Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 19, 2020 21:42:43 GMT 1
Post by Raion on Oct 19, 2020 21:42:43 GMT 1
Aayla&Faye Pandora Kami Az Őr morcosan néz, amikor Faye egyedül megy vissza. De, amikor elkezdi a mondókáját a férfi arcára kaján vigyor ül ki és úgy hallgatja végig a kérlelést. Nem ez az első esett amikor így próbálkoznak. Így amikor már a végéhez ér a mondókájának a nő, megnyalja a szája szélét és már szólna is nagy vigyorral a száján. De Aayla búbája betalál és az Őr arca kisimul. Pár pillanat múlva megszólal az Őr. - Erre tessék, hölgyeim. Kövessenek. – és elindul a kapu felé. (A nagy kapun található egy kisebb kapu, amit ők használnak, ha ki kell jönni) Amint beléptek megláttok másik két őrt is, akik épp horpasztanak. A bájolt tagotok kicsit előrébb haladt, úgyhogy nyomba utána mentek. - Erre tessék höl…. – nem tudja befejezni, mert akkorát esik, hogy fejjel egyenest a kövezet utat fejeli meg. (Vérzik a feje és elájult) A hangra a két alvó őr nem ébred fel, de a közelben éppen dolgát végző társa felfigyel. - Ki van ott!? – mondja hangosan, közben meg a gatyáját rángatja vissza magára.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 20, 2020 9:38:00 GMT 1
Post by Raion on Oct 20, 2020 9:38:00 GMT 1
Royce&Aleena Mocsok Lyzy04 Utatok egy erdős részen halad át. Kellemesen hűvös van a fák árnyékában. Az ágak között átszűrődő napfény melenget, a lágy szellő pedig hűsít. Madarak éneke tarkítja be és teszi színesebbé az erdő zaját, valamint kényezteti az arra járókat. Némely madár fütty már túlontúl szabályos. (Dél [Mint idő. Nem, mint égtáj]) Néhol a fák ágai között kilátva látszik, hogy a nap delel, és ezt nem csak ebből, hanem korgó gyomrotokból is tudhatjátok. Ahogy haladtok tovább hangokra lehettek figyelmesek. Nevetés és vidám beszédre. Amint közelebb értek egy kisebb karavánt találtok. Akik épp az ebédelnek. - Hahá – kiáltja az egyik amint meglát titeket. – Vándor társak! Jöjjenek egyenek velünk. Biztos régóta úton vannak. – mondja serényen egy vékony testalkatú - Úgy biza jöjjenek. Társaságban jobban csúszik az étel. – mondja egy picit nagyobb darab társa. (Összesen 5-en vannak) Ha helyet foglaltok köztük, akkor megkínálnak szalonnával és kenyérrel, valamint egy finom borral. Ha tovább mentek, akkor tovább csodálhatjátok kettesben az erdő hangjait.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 20, 2020 17:01:47 GMT 1
Post by TherealKREY on Oct 20, 2020 17:01:47 GMT 1
Vissza nem megyek mert teendőim vannak. Viszont az a fogadó jó ötlet. Ihatok megint valamit. Hiszen még mindig jó a kedvem. Ingyen utaztam, eddig minden sínen megy. Összeszedem a cuccaimat s a kocsis után megyek a fogadóba. Amint beérek kerülöm a szemkontaktust pár másodpercig. Utána felmérek mindenkit és mindent a fogadóban. Odamegyek a pulthoz és kérek két töményet. - Üdvözletem uram. Két töményet szeretnék... és érdeklődnék egy szobáért is. tartok egy kis szünetet - Óhh és lenne itt még valami, nem zavarná ha zenélnék itt egy kicsit.
