Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Nov 29, 2017 13:58:15 GMT 1
1. Hajamat tépem az időparadoxonoktól, ergo semmit. Számtalan esemény van, ami borzalmas, és eszembe jut, hogy jó volna eltörölni, de onnantól már benne lennék egy kellemetlen hurokban, tehát minden úgy történt, ahogy történnie kellett. 2. Attól függ, melyik kor, saját országom-e, stb. Valószínűleg egy könyvet az adott kor etikájáról, szokásairól, nyelvhasználatáról, stb. hogy minél könnyebben be tudjak illeszkedni, és ne hozzam a frászt mindenkire. Miután ott kell leélnem az életemet, ez kritikus. 3. Adhatsz.
1. Szereted a csokit? 2. Ha választhatsz, hogy egy fikciós karakter átköltözik a te világodba, és segítségedre lesz, vagy szabadon elmehetsz bármelyik fiktív világba (vissza nem térhetsz), melyiket választanád? 3. Ha az előző kérdésre az elsőt válaszoltad, melyik fikciós karaktert hívnád és miért, ha a másodikat, melyik világ az, és miért?
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Nov 29, 2017 15:29:48 GMT 1
(Válasz Kristof kérdéseire
1. Jó kérdés. Az '56-os forradalmat például bár lehetetlennek tűnik. Amire konkrét ötletem is van az a 48-49-es forradalom. Ugyanis ha I. Miklós cár ellen sikeres merényletet hajtunk végre akkor a híresen forradalom gyűlölő ember nem lép be a magyarok ellen és van esélyünk győzedelmeskedni. Hozzátenném, hogy így valszeg nem lett volna (akkora és azonos okú az első világháború.) 2. Attól függ hova. De valószínűleg egy élelemmel és könnyen rekonstruálható fegyverekkel (illetve tankönyvekkel ha szabad így csalnom) megpakolt teheratuót. 3. Igen, igen, igen heheheheehhehehe)
Válasz Aria kérdéseire:
1. Igen. A mogyorós a kedvencem. 2. Ha a fikciós karakter lehet saját is akkor azt választom. Ha nem akkoooor is. Szeretem ezt a világot mert benne élnek a barátaim. Bár kísértésbe esnék, hogy a technológia isteneként éljek egy fantasyban. (Ebben az esetben elf rabszolgák \o/ ) 3. Az első esetben ha lehet saját karakter is akkor előtte írnék egyet majd utána megidézném. Ha nem akkor keresnék valami hozzámpasszoló elf csajt...(mert elf rabszolgák ugyebár). Viszont ha a másodikat választanám akkor talán egy kis Star wars beleférne vagy bármelyik fantasy ahol tudok technoistenkedni. Például Westeros
1. Milyen zene szólna a temetéseden? 2. Mi lenne a szuperhős képességed? 3. Meddig mennél el, hogy a történelem könyvek megemléítsék a nevedet az utókornak?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jan 24, 2018 23:16:57 GMT 1
1. Hmmm... Ezen még nem gondolkodtam... Talán ez: Na jó viccen kívül fogalmam sincs. 2. Pszichokinetika mindig is tárgyakat akartam mozgatni az akaratommal. (Meg repülni is tudnék akkor és különben is szerintem ennél királyabbat nem lehetne kitalálni xD) 3. Én akarom felépíteni az ország első működő magán iskoláját. 1. Melyik gyümölcsöt eszed meg legszívesebben. 2. Volt olyan író aki nagy hatással volt rád. 3. Ha választanod kéne egy mentort a történelemből, aki segít megvalósítani a terveidet, ki lenne az?
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Jan 25, 2018 6:55:49 GMT 1
1. Az ehetőt. Viccen kívül nincs kedvencem. Ami a kezem közé kerül azt megeszem. Bár talán a megy befőtt lenne a befutó. 2. Aki valaha olvasott valamit annak volt ilyen. Nekem is. (Azt nem kérdezted ki vagy melyik volt az ) 3. Csak egyet választhatok? Szörnyeteg! Így mi lesz az én Dream Teamemmel? De talán I. Bonaparte Napóleon lenne vagy esetleg Caius Julius Ceasar Octavianus (Ismertebb nevén Augustus) vag Gaius Julius Ceasar játszik még, de talán még a Karthágói Veszedelem Hannibál is jöhetne, de hogy ne csak híres államférfiakat mondjak Friedrich Nietzsche is jöhetne mellém. Én lennék akkor a legmenőbb nihilista a korunkban. De talán még Niccolò Machiavelli is taníthatna engem, a Fejedelem című munkája nagy hatással volt rám. És ez még mindig csak egy kis része a Dream Teamemnek és azoknak akikre még mindig felnézek Tudom hosszú lett. Kérdések: 1. Szereted a spenótot? 2. Melyik a kedvenc "punk" irányzatod? (Pl: Steampunk, diselpunk és a többiek) 4. Mi volt annak a könyvnek a címe amelyiket a legjobban utáltad?
