyik értelemben véve sem! - Patricia? Tettem fel a kérdést, némi aggodalom, együttérzés, és érdeklődés kombinációjával a hangomban, ezúttal is bevetve mesterire csiszolt színészi képességeim. - Izé... Bocs cimbora. Gondolom kényes téma. Tettem hozzá a végén.
|
|
Ordo
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 23:07:10 GMT 1
Jun 14, 2020 19:50:14 GMT 1
|
Post by Ordo on Nov 16, 2020 10:10:57 GMT 1
Hallgattam amit a kislány mond, amikor a "társáról" beszélt finoman a vállára tettem a kezét, míg Bucky kedvesen hozzá dörgölőzött, majd végig a közelében ment, amíg meg nem érkeztünk. Az út közben a lány hallgatása mellett azon gondolkoztam hogy mennyivel jobbak a mi közösségeink mint ez itt, még ha kisebb is. Nincsenek katonák, se pénz, mindenkinek ugyan annyi jut, megtudjuk magunkat is védeni, és nincs ez a tömegnyomor... Végül megállok a kocsma előtt, éppen kérdeznék valamit amikor a férfi kijön az ajtón, a kislány pedig elfut. Utána nézek, majd vissza a férfire kisebb undorral. -Ki volt az? Mi volt a neve? - kérdezem egyből a lényegre térve, remélve hogy Ivan az.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Nov 21, 2020 9:08:10 GMT 1
| A hazugok városa |
Nathaniel- Mocsok
- Patricia. Ismételte meg halkan a kérdésedre. - Ő volt a szívem és mindenem. Ahh, a kis tüzes vörös. Még most is hiányzik. Reggel amikor felkelek, csak úgy érzem az ürességet a szívem helyén... A kényes témára csak legyintett. - Szörnyű ember vagyok. Elcseréltem Patricia-t egy fegyverre a karaván pihenőben... - kezdte mesélni, bűntudat vagy megbánás nélkül - Az év legjobb üzlete volt, de mégis... hiányzik... Kezeivel közben a töltényeket igazgatta, meg a fegyvereket. - Ha arrafelé járnál, kérdezd már meg Karvett doktort, hogy hogy van a kicsi... Még egy könnycseppet is elmorzsolt a rendkívül rövid mese közben. Felszívta az ezzel keletkező taknyot az orrába, a ruhája ujjába pedig beletörölte a könnycseppett. - De elég a problémákból. Itt az idő a kapitalizmusra. Szeretnél venni valamit? Ezer és egy felfüggesztett fegyver előtt tárta szét a karját, egy tucat fajta fegyverhez pakolt ki tárakat, amelyek egytől egyig tele voltak. Még bontatlan lőszert is kipakolt neked az asztalra. - Van valami ami megragadta a figyelmed? Biztos van, hisz mindent IS árulok amivel ölni lehet. Ezt a kijelentését nyomatékosítva kipakolt egy hegyes karót, egy palack szenteltvizet és ezüstgolyókat is az asztalra. - A biztonság kedvéért.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Nov 21, 2020 9:23:16 GMT 1
| Vérbosszú |
Valentino Petrovich - Ordo
A reakciód hallatán elmosolyodott, majd füttyentett egyet. A nő, akit korábban az ablakban láttál egy szó nélkül elvette a férfi üres viszkis üvegét. Amint mindkét keze szabad volt, rágyújtott. - Ahh, szóval sikerült fején találnom a szöget. - Mosolyodott el titokzatosan. - A férfi Ivan névre hallgatott. Nem szeretem a fajtáját így tovább hajtottam. Munkát keresett én pedig megmondtam neki, hogy hol talál a fajtájának valót. Ismered őt? Vonta fel a szemöldökét. Feltett egy kérdést, aminek érzelemmel telinek kéne lennie, neki azonban még csak a szeme sem csillogott a szomorúságtól vagy a gyásztól. - Szerinted képes lenne végezni a bátyámmal? Akárki is tette, arra le fog sújtani a haragom... A szemében viszont nem volt harag. Semmi nem volt a szemében. - Jajj, de udvariatlan vagyok. - nyújtott feléd egy cigit - kérsz?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Nov 28, 2020 18:08:03 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/389130125813219329/451534029276184596/1e3730c07244cecc20e8225e08b46063~jpg Már majdnem válaszoltam Bennek hogy a faszom fogja cipelni azt a szart de a tekintete belém fojtja a szót. Végül csak megadóan sóhajtok egyet és vállat vonok.
