RIPalmyra
Lelkes fórumozó
Hogy a füttyös fülemüle fürgén füttyögne a fütyidre
Utoljára online: Feb 25, 2023 8:19:14 GMT 1
Mar 30, 2017 19:09:35 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 31, 2020 21:13:14 GMT 1
Post by RIPalmyra on Oct 31, 2020 21:13:14 GMT 1
Kéjes nyögések közepette éktelen ordibálást hallok és dobogást a lépcső felől. - Jaj ne. – mondja ijedten Iri – Ez az apám gyorsan el kell tűnnöd vagy megöl. – mondja ijedt óvó hangon. Én azonnal kipattanok az ágyból és elindulok az ablak felé. Félúton eszembe jut a felszerelésem, és főleg a doboz, amit semmiképp se hagyhatok el. Megfordulok és nyúlok a zsákomért mikor a mellettünk lévő szoba ajtaját berúgják. Most vagy soha, gondolom, és az első mozdulatommal kihullik a felszerelésem egy része. Iri arcára kiül a teljes kétségbeesés, és álláig húzza a takarót. Egy pillanatig habozok az induláson, ami épp elég volt hogy már a mi ajtónkat rúgják be. Ott állok ádámkosztümben a szoba közepén a kihullott felszerelésem fölött mikor nyílik az ajtó és hallom az ideges ordibálást. - Gyere ide te senkiházi. – mondja dühösen. Azonnal meglátom hogy hentesbárddal a kezében áll az ajtó elött a csapos. Belenyúlok a zsákomba és rámarkolok az egyik tőrömre, de nem szándékozom bántani az öreget.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 1, 2020 22:51:43 GMT 1
Post by Raven on Nov 1, 2020 22:51:43 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/88/ac/ef/88acef9b4c2f285229a401707fc6c699~jpg Szinte megsajnálom szegényt. De biztos vagyok benne, hogy gyorsan talál majd magának egy másik leányt. A kocsmáros ajánlatára lemondóan sóhajtok aztán szomorkásan elmosolyodok.
-Köszönöm! Ez még biztosan nem fog ártani és ezzel lehúzom a két poharat habár már az első után is grimaszba rándul az arcom. A második körnél a szám elé kapom a kezem, természetesen közel sem érzem ilyen szörnyűnek, de az ital illatából ítélve nem hinném, hogy egy ember erre máshogy reagálna. Még egyet elfogadok, de aztán megállítom a kocsmárost.
-Azt hiszem mára elég ennyi a kerítés szaggatóból, mert a végén nem csak a bánatom sikerül elveszíteni.
Befejezem a levest, a bor is elfogy. Ha abból kapok, még egyet készséggel elfogyasztom, a bárd éneke egyre kevésbé válik el a többi részegétől. Ha ez így meg tovább, a szobájáig sem jut fel a szerencsétlen, de a többi férfi sem jut haza ma este. A bárd végre befejezi a műsort és én ép a fogadóshoz fordulnék, hogy szobát kérjek, ha már itt vagyok. De nincs, szerencsém egy újabb udvarló telepedik mellém.
-Jó estét uram.- Érdeklődve hallgatom, végig a beszélgetést közben hol mosolygok, hol értetlen arcot vágok, mikor végül rákérdeznek, hogy „Buxa” volnék-e. Nem bírom megállni, hogy el ne, mosolyodjak, az is küzdelemmel megy, csak hogy ne nevesek rá.
-Nem kell aggódnunk a „Buxák” nem kedvelik a vidámságot, sem pedig foghagymát, vagy az ezüstöt. Nincs hát mitől tartanunk. Csak kérnünk kel pár gerezd fokhagymát és fa karókat a fogadóstól.
