Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Sept 8, 2022 20:22:08 GMT 1
skydragon449 : Serafina Drakenor (Sera), Zima : Tiffany Roseblade & Molly Nara, Kami : Penelope Abigail Parsons, senshi : Lawrence és Lucy Linndale, Lyzy04 : Adelin Amoor, Raven : Merlin Lloyd-Rosblade Ben: Richard ShillerAlig kezd Sara a jómodorról és az etikettről beszélni, amikor vadállati bömbölés tölti be a helyet, de szerencsére nem kell megkeresnetek a sárkányt, csak a királynő engedett ki egy emberes böfögést. A báró arca sápadt lilára színeződik a jelenetre, a királykisasszony pedig kénytelen visszaköpni a bort a poharába, hogy ne nyelje félre, de végül sikerül egy mosoly árnyékával az arcán vissza fojtania a nevetést. Eddigre már a báró is csak a fejét fogja. Merlin ellenben valóban halkan felnevet, még az oldalt ülő boszorkány is egy serlegbe rejti a mosolyát.
-Úgy bizony. Kincseket mondtam, attól függően mennyire néztek majd körül, úgy vélem mind hihetetlenül értékes kincsekkel térhettek majd haza.
-Minden ezüst lovag esküt tett a koronának, és bár annyira nem vagyok naiv, hogy kijelentsem, valóban mindben meg is bízom ennyire, de téged valóban a hűségedért ütöttelek lovaggá. Richi a kedvenc emberem mind közül, bevallom hatalmas rajongója vagyok, már a pályája kezdete óta. és nem mondanám, hogy egy aranyember, bár szó szerint kilehetne önteni aranyból, ha arról van szó, de most hogy találkoztam vele személyesen, nem hogy csillapodott volna a rajongásom, de biztosan tudom, hogy az oldalán éppen olyan kalandokat élhet majd át az unokám, amilyeneket csak kívánni lehet. Ms Nara pedig, úgy tűnik tökéletesen kezeli az őrült feltaláló különcségeit és biztos vagyok benne, hogy a találmányai és az alapján, hogy Richi maga mellé fogadta kivételesen tehetséges, éppen ahogy a csendes Ms Amoor. Ami a tanárurat és a kistestvérét illeti, a jelenlévők közül talán senki nem utazott még annyi különböző helyen, ismeretük a különböző kultúrák terén egész biztosan a csapat hasznára válik majd. Ms Parsons amellett, hogy az a akadémia kiváló diákja és jó eséllyel egyszer talán a nővérek, sőt a tizenkettek tagja is lehet, már bebizonyította mennyire igaz szívű, mikor elfogadta a grófom könyörgését és hajlandó volt, akár egyedül is belevágni egy majdnem lehetetlen mentőakcióba. Ms Roseblade és Merlin már tanúsították a bátorságukat a krátervárosban, amikor a Pusztító elpusztult és a fátyol felszakadt, Ez a kaland pedig talán segít megtalálniuk egymásban, amit eddig nem sikerült.
Miután befejezte csendben beleiszik a borába Sera következő kérdéséig.
-Nem tudod? Hiszen éppen holnap hajnalban tölti be a 16-odikat.
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Sept 13, 2022 18:37:19 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979377771535011860/unknown~png Az összes létező belém nevelt jómodorra szükségem van, hogy ne álljak fel és hagyjam itt ezt a bolondok házát. Illem, Felség… Tudja, amihez… minimálisan… áh, kit álltatok… Pont azért tehet meg bármit, mert uralkodó. Irdatlan nagy erőfeszítés kell ahhoz, hogy az arcom azt sugallja: nem történt semmi. Nem sárkány bömbölést meghazudtoló böffenés csússzant ki Elizabeth királynő uralkodói ajkain. Nem ismerem a bárót, de egyre jobban sajnálom. Min mehet keresztül… Az uralkodónő felsorolja, kiről mit tud. Nem kételkedtem abban, hogy vannak rólunk információi. De nem ismer minket. Szegény unokáját épp a káoszba akarja taszítani… Egyébként… ha ekkora Richard-rajongó… miért nem bízza az unokájára az uralkodást és jön Ő velünk? Ha már az akaratát erőlteti szegény lányra… Meg a mélyvízből jobban tanulna. Jó persze, ez nem opció… kicsinálnák szegényt az intrikák. Gondolom… Ezért kell vadidegenektől világot járva tanulnia… Kicsit kíváncsivá tett, miféle kincsekre utal őfelsége, meg, hogy mit fogunk remélhetőleg megtalálni Merlinnel. Nem gondolom, hogy bármi is hiányozna a kapcsolatunkból. Vajon a királynő számára mi lenne a legértékesebb ajándék? Egy Richard fejes felső, vagy valami tényleges cucc Richardtól? Akármelyik hamar beszerezhető… Na jó, kirázott a hideg. És nem akarok erre többet gondolni. Sera kérdéseivel igyekszem elterelni a gondolataim. Komolyan, mint valami kamaszlány… De ha harcban hasznos… Feltéve persze, HA megyünk. Elnézek az ajtó felé, amin Mollyék eltávoztak. Vajon… tényleg annyira jól kézben tartja a dolgot? Kortyolok egyet az italomból. Miért is indultam el reggel?
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Sept 18, 2022 16:43:16 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png Úgy érzem, mindenre egyértelmű választ kaptam. Próbálom mosollyal leplezni mindazt, amit a királynőtől hallok, bár egy kissé meglep, hogy ő is rajong azért a bájgúnárért. Richi nem az a fajta férfi, akiért egy picit is tudnék rajongani, de talán ez csak az első benyomás. A kincsek hallatán megörülök. Néha lelkesedem az értékes zsákmányok iránt. Ki tudja, talán szerzünk valami szépen csillogót. - Köszönöm, majd nyitva tartom a szemem - válaszolok a kincsek kapcsán a királynőnek. Kissé műveletlennek tűnhetek, de épp csak annyi információt szoktam megtudni, amire szükségem van. Egy csöppet elbátortalanít ugyanakkor, hogy egy tizenéves leányzót bíznak ránk. Persze, esküt tettem, és hízelgő hallani, hogy a királynő megbízik bennem, de a helyében félteném a hercegnőt. Ez a küldetés egyre érdekesebben hangzik, bár megjelenik bennem a kétely, hogy egyáltalán útra kelünk-e. A páros közötti perpatvart látva nem úgy tűnik, vagy az is lehet, hogy nélkülük indulunk el...valahogy. Számomra most a legfontosabb jó képet vágni ehhez az egészhez. Inkább szembeszállnék tízezer fegyveressel, mintsem tovább vigyorogjak itt idétlenül, mint a politikusok és nemesek, miközben némelyikük azt fontolgatja épp, hogyan tehet keresztbe a másiknak. Undorodom az ilyen helyzetektől, de egy kicsit még ki kell bírnom. Csak még egy kicsit - remélem.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 21, 2022 22:41:07 GMT 1
Hullámok skydragon449 : Serafina Drakenor (Sera), Zima : Tifani Roseblade & Molly Nara, Kami : Penelope Abigail Parsons, senshi : Lawrence és Lucy Linndale, Lyzy04 : Adelin Amoor, Raven : Merlin Lloyd-Roseblade Végül csak másnap délután tudtok elindulni és sajnos csak Richard nélkül aki viszont minden számára szentséges dologra megesküszik, hogy amint lehet utánatok megy majd. Bár nem teljesen felhőtlen jókedvvel de végül sikerül elindulnotok a királynőtől kapott minden luxussal felszerelt léghajón. A hercegnő egyszerre tűnik lelkesnek és hallálra rémültnek, Merlint viszont szétveti a boldogság, hogy világot láthat és még Richarddal sem kell együtt utaznia. Néhány órán át tökéletesen békés utatok van a város egyre távolabb kerül tőletek az épületeket lassan felváltják az erdők, majd a hegyek és ahogy egyre feljebb emelkedtek lassan már csak a felhőket látjátok minden felé. Nemsokára pedig még a korai idő ellenére is szinte teljesen elsötétedik az ég és a hirtelen feltámadó szél dobálni kezdi a hajót. Hiába Merlin és Penny minden erőfeszítése egyre kijjebb fúj titeket a vihar befelé a tenger felé és egyre lejjebb egyre közelebb a hatalmas hullámokhoz. Nemsokára döntenetek kell, kockáztatjátok, hogy a vihar megroppantja a hajót de a levegőben maradtok, vagy szerencsét próbáltok a hullámokat meglovagolva. Végül akárhogy döntötök is a hullámok lehúzzák a hajót és mindenképp a vízen kell folytatnotok. Órákig hánykolódtok csak azon küzdve hogy a hatalmas hullámokon ne boruljon fel a nem éppen vízi közlekedésre tervezett hajó mire a vihar végre eláll. Ha nem kaptok ismét vihart és megtaláljátok a legrövidebb utat a szárazföld felé, könnyedén elevickélhettek, de még egy vihart nem biztos hogy egyenesben kibír a hajó, ahhoz viszont két kimerült mágusnál többre van szükség hogy valami felemelje a szerkezetet így egyelőre a tenger fogságában ragadtatok, de legalább végre pihenhettek.
