Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Sept 19, 2020 9:55:54 GMT 1
#s://i~pinimg~com/originals/3e/1d/47/3e1d47ed6de71957e4f1561080d85b57~jpg Krónikába illő, ahogy végzünk az áldozatainkkal. Egy krónikába, holdkóros, őrült elmebetegeknek. Egyikünk sem kíméli a hullákat, de azért Charlestól minden egyes alkalommal megkérdezem, hogy "Ezt még megeszed?" mielőtt felismerhetetlenné deformálnám. A kapitány persze kapitányhoz nem méltóan menekül, holott neki kéne elsüllyednie. ELSÜLLYEDNIE A VÉR ÉS BELEK TENGERÉBEN! De ha gyáva,akkor gyáva. Kifelé úton minden gyúlékony dolgot lángra kapásra ösztökélek, hadd égjen porrá ez a koszos város. Az ember eljön ide egy jót kefélni és berúgni, erre valami nyikhaj a fényes kis rucijában tönkreteszi a kedvenc göncét. Megérdemli a hely, hogy porig égjen én azt mondom. Azért a nőkért kár. Apropó nők, én is igyekszem szerezni egyet magamnak. Akár prosti volt, akár nem. A hajón úgyis az lesz. A buli végére befut a legénység is, amint meglátom, pontosabban megérzem a büdös szagukat, azonnal "lehordom" őket a sárgaföldig. - Hol a fóka faszában voltatok eddig?! Nem tudjátok, hogy mi szokott kisülni abból, hogy szeretett Jax kapitányotok hágni megy? Aki nem tud zsákmányolni semmit, az nyugodtan levetheti magát a tengerbe a hajó parf felüli oldalán, aki pedig kurva vagy rabolt asszony nélkül jön a fedélzetre, annak egyedül a jobb keze nyújt majd vigaszt ezen az örömteli estén! Mint kapitány, fenntartom az első éjszaka jogát! Hagyom őket egy kicsit tombolni, összecsapni a harci alakulatokkal aztán viszont olajra lépünk. Még a hajóról parancsot adok a tűznyitásra a part felé, aztán szalutálok az égő városnak.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Cursed Sea
Közzétéve: Sept 19, 2020 13:04:00 GMT 1
Post by TherealKREY on Sept 19, 2020 13:04:00 GMT 1
Hideg a víz s félek?! Chhh az lehetetlen nincs semmi amitől tartanom kéne. Az meg mi... csontok s valami. Nem tudom mi lehet az. De meg kell néznem. Megpróbálok közel menni hozzá olyan 1-2 méteres távolságban. Mi a fene lehet ez? Körülúszom hátha megtudok róla valamit.
Ha nem történik semmi ami miatt maradnom kell a víz alatt akkor visszaúszok a hajóra s jelentem a látottakat a kapitánynak.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Cursed Sea
Közzétéve: Sept 23, 2020 10:43:32 GMT 1
Post by Raven on Sept 23, 2020 10:43:32 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/510923335702413323/721480528372432946/b6b6e645038961bc9bc585e2eb814907~jpg Még el se értük a kikötőt már hallom a lövéseket és a füst és vér fojtó szagát.
-A kapitányék megint alkottak.- Jegyzem meg halkan. Az egész város lángokban áll mostanra, a lángnyelvek éppen hogy nem érték még el a kikötőt, a piacról pedig a helyi uracska csapata gyülekezik, alig harmada a mi embereinknek. Legalább szórakoztató lenne, de így nem is fog jutni belőlük semmi. Gyorsan felszaladok Hattie mamával a hajóra. Vigyázok, hogy ne essen baja, majd a konyhában lepakolom a gyümölcsöket.
Visszamosolygok Adale-ra.
-Nem hinném, hogy sok marad nekünk, de benne vagyok.- Hagyom, hogy megfogja a kezem és maga után húzzon. A fedélzeten a mieink biztatják fülsüketítő üvöltéssel és hujjogással a kikötőben csatázókat. Előhúzom a kardom és átvetem magam a korláton, ahogy Adale lőni kezd.
-Gyerünk szerencsétlenek a városba!- Üvöltöm.- Összeszedni mindent, ami mozdítható. Gyerünk, gyerünk! Az egész nem tart sokáig, igyekszem, annyi embert levágni amennyit csak tudok, a vérbő levegő az éhségemet is megszokja. Az egyik katonát, aki a vízparton harcol magammal is rántom a vízbe. Darabokra tépem és felfalom a víz alatt. Még evésközben érzékelem, ahogy eldördülnek az ágyúlövések. Viszlát Santa Rosa. De nem sietek vissza térni a hajóra, a vízben is utól érem őket.
