silentcupcake
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 21:16:33 GMT 1
Aug 20, 2022 9:24:28 GMT 1
|
Post by silentcupcake on Jan 9, 2024 7:54:46 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/2c/e6/31/2ce631efb9aab9bbe221e9b968df67b0~jpg Emma és Beth megbeszélik Beth következő találkozását Robinnal, és a közelgő randit oh boy...Beth...-kezdem, és próbálok nyugodt maradni. Az ujjaimmal a homlokomat dörzsölgetem, miközben veszek egy mély levegőt, hogy ne mondjak semmi csúnyát. - Úgy emlékszem, azt mondtad, hogy nem beszéltek többet. Hogy érted azt, hogy elhívott KÉT randira is?? -Bocsánatot kért - rántom meg a vállam. - És ez nem jelent semmit, továbbra is egy seggfej... De meglepő volt, mert tudott értelmesen beszélni és a kedvemért nem volt mindenkivel egy faszfej... Ez már haladás... Lehet, csak nagyon rossz társaságban volt eddig... Kíváncsi vagyok, hogy amúgy is ilyen-e vagy sem, mert ma mintha láttam volna, hogy amúgy tud ő normális is lenni, ha nem a seggfej haverjaival van... Azért nem fűzök hozzá nagy reményeket, de mindenki megérdemel egy esélyt - mondom komolyan és ezt így is gondolom.
-Inzultált téged, a családodat, engem, Jake-et és igazából mindenkit aki közel áll hozzád de... bocsánatot kért és akkor ezzel most minden oké szerinted? És még kifogásokat is keresel neki? - kérdezem hitetlenkedve. Ezt Beth sem gondolhatja komolyan. - Kérlek mondd, hogy legalább nem mondtál igent erre az ajánlatra... -Na, na, ezt egy szóval sem mondtam! - teszem fel szigorúan az ujjamat. - Továbbra is egy seggfejnek gondolom, akinek a szórakozása az, hogy másokat bánt, szóval abszolút nincs rendben. És nem kifogásokat kerestem, lehetőségeket mondtam - nevetek fel, mert ezt én sem gondoltam komolyan. - Figyelj, nem vagyok oda én sem a dologért, de kíváncsi vagyok... Szóval de, igent mondtam a mozis dologra, de nem kell ám ebbe semmit belelátni, csak kíváncsi vagyok... - forgatom a szememet, mert szerintem kicsit túlreagálja a dolgot.
-Beth... - mély levegő Emma. Semmi értelme kiabálni. - Nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. - folytatom kissé higgadtabban. Igazából egészen biztos vagyok benne hogy ez nem jó ötlet. Istenem Beth, miért hozod magadra a bajt. - Szerinted mire lesz jó ez?
-Én sem - rántom meg a vállam. - De mi lehet a legrosszabb? Megint elküldöm a francba... Nagy dolog, nem értem, miért aggódsz ennyire... - nézek rá gyanakodva. - Nem tudom, mire lesz jó, még mindig kíváncsi vagyok... Most érted, ha csak a te véleményedre alapoztam volna a dolgot, még mindig utálnám Chloe-t - nézek rá jelentőségteljesen. - De nem volt igazad... Vagy ha a sajátomra alapozom Bradley-t, akkor is utálnám, de mondtál dolgokat, amik miatt átgondolom a dolgot... Az utóbbiról még nem döntöttem, de legalább esélyes a nem szararc kategóriára! - teszem fel az ujjam.
Bradley legalább nem egy beszólogatós, másokat becsmérlő bully, akinek az hoz élvezetet ha másoknak fájdalmat okoz. Ő sosem bántott, ellenben a Robin-félékkel, nem emlékszel? gondolom, de nem mondom ki hangosan. - Chloe... Chloe legalább nem veszélyes, de Robin? A srácok akikkel lóg? Amiket csinálnak? Aggódom érted Beth, mi van ha valami bajod lesz? És szerinted, de őszintén, nem fura hogy hirtelen ekkora érdeklődést mutat a semmiből? És mielőtt Bradley-vel jössz, mi azért ismertük egymást mindig is, és elvoltunk...
Hitetlenkedve felnevetek. -Olyan vagy, mint anya! Mi bajom lenne? Elrabolnak? Megkéselnek? Eladnak a fekete piacon? Ugyan már, Em... De igen, szerintem is fura, hogy hirtelen velem akar lógni, elhiheted... De komolyan, úgy beszélsz, mintha totálisan bele lennék zúgva a srácba... Még csak nem is bírom! - mondom neki hitetlenkedve. - Most elmegyek erre a mozira, aztán meglátjuk... Mondom, mindenki megérdemel egy esélyt.Tényleg olyan vagyok mint az anyja? Tényleg túlreagálom? Nem tehetek róla, egyszerűen nagyon rossz érzésem van a sráccal kapcsolatban, és nem úgy, mint általában szokott lenni. Valami nagyon nem oké, de nem tudom, mi, és nem értem, hogy Beth miért nem érzi ezt? -Jó, csak vigyázz magadra, rendben? - kérem végül.-Persze hogy vigyázok, Em! - mosolygok rá kedvesen. - Nem lehet rosszabb, mint egy vadlovat szelidíteni, nem? - nevetek rá.
-Valahogy nyugodtabb vagyok, ha Waltronhoz mész, bár azért ott is aggódom. De azt mondtad, már jól haladok, nem? Engedte, hogy levedd a kötőféket? - kérdezem, és örülök, hogy témát váltunk, de a rossz érzéstől a gyomromban még mindig nem tudok megszabadulni. Megrántom a vállam, de nem kommentálom, inkább csak lelkesen mesélem, mennyi mindent haladtunk Waltron-nal.
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
|
Post by silentcupcake on Jan 15, 2024 22:27:17 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/2c/e6/31/2ce631efb9aab9bbe221e9b968df67b0~jpg Beth és Emma megbeszélik Emma és Bradley randiját Kicsit félve hívom fel videochaten Emma-t a randija után. Tényleg nem tudom, milyen lehetett. -Szia, Em! Na, milyen volt? - kérdem félve. -Kellemes volt - kezdem. - Kávéztunk. De... Szóval, valószínűleg nem fogsz örülni, de... Szóval, megkértem, hogy legyen őszinte velem, hogy csak Chloe miatt hívott el vagy van más is. Amire azt mondta nos... Hogy félig igaz... Elmondta, hogy még mindig szerelmes belé, de kedvel engem. Aztán... Ah, szóval, ez nagyon kínos, de muszáj volt kimondanom, megkértem, hogy ebből, mármint vele meg velem, szóval érted, ne legyen semmi komolyabb, amíg nem lép túl Chloen, mert én meg tényleg kedvelem... Amire amúgy azt mondta, hogy igazam van, de ha nem akarom nem kell találkoznunk. De nem azt, hogy szeretne amúgy bármit - vallom be szomorkásan, de aztán felidézem neki, hogy mit mondott pontosan. - Szerintem őszinte volt, ami jó. Ő nem lát ebbe többet, ahogy Nagymama mondta. Én meg legalább tudom, mihez tartsam magam, szóval I guess fogunk még találkozni.