Ha a kocsis a közelemben van intek neki, s kérek neki is egy töményet.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 20, 2020 17:21:44 GMT 1
Post by Raion on Oct 20, 2020 17:21:44 GMT 1
Gwadlec Lon Lahm TherealKREY Mikor belépsz a fogadóba a bent lévők csak rád pillantanak és folytatják tovább, amit eddig is csináltak. (Egyszerű munkásemberek, és elvétve pár asszony, akik a nap végi kikapcsolódást végzik) - Adjon Isten fiacskám. Tessék. – kitölt egy Cseresznyés vodkát és egy Temeriai Spiritusz-t – A szoba pedig 30 korona/éj. A két tömény pedig 30 korona szintén. – fölcsapja a bal vállára a fehér rongyot, két kezét a pultra teszi és bólint egyet. A kocsis látta, hogy intesz a fogadós pedig már tölti is a Nilfgaardi Citrinovka-t. - Köszönöm édes fiam. – mondja a kocsis, majd koccint veled. (Ha nem vagy bunkó…) Majd lehúzza. - Énekelni? Hogyne. Parancsolj. – mondja a fogadós -Oszt aztán remélem nem valami kornyikáló, mert itten azokat nem szeressük. – mondja komoly arccal. Aztán mutatja, hogy tiéd a terep.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 20, 2020 21:47:06 GMT 1
Post by Mocsok on Oct 20, 2020 21:47:06 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/3a/1d/a5/3a1da5ff3d62e872d6f62952954bb980~jpg - Majd kiderül... Felelte a nő kérdésére szárazon. Legbelül persze tudta jól mi vár rá. A tábornok szavaiból ki tudta következtetni. Rossz előérzete volt. Nagyon rossz, viszont amíg a nilfgaardiak fizetnek vagy néhány újabb évtizedre nyugton hagyják őt, addig szó nélkül elvállalta a feladatot. Felsóhajtott. Tekintete a fák lombjaira tévedt, s azt figyelte miként játszik a hűs szél azok leveleivel. Így hallgatta végig társa mondandóját. Nem tudta hova tenni. Nem látta értelmét, így csupán értetlenül hallgatta mindazt amit társa megosztott vele. Szülők... Már rég elfeledte az arcuk... az illatuk... az érintésük... Csak a sötét, a hideg és a szenvedés. Mindaz amit a vajákok adtak neki. Talán ezért irtották ki az érzelmeit. Enélkül beleőrült volna. A nő bocsánatkérését hallva nem mondott semmit. Érezte, hogy valamit kellene, de egyszerűen nem tudta mit kéne mondania. Így inkább hallgatott. Ahogy mindig.
A nap már magasan járt. Royce már a távolból kiszagolta a szalonna és a friss kenyér illatát, amitől a hasa hangosat kordult. Csupán egy fáradt sóhajjal nyugtázta a dolgot. Remélte elkerülheti a konfrontációt az illat forrását birtokló utazókkal, de sajnos nem így történt. A felkérést hallva Royce még inkább arcába húzta csuklyáját és szíve szerint tovább haladt volna ám a hasa ismét megkordult. Felsóhajtott. Megállította éj-fekete paripáját, majd a köpeny alól társára pillantott, jelezve, hogy rábízza a döntést...
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 21, 2020 12:08:56 GMT 1
Post by Raion on Oct 21, 2020 12:08:56 GMT 1
Merelia (Mer) Bratti A lány nem válaszol egy kérdésedre sem. Csak figyel téged és a másik két driádot. Tekintete csak úgy száguldozik köztetek. Csak figyel, zihál és dühös, ijedt tekintettel figyel. A kést is figyeli, de nem nyúl érte. A társaid eleinte rosszallóan néztek rád, de később hagyják, hagyd csináld a dolgot. És csendben várnak ők is. Látszik a lányon, hogy gondolkodik valamin. Majd lassan a késért nyúl és felveszi, majd feléd tartja. Aztán közelebb húzza magához és feléd dobja. Pont elég időt nyer azzal, hogy kitérsz a kés elől és menekülőre fogja. Pont úgy szalad, hogy miattad a másik driádnak ne legyen tiszta célpont, így nem lő. A kislány gyorsan el is tűnik a fák között, de az általa csapot zaj tisztán mutatja, merre megy. A nap már lemenőben van, és hazai terepen vagy. Nem sok esélye van a lánynak a menekülésre. Egy tisztább részen éred utol. A földön fekszik és a bokályát fájlalja. Amint közelebb mész hozzá feléd köp. - Tűnj innen! Hagyj békén! – kiabálja kétségbe esetten és közben kúszik hátra. (5 percel alkonyat előtt) Lethana Aria Alkonyat előtt egy órával eléggé fel élénkül a forgalom a környező utakon. Katonák vágtáznak minden felé és furcsa nagy szekereket állítanak az út szélére. Ennek hatására az erdőben is megélénkül az élet. Azok a katonák, akik a faluban voltak, az út szélén egy kisebb sátornál vannak. Pár tisztnek kinéző (Köztük az is, aki a településen volt) épp beszélgetnek valamin, míg a többiek várnak. A várakozók közül az egyik szúrós tekintettel végig követ, ahogy elhaladsz, és valamit oda súg az egyik társának. Nem annyira messze egy rejtettebb helyen megállsz. A napból már alig van valami a horizont felett. Ekkor az út mellé állított szekereknél megindul a nyüzsgés, és lehull a lepel róluk. Katapultok. Harci helyzetbe állítják és amint a nap a horizont alá bukik, meggyújtják a lövedékeket és ki lövik az erdőre, majd újra és újra. Ha be akarsz jutni az erdőbe most kell cselekedni, még nem késő.
