Martha
Lelkes fórumozó
Everywhere I go...
Utoljára online: Jul 20, 2021 21:57:48 GMT 1
Feb 27, 2016 10:55:21 GMT 1
|
Post by Martha on Dec 27, 2016 15:49:34 GMT 1
Leült a hadnagy mellé. -Mi lesz, ha nem éli túl?-nézett a parancsnok felé. Nem tudta, miért tette fel ezt a kérdést. Talán egy kis bíztatásra várt, vagy valami hasonlóra. -„Túl fogja élni. Muszáj.”-hangzott el a válasz. Martha behunyta a szemét. Jól esett neki, hogy mások máshogy állnak hozzá a helyzethez, mint ő. A lány élettapasztalatai alapján is a legrosszabbra számított. Hisz mindig is az történt vele. Bárki, aki fontossá vált neki, meghalt. -És… hogyan ismerte meg?-kérdezte. ~Mégis mi a francért kérdezek én ilyet?!~-kicsit kellemetlenül érezte magát, de mielőtt kimondhatott volna bármit is a hadnagy válaszolt. -„Hosszú történet rohadt sok vérrel.”-látszott, hogy Levi nem szívesen beszél erről, de Martha nem tudta visszafogni a kíváncsiságát, ezért kérdőn nézett a férfire jelezvén, hogy idejük, mint a tenger, szóval folytassa. -„Akkor a rövid verzió… Tolvaj voltam, és felbéreltek, hogy öljem meg. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy nem jártam sikerrel. Bekerültem a hadseregbe, aztán az első bevetésemen egy barom voltam, és két barátom élet lett az ára. Erwin pedig felkapart a padlóról, mikor azt hittem, végem van, és nem is érdemeltem volna segítséget.”-mondta. ~Úgy látom a hadnagynak jutott bőven tragédia a múltjába. Aztán őt is a mélypontjáról húzták fel… kicsit… hasonló a töténetünk.”-enyhén elmosolyodott és akaratlanul megszólalt. -Ezek szerint mindketten ugyanazt kaptuk a parancsnoktól… egy új életet.-mondta, majd a néma hallgatást Levi törte meg. -„Tudom, hogy senki nem halhatatlan. De Erwin élni fog. Felébred és visszavisszük a nyomorult falak mögé.” -Hogy aztán meg újra kimenjen rajtuk miután felépült.-halkan felnevetett. A beszélgetésnek köszönhetően kicsit enyhült az aggodalma, de még mindig jelen volt benne a félelem. Miután Levi elaludt –legalábbis úgy tűnt mintha- Martha felállt és visszament Erwinhez.
Meghallotta a tányérok csörömpölését, kinyitotta a szemét. ~Elaludtam volna?~-mielőtt elindult volna az asztalhoz, leellenőrizte a parancsnok kötéseit. Leült, majd Kyle termett mellette. Martha a férfi mellett biztonságban érezte magát… mintha egy nagy érzelmi bunker lenne, amibe bármikor bemehet és kiadhatja magából a gondjait, bánatát. (érzelmi szemetesláda) Éppen ezért, az alkalmat kihasználva közelebb húzódott és megszorította Kyle kezét, amit ő viszonzott is, majd átkarolta a lányt. -„Akarsz beszélni róla?”-hangzott el a kérdés kisvártatva. -Én… félek.-szólalt meg Martha halkan. -„… Tudom. Én is félek… Mind félünk.” ~De én jobban… hisz te is tudod.~ -Régen mélyponton voltam és azt hittem, hogy onnan már nem tudok feljönni… de a parancsnoknak sikerült visszahoznia onnan… Igaz, hogy akarata ellenére…-becsukta a szemét és halványan elmosolyodott. -Én… nem tudom, mit csinálnék, ha őt is elveszíteném.-megszorította Kyle pólóját és már a sírás határán volt, de inkább visszafogta. -Kyle-Martha a férfi szemeibe nézett.-Visszaviszel?-nem vágyott másra, csakhogy végre egyedül lehessen, és ne lássa senki. -„Vissza?” -Erwinhez. -„Ah…”-Kyle leguggolt, hogy a lány a hátára mászhasson. Martha rácsimpaszkodott, akár egy majom és a lábat a férfi köré zárta. Szemeivel a földet fürkészte és, hogy leplezze azt, amit érez megpróbált valamit kinyögni. -Igyekezz, vagy hozom az ostort!-hallotta, ahogy a társa elkuncogta magát… ettől egy kicsit ő is jobb kedvre derült, de aztán megérkeztek a parancsnokhoz és Martha visszaváltott komorba. Biccentett egyet Kylenak, mikor elment aztán ránézett a mellette fekvő férfira. ~Nagyon remélem, hogy Levinek igaza van.~-ránézett Erwin kezére. ~Milyen nagy keze van…~-tudatán kívül emelte fel a férfi karját és fordította maga felé a tenyerét. Amikor kintről mozgolódást hallott, gyorsan lerakta a parancsnok kezét és levágódott a földre, tettetvén, hogy alszik. Még egy darabig tartotta ezt a pózt, aztán lassan felült. Erwin fején lévő vizes rongyra már ráfért a csere, szóval Martha hasznossá tette magát és hozott újat, ügyelve, hogy senkire se lépjen rá.
A másnap olyan volt, mint a többi. Azt kivéve, hogy a nyugtalanság és a feszültség nőtt az emberekben. De ezen kívül… ugyanaz. Reggeli, kötéscsere, egy kis mozgás, ebéd, rongycsere, mosakodás, vacsora. Persze az ételeket nem az asztalnál fogyasztotta el, hanem Kyle hozta neki. Estére már eléggé ki volt fáradva, mert nem igazán tudott aludni előző nap este, meg persze ki tudja mikor ébred fel a parancsnok, vagy… a rosszabbik. De mivel Martha nem az a fajta, aki képes napokat fent lenni, ezért már a kidőlés szélén volt. Nagy ásítások közepette ránézett a férfi kifejezéstelen, borostás arcára, aztán enyhén megbökte. ~Vajon mi járhat most a fejében? Álmodik? Vagy gondol egyáltalán valamire?~-próbálta valahogy ébren tartani megát, de nem jött össze, ugyanis a szemei lezárultak és a teste eldőlt. Hogy hova az már mindegy volt. Másnap reggel, amikor kinyitotta a szemét, akkor realizálta, hogy pontosan merre… vagyis mire is dőlt. Az arca elvörösödött és amilyen gyorsan csak tudott elfordult a férfi felől. Aztán meglátta magán a pokrócot. ~Ez mikor került rám?... Várjunk csak. Ez azt jelenti, hogy valaki látta?!~-még jobban elvörösödött. Próbálta magát mély levegőkkel lehiggadtatni. (<- van ilyen szó egyáltalán?)De ekkor történt valami. Valami, amire nem számított. Erwin felébredt. Először annyira ledermedt, hogy mozdulni sem bírt. -Er-… win?-mondta hitetlenkedve, ekkor megjelentek a többiek is. -„Nem… nem akartam… megölni. Mindenki. Nem akartam. Mindenki… halott. Miért?”-mondta a férfi szinte alig hallhatóan. Már épp szólalt volna meg, de Levi gyorsabb volt. Utána már pörögtek az események. -"Csillapítsuk a lázát, és figyeljünk a kötésekre! […]"-adta parancsba a hadnagy Marthara nézve. A lánybólintott, majd elrohant, hogy kicserélje a nedves rongyot és hozott egy pohár vizet is a biztonság kedvéért. Visszaérve lecserélte a parancsnok homlokán a ruhadarabot. Amikor úgy látta, hogy már viszonylag magához tért, odanyújtotta neki a poharat.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jan 1, 2017 20:06:25 GMT 1
A speciális osztag, Erwin és Hanji, illetve Peter és Dan: Erwin ébredése felbolydulást okozott az egész táborban. Legtöbben azonnal készülődni kezdtek, hogy készen álljanak az indulásra. Peter dönthet, hogy mit akar: Nem kényszerítik semmire, de visszatérhet velük a falak mögé, ismét normális életet élni, már amennyire ez lehetséges az ő helyzetükben. Azt is felajánlják neki, hogy ha úgy gondolja, csatlakozhatna a katonasághoz... aki képes volt túlélni éveken át az óriások uralta területen, sőt, meg is ölt egyet manőverfelszerelés nélkül, az alighanem nagy hasznára lenne az egységnek. Ugyanakkor az ő helyzete Erwinen kívül a legnehezebb, ezért a következő lehetőségek állnak előtte: 1. Amennyiben a három nap alatt valakitől elfogadta a segítséget, a parancsnok manőverfelszerelését megtanulhatta használni. Mivel mindketten magasak, és hasonló alkatúak, ezért a manőverfelszerelés megfelel neki, és Erwin úgyis képtelen a használatára. Ebben az esetben ügyetlen vele, támadásra, komplex mozgásokra szinte képtelen, viszont probléma nélkül képes lehet a többiekkel tartani a szekérhez. 2. Amennyiben erre nem képes, gyalog, vagy futva is mozoghat. Ebben az esetben utolsók között kell elhagynia a szurdokot, mikor a többiek megszerezték már a szekeret, és csak pillanatokra állnak le a szurdoknál. Dan mindenképpen ezt fogja alkalmazni, neki nincs megfelelő manőverfelszerelés. Akárhogy dönt, a csapat manőverfelszereléssel rendelkező vesz részt a kitörésben, az azzal nem rendelkezők pedig a második opciót alkalmazzák. Kyle és Mikasa végeznek az állatvérrel. A csapat a köpeny alatt kenheti be magát vele, így a köpeny vizuális védelmét sem veszítik el. A formáció Hanji és Levi döntésétől függ, Erwin abban az esetben szólhat bele, ha lemegy a láza, és már képes tisztán gondolkodni, amennyiben ez nem történik meg, ő még nem vehet részt a taktikában. A többiek elmondhatják a javaslataikat, amennyiben támad valamilyen ötletük. Erwin elvitelére mindenképpen szükség van legalább egy komoly fizikai erővel rendelkező tagra, aki cipeli, ebben segíthet egy kisebb fizikai erejű katona. Aki Erwint cipeli, nem tud harcolni, vagyis mindenképp védeni kell őket. Amennyiben a szekér megszerzését előbb végrehajtják, visszaviszik a szurdok bejárathoz, és ott teszik fel rá a parancsnokot, sokkal kevesebb idő a cipelés, és rövidebb út, ugyanakkor minél tovább tartózkodnak egy helyben, nagy tömegben, annál nagyobb annak valószínűsége, hogy