Alaposan megemésztem, amit mondott. -Oké, megadom, legalább őszinte volt... Bár magától nem mondta volna - nézek rá jelentőségteljesen. - És utálom, ha valaki kihasználja a másikat - húzom el a számat. - Téged nem zavar, hogy te oda vagy érte, ő meg nem?! Inkább így is találkozol vele? - nézek rá hitetlenkedve.-Hát, szerintem senki nem kezd úgy egy beszélgetést hogy "szia, még nem vagyok túl az exemen de azért találkozzunk?" - motyogom. - Hát figyelj... ő csak barátként gondol rám. Ezen én nem tudok változtatni, és nem is igazán róhatom fel neki, mert hát, most ha nem érez többet akkor nem érez többet... És nem kell látnom, ha nem akarom. De szeretném - vallom be halkan. - Mert kedvelem. Annyira béna vagyok - temetem dramatikusan az arcomat a kezembe. A telefon közben kiesik a kezemből, szóval Beth most leginkább a plafont láthatja. -Ezért egy tapló, mert elhívott, pedig tudta, hogy ez van... - forgatom a szememet. - Persze, értem, amúgy meg lehet, hogy idővel változik neki is a dolog, nem tudom... De nem ajánlom, hogy összetörje jobban a szíved, mert beleverem a fejét az ebédjébe... - morgom nem túl kedvesen, majd a fejemet csóválom arra, hogy látni akarja. - Aha... Szóval kínzod magad tovább?! - kérdezem tőle jelentőségteljesen, miközben a plafont bámulom. -Szerintem nem tudta... Mármint csak barátként gondol rám, szóval neki ez csak ez volt. Egy baráti kávézás - motyogom tovább csalódottan, bár nem tudom Beth mennyit ért belőle. - Igen. Nem. Nem tudom! - nyögök fel és legszívesebben elsírnám magam. - Miért vagyok ilyen szerencsétlen, Beth?Továbbra is a fejemet csóválom. -Nekem úgy tűnik... - mondom. - Nem tudom, Em, asszem, ilyen, ha valaki megtetszik... Nem akarod kínozni magad, mégis azt teszed? Nem tudom... De szerintem az lenne a legjobb, ha elengednéd ezt a bájgúnárt... Annyival több jobb ember van, miért pont őt kellett kifognod? Oké, nem a legrosszabb, de akkor is... - sóhajtok. - Úgyis feleslegesen beszélek, ugye? - kérdezem tőle. -Nem tudom, jó? Nem én választottam! - mondom sírós hangon. - Utálom ezt az egészet. Utálom hogy tetszik pedig mindig is tudtam hogy semmi esélyem nála. Utálom hogy ennyit gondolok rá. Utálom, hogy Chloet szereti, de miért is ne szeretné, gyönyörű, okos és tehetséges, és minden ami én nem - szipogom, mert időközben tényleg elkezdtem sírni. Asszem jobb is ha Beth egy ideig még a plafont nézi inkább.Nagyot sóhajtok, majd ahogy meghallom, hogy sírni kezd, én is váltok. -Hééé, nyugi, na, nincs semmi baj... Hidd el, ez majd változik, most kicsit nehéz, tudom... És már hogyne lenne esélyed, ne írd le magad... Mellesleg te is gyönyörű, okos és tehetséges vagy, csak szereted magadat nem így látni - mosolyodom el. - Emiatt ne aggódj... Ha meg neki nem kellesz, akkor ő veszít többet, hidd el - mondom.
Nem értek egyet Beth-tel, de tudom, hogy felesleges lenne vitatkozni, mert ő úgyis a jó dolgokat látja bennem. Helyette inkább kifújom az orromat és kicsit összeszedem magam aztán visszaveszem a kezembe a telefont. -Tudom és... Köszi - mosolygok rá halványan.
-De tényleg hidd el! Nem elég ezt mondani, tényleg hidd el! - nézek rá szigorúan, de mosolyogva.
-Oké, oké- mosolygok én is. - Igyekszem!
|
|
hyukadesune
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Mar 11, 2024 13:33:08 GMT 1
Apr 2, 2022 18:48:50 GMT 1
|
Post by hyukadesune on Jan 17, 2024 17:08:54 GMT 1
Egy újabb alkalom, mikor Romi ellátogat Csámpihoz. A ló igen intelligens és együttműködő. Az ugrómunkát eddig még nem kezdték el, de tekintve, hogy most Evelyn is kijött megnézni, mi a helyzet, meg beszélni Romival, hogy miket gyakoroljon vele. Paul már kint van vele és segít előkészíteni Csámpit, közben pedig folyamatosan kérdezgeti lovas dolgokról Romit. Elkészülnek, de Evelyn még sehol. Paul az órájára néz. -Nem tudom hol lehetnek… de szerintem kezdjük el, majd talán bemelegítés közben megérkeznek… - mondja kissé bűnbánóan a lánynak.
Megpaskolom Csámpi nyakát, majd idegesen bólintok. Kicsit (nagyon) feszélyezve érzem magam, hogy Evelyn kijön ma, persze nem ellene szól, csak remélem, nem gondolja full hülyeségnek ahogy dolgozok a lovával. Veszek egy mély levegőt, és megfogom Csámpi szárát, majd Paullal együtt megindulunk a pálya felé. Csámpi természetesen egyből megérzi Romi idegességét így táncolni kezd. Ésszel csinálja, nem lökdösi Romit, rá sem lép, csak toporog mellette. Mivel már Romi egy pár alkalommal lovagolta, rájöhetett, hogy a ló nagyon érzékeny az érzelmekre. Hamar átveszi a lovasának érzelmi állapotát. A táncikálás mellé még nagyonat fújtat is. Ez Paulnak is feltűnik. -Nyugi, nem lesz baj. Ev jó arc - veregeti vállon a lányt majd beengedi a pályára ahol többen is lovagolnak. Paul már felvilágosította Romit a lovardai helyzetről és az a szomorú helyzet, hogy nem éppen a legjobb társaság edz éppen a pályán. Pénz az van, sznobizmus is bőven, önteltségből és bullyingból sincs hiány, de a tehetség valahogy elmaradt. Az úgynevezett három gràcia van a pályán, egy futószáras kislány meg egy négytagú osztály. Az osztályvezető kislányban meg a futószáras kislányban van a legtöbb potenciál, a többieket inkább hagyjuk. A lányokkal három különböző edző van, így a tumultus mellé hangzavar is jár. Hurrá. Csámpi fülei idegesen járnak ide-oda.
