Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Salem
Közzétéve: Jun 21, 2020 10:31:12 GMT 1
Post by Raven on Jun 21, 2020 10:31:12 GMT 1
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Jun 23, 2020 15:22:09 GMT 1
Post by Raven on Jun 23, 2020 15:22:09 GMT 1
A Varjú, az Apokalipszis és az Inkvizíció Kath’taxitÉp a „The Order” első évadának záró epizódját nézed. Amikkor végre megszólalt a várva várt csengő. Végre megérkezet a kaja, amit házhoz rendeltél. Az ajtó előtt egy kb 16-17 éves kölyök áll. Az a tipikus első áldozó féle, kedves arcú, sötét hajú srác. Egész biztos él tanuló és egy misét sem hagy ki. És egész biztos, hogy még mindig szűz. A kezében tartja a kaját amit rendeltél és a számláról felolvassa menyivel is tartozol neki érte. Ametrine & MorganSalem tökéletesen nyugodt régi vágású kisváros, a helyi boszorkány történeteket kivéve szinte soha semmi nem történik itt. Viszont tanulni számodra tökéletes helynek bizonyult. Már késő délutánra járt és egyedül vagy a zeneteremben ép egy zenemű gyakorlását fejezted be amikor tapsot hallasz a semmiből.
-Gyönyörű Ms. Norwood!- A nő, aki mögötted áll a modern irodalom tanár. Látásból találkoztatok már. Szőke magas fiatal nő. – Micsoda tehetség egy ilyen kis városban.- Mondja mosolyogva. –Elég későre jár már. Esetleg megihatnánk még egy kévét a szomszédban, és közben mesélhetne a dalról. SathanusHárom testvéred már átlépet erre a világra és ép itt volt az ideje, hogy te is csatlakoz. Lucifer csak akkor, léphet át, ha mind a heten itt vagytok és előkészítitek neki az átjutást. A te feladatod meg keresni egy embert, de sajnos még semmit nem tudsz róla azon kívül, hogy valószínűleg nő és egy napfogyatkozás alatt született.
Az első percekben nehezen megy a lélegzés. Az áldozatra felkínált test nehezen adja át neked az irányítást, de persze ez nem számít. A híveid körülötted hevernek, az életüket adták érte, hogy levegőt vehess a világukban. Már csak a főpap tart ki, aki még mindig kántál. Befejező az idézetet, ami idehozott. Mire a világ kitisztul és te átnézted a tested emlékeit, ha szeretnéd persze, belőle is eltűnik az élet. 77 híved lelke. Ennyi kellet, hogy most felálhas. Egy démon lép oda hozzád. Alacsony férfi, pocakos és enyhén kövéredik is. Érzed rajta hogy nem, túl erős, egyszerű megszálló lélek.
-Sajnálom hogy csak én fogadlak, nagyságos Fejedelem. Belzebub hercegnek kellet volna fogadnia, de…- itt nyel egyet, látszik, rajta hogy retteg tőled.- Azt mondta… hogy máshol akadt dolga.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Salem
Közzétéve: Jun 23, 2020 15:51:31 GMT 1
Post by Ben on Jun 23, 2020 15:51:31 GMT 1