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
Hogy a füttyös fülemüle fürgén füttyögne a fütyidre
Utoljára online: Feb 25, 2023 8:19:14 GMT 1
Mar 30, 2017 19:09:35 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 21, 2020 13:59:03 GMT 1
Post by RIPalmyra on Oct 21, 2020 13:59:03 GMT 1
Az idegen feláll és távozik az épületből, majd utána megy az idősebbik pincérnő. Kicsit megkönnyebbülök, így békésebb lesz az éjszaka. A pult felé pillantok és látom hogy telik a korsó a csapnál, majd a szép hölgyemény elindul felém. Kicsit összezavarodottnak tűnik, mintha picit kapkodna is, izgul a szentem. Körültekintek, és teljesen kiürült a taverna. A háttérben látom hogy a csapos bemegy a pult mögötti ajtón. Mikor már majdnem odaért a pincérlány az asztalhoz megbotlik, kicsit megbillen de megtámaszkodik a vállamon, nem esik el. A súlyát alig érzem, nem hiszem hogy több 50 kilónál. A sör ki se löttyen, amin csodálkozok is. A lány feje paprikavörösre vált, és megpróbálja elrántani a kezét és elsietni. Elkapom a kézfejét és a tenyereim közé zárom az övét finoman, nem akarok tolakodó lenni. A mozdulat közben lassan felálltam, hogy közelebb kerüljek hozzá és lágy hangon szólok hozzá. Látom picit izgulsz, meghívhatlak valamire? - kérdezem tőle barátságosan mosolyogva. Még a nevedet se tudom angyalom, elárulod nekem vagy hívhatlak angyalomnak tovább? A kérdéseim hatására az eddig is vörös feje még vörösebb lesz. Az egyoldalú beszélgetés alatt visszatért az idegen a pincérnővel, de egyből el is tűntek a lépcsőfordulóban.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 21, 2020 17:43:38 GMT 1
Post by Lyzy04 on Oct 21, 2020 17:43:38 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/762391091043368990/Aleena_of_Kovir2~jpg Royce néma csendben hallgatta végig a varázslónőt, majd nem válaszolt semmit. Ha nem ismerném 15 éve, most megsértődnék, mert azt hinném, nem is figyelt rám. De tudom, hogy csupán nincs mit mondania. Már rég rájött, hogy társa csak akkor beszél, ha nagyon muszáj, ’s inkább rá is hagyta. Egyszerűen nincs értelme erőltetni az ilyet, csak kellemetlenségeket okozna. Nem stresszelem fölöslegesen… Telt az idő, a két lovas pedig egy ebédelő társasághoz érkezett. Aleena hasa már kilóméterek óta korgott az éhségtől, így a nyál összefutott a szájában, ahogy megérezte az illatokat. Majd’ kiugrott a bőréből, mikor megkérték őket, hogy csatlakozzanak. A Vaják is éhes lehetett már, mert ahelyett, hogy faképnél hagyta volna őket azon nyomban, megállt és a nőre nézett.