óriásokat vonzanak. Amennyiben csak Dant és esetleg Petert veszik fel ott, a szekérnek alig kell megállnia, a kockázat jelentősen lecsökken. Vegyétek figyelembe, hogy szinte teli gáztartálya csak Diethernek van, a többiek nem tudnak újratölteni, amíg a szekérhez nem érnek, vagyis a mozgástere a legtöbbeknek jelentősen lecsökkent. Pengéje a legtöbbeknek még van egy pár, Diether ismét kivétel, neki mind a három pár pengéje használható még. Ezekkel kell gazdálkodnotok az óriások megölésénél. Amennyiben kitörtök, a következő helyzet fogad majd: Három óriás van szinte közvetlen közelben. Kettő öt méteres, és egy tizenöt méteres. Rendellenest nem láttok. Ha megfelelően gyorsak vagytok, és igyekeztek halkan mozogni, nem vesznek észre titeket, de nem érdemes csapatostul kiözönleni, azzal felkelthetitek a figyelmüket. A szekeret megtaláljátok, nem rongálódott súlyosan, használható a hazaútra. Lovakból, ha keresitek őket, megtaláljátok a személyeket cipelő lovakat, viszont nem találjátok meg a szekeret vontató két lovat, vagyis kettőt a sajátjaitok közül kell a szekér elé fogni. Ebony és Barsan: 67.media.tumblr.com/2197cf9b4c42667fe4c35eaf13b05db2/tumblr_nhvllw4Dtt1u2bcamo2_1280.pngBarsan szavaira Kenny biccent: - Semmi nem zárja ki, hogy mindenki kavarja a szart. - elővesz egy cigarettát, és rágyújt, miközben folytatja. - Még a papot is felkereshetjük. Idelent pedig bőven van hely, ahol könnyű információt szerezni. Bár megjegyzem, a katonai egyenruha nem előny a legtöbbeknél. - minthogy közvetlenül a testőrség tagja, Kenny nem visel klasszikus katonai egyenruhát, független a Katonai Rendőrségtől, csak a manőverfelszerelése árulkodhat. Még egy ideig haladtok a városban. Manőverfelszerelésre váltotok, gyorsabban tudtok közlekedni vele, és kevesebb a kockázata is, így nem kötnek belétek az utcán, ráadásul nem kell olyan mértékig megszemlélnetek a föld alatti nyomort sem. A következő pillanatban viszont Kennynek megakad a szeme valamin. Vagyis inkább valakin. Egy Katonai Rendőri egyenruhát láthattok az egyik - valószínűleg kocsma - bejáratánál. 17-18 év körüli fiú viseli, a tekintete kemény, szigorú, Barsan felismerheti a kiképzésről... Josh Ravensal az, Lena ikertestvére. A problémát az jelenti, hogy a Katonai rendőrség tagjait Nile Dok visszahívta, hogy megtalálják, kik vettek részt az összeesküvésben, és kik felelnek a királynő elrablásáért. Az, hogy a fiú itt tartózkodik, erősen gyanúba keveri, ráadásul láthatólag újonc, a földalatti város pedig veszélyes terep. Hamarosan belép az épületbe, amiben egyébként úgy tűnik, valóban kocsma üzemel, és ha követitek, láthatjátok, hogy az egyik sarokban lévő asztalhoz ül le. A férfi, akivel beszélget, számotokra teljesen ismeretlen, és keveset hallotok a beszélgetésből is: - Az alvilág nem éppen kellemes szövetséges Ravensal. Biztos, hogy megéri ez nektek? - az első mondatot tisztán ki tudjátok venni. - Nem az én ügyem. - ezt a mondatot halljátok még, de utána elhalkul a hangjuk, szinte suttognak, és nem értetek, csak szavakat, amiből egy kijelentést még biztosan ki tudtok következtetni: "Nem ér az egész semmit Eren Jeager nélkül" Ha gondoljátok, odamehettek, és megpróbálhattok beszélni az asztalnál ülőkkel, megkísérelhetitek az esetleges követésüket, vagy további hallgatózást, a döntés rajtatok áll. Josh Ravensal kinézete: s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/61/88/12/61881288334148c630f9c75405996b2b.jpg
|
|
Raze
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Apr 24, 2024 22:17:58 GMT 1
Jul 31, 2016 14:07:00 GMT 1
|
Post by Raze on Jan 2, 2017 0:36:51 GMT 1
Kenny szavaira csak bólintok. Ő a főnök, és Ő ismeri a helyet a legjobban így tehát az Ő utasításaira, és terepismeretére kell támaszkodnunk. Érzem mélyen legbelül, hogy jó döntés volt felkeresni ezt a helyet. Az egyenruhás mondatra reagálva én is végigtekintek magamon, és valóban eléggé kilógunk a tömegből, beleértve engem is pedig nektek a magánzárka miatt eléggé gyűrött, és viseletes az egyenruhám. - Tény. Nem lenne rossz, hogy ha legalább egy köpenyünk vagy valami lenne, amivel eltakarhatnánk az egyenruhát. Legalábbis a semminél már az is több lenne. - jegyzem meg egy fintorral. Kenny viszonylag könnyen van. Őt maximum a manőverfelszerelésről lehet felismerni, de más feltűnő ismertetőjele nincs ruházat vagy felszerelés terén - nem mintha a manőverfelszerelése nem lenne elég feltűnő. Jobban belegondolva még bele sem gondoltam abba, hogy az egyenruha miatt esetleg nehezebb lehet valakiből információ kiszedni, mint, hogy ha nem abba lennénk. Mindenesetre ez már késő bánat, majdcsak kitalálunk valamit. Hogy hol is lenne érdemes kezdenünk...arról már fogalmam sincs. Sose jártam még itt előtte, de én talán a kocsmákban kezdeném...bár ott az egyenruha fokozott hátrányt jelenthet. Mindegy is, úgyis Kenny utasításait kell követnünk...
Amikor kiadják a parancsot, hogy váltsunk manőverfelszerelésre, akkor nem habozok, hogy teljesítsem azt. Én sose voltam érte annyira oda, bár nem is volt ellenemre, hisz a túlélésünk kulcsa. De Nori viszont imádta minden egyes pillanatát, és mozzanatát, amikor használhatta a felszerelést, és ebben jobb is volt, mint én. Szerintem, hogy ha tehette volna, akkor még a mellékhelyiségre is ezzel ment volna, ahogy Őt ismerem. Én valahogy ennél földhöz ragadtabb vagyok, de ami nálam hiányzik a felszerelés használatánál, azt behozom közelharcban, és kardhasználatban...Igaz hogy még így is képes voltam a 6. legjobbá válni a kadéttársaim közül...Mondjuk az biztos, hogy ez így sokkal kellemesebb, mint hogy ha a földön folytattuk volna tovább az utunkat. Azt hiszem eleget láttam egy időre a mocsokból, és nyomorból, ami idelent uralkodik, és innen fentről legalább kevésbé feltűnő a dolog, illetve arra figyelek oda, hogy ne ütközzek falnak vagy ilyesmi és nem a látvánnyal vagyok elfoglalva, amit az emberek nyújtanak. A haladás is sokkal gyorsabb, hisz a sűrűn beépített földalatti település rengeteg pontot kínál a felszerelés használatához így nekünk csak arra kell figyelnünk, hogy ne ütközzünk egymásnak vagy esetleg valamelyik falnak, és az esélye is kisebb, hogy valaki esetleg konfliktust kezdeményez velünk. Nem mintha nem tudnám megvédeni magamat vagy annyira bánnám...Azt hiszem, az lenne a legkönnyebb mód, hogy levezessem a bennem lévő feszültséget, amit eddig elnyomtam, és ami Nori miatt felhalmozódott bennem. A gondolataim egy pillanatra a csuklómnál elhelyezkedő rejtett pengére kalandoznak, amit a ruhám ujja szerencsére jótékonyan eltakar. Egy pillanat múlva finoman megrázom a fejemet, nem okozhatok galibát a többieknek vagy sérülést másnak, csak azért, hogy a saját dühömet csillapíthassam...Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg megint magánzárkába kerülnék.
Amikor látom, hogy Kenny szemei egyetlen pontra szegeződnek az addigi egyenletes pásztázás helyett, ösztönösen én is abba az irányba tekintek, és kis híján bele is ütközök egy háznak a falába a megdöbbenéstől, amit csak az utolsó pillanatban sikerül elkerülnöm. Rögtön felismerem az alakot, aki felkeltette a Parancsnok figyelmét. Lena ikertestvére az: Josh. Jól emlékszem rá, hisz a kadétok közül Lena állt/áll hozzám a legközelebb Nori után. Sose volt közöttünk különösebb kapcsolat a sráccal, inkább mondanám, hogy semleges volt, de azért elvoltunk egymás mellett. Akkor romlott meg a dolog, amikor az Ő kapcsolta is zátonyra futott Lena-val, én pedig természetesen a lány mellé álltam, akibe szerelmes voltam...Ennek hála viszont sajnos én is felkerültem az ellenségek listájára, bár nyíltan sose kötött belém, mert egy szemtől-szembeni küzdelemben esélye sem lett volna ellenem, és ezt Ő is tudta, hisz már a gyakorlás alatt is kiderült ez. Tudom, hogy nem éppen a legszebben váltak el egymástól a testvérével, de nem akarom elhinni, hogy csak emiatt képes lenne csatlakozni a Királynő elleni összeesküvéshez...bár az is igaz, hogy a legjobban az fájt neki, hogy Lena sokkal jobb ajánlatot kapott a kiképzés vége után, mint Ő, és emiatt is kezdett marakodnia húgával. Mégis mit remél mit kaszálhatna egy ilyen incidensből? Főleg, hogy Ő még csak újonc...Persze kétségkívül, hogy ha sikerrel járnának, és új rendszer köszöntene be, akkor Ő védve lenne az ezután következő tisztogatásoktól, és az előrelépése is garantált lenne gondolom. Így már lenne értelme a dolognak, de akkor sem tudom elhinni, hogy még erre is képes lenne. ~ Talán csak Ő is információt akar, mint mi. - igyekeztem nyugtatni magamat. ~ Te ezt komolyan elhiszed? - hallottam Nori hangját visszhangozni a fejemben. - Próbálom. - feleltem halkan, de az igazság az volt, hogy én magam is nehezen tudtam hinni ebben...
