Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Jan 25, 2018 17:03:25 GMT 1
Holtakkal tűz ellen? Mit sem tudsz te a nekromanciáról. A holtak gyengéje a tűz. A holtak hamuvá égnek ahogy megpróválnak átsétálni a tűzön. A darabjaira robbanó tank pedig csak méginkább rátesz. A szertefröccsenő olaj lángbaborítja a fát és körülötte minden mást is. Kacagok, a látványon ahogy a két kopó nekem ront. Átharapják a torkomat és a maradék lélek is távozik belőlem. Nem volt sok. A kutyák hirtelen abbahagyják a támadást és nyüszítve menekülnek. Én végig nem is törődöm velük. A láng lassan elönti a testem de, nem bánt. Még a tűz maga is retteg tőlem. A lángok egyre magasabbra csapnak. Oly forróak, hogy a kövek megrepednek a vidék várai pedig összeomlanak tőlük. Csak az első másodpercben billiók halnak meg.
Mikor pedig elállnak a lángok egy isten emelkedik ki közülük. A farkasok istene. Ma éjjel miattam vonyítanak majd a vadászok a szánalmas életeikért. Mert eljött az én órám. "S szolgáljon jelül az amit most teszek." Magasodok a tűzorkánban összeomlott apró várromocska felé. Egy darabig még szemlélhető vagyok majd csak a két vörös szemem látszik. Mert a hold és a csillagok eltűntek az égről. Kialudtak és aláhulltak a mélységbe.
Most pedig vége a perceidnek-mondom ahogy a mellső mancsommal elsöpröm a romot.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Jan 25, 2018 17:08:30 GMT 1
Kristof megjelenik a dombon, de mivel hatalmas a füst ezért előkapja az alsógatyájából a ventillátort és elfújja azt. A füstből előtűnik egy nyáladzó földön fetrengő farkas és egy fura vörös nő aki Doritost zabál és csontok között üldögél.
- Fuck ezek beszívtak. Teljesen be vannak állva. Ó Doritos!
Elveszi a Doritost a nőtől majd lerúgja a dombról és nézi ahogy gurul. Majd pedig rá ül a farkasra és nézi a hűtőt.
- Ez a legjobb rész. Höhö
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Feb 1, 2018 15:24:15 GMT 1
Ben sokáig tűrte, hogy holmi kutyák, őrültek és Kristofok uralják az ő dicsőséges dombját, ám mindenki életében eljön az a pont, amikor azt mondja, elég volt! Bennél ez most jött el. Egy nekifutásos pörgőrúgással eltávolította Kristofot a dombról, majd kitűzte rá Bensylvánia dicső zászlaját. - E domb mostantól a végtelen birodalom végét jelképezi. Mondá Ben, majd nyugodt szívvel elment fürdeni.
|
|