-Szép napot! Köszönjük a meghívást, ezer örömmel csatlakozunk! Már fél napja nem ettünk. –válaszolta hamar.
Lemászott lova hátáról, majd leült.
-A nevem Aleena, és maguk? Illetve mivel hálálhatnám meg vendégszeretetüket?
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 22, 2020 8:54:16 GMT 1
Post by Raion on Oct 22, 2020 8:54:16 GMT 1
Malidheim Kilian RIPalmyra A fiatal nő ajkai mozognak, de hang nem jön ki rajta. Félve hátra pillant, és amint meglátja, hogy a fogadós nincs, vissza néz rád kicsit töpreng, majd megfogja a kezed és elkezd húzni fel a lépcsőn. Nagy iramban bementek az egyik szobába. (Erdan melleti be) Rá lök az ágyra és rád veti magát. - Tégy magadévá – súgja a füledbe – És a nevem Iri. – feleli mosolyogva. (Innentől kezdve rád bízom a dolgokat) Erdan Gresh550
Miután lepihentél nem várnál semmit, csak egy nyugodt éjszakát. Az ajtón túl azonban lépteket hallasz, amik gyorsan el is tűnnek, majd egy ajtó csukódást. Kicsivel később pedig hallod a szomszéd szobából az egyértelmű hangokat.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 22, 2020 10:45:01 GMT 1
Post by Aria on Oct 22, 2020 10:45:01 GMT 1
A katapultokat meglátva Lethana egyre idegesebb. Persze, logikus döntés, és egyszerűbb is csak távolról leégetni az erdőt, mint személyesen belekeveredni ebbe az egészbe... de ahogy sejtette, a katapult nem tesz majd különbséget. Ha Meri még ott van, ha bármilyen ember vagy elf még az erdőben van a driádokon kívül, akkor nem lesz esélye kijutni. Nem szeretett kockáztatni, nem véletlen, hogy nem ment azonnal a húga után az első gyanúra. Csak ő is elveszett volna, vele együtt. De most nem volt más esélye. Ha sikerül, még megmentheti, ha nem... nos, akkor jobb így meghalni, mint egész hátralévő életében őrlődni, hogy talán tehetett volna valamit, de túl gyáva volt, és túl sokat gondolkodott hozzá. Úgyhogy vesz egy nagy levegőt, megszorítja az íját, és elég távolra kerülve a katonáktól, hogy lehetőleg ne lássák, belép az erdőbe, és megpróbálja minden tudását bevetni, hogy megtalálja a húgát... és jó eséllyel, akár akarja, akár nem, a driádokat is.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 22, 2020 13:04:08 GMT 1
Post by Raven on Oct 22, 2020 13:04:08 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/88/ac/ef/88acef9b4c2f285229a401707fc6c699~jpg Az első egy napban nem álltam meg. De most már talán ideje lenne. Nem haladtam az utakon az erdőkben kevesebb veszély fenyegetett. De nemrég mégis rátértem az útra. Egy hang azt súgja tovább kéne mennem, és én magam sem vagyok benne biztos, hogy most szeretnék embereket tudni magam körül, de végül mégis automatikusan követem a táblákat a fogadóig. A bejáratnál megállok, nem tudom jó ötlet-e bemenni vagy, hogy egyáltalán akarom-e. De végül kinyitom az ajtót, éppen csak résnyire, úgy surranok be, mint egy árnyék, az első, amit bent észrevehetnek a menta a citrom fű a fagyöngy és a gyanta enyhe illata, ami körül leng, de talán azt sem az étel és a sör szagától. Még mindig a szürke kabátot viselem de az erdőben galagonya koszorút tettem a hajamba. Leülök egy árnyékosabb asztalhoz és csak figyelek egy ideig. Ha a fogadóban dolgoznak, pincérek nagyon szemfülesnek kell lenniük hogy kiszúrjanak, így ha nem teszik egy jó fél óra ücsörgés után oda megyek végül a fogadóshoz.