Nem sokkal később, hogy belép az épületbe mi is a kocsma előtt vagyunk már, majd nemsokára követjük őket. Látom, amikor helyet foglal az egyik asztalnál, és egy olyasvalakivel kezd elbeszélgetni, akit még sose láttam azelőtt, de nem valószínű, hogy zöldséget árul a piacon. A kocsma tele van, és talán ezért nem vagyunk mi sem olyan feltűnőek, de ennek hála alig tudunk kivenni valamit a két férfi között zajló beszélgetésből, de amit sikerül az nem nagyon tetszik. ~ Nocsak. A kis Ravensal kölyök éppen olyan problémás, mint a testvére. - dorombolt elégedett hangon a vállaira támaszkodó Nori. ~ Nem mintha bármikor is kedveltem volna bármelyiküket is. Főleg nem Lena-t. Elképzelni sem tudom, hogy mit eszel rajta annyira. Kíváncsi vagyok, hogy mit szólna most, hogy ha látná a drágalátos kis testvérét itt. - sziszegte mögöttem ingerülten a lány. Mindent bee kellett adnom, hogy ne förmedjek rá. Sokat veszekedtünk mindig is, amikor elkezdte Lena-t szidni, de sajnos ez általában csak olaj volt a tűzre, és az sem működött, ha nyugodtan próbáltam meg vele beszélni a dologról. Nori már az elején eldöntötte valamiért, hogy gyűlölni fogja Lena-t, és ezen a véleményén sosem változtatott, én pedig nem voltam képes semmit sem elérni, hogy változzon. Ebből viszont csak folyamatos civakodás, és egy rakás kellemetlen helyzet, szituáció keletkezett Lena-val, ami ellen nem tudtam mit tenni. - Parancsok. - szólítom meg végül Kenny-t kínomban, hogy ne kelljen tovább hallgatnom Nori-t. - Jól ismerem Josh-t. Egy szakaszban voltunk a kiképzésen, és a testvére a legjobb barátom. Hadd próbáljak meg beszélni vele. Talán képes leszek jutni vele valamire. - vázolom fel neki az ötletet. Még mindig jobb, mint, hogyha semmit sem tennék, csak próbálnánk hallgatózni. Ha megkapom az engedélyt Kenny-től akkor kérek egy sört magamnak, majd nyugodtan odasétálok Josh-ék asztalához.
- Nosak Josh. Rég nem láttalak. Mi járatban errefelé? - fordulok hozzá egy mosollyal, mielőtt a mellette ülőre tekintek. - Ki a barátod? - kérdem egyhangúan, némi közönnyel mintha csak udvariasságból tettem volna fel a kérdését. - Leülhetek? - fordulok a két férfihoz, és ha nincs ellenvetésük, akkor helyet foglalok az asztalnál. - Bevallom, kicsit meglep, hogy itt találkozunk újra. Nem gondoltam, hogy a Katonai Rendőrség tagjai sűrűn látogatják a Földalatti Várost. - szólok hozzá egy fél-mosoly kíséretében. Ha bármelyikük is rákérdez, hogy én mi járatban vagyok itt akkor csak sóhajtok egyet, és kortyolok a sörömből. - Ami azt illeti, szükségem van egy kis mellékes pénzre. - kezdek bele egy fintorral a válaszba. - Nori adósságba verte magát odafenn, és muszáj kisegítenem. - folytatom csevegő hangon. - Azt reméltem, hogy itt esetleg találok valami testhez állót, amivel rövid idő alatt nagyot kaszálhatok. Tudod, hogy jó vagyok a közelharcban, próbálok valami ilyesmit leakasztani. - ropogtatom meg az ujjaimat, mielőtt belekortyolnék a sörömbe.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Jan 15, 2017 20:49:15 GMT 1
Amikor Erwin felébredt, Hanji rögtön odament hozzá. Bár ahogy látta, még nincs olyan állapotban, hogy átvegye az irányítást. Ezután Hanji megkereste Levit és Armint, hogy együtt dolgozzák ki a tervet. - Először is, nem tudjuk hány titán tartózkodik kint. Ezért először Mikasa, Levi és én fogunk kimenni. Levi, te cseréld ki Dietherrel a tartályaitokat! Mikasa te pedig... Kinek van még viszonlag sok gáza? - Hanji körbekémlelt, mire Kami előlép. - Én még elég jól állok vele. - Akkor megtennéd kérlek? - Kami bólint, és odamegy Mikasához, hogy kicserélje a tartályokat. - Én megleszek ezzel a mennyiséggel, amennyi megmaradt. Aztán a következő fontos dolog a szekér, és a lovak... Lena, Sasha, Connie és Jean, nektek kellene összehalászni az elkóborolt lovakat, míg Vera és Black előkészíti indulásra a szekeret, és után töltenek. Kyle, te fogod Erwint elvinni a szekérig, Martha segédkezik ebben, Mayu, Kami és Ymir pedig megvédenek titeket. Eren, Armin, Diether, Dan és Peter pedig itt marad, titeket majd itt a szurdok bejáratánál fogunk felvenni. - Megáll, vesz egy mély levegőt. - Kérdés, javaslat, ellenvetés, egyéb óhaj-sóhaj? - Körbenéz, és ha mindenkinek minden oké, akkor részletesen is kifejti a dolgokat. - Tehát Mikasa, Levi és én egyszerre megyünk ki, és felderítjük a terepet. Aztán Vera és Black egyenként elindulnak a szekeret megkeresni. Utánuk Jean, Connie, Lena és Sasha párosával keresik majd a lovakat. A Mayu-Kami-Ymir trió elindulhat utánuk, és nézzetek majd jól körbe, hogy nem merül fel semmi probléma. Ha mindent tisztának láttok, akkor indulhatnak Kyle-ék is. Amint Vera és Black végeztek az utántöltéssel, és Erwin is megérkezett a kocsira, jelezzenek, és onnantól fogva már rajtunk kívül senki nem száll harcba. Mindenki töltse fel a gáztartályait, felszálltok a lovakra, és felveszitek a szurdokban maradókat. Utána pedig egyenesen visszamegyünk a falak mögé...
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Jan 26, 2017 13:49:36 GMT 1
Erwin számára még mindig homály volt a világ. Elmosódott folt, zavaros hangok, akár egy alagútban. Úgy dübörgött a vér a fülében, ahogy a lovak patái szoktak mikor átvágtatnak a kapu alatt. Fájt. Fájtak a hangok, fájt a légzés, fájt a fény. Rettenetesen hideg volt. Jeges veríték folyt le a homlokán. A nyelve a szájpadlásához tapadt. Szomjas volt. Végtelenül szomjas. Annyira, hogy az éhségét sem érezte...
Hirtelen elfogytak az árnyak... egy maradt csak. Fókuszálni próbált, és homályosan ugyan, de ki tudta venni Levi alakját. Csettintett ahogy a nyelve elvált a szájpadlásától, hogy erőtlenül megszólalhasson.
- Mi... történt?
Csend. Erwin nem tudta eldönteni, hogy visszaájult egy pillanatra, vagy Levi nem válaszolt egy pillanatig.
"Az osztagom három tagja áruló lett, Reiner Braun, Bertolt Hoover és Nicola Gerstmann. Egy negyedik beosztottamat, Tina Weinstockot magukkal vitték, a lányról nem tudunk sokat, de feltételezhetően alakváltó."
Csend.
"Majdnem utolérted őket, de Gerstmann levágta a karod. Az elmúlt három napban eszméletlen voltál."
Csend, csend és csend. Levi nem beszélt sokat, de Erwin agyában az inforáció vészesen lassan haladt. Apró emlékfoszlányokat látott az egyik tisztről, aki óriássá változott és a hátán utazó többiről.
- Ah... - Megjelent előtte Gerstmann aki egy erős lendítéssel lecsapta a domináns karját. Megpróbálta felemelni, de nem látott kezet maga előtt. Pedig érezte. Érezte, hogy zsibbad. Érezte, hogy az arca elé emeli, mégsem látott semmit. Árulók... Ő pedig... Képtelenné vált a manőverfelszerelés biztonságos használatára... - Már értem... Haladtunk?
Még mindig nem tudott normális hangon megszólalni. Kapart a torka.
"Próbáltunk felkészülni az indulásra, hogy minél előbb visszatérjünk a falak mögé. Az állatszerű titán nyomát elveszítettük. Braunékét szintén."
Eddig is sejtette, hogy már nem bízhat meg feltétlenül minden katonában, de most lassan eljutott a tudatáig, hogy igazából csak a legközelebbi beosztottjaihoz fordulhat bizalommal. Három nap. Három napja feküdt és emiatt elszalasztotta a lehetőséget, hogy közelebb kerülhessen az óriások titkához. Megfájdult a feje. Talán eddig is fájt, csak egyszerűen nem tűnt fel neki. Ismét hangosan hallotta a paták dübörgését, ami tompított minden más hangot, majd hirtelen megváltott és inkább gyors léptekéhez hasonlított. Kisvártatva megjelent egy világos folt az ismét elsötétült képen. Martha szőke haja volt az.
"Tessék, igya meg! Biztos kiszáradt." - Egy pohár vizet nyújtott Erwin felé, Levi pedig segített neki felülni, hogy megtámaszthassa a hátát a falnál és Tyndall segítségével pedig kiitta a pohár tartalmát egy levegőre. Szinte égette a hideg víz a kiszáradt torkát, mégis olyasféle fájdalom volt ez, amiért szinte könyörögni tudott volna.
- Köszönöm... - Nyögte halkan, és megpróbált hálásan mosolyogni a lányra, kisebb-nagyobb sikerrel. Nem látta tisztán a lány reakcióját. Igazából még semmit se látott tisztán. Emésztette a láz. Jól esett ülnie, mert a három napos fekvés rendesen megviselte a testét, de lábra állni meg se próbált.
Hanji hangja megtöltötte a helyiséget. Hangos volt. Így még a patadobogás mellett is egészen kivehetően hallotta. Próbált minden idegszálával a parancsokra figyelni. Örült, hogy nélküle is van aki kézben tartja a helyzetet. A terv nem tűnt rossznak. Valamennyire hallotta is.