Mire utolérem a hajót már semmi sem maradt a városból. Még az egyik hajó oldalán csüngő lánchoz rögzítve magam átváltozok, majd csurom vizesen és meztelenül lépek a fedélzetre. Az első matrózról levetettem, ami rajta van, legyen az kabát vagy ing, és így nézek végig a hajón. Végül egy vizes szakadt ing lesz minden zsákmányom, ott sem takar rendesen ahol kéne, de nem számít, már mind tudják mivel jár,ha szemüknél többel próbálkoznak.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Cursed Sea
Közzétéve: Sept 23, 2020 11:02:53 GMT 1
Post by Raven on Sept 23, 2020 11:02:53 GMT 1
Bloody Mary Ben : ’Aranykezű’ Jax Leighton, Mocsok : Csuklyás Charles, Bratti : Adale, Raven : Riva, Zima : Hattie ’mama’ Hook A várost füst és lángtengerben hagyjátok hátra, a füst látványát még messziről is nagyon szépen látjátok. A legénység öröme letörhetetlen. Nyolcvan két emberetek veszet oda, a legtöbben az önhibájukból, nyugodjanak békében. Így 178 bátor matrózotok maradt. De így legalább mind a 116 elhurcolt nő felfért a fedélzetre. Van közöttük idősebb és szinte gyermekkorú nő is. Többen a szeretteiket, férjüket, testvéreiket, szüleiket, mások gyermekeiket siratják. Egy nő a halott csecsemőjét szorítja magához, nem tudni az este pontosan melyik pontja volt túl sok a szerencsétlen, apró testnek, de már mindegy is. A nő nem sír hangosan, valószínűleg már nem maradt hangja a sikoltozásoktól.
Néhány nagyon ügyes legény bejutott a város kincstárába, még amíg éget a város és elhozta a város urának szépen összekészítet vagyonát. Majdnem 3500 arany érmét. (Persze az igazság az, hogy ők a kocsmát keresték csak a tűzben és a fojtogató füstben eltévedtek és végül éppen belebotlottak az úr embereibe, akik ép igyekeztek biztonságba helyezni a ládát látva, hogy a város el fog veszni. De ti ezt nem tudhatjátok, hiszen a legények nem ezt mondták nektek, így ezt felettébb indokolatlan volt megemlíteni is.) Ezzel és a többivel együtt valamivel több, mint 4000 aranyat zsákmányoltatok, és egy aranyozott bársonnyal fedet heverőt. Úgy tűnik mindenki a nőkre koncentrált. De hát végül is ez volt a parancs nem?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Cursed Sea
Közzétéve: Sept 23, 2020 16:29:24 GMT 1
Post by Ben on Sept 23, 2020 16:29:24 GMT 1
#s://i~pinimg~com/originals/3e/1d/47/3e1d47ed6de71957e4f1561080d85b57~jpg Siker koronázta a mai napot. Újabb elégett város és újabb csodálatos zsákmány. Imádom. Ma sem vetek a tengerbe senkit. Felsietek a hídra, ekkor látom a mezítelen testűt Rivát. Csak egy ing takarja és az is alig-alig. Elismerően bólintok az asszonyi adottságaira. Végignézek a zsákmányon, az egyik arany érmébe finoman bele is harapok. Aztán végignézek a hajóra került nők seregén és a mosolyom még szélesebbre húzódik. Amint biztos távolságra kerülünk a várostól, minden embert, akinek nélkülözhető a szerepköre a fedélzetre invitálok, elsősorban az arannyal teli láda tulajdonosait. Egy rumoshordó tetejére állok, korsóval a kezemben és így egyensúlyozva (persze ha nem hatalmasak a hullámok) mondok győzelmi beszédet. - Büszke vagyok rátok seggfejek! Mindannyiótokra. Porig égettük azt a várost és kifosztottuk az utolsó gazdagurat is. Elvettük a földjüket, az asszonyaikat, a pénzüket és végül az életüket is. Vérbeli kalózok vagytok mindannyian. Ma ünneplünk! De előbb vegyük szemügyre a zsákmányt. - Innentől 18+ a reag. Durva, beteg és minden egyéb, szóltam előre. -Megakad a szemem a csecsemőt szorongató asszonyon. Sír, de legalább halkan teszi azt. Elveszem a kezéből a halott kölyköt. Ha ellenkezik, akkor arcon csapom, méghozzá izomból és teljes erővel. A halott gyereket dajkálva lépdesek a rettegő arcok között. - Üdvözöllek titeket a Bloody