-Szép estét jó ember. Egy tányér levest kérek és egy pohár bort hozzá. Nem számít, hogy milyet.- Körbe nézek az embereken. Látom, ahogy mellettem a férfi előveszi a lantot. Egy bárdot szerettem volna most a legkevésbé látni. Talán mégis jobb lett volna az erdőben. Ráadásul Nilfgaardi, vajon hallott már a pletykákról. Néha úgy érzem mintha a bárdok valamilyen különleges erővel szereznék a híreket a világ másik pontjáról is, és gyorsabban adják tovább mint a falusi vénasszonyok egymás közt.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 22, 2020 16:35:27 GMT 1
Post by TherealKREY on Oct 22, 2020 16:35:27 GMT 1
- Köszönöm szépen. mondom a pultosnak- Szívesen. válaszolok a kocsisnakMegiszom a két töményem s aztán leveszem a kalapom, majd kezembe veszem a lantom. Elindulok oda ahova a kocsmáros mutatott. Ha van ott egy szék akkor leülök. Ha nincs akkor állva éneklem. Mielőtt belekezdenék megköszörülöm a torkom, meghúzom lantom húrjait. Ezek után körbenézek és elkezdem a dalom: Ó, a kedvem megjött már! Az útszéli kocsma vár! De ha beülök egyszer a pult mögé, Lemegy néhány pohár!
Csak a bort iszom boldogan, Vagy a szalonsört, hogyha van, De megiszom én a rövideket is, Főleg ha vodka van!
Ó, nem kell itt semmi más, Hogyha itt van a ráadás, Aztán jöhet a folytatás, A jó kis ivás - ivás!
A pénzem nem elég, Piára kéne még, Mert, ha nem rúgsz be eléggé, Gyorsan elér a vég!
Sose legyen üres a pohár, És egy részeges öröm vár, Mindegy, hogy mit iszol, csak igyál már! A lényeg, hogy berúgjál!
Sose legyen üres a pohár, És egy részeges öröm vár, Mindegy, hogy mit iszol, csak igyál már! A lényeg, hogy berúgjál!A dal után nem hajolok meg, de ha tapsolnak azt megvárom. Ha egy széken ültem eddig akkor felpattanok és elkezdek egy másik dalt.-Gyerünk mindenki táncoljon!a kiáltásom után elkezdem pengetni a lantom s énekelekHúzza a zsivány a nótádat, barna legény, Hosszú út vezet a falu végi Szamos felé. Hidd el, itt mulat most mindenféle gazdag szegény, Együtt a közös nyelv a pohár aljáig is elér.
Falu végén egy kurta kocsma,
A rossz nyelvek azt mondják, itt mulat a falu mocska. Egy kis ócska, koszos talponálló, De eltemetni a bánatot, hidd el, pont kiváló.
Ha éjszaka közeleg, lecsendesül a világ.
Pihen a Nap, táncol a Hold, A világ csendes, zaj jön a szomszédból.
Húzza a zsivány a nótádat, barna legény, Hosszú út vezet a falu végi Szamos felé. Hidd el, itt mulat most mindenféle gazdag szegény, Együtt a közös nyelv a pohár aljáig is elér.
Miután ezt a dalt is befejeztem táncolok még egy picit az emberekkel. Miután táncoltam visszamegyek a pulthoz pihentetni a hangom. A hölgy mellé ülök. Ha ők is táncoltak. Ha nem sikerült táncra bírnom őket akkor visszamegyek a pulthoz szomorúan s felveszem a kalapom. Még mindig a hölgy mellé ülök.