- Diether... - nyögte Levi-nak. - Ő... elbír... - A hangja alig volt hallható, de Levi rögtön tudta, miről van szó, így azonnal csatlakozott Hanjihoz és beszámolt neki. Azt, hogy mit mondott, már nem hallotta, de a módosított parancsot igen. Hanji ugyanolyan hangerővel szólalt fel mint korábban. Kyle fog a szurdokban maradni, Diether pedig magára szíjazhatja Erwint és biztonságban eljuttathatja a szekérig. Hogy ez hogyan alakul, arra Erwin már képtelen koncentrálni. Alig van magánál, mikor a nagydarab katona a hátára szíjazza. Ismét elsötétült számára a világ.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jan 30, 2017 20:18:32 GMT 1
Végre éreztem, hogy élek! Nem kell tovább itt poshadnunk, hanem eljön a cselekvés ideje. Érzem, hogy az erő átjárja a testem, hiszen végre tehetünk is valamit. Örültem, hogy segíthetek Erwin-nél, mert hasznos volt. Aztán mikor csillapodott a hangulat, szerencsére elmehettem, mert ahhoz már nem volt kedvem, hogy az Erwin-rajongók táborában találjam magam egy 1# Erwin él! - feliratú zsúrsapkában. Szememmel keresem két barátomat, de nem találom őket, remélem, készülődni kezdtek már végre. Nem akarok egy perccel sem tovább itt maradni, mint amennyi szükséges. Előveszem a törött pengémet, és idegesen pörgetem a kezemben, amíg megközelítjük az állatokat. Kyle próbálja oldani a feszültségemet, mire először csak bólintani tudok. - Ha elindulunk és miatta lassulunk... Nem tudom, mit kéne tenni – ingatom a fejemet, majd a szemem sarkából figyelem a férfi reakcióját. - „Megteszem, amit tudok” – válaszolja a tenyerébe bámulva. - Nem rád gondoltam – Pillantok rá. - Te katonaként is megállod a helyed... Véleményem szerint majd előjön belőled - Bökök az állammal a keze felé. - Ha eljön az ideje. - „Remélem, nem felesleges áldozatok árán jön el az ideje...” - Összezárja a markát. - Shiganshinai vagy. Tudni fogod, mikor jön el az ideje. Mert mi tudjuk, mi is az az áldozat... – válaszolom neki határozottan. - Egyikőnk sem akarja átélni még egyszer… Pláne nem azt, hogy ő okozza azt a káoszt, ami akkor volt. Még ha a tudatodban nem is lesz ott, a tudatalattid emlékezni fog erre – várok egy percet. - Örülök, hogy te kaptad ezt a képességet. Szerintem nálad van a legjobb helyen. Ilyen tekintetben te vagy a legmegbízhatóbb, legstabilabb ember a csapatban – nézek rá komolyan, majd megérkezünk. Látom, hogy meglepte a dolog, és csak egy halk köszönömöt hallok tőle még. Magamban elmosolyodom, hiszen ha nem is szándékosan, de legalább egy kis örömet szerezhettem valakinek. Enyhe rosszallással tudatosul bennem, hogy nagyon is örülök, hogy leölhetem ezeket az állatokat. Betudom annak, hogy már menni szeretnék, és nem csak a gyilkos-hajlamom elvonási tüneteit elégítem ki. Habozás nélkül ölöm meg a jószágokat, majd miután kivéreztettük őket, feldarabolom a húst, és amennyire lehet, elcsomagolom. Még nagyon is jól jöhet későbbre. Úgy gondolom, hogy van arra időm, hogy ami nem fért el, azt sülni hagyjam, illetve szárított húst készítsek belőle. Közben végre én is elkezdek készülődni. Összeszedem az összes cuccom, a manőverfelszerelésem is felveszem, közben hallgatom Hanji-t. A terve egész jónak bizonyul, azonban amikor ahhoz a részhez ér, hogy Eren-t és Armin-t, illetve a többieket később vennénk, aggodalommal tölt el. Nem akarok ilyen messzire kerülni tőlük. Közben segítek Kami-nak kicserélni a gázt. - Annyira elég, hogy gyorsan távozz a titánok közeléből – mondom, neki, majd mielőtt elmenne, visszafordítom magam felé, és egy hosszú, határozott, de megértő pillantást kap tőlem, aztán hagyom, hadd menjen. Eren-re nézek most aggódva, hogy tudassam vele, nem biztos, hogy jó, hogy itt marad. Gondolkodom, hogy mit kéne tenni, de szerencsére Erwin ötlete kapóra is jön. Mivel már amúgy is Kyle mellett állok, a fülébe suttogom. - Nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet hagyni, hogy Eren végignézze a harcot, és várjon, hogy majd érte jöjjenek. Nem az a típus, aki vár, hogy helyette csináljanak valamit. A másik, ha valaki bajban van, szinte biztos, hogy elveszti a fejét. Kérlek, ne hagyd, hogy ez megtörténjen, fogd vissza, mielőtt átváltozna vagy egyéb hülyeséget csinálna. Benned megbízom, te nem hiszem, hogy ilyen helyzetbe kerülnél, ilyen szempontból stabil katona vagy – bólintok. – Armin-nak is szólni fogok - ránézek reakcióra várva. - „Megteszek mindent, amit csak tőlem telik, hogy visszafogjam" – biccent, mire egy bólintással köszönöm meg. - Még annyit, hogy elcsomagoltam egy adag húst az útra és a tűzön is van... Rátok bíznám, ne vesszen kárba! Ha ez megtörtént, akkor Armin-hoz megyek, és neki is elmondom, amit Kyle-nak. Majd mikor Hanji beszélni hagy minket, megszólalok. - Osztagvezető! Tekintettel Eren heves természetére, véleményem szerint nem a legjobb nézni és várni hagyni. Nem az a típus. De beszéltem már Kyle-lal és Armin-nal is. Ha bármi hülyeséget tenne, értve az alakváltásra is, akkor ők majd a legjobb tudásuk szerint próbálják kezelni az ügyet. Mit gondol? – kérdezem tőle érzelemmentes hangon. Vetek egy pillantást Eren-re. Kíváncsi vagyok a reakciójára. Ezután hallgatom Hanji részletezését. Csak bólintok egyet. Biccentek egyet Kyle-nak, hogy hozzuk a vért, majd odacipeljük a többieknek. Jó alaposan bekenjük magunkat, majd véglegesítjük a csomagokat és felszerelést, és elindulunk kifele ebből a pokolból. Hárman vagyunk legelöl. Szerencsére „csak” három dög fogad minket, ezért így szólok. - Szerintem jó ötlet, ha először a két kisebbet intézi el kettő ember, addig a harmadik ügyel, ha baj van, tud segíteni, aztán mikor már legalább egy valaki végzett, a harmadik személy elintézi a magasabbat. Persze, csak ha muszáj harcolni. Jó ötlet? – kérdezem tőlük. – Ha kell, én elvállalom a tizenöt méterest, de bármelyik jöhet – teszem még hozzá. Mihelyt meghallom döntést, teszem a dolgom, és boldogan veszem észre a szurdok végét. Nagyot szippantok a levegőből, majd ennyit mondok, mielőtt támadásba lendülünk. -Na, húzzunk erről az átkozott helyről…
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 17:19:35 GMT 1
Nov 23, 2024 17:19:35 GMT 1
|
Post by Deleted on Feb 1, 2017 14:45:26 GMT 1
Amikor felvertem magam, már mozgolódás volt. Messzebbről csattogás, és nyögések. Inkább azok vonzották a figyelmem egy darabig. A női hang irritált. Mikasa lehetett. Igen. Neki amúgy nem lenne zavaró a létezése, mert nem túl nő. Olyan mint Hanji, számomra, nincsenek olyan vonásai amiket utálnák. Felülök. Egy ásítással beleharapok a levegőbe. Nem tudom milyen napszak van, de amíg fenn van a nap, nem is érdekel. Sámli... karcosan lélegzik. Idegesebben morzsolja a lábait a talajon. A kavicsok jobban megszenvedik a súlyát. Lassabban mozog. Nem tudom. A légzése nem jó. Be-ki. Be-ki. Mondták mindig a tréningen. Ne ziháljunk, mert fájdalmaink lesznek. Sámli nem veszi jól a levegőt. Túlságosan jól hallom, pedig semerre sem látom. Túlságosan figyelek rá. - Hé, Hadnagy. Félsz? Kérdezem a senkitől. Felállok. Megrázom az egész testem, és körbenézek. Talán segítenem kellene. De én vagyok az egyetlen, akinek nem fekszik az ötletük. Én vagyok az egyetlen, aki inkább Armin helyett ment volna. Be válik vagy sem. Én nem akarok ebben semmilyen részt vállalni. Egyetlen dolgot akarok. Elkergetni a félelmét. Idegesít a folytonos aggodalma. Mintha rám telepedne. Teljesen beterítene, és elvenné tőlem a napsütést. Tulajdonképpen mindenki szereti ezt a faszt, rajtam kívül. Mégis úgy érzem, hogy csak én akarom a kezem nyújtani felé. Egyedül van azon a hajón, amit egyszer Armin elhagyott könyvében találtam. Egy tiltott könyv. Valami ilyesmit tudtam. Akkor már megtanultam olvasni, igaz lassan. Volt egy hajó a holtak vizén. Ez a hajó egy révésszel utazott. Mindig adtak a révésznek ezüstöt, hogy átvigye őket, úgy értem a halottakat a folyón. A révészt csak később tudtam meg, hogy kicsoda lehet. Ő Levi. Átvisz mindenkit azon a folyón, de mindig egyedül tér vissza. Újra, és újra. Senki nem akart még osztozni vele ezen az úton? Elsétálok mélyebbre a kanyonban. A kanyargós sziklákat figyelem. Fel szeretnék jutni a tetejükre, hogy lássam a világot. Baj nem lehet. Sosem hangzott el olyan parancs, hogy Diether, nem kapaszkodhatsz fel a sziklákra. Csak az, hogy nem mehetek ki közülük. De végül is, nem fogok.
Megcsúsztam a félmagaslaton. A kibaszott véred szaga! Hát neked is most kellett? Úgy csapta meg az egész testem a friss embervér rozsdás szaga, hogy még tovább csúsztam lefelé. Szerencsére csak a markom horzsoltam fel, és a sziklafalon maradtam. Innen már nem szerettem volna tovább esni. Felébredt. Több dologból is tudhatnám, egy kibaszott fájdalmas ütést érzek a koponyámban, ami a füleimből ered, mert odalent a táborban reagáltak valamire. Visszhangosan, egymást értesíthették, és ez sokáig csengette még a hallásom. A másik, elevenebb, az a vér. Mindig éreztem, ha kinyitották a sebeit, gondoltam, hogy újrafáslizzák, de most más illat volt. Áramlott. Gyorsabban verhetett tehát a szíve. Sőt majdnem kitéphette magát a mellkasából. Pörgött benne a vér. Át minden porcikáján. Ez más aroma. Túl erőteljes. Koncentrálnom kell. Fel jutnom a sziklafalon. Látni akarom, mi vár---- hogy milyen az erdő. Meghallgatni a benne motoszkáló dolgokat. Még ha, ide is csalom az óriásokat. El fogom vinni Erwin. Ha ébren van, ha lélegzik, ha tud beszélni. Igen, beszélek vele. Vagy a Sámlival. De végső esetben A Szakaszvezetővel, vagy azzal a nővel. Odafent válaszok vannak. A saját kérdéseimre, amikkel ők soha nem fognak törődni, ahogy velem se, igaz ez utóbbit nem is követelem. Erwin ÉL! Akkor mindenkinek élnie kell! Nem lehet több halált megengednem!
((off: Bocsánat! Ezt szeretném kitenni, hogy lássátok, hogy még aktív vagyok! Ha hazaértem befejezem a reagot, és küldöm! És bocsi a soksoksok késésért.----))
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Feb 2, 2017 22:31:19 GMT 1
Raze (OOC: Ebony-nak jelenleg nincs ideje, így ideiglenesen ki fogom mesélni, visszacsatlakozik, ha lesz ideje ismét írni.)
