Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Salem
Közzétéve: Sept 23, 2020 16:54:24 GMT 1
Post by Ben on Sept 23, 2020 16:54:24 GMT 1
#s://c~wallhere~com/photos/b5/8b/anime_girls_fan_art_2D-98324~jpg!d A kis kamasz csókja nem is rossz, legalább ebben az értelemben jól forog a nyelve. Miközben csókolom, leharapom a nadrágja gombját, majd lehúzom azt és az alsóneműjét is. Hagyom, hogy Caroline ügyes kis ajkai tegyék a dolgukat, ugyanakkor óvatos vagyok, hogy ne érjen túl gyorsan véget a játszadozásunk. Amennyire izgatott csórikám, annyira megnehezíti a törekvéseim. Nagyon keveset játszom vele mielőtt a hálószobába terelném, ahol pedig leveszem a felsőjét is. Nem is olyan finom, mint gondoltam, de megteszi. Az emberei fogaimmal játékosan a nyakába harapok. Neki játék, én a húsát ízlelgetem. Miután megismertem halandó testének minden porcikáját, megadom neki élete legjobb éjszakáját. Nincs pillow talk a játszadozás után, a lelkizős pasik nem fincsik. Olyanok, mint a hiszti tinilányok, csak kevésbé sósak. Elveszem a mobilját és a segélyhívóba beletárcsázom a saját telefonszámom, majd vissza adom neki. - Hívj fel, ha végeztél munkában csinifiú. - rúzsos ajkaimmal nyomok egy csókot a kajáért fizetendő pénzre és távozásra intem.- El kell vinnem a cicámat orvoshoz, hívj, ha rárész. Kacsintok, majd bezárom mögötte az ajtót, még mielőtt gombot kérhetne a nadrágjára. Letelepszem a kanapéra és újból a mobilomon kezdek pötyörészni. Az ismeretlen ismét válaszolt. Továbbra sem tudom igazán hova tenni őt. "?" "Nem szeretem a titokzatos paskókat." "Elég ha a ruhákat le kell vetkőztetnem róluk, a belső falaikra nincs időm." Vajon neki milyen íze lehet? Finom krumplival? Mit akarhat tőlem?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Salem
Közzétéve: Sept 29, 2020 15:33:06 GMT 1
Post by Raven on Sept 29, 2020 15:33:06 GMT 1
Boszorkányszombat
Visszaértél a kolidba, közben az eső is rákezdet halkan. Az ablakon egyre gyűltek a vízcseppek. A csomagok előtted hevernek az ágyon, nincs sok holmid, de még nem pakoltál össze mindent, még esetleg meg is gondolhatod magad. A szobatársaid még nem értek vissza, vagy a könyvtárban vagy az egyetemi kocsmában vannak. Ha tényleg el akarsz menekülni, össze kell csomagolnod és le kell lépned mielőtt, visszaérnek. De még mielőtt döntést hozhatnál, kopognak az ajtón. Halk magabiztos kopogás és nem dörömbölés, és nem kiabál be senki. Úgy tűnik, csak türelmesen várják, hogy vajon kinyitod-e az ajtót.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Oct 1, 2020 18:48:08 GMT 1
Post by Raven on Oct 1, 2020 18:48:08 GMT 1
Tükrök és más hamis barátok Az elkövetkező napokban semmi igazán izgalmas nem történik, bár az látható, hogy valami készül. Úgy tűnik csak az öreg barátod érkezése kellet, hogy végre szikrát gyújtson, a démoni események félelmetes gyorsassággal bukkannak fel. A napokban a szomszédod is elhalálozott. Elvágták a torkát a fürdőszobában. Hát, köztudott hogy a halálesetek nagy százaléka a fürdőszobában történik szóval nincs ebben semmi meglepő. De ma a te tökéletes frizurád sem akar úgy sikerülni, ahogy szeretnéd. Majd egyszer csak nélküled kezd el mozogni a tükörképed. Először csak pislant egyet amikor te nem teszed, majd lassan a tükörhöz hajol, és megcsókolja az üveget. Ezután felemeli a jobb karját és kopok hármat az üvegen. Majd jelzi, hogy hajolj közel.