- Szép estét hölgyem. Remélem nem zavarok. Esetleg kér valamit? kérdezem tőle udvariasan
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 22, 2020 20:52:10 GMT 1
Post by Mocsok on Oct 22, 2020 20:52:10 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/3a/1d/a5/3a1da5ff3d62e872d6f62952954bb980~jpg Felsóhajtott, majd lehuppant a lováról. Maga mellett vezetve az állatot, átvette a társától saját lova gyeplőjét, majd a két lovat egy fához vezette, míg Aleena helyet foglalt a vándorok közt. Persze míg a vaják a lovakkal foglalkozott, szeme sarkából végig figyelte az utazókat. Végül kikötötte hátasaikat és ő is helyet foglalt a tűz mellett. Csuklyáját továbbra sem vetette hátra. - Köszönöm. Mondta halkan, majd átvette az ételt. Kizárólag az ételt. A bort nem fogadta el. Finoman a levegőbe szimatolt mielőtt még hozzálátott volna az ételhez. Sosem lehet elég biztos az ember.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 24, 2020 9:58:12 GMT 1
Post by Raven on Oct 24, 2020 9:58:12 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/88/ac/ef/88acef9b4c2f285229a401707fc6c699~jpg Tényleg hiba volt bejönni a fogadóba, az erdőben kellet volna megpihennem. Azt hiszem már késő ezen bánkódni. Csendben fordulok, a leves felé amint megkapom. Ha meleg jól esik, hogy az. Igyekszem figyelmen kívül hagyni a bárd vidám énekeit. Máskor talán még énekelnék is vele, vagy táncolnék a többiekkel. Most csak azt szeretném, hogy maradjon csöndben, nem hiányzik a zene ami az elmúlt tíz évre emlékeztet. Bele kortyolok a borba, bár erősebb lenne. Akaratlanul is körbe nézek, találnék itt bőven erősebbet. Megrázom a fejem, mintha csak a bor íze nem tetszene. Nem, nem tehetek semmit, ami bárkit a nyomomra vezethet. Akárhogy igyekszem is kizárni a muzsikát, újra is újra elérnek a ritmusok. Meglepő módon szinte mindenki csatlakozik a tánchoz, amit a bárd kezdeményez. És egy idő után kénytelen vagyok elismerni, hogy sajnos valóban nem olyan rossz hogy a közeljövőben leállítsák. Csak felsóhajtok és folytatom a levest, amíg vége lesz. A férfi végül mellettem foglal helyet, valahogy erre számíthattam volna mikor előbújtam a sarokból. Talán ezt is akartam.
-Szép estét mester!- Mosolyodom el szomorúan, és úgy hogy a fogaim alig látszódjanak. Már megszoktam ezt a gesztust, így nem keltek gyanút vagy pánikot magam körül.- Éppen most fejezte be a zavarásom. De elfogadok cserébe egy italt.- Miért ne lehetne hasznom a jelenlétéből.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 24, 2020 11:10:26 GMT 1
Post by Raion on Oct 24, 2020 11:10:26 GMT 1
Royce&Aleena Mocsok Lyzy04 - Üdvözlöm Kisasszony. Én Desod vagyok. Az a vidám hangú ott szembe velem, Vinnirt. - - Üdvözlöm. – mondja vidáman - Aki mohón tömi a száját az Cozlo. – Teli szájjal nagyban bólogat. - Ő itt tőlem jobbra Carend, a testvérem. – - Üdvözlöm. – - Önnel szemben pedig a fiam, Conirt. – - Üdvözlöm. – mondja félénken. - És egy jó tanács. Olyat, hogy „Mivel hálálhatnám meg” ne mondjon, ha férfitársaság vendége. Mert tudja mit kérnének? – pici szünetet tart – De nem ezért vagyunk itt. Úgyhogy jó étvágyat. – mondja kedvesen és folytatja tovább az evést. Miután Vinnirt oda adta Aleenának az adagját, a csatlakozó Royce-nak is kiosztja. - A szalonna, kenyér mehet, de a bor nem? – teszi fel a kérdést értetlenül. – Legalább több marad nekem. – nevet, majd vissza ül a helyére. Tölt magának és meghúzza. – De jó bor ez. – - És Vaják uram! Mi járatban erre felé? – teszi fel a kérdést Desod. - Vaják? – kapja fel a szóra a fejét. – Ön egy Vaják? – teszi fel a kérdést vidáman. - Fiam! Moderáld magad. – szól oda neki Desod. - Bocsánat Apám! – összehúzza magát. - Bocsásson meg Uram. Csak rajong a Vajékokért. – bekap egy falatot – Szegény flótás volt az másik is. – mondja szomorúan. – Önnek jobb sorsot kívánok. - Eközben Cozlo az egyik madárhangra kapja fel a fejét, majd folytatja az evést.
|
|