Néhány óra nyugalom után azonban ismét izgalmakban lehet részetek. A horizonton lassan zászlók jelennek meg ahogy pedig közelebb ér a hihetetlenül gyors hajó már egyértelműen látszik, hogy kalózokkal van dolgotok. A hajótok ugyan vízen is képes, mértékelten közlekedni és irányítható is, de nem olyan gyors mint a kalózhajó és a fegyvereitek is mind víz alá kerültek. Az ellenséges hajó jelez nektek hogy álljatok meg, ha ennek nem tesztek leget pedig egyszerűen elálja az utatokat. Az ütközés ereje majd mindenkit ledönt a lábáról és nem sokkal később az első csapat a hajótokra lép. Ellentétben azzal amit valószínűleg elképzeltetek a hajóra lépő kalózok nagy része láthatóan Al Adhinat-i és majd mindegyikük fiatal és tiszta, ez viszont azt is jelenti hogy a fegyvereik ugyanilyen jól karban vannak tartva. Vannak közöttük páran akik talán Barukhangaiból jöttek és néhányan akikről nehéz megmondani. Aztán az emberek közül előre sétál egy nő akinek az aranyszínű szemei még így a napsütésben is láthatóan izzanak és a ruházata sem hasonlít igazán semmire amit korábban látatok.
-Ritka esemény az hogy egy léghajót foszthatunk ki a tengeren, remélem nem bánjátok, hogy élünk vele.- Szólal meg a közös nyelven tökéletes kiejtéssel.
|
|
merudinaf
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Feb 2, 2023 18:18:49 GMT 1
Nov 5, 2021 23:19:21 GMT 1
|
Post by merudinaf on Oct 23, 2022 19:41:39 GMT 1
Ezek hallatán megkönnyebbültem. Itt jön a második fázis.
—Köszönöm a bizalmatokért Chrinyth. Ígérem nem jelentünk fenyegetést rátok. Azt viszont nem ígérhetem, hogy ne térjek vissza gyakran a közel jövőben. Tudja, vannak elképzeléseim egy kiegyensúlyozottabb jövőről az emberiesség, természet és mágia közt. És úgy gondolom jó nyomon járok a megoldáshoz. Hálás lennénk ha egy apró szívességet megtenne nekünk azzal, hogy letelepedhetünk itt éjszakára és békésen megoszthatnánk nézeteinket, közben megismerjük egymást egy csésze tea mellet. — Nem várva a válaszra kényelmesen letérdelek a fűbe, ügyelve arra hogy ne vágjam fejbe alacsony idegen vezetőmet a táskákkal, ha nemet is mondana Chrinyth, tovább győzködöm, kifáradt testem már nem bírná tovább úgyse a járást és ez a nap is mindájert lemegy. Dorian is elég fáradtnak tűnik, jobb lesz ha rövidre foglalom magam.
Táskáimat magam mellé helyezem, a legnagyobbat felnyitom, tartalma egy kisebb laboratóriumi felszerelései vannak tele, biztonságosan szeparálva számos törékeny, különböző formájú és méretű üvegek, némelyikben kiszárított növények is vannak távol a kemény nehéz fém, kő és fa eszközöktől. A táska mélyén lapul egy bonyolultnak tűnő zárolt vékony fémdoboz is benne vegyes ásványi anyagokkal a kisebb nagyobb kísérletekhez.
*Az életem jelentős része egy táskában leszűkítve. Nos…technikailag két táskában, de mindig is magam elé helyeztem a munkát.*
Kotorászás közben kedélyesen barátságos hangon Chrinyth-hoz beszélek. — Jelenleg még nem tudják elfogadni ember társaim az innovatív ötleteimet, ha döntéseiket félelem meg mohóság vezérli és mind tudjuk, hogy az hova vezet a végén — a kicsit sem túlméretezett táskából előveszek egy rövid vágódeszkát, egy borszeszégőt, ellenőrzöm az alkohol mennyiségét az égőnek, szerencsére pont van elegendő. Még egy vasháromlábot is kihalászok, majd ebben a sorrendben középre helyezve felállítom őket.
— Úgy érzem elég intelligens és tapasztalt ahhoz, hogy kulturáltmódján elmélkedjünk és később, esetleg kompromisszumot kötve az elméleteket próbára tehetnénk. HA érdeke egy hosszútávú béke.— Újra a táskába nyúlva kiszedek egy kisebb zsákot abból egy kis szerény külsejű, de viszonylag praktikusan megtervezett teás készletet. Kisebbik táskámhoz nyúlva kiveszem a vizes kulacsot és megtöltöm a kancsót, az égő fölé helyezem a háromvaslábra, beállítottam a megfelelő lángot, tea feltéve, csészék egy szépen kiterített kendőre állítva. Felnézek Chrinyth szemébe, már egy teljesen komoly és elhatározott arccal. — De mielőtt így előre rohanánk, fedjük fel egymásnak a történetünket. Kezdem azzal, hogy rákérdezem, mi dolgod van a tündérekkel? Mióta vagy itt az erdőben? És miféle ökoszisztémai szerepet töltesz be? Már ha van ilyen szereped, következtetve abból, hogy azt mondtad, hogy az erdő fénye vagy. — Udvarias, de lényegre törő megnyitás megvan. Már csak reménykedem, hogy tényleg nem fog meghátrálni Chrinyth. Tartani fogom a szavam amit Gardumyn-nak tettem, de semmi kép sem agresszív cselekedetekkel.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
|
Post by skydragon449 on Oct 31, 2022 21:00:08 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png Végre elindulunk. Bevallom, igencsak kezdtem már unni a hízelgést, az evést, ivást, még ha jól esett kicsit lazítani. Nem vagyok az a fajta, akit kiszolgál a kényelem, így örültem ,mikor végre útnak indultunk. Persze legalább attól a bájgúnártól megszabadultunk, ki tudja meddig. Talán ezért látom azt az elégedett vigyort Merlinen, a többiekről nem tudok nyilatkozni. Furán érzem magam. Politikusok elől menekülve lettem hadvezér, erre megint közöttük találom magam. Igaz, korábban is tőlük kaptam a parancsaimat, csakhogy ennyire testközelben nem éreztem őket. Soha egyetlenegyszer sem bíztam meg a politikusokban, biztos a szüleim miatt. Viszont ez az út eltöltött némi kalandvággyal engem is. Először indulok útnak úgy, hogy nincs mögöttem egy egész hadsereg, csak én magam vagyok a képességeimmel és az elszántságommal, na meg a lovagi esküvel, hogy megvédem a hercegnőt. Penny tekintetét inkább kerülöm, bizonyára neki is kellemetlen mindaz, ami lezajlott közte és Richard között. Nem is mondok semmit, csak az eget kémlelem, mielőtt még elkapna minket a vihar. – Reméljük, szép időnk lesz – mondom bizakodón, aztán a hercegnőre tekintek. – Hogy érzed magad? Utaztál már ilyesmin? Én még nem – próbálok beszélgetni vele, hátha kevésbé érzi magát feszültnek. Persze nem marad sok időnk társalogni, mert miután váltanánk néhány szót, jön a vihar. Kissé bosszant, hogy egy ilyen masszív szerkezet nem áll ellen a természetnek, de a döntést az útitársaimra bízom, mivel nem egészen ismerem a működését és jobbnak látom nem önállósítani magam ennyi politikai tekintély társaságában. – Most mi legyen? – kérdezem kétségbeesetten. Persze mindegy,mit teszünk. A vízen kell folytatnunk az utat, aztán ránk találnak a kalózok. Mondanom sem kell még nem hallottam ilyen udvariasan megfogalmazott fenyegetést, mint amit tőlük kapunk. Nem bánjuk? Persze, biztosan nem, de ő talán meg fogja, ha a revolveremmel meg a kardommal néz farkasszemet ő és az a tolvaj bandája, viszont nem szólok. A tárgyalás a politikusoknak való. Ezt is rájuk bízom, de a fegyvereim a közelben tartom, és bármikor kész vagyok használni őket, a pisztoly töltve, néhány tár még nálam, a kardom lángjától pedig sokan rettegtek és sokan el is estek általa már. Ez a kalóz nő is csatlakozhat közéjük, ha annyira harcolni akar.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Nov 5, 2022 11:45:37 GMT 1