Mary fedélzetén. Az a megtiszteltetés ért benneteket, hogy nem döglöttetek meg a többi rohadékkal együtt. - ekkor a babára nézek - Már aki. És azzal el is hajítom abba az irányba, ahol nincs semmi. Nem a tengerbe, amikor jó kedvem van, nem dobok senkit sem a tengerbe. Megvárom amíg az apró teste koppan a deszkapadlón, majd folytatom a beszédet. - Az embereim bátran küzdöttek és elfáradtak. Sok jó emberem oda is veszet és erről csak tehettek. A ti családotok, a ti kurva férjeitek, kölykeitek, barátaikot, szeretteitek. - Itt dühös a hangom, de a következő mondatot ismét normális hangnemben mondom - Úgy érzem jogos követelés részünkről az elégtétel ilyen téren, IGAZ? IGAZ?! Rájuk förmedek és amíg helyeslően nem bólogatnak vagy válaszolnak, addig kérdezem őket. Végigmérem a csoportosulást és kiválasztom a legjobban kinéző asszonykát és odarángatom magamhoz. Leszaggatom a ruháit és magam elé állítom. Úgy folytatom a beszédet, hogy a reszkető, formás testét simogatom, fogdosom. - Elmondom mi fog most történni. Ma boldoggá fogjátok tenni az embereimet és engem is. A saját érdeketekben remélem, hogy nagyon boldoggá. Felejtsétek el, hogy valaha is emberek voltatok. Ha túl szeretnétek élni az éjszakát, akkor a legénység minden kívánságát lesni fogjátok mint a jól beidomított kutyák. Aki ellenszegül azt áthúzzuk a hajó alatt és miután már nem kell, odaadjuk a cápáknak vacsorára. Egyszerűek a szabályok. Ha nem akartok megdögleni, akkor bele kell törődnötök az új életetekbe. Ez lesz a legrosszabb éjszakátok, de senkit sem érdekel. Ha túlélitek és jó kutyák lesztek, akkor vagy megtartunk vagy eladunk titeket - Kifordulok a legénység felé - Kezdődjön a buli! Azzal a mezítelen testű lányt odalököm a ládát zsákmányolók közé, mint éhes kutyának a csontot. Elállok az embereim útjából, ezzel jelezve, hogy szabad a pálya. - Egészen eddig -Fütyörészve hagyom szórakozni a legénységet, miközben elindulok a kabinom felé. Egy olyan hely kell, ahol el lehet adni a zsákmányt.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 2, 2020 21:29:17 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/510923335702413323/721480528372432946/b6b6e645038961bc9bc585e2eb814907~jpg A hajón a látvány, nem is tudom. Csak állatok, de mégis, mind nő, és mind retteg. A férfiak húsát jobban szeretem a harcosok legyőzése nagyobb büszkeség, de a félelmük szagára összerándul a gyomrom. Éhes vagyok és… A vér és a látvány a győzelem érzésével tölt el, persze jobb lenne ha harcosok lennének megláncolva. De valahol így is tetszik a látvány. A gyengék elpusztulnak, az erősek elpusztítják őket, ennek így kell lennie. A szememmel Adale-t keresem és látom, ahogy a kapitány felmászik a ládákra. Be van baszva, elfintorodok. Az első szavait örömujjongás követi. A lány akit előre rángat annyira fél hogy sehová sem mer nézni, sem tiltakozni, sem semmi mást. A hajó szélén a elsétálok a foglyok mellet. Láttam valamit, valamit amire kíváncsi vagyok, út közben el veszek egy kést az egyik matróztól. A nő elé dobom a kést, akitől a kapitány elvette a halott magzatot. „Ha gyenge vagy halj meg!” Üzeni a tekintetem. Amikor a buli elkezdődik, arrébb állok. Az egyik matróz összetéveszt engem a zsákmánnyal, de hamar megtapasztalja a következményeket. A karját nem csak vállból kicsavarom, de az alkarját kettőbe is töröm, mint egy száraz galyatt, majd a térdét is kifordítom, a sikolya beleveszik a nőkébe és az élveszkedők üvöltözésébe. A nőnek sikerül kiszabadítania magát és a kapitány után veti magát. „Ennyit érsz hát…” gondolom lemondóan. Látom, ahogy a derekába vágja a kést, ha rendes ember lenne, akkor se lenne halálos. Nem érdekel, mi történik vele ezek után. „A gyengék elpusztulnak.”