Josh Ravensal arcán látható, hogy kissé ideges. Igyekszik fenntartani a higgadt, komoly katonához illő arcot, de emlékezhetsz még a kiképzésen töltött időből is, mindig pocsékul hazudott. Egyszerűen valami az arcán elárulja. Talán a szeme, talán egyszerűen a vonásai, de látod, hogy a nyugalma megjátszott. Végül a fiú kényszeredetten, kínosan felnevet. - Kicsit kellemetlen szituáció, Barsan. Szoktunk itt lent járőrözni, engem is ide osztottak be. Eléggé virágzik a bűnözés, gondolom, ez nem lep meg. - a tekintete közben szinte észrevétlenül siklik végig a kíséreteden, és kiszúrja Kenny-t, aki nyilvánvalóan tudja, visszarendelték a katonai rendőrség tagjait. - Tudok a parancsról, hogy visszarendeltek mindenkit, de egy komoly lopási ügyről van szó. Kis híján két ember halálához is vezetett, szóval úgy éreztem, nem vonulhatunk vissza, amíg fel nem derítettük az ügyet. - néz rád komolyan. - A barátunkkal is ezért társalogtam. - biccent a beszélgetőpartnere felé, majd fürkésző tekintettel figyeli az arcodat. Kissé úgy érezheted, mintha várna, elhiszed-e egyáltalán, amit mond, hátha megtudja azt is, mennyit hallottál a szavaiból. Nem éri meg számára harcot kezdeményezni, legalábbis te jelenleg így láthatod. Ha a beszélgetőpartnere a szövetségese is, kevesebben vannak mint ti, mégis észreveheted, ha figyeled a mozdulatait, hogy a keze mintegy önkéntelenül megszorul az egyik penge markolatán. Vagyis készen áll a harcra, ha arra kerül a sor, a nyilvánvaló hátrányok ellenére is. - Egyébként... tudtommal a húgom is a Felderítők között szolgál. Mi van vele? - vált közben témát, talán tényleg érdeklődve... vagy talán csak a figyelmedet akarja elterelni. Lena említése hátha eléri ezt a hatást.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Feb 14, 2017 23:02:27 GMT 1
Speciális osztag+Erwin+Hanji: Erwin ötletét Dietherről Levi továbbítja Hanjinak (OOC: reagokban még kifejtésre kerül), így a csapat felkészülhet a tényleges indulásra. Hanji tervei szerint haladnak, Diether viszi Erwint, Kyle pedig a szurdokban marad. Mikor Eren megtudja, hogy szintén a szurdokban kell maradnia, természetesen azonnal ideges lesz, méltatlankodva fogadja a döntést, Mikasa javaslata úgy tűnik, jogosnak bizonyul. A fiú felcsattan: - Én is itt vagyok, tudok beszélni a magam nevében! - morog. - És tényleg tudnék harcolni. Részt vettem a kiképzésen, nem csak titánként vagyok jó. - Hanji láthatóan töpreng, hogy mit tehetne, de nyilvánvaló, a fiút tényleg nem érdemes a szurdokban hagyni, Kyle pedig megbízható és jó katona, így szintén jobban járnak, ha részt vesz a harcban. Ha sikerül eljutniuk a szekérhez, már újra is tölthetnek, így nem kell aggódniuk a gáz mennyisége miatt, a titánok nagy részét pedig remélhetőleg Mikasa, Hanji és Levi már a kimenetelük alkalmával eltakarítják. A kimenetel során a harc menete: 1. A titánokat sikerrel le tudjátok győzni, az első hullámban. Mikasa megkapja a tizenöt méterest, Levi és Hanji mennek a két öt méteres ellen. 2. Mielőtt elérnétek a szekeret, további két titán tűnik fel, egy tizenöt, egy öt méteres. Az öt méterest ismét az először induló csapat kapja, a tizenöt méteres azonban az Erwint szállítókat veszi célba. Black indul ellene először, gyorsabban ér oda, mint ti, de a titán sikerrel elkapja. Eren, Kyle és Armin ekkor indulnak, tehát ha sietnek (ami gáz nélkül nehéz), besegíthetnek a harcban. 3. Ha sikerül végeznetek ezekkel a titánokkal, a szekeret könnyen vissza tudjátok szerezni, nem ragadt be sehová. A lovak esetén továbbra is fennáll a probléma, hogy a szekérhúzó lovakat nem találtátok meg, vagyis kettővel kevesebben tudtok lovagolni, ha sikerül elérnetek a szekeret. 4. A szervezésetek miatt nem kell hosszan megállnotok a szurdok előtt, ezzel időt nyertek, és a környező óriások nem figyelnek fel az embercsoportra.
|
|
kylenorthon
Lelkes fórumozó
Dolgok történnek.
Utoljára online: Dec 2, 2022 20:44:51 GMT 1
Mar 3, 2016 22:57:29 GMT 1
|
Post by kylenorthon on Feb 18, 2017 22:54:49 GMT 1
Tehenet vágni üzemi szinten... Sosem szerepelt ez a pont Kyle bakancslistáján, de be kellett lássa, olyan morbid dolgok szerepeltek rajta, mint például kifeküdni egy réten a falakon kívül anélkül, hogy óriásoktól kéne tartania. Szóval a mészárlást is inkább felírta a listára, hogy azt mondhassa, valami végre teljesült róla.
Miután Erwin megpróbálta továbbadni a tervét, a Kyle mellett álló Mikasa a fülébe kezdett suttogni.
„Nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet hagyni, hogy Eren végignézze a harcot, és várjon, hogy majd érte jöjjenek. Nem az a típus, aki vár, hogy helyette csináljanak valamit. A másik, ha valaki bajban van, szinte biztos, hogy elveszti a fejét. Kérlek, ne hagyd, hogy ez megtörténjen, fogd vissza, mielőtt átváltozna vagy egyéb hülyeséget csinálna. Benned megbízom, te nem hiszem, hogy ilyen helyzetbe kerülnél, ilyen szempontból stabil katona vagy.” Bólintott. „Arminnak is szólni fogok.”
Megteszek mindent, ami csak tőlem telik, hogy visszafogjam... - Bólintott. Igazából meg kellett volna nyugodnia, mert valaki ilyen szinten bízott benne... de természetesen emiatt is aggódott. Nőtt a felelőssége. Legbelül sosem bánt jól a felelősségekkel... akkor sem, ha maga vállalta őket. ~Kyle... hatalmas szerencséd van, hogy nem vagy rangos. Elvéreznél.~
„Még annyit, hogy elcsomagoltam egy adag húst az útra és a tűzön is van... Rátok bíznám, ne vesszen kárba!”
Csak lassan biccentett. Egy pillanatra úgy érezte, mintha az anyjával beszélne, de ezt nem tette szóvá. Szóval Figyeljen a kisöcsire és a kajára. Amint átfutott az agyán a gondolat, a tenyerébe temette az arcát. Humorizál? Nem ez volt a legjobb hely és idő a humorizáláshoz, akkor sem, ha a gondolatai nem hagyták el a száját. Nagy levegőt vett, aztán kifújta. Próbált úgy gondolkodni, mint egy katona, aki hamarosan ismét a halál torkába szalad majd. Csak egy kis komolyságot akart erőltetni az agyára, de átesett a ló másik oldalára. ~Mi lesz, ha nem sikerül? Mi van, ha Arminnak csak szerencséje volt?~ Újabb sóhaj. Természetesen a kételyek mindig akkor törnek utat, mikor a helyzet nyugalmat és hidegvért kíván.
~Nem. Menni fog, mert mennie kell. Nincs más lehetőség.~ Összeszorította a fogait.
Mikasa aggodalma Erennel kapcsolatban teljesen jogos volt - bár Kyle fejében meg sem fordult, hogy nem az -, így Hanji egy kevés töprengés után módosította a sorrendet, így se Eren, se Kyle nem maradnak majd hátra, ellenben azzal, amit elsőre terveztek. Bizonyos szempontból egyetértett Erennel. Ugyanúgy megcsinálta a kiképzést, mint mindenki más, nyilván nem akart olyan bánásmódban részesülni, mint egy gyerek, aki véletlenül lett katona. Más szemszögből... mindenki elvégezte a kiképzést. Azok is, akik már rég halottak. Eldöntötte, hogy ha elindultak, majd rajta tartja a szemét Erenen... meg a parancsnokon, meg a hadnagyon, Marthan, Kamin, Hanjin... Mikasán... mindenkin. Hiába mond ellent a fizika törvényeinek. Miröl is volt szó korábban a felelősségekkel kapcsolatban?
A parancsnokot felszíjazták Dietherre, Kyle segített benne, majd elment Mikasával a vérért. Jól meg kellett lügybölni a vödröket, mert a vér már elkezdett alvadni, majd visszacipekedtek a többiekhez. Ennyi idő nagyjából elég volt ahhoz, hogy lélekben is felkészüljön a kivonulásra. Mivel a sorrend változott, így nem ő és Eren maradtak utoljára. Már véresen álltak sorba, Kyle nem feledkezett meg a húsokról.
Elindultak. Először Hanji, Levi és Mikasa. Ők hárman becserkészték a három óriást, amik elsőre felbukkantak. Amint végeztek velük a többiek megindultak kifelé. Kyle nem ment túl távol az Erwint cipelő Diethertől. Az egyik dög viszont feléjük vette az irányt, de Black még idejében rávetette magát. Kyle azonnal a segítségére sietett, de egy csepp gáz se maradt a tartályában. Futott. Ám mielőtt odaért volna, Blacket egyszerűen megette az a szörnyeteg, amit megpróbált megölni. Egy szempillantás alatt harapta ketté. Kyle megtorpant volna, de vitte a lendülete. Csak azért sikerült átvágnia a titán nyakszirtjét, mert az még mindig a markában lévő csonkkal volt elfoglalva. Nem tudott mást tenni ezek után, mint futni tovább. Megnyugodott, mikor meglátta, hogy a kocsi épségben várta őket, semmi sérülés. Futtában füttyentett a lovának - aki közben a kantárt letéphette valahol - és mire eljutott odáig, hogy felszálljon rá, a többiek már be is kötöttek két lovat a szekérbe és már indultak is. A kantár hiánya miatt nem aggódott. Nem csak azzal lehet irányítani egy lovat, ráadásul az állat ösztönösen a csapattal vágtatott.
Csak ekkor realizálta a történteket. Odaérhetett volna. Nem kellett volna csak a lábára hagyatkozni. Biztosan volt hova kilőni a szigonyokat. Biztos volt. Csak nem látta. Megint nem tudta felmérni a terepet. Most, mikor elvileg azért vágtatnak, hogy inden jobb legyen... most hagyott valakit meghalni. Meghalt egy katona. Még a jelvényét sem tudta elhozni. Annyira pocsékul érezte agát, hogy már az se rontott volna a helyzeten, ha ő maga zabálta volna meg...