Mélyeket lélegezve és a külvilágot kizárva igazítom a kengyeleket. Paul segítségével felszállok Csámpira, aki még mindig toporog, így csak másodjára sikerül fellendülnöm a nyeregbe. A három dáma egymás mellett lovagol, az osztály igyekszik kikerülni őket minél ügyesebben, én pedig igyekszem úgy elhelyezkedni, hogy ne zavarjak senkit. Végül a futószáras kislánnyal szemben, nagykörön kezdek el bemelegiteni Csámpival, szépen, laza száron.
Romi felszállási kísérletére gúnyos nevetés hangja ütheti meg a lány füleit, hiába próbál mindent kizárni. -Ne is törődj velük... -forgatja a szemeit Paul, majd bátorítóan megpaskolja Romi lábát és ott hagyja a lányt. Csámpi úgy nyugszik le, ahogy Romi is, s egyre szebben kezd dolgozni. Álom módjára már szinte gondolatra mozdul. Romi egy-két rosszindulatú megjegyzést hallhat a gráciáktól, de az oktatók jelenlétében ezeket csak halkan Romi mellett eresztik el. Ám egy idő után ezek is elhalnak, mert az oktatójuk letorkollja őket, mert nem figyelnek oda, a lovaik összeszedetlenek. Egyszer Romi mellett megijed az egyik osztályban lovagló kislány lova, ami egy láncreakciót indít be. Szinte minden ló megijed, a futószáras öreg iskolalovak leszámítva. A gráciák egész jól lereagálják, de az osztályban lovaglók egy kivételével mind lepotyognak. Csámpi is megijed, de semmi olyan, amit Romi ne tudna egy szempillantás alatt lereagálni. S ekkor hallhat meg valamit: -Áh, szia Ev! Mi tartott ennyi ideig? - üdvözli Paul a húgát. Evelyn nemtörődöm stílusban megrántja a vállát. -Még dolgunk volt... - néz össze a barátnőjével, akinél volt, majd összekuncognak. A barátnőnek az anyukája csak a fejét csóválja.
Még a lepotyogott gyerekeket nézem, hogy jól vannak-e, amikor meghallom, hogy Paul üdvözli Evelynt, meg egy másik lányt és egy hölgyet is (gondolom, a lány anyukája, mivel Paul nem az édesanyjaként hivatkozik rá). Amint biztos vagyok benne, hogy lecsendesedett a káosz a pályán, helyet kérek a külső ívre, és Csámpival a gazdája felé indulunk. Lendületesen lépked, és Evelynhez érve halk höhögéssel üdvözli. Én a nyeregből köszöntök mindenkit. -Sziasztok, Jó napot! Romhilda Crane vagyok, én foglalkozom Champagne Magickal, Paul megkeresésére. -szépen, illedelmesen mosolygok, és remélem a legjobbakat. Csámpi egyből Evelynhez nyújtja a fejét és finoman megböki, mire a lány kicsit elhúzza a száját és eltávolodik egy kicsit a lótól.
-Ne már, ez elmenős cucc... - motyogja az orra alatt, de azért finoman megsimogatja a ló orrát, s közben el is nyomja magától. - Evelyn Miller... - biccent Evelyn, majd hamarosan figyelmét elvonja a kedves barátnője, ahogy mutat neki valamit a telefonján, mire mindkét lány kuncogni kezd. Paul teljesen értetlenül áll a dolog előtt, ezt egy vállvonással Rominak is jelzi. -Khm... - köszörüli meg a torkát. - Akkor akár Romi el is kezdhetsz ugrani, hacsak nincs valami mondandód számára előzetesen, Ev... - néz jelentőségteljesen a húgára, akit látszólag jobban érdekel az, amin barátnőjével sutyorognak, mint a lova.
Teljesen lesokkol, hogy Evelynt mennyire nem érdekli a saját lova, amit pár hete egy random idegen lovagol, de nem az én dolgom. És minek jön olyan ruhában a lovardába, aminek probléma, ha egy kicsit is koszos lesz? Nem értem. Amennyiben Evelyn a továbbiakban nem folytatja a beszélgetést, Pault megkérem, hogy állítson fel nekem egy pár ugrást. Ahogy látom, az osztályosok lassan végeznek, és reményeim szerint a gráciák is, úgyhogy lehetséges, hogy zavartalanul tudunk majd ugratni.
Természetesen a gráciák nem végeznek, hanem az oktatójuk kap az alkalmon, hogy nem neki kell pályát felállítania és befogja Paul-t erre a célra. "Cserébe" beveszi Romit is a lányok közé. Elkészül a pálya, amely akadályai magasabbak, mint amiket Romi eddig próbált Csámpival és a kombinációk is bonyolultabbak. A nő ledarálja a pályát: kezdődik egy szimpla meredekkel, majd nagy körön a rövidfalon egy oxer. Utána egy éles jobbos kanyarral a pálya közepén lévő kettes kombináció, majd egy balos kiskörrel (3/4 kör kb) befordulva egy újabb oxer. Utána egy hosszabb vágtaszakasz, majd a hosszú falon egy hármas kombináció, mely végén egy oxer van megint, utána egy éles balos kanyarral egy magas meredek, utána pedig egy enyhe jobbos után egy fallal zárul a kör.
Egyáltalán nem érzem azt, hogy készen állnánk erre a pályára Csámpival, de nagyon kínos lenne pont Evelyn előtt visszalépni, így próba cseresznye alapon úgy döntök, hogy megpróbáljuk. Megkérem az oktatót, hogy először csak a meredek-oxer-dupla kombót csináljuk Csámpival, majd ha rábólint, nekiindulunk. Igyekszem magabiztosnak tűnni, és bízok a lóban annyira, hogy tudjam, ő minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy sikeres legyen a pálya, de valahol mélyen nagyon félek, hogy hatalmas hibát követünk el éppen.
