Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Jun 1, 2017 6:28:41 GMT 1
-Engedj te disznó.- Ordítom németül. A távolabb eső kezemmel igyekszem teljes erőből orrba vágni a fickót. Közben pedig kilépek elé a lábammal és a másik kezemmel pedig megpróbálom átdobni rajta, hogy pofára essen. Ha sikerül és a földre kerül nem rúgok belé mert mégis csak lovagias vagyok. Ha nem sikerül nos...addig próbálkozok amíg nem jön össze. Ütöm a képét amíg be nem törik.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Jun 19, 2017 21:49:16 GMT 1
Armenia Sentia Thrasea
Mikor rákérdezel a hajóra és a társaságra Szergej arcán végig fut egy kosza farkas mosoly ami egyszerre kelt félelmet és kíváncsiságot egy átlagos emberben. Majd megáll elfordul a nyílt tenger felé, majd pedig negyed perc múlva feléd és széttárja a karját.
- Ez lenni III. Alexander Fejedelem! A Fekete-tenger gyöngye vagy 200 éve hasítja a hullámok! Régi még ősi technikával és gépekkel készítették a Taurisz Társaság mérnökei. De látni kellene a Tengeri Ördögöt. Az a csatahajó lenni akkora, hogy egy lövéssel lerobbantani Suleyman-híd a tengerszorosba. Látni török kutyák és görög disznók arcát mikor a Fejedelem zászlaja alatt behajózni a Konstantinápoly kikötőibe. Az volt ám a szép. Jól emlékszem rá még porba fingó voltam, de azon a héten mindenki erről beszélt. No – Csapja össze a kezét. – De ne beszéljük menjünk. Még hosszú a nap.
Mikor pedig elfogadod az ajánlatot és a hölgy után érdeklődsz a kereskedő csak összekulcsolja a kezét a hasán.
- Neve lenni Isabella. Isabella de Lamoure. Uzsorás, megrögzött szerencsejátékos és csaló. Gyakran szervez fogadásokat egy verekedésekre. Ezeket a verekedéseket szervezni régi raktár. Majd Viktor megmutatni az utat. – Ekkor tekintettével a sarokban álló emberre szegezi - Vigyáz a nővel sikamlós mint egy angolna és olyan veszélyes mint egy pusztai tatár. De ugyan úgy vérzik mint bárki más. – Nehéz eldönteni, hogy most ezt kinek mondta neked vagy Viktornak. - Szabad kezet kapsz nekem csak a rubeljaim kellenek, ha kell meg is ölheted és ha úgy van sajtban is hozhatod rubellek értékét. De ha megölöd, hozd el nekem a nő fejét is. Szergejből senki se csinálhat bolondot büntetlenül. Képet megtarthatod és most menjetek. – Mielőtt még kilépnél az ajtót Szergej utánad szól. - Legkésőbb napnyugta után egy órával térj vissza, ha végeztél a feladattal.
Ezután Szergej néma segédjének a vezetésével elindultok a város utcáinak. A társad bármilyen látszólagos elővigyázatosság nélkül, nagy léptekkel halad előre. Az emberek félreugrálnak még a szükössebb vagy tömöttebb útszakaszokon is, aki pedig nem azt csak könnyed egyáltalán nem elegáns mozdulattal félrelöki az útjából. Bármelyik kérdésedre, ha van egyáltalán csak egy félhangos morgással felel. Jó ideje legalább egy ¾ órája mentek mire elértek a régi raktár negyed egy kihaltabb részére, azon belül is egy régi raktárépülethez ahonnan furcsa, kocsmai hangulatot idéző hangok hallatszódnak ki. Viktor az ajtónállóval lerendezi a dolgokat, azaz kopog a vasajtón (két rövid – egy hosszú – Két rövid – Két hosszú), majd az ajtó résnyire nyílik, egy fürkésző tekintett majd pont akkorára nyílik a raktárajtó, hogy beférjetek rajta. Bent 4 nagyobb csoportban veszitek észre a tömeget. Mindegyikben épp verekednek. Hátrébb pedig a brókerek sátrát veszed észre, de a tömegbe is biztos vannak páran akik fogadnak egymással. Valahol itt kell lennie annak a nőnek, szóval érdemes lenne elvegyülni.