#s://c~wallhere~com/photos/b5/8b/anime_girls_fan_art_2D-98324~jpg!d Egy gombolyagot adok Bolyhoskának, az azonban még mindig rendkívül haragszik rám. Felsóhajtok. - Ugye tudod, hogy magaddal baszol ki, ha nem foglalod le magad semmivel? - Pchhhhhhhhhhhhhhhhhh! Mammon még mindig rendkívül haragos. Bár lehet, hogy most a szőrnyírás miatt... Megvonom a vállam, majd visszatelepszem a kanapéra. Anyaszült meztelenül, ahogy a pokolban is közlekedni szoktam. Carly ruhatára amúgy is rendkívül szűk rucikból áll, akkor meg mi értelme hordani őket? Ezt még mindig nem értem az emberekben. Akkor csapassuk... Netflix on, Kath off. The Order évadzáró be... Már csak a nasi hiányzik. Hoppá, elfogyott a krumpli... Hát ez kifejezetten szomorú, és a fagyasztóból is pont tegnap ettem meg az utolsó hullát... Nemár! Utálok telefonálni... - Egy happy meal menüt szeretnék kérni, három doboz krumplival. Nem, ketchup nem kell rá... Az van itthon. Azzal betelepszem a sorozat elé. Ha nem lenne ilyen izgalmas, akkor kaja nélkül el sem kezdeném. Megszólal a csengő... KAJAAAA... BAROMI ÉHES VAGYOK. Azonnal felpattanok a kanapéról és kitárom az ajtót. Az ajtófélfának dőlök. - Kártyával lehet fizetni, vagy csak kápéban?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Jun 23, 2020 16:28:48 GMT 1
Post by Raven on Jun 23, 2020 16:28:48 GMT 1
Kath
A srác feltekint a nyugtáról és az álla majdnem a padlóig szalad, nagyon igyekszik nem bámulni, de láthatóan nem működik neki. És a tekintetedet sem találja. Habog valamit amiből egy mukkot sem értesz közben egyre vörösebb lesz mint egy érett paradicsom.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Salem
Közzétéve: Jun 23, 2020 16:38:38 GMT 1
Post by Ben on Jun 23, 2020 16:38:38 GMT 1
#s://c~wallhere~com/photos/b5/8b/anime_girls_fan_art_2D-98324~jpg!d Annyira cuki, hogy zavarban van. Ahhoz, hogy ezt tetőzzem, még bele is csípek a piros orcácskájába és elveszem kajám, majd erotikusan beleharapok a sültkrumplimba. - Mi az cukifiú, elvitte a cica a nyelved? Bolyhoska, add szépen vissza neki, biztos nagyon sok dologra képes vele. Még egy kacsintást is kap a srác. Baromi nagylelkű vagyok ma.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Jun 23, 2020 16:42:18 GMT 1
Post by Raven on Jun 23, 2020 16:42:18 GMT 1
Nyögne valamit de nem jön ki hang a torkán, és egyre kínosabbnak érzi az egész szitut. Mikor megcsíped az arcát kicsit meg is görnyed, majd gyorsan neked adja a kaját és elszalad. De azért még a lépcsőfordulóból vissza néz mielőtt elindulna. Ami valószínűleg úgy nézhet ki hogy a második lépésnél elbotlik a saját lábában, mert hallod ahogy leesik a lépcsőn. Ha utána mész vagy kiabálsz akkor,vissza kiabál hogy jól van, és el is tűnik.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Jun 23, 2020 17:00:34 GMT 1
Post by Ben on Jun 23, 2020 17:00:34 GMT 1
#s://c~wallhere~com/photos/b5/8b/anime_girls_fan_art_2D-98324~jpg!d Elszalad. Pedig olyan mókás volt. Gyorsan magamra kapok egy hosszú kabátot, amitől úgy néz ki, mintha lenne alatta valami. - Mammon, ha beleeszel a kajámba, megejtjük azt a herélést. És nincs pénzem állatorvosra. Azzal bevágom magam mögött az ajtót és beszállok a liftbe. Odalent a srác biciklije/kocsija mellett várom, amíg lelohol a sokadik emeletről. - Elfelejtettem fizetni. - Felelem neki ártatlanul csillogó szemekkel.