Bár Romi magabiztosnak akar látszani, ahogy megközelítik az első akadályt akaratlanul is beleránt a szárba, mire Csámpi lefékez, Romi pedig átrepülne az akadályon, ha a ló nem vetette volna fel a fejét, ezzel megtartva őt. A gráciák gúnyosan nevetnek, Paul próbál biztatóan mosolyogni, Evelyn pedig csak unottan telefonozik. -Még egyszer! Nem érünk rá egész nap! - tapsol türelmetlenül az oktató. Így Romiék tesznek egy nagyobb kört, ám Paul megállítja. -Lazíts, és hagyd, hogy Csámpi tegye a dolgát - paskolja meg szeretetteljesen a ló nyakát, majd biztatóan Romi lábát.
Az első sikertelen kísérlet után már szétvet az ideg, a gráciákat is legszívesebben leüvölteném a lovuk hátáról, de Paul tanácsát megfogadva veszek három mély levegőt és újra beugratom Csámpit vágtába és nyílegyenesen megindulunk az akadály felé. Evelynt teljesen elűzöm a gondolataim közül, látványosan nem érdekli, mi zajlik a pályán, nem kell, hogy magamat frusztráljam vele. Tudatosan adom a csípő és csizma segítségeket és különösen figyelek, nehogy megrántsam a szárat megint. Az akadályhoz érve, amikor az utolsó vágtaugrás van hátra inkább becsukom a szemem, és várom a csodát.
Csámpi nem is igazán igényli a csizma és csípő segítséget. Lendületesen vágtázik, de nem ész nélkül száguld. Az utolsó vágtaugrás után Romi becsukja a szemét, Csámpi pedig teszi a dolgát. Romi szinte nem is érzi sem az elrugaszkodás pillanatát, sem az érkezését, csak a következő vágtaugrásoknál realizálhatja, hogy átvitték az akadályt. Az oxer, ami hasonló madas mint a sima meredek viszont jóval szélesebb következik. Itt egy hosszabb ugrási fázis jön majd, ám Csámpi ezt is a lehető legelegánsabban viszi át. Paul nagyban videózik, a gráciák magukban puffognak, az oktató elismerően bólint egyet. -Selena, most te jössz. Utána Romhilda is lelovagolhatja a körét… - Selena magasan tartott állal vet egy szúrós pillantást Romira, majd megkezdi a körét. Ő a legjobb a dámák körül, s hibátlanul lovagolja végig a pályát, mire csak egy gúnyos-fölényes félmosolyt küld Rominak. -Na ezt múld felül dagikám - suttogja ahogy elhalad mellettük, mire a lova majdnem felrúgja Csámpit. Ám Csámpi még idejében elugrik előle. -Ésszel lányok! - szól rájuk az oktató. - Romhilda, te jössz! - utasítja.
Nagyon meg kell nevelnem magamat, hogy ne tépjem le a póthaját és a műszempilláit a kisasszonynak, de tudom, hogy nem azért vagyok itt, hogy bajt okozzak. Az előző siker után kicsit magabiztosabban indulunk neki a pályának, bár a dupla és tripla kombóktól tartok egy picit. Az oxer után majdnem elrontom a kanyart a kettes kombinációhoz, de az oktató üvöltése kisegít, így egészen normálisan tudunk rámenni az akadályra.
Csámpi az összes akadályt hibátlanul viszi át, Rominak csak rá kell bíznia magát és navigálnia az akadályok között. Ahogy végeznek, mindenki csak némán figyel. Paul az első aki hangosan tapsolni kezd. -Szuperek voltatok! Az egészet videóra vettem! - mondja büszkén. Ezzel szemben Evelyn-t úgy tűnik nem hozza ennyire lázba a dolog, mert megint nem figyel… Ezt Paul is észre veszi, s Romi még ilyen távolságból is látja az arcán átsuhanó szomorú árnyat. -Figyi, bátyó, ha nincs más, akkor Brendáék hazadobnak, oki? Már eléggé elfáradtam a sok állásban meg menetelésben. Majd beszélünk - mondja Paulnak félhangosan, majd elköszön és a trió elvonul. Közben megy a gráciák közül egy másik csak, aki Romi sikerén felbuzdult, hogy ez egy egyszerű pálya, de neki a lova a hármas kombónál vert egyet, s volt a falnál egy ellenszegülése is.
Köpni-nyelni nem tudok, ahogyan nézem, hogy Evelyn elsétál. Mi a retkes tetemes retek történt itt?? Hogy lehet valaki ilyen közömbös a saját lovával szemben? És tényleg versenyzett ezzel a lóval? Szegény Csámpi... Paulra nézek, és látom, hogy nagyon elszomorítja a testvére viselkedése. Mellélovagolok, és megkérdezem, hogy érzi magát, mire egy halvány mosollyal csak visszaküld, hogy lovagoljam le az órámat. Tudnék nagyon szépeket mondani Csámpi gazdájára, helyette inkább megpaskolom a ló nyakát, és ügetést kérve tőle visszamegyek a libák mögé.
Az edzés többi része eseménytelenül telik, az utolsó dáma még le is esett az egyik ellenszegülésnél, így nincs pofájuk beszólogatni. Így Romi ezeket megússza a hátralévő kis időben. Csámpi is leereszt kicsit, miután a gazdája csak úgy ott hagyta, érezhetően neki sincs sokkal több kedve már máshoz, így csak egy lelovaglás lesz ebből. A végén Paul engedi ki őket, majd bár kicsit érződik rajta, hogy el van keseredve, azért mosolyt erőltet az arcára. -Nézd! - dugja Romi orra alá a telefonját a felvétellel róla és Csámpiról ugrás közben. Csámpi minden ugrást jóval fölé ugrott, s bár Romi tartása nem tökéletes, de azért megérték Vali ugró órái. Igaz, Csámpi magától ugrik teljesen, Rominak lépéseket sem kellett számolnia, noszogatnia sem kellett, csak annyi kellett a lónak, hogy ne rántson bele a szájába. Paul eközben elpakol, majd visszatér egy csomag nasival, mire Csámpika is magához tér mélabújából és höhögve kezd bólogatni.