#s://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2~wixmp~com/f/8c787abf-db66-4350-ae86-9ce22c8b0ee2/dbjjcpr-d8d7c494-6bf1-4f98-a704-ed45d97c2afc~jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9~eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzhjNzg3YWJmLWRiNjYtNDM1MC1hZTg2LTljZTIyYzhiMGVlMlwvZGJqamNwci1kOGQ3YzQ5NC02YmYxLTRmOTgtYTcwNC1lZDQ1ZDk3YzJhZmMuanBnIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0~3b-AwZgcmF5JFBauldThi9FMCTaeIK2NdFLKNloYUGw Penny addig ücsörög az ablakpárkányon, míg nem heves szívverése vissza nem áll a normális sebességre és meg nem nyugszik. Ekkor esik le neki, hogy viselkedésével mennyire megbánthatta Mollyt. Azonban ott helyben annyira meglepődött, hogy nem tudta megfelelően kezelni a szituációt. És ezt nagyon bánta. Főleg úgy, hogy nem tudja, mikor láthatja újra legközelebb. Vagy egyáltalán valaha viszont látja-e. Így erőt vesz magán, s a Richivel való találkozás minden fájdalmát félretéve leül az asztalához. Ha már szavakban nem tudta elmondani Mollynak, hogy mennyire örül, hogy újra láthatta, megpróbálja levélben. Ír egy pár levelet, amikben ezek állnak: "... nem tudom mi ütött belém, hiszen már annyira vártam, hogy viszont láthassalak titeket..." vagy "Bár lehet nem így tűnt kívülről, de iszonyatosan örültem, hogy találkoztunk... Bár ne szúrtam volna el..." illetve "Molly, én úgy sajnálom az egészet, csak megijedtem, magam sem tudom mitől...", ám mindegyik levelet összegyűrte és elhajította. Ahogy az utolsót nézegeti, elfintorodik. Rájön, hogy csak a kifogásokat keresi, hisz viselkedésére nincs mentség, illetve hazudni sem akar Mollynak, hisz barátok, bár ezt neki sosem mondta. De Penny így érzi. Ezért sem hazudhat neki arról, hogy nem tudja mi történt, hiszen de, pontosan tudja: bepánikolt a tudattól, hogy újra láthatja Richit. Bepánikolt a saját érzéseitől. Attól, hogy vajon hogy fogja tudni kezelni, a tudatot, hogy Richi mennyi másik emberrel lehetett együtt, míg ő itt volt, vagy hogy el-e bírja viselni, hogy más nőkkel látja flörtölni. Nem akart amatőrnek tűnni, hisz minden vágya, hogy mellettük maradhasson ~hisz ezért jött ide is~. A vége pedig az lett, hogy amatőr is volt és még rossz barát is. A kettő közül pedig vitathatatlanul az utóbbi a rosszabb. Végül csak letép egy darabot a legutolsó félbe hagyott leveléből, és ennyit ír rá: "Nagyon sajnálom az egészet, Molly. Nem akartalak megbántani... Ölel, Penny" A végén nagyon sokat vacillált, de végül úgy döntött, hogy ezzel szeretné éreztetni a másik nőnek, hogy mennyire fontos neki, és hogy tényleg sajnálja. - Köszönöm, hogy itt voltál velem Pascal... - simogatja meg a galambot. - Kérnék még egy szívességet. Ezt átadnád Mollynak, kérlek? - ereszt meg a madár felé egy apró mosolyt, majd óvatosan felköti egy kék selyem szalaggal az üzenetét Pascal lábára, majd útjára bocsájtja a madarat. - Jó éjszakát nektek, Pascal! Ezután Penny elkezd összekészülődni a másnapi indulására. Miután azzal végez aludni tér. Ám sokáig csak forgolódik és azon gondolkodik, miért nem másképp alakult az este. Miért kellett Richinek így elrohannia? Inkább viccelt volna vele, meg flörtölt volna a jelenlévőkkel. Még az is jobb lett volna, mint... mint ez. Ráadásul Ő is elrontotta a dolgokat Mollyval. Semmi sem úgy ment, ahogy szerettem volna... Hosszas forgolódás után sikerült elaludnia. Másnap nem éppen frissen és üdén kell. Kezdjük azzal, hogy rémálomból riad fel, mely során újra átélte azt a bizonyos estét, amikor búcsút mondhatott bal karjának. Saját izzadtságában úszva, zihálva ébred meg, sőt még remeg is. Így több időt tölt el azzal, hogy rendbe hozza magát. Még magának sem hajlandó bevallani, hogy retteg a léghajóval történő utazástól. Így hát kénytelen meditálni rá egyet, mielőtt ébren is rátör a pánikroham. Ezután összekészülődik, majd Ticianaval egyetemben érkezik meg a léghajóhoz. Penny nem egészen biztos, hogy ezzel a branccsal kéne megérkezni egy idegen, sőt inkább ellenséges területre, ám ebbe neki nincs beleszólása. Csak sóhajtva tudomásul veszi, hogy rájuk is figyelnie kell. Legalább hibbant Shiller nincs itt. Akkor tényleg tarthatnék attól, milyen bajba keveredünk... Mollyval nem tud beszélni, ugyanis a nőt lefoglalja a léghajó maga. Remélem nem haragszik...nagyon... Penny igyekszik a lehető legfélreesőbb helyre vonulni, ugyanis ahogy közeledik az indulás időpontja, úgy érzi, hogy fokozatosan eluralkodik rajta a rettegés és a pánik. Így úgy dönt, hogy elbújik a többiek szeme elől és egyedül próbál megküzdeni a PTSD-jével. Nagyon nehezen megy neki, folyamatosan szaggatottan képes venni a levegőt és láthatóan remeg. Ha esetleg valaki látó-, illetve hallótávolságba kerül inkább visszatartja a lélegzetét és igyekszik közömbösnek mutatkozni. Szegény teljesen be van feszülve az út alatt, a gyomra végig liftezik. Maga is csodálkozik rajta, hogy még nem hányt oda valahova. Aztán bekövetkezik Penny számára az egyik legrosszabb opció. Viharba keverednek. A nő kénytelen visszanyelni a feltörő pánikrohamát és minden erejével arra koncentrál, hogy a léghajót az ifjú Merlinnel együtt nagyjából megtartsa. Ám a természettel még két erős mágus sem tud sokáig dacolni, így csak mérsékelni tudják a dolgokat. Legalább a léghajó maradjon egybe... Pennyék kénytelenek belátni, hogy ez tarthatatlan. - Muszáj landolnunk! - mondja Merlinnek, bár sejti, hogy a fiú is hasonló következtetésre jutott. Kicsit hálás annak, hogy a helyzet így alakult, ugyanis a folyamatos koncentrálás többé-kevésbé elvonta a figyelmét a pánikrohamáról. A többiekért való aggódás felülírja a saját félelmeit. Sikeresen vízre szállnak, ám nincs vége a megpróbáltatásaiknak. Nem kis erőfeszítésükbe kerül, hogy a hajót egyenesben tartsák a vadul hullámzó tengeren. Ráadásul Pennynek még önmagával is ádáz küzdelmet kell folytatnia, így nem kicsit fárad el a vihar végére. Nincs elég ideje ahhoz, hogy teljesen összekapja magát. Bár fizikailag és mentálisan valamennyire összekaparja magát a következő történés előtt, ám a mágiája még nem igazán töltődött vissza. Mikor meglátja a gyorsan közeledő hajót, elhúzza a száját és cicceg egyet. - Picsába... - morog az orra alatt. Gyorsan magához veszi fegyverét, majd a többiek elé állva várja a hívatlan vendégeket. Az ütközés erejétől kicsit megtántorodik, de nem esik el. Penny szemei gyorsan felméri a helyzetüket. Összeszámolja a hajóra lépő kalózokat, illetve felméri őket tetőtől talpig. Hamar a következő következtetésre jut: Erre nagyon rábasztunk...Két kimerült mágus, egy félsárkány katona, illetve egy másik mágus. Bár Merlint és Ticianat is inkább kihagyná a harcból. Tehát vannak keményen ketten, akik szembe tudnának szállni velük, ráadásul Ő maga rendesen ki van fáradva. Nem a legjobbak a kilátásaik. Ráadásul itt van a hercegnő, Tiffany, Adelin és Molly is velük. Nem engedheti meg, hogy bármelyiküknek is bántódása essék. Legalább Richi nincs itt... Vajon Ő mit tenne? Penny nagyon töri a buksiját, de Ő nem a diplomácia embere. Még a társas interakcióit is elrontja. Mindegyiket, kivétel nélkül. Megszorítja a fegyverét a még épp jobb kezében. Igyekszik lenyugodni. Nem bánjuk-e, hogy kifosztják a hajónkat? Hát, a luxus cuccokat felőlem elvihetik, de vannak dolgok amire nekünk is szükségünk lesz. Valami békés megoldást kell találnunk, nem keveredhetünk harcba. Most nem...- Mondanám, hogy nem bánjuk, de hazudnék... - szólal meg rideg, fenyegető hangnemben. Csak reménykedni tud benne, hogy valaki átveszi tőle a tárgyalás feladatát, ugyanis vele nem járnak jól, ebben biztos. Közben pedig végig védelmezőn és magabiztosan ( legalábbis annak tűnve, de belül pánikol és fogalma sincs, hogy mit csinál) áll a kalózok és a többiek között.