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Oct 3, 2020 14:43:12 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/bb/94/2d/bb942d1d9caf53c6f568d6d685f931bd~jpg Rohadtul nem vicces, amit itt csináltunk. Kurvára nem. Még pulzál bennem az adrenalin, hiszen alapvetően én is élveztem, de azt is tudom, hogy nem marad ez annyiban. A hajó faránál állok a fedélzeten, nézem, ahogy távolodunk. Cöh… Állatok… Mondom magamban, majd a padlóra köpök, megfordulok. Látom, hogy Riva is visszatért. Gyors léptekkel megyek a hajó belsejébe, majd ha szereztem papírt meg tintát, visszatérek. Össze kell szedni, miből mennyi van, hány embert vesztettünk, hány nőt hoztak fel… Elhúzom a számat, de neki állok a munkának. Még jó, hogy vezetem, hány emberünk van, különben lehetetlen lenne ezt a hajót vezetni… Anyám… Nem örülök, hogy ennyi embert vesztettünk. Az sem boldogít, hogy cserébe ennyi nőt hoztunk fel. Mégis mi a francot kezdünk velük?! Ezek nem tudnak mást csinálni, mint takarítani és főzni. Talán. A gyerekek azt sem, de hátha őket meg valamire lehet használni. Szexrabszolgaság ide vagy oda, hosszú távon nem tudunk 116 plusz emberrel fennmaradni, akik nem csinálnak semmit. Már aki túléli az estét. Kicsit feldob a zsozsó, amit összeszedett ez a lehetetlen bagázs. Nem kevés, az biztos, habár a nagy része egy helyről jött. Rendszerezés közben hallgatom a kapitányt. Azt meg kell hagyni, hogy még mindig jól forog a nyelve. Nem teljesen értek egyet vele, de ki vagyok én, hogy beleszóljak. Amúgy sem akarok. Ezek a kis nők úgysem tudják, milyen az igazi szenvedés, milyen a munka. Én sem. Attól még kicsit félek, mi lesz ma itt. De igyekszem ezzel nem törődni. Lehetnék én is ez. Ha nem szöktem volna el otthonról. De így tettem, mert erősebb voltam, mint a nő társaim. Na, ők így szenvedik el behódolásukat és gyengeségüket. Az is megfordul a fejemben, hogy mi van, ha egyszer az én hazámba is eljutunk? Nem hagynám, hogy ezt tegyék. De meg tudnám akadályozni? Szememmel most már Riva-t követem. Nem tudom, mit csinál, csak figyelek. Amikor hozzáér az egyik mocsok, akarva-akaratlanul is felmordulok, de tudom, hogy meg tudja magát védeni. Mihelyt elszabadul a pokol, a kapitány felé indulok. Azonban valaki megelőz. Az a nő, akinek a babája meghalt. Felhorkantok. Jesszusom… Megragadom a hajánál fogva, hátra rántom. - Tündér bogaram… Ez így nagyon nem jó. Tök rossz helyre nyomtad azt a kést, még csak nem is lenne halálos… Nézd csak… - mondom, majd előkapom az egyik rövid kardom és a derekába vágom. Oda, ahova ő is – Na, látod, ha most ellátnánk, felépülnél… De nem szép dolog a kapitányra támadni, ez az első szabály, tündérke… - a kapitányra nézek. - Kell még? – kérdezem tőle. Ha igen, akkor felé lököm, ha nem, akkor a padlóra dobom. Csináljanak vele, amit akarnak. - Kapitány… Beszélnünk kéne, ha éppen nem élvezkednél – mondom komolyan.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Oct 3, 2020 14:58:06 GMT 1
A két tündérbögyörő segít felvinni a gyümölcsöket a konyhába. - Ott jók lesznek. Nem marasztalom őket, elboldogulok egyedül. Na meg az eseményeket látva jól tudtam, hogy ki akarják venni a részüket a hepajkodásból. Dudorászva állok neki a sütés, főzés, cefre előkészítés hármasának. Lehet azért mégis kéne néhány segítőkéz… sokan vagyunk azért… sok éhesszáj…