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Három kérdés
Közzétéve: Jan 25, 2018 9:19:48 GMT 1
via mobile
Post by Whitewolf on Jan 25, 2018 9:19:48 GMT 1
1. Igen. Sült krumplival szoktam fogyasztani, hogy ellensúlyozzam az egézségét.
2. Egyszerű farkas vagyok. Szóval a Cyberpunk az én stílusom.
3. Greg Keyes: Pokoli város. Az elder scrolls világában játszódó egyetlen könyvszéria nyitó darabja. A minőségét elnézve nem csodálom, hogy nincs több. Azt mondják, hogy ez az író jobb könyvei közé tartozik. Ha ez igaz akkor váltson szakmát.
1. Van egy "képzeletbeli világod" ahova néha visszavonulsz és magadra zárod a kapukat? 2. Az frpg-n kívül próbálkoztál már írással? 3. Melyik játék/sorozat/film/könyv stb. lenne az amit teljesen elfelejtenél, hogy újra élvezhesd az elejétől a végéig mit sem tudva a fordulatokról?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jan 25, 2018 16:53:23 GMT 1
1. Van, és lehet egy kicsit túl sok időt is töltök ott.
2. Töbszor is a noveláim nem lettek olyan csapnivalóak de a regényekhez nincs elég türelmem de az abszolút álmom hogy egyszer befejezek egy képregényt.
3. Hmmm... Pillanatnyilag a trónok harca xD
1. Nagyából hány könyved van otthon a saját könyves polcodon?
2. Volt olyan hogy nagyon igaznak éreztél egy idézetet az életedre? Mi volt az?
3. Állat simogató: Kecskék vagy nyuszik?
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Jan 25, 2018 17:03:59 GMT 1
1. Kb 30-40 darab
2.Nem.
3. Inkább a nyúl. Ha az megharap akkor könnyebb eldobni.
Kérdések:
1. Ha valamiért amputálni kellene a jobb karod, de lenne rá lehetőség, hogy kapj egy újat akkor milyet szeretnél? Biopunkos újranövesztettet amit a te sejtjeidből "klónoztak" vagy egy cyberpunkos implantátumot?
2. Mi a véleményed a klónozásról (Mindegy, hogy milyen módszerről van szó)?
3. Van kedvenc alternatív történelmi regényed (A mágia nem számít alternatív történelemnek, szóval Harry Potter nem lehet)?
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jan 25, 2018 17:17:19 GMT 1
1. A cyberpunkos sokkal menőbben és ijesztőbben néz ki. Továbbá erősebb is mint az én gyenge porhüvelyem. 2. Így is sok az ember. Inkább csak szerveket növesszünk. 3. Mivel egyetlenegyet olvastam csak ezért megjelölném az "Egyenlítői magyar afrika" című könyvet.
1. Náci németország vagy Szovjetúnió? 2. KITÖRT A ZOMBI APOKALIPSZIS ÉS ÓRIÁS KÁPOSZTÁK IS TÁMADNAK. Milyen fegyvert kapsz fel elsőnek? 3. Miért rúgná rád az ajtót a TEK?
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Jan 25, 2018 17:30:50 GMT 1
1. Melyik Szovjetunió? Sztálin vagy Poszt-Sztálini éra? De inkább a Náci Németország. Ott jobbak az utak és könnyebb menekülni. Arról nem volt szó, hogy támogatnom kell az országot.
2. Kaviccsal töltött zoknik.
3. Érdekesek tudnak lenni néha a keresési előzményeim. Nem értem miért baj, ha arra keresek rá arra, hogy "Terrorist Ideology".
1. Vissza kerültél az antik Európába. Kb a Kr.u 60-70-es évekbe. Hol töltenéd az időd inkább a Római Birodalomban vagy a Barbarikumban? Ha a Barbarikum melyik szomszédos törzsi királyságban?
