Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jun 19, 2020 13:46:11 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/510923335702413323/721480528372432946/b6b6e645038961bc9bc585e2eb814907~jpg Rheya-t átölelve fekszem egy rakás selyem tetején. Azt hiszem ezekért már nem kapunk annyit. De ez egyáltalán nem érdekel. A szívverését hallgatom, eltereli a figyelmem a legénység morajáról. Ő valószínűleg nem is halja őket. Bár a kapitányt ő is hallotta. Nehéz a kapitányt nem meghallani, ha ő azt akarja. A körmeimet finoman végig húzom a nyakán és a hasán.
-Úgy érzem kikötöttünk, talán nekünk is fel kéne nézni a fedélzetre.- Felkönyökölök, és rá nézek.- Mibe hogy a rohadó kapitányunk máris kurvázni ment?- Ha nem húzódik, el még megcsókolom egyszer, aztán felkelek, hogy felöltözzek. Nadrágot, inget és kabátot veszek. Nem pocsékolom az időmet fehérneműre vagy hasonló dolgokra. A fedélzeten cipőt se hordok csak akkor, ha muszáj. Most nem tűnik, szükségesnek a csizma ezért azt sem veszek. Mivel vagyok akkora, mint egy átlagos férfi ezért a nadrág se lóg le a lábamról. Persze övre szükségem van. A kezemet nyújtom, a nő felé.
-Akkor csatlakozunk a többiekhez?
Ha velem jön, akkor elindulunk a fedélzetre, de közben meghallok valamit a konyhából.
-Hattie mama bevásárolni megy. Elkísérjük?
|
|
Ordo
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 23:07:10 GMT 1
Jun 14, 2020 19:50:14 GMT 1
|
Post by Ordo on Jun 20, 2020 22:00:29 GMT 1
Én éppen hangosan horkolok az ágyamon a kapitányi szobában, unalmasak a napjaim, és így jobb dolgom nincs mint hogy aludjak. De még ez sem megy nyugton, mert arra kelek fel hogy a testvérem elhagyja a szobánkat. Utána nézek, majd az asztalra, melyen kiszúrja a szemem a rumos üveg. „Mindenki tudja, hogy a rum jó altató” Szóval már kelek is fel, oda megyek az asztalhoz, de miután felemelem a rumos üveget, szomorúan tapasztalom hogy az üres. Így elindul a keresgélés. Mindent átnézek a szobában, még a tesóm ágya alá is benézek ahol a dugi piát tartja. Kiveszek egy rumos üveget, és meghúzom. Ezután vissza dőlök az ágyamra, majd álomba iszom magam. És addig alszok, amíg valami hangos fel nem kelt.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Post by TherealKREY on Jun 23, 2020 13:57:08 GMT 1
Unalom van. A hajó alig mozog a hullámoktól. A szél egyáltalán nem fúj. A legénység egyik része alszik. A másik zenélni próbál, ami zavar engem. Mert nem tudnak egyetlen normális dalt játszani. Csak hadoválnak össze vissza valamit. Vannak akik kockákat dobálnak és éppen verekedni készülnek. Ez már tetszik. Jó lenne verekedni egyet. Mondjuk, nem bírnák sokáig. Odamegyek az egyik bandához, amelyik éppen kockákat dobál. Feléjük tornyosulok és nézem őket. Egy szót se szólok. Arra várok, hogy összeverekedjenek. Ha ez megtörténik, rendet teszek köztük.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jun 25, 2020 14:03:22 GMT 1
Bloody Mary Ben: Aranykezű Jax Leighton & Mocsok: Csuklyás Charles A kikötő sokkal csendesebb, mint a kevésbé patinás helyeken, amiket megszoktatok. De itt is azért ki-kiszűrődik a zene a kocsmákból és egy idő után fel felbukkannak a hölgyek a sikátorokban. Bájaikat mutogatva buján mosolyognak felétek. Van itt minden, sovány, kövér, fogatlan, fiatal, öreg. Amit csak szeretnétek. Másrészt nem biztos, hogy bármelyik látott már oszló hullát közelről, így reakciójuk a kapitányra, nem egészen megjósolhatatlan, rejtély. Amíg a csuklyák fent vannak, mindkettőtökön rengeteg ajánlatot kaptok. Ha egyik sem kelti fel a figyelmetek végül eljuttok egy bordélyig. A Kívánatos Polly cégérére egy gyönyörű leány van felfestve, de ez ne tévesszen meg. Vannak ugyan szép portékái, de mind távol állnak az ártatlan hajadonoktól. A bordélyban, az ajtóban rögtön megállítanak titeket.
-Egy éjszaka 50, ha ketten vagytok a duplája, csak szabad lányt vihettek. A borravaló a ti dolgotok. Ha baja esik a lánynak, akkor is 50, de kifelé a farkadat is itt hagyod. Ha tiszták a szabályok, gyertek beljebb és érezzétek jól magatokat.