Herman Beilichter
Sikeresen orrba vágod a fickót aki ekkor mind két kezével oda kap és teljesen figyelmetlen így sikerül kibillentened az egyensúlyából. Ezután már könnyű dolgod lenne, ha nem lennél lovag. De a ellenfeled lassan felkel, többször meg-meg remeg és egyszer még földre is esik. Bár végül sikerült felkelnie és most a részegen kívül még dühösnek is látszik. Feléd rohan, jobb karját hátrahúzva készül bevinni egy jobb egyenest. Persze ezt egyáltalán nem titkolja így még van időd valahogy védekezni ellene.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 6, 2017 10:20:42 GMT 1
Figyelem felbérlőm minden egyes mozdulatát és reakcióját. Többet akarok megtudni, hogy rendes mennyiségű információval térjek vissza hazámba. Már ha sikerül... - gondolom magamban hidegen. Bár a szavaiból nem úgy veszem ki, mint akik most terveznek támadni, lehet, direkt mondta így. Sosem lehet tudni az embereknél – gondolom magamban keserűen. Aztán részletezi a nőt. Összeszűkítem a szememet. Talán mégsem lesz olyan egyszerű… A ravasz nők sosem egyszerű esetek. Aztán kísérő társam szemébe nézek. Ugyanolyan kifejezéstelen a tekintete, mint az enyém. Örülök, legalább nem kell társalognom vele, remélem. A kétértelmű szövegre csak megejtek egy hideg félmosolyt. Tud beszélni, az biztos. - Nem vagyok biztos benne, hogy egy ilyen nő esetén megéri elhamarkodni a feladatot, és estig elvégezni… De rendben, nekem sincs végtelen időm. Ezt csak a jövőre mondom. Tudja, a türelem rózsát terem… És egy ilyen rózsa esetén megéri várakozni – mutatom utoljára a nő képét, majd kilépek. Végre elindulunk, és hála a jó égnek a sors megáldott egy néma társsal. Csak csinálja a dolgát, nem jár feleslegesen a szája. Ilyenből kéne több. Eszembe jut Philipp. Megborzongok. Szerencsétlen… Hamarosan megérkezünk. Megjegyzem a jelet, majd belépünk. Megállok a falnál, nekidőlök. Először csak felmérem a terepet. De jó alaposan. Logikusan ott lenne a nő, ahol a fogadásokat kötik… De ha ennél ravaszabb és illegálisabb, akkor a tömegben szervezkedik… Mindegy, vegyüljünk… Morgom magamban, cseppet sem örülve a tömegnek, majd ellököm magam a faltól, és bevetem magam a hangoskodó, mozgó embertömegbe.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jul 7, 2017 22:13:46 GMT 1
Ahelyett, hogy a földre kerülő fickót tovább ütném inkább széttárom a karjaimat és ordítok egyet. Csak olyan artikulálatlant, hogy hergeljem a tömeget. Látjátok pogányok? Így harcol egy igaz keresztény. Feláll a részeg és támadni készül. Jobb egyenessel fog támadni. Néhai mesterem ezt ügyesen tudta védeni. Még kardpárbajban is képes volt félrehajolni. A hát páncélján meg egyszerűen megcsúszott a penge. Mindig azt mondta ilyenkor nekem: "Látod Hermann? Így kell elérni, hogy egyenletesen kopjon a páncélod. Hiszen a mocskos pogányo úgyse fogják látni a hátadat. De ez azt jelentené, hogy a kovácsmester azzal a résszel feleslegesen dolgozott nemigaz?" Én is egy efféle elhajlásra készülök. Amint a fickó megindul felém az öklével, én lehajolok és jól hasbafejelem és megragadom, hogy leterítsem.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Jul 16, 2017 18:05:49 GMT 1