Ahogy telik az idő kilesek, hogy állnak a dolgok odakinn. A város romokban lángol és tyű, mennyi fehérnép… Nem így értettem a segítőkezek szükségességét. Ezt azért Jaxike se gondolhatta komolyan… Mit kezdünk ennyi emberrel? Remélem nem kell az orrára koppintanom, hogy bánjon a leányzókkal kedvesen. A sodrófára szükségem van a sütéshez… Rosszalló fejcsóválással húzódok vissza a konyhába és folytatom a dolgom.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Oct 16, 2020 18:52:14 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/4c/e9/d2/4ce9d222b51b2b07cb9a0db21f8c6ac6~jpg Lustán kullogtam fel a fedélzetre, egyik kezemben egy üveg rummal a másikban egy aszott hullával amit az első adandó alakommal a tengerbe dobtam. Ebből a legénység azonnal leszűrhette, hogy már semmilyen értelemben nem voltam szomjas. Bár pír nem volt az arcomon én már éreztem, hogy a fejembe szállt a dicsőség (a rum). Drágalátos aszalt szilvánk, azaz kapitányunk beszédét némileg unott fejjel hallgattam végig, hol a tökömet, hol a hátsómat vakargatva. Bár tény és való lelkesítő egy beszéd volt, de mára már kiszórakoztam magam. Meg valakinek kormányoznia is kell ezt a rozoga vackot, én meg épp elég ittas voltam ahhoz, hogy vezetni tudjam és elég józan ahhoz, hogy ne dőljek ki. Bár ki tudja, lehet rásózom valakire aki kicsit konyít hozzá, kiválasztok kb. 4 nőt és meg sem állok velük a kabinomig. Épp csak kitört a buli, ami talán csak egy fokkal volt szolidabb káosz mint ami a városban volt. Még mindig unott tekintettel, de legalább vigyorogva figyeltem ahogy az emberek szórakoznak. Elégedetten felsóhajtottam. - Micsoda muzsika... Morogtam az orrom alatt, majd felfigyeltem egy férfi sikolyra is a nagy hangzavarban. Egy pillanat alatt ott teremtem és megragadtam a nő karját. Igazából csak ekkor jöttem rá, hogy késő volt, mert drágalátos matrózunknak már elég érdekes szögben álltak a végtagjai, rá se kellett pillantanom a nőre ahhoz, hogy tudjam kivel van dolgom. - Riva! Mondtam végül jódekéjűen. - Hányszor mondtam, hogy ne játszadozz az étellel kedvesem?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 24, 2020 13:54:43 GMT 1
Kinézel a konyhából és ép három legény beszélget az ajtód előtt. Ahogy észrevesznek, csendben maradnak és a legnagyobb feléd fordul.
-Segítsünk „mama”?- Kérdezi kedvesen. A szájából vér szivárog, megint elvesztett egy fogat. A másik kettő is beál mellé. Még a legkisebb is legalább másfél fejjel magasabb nálad.
-Csak nem sütit süt „mama”?- Kérdezi a kopasz.
-Szívesen besegítünk, ha kell. Ma estére már eleget ünnepeltünk, nem igaz fiúk?- Mondja a sötét hajú férfi. Akin még mindig az azóta egyre rosszabb állapotú egyenruha kabátja lóg.
Látásból mind hármójukat ismered, igaz ők a csendesebbek közé tartoznak. Mármint a nagydarab és a kopasz, a „Tizedes” ahogy itt hívják, habár biztosan nem ez volt a rangja, nagyon is beszédes, főleg ha eleget ivott hozzá. Nem sokkal utánad csatlakoztak a legénységhez, de általában túlságosan el voltak foglalva a feladataikkal ahhoz, hogy veled töltsék az idejüket.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 24, 2020 14:13:55 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/510923335702413323/721480528372432946/b6b6e645038961bc9bc585e2eb814907~jpg Még ép egy utolsót rúgtam volna a szerencsétlenbe, amikor egy kéz megragadta a csuklóm reflexből markoltam rá a másik kezemmel, hogy eltörjem és már el is kezdtem hátra tekerni, amikor észrevettem ki az. A fenébe is, ha nem lenne itt akkora bűz már rég kiszúrtam volna.
-Menj és bassz inkább a kurváiddal vérszopó engem meg hagyj békén!- Felelem kicsit sem kedvesen.- És ne szólíts még egyszer kedvesemnek, ha nem szeretnéd ki próbálni milyen gyorsan nő vissza a nyelved.- A szárazföldi fajok mind undorítóak, de a hím példányaik még annál is rosszabbak. Kikapom a kezéből az üveget és bele húzok, majd rögtön vissza is adom. Az arcom grimaszba rándul az erős alkoholtól.