Üvölteni akart.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Feb 23, 2017 23:46:51 GMT 1
Rosszat álmodtam. Ami a legjobban zavart, az az, hogy a rossz álom a testvéremmel volt. Valójában egy emlék volt csupán. A legutolsó találkozásunk, kisebb-nagyobb módosításokkal. Ez alkalommal túl messzire ment, hiszen megpróbált megölni. Azonban néha az arca egy-egy emberré alakult. Először Diether-ré, aki fel akarta áldozni magát a hülyeségei miatt, utána Jean, aki a fejemhez vágta, hogy haszontalan vagyok, ha arra sem vagyok képes, hogy elmondjam a problémáimat, utána újra Josh azzal a furi vigyorával, amit azelőtt nem nagyon láttam. Megváltozott, ezt határozottan állíthatom, de hogy mitől vagy kitől... Azonban egyszer csak abbahagyta, és közelebb lépett. Hagytam neki. A fülemhez hajolt, és ennyit suttogott bele, pont mint akkor. - Ne aggódj, drága húgom, még találkozunk… És én alig várom! – mosolyog rám csúfondárosan, ekkor riadok fel. Jobban éreztem magamat a napokban, mert tudtam ezt-azt csinálni. Elláttam a sebesüléseket, bár ez leginkább csak Erwin-re, és Kamira vonatkozott. Mindig mosolyogva és kedvesen mentem hozzá, hiszen ahogy hallottam, neki rendesen összejött minden. Igyekeztem a lehető legjobban ellátni, ha viszont nem volt rá szüksége, akkor nem erőszakoskodtam. A rémálmom után valószínűleg csak beképzeltem, de mintha a csuklómon lévő családi jelképek kissé bizseregnének. DŐLT Kellemetlen, ha már képzelődsz is… Szedd össze magad, tedd magad hasznossá! Érdekesnek tartottam, hogy ki hogyan vezeti le a feszültséget. A hadnagy és Mikasa edzéssel. Néha megálltam, és csak néztem őket egy ideig. Nem… Pontosabb szó rá a csodálat.
Fantasztikus volt nézni őket, de nekem is volt feladatom. Mivel én egészen konkrétan egy hete sem vagyok tagja a Speciális Osztagnak, így engem nem rázott meg annyira ez az eset, azon kívül, hogy átérzem. Úgy érzem, hogy most azzal tehetek a legtöbbet, ha leveszem a többiek válláról az olyan terheket, amikhez semmi kedvük. Főzés, mosogatás, stb… Legalább kicsit hasznosnak éreztem magam. Igyekeztem emellett nyugodt és segítőkész maradni, nem odafigyelni az oldalamat hasogató fájdalomra. A harmadik napon felkelt Erwin. Én már nagyon vártam. Kicsit kezdett frusztrálni a sok negatív energia, és Diether kirohanásai sem segítettek. Egész végig rajta tartottam a szemem, de mikor felkelt Erwin, és a taktikai megbeszélést tartottuk, szem elől vesztettem. De aztán már nem is jutott eszembe, annyi minden elhangzott. A feladatomra csak bólintok, majd Jean-ra nézek, és igyekszem vele közölni, hogy jól jönne, ha ő lenne velem. Lovak… Aztán meghallom, hogy nem is Kyle hanem Diether fogja vinni Erwin-t. Összeszorítom az öklöm, majd az első adandó alkalommal a hadnagy elé megyek. Én nem vagyok olyan bátor, hogy a többiek előtt mondjak el olyan dolgokat, amiket Mikasa Eren-ről. És nem is tartom fairnek. Persze egyénfüggő… - Hadnagy! Hallottam, hogy Diether felelős Erwin parancsnokért… Úgy gondoltam, jobb ha elmondok ezt-azt, mielőtt még késő lenne… Két nappal ezelőtt ön is beszélt vele. Csak egy hajszál választotta el, hogy nem ment ki a titánok közé. Eredetileg Erwin parancsnokot is vinni akarta. Fogalmam sincs, mit várhatunk tőle, ha tényleg kiszabadul… Jobbnak láttam, ha szólok… Erre annyi választ kapok, hogy vannak őrző emberek, akik majd erre figyelnek, mire én bólintok, és ennyit hozzáteszek: - Ha más feladatot nem kapunk, akkor Jean-nal majd ránézünk néha… - erre kapok egy bólintást. Habozom, de aztán csak úgy kitör belőlem. - Hadnagy… Eddig nem szóltam róla, mert azt hittem, hogy felesleges és csak tovább növeli a reménytelenséget, de… én még a harcnál megsebesültem. Nagyjából az egész oldalam megzúzódott, de már jobban vagyok. Még fáj, de használni tudom a manőver-felszerelést, és kisebb harcokat is bírni fogok. Sajnálom, hogy eddig nem szóltam… - "Nem mondom, hogy a csata közepén, de már első nap szólhattál volna. Tudnom kell, az embereim milyen állapotban vannak, különben nehéz bármilyen lépést megtervezni. Ez fokozottan igaz az ilyen helyzetekben” – válaszolja, mire bólintok, aztán egy tisztelgés után készülődni kezdek. Mikasa és Kyle már a vérért megy, ezért kapkodva szedelőzködöm, de időben kész leszek. Szó nélkül kenem magam, kicsit aggódom a gáz miatt, de hátha elég lesz, mire kijutok. Aztán majd futok. Egy kis kondi sosem árt. Leellenőrzöm a kötésem, hogy elég szoros-e. Aztán Jean-hoz lépek, és a szemébe nézek egy pillanatra, majd bólintok, aztán elindulunk. Látom magam előtt, ahogy Mikasa és a többiek megölik a három titánt. Még egyszer utoljára ránézek a társamra, aztán végre elhagyjuk ezt az átkozott szurdokot. Valószínűleg kevesebb gázom nem is lehetett volna… Éppen annyira volt elég, hogy a tizenöt méteres ne nyomjon halálra, aztán futnom kellett. Connie és Sasha balra indul, ezért mi jobbra. Futok, ahogy csak tudok, kiadom magamból az adrenalint, közben figyelem, nehogy valami hirtelen támadás érjen. Értékelem, hogy Jean nem hagy itt a francba, mikor neki van gáza, meg is köszönöm neki futás közben. Egy perc múlva kezdem érezni, hogy hasogat a zúzódott oldalam. Ráteszem a kezem, és mielőtt Jean szólhatna – ha észreveszi egyáltalán-, nagyobb tempóra kapcsolok, és a legközelebbi két lovat veszem célba. Kifulladva dőlök a nyakára, majd megpróbálok felkapaszkodni, de csak harmadszorra sikerül az oldalam miatt. Fogalmam sincs, kié a ló, nem az enyém, de ha jól látom, akkor Jean-nak sikerült kifognia a sajátját. A következő csoport felé haladunk, mikor észreveszem a titánt, mely Black felé halad. Megállítom a lovam, és már majdnem odaindulok, mikor eszembe jut, hogy nem tudok mit tenni. Visszanézek Jean-ra ki valószínűleg türelmetlenül vár, majd még egyszer Black-re, akit éppen akkor falt fel a titán. Majd összeszorítom a számat, és hátat fordítok nekik, Jean után megyek a többi lóhoz. Üres lettem. Magam elé meredtem, aztán egyre mérgesebb lettem. - Mégis milyen igazságszolgáltatás ez?! – mondom dühtől remegő hangon társamnak. Elérjük a lovakat. Átülök a sajátomra, majd befogunk még többet, azonban egy hatalmas feketével nem tudunk mit kezdeni. Olyan ellenséges, hogy megközelíteni sem tudom. Ekkor fütty harsan a levegőbe, és az egyik állat elmegy. Vagy fél percre rá a következő, és a fekete azonnal felkapja a fejét, majd elvágtat a gazdája után. Visszaszállok a lovamra, és konstalálom, hogy Mikasa-é. Ki más lenne képes egy ilyen vérengző dögöt magához szoktatni? A dühöm olyan gyorsan megy el, mint ahogy jött. Már csak az ökölbe szorított kezem és összepréselt szám utal rá. Amilyen sebesen csak tudunk, újratöltünk, így kicsit megnyugszom. Közben a lovakat visszaszolgáltatjuk a tulajdonosaiknak. A felmerülő problémát enyhítem azzal, hogy azonnal felajánlom a lovam a szekér elé, és mivel a szekér már így is tele van, Jean mellé lépek, majd megérintem a vállát, és kissé kínosan, de határozottan megkérdem: - Mivel a szekér tele van, a lovam meg felajánlottam… Mehetek veled?
Ha megengedi, akkor kisebb segítséggel felpattanok mögé, majd átölelem a derekát, hogy biztosítsam magam a leesés veszélytől. Az elején igyekeztem némi távolságot tartani, de ez pont nem az a helyzet, ahol ez sikerülhetne. És őt sem akarom hátráltatni. Ezért hagyom, hogy a ló mozgása arra a helyre vigyen, ahol mindenkinek a legjobb. Valószínűleg hallja, hogy mennyire ver a szívem. Nem csoda, még nem jutottunk ki a veszélyzónából. Az idegesség majd felőröl, de igyekszem hátrafele is nézni, illetve az embereket számolni, megvan-e mindenki. Jean fülébe suttogom. - Maradjunk közel Diether-hez. Megígértem a hadnagynak, hogy figyelek rá útközben, hátha valami hülyeséget csinál. Persze, ha nem bánod. Igyekszem szemmel tartani a fiút, de elég fárasztó a nyakamnak, így néha csak egész egyszerűen Jean hátára dőlök, és igyekszem megnyugodni ez után az adrenalin helyzet után. Mélyeket sóhajtok, és egyszer-egyszer el is bóbiskolok, de csak néhány percre, aztán újra éber leszek, és figyelek. Nem sikerül megnyugodni, de legalább a pulzusom kicsit lejjebb kúszik. A csuklóm jobban bizseregni kezd. Csak érjünk vissza veszteség nélkül… Kérem… Fohászkodom valakihez, akit én magam sem ismerek.