|
|
nemosharr
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Sept 19, 2020 8:19:04 GMT 1
Apr 28, 2020 16:07:46 GMT 1
|
Salem
Közzétéve: Jun 23, 2020 17:14:09 GMT 1
Post by nemosharr on Jun 23, 2020 17:14:09 GMT 1
Hosszú... idő... óta... először... Homályos minden. Tisztul minden. A hangok elevenek. A hangok eltűnnek. Minden mozdulatlan. Mindenem mozog. Tekergek, mint a férgek, mert e pillanatban az is vagyok, féreg, amit eltaposni szokás. Nagyot kortyolok a levegőből. A Purgatórium íze felgyűlik a puhatestű pofájában. Friss halottak, pállott kripta, toprongyos démonivadék, a Pokol hajléktalanja. Kicsapok felé, megragadva a ruháját, vállát, nyakát, tápászkodom fel, közben belehelyezkedem a húszsákba. - Ne érj hozzám, csúszómászó. - Taszítok egy nagyot a gusztustalan csigán. - Blzb... hol van Bael'zbub? Hol van Mammon? Hol van Asmodeus? Hol van a lány? Zúg a fejem. Villognak az emlékképek, amiket az Ő képére teremtett összekotort szánalmas 30 éve alatt. Idegesítő kis bogarak. Valami nincs rendben idefent. Senki nincs a helyén. A tervek, mint a kártyavárak. - Telefont. A hangom még mindig száraz. A készülék pont arra elég, hogy megkeressem a közösségi médiában. A neve... a neve... Car... Carol... ine... John... son. Vörös tűz. Mindig önmaga. Lássuk, ott van e még. "Feljöttem. Hiányoztam?" Elég ennyit írnom. Szúrok még be egy ördögös szmájlit, az most trend. Közben a reszketőre nézek. - Mit kínálsz még fel számomra? Szavak? Tárgyak? Emberek?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Jun 29, 2020 11:51:38 GMT 1
Post by Raven on Jun 29, 2020 11:51:38 GMT 1
-Én... öhm... öhm... 66$ lesz... Izé... Annyit kérek... Mármint az étel.... hogy... annyiba kerül. Habogja össze vissza és közben olyan piros lesz, mint a paradicsom. Zavarában fellökik a saját biciklijét. És alig tudja újra felállítani. Főleg hogy közben végig téged bámult, nem tudni hogy attól fél-e hogy megtámadod, vagy csak abban reménykedik, hogy szétnyílik a kabátod és esetleg megpillanthat még valamit.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Jun 29, 2020 12:03:03 GMT 1
Post by Raven on Jun 29, 2020 12:03:03 GMT 1
-Amit csak kívánsz hatalmas fejedelem, világok ura.- dadogja nyájasan. A reakciód után, mielőtt bármit is reagálhatna a szerencsétlen megcsörren a telefonod. Egy képet kaptál SMS-ben egy ismeretlen számról. Fekete hajú attraktív nő nyom csókot a kamerába, feje fölött a Las Vegas tábla világít.
A nő egyébként szép arcán, pedig egy divatos filter van, Kecse szarvak, lángnyelvek, korona. Bael'Zebub az üdvözletét küldi. Ahogy elraknád a telefont az még egyet csippan, meg jött az üzenet szöveges fele is.
"Üdv Ashai-ban testvér! Érezd jól magad! Van időnk bőven. Szórakozz! Légy ördögi! Love U B.Z. !"
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Jun 29, 2020 12:26:58 GMT 1
Post by Ben on Jun 29, 2020 12:26:58 GMT 1
#s://c~wallhere~com/photos/b5/8b/anime_girls_fan_art_2D-98324~jpg!d Látványosan keresni kezdem a tárcámat a kabátomban, még a belső zsebekbe is belenyúlok, így bőven van mit rajtam néznie... Beleharapok az ajkamba. - Fent maradt a pénztárcám. - Mondom megjátszott szomorúsággal - Olyan gyorsan elszaladtál... Épp, hogy magamra tudtam dobni a kabátom... Teszem hozzá halkan. - Csak nem félsz tőlem...? Vagy csúnyának tartasz? Rebegtetem felé a szempilláim, nagy kerek szemekkel nézem őt. - Megtennéd, hogy felkísérsz? - Védelemre vágyás színlelése gyanánt összefonom a karjaim és a felkarom kezdem lassan simogatni. - Tudom, hogy te nem élnél vissza a helyzetemmel, de... - elhalkulok - nem mindenki olyan cuki és rendes, mint te... Cserébe meghívlak egy kávéra. Kacsintok rá.
|
|
nemosharr
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Sept 19, 2020 8:19:04 GMT 1
Apr 28, 2020 16:07:46 GMT 1
|
Salem
Közzétéve: Jun 30, 2020 9:39:19 GMT 1
Post by nemosharr on Jun 30, 2020 9:39:19 GMT 1
Csókot küld a drága jó Bael. Vegas, pózolás, lángnyelvek, csecse szarvak, korona, filter... lehetnék én a sótlan boomer, sőt, teljesen biztos vagyok benne, hogy én vagyok a legvaskalaposabb a Hercegek között, de rohadjak meg, ez cuki. Adom ezeket az újvilági szavakat. Tolok én is egy szelfit, kap egy középső ujjat a fókuszba, minden más marad homályos. Írok hozzá egy üzenetet is, ne érezze magát mellőzve. "Takarodj dolgozni, thot!" Én így szeretem a testvéreimet. A számát azért elmentem, legyen a neve mondjuk... Thot. Az úgy megfelel. A puhatestűre nézek. - Válaszokat és egy kocsit akarok. Közben elindulok kifelé az épületből. Próbálgatom a sétát, az ugrást, az öklömbe ütést. Mintha csak egy videojáték tutorialt nyomkodnék végig.