Miután az egyik kisasszony lova ellenszegül, egészen visszavesznek az arcukból. Ahogy Evelyn elhagyja a pályát Csámpi lelkesedése is elfogy, így nem is erőltetem a további munkát, leléptetünk szépen, kényelmesen. Kifelé Paul megmutatja a videót amit csinált rólunk ugrás közben, így látom, min kell majd még dolgoznom. Megköszönöm neki, hogy felvette, majd leszerelünk együtt. Csámpi nyakát simogatva próbálom vigasztalni a lovat (és talán magamat is) amiért a gazdája így itthagyott minket, majd Paul megjelenik egy csomag nasival, mire Csámpi lelkesen nassolni kezd. -Evelyn... Mindig ennyire, ömm, közömbös? -fordulok Paulhoz.
Paul sóhajt egy nagyot. -Nem, egyáltalán nem. Fogalmam sincs, mi ütött belé. Az elején még nagyon letaglózta a sérülése, meg ahogy tudott kijött a lóhoz csak nasit adni neki… Meg sokat is mérlegelte, hogy ki merje-e adni másnak a lovát ameddig ő nem tud felülni. Most meg… Fogalmam sincs, mi történt, még sosem láttam ilyennek… - csóválja értetlenül Paul a fejét.
Csak hümmögni tudok Paul válaszán. Nem ismerem Evelynt, nincs értelme megkeresnem vagy beszélnem vele. Csámpit sajnálom az egészben, remélem nem viseli neg túlságosan gazdája érdektelensége. Megbeszélem Paullal, hogy mikor jövök közelebb, és kérem, hogy próbáljon Evelynnel is beszélni, hátha kijön mégegyszer, de egyedül. Sok jutalomfalat és még több szeretgetés után azonban én is haza indulok. A lovardából kifele megköszönöm az oktatónak a mai órát, majd Marc felvesz és hazavisz. Neki is feltűnik, hogy letört a mai lovazás, de nem firtatja a dolgokat, csak a rádió szól a kocsiban.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Feb 26, 2024 23:26:03 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/a2/ad/0d/a2ad0d9c941dea65b7c78c9f148dd7ee~jpg Melanie első dolga volt, hogy hazatért New Yorkba, miután alaposan átbeszélte a költözést Sofie anyjával. Természetesen Mara eleinte nem akarta Melanie pénzét elfogadni, ám a lány ragaszkodott hozzá. Munkát is Mara segítségével talált. Bár egyik munka sem volt álmai állása, de a nénike aranyos volt és jól is fizetett, ahogy a postás állás is, ezért a lány lenyelte minden büszkeségét. A megbeszélés hetének maradékát azzal töltötte el, hogy gyorsan meghirdettek egy garázsvásárt otthon, elrendezte a dolgait, felpakolt egy rakás holmit az internetre, amit a nevelőszüleinél hagyott, hogy onnan könnyedén tudják majd postázni a vevőknek. Természetesen a holmijaiból származó pénzt mind a nevelőszüleinek tervezte odaadni, egy kis részéből azonban el akar majd venni vásárolni magának, de egyelőre kivárja ennek a káoszos hónapnak a végét. Bár Melanie nem mutatja, illetve a világért sem vallaná be senkinek, de egyenesen retteg attól, hogy egy ennyire új környezetbe csöppen bele. Elveszettnek és kiszolgáltatottnak érzi magát. New York-ban hamar kezébe vette az életét, de most rövid idő alatt kicsúszott a lába alól a talaj, s kezdhet mindent újra felépíteni a nulláról, ami nem lesz egyszerű. Természetesen azok az emberek, akiket eddig megismert kedvesnek tűnnek, s bár Richi nyomulásától illetve Sofie Latin Lover mániájától a falnak tudna menni, de összességében kedvesnek ítéli az embereket. Sőt, ott van Sofie és Mara is, akik teljes mértékben támogatják a lányt, s Melanie tudja, hogy bármikor számíthat rájuk, de nem akar. Nem miattuk, hanem a múltbéli dolgai miatt, ennek ellenére örül, hogy ismét napi szinten láthatja legjobb barátnőjét. Mégis van egy rossz érzése, gyomorgörcse, mikor arra gondol, hogy átköltözik a szigetre, s nem várja azt a napot. Ám az idő nem kegyes hozzá, így elég hamar elérkezik ez a nap. Nem visz túl sok holmit, két bőröndbe belesűrítette a dolgait. Borzasztóan érzi magát amiatt, hogy kiszolgáltatott, s más jóindulatára van szorulva, így egyelőre a bejött pénzeket sem adja át a nevelőszüleinek, hátha valami történne, ami miatt szüksége lenne rá, vagy éppen Sofie-éknak. Melanie nagyjából berendezkedik, s kezdi megszokni a napi tanyasi rutint, majd elérkezik a hónap vége, majd a következő eleje, s ideje munkába állnia. Minden reggel hajnalban kel, igyekszik besegíteni az állatok körül is, de mivel Melanie ne egy nagy korán kelő, így végül nem tud érdemben segíteni, mert különben elkésne. A munkában viszont hajt rendesen, bár még nincs ott hosszú ideje, de elégedettek vele a munkaadói. Ő pont azért sem tud menni a vadlovas bemutatóra, mert éppen dolgozik: kint van a piacon segíteni Sofie-ék szomszédjának.
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Feb 26, 2024 23:47:58 GMT 1
#s://wallpaperaccess~com/full/2896044~jpg Bratti silentcupcake hyukadesune skydragon449 - Beth, Emma, Romi, SofieEz az egy hónap kinek gyorsabban, kinek lassabban, de eltelik. A nagy nap egy szombati napra lett beütemezve végül. Valahogy mintha az egész sziget furcsa lázban égne, mintha ez valami nagy dolog lenne. Sokan elmennek megnézni, s még többen mennének, ha nem lenne éppen munkájuk, vagy egyéb más dolguk, ám Jake számára már ez az embermennyiség is százszor több, mint amit el bírna viselni. Ám muszáj neki beugrania a Beth-el történt baleset miatt…
Chloe és Bradley meg a kis csapatuk a bárónővel és Edgarral egy selejtező versenyen vannak, de Bradley írt előtte Emmának, hogy majd ír neki, ha végzett, s Emma is írjon neki, ha van bármi fejlemény. Melanie dolgozik, így Sofie-t Patty és Gerald kíséri el, utóbbinak az anyukája viszi el a kis társaságot Firgrove-ba.