Amikor hanyatt esik, felpattanok a padról, de mire megnézném rendben van-e már fel is kászálódik a földről, és el is megy a barátjával tovább táncolni és énekelni. Úgy érzem elég volt ennyi mára a szórakozásból. Mennék a fogadóshoz, hogy kérjek egy szobát, de akkor visszatér a bárd, habár nem néz ki valami jól. Felsóhajtok és oda lépek hozzá, lehetőleg mielőtt valaki más tehetné meg. Ha szüksége van támogatásra bele karolok vagy megtámasztom ha meg tud állni a saját lábán csak figyelem hogy ez így maradjon.
-Jól érzi magát mester, talán ideje lenne pihennie egy kicsit. A kocsma népe már úgysem hallja a zenét.
Ha valaki előbb lép oda hozzá azt elhajtom, és ha megengedi nekem, akkor elvezetem a szobájába.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 1, 2020 23:10:35 GMT 1
Post by Mocsok on Nov 1, 2020 23:10:35 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/3a/1d/a5/3a1da5ff3d62e872d6f62952954bb980~jpg Royce is felfigyelt a madárhangra, amitől megállt a falat a szájában. Az első gondolata egy esetlegesen várható scoia'tael támadás volt, amit bár rövid időn belül elhessegetett, nem vetett el teljesen. Folytatta ebédjét miközben tekintete fel alá jár a csuklya alatt, végigpásztázva a környező erdőt. Csupán fél füllel hallgatva Aleena monológját, nagyjából a felénél megeresztett egy fáradt sóhajt, unott tekintetét hol a lányra, hol az erdőre vetve. Mikor azonban a lány mondandója tónust váltott, Royce lesütötte szemét. Sosem tudta helyén kezelni a lány érzelmeit. Valószínűleg azért mert ő maga már rég elfelejtette milyen is érezni valójában. Halkan felmordult. A parázsló tüzet figyelte. Mikor azonban megérezte magán társa tekintetét felpillantott. Őt figyelték. Rühellte mikor őt figyelik. - Cintra. Felelte gyorsan és szárazon, majd ismét lesütötte szemét.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 1, 2020 23:41:07 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 1, 2020 23:41:07 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/762391091043368990/Aleena_of_Kovir2~jpg Aleena jókedve egy pillanat alatt szinte teljesen elszállt. Maga elé bámult a földre, miközben mélyen gondolataiba fúrta magát.
-Szerencsés lenne? –kérdezett vissza bizonytalanul- Talán… Talán nem… Végülis, csak egy túlontúl ragaszkodó kolonc vagyok, akit nem tudott lerázni. –Vigyorgott, miközben ezt mondta. Viccnek szánta, de közben komolyan is gondolta. Csak a terhére vagyok… Csak fölöslegesen stresszelem. Tudom, hogy tudja, mit érzek iránta… És azt is tudom, hogy nem tud vele mit kezdeni. Túl sok vagyok…
-De elég legyen belőlünk. Nem egy tragikomédiában vagyunk, hanem a tábortűz körül falatozunk. Meséljenek, merről jönnek, merre tartanak?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 2, 2020 10:10:05 GMT 1
Post by Bratti on Nov 2, 2020 10:10:05 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/71/bc/aa/71bcaafd3437cbd0739b8e37799ca47f~jpg Mikor távolodik, én követem, azonban mikor üvölteni kezd, megállok. Kezdek türelmetlenné válni, most már csak idegesít ez a kis fruska. Összefonom a karom a mellkasomon, és az eddigi mosolygós arcom most komor maszkká válik. Nem sokáig fogom tűrni ezt a szerencsétlenkedést… Vagy összeszedi magát vagy komolyan mondom, olyat teszek, amit megbánok. Arcomon azonban semmi nem látszik, csak végig hallgatom a süket dumáját. Tudnék rá válaszolni, de úgysem tetszene neki. Bármit mondok, úgyis azt válaszolja, hogy basszam meg és dögöljek meg. Úgyhogy én többet nem teszek ezért. Milyen kis gyenge, hogy feladta! Nézek rá kissé gúnyosan. - Nem vagy valami kitartó, mi? – sóhajtok fel, ám mielőtt folytathatnám, a többiek kiáltását hallom. Felkapom