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Nov 6, 2022 15:16:47 GMT 1
Lucy:
Lucy úgy borul be az ágyba mint egy farönk és fejét párnájába fúrja. Többet vett ki belőle az esemény mint gondolta. A vacsora további része szerencsére csupán üres beszélgetéssel telt és minden rendkívüli jelenség elkerülte a jelenlévőket. Sem Mr. Schiller, sem pedig a “párja” nem tértek már vissza. Nem, nem is maga az esemény, inkább a szokatlan napirend. Oh hogy mennyire imádni fogja majd a biológiai órája az időzónákat…
A másnap délutáni indulásnál a többség hangulata meglehetősen borús, bár ez az előző estét nézve nem volt túl meglepő. Mr. Shiller társainak kedvére nyilvánvalóan az is negatív hatással lehetett, amikor vezetőjük kijelentette, hogy ő még marad egy keveset élvezni a királynő vendégszeretetét. - Szép kis alak… - De a tegnapi este “fénypontját” a férfival együtt alkotó hölgy előkerült. Egy boszorkánnyal érkezett, akit a reakcióik alapján mind Merin, mind Ms. Tiffany ismertek. Ő lenne Ticiana esetleg? Merlin és a kék hajú boszorkány összeszólalkozásából emlékezett a nő nevére, legalább is az akkor elhangzottak alapján nem tűnt valószínűtlennek hogy ő legyen az. Vajon ha beszélnék vele nekem is mutatna dolgokat? Érdemes lenne… lejegyezni hátha…
Az út még nyugodt részét hol egy illusztrált botanikai könyvbe, hol pedig a kis, kemény borítós füzetébe mélyedve tölti. Utóbbit részben olvassa, részben ír bele, ha valaki megpróbálja megnézni mit csinál, vagy csak túl közel ér halkan becsukja a füzetet és “nincs itt semmi látnivaló” tekintettel mered az illetőre. Ha nem kíváncsiskodik senki a füzettel kapcsolatban viszont szívesen beszélget, bármiről is.
Mikor kitör a vihar igyekszik nem láb alatt lenni és felváltva szorongatja a testvére és a hercegnő kezét, mindhármukra ráfért. Bár bízik a mágiahasználóik erejében mégis…
Amikor a természet és vele kedéllyek is kissé lenyugodtak, megkönnyebbül. Határozottan nem lett volna mókás így véget érni. Mikor megjelennek a zászlók a láthatáron már reflexből a bátyja mögött van arra az esetre ha az dőlni kezdene. Mert persze nem volt elég a vihar… Annyira kellettek még kalózok is. Tényleg… De legalább illedelmesek… Hibátlan kiejtés. Valamint modor… Érdekes ez a kalóz… Végignéz a jelenlévőkön. Mindenki kimerült és zaklatott, a bátyja nincs a leghasználhatóbb formájában, Amoor kisasszony a hajó szerelőjének segít a viharkárokkal, ezenkívül van egy katona, két erősen kimerült mágiahasználó, plusz az ismeretlen boszorkány, a hercegnő, valamint ő és Ms. Tiffany. Ez így talán két, talán három ember, aki tárgyalásra alkalmas lehet. Bár… a hercegnőt a lehető legtávolabb lenne jó tudni a haramiáktól. Harc esetén… Nem, az kizárt. A kalózok többen vannak ráadásul jobban fel is vannak fegyverezve, arról nem is beszélve, hogy egy harc akár a léghajó felborulását is okozhatja. Mindenképpen meg kell próbálniuk szépen lerendezni ezt. Csodás… Igazán csodálatos felállás… Finoman meglapogatja a bátyja hátát, összenéz vele, majd szemével a hercegnő jelez, megvárja amíg Law kelletlenül bólint egyet, megereszt egy “Ne félj! Tudom mit csinálok.” mosolyt és elindul a hívatlan vendégek felé. Útközben még megáll a hercegnő mellett és a fülébe súg: - Ne mutatkozz be! Kérlek... - bár már látta, hogy a lány nem olyan buta mint amilyennek látszani tudott de… Egy emlékeztető sosem árt. Előre tipeg a fegyveres boszorkányhoz, két lépéssel mögötte megáll, meglebegteti jól láthatóan üres kezeit, majd a nő mellett elnézve a kalózok vezetőjéhez intézi a szavait. - Khm… - köszörüli meg a torkát. - Ha már ilyen udvariasan kérdezi kapitány… Kapitány, ugye jól gondolom? Tehát ha már ilyen udvariasan kérdezi, amint azt a hölgy is kifejezte, nem azaz nem igazán lennénk oda az ötletért, különösen mivel a tulajdonunk jelentős részére még igen nagy szükségünk van. Habár… jelen körülmények között nem úgy tűnik mintha nagyon sok más választásunk lenne. - A nő mögött sorakozó kalózokra pillant. Még hogy tudom mit csinálok… Inkább csak remélem, hogy sejtem… - Tehát amennyiben nem tervez minket, mindannyiunkat, végig küldeni a pallón kapitány, amit igazán remélek nem tervez mert bár a cápák belseje igen érdekes lehet, sem én sem pedig a többiek, legalább is úgy vélem ők sem, kívánják megtekinteni a természet ezen részét a közeljövőben, akkor intézhetnénk ezt a kellemetlen helyzetet úgy is mint civilizált emberek. - Vet egy, véleménye szerint, jelentőségteljes pillantást Ms. Tiffany. Mégiscsak ők kéne legyenek az illetékesek és a kis beszéde remélhetőleg időt is adott nekik, hogy erre rájöjjenek. - Maga az eddigiek alapján, kiemelve azt, hogy nem küldte ránk a embereit hogy kaszaboljanak le, annak tűnik.
Lawrence:
A vihar elég rendesen megviseli a fiatal férfi idegeit. Oh persze volt már dolga viharokkal, csak nem egy léghajón, a tenger felett, úgy hogy egy mágus és egy boszorkány kellett hozzá, hogy a jármű bizonyosan egyben maradjon. Persze elméletben ez egy teljesen valószínű szituáció volt, ami az út bármely pontján megtörténhetett volna csupán… Csupán mégis van különbség a statisztika és a jelenség valós átélése között.
Miután a léghajó vizet ér és van egy kis idejük összeszedni magukat, kezdi látványosan jobban érezni magát, de ez nem tart sokáig. Mikor meglátja a kalózhajót kicsit megremeg a térde. Miért? Csak… miért? Nem lepődik meg, amikor megérzi Lucy-t a háta mögött, okos lány ő tudja, hogy a testvére idegei a szép, fiatal nőkkel való beszélgetés után, a közvetlen veszélyre reagálnak a legrosszabbul. De ténylegesen eldőlni - ezúttal - nem akar. Hiszen mégiscsak ő a férfi a társaságban… Oh férfi a nagy francokat… Kit akar becsapni? A sárkányhölgy és a félkarú boszorkány egyenként is nagyobb férfiak mint ő és ők, és ebben egészen biztos, mindketten nők. Mikor a húga előlép mögüle szinte azonnal tudja mi jár a lány fejében. Na nem! Azt már nem. Nem engedheti. Nem szabadna… Ekkor a húga a hercegnő felé pillant, majd vissza rá. Nem csináld ezt velem kérlek! Nekem kéne vigyáznom rád. Nem engedhetem, hogy a közelükbe menj! Ezek nem utcagyerekek, ez egy teljesen más szint! De… minek is próbálkozik? Lucy nem fog rá hallgatni, a diplomatáik közül az egyik látszólag lefagyott a másik pedig ott sincs… Végül megadóan bólint és aggódva nézve amint a lány előrébb sétál, ő maga erőt vesz magán és a lábain, közelebb lép a hercegnőhöz és megereszt egy, szerinte, megnyugtató félmosolyt. Minden rendben lesz. Minden… Minden…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Nov 13, 2022 16:08:58 GMT 1
merudinaf A férfi csak int egyet hogy nyugodtan foglalj helyet.
-Még ha akarnál sem tudnál olyan könnyen visszatérni.- Mondja nyugodtan.- A tündérek illúziói elrejtik a helyet az emberek elől. Én is azért húztam itt meg magam.
Gardumyn erre csak halkan morog valamit. Továbbra is melletted ül tüntetőleg hátatfordítva a fiúnak. Chrinyth jó ideig nem szól semmit aztán halkan folytatja.
-Érdekes gondolataid vannak. Egy barátom szerint az emberek közül még a leg tehetségesebb mágus sem lenne képes soha teljesen békében élni a természettel és a mágiával. Ne értsd félre ez a barátom nem utálja a fajtátokat, de úgy gondolja túlságosan távoli ettől a természetetek. - Ezután ismét hallgatásba burkolódzik és kíváncsian figyeli, ahogy kipakolod az eszközeid, ebbe az éppen kürtöltetek repkedő tündérek is követik. Amikor pedig kipakolod az ásványokat, kérdés és udvariaskodás nélkül vesz ki belőle, hogy jobban megnézze. (Rádbízom hogy micsodát) A fény felé tartva é kíváncsian forgatva megnézi a kőzetet.