|
|
Raze
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Apr 24, 2024 22:17:58 GMT 1
Jul 31, 2016 14:07:00 GMT 1
|
Post by Raze on Feb 26, 2017 12:56:23 GMT 1
Régóta ismerem Josh-t, és bár tény, hogy nem voltunk puszipajtások, de azért ellenségek sem, Lena miatt pedig elég sok időt töltöttem el vele is, éppen ezért is mondhatom el magamról, hogy többé-kevésbé kiismerem magamat John Ravensal-on. Most pedig valami egyértelműen azt súgja, hogy ez, az ember itt előttem hazudik Nekem. Próbál nyugodtan látszani, pedig rá van írva, hogy közel áll a szívrohamhoz mióta csak meglátott, és leültem hozzájuk. Az egész arcáról sugárzik, hogy valamiért nyugtalan, még hogy ha próbálja is leplezni a dolgot, ráadásul próbálja kerülni a tekintetemet is, és a nyakamat tenném rá, hogy már egy kisebb patakot izzadtak a tenyerei. Sajnos rá nézve igazán kár, hogy egy olyan született hazudozó mellett nőttem fel, mint Nori. Arról nem is beszélve, hogy a mi életünk sem több egyetlen jól felépített hazugságnál... - Igen hallottam mendemondákat, az itteni helyzetről. Persze a saját szememmel látni egészen más, az tény. - bólintok miután elmosolyodok a kissé erőltettetnek látszó nevetése után. - Elég szomorú, hogy ilyen a helyzet idelenn. - teszem még hozzá, miközben a szám széle kelletlenül megrándul, amikor eszembe jut, hogy mi is ehhez hasonló körülmények között éltünk anno a Falon kívül a falunkban. - Öröm látni, hogy a korrupcióról szóló hírek ellenére, is bizony vannak olyan tagjai a Katonai Rendőrségnek, mit Te, akik ilyen lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Ez igen dicséretes. - szólok Josh-hoz miután figyelmesen végighallgattam. Meglepő lett volna, hogy ha nem szúrja ki Kenny-t meg a többieket is, tekintve, hogy csőstül berontottunk a kocsmába...Mondjuk ez alaposan megnehezíti a dolgomat, hogy ha ki szeretnék szedni valamit belőle, de sajnos ez van ezt kell szeretni. - Hmmm. Nos akkor talán nem is gond, hogy erre tévedtem. Segítek Nektek felgöngyölíteni ezt az ügyet. Hisz minél többen vagyunk annál nagyobb az esély a sikerre nemde Josh? - fordulok hozzá ismét egy kedélyes mosoly kíséretében miután egy pillanatra a másik fickóra tekintettem, csak a biztonság kedvéért. Igen kellemetlen lenne, hogy ha készülne valamire, csak én meg épp Josh-al lennék elfoglalva. - Ejj-ejj. Úgy nézem, valakinek vaj van a füle mögött. - súg egy ismerős hang a fülembe. Úgy tűnik Nori még ilyenkor sem képes nyugton hagyni, amikor amúgy fontos lenne. - Tudod én a helyedben, azért a kezére is figyelnék, nem csak az arcára. - folytatja miközben érzem, hogy hátulról átkarolja a nyakamat, az egyik kezével pedig végigsimít azon a karomon, amihez a rejtett penge is rögzítve van, gyengéden megcirógatva a csuklóm környékét. - És az se ártana, hogy ha ez készenlétben lenne. - súgja még utoljára a fülembe mielőtt ismételten köddé válna. ÉS ahogy Nori tanácsára adva Josh felé tekintek valóban elég feltűnő, hogy milyen görcsösen markolássza a penge markolatát. Hát illik ilyet csinálni, hogy ha egy régi baráttal futunk össze? Mindenesetre ez olyasmi, amire jobb, hogy ha figyelek, és a saját rejtett pengémet is készenlétben tartom. Azért azt mégiscsak könnyebb használni egy ilyen szűk helyen, mint a nagyobb, és ormótlanabb pengéket.... Egész jó, köszöni szépen. Egész jól belerázódott a Felderít Egységen belüli életbe. Bár nem rémlik, hogy egyszer is átugrottál volna meglátogatni. - mosolygok ugyan, de az igazság az, hogy jelenleg fogalmam sincs, hogy mi is van Lena-val hisz ők kint vannak a Falon túl, és emiatt éppen eleget aggódom is érte. Persze látom az indokot, hogy miért is hozta fel pont most Lena-t, amikor tudom, hogy haragban vannak, de sajnos ahhoz előbb kellene felkelnie, mint hogy valami ilyesmivel vonja el a figyelmet. A faluban megtanították, hogy sosem szabad hagyni, hogy a mások iránti érzelmeink befolyásolják a tetteinket. Mondjuk ezt már akkor elbuktam, amikor úgy döntöttem, hogy maradok Lena miatt, de igyekszem többször nem elkövetni ezt a hibámat...Igyekszek végig Josh szemébe nézni miközben beszélek, de Ő is láthatja, hogy nem kerülte el a figyelmemet, hogy milyen erősen is ragaszkodik a pengéje markolatához. Ilyen tömött helyen nem kívánok harcolni, de ha Ő vagy a társa megtámad akkor nem fogom magamat visszafogni.
|
|
Martha
Lelkes fórumozó
Everywhere I go...
Utoljára online: Jul 20, 2021 21:57:48 GMT 1
Feb 27, 2016 10:55:21 GMT 1
|
Post by Martha on Feb 26, 2017 18:55:06 GMT 1
5. Hange parancsaira bólintott, majd elindult Kyle-ékhoz, hogy szerezzen vért magának, valamint Erwinnek. Miután bekente magát fogott egy vödörnyi vért és visszasétált a parancsnokhoz. Letérdelt mellé, látta, hogy a férfi alig van magánál. -Erwin parancsnok, Önt is be kell kennünk vérrel…szóval, ha megbocsát…-a vödör tartalmát elkezdte lassan a férfira önteni. A karjára –vagyis, ami maradt- a biztonság kedvéért kötött még két réteg gézt, nehogy átázzon rajta a marhavér. -Kész! Pont időben. –mondta, majd felállt, hogy helyet adjon az épp akkor odaérő félelmetes monstrumnak. -Nagyon ajánlom, hogy jól vigyázz rá! Figyelni fogom minden egyes mozdulatod! –nézett gyanakvóan Dietherre, miközben megpróbált segíteni neki felkötözni a parancsnokot a hátára(?). Ekkor megláttam az óriás kezeit. -Te meg mi a francot csináltál? Ch…add ide a kezed! –szisszentett fel kicsit idegesen. Ha odaadta a mancsait, akkor egy maradék, kis gézdarabbal körbekötötte őket, ha nem akkor meg csak legyintett egyet, ezzel letudva a témát.
Amikor vártak a résnél az indulásra Marthat megcsapta az adrenalin. Bízott a terv hitelességében ám mégis félt. Félt, hogy Erwin nem bírja ki hazáig, vagy, hogy Kyleal történik valami, mert ha mindenre nem, de egy dologra biztosan rájött a szurdokban töltött idő alatt. Mégpedig arra, hogy mindenkinek szüksége van számára fontos emberekre, mert segítik őket, ösztönzik. Igaz, olykor megesik, hogy gyengeponttá válnak, és az elvesztésük is fájdalmas, de ha valaki ezeket nem tudja bevállalni az…az zárkózzon be egész életére egy lyukba.
Az indukási parancsot követően Diether mögött haladt, hogy figyelhesse a parancsnok állapotát. Nem igazán követte nyomon a bajtársai cselekedeteit –kivéve Kyle-ét. A szekérhez érve berakták Erwin a kocsiba. Martha körülnézett a lovát keresve. Meg is találta. Pont ugyanazon a helyen, ahol hagyta. Körülötte 3 méteres körzetben az összes fűszál tövig le volt rágva. ~Komolyan? Rindl, Jesszus, de életképtelen vagy! Szabad vagy napokig és eszedbe se jut elmenni. Ha én lettem volna a te helyedben, biztos itt hagytam volna magam. –csapott a fejéhez, majd füttyentett az állatnak, amire fel is emelte a fejét és odavánszorgott. Ekkor már befogták Lena lovát a szekér elé. -Nagyon remélem, hogy nem vagy veszekedős típus. –paskolta meg lova nyakát, mire a jószág csak kómásan a lányra nézett egy hatalmas nagy fűcsomóval a szájában. -De ronda vagy így, hallod! –megvakarta Rindl fejét, majd betuszkolta a fogatba és felszállt a szekérre. Fellőtt egy zöld rakétát, jelezvén Hange-éknak, hogy itt minden kész. Gyorsan feltöltötte a palackjait és a pengéit, majd Dietherre nézett. -Én vezetek! –szólt oda a félelmetes férfinak, majd elindította a szekeret és csatlakozott a többiekhez, hogy után tudjanak tölteni. Mikor már más vezette a szekeret (vagy ment magától xD), leült Erwin mellé, lecserélte a kötését, valamint megpróbálta letörölni róla a sok vért, de a javarésze már rá volt száradva.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Mar 10, 2017 18:44:42 GMT 1
A szurdokban rekedt csapat végre biztonságosan elérte a szekeret, és sikerült felosztani a lovakat is. Az eszméletvesztés határán egyensúlyozó Erwint sikerült felrakni a szekérre, és elindulhattak. A formációt rögtönözve alakíthatták csak ki, de szerencsére voltak náluk jelzőpisztolyok... így az utolsó borzalmas meglepetés az erdőben érte őket. Két titán támadott rájuk, nem is értették, hogy nem vették észre őket, és az egyik az elől haladókat, a másik a szekeret célozta. Hanji és Levi tartályai már fel vannak töltve, így meg tudják védeni magukat, ha szükséges, a szekéren viszont Martha irányít, vagyis esélye sincs időben mozdulni, a parancsnok pedig veszélyben van. Meglepetésére Diether lép, ahhoz már nem időben, hogy megtámadja, és megállítsa az óriást, de ahhoz még éppen, hogy az őt kapja el a parancsnok helyett. Akárki mozdul, a fiút már nem tudja megmenteni... de átvághatja az óriás nyakszirtjét, ezzel elhárítva az utolsó fenyegetést, a szekerek pedig végre kigördülnek a szurdokból. Dan Miura évek óta először halad hazafelé. Elgondolkozik, hogy a férfi, akitől segítséget kapott, Peter miért nem tartott végül velük... miért érezte úgy, hogy a barlang, és a számára elérhető, hátramaradt szurdok jobb élettér, mint az emberek közössége... de nem töpreng túl sokat. A gondolat, hogy végre hazamegy, túlságosan megrészegíti. Meglepően nyugalmas az útjuk a falakig. Csendes is... rossz belegondolni, hány veszteség érte őket ismét. Dieb után Mike, majd Black és Diether. A megállójuk során, mikor Mike vezető nélkül maradt osztaga kinyitja nekik a kaput, ugyancsak keveset szólnak. A biztató szavaknak nincs helyük ilyen helyzetekben. Összesen két napig tart az út, mire visszaérnek a Rózsa falig, és megtörten, fáradtan lépnek be a kapun. A vért nem nagyon volt lehetőségük lemosni, így rászáradt a ruháikra és a bőrükre, ráadásul nem nehéz észrevenni a parancsnok állapotát sem. Az emberek szánakozva, némelyek dühösen néznek. Már nem mernek nyíltan hangot adni a gondolataiknak, de azért a hasonló hazatérések még mindig kiváltanak heves, negatív érzelmeket. A megérkezésük után Erwint szinte azonnal orvoshoz szállítják. A karja nincs jó állapotban, de úgy tűnik, nem fertőződött el... rendbe fog jönni, már amennyire rendbejövetelnek számít, hogy egy csonk marad a helyén. Levi és Hanji elmennek jelentést tenni a küldetés részleteiről, és megkapják a falakon belül történtekről - Historia elrablásáról - az információkat, a többiek azonban visszatérhetnek a szállásukra, pihenhetnek egy keveset, ehetnek, tisztálkodhatnak. Végre ismét biztonságba kerültek... de ki tudja, meddig lesz biztonság, ha odakint mér megint mozgolódnak, és alighanem ismét az ő elpusztításukra törekszenek?