-Legyen.- És ezzel lezártnak tekintem a kérdést.
Fél füllel hallgatom a húgom és Lina beszélgetését. Én a helyében nem lennék enyire bizelmas. Persze amíg én elég óvatos vagyok, ő megengedheti magának nem?
-Tényleg nem fog senki lelőni, mert az halott. Te pedig gazdagabb leszel egy monoklival, ha megint ilyet hallok.- A mondat második felét halkan mondom, csak neki. Persze tudja jól ő is, hogy sose ütném meg igaziból.
A vallomás után végre kiérünk, a sivatagba, a nap teljesen elvakít. Rossz érzés volt nézni, ahogy Theo egyedül küzdi magát felfelé, de tudom, hogy most nem segíthetek neki. Túl nagy lenne a kockázat, hogy ő is megfertőződik.
Hiába nézem, a térképet nem fogok találni jobb ötletet, mint az elhangzottak.
-Én preferálnék nem éhen halni a metróban ahol menekülő útvonalak sincsenek, még ha többen lennénk vagy bíznánk egymásban… De egyelőre azt hiszem, jobban járunk a hosszú úttal. Szóval úgy tűnik a kérdés eldőlt.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Dec 1, 2020 17:43:19 GMT 1
Kb a homlokom közepéig kúszott a szemöldök amikor megpillantottam a vámpírvadász készletet. - Te is hiszel a vámpírokban? Kérdeztem csodálkozva, majd tágra nyílt, csillogó szemekkel, hajoltam közel. Hacsak rá nem csapott a tenyeremre a karóval finoman megérintettem az egyik karó hegyét, majd egészen közel hajoltam a szentelt vizes palackhoz. Végül kihúztam magam, s a lehető legelhatározottabb arckifejezésemmel néztem az árusra, majd megérintettem az emlegetett palack tetejét. - Kettőt kérek! Mondtam végül. Jogosan merül a fel a kérdés, hogy mégis mi a faszra lesz nekem a szentelt víz? Főleg két palacknyi. Nos régen naponta jártam el a helyi paphoz, hogy kérjek tőle két palack szentelt vizet. Ő sem érette minek kell és nem is voltam hajlandó neki elárulni. Egy hétig üldözött, míg végül sarokba nem szorultam és el nem árultam neki mire kell. Ő pedig nem adta tovább senkinek. Szóval! A kért összeget előhúzva a pultra csúsztatom s diadalittasan rejtem a kabátom mélyére a két palacknyi szentelt vizet. - Mellesleg. Mit ajánlanál fel annak aki visszaszerezné az édes kis Patriciádat? Ahogy ezt kimondtam cinkos módon elvigyorodtam, majd körbepillantottam a teljes választékon.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Dec 2, 2020 12:05:03 GMT 1
Effie tekintetén tisztán látszott, hogy nem díjazza ezt a hirtelen kialakult, hatalmas együttérzést közöttetek. Elfintorodott, majd ellépett a térképtől és hozzá látott a lemászáshoz. Ben követte őt, az egyik szemét mindig a nőn tartva. Ahogy másztok lefelé, mindannyiótoknak lehetősége van végig tekinteni Spiritfall romjain. Ami rögtön szembetűnik a távolban az a sok mozgó pontocska. Fertőzöttek, amik valószínűleg ezt a robbanást hallották és azonnal reagáltak is rá. A detonáció valóban rendkívül zajos volt, de túlságosan rövid ahhoz, hogy elérjenek ide. Egy biztos. Aki a városban van, annak nehéz lesz kijutni Spiritfallból ebből az irányból. Ha mind megvagytok, akkor kezdetét veszi az út a karavánpihenő felé... *** Az első nap megerőltetőbb volt, mint gondoltátok. A torony felváltva cipelve is nehéz volt, Effie pedig