-Minek hordod ezeket magaddal?- Kérdezi.
A felvetésedre csak bólint.
-Chaos azt mesélte az emberek már egyszer elpusztították a világot mielőtt Athar Maidne felébredte volna.- Úgy tűnik elgondolkodik miközben végig matat minden holmidon, ami karnyújtásnál közelebb van hozzá.
-De Chaos szeret történeteket kitalálni és másokkal játszani. Nem hazudik, de néha egyszerűen nem azt mondja, ami történt.
A fiú először nem akar válaszolni a kérdéseidre, de aztán végül mégis megteszi.
-A tündérek befogadtak engem én pedig, ha szükséges megvédem őket.- Kicsit lesüti a szemét.- Jobb érzés a közelükben lenni...- Teszi hozzá halkan. -Nem figyeltem mennyi idő telik el. Számomra ez nem olyan fontos mint számodra. Mi az az ökoszisztéma?- Az utolsó mondatra pedig kicsit összehúzza a szemöldökét. - Minden erdőnek van fénye, ha nem látod akkor veled van a baj. - Sértődik meg, ki tudja min. Még Dorian is csak a vállát vonja meg. Viszont azon kívül, hogy gyerekesen felhúzta az orrát semmi sem változott. Nem hagyott faképnél és továbbra is nyugodtan ül veled szembe és figyeli hogy, mit mesterkedsz a teával.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Nov 20, 2022 2:00:07 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979377771535011860/unknown~png Szerencsére nem olyan sokára véget ért ez a nos… kínosba forduló étkezés. Végre elszabadulhattam. Az alvásig hátralévő időben egyeztettem, akivel esetleg kellett, illetve megszereztük a poggyászunkat. Ticianaval is váltottam pár szót. Egyébként Merlinnel és Nastyaval töltöttem az időm. Persze ha kedves fiam inkább udvarolni szándékozott, és nem tudtam rávenni, hogy velünk tartson, akkor csak Nastyával. Másnap mikor kiderült, hogy Richard nem tart velünk nem tudtam, hogy reagáljak. Megkönnyebbültem, mert nem kellett elviselnem. Viszont meg tudtam volna fojtani, mert hiába egy vadbarom, a beszélőkéje adott esetben hasznos is lehetne. A léghajó előtt megtorpanok és egy mély levegővételt követően szállok fel rá. Nyugalom Tiffany, nem lesz baj. Nem lesz baj… Amennyire csak lehetett egy belső szobát foglaltam el, vagy legalábbis olyan helyen tartózkodtam az utazás során, ahol nem látok ki. Ahol fel se tűnik, hogy a levegőben vagyunk. Ha nagyon muszáj, beszélek a többiekkel, de alapvetően csak Nastyaékkal. Leginkább azonban a csendet preferálom és az olvasást. A vihar szabályosan pánikkal töltött el. Nem elég, hogy repülünk, még zuhanunk is! Magam részéről egy sarokba menekültem és magzat pózban igyekeztem nem útban lenni, vagy hagyni, hogy bármi is rám essen. Féltem, szabályosan reszkettem. Itt halunk meg. Miért indultam el tegnap reggel? Nekem ez nem való. Én nem erre születtem. Valaki mentsen meg… Földet, azaz vizet értünk. A ringatózás határozottan nem tett jót a szervezetemnek. Olyannyira nem, hogy sürgősen kellett keresnem egy edényt, vagy bármit, ami a közelben volt, hogy ne a padlót hányjam le. Arisztokrata volnék… Azért még ilyen állapotban is megadom a dolog módját. Forgott velem a világ és borzasztóan gyengének éreztem magam. Kellett néhány perc, mire fel mertem menni a többiekhez. Kalózok. Csak ők kellettek nekünk. Fantasztikus. Hátulról figyelem, hogy ki, hogy reagál. Na most jönne jól Mr. Inkábbgolfozokakirélynővel Schiller jelenléte. Az eddigi megszólalások alapján a csapat lényegében haszontalan. Sera nem tudja, mit csináljon. Penelope kimondta, amire mindenki gondolt. Lucy testvére valószínűleg sápadtabb, mint én, pedig tudtommal csak én hánytam. Lucyt kedvelem. Meglepően hasznos. Molly gondolom menti, ami menthető. A mágusainkra nézek. Vajon Merlin mennyi idő alatt vált szemtelenbe? Adeline elvileg Richard tanítványa. Most lenne rá lehetősége, hogy bizonyítson. A hercegnőt nem kéne belekevernünk… Kelletlenül sóhajtok. Gyűlölöm az ilyesmit. A munkásokkal, mérnökökkel remekül elvagyok. A politikát amennyire tudom kerülöm. Fogalmam sincs, hogy kellene kezelnünk a helyzetet. Érzem, ahogy megint ugrik egyet a gyomrom az imbolygástól. Vajon, ha lehányom, az elég zavart okozna ahhoz, hogy el tudjunk menekülni? Valószínűleg csak morcosabbak lennének. Megpróbálok valami határozott kiállás-félét magamra erőltetni. Vajon a kesztyűm működne rajta? Megér egy próbát? - Nézze… - itt visszafojtok inkább egy Penelope kaliberű sértést – Szerintem ki tudunk egyezni… Mit akarnak? Pénzt, vagyontárgyakat? Most csak abban reménykedhetünk, hogy vagy valakinek lesz jobb ötlete, vagy lehányom és akkor gyorsan végünk. Vagy… valami csoda folytán megmenekülünk…
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Nov 20, 2022 2:46:53 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979491837834321940/unknown-7-1~png Molly hirtelen felocsúdott. Teljesen elveszett a gondolataiban. Csak ült a léghajón lévő szobájában és bámult maga elé. Érezte az ennivaló illatát, ami előtte pihent, de nem tudott enni. Fogalma sincs, mikor került oda vissza és hogy mikor és honnan szerezte az ennivalót. De ezek a részletek nem is érdekelték. Sok féle érzelem kavargott benne. Szomorúság, harag, bosszúság… Zavarta a helyzet. Zavarta, hogy nem tudja, Richi mit fog tenni. Zavarta, hogy Penny fejébe se látott bele. Zavarta, hogy így reagáltak egymásra. És ami miatt inkább szomorú volt, az a felé tanúsított viselkedés. Persze tudta, hogy a két fél számára némiképp sokkoló volt a viszontlátás… De akkor is. Nem érezte fairnek a dolgot. ~ Toleránsabbnak kéne lennem, de… ~ Őrlődött magában. ~ Vajon túl önző vagyok, ha… akiről úgy tartom, hogy a barátom, és több év után találkozunk, legalább egy kis örömmel üdvözöljön? ~ Megcsóválta a fejét. ~ Pascal is jól elmaradt… ~ Kelletlenül sóhajtott. El akarta kicsit terelni a figyelmét. Barkácsolni nem volt kedve, így végül azon kapta magát, hogy egy dossziét tart az ölében. Egyszerű, barna mappa volt, rajta nagy, világos betűkkel: „Levelezéseink”. Még egy hosszú percig ült felette, majd kinyitotta. A levelek időrendi sorrendben voltak, legfelül a legutolsó üzenettel. A sajátjainak eredeti példányai persze Pennynél vannak, de a másolatai mindnek megvannak. Nem csak kacatokban gyűjti az emlékeket. A legutolsó, azaz a legelső leveléhez lapoz, amit ő maga küldött. Emlékezett rá. Mennyit gondolkodott azon, hogy elküldje… „Biztos van értelme? Vajon fog rá válaszolni?” Ilyesmi kérdések jártak a fejében. Szia Penny!
Sokat vacilláltam, hogy megírjam ezt a levelet, de végül úgy döntöttem, megteszem. Tudom, tulajdonképpen alig ismerjük egymást, de akkor és ott sok minden történt, amik úgy érzem, összekötnek bennünket. Megkedveltelek... Emiatt rosszul esett, hogy egy szó nélkül leléptél. Azt hiszem, tudom, miért nem mondtad és igyekszem megérteni, de… de azért na. Nem volt könnyű megszereznem az új címedet, de mivel végre megnyertem egy fogadást Richivel szemben, így kénytelen volt elárulni. Tényleg annyira rossz volt itt közöttünk, annyira nem találtad a helyed? Vagy más oka is volt annak, hogy elmentél? Nem akarom erőltetni ezekre a kérdésekre a választ, leírod, ha úgy érzed. Viszont remélem a könnyebb kérdésekre azért reagálsz… Hogy vagy? Milyen az új hely? Mi történt veled, amióta ott vagy? Voltaképpen… Mit csinálsz ott?
Várom válaszod! Ölel: Molly
U.i.: Két okból küldtem az üzenetet Pascallal… Először is, hogy egyértelmű legyen, hogy Tőlem van és biztosan megkapd. Másodszor… Hogy ne tudj kibújni a válasz írás alól. Tudod milyen kis hajcsár…
Az utóiratra nem is emlékezett, de elmosolyodott rajta. Szia Molly!