Romi Marc-kal és Paul-lal együtt megy, Evelyn-ről azóta az ominózus találkozás óta nem is hallott, s Paul sem igazán akaródzik róla beszélni. Érezhető a feszültség, s hogy haragszik a húgára. Nos, nem csoda…
Jake nem igazán tudott aludni éjszaka, így úgy dönt, hogy inkább gyorsan ellátja az állatait, majd kocsiba pattan és kimegy Waltronhoz. Talán valamennyire meg tudja nyugtatni a jelenléte a lovat, s fordítva is. Mikor Jake kiér, Waltronon is látszik az idegesség, s ezt Jeremiah is megerősíti, mikor összefut az idős férfivel. Jake-t ez nem igazán nyugtatja meg. -Hé nagyfiú… - támaszkodik meg a karám szélén, ahogy egyelőre csak figyeli a lovat. Waltron egyből felé fordul, majd mintha Jake szomorúságot és megbánást vélne látni a ló szemeiben. Waltron halkan és keservesen felnyerít, majd odabattyog Jake-hez és a srác kezébe simítja a fejét. – Hiányzik a nagy barátnőd, mi? – kérdezi lágy hangon, mire Waltron mintha csak értené biccent egyet. – Ne aggódj, biztosan itt lesz ő is, nem fog magadra hagyni… Bár Waltron fülei folyton járnak, s minden izma pattanásig feszül, Jake mégis érzi, hogy a ló idegessége nem ellene irányul. Hanem a hely ellen. Gyakran nézeget abba az irányba, ahol a támadás érte. Jake pedig ekkor rájön arra, hogy itt egyáltalán nem lesz jó helyen a bemutató, ezért gyorsan elmegy, s Evan segítségével a nagy pályának egy részét lekerítik, majd Waltront átviszik oda. A ló ott láthatóan sokkal jobban megnyugszik, bár még így is kicsit ideges. Mintha érezné ő is ennek a napnak a súlyát. Ideges és fél, és nagyon hiányol valakit…
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Feb 29, 2024 20:18:26 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/8a/6f/98/8a6f9852337a62f0788327b7f643ae73~jpg Alig bírtam aludni az éjjel. Egyrészt amiatt is, hogy fog menni a mai nap, illetve amiatt is, hogy nekem egyáltalán ki kéne-e mennem. Félek, hogy én fogom megijeszteni és miattam fogják megölni. Szóval nagyjából két órát sikerült aludnom, mielőtt felkeltem egy rémálomból. Végülis már mindegy volt, inkább felkeltem és hosszan lezuhanyoztam, még hajat is mostam, pedig a lovardába fogok menni. Utána csak szokásosan befontam a hajam, hogy majd ne zavarjon, hagytam, hogy a vaskos fonat a hátam közepére essen. Ahogy belenéztem a tükörbe, kissé ijedtnek, izgatottnak, nyúzottnak, rettegőnek tűntem. Végül lekezeltem a sérüléseimet. Tulajdonképpen nem is volt baj, hogy ilyen korán keltem, legalább nem hallották a sziszegésemet. Nem voltak vészesek, de cserébe iszonyatosan belilultam a lábam is, a vállamról ne is beszélve. Egyedül a bokámat merem bekötni, mert a zoknim biztosan el fogja rejteni, így se anyának, se másnak nem fog feltűnni. Ezek után lemegyek, megetetem Pörit, aztán nekiállok reggelit készíteni. Mivel ez egy nagy nap, anyáék is ki akartak jönni, de én mondtam nekik, hogy lehet, Zachary is kijön, nem kéne kockáztatni, de anya csak összeszorította a fogát és azt mondta, majd megoldjuk. Úgyhogy most szalonnás tojást készítek magunknak, Luke pedig kakaóba áztatott kiflikarikákat fog majd kapni. Egy adag kávét is lefőzök anyának, aki pont eddigre ér le még álmosan. - Hát, te? – kérdezi, mire bután megrántom a vállam, de elrejtem a fájdalmat. - Nem tudtam aludni… Gondoltam, akkor hasznos leszek… - válaszolom kicsit furcsa hangon. Anya látja rajtam, hogy halálra izgulom magam és hogy nem aludtam, így odajön és megölel, amit most szívesen fogadok. - Hé! Minden rendben lesz! Azt mondtad, jól haladtok és a kávbojod is segített… Jó eséllyel indultok ma – próbál nyugtatni, mire én csak bólintok. Nem mondtam el neki a tegnapi balesetünket, még csak az kellett volna. Akkor nem biztatna ennyire… - Megyek, felkeltem Oliver-t és Luke-t, addig idd meg a kávéd nyugodtan! – mondom neki kissé letörten, s örülök, hogy a lépcsőre nem lát rá, mert az elején igencsak sántikálok felfelé, mire belejövök abba, hogyan kell fájós lábbal felmenni. Először Oliver-hez megyek, mert ő a nehezebb falat. Persze most is alig akar felkelni. Meg vele beszédem is van a tegnapi után. Ma valahogy kivételesen egyszerűen ment a dolog, de látom rajta, hogy aggódik értem. Leülök mellé az ágyra. - Oliver, figyi… Tudom, hogy megijesztett a tegnapi, de meg kell ígérned nekem, hogy nem mondod el senkinek! Anyának a legkevésbé… Tudod, az én apukámnak volt egy súlyos balesete, nem akarom, hogy… - Tudom… - vág közbe kicsit sötéten. – Pont ezért nem szeretném, ha neked is bajod esne. Mi van, ha ma történik valami, hm? Valami komolyabb? – sziszegi nekem vádlón, mire bólintok. - Igen, értem, de ne izgulj. Velem lesz Jake is és ő fogja a nagyrészét csinálni. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor nekem semmit nem kell csinálni. Így jó lesz? Akkor megígéred? – kérdezem szinte könyörögve. Oliver egy kicsit habozik, de végül bólint egyet. - Igen… - mondja végül. Megölelem, majd átmegyek és Luke-t is felkeltem, aki persze már ébren van, majd együtt megyünk le reggelizni. A családom nagyon rendes, tényleg próbált jókedvre deríteni, de én rettenetesen izgultam, így csak félig voltam vevő ezekre. Egy órán belül már úton is voltunk, felvettük Emma-t is, aztán már robogtunk is a lovardába. Furcsa volt otthonról nem biciklivel jönni. Fél órán belül meg is érkeztünk, s az én izgulásom csak még jobban a tetőfokára hágott, pláne mikor megláttam Jake-t és Waltron-t. Próbálok takarásban lenni, hogy lehetőleg Waltron-t ne ijesszem meg, de azért szeretném látni a dolgokat.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Feb 29, 2024 20:24:52 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/9a/76/71/9a7671e2844141026c83fb186fb5a0f8~jpg Melanie sajnos nem tud jönni. Nyilván dolgozik - amúgy is ki van szegény a miatt, hogy velünk kell laknia, de ez van. Nem hinném, hogy csövesként jobb lenne, de azért Patty, Gerard és én eljöttünk. Nem tudom, a srác hogyan reagálja le, hogy az anyja visz minket, de én örülök. Egyrészt van fuvar, másrészt meg mindig öröm új embereket megismerni. A tömeg már nem annyira vonz. Attól függetlenül kíváncsian várom, mi lesz a dolog vége. - Tudnám, mi ez a nagy felhajtás - teszek egy rossz májú megjegyzést. Nyilván értem, mi itt a tét, de kétlem, hogy mindenki az állatért aggódna, mint mondjuk mi. Közben keresem a tekintetemmel az ismerősöket - mondjuk az a lány, Beth a suliból....bizonyára itt van valahol.