a fejem. Figyelek. Csöndre intem a lányt. Majd kivilágosodik, még az én szám is tátva marad egy pillanatig. Egészen addig, amíg az első golyó be nem csapódik és lángra nem lobban az erdő. Az otthonom. Egy pillanatig szomorú leszek, hiszen az egyetlen otthont, amit ismertem, most pusztítják el. Aztán pokolian mérges leszek. Megölöm, aki ezt tette! Üvöltök magamban, az arcomon torz, őrült kifejezés. Észreveszem a lányt, aki felém igyekszik. Lehajolok mellé, ám ekkor egy hang szólal meg. Ki a tököm mer Meri-nek szólítani?! Ez tiltott név!!! Üvöltök magamban, holott a szívem mintha kicsit megdobbanna, bár fogalmam sincs, miért. Megfordulok. Valaki felénk igyekszik. Ez nem is driád, hogy kerül ide?! Fülemben a társaim sikolyai hallatszódnak. Tudom, érzem, hogy sokan meg fognak halni, főleg azok, akiknek mély kapcsolata volt egy bizonyos fával. Még mérgesebb leszek, mert nem értem, mivel érdemeltük ezt ki. A családom! A felénk siető alak felé fordulok, majd mikor lehajol hozzánk, villámgyorsan előkapom a késem, ráugrom, igyekszem leteríteni a földre, majd lefogni és a kést a torkához szorítani. - Ki felelős ezért, te ribanc? Ha nem mondasz el mindent most rögtön, én esküszöm, hogy kinyírlak! – fröcsögök és üvöltök az arcába állat módjára. – ESKÜSZÖM KINYÍROM AZ ÖSSZESET, AKINEK EHHEZ BÁRMI KÖZE IS VOLT! – üvöltöm őrült módjára, közben erősen tartom a lányt. A kislánnyal nem foglalkozom, úgysem tud sehova menni nélkülem. Meg aztán, felőlem meg is dögölhet ezek után...
|
|
Gresh550
Írónövendék
"A sense of humour is the only divine quality of man" - Arthur Schopenhauer
Utoljára online: Nov 11, 2024 19:52:46 GMT 1
Jun 9, 2020 18:53:23 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 2, 2020 11:08:35 GMT 1
Post by Gresh550 on Nov 2, 2020 11:08:35 GMT 1
Már éppen aludtam volna el, amikor is lépteket hallottam. Már épp a kezembe kaptam az éjjeli szekrényre kihelyezett tőrt, de aztán az illetők elmentek az ajtó előtt. A szomszéd szoba ajtaja nyikorogva nyílt ki. Valószínűleg bementek oda. Egy ideig aztán csend volt, aztán meghallottam egy furcsa hangot. Azonnal tudtam hogy mi történik. Csak elmosolyodtam, azt gondolva hogy pár percnél úgysem fog tovább tartani az egész. De mekkorát tévedtem. Nem volt elég hogy sokáig folytatták az aktust, de még jó hangosan is. Bár, ha halkabbak lettek volna azt is hallom. Egy ponton még hangos reccsenés is hallatszott. Ha nem folytatódtak volna a hangok, azt hittem volna hogy a nő gerince tört el ilyen nagy hanggal. Egy idő után gondoltam megpróbálok meditálni, ha most épp nem tudok aludni, de nem ment. Magamra öltöttem az gúnyámat, páncéllemezekkel együtt, azt gondolván hogy akkor alszom az istállóban. Ahogy magamhoz vettem egy tőrt a biztonság kedvéért, meghallottam az ordibálást lenntről. Valaki nagy hangzavarral elindult fel a lépcsőn, pár másodperc múlva pedig egy idősödő férfi rúgta be az ajtómat. Hentesbárddal a kezében végignézett rajtam, majd annyit motyogott, hogy rossz szoba és már ment is. Egy pillanatra csak néztem utána. Biztos valami köze lehet ahhoz a lányhoz aki ennyire jól érzi magát a másik szobában... Aztán eszembe jutott, hogy valószínűleg nem csak vacsorát akar felvágni azzal a bárddal, úgyhogy gyorsan megindultam a másik szobába. Ott is humoros látvány fogadott, ahogy a nő a takaró alatt rejtőzött, miközben a férfi elég hiányosan öltözve szorongatott egy tőrt, kissé ijedten nézve az öreget aki szitkozódva lóbálta felé a bárdot. - Jó uram, - léptem közelebb az öreghez - biztos hogy rendezhető ez békésen is. Magának se lenne jó, ha a vendégei tudnák hogy az éjszaka közepén bárddal szabadítja meg őket a férfiasságuktól, nemde?