-Kath’taxit.- Suttogja, ha megteszed.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Oct 2, 2020 19:40:26 GMT 1
Post by Raven on Oct 2, 2020 19:40:26 GMT 1
A nő a cigivel a kezében reagál rád elsőként, elhúzza, a médiumot az útból mikor megállsz. Mikor közelebb lépsz ő az első is, aki válaszol. -Mindjárt megmondom hová fogsz te járulni…- De a lány megragadja hátulról a vállát és leinti.
-Nincs para Page, a srác segítségért jött miért ne segítsünk. Wili rád már nincs, szükségünk menj haza és mond meg az öregnek, hogy kimaradunk még egy kicsit.- A srác nem ellenkezik, még csak el sem köszön, úgy húz, el mintha kergetné valami, és ha hagyod el is tűnik a sarkon mintha ott se lett volna. –Szóval miben kéne a segítségem? Általában nem dolgozom idegeneknek, de valahogy az az érzésem úgysem mondhatnék nemet erre a nagyvonalú ajánlatra, csak annyit kérek, a társam hagy tartson velünk közben.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Salem
Közzétéve: Oct 3, 2020 13:23:24 GMT 1
Post by Bratti on Oct 3, 2020 13:23:24 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/83/66/7c/83667ca48d3129f5ac758209933c0d43~jpg Sikeresen visszaértem, ami nem tudom, jót jelent-e vagy sem. Egyértelműen én vagyok a gyengébb ebben a helyzetben, biztos vagyok benne, hogy ha akart volna, akkor nem engedett volna el. Lehet, most is megfigyel. A francba! Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy egyfolytában figyel valaki. Gyorsan dobálom a cuccaimat, valójában nem is a ruháim vagy más foglalnak sok helyet, hanem a hangszereim. Azt se nagyon tudom, hogy fogom ezt szállítani, de mindegy, majd csak lesz valahogy. A legjobb, hogy egyedül vagyok. Már a nagy résszel végeztem, azt próbálom kiokoskodni, hogy mi lenne a legjobb, legkevesebb helyet foglaló megoldás. Ám ekkor kopognak. Megdermedek. A picsába… Mondom magamban és áldom az eszemet, hogy már átöltöztem és egy hátizsákba összekészítettem a legfontosabb dolgokat. Fogalmam sincs, ki az, de nem is érdekel. Felveszem a cipőm, a hátizsákom, elrakom a kulcsom. Egyelőre csak le akarok lépni, hogy megnézzem, ki az. Az oldalsó ablakhoz lépek, kinyitom, hogy kimásszak a tűzlépcsőre. A hangszereimre csak egy sóvár pillantást vetek. Úgyis visszajövök, most csak lelépek gyorsan, ha mégis erőszakosabb megoldást választanának. Az ablakot lehúzom, hogy ne legyen annyira feltűnő, hogy innen menekülök. Egyenesen lefelé haladok, gyors tempót diktálok. Közben lecsekkolom, hogy minden megvan-e. Francba… Nem hittem, hogy ez a nap így fog kinézni… Idegesen beletúrok a hajamba. Mihelyt leértem, azonnal rágyújtok, hogy a feszültséget kicsit levezessem, közben a bejárathoz megyek. Majd belépek, aztán felmegyek az én emeletemre és a folyosóról kukucskálva nézem, itt van-e még mindig az, aki be akart jönni.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Oct 24, 2020 12:26:18 GMT 1
Post by Raven on Oct 24, 2020 12:26:18 GMT 1
A szobád ellőt egy nagyjából a te kordbeli lány áll. Nagyon divatja múlt vagy éppen, hogy újra divatba jött fehér csipke ruhában, ami valahogy nagyon is megy finom szálú fehér hajához. Mellette egy másik lány áll a folyosóról is hallod a beszélgetésüket. Hosszú vörös hajú fekete földig érő ruhába, ami teljesen átlátszik. Alatta egy rövidebb szoknyát és egy elég extravagáns melltartót hord. A két lány valahogy egymás hoz is nagyon jól illik.