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Mar 14, 2017 10:13:49 GMT 1
Az utolsó este folyamán Levi már nem aludt vissza. Kezdte feladni, hogy kényszerrel próbáljon nyugalmat erőltetni a gondolataira, vagyis csak ült a hátát egy fának támasztva, a jobb kezét a térdén nyugtatva pedig különböző ritmusokat dobolt az ujjaival, szinte oda sem figyelve. Mikor Kyle mellé lépett, felemelte a fejét, majd némán biccentett, hogy üljön mellé. Hazudott volna, ha azt állítja, hogy nem töprengett kellemetlenül sokat a "mi lesz, ha nem válik be..." kezdetű kérdéseken. Fejben megpróbált vészhelyzeti forgatókönyveket gyártani, de mindig szembesült a ténnyel, hogy hiába. Ha tényleg baj lesz, ott, és akkor, pillanatok alatt kell reagálni... a lényeg, hogy eljussanak a szekérig, és indulhassanak a falak felé. Ha sikerül kikeveredni az erdőből és a szurdokból, akkor már kevesebb baj érheti őket a jelzőpisztolyok, és a jól begyakorolt formációk miatt. Onnantól olyan terepen lesznek, amiben van gyakorlatuk. Amikor Kyle Annie-ékről kezdett beszélni, először nem értette, miért töpreng ezeken. Annak ellenére, hogy alakváltó volt, és ezt titokban tartotta, Levi megbízható katonának tartotta a férfit, olyasvalakinek, aki a képességei nélkül is sokat ér a harcban. El tudta képzelni, mekkora bizonytalanságot jelenthet a félig uralt képesség, de ennek ellenére hirtelen jött a témaváltás. Aztán a férfi a lényegre tért. " Ha arra kerülne a sor, meg tudna ölni engem?" Ez a kérdés, ebben a helyzetben nem hiányzott. A válasz egyértelmű volt, nem ez jelentette a gondot. Egyszerűen csak... nem akart belegondolni. Sok embert veszített, túllépni azon, hogy mások megölik őket, is éppen elég nehéz volt... Levi nem akart belegondolni, milyen lenne végezni valakivel, akit ismer, és akivel együtt harcolt. - Ha nem lenne más lehetőség... igen, képes lennék rá. Részben ezért is vagytok a csapatomban, mert ha arra kerülne a sor, meg tudnám tenni. - mondta végül. Igaz volt, de mégis nehezen vette rá magát, hogy kiejtse a szavakat. - De ne töprengj ezen túl sokat. Csak akkor teszem meg, ha meggyőződtem róla, hogy nem vagy önmagad, és nem is leszel többé az. Meglepetésére a férfi elmosolyodott. Levi ebben a pillanatban rádöbbent, hogy rosszul értelmezte a kérdést. Pedig annyira egyszerű lett volna megérteni a beszélgetésből, hogy a férfi pontosan mire gondol, de mégis félreértette. Kyle nem a haláltól tartott. Nem akarta bántani a társait. Egy pillanatra Levi-ban felébredt az önzés, átfutott az agyán a gondolat, hogy mennyire igazságtalan az egész. Hogy ne végezzen egy társával, őt kéri, hogy tegye meg ugyanezt. ~Remek, kezdek szentimentális idióta lenni.~ állapította meg idegesen. A férfi Erwinről kezdett beszélni, így a válasza ugyanaz volt, mint mindenkinek, aki a parancsnokról kérdezte... Túléli. Muszáj. Még mindig nem hagyta, hogy belegondoljon a másik lehetőségbe. Kyle időközben felállt, és elindult, így Levi szinte teljesen ösztönösen szólt utána. - Szerinted tehettem volna még valamit? Fogalma sem volt, miért kérdezte meg, de hallani akarta a választ. Nem volt biztos magában. Nem volt biztos abban, hogy jó döntéseket hozott, hogy a történt halálesetek elkerülhetetlenek voltak, ezért szerette volna hallani, hogy nem az ő hibája. Akkor is, ha nem fogja elhinni... csak valaki mondja ezt. Csendben hallgatta Kyle szavait. "Ne várjon el magától ekkora dolgokat. Mi sem tesszük."- Köszönöm. - mondta halkan. Valóban nem hitte el, hogy nem az ő hibája volt. De jólestek a szavak, kicsit megnyugtatták. *** Mikor Erwin rákérdezett, hogy mi történt, Levi habozott egy pillanatig. Valljon be mindent, mikor a parancsnok épphogy felébredt? Hamar meggyőzte magát, hogy ez nem erről szól. Attól még, mert eszméletlen volt három napig, és megsérült, a parancsnoka, vagyis kötelessége válaszolni. Mindegy, hogy mit gondol, mivel terhelhetné, és mivel nem. - Az osztagom három tagja áruló lett, Reiner Braun, Bertolt Hoover és Nicola Gerstmann. Egy negyedik beosztottamat, Tina Weinstockot magukkal vitték, a lányról nem tudunk sokat, de feltételezhetően alakváltó. - Csend. - Majdnem utolérted őket, de Gerstmann levágta a karod. Az elmúlt három napban eszméletlen voltál. A férfi láthatóan még lassan reagált, de megértette a problémát. "Haladtunk?" Újabb kérdés. Már nem torpant meg. Őszintén, de szégyennel felelt. - Próbáltunk felkészülni az indulásra, hogy minél előbb visszatérjünk a falak mögé. Az állatszerű titán nyomát elveszítettük. Braunékét szintén. Martha perceken belül megjelent némi vízzel, így Levi segített neki felülni. Megint szerencsétlennek érezte magát, de legalább valamiben már tudott segítséget nyújtani. Hamarosan elindulhatnak. Hamarosan visszatérnek a falak mögé. Minden rendben lesz. Ez lassan mantrává vált számára. Hanji terve valóban jónak tűnt. De Erwin kiegészítése jogos volt. Nem bízott Dietherben ő maga sem, de Kyle nem volt elég nagy termetű, hogy biztonsággal el tudja vinni a parancsnokot, még Martha segítségével sem. Felállt, és Hanjihoz sietett. - Pápaszem. - biccentett. - Erwin javaslata, hogy bízzuk Dietherre. Megfelelő kísérettel tényleg ő lenne a legalkalmasabb a feladatra. A fizikai ereje egyértelműen a legnagyobb az osztagban. Miután Hanji rábólintott, a férfi elsietett, hogy felvegye a manőverfelszerelést. Igyekezett erősen meghúzni a szíjakat, hogy biztos ne lazuljanak meg a harc közben, majd látva, hogy Erwinnek többen segítenek, ő is beállt a vérért. Gusztustalan volt, a félig alvadó vér nyálkásnak hatott, és ahogy hozzáért a bőréhez úgy érezte, soha az életben nem tudja újra lemosni, de összeszorított fogakkal bekente a karját, az arcát, és nem szólt egy szót sem. Ostobaság lett volna bármit mondani, voltak prioritások. A kivonulásnál örült a sikereknek, könnyen elintézte az öt méteres titánt, és nem volt gondjuk a későbbi öt méteressel sem... de a tizenöt méteres elkapta Black-et. Újabb halál. Nem. Most nincs idő erre. Elérték a szekeret, sikerült újratölteni, és elindulhattak. Egy pillanatra kész volt levegőt venni. Egy pillanatra kész volt elgondolkodni, hogy még egy embert veszítettek. Egy pillanatra kész volt az új gyász, de egyben egyfajta furcsa boldogság keverékét érezni, amiért hamarosan a falak mögött lesznek ismét, és Erwin tényleg élni fog, nem kellett belegondolnia a másik opcióba, nem kellett szembesülnie a ténnyel, hogy meg fog halni. Aztán jött az utolsó csapás. Hanjival ismét meg tudták oldani, de hátul Diether életébe került a harc. Még egy ember. Gyakorlatilag, statisztikailag egy ilyen kitörésnél két ember elvesztése nem volt rossz arány. A legtöbben túlélték. De a statisztika rohadjon meg. Még két ember, akiért ő felelt, akiket vezetnie kellett, akik bíztak benne, és már megint meghaltak. ~Mi a fenéért vagyok én egyáltalán tiszt? Mire vagyok jó?~ Nem volt idő az önostorozásra, csak ártott vele magának, és mindenkinek, de nem tudta teljesen száműzni ezeket a gondolatokat. Gyorsabb haladásra ösztökélte a lovát, ahogy a csapat kiért az erdőből. Nem találkoztak több titánnal, de éberek maradtak... ez a kényszerű éberség volt a legjobb az útban. Nem szidhatta magát. Nem lehetett dühös, mert figyelnie kellett. Előre nézett, egyenesen, csak néha fordult oldalra, hogy lássa a formáció szélét, hogy mindenki biztonságban halad-e. A pihenőnél, mikor ismét megálltak, hálás volt Hanjinak, aki beszélt Mike osztagával. Így legalább volt lehetősége egyedül maradni. Először, persze, ha tudott bármiben segíteni, Erwinnek segített... Martha alighanem cserélte a kötéseket, így nem volt sok haszna, de legalább megpróbálta. Annál kevésbé érzi magát tehetetlennek. Végigpillantva a csapatán úgy döntött, hagyja, hadd pihenjenek le... már csak egy napi út volt hátra. Fél kézzel megdörzsölte az arcát,amiről mint a festék pattogzott le a megalvadt, megszáradt vér. Sokat megadott volna egy hideg zuhanyért, ami lemossa ezt a mocskot, és kitisztítja a fejét. A kiürült körzet ismételten tökéletes tér volt egy rövid sétára a hűvös, kora esti levegőn... a séta viszont végül éjszakába nyúlt. Nem tudott volna aludni, nem is akart a legutolsó éjszakája után. Nem lett volna értelme, tehát némán feltett magának néhány egyszerű kérdést. Még nem értek haza, így korai volt, de remélte, több veszteség már nem lesz. ~Mit nyertünk? Tudunk az állatszerű titánról. Felfedtük az árulók kilétét. Megtaláltunk egy elveszett tagot a Felderítő Egységből.~ következő. ~Mit vesztettünk? Sok jó katonát. A parancsnok megsérült. Kevesebbet értünk a világunkból, mint valaha.~ következő. ~Megbántam, hogy meghoztam a meghozott döntéseket? Fogalmam sincs, mennyire hoztam egyáltalán épkézláb döntéseket ezen a rohadt küldetésen. Még mindig egy alkalmatlan barom vagyok.~ Lehunyta a szemét, belerúgott egy kavicsba az üres utcán, majd hallgatta, ahogy nekiütődik a kövezetnek. Megpróbálta a gyakran ismételgetett mondatot ismét elhitetni magával. ~Minden rendben lesz.~ Nem tudta, most épp mire érti... Erwinre, az elkövetkezendő küldetésekre, az új információkra, az árulók üldözésére... sok mindenre érthette volna. És furcsa módon, akármit és jelentett ebben a helyzetben a rövid mondat, most, hogy ilyen közel voltak a hazajutáshoz, egyszerűen nem hitte el.
|
|