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 2, 2020 12:47:43 GMT 1
Post by Aria on Nov 2, 2020 12:47:43 GMT 1
Lethana enyhén fejezte volna ki magát, ha azt mondja, megdöbbentette Merelia reakciója. Gyors volt, de a lány annyira hirtelen, és minden jel nélkül rántotta ki a kését, hogy esélye sem lett volna a saját, csizmájába rejtett késért nyúlni. Merelia szavai fájtak. Hiába tudta, hiába nem áltathatta magát, hogy a lány emlékszik rá, ha egyszer driád lett, de a húga arcát viselte, és biztos volt benne, hogy a húga az... csak nem tudja felidézni az együtt töltött éveiket, és mindazt, amin keresztül mentek. De ez nem jelenti, hogy hagyná meghalni, vagy hajlandó lenne ártani neki. Nem. Továbbra is csak az a lehetőség maradt, hogy elmondja neki az igazat, amint megmenekültek abból a lángoló pokolból, amivé az erdő kezdett válni, félelmetes sebességgel. - Tényleg úgy érzed, hogy ez a legjobb pillanat a magyarázatra? - kérdezte. - Ha ártani akarnék neked, nem jöttem volna ide, és nem akarnék segíteni a menekülésben. Pontosan nem tudom, kik felelősek ezért, de segíteni akarok. Kérlek, egy kicsit bízz meg bennem, és mindkettőtöket megpróbállak kijuttatni, ha pedig biztonságba jutunk, elmagyarázom, ki vagyok, és hogy kerültem ide, vagyis mindent, amit tudok. Aztán eldöntöd, mit akarsz, jó? De ha most beszélgetni kezdünk, tovább terjed a tűz, és senki nem jut ki innen. Ezt nem akarhatod. - mondta komolyan.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 2, 2020 13:14:39 GMT 1
Post by Bratti on Nov 2, 2020 13:14:39 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/71/bc/aa/71bcaafd3437cbd0739b8e37799ca47f~jpg Látom, hogy megdöbben, bár nem értem, miért. Elvégre egy kicseszett driád vagyok, aki bántani akar mindenkit, nem?! Nem tudok tisztán gondolkodni. Alig fogom meg a nő szavait. De valahol jogos. Miért vagyok ilyen lassú felfogású?!- Megbízni benned? Azt már nem... - mondom keserűen. Visszafogom magamat, majd leszállok róla, elrejtem a késem a csizmám szárába, majd elfordulok, mert érzem, hogy hamarosan a dühömet felváltja a sírás és nem akarok előttük sírni. A családom... Az otthonom... Remeg a hangom, mikor újból megszólalok. - Te fogod ezt az ördögfiókát és elviszed innen... Igazából leszarom, hova. Mentsd meg, ha akarod. Én megyek és kinyírom azokat, akik ezért felelősek... - mondom kemény hangon, majd átvetem a vállam fölött az íjam és az idegre teszem egy nyílvesszőt. Felőlem jöhetnek velem is, úgyis először kijutok innen, onnan meg körbejárok, amíg meg nem találom a mocskokat. Tippem van, merről jöhettek a golyók. Sietős tempóban elindulok. Kissé megnyugszom a mozgástól, de még mindig lángol a szívem. - Ha velem jöttök, nagyobb eséllyel kijuttok. Én érzem az erdőt, tudom, hol van kijárat ebből a pokolból... - mondom kemény hangon. Innentől kezdve nem érdekelnek, elindulok, ha jönnek, jönnek, ha nem, nem. Igyekszem a legbiztonságosabb úton kijutni innen, ha közben bárki szembe jön, aki ellenséges, habozás nélkül keresztbe lövöm. Közben a haldokló fáktól igyekszem a maradék energiáit kinyerni, hogy adjon egy kis segítséget a következő harcban. Lehet, a halálomba megyek, de végül is, már mindegy. Hiszen mindenem, ami eddig számított, nagyjából halott.