Sajnálom, hogy nem szóltam neked távozásomról, de... Nem azért jöttem el, mert akartam, hanem mert ideküldtek. Én megvagyok. Bene Hollow más... és lélegzetelállító. Tanulok, leginkább politológiát, meg bármit, amivel a hasznotokra tudok válni... remélhetőleg. Veletek mi a helyzet odahaza? Azért remélem nem engedsz Richard idióta Shiller minden őrültségének.
Üdv: Penny
Ui.: sighMollynak eszébe jutott, milyen boldog mosollyal fogadta a visszatérő Pascalt. Kicsit mondjuk izgult, hogy a saját levelével érkezett vissza a galamb, mert nem találta meg Pennyt, de szerencsére nem így történt. Kapott választ. - Ügyes vagy Pascal! – simogatta meg a madarat. A tollas jószág kicsit tűrte, de aztán a helyére reppent és enni kezdett. Molly közben elolvasta a levelet. Nem sokkal utána hozzálátott a válasz megírásához. Kedves Penny!
Meglep, hogy elküldtek, de így már értem, miért nem szóltál… Közelebb nem lett volna megfelelő intézet? Mindegy most már… Örülök, hogy jól vagy, drukkolok a tanulmányaidhoz! Biztos ügyes leszel! Meddig tart a képzésed? Milyen a többi diák? Vagy még nem nagyon ismerkedtél? Mű kezeddel minden rendben? Mi jól vagyunk, köszönjük. Ki se látszunk a munkából. Meglepően gyakran látom Richit komolynak. Kezdek aggódni érte… Na jó, annyira nem sokszor, de… azért szokatlan… Amikor épp normális (azaz lökött), igyekszek a józanész határain belül tartani, de… ez nem könnyű… előfordul, hogy csak a saját terepén, bolondságokon keresztül tudok eredményt elérni. Kezd az élet rendeződni. Rengeteg dolgunk van még, de már látszódik a munkánk eredménye. Majd mesélek a nagyobb eredményekről. A te beszámolóidat is várom!
Ölel: Molly Kedves Molly!
Hát magam sem tudom, az alapképzéssel elvileg két éven belül végzek, de lehet jelentkezem még másra is. Nem nagyon ismerem a többieket, de a nagy részük már ránézésre is sznob. A karommal pedig minden rendben. Richi? Komoly? Nehezen hiszem el... Mit értesz az alatt, hogy bolondságokon keresztül? Mit csináltál?
Üdv: Penny
Ui.: silently judgingA silently judging-ra most is, mint akkor egy halk „hehe” hagyja el a száját. Kedves Penny!
Remélem találsz azért pár embert, akikkel legalább ellehetsz... Örülök, hogy a karod is jól funkcionál. Hátöizé... Tudod, olyan richis dolgokról van szó... Olyan fogadás dolgokról... Mondhatni, csak a szokásos... Nem kell aggódnod, mindenki jól van, maximum néhány agysejtünk bánta...
Amúgy... ¬*lelkes magyarázás mindenféle újdonságról, amiket megoszthat.*
Így állunk jelenleg... Adelinnel is egyre gördülékenyebb a munka, de jobb lenne, ha Te is itt lennél!
Ölel: Molly Ezeket a „hivatalosabb” leveleket aztán szépen-lassan felváltották a jóval személyesebbek. Mind a ketten jóval többet írtak, beavatták egymást a velük történtekről. A legtöbbe már csak bele-bele olvasott, mígnem elért az utolsóhoz. Kedves Molly!
Nem fogod elhinni, mennyire jól időzítettél! Ma besegítettem Simond (tudod, az a vézna szemüveges fiú, akiről korábban már említést tettem) egyik kísérletében, ami kissé balul sült el. A robbanás miatt elájulok, s volt egy álmom... Talán inkább vízió. Nem tudom eldönteni pontosan. Ebben az álomban egy óriási vihar kellős közepén állok. Szakad az eső, viharos szél fúj, dörög és villámlik körülöttem, majd belém is csap egy villám. Összeesem tőle, de nem halok bele. Az egész testem bizsereg, s ahogy tápászkodom fel egy hatalmas kék madár száll le előttem. Volt akkora, mint egy jól megtermett sárkány, körülötte pedig csak úgy szikrázott a levegő a sok feszültségtől. Nagyon ijesztő volt a helyzet, ám engem inkább megnyugtatott a lény jelenléte. A madár felvisít, ami elnyomja a dörgések hangjait is, majd kitárja szárnyait. Két toll válik le mindkét szárnyából, amik a viharos szél szárnyán szállnak egyre feljebb, majd beléjük csap egy villám, ami pont előttem csapódik a földbe. A villámcsapás helyén pedig egy kétélű naginata fekszik. A vihar egyre jobban tombol, s a madár is mintha várna arra, hogy valamit tegyek. Megérintem a fegyvert, s hirtelenjében minden elcsendesedik. Kitisztul az ég, és minden kétségem és félelmem tovaszáll a viharral együtt. Meg egyszer a madárra pillantok, majd az is eltűnik, s engem is fokozatosan elnyel a sötétség. Ez után pedig a gyengélkedőn ébredtem fel, este. A fegyverem sehol, ám mielőtt a csalódottság úrrá lehetett volna rajtam, Simond rontott be. Elmeséltem neki ezt a látomást, ezután se szó, se beszéd elrohant. Azóta egy szót sem hallottam felőle. Ha esetleg hallanék, mire Pascalt útnak indítom, akkor majd utólag a levélbe foglalom. Remélem hamarosan látjuk egymást! Kezdem megszokni az itteni légkört, de nélkületek olyan... monoton.
Üdv, Penny
Ui.: Simond a minap tűnt fel, egy naginatával. Éppen úgy néz ki, mint az álmomban. De fogalmam sincs, hogy csinálta, mert én nem mondtam el neki, hogy hogy nézett ki a fegyver. Vagy lehet csak túlkomplikálom? Mindenesetre várom válaszod! Vigyázz magadra, és Richire is kérlek!A levél végére érve megint elszontyolódott. „Remélem, hamarosan látjuk egymást! … nélkületek olyan monoton…” Ezek a gondolatok visszhangoztak a fejében. ~ Most itt vagyunk, és mintha gondot okoznánk ezzel. Richit persze értem, az ő kapcsolatuk komplikált… ~ Nem olyan régen érkezett a levél. Fejben már fogalmazta rá a válaszát otthon. ~ Én örülök azért, hogy találkoztunk. Remélem majd azért lesz alkalmunk… kedve… beszélgetni. Szeretném hallani őt, nem csak olvasni a sorait… Szeretném, hogy meséljen az álmáról. Megijedtem, mikor olvastam… Mindegy… majd csak… lesz valahogy… ~ Becsukta a mappát és már éppen rakta volna vissza a helyére, mikor Pascal megérkezett. Meglepetésére egy levéllel. - Hátte? – vakarta meg a galamb fejét, miután leszedte róla a cetlit. Kihajtotta és olvasni kezdte. "Nagyon sajnálom az egészet, Molly. Nem akartalak megbántani... Ölel, Penny" Molly gyengéden elmosolyodik és megcsóválja a fejét. ~ Reménytelen. ~ Pascal hirtelen kikapta a kezéből a papírt. - Hé! – kapott utána a nő, de aztán realizálta, hogy a madár miért viselkedett így. Molly arcán a meghatódottságtól könnyek folytak végig. - Igazad van, nem kellene eláztatnom. – vakarja meg a galamb fejét. Magához vesz egy zsebkendőt, letörli a könnyeit és kifújja az orrát. Amint biztonságosnak érezte a helyzetet, visszakérte a papírt és újra elolvasta. ~ Annyira Penny… ~ Egy pillanat alatt szálltak el a rossz érzései. Pascal már hozzá is látott előkészíteni a válaszlevél megírásához szükséges eszközöket, de Molly megállította. - Majd holnap beszélek vele. Az úton remélhetőleg lesz rá esélyem. Legalábbis… Bízom benne… Szeretnék! A nő a kis cetlit becsúsztatta a többi közé, legfölülre, majd elrakta a dossziét a helyére. Másnap reggel egy igencsak bosszantó hír fogadta. Richi nem tart velük. Molly próbálta kifaggatni főnökét, de nem járt sikerrel. Fogalma sincs, mi történhetett. Így hát kénytelen-kelletlen összepakolta a cuccait. A bőröndje – amiben a szaki-szettje volt persze készenállt. A ruháival viszont meggyűlt a baja. Miket vigyen? Mire készüljön? Hamar úgy döntött, hogy egy szebb, de strapabíróbb egyberuhát rak be, a többinél inkább a praktikumra hajt. Szíve szerint legalább a fél szobáját átköltöztette volna, hisz ki tudja, mi fog kelleni, mi jöhet jól… Végül azonban tényleg csak a nagyon szükséges eszközeit meg a ruhás táskáját vitte magával. Indulásig mindent tudni akart a hajóról, így ott sürgött-forgott. Nem akarta feladni a Pennyvel való beszélgetést, de sajnos a léghajó kiismerése jobban lefoglalta. Ha véletlenül össze is futottak, akkor szeretettel mosolygott rá. Jó pár órával később, mikor a lány már azt remélte, kicsit megpihenhet a vihar olyan hevessé vált, hogy szabályosan rángatta a hajót. Molly is jól tudta, hogy hamar elérkezett az a pont, ahol már tényleg csak a mágusok tehetnek bármit is. Őt ez azonban nem érdekelte. Nem tudott nyugton ülni. ~ Csak tudok valahogy segíteni! ~ Landoltak. A hajó biztonságosságának biztosítása teljesen lekötötte a figyelmét. Pascal ott van vele, ha baj lenne és üzennie kellene. ~ Remélem a többiek jól vannak… ~
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Post by Lyzy04 on Nov 25, 2022 21:27:42 GMT 1
#s://i~imgur~com/MGsKDaf~jpg (A korábbi történésekre nem nagyon írok reakciót, hogy haladjunk).