2. Ki nyerne? Egy Cyborg T-Rex vagy egy Mutáns Óriás Hernyó?
4. Milyen szám jön a 2 után?
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jan 25, 2018 22:18:13 GMT 1
1.Latinul tanulok szóval Rómába. Leszolgálnám az időmet a légióban megkapnám a földjeimet és boldogan élnék.
2. A cyborg t-rexel van a technológia. A hernyó meg lassú
3. Attól függ melyik irányba? Meg, hogy milyen felsorolásban.
1. Ha valaki narrálhatná az életedet ki lenne az? 2. És ha Morgan Freeman nem tehetné akkor ki? 3. Ha kolonizálhatnál egy bolygót a földön kívül mi lenne az elsődleges szempont az élhetőségen kívül?
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 24, 2024 0:20:39 GMT 1
Nov 24, 2024 0:20:39 GMT 1
|
Post by Deleted on Jan 31, 2018 19:11:04 GMT 1
1. Wolf Te. Már úgy is Te vagy a magyarhangom. 2. Morgan Freeman-el az a baj hogy jó barátaim egy része nem értené a kiejtését mert bénák angolból. 3. Őszintén szerintem az, hogy képes-e egyáltalán egy idő után saját légkört, mert minden valamire való űr kolonista akar majd egy saját tavat a kupolán kívül.
1. Ha kolonizálhatnál egy bolygót melyik lenne az? 2. Star Wars világból milyen űrhajót választanál magadnak? (Wolf tudom Te csillagrombolót Ben meg a Death Start...) 3. Szoktál hazudni a nagyobb jó érdekében?
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jan 31, 2018 19:20:25 GMT 1
1. Holdat lehet? Mert akkor az Europát. Ha nem akkor a Marsot. Én már csak ilyen földhözragadt vagyok. 2. Kérem az Ebon Hawk-ot, mert annak már fejemben van a térképe, és azt is tudom, hol vannak klassz cuccok elrejtve rajta... 3. Természetesen.
1. Mi a legnagyobb félelmed? 2. Mi a véleményed arról, hogy valaki bebizonyította, hogy a macska folyékony (ignobel díjjal jutalmazták) 3. Mi a véleményed a síró pandákról?
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Jan 31, 2018 20:40:04 GMT 1
1. Nos talán a klausztrofóbiám amiért Dmitry Glukhovsky-t hibáztatom. 2. Első olvasatra: Wut? Másodjára: Mi van? Harmadjára: Oké ebben van valami. 3. Életképtelenek. Mármint jobban mint a többi panda. A panda alapból életképtelen, de a síró panda még jobban életképtelen.
1. Mi a véleményed arról, hogy pár hülye kitalálta a 19.században, hogy a Föld lapos és ennek a baromságnak még mindig vannak hívei? 2. Akkor most a macska természetes, nem ledarált állapotában iható? 3. Van olyan a nagy többség által összeesküvés elméletnek vagy áltudománynak titulált elmélet amit te igaznak gondolsz (Pár példa: Chemtrail, lapos föld, homeopátia gyógyítja a rákot és az örök kedvenc: az oltás autizmust IS okoz)?
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Feb 1, 2018 13:09:53 GMT 1
1. Akasztófa 2. A macska emberi fogyasztásra alkalmatlan 3. Az, hogy a kínaiak a Fulan gong hívők szerveit szüretelik. Ezért lehet kínában gyorsabban szervátültetéshez jutni.
1. Mi az a játék amit a legjobban függsz/függtél? 2. Ravi milyen elemű pokemon? 3. Mi volt az első anime amit láttál?
|
|
Dogorn
FRPG Guru
"I have respect for people who live a fulfilled life."
Utoljára online: Apr 28, 2022 11:37:10 GMT 1
Feb 23, 2016 16:33:11 GMT 1
|
Post by Dogorn on Feb 1, 2018 13:22:03 GMT 1
1. Skyrim... Csak 6X vittem ki. 2. Tököm tudja xD Gondolom fairy type. 3. Pokemon, de ha tudatos anime nézésről van szó, akkor vagy a Death Note, vagy a Fullmetal Alchemist. Már nem emlékszem.
1. Kedvenc magyar színész? 2. Melyik országba születtél volna, ha választhatnál? 3. Hogyan lehetne meggyőzni a nyuggereket, hogy ne idiótaként szavazzanak?
|
|