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
Hogy a füttyös fülemüle fürgén füttyögne a fütyidre
Utoljára online: Feb 25, 2023 8:19:14 GMT 1
Mar 30, 2017 19:09:35 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 2, 2020 22:51:51 GMT 1
Post by RIPalmyra on Nov 2, 2020 22:51:51 GMT 1
Elég kellemetlen érzés. Egy szál semmiben markolom a félig kiömlött zsákomat, velem szembe pedig egy dühös apa, hentesbárddal a kezében. Kezdtem úgy érezni ez rosszabb már nem lehet, mikor felbukkanik az ajtófélfa mögül az idegen akit lent figyeltem teljes harci díszben. Akivel a feketék beszéltek. Bepillant az ajtónyíláson és felvonja az egyik szemöldökét, és kérdően néz egy pillanatig, majd odafordul a dühtől remegő csaposhoz és a következőt mondja -Jó uram - egy lépéssel közelebb lép az öreghez. Ezt hallva reménykedően elmosolyodok és a kihullott felszerelésem nézem a padlón. -biztos hogy rendezhető ez békésen is. Magának se lenne jó, ha a vendégei tudnák hogy az éjszaka közepén bárddal szabadítja meg őket a férfiasságuktól, nemde? Ezzel a mondattal elbizonytalanította a dühös alakot, aki hirtelen nem is tudja mit is tegyen. Szinte hangtalanul, lassan elkezdem az felszerelésem visszatenni a zsákomba. Iri eközben falfehéren reszket a takaró alatt. Valamit tennem kell nehogy valami rossz történjen vele a közös kéjelgésünk miatt. Kíváncsian pillantok az idegenre, mi a következő lépése és gondolkodok hogy folytatnám azt.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 3, 2020 11:59:56 GMT 1
Post by Aria on Nov 3, 2020 11:59:56 GMT 1
- Ha tudod, merre jutunk ki leggyorsabban, veled megyek. Nekem a lényeg, hogy túléljünk - mondja Lethana, szándékosan többes számot használva... egyelőre nem akarja elmondani a lánynak, hogy lényegében érte jött be az erdőbe, az ráér akkor, ha kijutnak. - De kérlek, ha kijutunk... hallgass meg. Fontos, amit mondani akarok, de akkor szeretném elmagyarázni, ha már biztonságban vagyunk. Aztán te is eldöntöd, mit kezdesz vele. Ha a lány elindul, Lethana a kislányra néz maga mellett. - Szia! A közeli faluból vagy? - ha a kislány bólint, elmosolyodik, amennyire a helyzet engedi, hogy jó képet vágjon hozzá. - Most már minden rendben lesz. Azt hiszem, tudom, kik a szüleid. Visszaviszlek hozzájuk, ha kijutunk, rendben? - a kezét nyújtja, és ha a kislány elfogadja, rá is vigyáz, amíg kijutnak az erdőből.