Mikor a királynő megkérdez, hogy miben reménykedek az út során, mosolyogva felelem:
- Természetesen szeretném kissé népszerűsíteni magam. Meg aztán, egy politikusnak is mindig szüksége van kapcsolatokra, minél többre! És külföldön csak úgy hemzsegnek az értékesebbnél értékesebbek. Talán még a találmányaimhoz is szerzek új ihletet…
Még mielőtt elindulnának, én is átadom a királynőnek az ajándékomat: egy fém részekből készült unikornis „mellszobor”, melynek szemei és szarva halványkék színezett üvegből vannak, hogy bekapcsolva a beépített izzót, ragyogjon.
A királynő teljesen odavan érte, és cserébe egy medált nyújt át, ami ragyog, ha uralkodói leszármazott közelében van; ráadásul egy unikornis sörényének szála van belecsavarva. A szívem majd kiugrik a helyéről, ahogy átveszem; teljesen képtelen vagyok elhinni, hogy ilyen különleges kincset adna valaki. Azonnal fel is veszem természetesen.
Mivel nem Richi hajójával indulunk el, emiatt némi idő, míg a feltétlenül szükséges felszereléseket áthurcolom (mint például a repülő szerkentyűimet), de utána végre indulhatunk. Egészen sima utunk van egészen addig, amíg hirtelen már nem. Mindenki mindent megtesz, hogy egyben tartsuk a gépezetet, de sajnos még így is muszáj leszállnunk… Nagyban foltozgatjuk Mollyval a hajót, hogy szét ne essen alattunk egy nagyobb hullám miatt, mikor furcsa zajokat hallok a fedélzetről.
- Megnézem, mit művelnek odafent, te folytasd a munkát… - szólok oda barátnőmnek.
Mire felérek, pár különös alak már kissé megszállta a hajónkat, amit nem tudok mire vélni… Letörlöm az arcomról a mocskot az ingujjammal, majd kifújom magam, és a két társam mellé sétálok.
- Örvendek a találkozásnak, hölgyem – mosolygok rá. – Ellenben nem… hogy is mondjam… nem értékelnénk, ha pont most még ki is rabolnának minket. Éppen csak túl vagyunk egy viharon, éppen elég kár keletkezett a hajónkban, hogy örüljünk, ha egyáltalán a partig ki tudunk evickélni. Ami igen fontos lenne, mert fontos küldetésben járunk el, amit szerintem maguk sem akarnak akadályozni. De talán egy kölcsönösen előnyös üzletben is megállapodhatunk valahogy…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Dec 6, 2022 20:22:57 GMT 1
Sera:
A hercegnő biztatatóan rád mosolyog. Láthatóan jobb valamivel a kedve mint tegnap este, de kit tudja mennyi ebből az álarc.
-Rövid távon.- Válaszolja a kérdésedre.- Ilyen messzire még soha.- a füle mögé tűr egy kóbor hajtincset.- Valahol mindeig is akartam.- Mondja de egy kicsit mintha kifakulna a tekintete.- De azt hiszem sosem gondoltam, hogy ilyen körülmények között fogok majd.- Ismét bizalomkeltően rád mosolyog és a válladra teszi a kezét.- Nincs miért aggódnod, mágusokkal és a világ legjobb szerelőivel utazunk.Penny:
Amíg Merlin valahogy irányítja a hajót, neked minden erőd arra megy el, hogy megvéd a széltől és a villámoktól, hogy teljesen egyben maradjon. Ticiana pedig magát a vihart próbálja lecsillapítani, nem is kevés villámot elnyelve. Merlinnel teljesen kimerültök mire végre sikerül vízre tenni a hajót, Ticiana viszont éppen hogy csak piheg, miközben az utolsó villámokat nyeli el a gömbjébe. A srác gyakorlatilag a landolás pillanatában térdre esik és láthatóan nagyon közel van hozzá, hogy a kimerültségtől teljesen elhagyja magát, pedig még egy jó ideig vibrál körülötte a levegő. Egyelőre nem vagy benne biztos, hogy micsoda, de valami nem stimmel azzal ahogy a srác varázsol. Ticiana nem tesz rá megjegyzést, de landolás után amúgy is azzal foglalkozik, hogy körbe nézzen, megsérülte valaki, vagy valami.
Nagyjából akkor ér vissza a fedélzetre mikor a kalózok is megérkeznek, egyből Merlin mellé sétál, hogy visszafogja a srácot, egyelőre csak figyeli az eseményeket, de ha felé nézel és találkozik a tekintetetek bólint egyet, jelezve, hogyha szükség van rá, készen áll harcolni.
A megjegyzésedre a nő halkan és röviden elneveti magát. Úgy tűnik nem gyakran kap ilyen választ a kifosztott hajókon. Lucy & Law
Mind Merlin, mind a hercegnő bepróbálkozik egyszer kétszer, hogy a vállad felet belepillantsanak a füzetedbe, de mikor rajuk nézel csak vallat vonva arrébb állnak.
Amikor Lucy beszélni kezd és eljut a kapitány részig néhányan halkan tüsszögni kezdenek, mint akik a nevetést folytják vissza, mire pedig végzel a beszéddel szinte minden kalóz nevetésben tör ki, kivéve a nő aki továbbra is megőrzi a hidegvérét. A nő mögött álló egyik férfi a saját nyelvén megjegyzi h "van vér Lucy pucájában" Amiért a nő rá is szól, hogy maradjon inkább csendben és figyeljen. Ezután a nő csendben mosolyogva végig hallgatja a mondandód többi részét. A férfi arcát ugyan nagy részt fedi a ruhája mégis egyre jobban csillog a szeme, ahogy befejezed pedig ismét megszólal a saját nyelvén. "Tehetnél egy ajánlatot." Mire ismét megkapja, hogy hallgasson.
Tiff:
A nő feléd fordul.
-Amit fel tudtok ajánlani. A pénz sosem jön rosszul és nincs olyan vagyontárgy, ami nem menne jól a kapitány kabinjában, de nem csak ez érdekel, mágikus tárgyak, tudományos felfedezések, bármi ami a hajón van. Hidd el a tenger mélyén nem fog szolgálni titeket, nincs értelme az életeteket áldozni érte.- Közben Merlin, aki kitépte magát Ticiana szorításából, is melléd lép. Nem érint meg, de érzed a jelenlétét. Ha hátrapillantasz rá, látod, hogy még mindig nincs jó passzban, olyan fehér, hogy szinte keresztül látni rajta, de a tekintete azt sugallja, hogy kész harcolni ha kell.Molly:
Molly jól döntött, hogy a kezébe vette a hajót mikor kitört a vihar. Hiába három erős mágus védte a hajót, azért ez egy precíz szerkezet. Precíz, de erős, így hála Molly és Adelin és persze a mágusok állhatatos harcának, hogy megvédjék, szinte tökéletes állapotban ereszkedik a vízre. Habár a hajó így is irányítható, de egyelőre magától nem lesz képes ismét felemelkedni. Talán, ha a mágusok visszanyerik az erejüket felemelhetik, vagy akár bütykölhetek rajta egy keveset. Órákig zavartalanul bütykölhetsz amíg megérzed a lökést. Valami nekiütközhetett a hajónak, Adelin rögtön fel is szalad megnézni, hogy mi történt. És nagyjából egy 15-20 percre rá rád is nyitják az ajtót. Két lány az. Az egyikük egy fehérhajú középmagas lány aki rögtön neked szegezi a kardját és ha van nálad bármi, akkor hallkan felszólít, hogy tedd le. Közben a másik lány egy magas, de sovány akinek mindenét gépolaj és zsír fedi. nekiáll átnézni amit éppen szereltél. Füttyent egyet aztán feléd fordul.
-Van ennek a masinának tervrajza? Ide vele.-Mondja furcsa, vidéki akcentussal.
Adelin
-Milyen küldetés lenne?- Kérdezi a nő.- És nagyon kíváncsi lennék arra a kölcsönösen előnyös üzletre is.