|
|
hyukadesune
Kezdő tollforgató
|
Post by hyukadesune on Feb 29, 2024 20:29:35 GMT 1
Az iskola mellett nem gyakran van időm közösségi programokra járni, de Paul és Marc körülbelül két hete rágják a fülem, hogy menjünk el Firgrove-ba, valami ló ügy miatt. Őszintén, az Evelynes eset óta nincs kedvem semmiféle új lovast megismerni, de beadom a derekam, és elmegyünk a srácokkal. Marc vezet szokásához híven káromkodik, mint egy kocsis, Paullal meg Csámpiről beszélgetünk. A lovardánál látok pár ismerős arcot, de őszintén örülök, hogy észrevétlenül beleolvadunk a tömegbe. Kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből a napból...
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
|
Post by silentcupcake on Feb 29, 2024 20:49:15 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/2c/e6/31/2ce631efb9aab9bbe221e9b968df67b0~jpg Vegyes érzésekkel készülődtem reggel. Ugyan Beth szentül meg volt róla győződve, hogy Waltron nem akarta őt bántani, mégis van bennem egy kis bizonytalanság és rossz érzés ezzel az egésszel kapcsolatban. De megígértem Beth-nek, hogy elkísérem, és mindezek ellenére azért azt nem szeretném, ha elaltatnák ezt a lovat. De azért remélem, Jake-nek nem lesz semmi baja. Megetetem az állatokat, rendbe teszem magam, aztán felöltözök és megreggelizek. Ezekkel elég hamar elkészülök, szóval utána már csak várom Beth-éket, mert azt mondta, hogy el tudok velük menni kocsival. Amikor ideérnek, látom Beth-en, hogy nagyon ideges, ezért a kocsiúton igyekszem megnyugtatni és kis lelket önteni belé. Amikor a lovardába érünk, Beth mellett maradok, és még gyorsan visszaírok Bradleynek is.
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Feb 29, 2024 20:53:57 GMT 1
#s://wallpaperaccess~com/full/2896044~jpg Beth bármennyire is próbál a háttérben maradni, Waltron azonnal megérzi a jelenlétét ahogy kiszáll a kocsiból és izgatottan kezd ficeregni. Éppen ezért Jake-nek is elég korán leesik a dolog, így a karám széléhez battyog Waltronnal a nyomában. Természetesen csak egy biccentéssel köszön, hisz itt az egész família, közben pedig alaposan végig méri a lányt tetőtől talpig. Patty már kora reggel üzenetekkel bombázta Gerald-ot és Sofie-t is, illetve a kocsiban sem állt be a szája. Részletesen elmesélte a sztorit, hogy a polgármesteri hivatal ki akarta lövetni ezt a lovat, mert hogy nagyon kártékony, okozott már baleseteket és támadt már rá emberre is, nem is egyszer (természetesen GED-es egyénekre, de ezt ők nem tudják). Azonban Jeremiah Clive a Firgrove-i istálló vezetője, akire sokak a lósuttogóként hivatkoznak azonnal ugrott, befogta a lovat és hazaszállította a lovardájába. A polgármestertől 1 hónapot kaptak arra, hogy egy kezelhető állatot faragjanak belőle. A kocsiból kiszállva megpillanthatják Beth-et és a családját. -Gyertek, menjünk oda! - húzza is egyből maga után Sofie-t, Gerald meg kénytelen őket követni. Gerald anyja talált magának más társaságot akivel tud sutyorogni. -Sziasztok! - köszönt mindenkit lelkesen Patty. - És jó napot! - köszön Beth anyukájának is. - Annyira hihetetlen, hogy segítettél ennél a lónál! Biztos nagyon ügyesek voltatok. Milyen érzés volt a sziget két nagy lósuttogójával együtt dolgozni? - kérdezi izgatottan. Romi itt nem igazán ismerhet senkit, csak Emmát, akivel egy iskolába járnak meg esetleg az unokatestvérét. Paul ezzel szemben először kíváncsian körbejárná a terepet és magával rángatja a testvéreket. Majd miután az önkörbevezetésnek vége visszatérnek ők is, majd a tömeg után elvonulnak a pálya felé, amit korábban lekerítettek erre a célra. -Hű, milyen szép állat! - jegyzi meg Paul csodálattal. -Hát nem tudom, elég rottyon van, nem? Csapzott meg sovány is, nem? - kérdezi. Közben Paul meghallja Patty szavait, amiken fellelkesülve elkezd közelebb araszolni a csapathoz, hogy ő is hallja miket beszélnek. Közben erősen jelez Rominak és Marc-nak, hogy ők is jöjjenek már.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Feb 29, 2024 21:02:34 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/8a/6f/98/8a6f9852337a62f0788327b7f643ae73~jpg Én óvatosan intek egyet Jake-nek, Waltron-ra alig bírok ránézni, rettegek, hogy meggyűlölt és esetleg továbbra is fél tőlem. Szerencsére már Luke is tudja, hogy nem szabad hangoskodni, így ő Oliver-rel kézenfogva odasétál Jake-hez (Luke valamiért teljesen odavan a srácért) és beszélgetni kezd vele, miközben Oliver csak csendben van és inkább Waltron-t figyeli. Anya is kicsit odébb megy, miután köszönt, ő inkább leül a lelátón, de jelzett, hogy ha kellene, akkor ott van. Így kettesben maradunk Emma-val. Egyre többen lesznek, így még ha akarnék, sem tudnék odamenni Jake-ékhez. - Sziasztok! - köszönök kedvesen, mosolygok, bár kicsit azért izgulósra sikerült. - Hát... Remélem... - mondom közepesen meggyőzően. - Azért azt hiszem, hogy Jake-nek nagy érdeme van ebben, nélküle semeddig nem jutottunk volna - kezdek lelazulni, úgy ered meg a nyelvem is kicsit. - Hogy mondjam... Fantasztikus! Tényleg elképesztően nagy tudásúak és nem csak azért, mert sokat tudnak, hanem mert ez így... Nem tudom, oké, furán hangzik, de így a vérükben van. Ösztönből jön... Tényleg fantasztikusak... - pillantok egy kicsit Jake-re. - És ti hogy hogy kijöttetek? Érdekelt, mi lesz a vége? - kérdezem tőlük érdeklődően.