végig puffaszkodott és a szemeit forgatva. Ha kérve volt tőle valami, megcsinálta, de minden cselekedetéhez is szúrós tekintetet fűzött. Az élelmetek három-négy napig tart ki, ami az a mai haladásotok alapján kábé a fele, valamivel kevesebb. A víz két, tartalékolva három napig. Már ha semmi nem ér titeket út közben, amire persze semmi garancia nincsen... A mai táborhelyetek a folyó mentén található, kicsit meg van süllyedve a talaj a vonulat többi részéhez képest, így a sátratok nem nagyon fog látszani. Az esetleges tűzgyújtás füstje viszont igen. Rengeteg dolgotok van az úttal, de a mai táborral kapcsolatban is. Ben önként jelentkezett a vadászás lebonyolítására. Az aznapi haladásotok:
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Dec 8, 2020 19:51:21 GMT 1
| A hazugok városa |
Nathaniel- Mocsok
A vámpíros kérdésre egy másikkal válaszolt. - A legjobb haverom nem hitt a zombikban. Tudod mi lett vele? Megették a zombik. Okos ember a másik hibájából tanul. A buta ember meg ebben a világban kurva hamar megdöglik. Amikor kettőt kértél, azon nyomban ki is rakta a rendelésed az erre kijelölt fiókból és még mielőtt az elutasítás legkisebb jelét is mutathatnád, a nyakadba akasztott egy foghagyma nyakláncot is. Kipakolt mellé még papírdobozt is, teli sóval. - A ház ajándéka a ritka tranzakciós áru vásárlásáért. Ez így összesen, hmm... hetven Nepal dollár lesz. Amikor felhoztad neki Patriciat, egy pillanatra a szívéhez nyúlt. Összemarkolta az ingjét és egy kicsit el is fordította a tekintetét. - Nagyon jól meg lenne fizetve az illető, aki visszahozná az én drágámat... Felelte halkan, és még halkabban hozzá tette. - Talán még nepal citynél is jobban. Tette hozzá, aztán megvonta a vállát. A borongós hangulata viszont - méghozzá egy pillanat alatt - furcsa mód e szavak kimondása után tova szállt. - De mindegy is, mert nem lesz senki, akinek Karvett odaadná. Én mondom neked, nincs még egy olyan vörös, mint ő... Inni kell és felejteni komám. Adhatok még valamit?
|
|
Ordo
Írónövendék
|
Post by Ordo on Jan 13, 2021 23:07:30 GMT 1
Bólintok a kérdésre, majd elveszem a cigarettát, és a tüzével meggyújtom, ezután pedig mélyet szívok bele. -Egy régi ismerős. Aki úgy tűnik nem csak nekem tett keresztbe. - Visszagondolok miket tett régen... És hogy mennyire is gyűlölöm. De mégis.. a Testvérem. Vajon képes lennék megölni? Megszabadítani a világtól azt a szörnyeteget? Remélem... -Gyorsan elhesegetem ezeket a gondolatokat. Meg kell öljem. Mindenképp. És talán egy együtt működés ezzel a fickóval jó lehet. -Ha a bátyád is ennyire... - jól végigmérem a férfit- ficsúr mint te, igen. - És még a saját bátyját sem sajnálja... Szánalmas kis féreg. - Alkut ajánlok. Te nem éppen úgy nézel ki aki képes bemocskolni a kezét. Viszont a szándékaink ugyan azok. Segítesz megkeresni, és én befejezem amit régebben nem tudtam. Hidd el, akárkit küldenél rá, megölné. Őt nem lehet csak úgy levádaszni ha nem ismered. De én - mutatok magamra - nagyon is jól ismerem. És tudom a gyengéit. Szóval ha jó és gyors munkát akarsz, összeállunk. Megegyeztünk? - nyújtom a kezem felé, mint aki már is biztos abban hogy nyert ügye van. És így is érzem magam. A szavaim meggyőzőek, és igyekeztem én irányítani a beszélgetést, de csak úgy, hogy a fickónak is kedvére legyen belemenni a játékba. A sértegetés is csak pont annyira kellett, hogy tudja hol a helye, akármennyire vezető típus is lehet itt. Ráadásul a magukfajták szeretik a magabiztos embereket, és a jó munkaerőt.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jan 26, 2021 21:12:49 GMT 1