Megvárja amíg Adelin kifejti az ajánlatát. Aztán mielőtt bármit is válaszolhatna, mögötte szétválnak az emberek, hogy utat engedjenek valakinek. A nő aki előre lép nem lehet magasabb 175 centiméternél, mégis fölé emelkedik mindenki másnak, aranybarna bőre megcsillan a napon, az ékszerei minden lépésnél megcsörrennek, Az arcát állarc fedi, de még így is kivehetőek az Al Adhinati/Baruunkhangai vonásai. (A határ mellet itt is ott is élnek "indiai" jellemzőkkel bíró emberek.) Hosszú fekete haját is kagylós aranylánccal tűzte fel. Közvetlen az aranyszemű nő mellé áll éppen csak egy kicsivel elé.
-Úgy hallottam valaki a kapitányt emlegette.- Szólal meg reket hangon.- A legjobb ajánlat, amit mi adhatunk, hogy nem sűjesztjük el ezt a roncsot, he beleegyeztek az ajánlatunkba. Mindenki a fedélzeten választhat egyetlen tárgyat, amit megtarthat. A többit elvisszük.- Jelenti ki.- Látjátok milyen nagyvonalúak vagyunk?
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Dec 22, 2022 4:44:37 GMT 1
Lucy:
A kalózok nevetése ugyan már az elején sem marad észrevétlen számára, de azért végigmondja a monológját. Ugyan nem biztos benne, hogy mégis mi vicces van azon, amit mond.
Ahogy beszél Lucy tekintete egy pillanatra a fedett arcú férfire sklik - amikor az az első megjegyzését teszi - majd gyorsan vissza az elöl álló nőre. Miután befejezte pillantása akaratlanul is visszatéved a férfire. Bér nem tudja eldönteni miért, furcsán érzi magát tőle és szinte biztos benne, hogy jobban felfigyelt rá mint a többiek.
Ééééés… meg is van a nevetés oka… Hiába nem most van itt az ideje Lucy érzi, ahogy kissé elvörösödik, ha mást nem is őt kifejezetten zavarja mekkora bakot sikerült lőnie az előbb. Mikor a kapitány - aki ezúttal megkérdőjelezhetetlenül a kapitány-, megjegyzi, hogy emlegették a lány kicsit hátralép a rögtönzött minisorfalból. Továbbra is egyenes a háta és a lehető legtöbb magabiztosságot igyekszik sugározni, de azért mégiscsak jobbnak találja nem, pontosabban egy cseppet kevésbé az első sorban lenni, hogyha esetleg a nő sértésnek venné, hogy összetévesztették az egyik emberével.
A kapitány ajánlatát természetesen elfogadhatatlannak - És még erősen pontatlan is! - tartja. Sőt, egészen nevetségesnek. Még hogy nagyvonalúak… Igen. Igazán azok. Elkéééépesztően nagyvonalúak. Hát én ilyen nagyvonalút életemben nem láttam még. Tök komolyan. Nagyvonalúak, pont… - … mint a zsebmetsző, aki előbb szúr le, így nem kell látnod ahogy kirámol és a sikátorban “felejt”! - először nem is jutott el a tudatáig, hogy végét hangosan is kimondta. Hoppácska…? Érezte ahogy, az addig piruló, arcából lassan kikúszik a vér és talán a normálisnál világosabb árnyalatot ölt, de igyekezett tartani magát. Abban biztos volt, hogy a közelében állók tisztán hallották és úgy sejtette a kalózok sem voltak még véletlenül sem süketek, főleg nem a hasonló… megjegyzésekre. A szemét a kalózokon tartva próbált az addigináli is hátrébb tipegni. Amíg valaki hátra nem rántja.
Lawrence:
A fiatal férfi kezdte úgy érezni, hogy bármi is mozgatja ezt a világot, az nagyon élvezi, hogy az ő idegein zongorázhat. Na nem mintha most nem lett volna az egész hajó feszült és kimerült, de ő személyesen úgy érezte magát mint, egy nagy halom bagolyköpet érezte volna, ha a bagolyköpet tudna olyat. A kalózok hirtelen jött jókedve és azt követő szavai pedig végképp nem javítottak ezen az állapoton.
Adelin megjelenésére kicsit megkönnyebbül, most már biztosan van valaki a színen, aki a tárgyalásban járatos, így a drága húga szépen vissza is jöhet hozzá hátra.
Mire a kapitány felbukkant ő is függőleges pozícióba vergődte magát. A szédülés már szerencsére elmúlt, cserébe a halálfélelem úgy tűnt felhajtott pár kancsó, igen erős kávét. Az ajánlat határozottan nem jó, ha mindenüket elviszik elég bizonytalan, hogy meddig bírják ki a léghajóval a tengeren. Azonban a szóhasználat elég ködös, amit a hozzáértő a megfelelő szavakat mondva szépen ki tudna használni, hogy legalább a készleteiket megtarthassák… De akkor is… Az ő felszerelései a kalózok hozzá nem értő mancsában! Belegondolni is förtelmes.
Pár lépést előrébb megy, de majdnem dob is egy hátast. Pont ekkor csordult túl ugyanis Lucy gondolatmenete. Még hogy majd szép csendben hátra jön! Tudja jól, hogy véletlen volt. Mindenkivel előfordul a hasonló néhanapján, de a helyzet több mint nem alkalmas véletlen kiszaladt félmondatokhoz.
Egy pillanatra felébred benne az általában oly békésen alvó határozott férfi, erőt vesz magán, lassan közelebb megy a sorfalhoz és mikor elég közel ér jelentősen hátrébb húzza a húgát az élvonalból.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
|
Post by skydragon449 on Jan 13, 2023 19:11:56 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png A hercegnő szavai valamiért megnyugtatnak, bár a lakoma alatt nem úgy tűnt, hogy értő kezekben leszünk, legalábbis ami azt a Richi nevezetű alakot illeti, de nem jött velünk, talán majd később. Ráérek még ezen rágódni, a többiek legalább nem járatták le magukat - és remélem, nem is tervezik. Nem tartom elfogadhatónak én sem az ajánlatot. Egyik fegyveremről sem mondok le szívesen, inkább a tenger fenekére süllyednék, a páncélzatomtól és a ruházatomtól meg végképp nem válok meg, azt leshetik. Én remélem, nem vörösödök el a dühtől, az túlzottan is látszana nálam, túl fehér az arcom hozzá, úgyhogy próbálom visszafogni magam. Ha mégis választani kell, akkor legfeljebb a pisztolyt adom le, a kardot megtartom, annak túl nagy az ereje ahhoz, hogy holmi kalózokhoz kerüljön. Ennek ellenére kellene lennie más megoldásnak - akár annak, hogy szemtől szemben küzdjünk meg velük, de nem sodornám veszélybe a többiek életét. - Mit akar ezzel? - súgom oda a társaimnak. - Egyáltalán mit ért tárgyak alatt? - próbálom tisztázni a dolgot a többiek előtt is, lehetőleg úgy, hogy ne keltsek feltűnést. Kezdem egyre jobban bánni, hogy nem vontam ki a kardomat és rontottam rájuk, de az esélyek nem kedveznek nekem. Mégis hadsereggel kellett volna jönnöm, még ha némelyik egyszerű, ostoba ember is, most talán kihúztak volna a bajból. Egy picit megrémít a gondolat, hogy nem csak a kardom vagy a pisztolyom, de a páncélzatomat, esetleg a ruháim nagy részét is be kell szolgáltatnom, márpedig a tárgyaláson kívül jelenleg nem úgy tűnik, hogy lenne bármi más eszköz a kezünkben. Végül felvetek valamit, ami talán a csapatot is megrémítheti vagy meglepheti, de az élvonalba állok, aztán a kapitányhoz szólok: - És ha kapnátok egy értékes foglyot? - kérdezem aztán. Nem tudom, ostoba vagyok-e vagy bátor, de felajánlkozom. - Megkaphattok a felszerelésemmel együtt, ha a többieket elengeditek. Van egy ősi ereklye, ami rengeteg pénzt megérhet. Elvezetlek hozzá benneteket, de cserébe a többieket és az értékeiket el kell engednetek - ez nyilvánvalóan blöff, de aztán felmutatom a kardomat, meglobbantva a lángját. - Ilyet nem találtok egyszerű utazóknál, sem a társaimnál - mondom, - viszont akad még ott, ahonnan ez jött - ha minden igaz, el tudom vezetni őket oda, ahonnan a fegyveremet szereztem. Lehet, hogy egyirányú út felé megyek így, de talán a többiek megússzák. Egy Ezüst Lovag az élete árán is megvédi azokat, akiket rá bíztak. Jelenleg ez tűnt a legjobb opciónak. Szinte türelmetlenül várom a választ, bár az is lehet, hogy nem jön be, de vagy ez, vagy tüzet nyitok, persze utóbbi esetben mi húzzuk a rövidebbet, azt már rég látom.
|
|