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Feb 29, 2024 21:07:25 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/9a/76/71/9a7671e2844141026c83fb186fb5a0f8~jpg Útközben megismerhettem Waltron történetét, Patty meg hiperaktívabb, mint egy búgócsiga. Nem is értem ezt a lányt. Miért van így feldobva? Az, hogy meg akarnak ölni egy lovat, messze nem dob fel, de lehet, valami más az oka - vagy optimista, nem úgy, mint én. A közelben meg is pillantjuk Beth-et meg a családját. Esélyem sincs elkerülni őket, na, nem mintha ez lenne a szándékom, de Patty rögtön oda is húz. - Jó napot! Sziasztok - köszönök én is aztán. - Érdekelne, hogyan alakul a paci sorsa - mondom, és valóban szép állat. Kár lenne érte. Persze nekem az állatokkal suttogás mindig valami fura okkult mágiának tűnt leginkább, de biztos csak én vagyok elrontva, valahol. Mindegy. Legalább újra láthatom Beth-et. - Szorítunk a vad szépségért - mondom aztán, Waltronra utalva. Tényleg varázslatos látványt nyújt. Igencsak bántana, ha tényleg kilövik. Különben is milyen elmebetegnek jut eszébe ilyesmi? Kiirtani egy lovat, mint a levélzabáló csigákat otthon a kertünkben? Áh, felfoghatatlan, de azért kíváncsian várom a fejleményeket.
|
|
hyukadesune
Kezdő tollforgató
|
Post by hyukadesune on Feb 29, 2024 21:15:06 GMT 1
Pault követve indulunk meg valami embercsoport felé,amikor ismerős(ebb) alakokat pillanatok meg: az anyukát és a kisfiút, akik megmentették Vali és az én hátsó felemet egy pár hónapja a bevásárlóközpontban, az elől az idióta biztonsági őr elől. Nem merek rájuk köszönni, csak mosolyogva intek a kissrácnak, mire Marc kérdő fejjel néz rám, én meg halkan elmagyarázom a sztorit. Mikor visszatérünk a beszélgetésbe, kiderül, hogy a lány, aki előttem áll, ezzel a -mint kiderült - életveszélyes lóval dolgozott. Minden elismerésem, Tobynál volt szerencsém megtapasztalni, milyen ha az életével játszik az ember aktívan.
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
|
Post by silentcupcake on Feb 29, 2024 21:31:39 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/2c/e6/31/2ce631efb9aab9bbe221e9b968df67b0~jpg Amíg állunk Beth-tel, odajön hozzánk egy csapat ember, akiket én nem ismerek, de úgy tűnik, ők ismerik Beth-t, ami nem meglepő, mert ő velem ellentétben szeret ismerkedni. De azért köszönök nekik én is, és aztán a barna hajú beszédes lány mögött észreveszem azt a vékony srácot, akivel a könyvtárban találkoztam. Akinek az a könyve volt! Mit is mondott Nagymama, mi a neve? Gideon? Nem érdekes, de később mindenképp beszélnem kell erről Beth-tel. Nagyrészt csak csendben állok, amíg Beth meg a másik két lány megbeszélik hogy Jake milyen nagyszerű és mennyire drukkolnak Valtronnak, amivel amúgy egyetértek.
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Feb 29, 2024 21:36:25 GMT 1
#s://wallpaperaccess~com/full/2896044~jpg Jake nem igazán tud mit kezdeni a fiúkkal, de azért azt a kevés szociális képességét ami van neki igyekszik mind bevetni, hogy kevésbé kínosan tudják eltölteni azt az időt, ameddig a kisfiú meg nem unja. Waltron természetesen a fiúk érkezésére elhátrál, de pár lépésnyire marad Jake-től és közben végig egyenesen Beth felé néz magasra emelt buksival. Patty eszméletlenül lelkesen hallgatja Beth beszámolóját. -Ugye tudod, hogy majd részleteket akarok! Úúúúgy szeretnék egyszer valami kurzust, vagy valamit, ahol tanulhatok tőlük. A súlyom miatt nem igazán szeretnék lóra ülni, de ettől függetlenül a földi munka minden aspektusa nagyon érdekel - ecseteli lelkesen. Ekkor, mielőtt bárki szólhatna egy idegen hang is közbe szól. -Engem is! - szólal meg tőlük nem messze Paul aki túlságosan is belelkesedett Patty és Beth lelkesedésétől. - Bocsánat, hogy közbe szóltam, de én is hallottam a hírét a dolgoknak, és csodálatosnak tartom az eltökéltségeteket is, na meg engem is nagyon érdekel a földi munka és szívesen tanulnék ilyen nagy tudású emberektől! Oh, egyébként Paul vagyok, bocsánat tényleg. - Én meg Patty, örvendek! - szólal meg Patty. - Örülök, ha valaki osztja a nézeteimet. Mit szólnál, ha gyűjtenénk embereket, akik szívesen tanulnának tőlük, majd utána meggyőznénk őket, hogy tartsanak ilyet. Van még egy harmadik is, Valerie Vance a neve, nagyon sokáig világbajnok is volt, aztán visszavonult, de neki is elképesztő tehetsége van a lovakhoz. Már több elrontott esetről hallottam, amit megoldott és viszonylag hamar. Egyszer őt is megnézném munka közben Jeremiah-t már láttam egy bemutatón, Jake-t pedig most fogom látni - mondja ezt mind egy szuszra. Gerald megfogja a karját, mire Patty megtorpan. -Azért levegőt is vegyél néha... - szól neki halkan, mire Patty kissé felnevet, de így enged másokat is szóhoz jutni. Paul is teljesen belelkesül. - Ha ezt a dolgot szeretnéd megvalósítani mindenképp keress meg, mert én mindenképp benne lennék, meg szerintem Romhilda is, nem? - kérdezi Paul gyanútlanul.
|
|