-Menjünk akkor kérjünk máshonnan.- Mondja a fekete ruhás lány.
-Kár… Találkozni akartam vele, róla beszélt Rony és Fringilla.
-Azt hallottam a drága professzor asszony ma akarja beszervezni. Biztos még nem ért vissza.- Azzal hátat fordított a szobád ajtajának és a fehér hajú lánynak és bekopog a szobáddal szemben lévő ajtón. Pár másodperccel később ki is nyílik. Egy álmos srác áll az ajtóban, pólóban és gatyában, a vörös lány angyalian mosolyogva kezdi.
-Szia. A lányokkal főztünk volna egy kis teát, de sajnos elfogyott a cukrunk, nem tudnál kölcsön adni egy keveset.- Közben finoman túl is játssza a kedvességet. De beválik. A srác egy egész üveget ad nekik amiben jól láthatóan nagy szemű fehér por van.
-Köszike.- Mondja és elindulnak feléd, visszafelé a folyosón.
-Ribanc.- Mondja félhangosan a fehér hajú lány.
-Lehet, de beválik. Egyszer majd kipróbálhatnád.- És ezzel rákacsint.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Salem
Közzétéve: Oct 24, 2020 19:59:58 GMT 1
Post by Bratti on Oct 24, 2020 19:59:58 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/83/66/7c/83667ca48d3129f5ac758209933c0d43~jpg Bevallom, nem ilyen vendégekre számítottam, kicsit el is szégyellem magam a paranoiás énem miatt. De hát nincs mit tenni, baszki, ez lett belém nevelve. Egészen addig kínosan érzem magam, amíg meg nem hallom Fringilla nevét. Tehát mégsem vagyok teljesen hülye! Most már mégis örülök, hogy kiszöktem, bár nem fognak rám törni, az igaz. Ellenben hallhattam ezt a beszélgetést. Tehát ők is a nő mellett állnak, akkor vigyáznom kell velük is. Többen vannak, mint hittem. Így tényleg nem maradhatok itt, de mit fogok mondani, miért nem? Mindegy, majd valami betegségre hivatkozom, ha ügyes vagyok, a képességemmel tudom annyira bántani magamat, hogy tényleg szarul nézzek ki. Kicsit elgondolkodom és csak azt veszem észre, hogy elindultak felém. A picsába! Gondolom, majd minél halkabban igyekszem leosonni a lépcsőn, a kijáraton ki és vissza a tűzlétrán a szobába. Itt nagyot sóhajtok, majd ledobom a táskám és sietősen, de alaposan összerakom a maradék cuccom. Filózok, hogy akkor most a tűzlétrán keresztül menjek-e vagy sem, de végül úgy döntök, most már úgyis mindegy, szóval ismét kimászom az ablakon. Most sokkal nehezebben megy, mert a sok hangszer nem könnyíti meg a helyzetem. De nem tudtam volna itt hagyni őket. Még jó, hogy Salem nem egy világváros, így nem kell sokat gyalogolnom. A vasút felé veszem az irányt. Majd ott kitalálom, merre menjek… Gondolom magamban, ahogy újabb cigire gyújtok.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Salem
Közzétéve: Oct 24, 2020 20:10:51 GMT 1
Post by Ben on Oct 24, 2020 20:10:51 GMT 1
#s://c~wallhere~com/photos/b5/8b/anime_girls_fan_art_2D-98324~jpg!d A paranormális tevékenységek alapvetően nem lennének szabad, hogy egy démonnak gondot okozzanak, azonban a tükörképem megmozdulása váratlanul ért. A csípőm viszont veszettül jól néz ki és így, hogy mozog magától több szögből és jobban szemügyre tudom venni Carly testét. Ez az egy előnye van. - Ez a nevem, ne koptasd. Mit akarsz? Teszem csípőre a kezem. Ha valami fenyegető dolgot mond, akkor lekapom magamról a pólót és letakarom vele a tükröt, majd visszamegyek Netflixezni. Az emberek és a függőségeik...
|
|