-Nem lesz jó vége ennek.- Mutatok körbe komolyan, de csak ha nem hagy ott és kivárja persze.- A Tenger éhes lesz a kiontott vértől.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Oct 24, 2020 14:41:03 GMT 1
#s://i~pinimg~com/originals/3e/1d/47/3e1d47ed6de71957e4f1561080d85b57~jpg - Ismét durva, felkavaró stb. Kalóz a karakter elvégre -A kés szúrását pusztán a kabátom szakadása miatt veszem észre. - MI A FASZ VAN EZZEL A KURVA VÁROSSAL?! Van valami fogalmad róla, hogy milyen nehéz kényelmes göncöket összelopkodni te aszott kurva? Felelem és visszakézből pofoncsapom, majd hagyom, hogy Adale kiossza őt. - Hozd ide a kurva kurva kölykét. Adom ki a parancsot, miután végzett vele. A kérdésére egyelőre nem is felelek semmit. Amint idehozza a tetemet, intek két erősebb emberemnek. Az egyikkel lefogatom a sérült nőt, a másik arra kell, hogy felfeszítse a száját. Feldarabom a hullát és megetetem vele. Ha Adale le akar lépni, akkor maradásra intem. Amint a nő végzett a rögtönzött "vacsorájával", gyomorszájon rúgom és leköpöm. - Holnap reggel dobjátok a tengerbe. Megígértem, hogy ma nem dobok oda senkit, de holnap új nap és új hangulat. Gyere. Lököm oda Adale-nek a kabinom felé biccentve. Útközben elragadok egy szemrevaló, fiatalabb leánykát és elkezdem szórakoztatni magam, mit sem törődve azzal, hogy a legénységem egyik tagja épp beszél hozzám. Ha akar csatlakozik, én aztán nem bánom. - Szóval, mi a fasz nem várhat reggelig?
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Oct 24, 2020 20:03:11 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/4c/e9/d2/4ce9d222b51b2b07cb9a0db21f8c6ac6~jpg Már éreztem ahogy elkezdi hátra tekerni a kezem. Arra számítottam, hogy letépi, de ennek ellenére vigyorom változatlan maradt. Elvégre úgyis visszanő. - Ajjaj. - Kezdtem, elégedetlenül rázva a fejem. - Milyen durva és mocskos száj egy ilyen virágszálhoz képest. Mondtam, fejemet oldalra biccentve, tekintetemmel pedig tetőtől talpig végigmérve a halasszonyt. Egész szép lábakat növesztett meg kell hagyni. Még mielőtt bármi egyebet tehettem, vagy mondhattam volna, a markomban pihenő üveg rum egyszer csak elillant a kezemből és viszont már csak a szirén kezében láttam. Némiképp büszkén figyeltem az üveg tartalmának csökkenését a grimaszától pedig csupán még szélesebbé és önelégültebbé vált a vigyor az arcomon. Visszaszerezve az üveget szintén meghúztam, jelentős adagot magamba döntve ezzel. Túl gyorsan regenerálódott a májam... - Hmm? A nőre pillantottam sejtelmes mondandója hallatán, közben pedig szomorúan figyeltem akad-e még valami az üveg alján. - Most, hogy így mondod én is megszomjaztam. - Ismét elvigyorodtam. - Mosolyogj már bébi? Miért banyáskodsz? Élvezd a sikerünk gyümölcsét!