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 3, 2020 14:35:47 GMT 1
Post by Raion on Nov 3, 2020 14:35:47 GMT 1
Royce&Aleena Mocsok Lyzy04 - Igaz is. – mondja Desod. – Mi Assengard-ból tartunk Kerack-ba, de mi is beugrunk Cintra-ba. Ha jól tudom nem rég kezdődött ott a vásár. Mire oda érünk lesz még pár napunk nézelődni. – - Ott sok jó dolgot lehet ott venni. Vajákoknak is hasznos. Meg éri elnézni a vásárba majd. – mondja Carend. - Bezony. – helyesli Desod. Hirtelen az eddig ismétlődő madár csicsergés abba marad. Erre Coslo felkapja a fejét és gyanúsan körbe néz. - Főnök! – szól oda Desod-nak. – Szerintem menjünk. – feleli idegesen. - Hm? – körbe néz. Ő is gyanúsan vizslatja a környezetet. - Ne szarjatok már be! Csak… - a mondatát nem tudta befejezni, mert egy nyílvessző ált hátulról a fejébe. Egyből meghalt, teste arccal előre esett a tűzbe. - VINNIRT! – ordítja Coslo. Nem tud egy lépésnél többet megtenni. Három nyílvessző áll a mellkasába, majd Ő is földre rogy. - Fede… - mondaná Desod, de ahogy látja, hogy két társát egy pillanaton belül megölték, belé fojtódik a szó. És meg is lett a böjtje ennek, elég volt egy pillanatnyi habozás és az Ő testét is nyílvesszők díszítették ki. Conirt ijedtében a szekér alá bújt. Carend pedig a fegyveréért nyúlna, de Őt is nyíllal tűzdelik tele. (OOC: 5 másodperc az egész) Minden olyan gyorsan történt előbb még vígan beszélgettek, pár pillanat múlva pedig a vendéglátóitok hullái vesznek körül. Ha mozdultok, akkor nyilakat lőnek elétek figyelmeztetésképp. Kitudja mi lesz, ha tovább mozgolódtok.
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 3, 2020 15:24:28 GMT 1
Post by Raion on Nov 3, 2020 15:24:28 GMT 1
Malidheim Kilian&Erdan RIPalmyra Gresh550 - Nekem te itt ne „Jó Uramoz” – mordul rád a fogadós – Ez a senkiházi most becstelenítette meg a lányom. – mondja zihálva – És az ilyeneknek bizony büntetés jár. – dühös tekintettel Kilian felé fordul és fel emeli a hentes bárdot. - Apa ne – kiáltja takaró alól Iri. - Kuss. – mordul rá. – Így is elég bajt okoztál. Asszony! - ordít a feleségének – vid ki még le rendezem ezt a félnótást. – A felesége bejön és kiviszi Iri-t a takaróba csavarva. Majd megindul Kilian felé. - Gyorsan vagy lassan szeretnéd te féreg? – kérdezi dühösen.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 3, 2020 17:59:34 GMT 1
Post by TherealKREY on Nov 3, 2020 17:59:34 GMT 1
Húúú mégis hol vagyok? Áááhhh szétmegy a fejem, meg a hasam is egy kissé fáj. Ez a fogadó lépcsője azt hiszem... - Sheyss! Sheyss! She...st..stro..... Stronthe! kiabálok a lépcsőn
Nagy nehezen leérek a pulthoz. - Sheyss... mondom az orrom alatt a padlót bámulva
Az a hölgy akivel már a buli elején találkoztam megszólít. Végre tudok vele beszélni... vagyis ha sikerül ilyen állapotban. - Essea ige... igenn. Lehet ho.. tény..leg jó len...ne felmenni.
Ha elindulunk fel akkor próbálok a saját lábaimon menni. Ha nem megy akkor először megpróbálok valami masszív tárgyba kapaszkodni. Ha nincs semmi a közelemben. Akkor szégyenemre a hölgyre támaszkodom. - Me hen... aveen'eans... aep... to...tooraen.... Me pe..peuvt a..a..aen alvear'daeg. motyogom ahogy megyünk a szoba felé
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 3, 2020 18:33:23 GMT 1
Post by Raven on Nov 3, 2020 18:33:23 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/88/ac/ef/88acef9b4c2f285229a401707fc6c699~jpg Hagyom, hogy a bárd rám nehezedjen, egy kicsit lehajolok, mintha érezném a súlyát. Alig érzem, de eleget éltem emberek között, hogy tudjam bőven nehezebb, mint én. Próbálom megtartani a saját lábán, még ha ingatag is. A lépcsőn is percekig tart fel cipelni, de ha kell még türelmesen meg is állok vele, hogy pihenhessen.