| Vérbosszú |
Valentino Petrovich - Ordo
A férfin látszott, hogy felkeltetted az érdeklődését, a ficsúr megjegyzésre viszont kérdően felvonta a szemöldökét. Egyértelműen leolvashattad a ráncaiból és tekintetéből, hogy nem tetszett neki ez a megszólítás. Az utóbbi hideg üressége arról is tanúbizonyságot adott, hogy valószínűleg ez az előítéleted nem jött be róla. - Alábecsülsz, komrad. - Szívott egyet a cigiből - Vagy magadat tartod túlságosan nagyra. Akármelyik is legyen, elárulok egy titkot. Semmi nem történik Nepal Cityben úgy, hogy én ne tudnék róla. Pontosan tudom, hogy hol van Ivan, nincs szükség arra, hogy keressük. Ott van, ahová küldtem. Ekkor már ő is mosolygott, azonban a felé nyújtott kezet továbbra sem fogadta el. Ujjával megpöckölte a cigi tetejét, hogy lepotyogjon róla a hamu. - Szóval, íme az én ajánlatom. Elmondom, hogy hol találod meg a kedves ismerősödet, cserébe... Előhúzott egy aranyszínű glock pisztolyt, melynek markolatára egy smaragzöld szív volt elhelyezve, mindkét oldalról. Még véres. - Ezzel ölöd meg, a fegyvert pedig ott hagyod a holttestnél. Bizony, csak ennyit kérek. Ekkor már ő maga nyújtotta feléd a kezét. - Jól gondold meg, elvtárs - itt már angolul használta a szót - Thomas Lockheart ajánlatát nem szokták errefelé elutasítani az emberek, én pedig nem szoktam második esélyt adni, ha elsőre süket fülekre találna a segítő kezem...
|
|
Ordo
Írónövendék
|
Post by Ordo on Jan 28, 2021 19:10:16 GMT 1
Ahogy hallgatom a férfit beszélni, nekem is átfut az agyamon, hogy lehet tényleg félreismertem elsőre. Figyelmesen végig hallgatom, majd lenézek a kezére, de még nem rázom meg.
-Szóval Thomas Lockheart... Nem hallottam még magáról… - vallom be. – Ugyan miért fogadnám el az ajánlatát, ha pontosan tudja hol van Ivan, és maga küldte oda? Miért ölné meg a saját emberét, csak azért, mert egy erre járó ember végezni akar vele? Egyáltalán, ha maga adott neki munkát, erősen kétlem, hogy ő végzett volna a bátyjával… Esetleg, egy kis további információért cserébe talán elfogadom az ajánlatát. - Most is magabiztosan beszélek, továbbra sem félek ettől a férfitől. Inkább csak kíváncsivá tesz, ki is lehet ő. Habár sejtem, hogy valami fontos ember errefelé.
Miközben beszélek, a pulcsim ujjában a kis dobókésért nyúlok a bal kezemmel alig láthatóan, ha netán tényleg nem szokott 2. esélyt adni az emberünk. Ugyanakkor a jobb kezem továbbra is nyújtva hagytam felé, hogy ne higgye azt, nem fogom idővel elfogadni az ajánlatát. Illetve, ha kikéne venni a kezéből azt a pisztolyt, ha rosszra fordulnának a dolgok. (Reményeim szerint a pisztolyt a markolattal felém tartja, úgy könnyebb dolgom lenne, ha olyan lenne a helyzet.)
|
|