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Oct 24, 2020 20:31:45 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/bb/94/2d/bb942d1d9caf53c6f568d6d685f931bd~jpg A kapitány kiakadását csak némán hallgatom, valahogy számítottam rá. Én sem örülnék, ha csak úgy oldalba szúrnának. Amúgy meg teljesen egyet értek azzal, amit mond. Faszért támad rá pont a kapitányra? Há, hogy lehet valaki ennyire kibaszott selejt?! Szerencsére én is kiadhatom a feszkót a nőn, a kapitány engedi. - Remélem, fáj… - sziszegem a nőnek, majd a kapitányra nézek. Felhúzom a szemöldököm, mert gondolom, hogy nem lesz szép, ami következik. De hát, ez van. Fogom magam és a hangzavarban és orgiában megkeresem az eldobott halott kölyköt. Nem egy könnyű feladat ebben a kibaszott káoszban, a francba is! Faszomért kell ilyen faszságokat csinálni… Ajj… Morgom magamban, néha odébb rúgok egy-két embert, aki útban van, legalább lejjebb megy az idegességem. Végre megvan az a szegény pára! Kissé undorodva veszem fel, jó messze tartom magamtól. Mégsem a legjobb dolog egy halott csecsemőt fogdosni. Kurva para, mondhatni… Sietek vissza, majd egy gyors mozdulattal a kapitány kezébe nyomom a purdét. Bevallom, nem sok kedvem van végig nézni, el is fordulnék, de miért is ne intene az aszalt szilva, hogy maradjak? Persze… Az egyetlen olyan embert baszogassuk, aki még ilyenkor is dolgozik. Kurva jó ötlet… Forgatom a szemeimet, majd ha van valami mellettem, akkor nekidőlök, összefonom a karomat és komoran nézem. Közben felfordul a gyomrom, ahogy nézem. A picsába! Ez geci undorító… Nem lennék a nő helyében. Mihelyt végeztek és esetleg túlélte a nő még ezt is és magánál van, akkor a grabancánál megfogom és úgy rángatom magammal, amíg az egyik csávó elé nem érünk. Akkor odadobom neki. - Basszátok be az egyik cellába… Meg... Valahogy állítsátok el a vérzését, hogy ne kenjen össze mindent! - vakkantom türelmetlenül és tömören, majd követem a kapitányt. Egészen addig, amíg össze nem szed egy lányt. Még követem őket a kabinig, akármit is csinálnak együtt, de oda be már nem megyek így. Az égnek emelem a szemem. - Igazából várhat reggelig… - csikorgatom a fogam – Csak gondoltam, megkímélem mindkettőnket a másnapos, baszástól nehéz testedtől és fejedtől. Kicsit nehéz úgy gondolkodni és cselekedni… De nekem aztán kurva mindegy… Reggel találkozunk, kep! – intek, majd magukra hagyom őket. Őszintén nem tudom, hova mehetnék. Kibaszottul nincs kedvem visszamenni a kiéhezett, baszó tömegbe. A szerencsétlen nőket sem akarom se hallgatni, se látni. Úgyhogy úgy döntök, inkább kimegyek a hajó elejébe, oda talán nem hallatszódik el annyira, remélem, az alattunk tomboló tengert azért hallom. Hátha kicsit megnyugszom és össze tudom szedni magam. Leülök. Pár percig lehunyom a szemem. Most olyan jó egyedül lenni mindenkitől távol. Kurvára remélem, nem jön ide most senki. Kezem a nyakamhoz vándorol, megérintik a jegygyűrűmet. Felhorkanok. Igazából még mindig kurva vicces és jó érzéssel tölt el, hogy ennyire át tudta verni azt a faszkalapot. Nem is átverni. Elvágni az egyetlen útját attól, hogy átvegye a hatalmat. Csak a szüleimet sajnálom. Viszont tudják, hogy életben vagyok, addig pedig nem adhatják át neki hivatalosan a hatalmat, addig csak egy önkényes diktátor. És ha ez rajtam múlik, nem is változik. Gonoszan, féloldalasan elmosolyodom. Mégiscsak jó érzés néha jót tenni és nem engedni a rossznak, hogy nyerjen, nem igaz? Gondolom magamban, ahogy hátradőlök és az eget kémlelem, egyik kezemmel a családi pecsétgyűrűt, másikkal pedig a jegygyűrűmet forgatom az ujjaim között.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Dec 2, 2020 16:16:00 GMT 1
Bloody Mary Ben : ’Aranykezű’ Jax Leighton, Mocsok : ’Csuklyás’ Charles, Zima : Hatie ’Mama’ Hook Bratti: Adale, Raven : Riva A tenger éneke AdaleMég ebből a távolságból is jól hallod a hangokat. Sikolyok, puffanások, hangos nevetés, még részeges énekszót és valami hihetetlenül hamis hangszer hangját is hallod. De sokkal kevésbé hangosan és itt az orrban a tenger hangját is szépen hallod. Riva még nem tért vissza hozzád és más sem zavar a magányodban. A tenger morajába pedig lassan bele vegyül valami más is. Egy nagyon halk énekszó vagy dúdolás majd egy csobbanás. Ha lenézel, az orr alá a mélységben először semmit sem látsz, de később apró kaparászó hangokra leszel figyelmes, és ha kijjebb hajolsz, hogy jobban megnézd, hirtelen valami megérinti az ajkaidat. Egy másik emberi száj tapad a tiedre, a sós tenger ízét érzed a fürge apró nyelven. A csók ép olyan szenvedélyes és pajkos, mint amilyen rövid. Egy pillanatra azt hiszed Riva, hiszen neki is ilyen íze van, de amint eltávolodik két hatalmas csodaszép, de idegen kék szemmel találod szembe magad. Az aranyhajú idegen, vidáman elkacagja magát. A hangja majdhogynem gyerekes, a tekintete nem olyan kemény, mint a sellő szeretődé, olyan, mint egy kislányé, csak annyira húzódik el hogy jobban lásd az arcát egy pillanatra majd ismét megcsókol ha hagyod, de ezúttal még rövidebben. Rád mosolyog, kivillantva apró éppen hogy hegyes fogait. Az arcát keretező arany fürtök pedig lassan szinte megszáradnak a szélben, feljebb húzza magát és felül az orr tüskére, most már az egész jelenséget szemügyre veheted.