-Már csak egy kevés.- Mondom biztatóan, benyitok a szobába, amit a fogadóstól kapott talán így a legjobb, legalább nem kell fizetnem a szobáért. Az ágyra döntöm a férfit, mellé helyezek egy vödröt, és megnézem, menyire van rossz bőrben. Remélhetőleg semmi nagyobb baja nem lesz egy elég kiadós másnaposságnál. Amint elalszik, és elég biztos vagyok benne, hogy nem fog megfulladni a saját hányásában én is keresek magamnak egy helyet ahol aludni tudok, és magamra húzok egy takarót.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Nov 3, 2020 20:39:22 GMT 1
Post by Kami on Nov 3, 2020 20:39:22 GMT 1
#s://i~pinimg~com/originals/b3/d1/5a/b3d15a0c835c16a5f9c094e502e86b6b~jpg Aayla csak azután tud újra fellélegezni, hogy sikerül a saját kénye-kedve szerint irányítania az őrt. A lovaik felé biccent amolyan jelzésként Faye számára, hogy csináljon velük valamit. Mikor az állatokat elküldték, követik az őrt.
Nem számít rá, hogy az őr, akit elbájolt, elesik. Szinte már magáénak érzi a sérülés okozta fájdalmat a homlokán, amit valójában a férfi szenved el. Megszédül, ahogy a bűbája azonnal megszakad, emiatt néhány pillanatra elveszíti a fókuszt. Megkönnyebbül, hogy megszabadul az őr mocskos gondolataitól, elméjétől. Micsoda féreg. Ideje sincsen elgondolkozni azon, hogy mit csináljon a férfival - hiszen úgysem fog emlékezni semmire, de egyébként sem igazán érdekli -, mert a magán könnyítő másik őr megzavarja. Faye-re kapja tekintetét, a szemébe néz. Tűnjünk el innen, mielőtt visszaér, üzeni hangtalanul húgának.Faye is megkönnyebbül belül, hogy sikerült tervük. Aayla jelzésére a lovaknál terem, és gyorsan leveszi a kantárt mindkettőről, és a nyergekre akasztja. - Gyerünk, be az erdőbe, egy-kettő! - Karjával arrafele int, amiből Kiskutya egyből meg is érti mit kér gazdája, Fecske pedig jó ló lévén követi fajtársát. Remek... bólint Faye elégedetten, majd megperdül s követi nővérét és a megbűvölt őrt a kiskapun át. Amikor azonban elesik és eszmélet veszti, Faye akaratlanul is a homlokára csap és halkan felnyög. Pánikba esik, mikor meghallja a másik őr hangját. Aayla hangjára a fejében megforgatja a szemét. Ezt mondanod sem kell zsenikém... De merre?! Fejét körbe kapkodja valami sötétebb utca után kémlelve, ahol észrevétlenül eltűnhetnek szem elől. Amíg húga "beszél", Aayla gyorsan felméri a környezetüket. Velük szemben több kisebb utca is van. Aayla bízik benne, hogy az őrt lefoglalja sebesült társa, és nem ered rögtön a nyomukba. Az alvó társai miatt nem aggódik - mire azok magukhoz térnek, esélyük sem lesz elkapni őket, noha tudja, végszükség esetén valószínűleg elbírnának velük. Csak gyere. Átlépi az ájult őr testét, és megcélozza az első sötét utcát, ami hozzájuk legközelebb nyílik. Halk, fürge léptekkel indul meg, épp csak annyira pillant hátra, hogy lássa a magán könnyítő őrt.Faye fújtat egyet, de ellenkezés nélkül a lehető leghalkabban követi nővérét. Az őrre vet egy megvető-lesajnáló pillantást, és bár legszívesebben felrobbantaná itt helyben, inkább hagyja a csudába. Ha sikerül elmenekülniük, akkor keresnek valami fogadót, ahol megszállhatnak éjszakára.
|
|