Armenia Sentia Thrasea Megpróbálsz elvegyülni és a tömeg közepe felé furakszol közelebb a ringhez bár a vegyülést nem teszi könnyebbé Viktor jelenléte aki kicsit messzebb, de ugyan abba a tömegbe hatol be. Eközben folyamatosan gyomron, mellen, állon szúrnak a csontos vagy épp zsíros könyökükkel a nézők. Úgy látszik nagyon tetszik nekik a műsor mivel rád se hederítenék. Egyszer pedig meghallasz egy furcsa kiállítást. Egy csata kiáltás ez, de nem spanyol, baszk vagy arab nyelven történik és ismerősnek is tetszik a hang. Olyan mint annak a furcsa lovagnak a hangja. Mikor elég közel érsz a ringhez észreveszed, hogy tényleg az a lovag ordított mivel ott áll a ring közepén és épp hárítja az ellenfele ütését. Úgy látszik egy kis műsort csinál a nézőknek. Csak produkálhatja magát, hisz az ellenfele már szinte alig áll a lábán. Majd az ellenfél a gyomra felé kap aztán pár másodperccel később a földön van. És a bíró elkezdi kiszámolni az ellenfelet. De eközben meglátsz a tömegben egy idősödő dokkmunkást aki épp pénzt számol le egy hosszú szőke hajú, vékony alkatú egyénnek. Nem tudod megállapítani az alakról, hogy férfi vagy nő, de ha tömegben köt fogadásokat talán tudhat egy két dolgot a célszemélyről. Herman Beilichter Az ellenfeled ütése elől egyszerűen kitérsz, majd pedig úgy gyomron fejeled, hogy leokádja a páncélod hátulját, sőt még a nyakadra is jut egy kevés. De ez se akadályoz meg abban, hogy a földre terítsd. Az ellenfél nem mozdul, látszik hogy kiütötted, de azért a bíró elkezdi kiszámolni a szerencsétlent és végül megállapítja, hogy kiütéssel nyertél. Ezt követően a ringbe lép egy tetovált arcú férfi és lassan és halkan mond valamit neked spanyolul, nem sokat értesz belőle, de a „visszautasíthatatlan ajánlat” és az „ Gyere” szavakat még te is megérted. Na meg meglenget előtted egy kis szütyőt aminek jó kis hangja van.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jul 18, 2017 22:41:25 GMT 1
Hát megérdemelte a paraszt én aztmondom. Sosem szabad kíhívni magad ellen egy lovagot hacsak nem vagy te magad is az. Ez már csak ilyen. Nem veheti fel a versenyt egy olyan emberrel aki csatában is volt már. Persze rögtön meg is jelenik egy tetovált arcú pogány. Látszik, hogy most szereztem egy kis dicsőséget és HOHÓ máris jön a pénz. Isten dícsérete mert elvertem ezt a pogányt. Nem törődvén a fickó arctetovállásával (Láttam már csúnyábbat vágás formájában) elveszem a pénzes szütyőt, befeszítek a tömegnek majd indulok is a fickó után. Tuti valami újabb bunyó lesz. Abban szerintem jobb is vagyok mint holmi karaván kísérgetésben.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 21, 2017 22:37:01 GMT 1
Visszafogom magam attól, hogy leüssek valakit. Nyugalom… Ez itt megszokott… Nem kell a feltünősködés… Mondogatom magamban folyamatosan. Azonban egy-egy morgás csak kikívánkozik, de szerencsére mindenki leszar. A műsor jobb. Ismerős a hang. Meg is pillantom a lovagot. Csak a szemöldökömet húzom fel erre a moslékra. És erre van idejük az embereknek… Megrázom a fejem, majd elfordulok. Ennyi elég is volt… Körbetekintek, megpillantok valakit. Talán… Mivel láttam képet a célszemélyről, nem akarok kérdezősködni, amíg nem muszáj. Próbálok úgy kerülni, hogy lássam a vékony alakot. Ha nem ő az, akkor keresek tovább. Ha ő az, akkor igyekszem közelebb kerülni feltűnésmentesen, és várom a megfelelő pillanatot. Közben a szemem sarkából elkapom, ahogy a lovag feszít. A szemeimet forgatom, illetve felnyögök. Jesszus… És ezzel utazom együtt?!