Arany haja majdnem kecses ezüstös kék uszonya közepéig ér, mintha direkt úgy helyezkedne, hogy félig eltakarják tökéletes alakú melleit. a lámpások fényében pedig pont úgy csillognak a pikkelyei, mint a kagylók belső fényes oldalai. És minél jobban nézed, annál inkább aranyos pikkelyt fedezel fel a fénylő kékek között. Megfordul a fejedben, hogy kék talán nincs is és csak a fények játszanak veled. A tünemény megdöntött fejjel aranyos mosollyal figyel téged, mintha arra várna, hogy mit reagálsz.
’Csuklyás’ Charles & Riva-Élvezem én, mint mindannyian, de én alulról is ismerem a tengert, és hidd el nekem, még vérszomjasabb, mint te, és ma sok vért adtunk neki, az pedig csak növeli az étvágyát. Oda lent rengeteg az éhes száj és a hozzá tartozó éles fogak és karmok. Remélem, egyikbe sem futunk, bele mielőtt elérjük az partot.
A férfi azt mondja, szomjazik, körbe nézek a hajon majd közelebb lépek és egészen az arcához hajolva kérdem, úgy ahogy Adale szokta tenni mikor férfiakkal beszél hagyva, hogy az ing szabadon hagyjon egy keveset, nem mintha egyébként sokat takarna. -Akárhogy is.- Mondom durva mosollyal.- Úgy érzem, ma nem maradsz szomjas, bármilyen italra is vágy.- Ma én magam is emberhússal csillapítottam végül is az éhségemet. Talán még meg is érzi a vér és hús szagát a leheletemen, de nem érdekel. Ez a tenger, só, halak, és vér. ’Aranykezű’ Jax Leighton A nő többször is majdnem hány, sőt egyszer meg is teszi, és egyszer az ájulatból is vissza kell pofozni de végül sikerül legyűrni a torkán az egészet. Már hangot se ad amikor két matrózod elvonszolja.
Miután Adale ott hagy egy ideig magadra maradsz (Ha csak nem keresel magadnak társaságot) de azt sem élvezheted sokáig. Akárhol akárkivel is tartózkodsz, a hajón alig tíz perccel később dörömbölnek az ajtón, vagy csak eléd állnak, attól függően hol érnek utól.
Egy fekete férfi rángatod magával egy ijedten és dühösen küzdő fekete hajú nőt. A nőről már valaki korábban letépte a fél ruháját így deréktól felfele teljesen meztelen, de valahogy nagyon ügyesen sikerül neki egyszerre takargatnia magát, kiabálnia, és karmolnia. A férfinek van annyi tapasztalata, hogy úgy fogja a nőt, hogy az ne harapja meg és a karmolásokat is főleg olyan helyekre kapja ahol nagy kárt nem tehet benne a nő. Ahogy eléd érnek eléd löki a nőt, a földre tőled alig egy két lépésre. A nő térdre zuhan haragos szemekkel néz, rád meg a fekete férfira is.
-Gebegy meg négger.- Mondja és felé is köp.
-Ismételd el a kapitánynak, amit a legénységnek mondtál! Gyerünk!
A lány dühösen rád néz, ahogy meglát, előbb elfordítja, a tekintetét aztán ismét rád néz, a szemedbe, és alig látsz benne félelmet, a nő inkább dühösnek tűnik.
-Lauren Wallace vagyok, az apám a királynőnek dolgozik. Ha megöltök, az akasztófán végzitek.-Közli enyhén flegmán inkább tárgyilagosan.- De- mondja egy kis szünet után.- Az apám jó pénzt fizetne, hogy visszakapjon, épségben. Az arany csak jobban hangzik, mint a kötél.- Miközben beszél, végig a szemedbe néz, a karjait összefonja, és a kezével fedi el a melleit, amit lemeztelenítettek, így is elég magabiztosnak tűnik.
|
|