//thot noun Slang: Disparaging and Offensive. a woman considered to be sexually provocative or promiscuous; a slut or whore//
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Salem
Közzétéve: Jul 1, 2020 15:06:24 GMT 1
Post by Bratti on Jul 1, 2020 15:06:24 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/83/66/7c/83667ca48d3129f5ac758209933c0d43~jpg Bevallom őszintén, örülök, hogy egy kisvárost választottam most. Itt nyugalom van, a kevés ember miatt gyakorolni is könnyebb, hogy kordában tudjam tartani az erőmet és nem siettet senki. Ez számomra tökéletes.
Most is egy üres teremben tudok tök egyedül zenélni. Hárfa. Megnyugtat. Ellazít. Tudok közben gondolkodni is kicsit, de most főleg a technikámon akarok javítani. Fogalmam sincs, mennyi lehet az idő, de egyszer csak belép valaki a terembe.
- Igen, igen, portás úr, már csomagolok is, bocsánat, hogy megint zárásig maradtam… - motyogom neki, majd tényleg elkezdek készülődni. Ekkor hallom meg a női hangot mögöttem, megfordulok. Wow, észre sem vettem, hogy mögém jött volna. Tényleg kicsit elvarázsolt vagyok, igaz? Halványan rámosolygok a nőre.
- Köszönöm, Tanárnő! – mondom tisztelettudóan. A kérdése összezavar. Ezt szokás csinálni? Ilyennel még nem találkoztam… Ez normális? Hogy a tanár elhív egy diákot? Mi van, ha bunkóság visszautasítani egy ilyen ajánlatot? Nem akarok megbukni emiatt…
- Ööö… - nyögöm ki marha értelmesen. – Kicsit zavarban vagyok, nem tudom, hogy szoktak-e ilyen csinálni… De még gyakorolnom kéne, azt hiszem… De végülis… Nem árthat egy tea, ha azt is szabad inni! – vigyorgok rá bátrabban. Gyorsan összepakolok, majd a vállamra kapom a kopott, de még egyben lévő iskolatáskámat. - Indulhatunk? – kérdezem tőle, hogy vezesse az utat.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Jul 3, 2020 14:32:32 GMT 1
Post by Raven on Jul 3, 2020 14:32:32 GMT 1
Ben: Kath-Nem… nem…. hinném, hogy… én… igazából…. nem szeretem a kávét, vagyis de.. igazából. Persze felkísérem. Összeszedi magát és a biciklijét és nyitja is neked az ajtót. Úgy tűnik már annyiszor rendeltél szobára tőlük, hogy minden futár tudja a kapu kódot. -Izé én… nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni… vagy…- it elhallgat és megrázza a fejét. Majd jófiúsan, de kicsit még mindig zavarban rád mosolyog.- Felkísérem, rendben, induljunk.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Salem
Közzétéve: Jul 3, 2020 14:50:11 GMT 1
Post by Raven on Jul 3, 2020 14:50:11 GMT 1
nemosharr : Stn-Igen nagyságos uram. A kocsi máris itt áll.- Ki vezet a sikátorból és rámutat egy eszméletlen feltűnő vörös sport kocsira.-Remélem meg vagy elégedve vele.- Mondja rejtegetett büszkeséggel, hogy ilyet tudott szerezni. A lányról egyelőre sajnos nem sokat tudunk. Jesabelnek hívják, de sajnos csak ennyit tudunk. Sem a korát sem a hollétét nem ismerjük. Az sem biztos, hogy megszületett már. Egyesével kutatjuk fel az összes lányt, akinek csak hasonló a neve, de még nem jártunk sikerrel. Ezen kívül csak annyit tudunk hogy a holdfogyatkozás alatt született. Hogy melyik alatt, azt sajnos nem.- Mondja nagyon szomorúan. A büszkeség teljesen elszáll a hangjából és teljes egészében meghunyászkodik előtted. -A testvéreid holléte szintén ismeretlen előttünk, túl hatalmasak hogy megtaláljuk őket ha ők nem akarják.
|
|