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Oct 21, 2017 15:18:52 GMT 1
Armenia Sentia Thrasea Sikerül meglátnod a kupec arcát és kiderül róla, hogy egy nagyon nőies férfi. De ez van folytatod tovább a keresést. Észreveszel másokat is akik most számolják le a pénzt vagy már most újabb fogadásokat kötnek és már mennek. De még pletykákat is hallasz. Az egyik pedig kifejezetten érdekesnek és hasznosnak hallatszik. Két ápolatlan napszítta bőrű munkástól akik épp arról beszéltek, hogy Isabella (teljes nevét nem mondták ki) új játékszert talált és jó lenne megkeresni az ő kupeceit. Miközben követted őket, kiváltok a tömegből és a raktár hátulja felé mentek. Mögötted kicsit lemaradva és a meccseket figyelve közeledik a társad. És végül elértek egy kisebb fémlapokból össze ácsolt bódékat a raktár végében. A bódénak a veletek szembe lévő részén volt egy ablak ahol egy barna hajú suhanc ült. Jobb oldalt az tákolmány kicsit ki volt szélesítve és egy eléggé megfeszített izmú alak is keringet körülötte. Nem egy nagy bodega ez, de nem is kicsi. És azokban a ritka pillanatokban amikor nem a tömeg őrjöng vagy az általad követett személyek beszélnek a barna hajú sráccal, női hangok is kiszűrődnek az építményből. Elég hangos és artikulált hangok. Mintha valaki szótagolva beszélne valakihez. Herman Beilichter A tetovált arcú srác kivezet a ringből és a raktár hátuljába vezet, azon belül is egy kis fából és vashulladékból összeeszkábált bódegához. A bodega felétek lévő részén egy ablak volt ahol egy barna hajú ifjú suhanc ült, de tőle jobbra egy már megtermettebb, barna alak járt fel és alá, de a tetovált arcú esetén nem is kérdezet semmit, nem kötött belétek. Sőt nem is igazán nézet meg magának titeket. Az ajtó kinyilik majd bent kicsit szüköldödtök addig amíg a tetkós fel nem nyit egy pince ajtót. Lefelé papír lámpások nyújtják a fényt és látszik, hogy ez a raktárhoz egy másodlagos esetleg harmadlagos megbővítése. A lépcső végén egy ajtó van. Egy egyszerű fa ajtó amit liliomos vaspántokkal erősítettek meg. A vezetőd kopog az ajtón majd elhadar egy spanyol mondókát, mire feltárul előtettek a bent lévő „pompa”. Bent pár izmosabb és szálkás legény, összesen három. Pár fa szék, párnákkal, egy angyalt ábrázoló festmény veletek szembe, a festmény alatt pedig egy fa asztal amire egy nő pár női láb van feldobva. A lábak persze egy nőhöz tartoznak aki kikukkant rátok. Lekapja a lábát az asztalról majd pedig felétek rohan. Beleugrik a tetkós nyakába és még két csókot is ad neki az orcájára. Majd pedig feléd fordul. Kezét nyújtja. A nőnek szép szőke haja van. - Isabella de Lamoure. ÉN! ADNI! PÉNZ! NEKED! HA SEGÍTENI! ÉN LENNI! ÜZLET!- Minden szavát erősen gesztikulálj a megfelelő kézmozdulatokkal. Ekkor a tetkóshoz fordul és beszélget vele. Valami olyasmit veszel ki belőle, hogy a nő értetlenkedi.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Mar 9, 2018 17:39:24 GMT 1
Magamban morogva forgatom a szemeimet, mikor meglátom, hogy valójában egy férfit nézek. Menj a francba… Legalább vezess oda nőhöz… Meghallgatásra talál panaszom, bár nem a nőies férfi tekintetében, hanem másik két férfi személyében. Érdekes dolgokat hallok, az utazótársamat figyelve hallgatózom, hogy ne legyek feltűnő. Követem őket, de észreveszem, hogy a társam is erre fele tart. Elmegyek az épület mellett, feltűnésmentesen körbenézem, lehet-e valahol egy jó helyet találni, hogy benézzek és felmérjem a terepet, illetve hogy van-e másik bejárat, akármilyen lyuk, ahol beszivároghatok. Azonban először igyekszem minél több infót szerezni az érzékszerveimmel… Csak semmi kapkodás! A lehető legjobb pillanatban akarom megtenni. Azon gondolkodom, hogy mivel tudnám elvonni az őrei figyelmét. Körbenézek, hátha adódik egy jó esély, aztán összegzek mindent, és akkor döntök, mit is kéne tennem.
|
|