Nem lehet azt mondani, hogy a helyen telt ház van, de azért van pár férfi így is akik a nők mellet ücsörögnek és egymással a vagy a hölgyekkel beszélgetnek. A legtöbbjükön a tengerészet egyenruhája van de vannak itt olyanok is akik a városból jöttek ki idáig hogy élvezhessék a hely nyújtotta lehetőségeket
|
|
nemosharr
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Sept 19, 2020 8:19:04 GMT 1
Apr 28, 2020 16:07:46 GMT 1
|
Post by nemosharr on Jun 29, 2020 17:20:31 GMT 1
Név: Feliz Mar’Fada Születés: 1660. 05. 05. Hajó név: Leão Preguiçoso A Patkány évében született kinyújtja karjait a világ felé. A kínai zodiákusban a Patkány a kitartás és a szívósság jelképe. Függetlenül attól, milyen változó körülményekkel találkoznak, mindig képesek alkalmazkodni. Fémjelük a bátorság, az új kipróbálására való hajlam. Veleszületetten kíváncsiak, ami jó megfigyelőkké, született művészekké és feltalálókká teszi őket. Nagy érdeklődéssel fordulnak embertársaik felé, de vigyázniuk kell, mivel hajlamosak a túl spontán beszédre. Barátaik ezt vonzónak találják, mások azonban megbántódhatnak, s azzal vádolhatják őket, hogy pletykások és kibeszélik az embert a háta mögött. Nagyon gyorsak tudnak lenni, jó futókká és úszókká válhatnak, szeretik a közlekedés gyors formáit, szokatlan gyorsasággal és határozottsággal képesek dolgozni és kommunikálni. Állandó mozgásban vannak. Gyakran váltogatják az állásukat, új otthonba költöznek, utaznak; egyszerűen képtelenek megmaradni ott, ahol vannak. Számos érdeklődési körük van, általában több hobbinak is hódolnak, sokféle dologhoz értenek. Életszeretetüknek köszönhetően szeretnek kockázatot vállalni, és kalandokba bocsátkozni. Nem számít, hogy a siker garantálható-e, izgalomba jönnek az új dolgoktól, ismeretlen helyektől és új emberektől. A patkány évében születtem. Édesanyám kabalának szánt, nagy örömmel vitt magával kisebb-nagyobb társadalmi eseményekre, összejövetelekre, bálokra. Édesapám azt akarta, hajózzak vele, ezért megtanított bánni a karddal, a kötéllel és a kapitánysággal. Nevelőim azt mondták, életre születtem, aranyhangom van és én sütöm legfinomabb breton baracktortát Marokkótól Finnországig. Meg kellett tudnom, hol vannak ezek az országok. Tudni akartam milyen süteményeket csinálnak, milyen dalokra táncolnak, miről csevegnek a délutáni tea mellett, milyen szelek járnak arra, mekkora hullámok csapódnak a hajóik oldalához, látni akartam a világ végét és még azon is túl… fel lehet vajon hajózni a csillagok közé? Felcsaptam hát tengerészgyalogosnak. Voltam fedélzetmosótól kezdve matrózon át kormányosig minden, megjártam a teljes ranglétrát, akár csak előttem oly sokan. Hajóról-hajóra csapódtam, megismertem módszereket és embereket, idegen földeket, csavaros nyelveket, a perzselő nap tüzét és a jégtáblák csikorgását. A hajó mindenütt hajó volt, a víz, az ég és a csillagok mindenhol szeretőként simultak körém. Életem csúcspontja mégis alig pár hete volt csak: kineveztek kapitánynak! Saját hajóm, Leão Preguiçoso egy hatalmas mérnöki és művészi csoda, tele díszekkel, ágyúkkal, és egy olyan legénységgel, akikről álmodni sem mertem volna. Mindenki bajtársias, barátságos, vidám, jólelkű, segítőkész, humoros, játékos, felfedező. Mindenki a szívem csücske a hajószakácstól a navigátorig, a vitorlástól a sorkatonáig. Oh, és el ne felejtsem, majdnem mindenkinek van háziállata! Én szívemnek legkedvesebb kapibarámat, Royt vittem magammal, aki imádja a kelkáposztát, a labdajátékokat és a hátsóját az ember arcába nyomni. Oh, hadd meséljek pár szót a bajtársaimról! Itt van rögtön az én hűséges elsőtisztem, Gustavo Avilla, és bájos felfedező társa Alice. Elég egy pillantást vetni az arcára, hogy mindenki lássa, micsoda elszánt, sármos, határozott férfiről van szó. Úgy hírlik, a kikötőkben elájulnak a nők a lába nyomában, és féltékeny férfiak fenik ellene a konyhakésüket. Remek térképész, kiváló navigátor, és a legjobb barátom időtlen-idők óta. Vajon ez részrehajlásnak számít a részemről? Ismerkedj meg Kahurangival, az én személyes testőrömmel. Egy afrikai törzs harcos lánya, a szíve csupa tűz, a tekintetével hegyeket lehetne ketté vágni, gyors, ruganyos, energikus, akár a gepárdok, népének szent állatai. Van ám finom oldala is, érzéki táncos, törődő barát, akit megszeret, annak legkedvesebb nővérévé válik. Kedvenc halaitól soha nem válna meg, őket a kabinjában nevelgeti egy üvegbúra alatt. Jól forgatja a lándzsát, a puskát és a nyelvét is, verhetetlen kockázásban. Hódolóinak se színe se száma, ám ő leráz magáról mindenkit, igazi territoriális nagymacska, a legszebb, akit valaha láttam széles e világon. Árvore Mendes egy igazán különleges férfi, amilyen visszahúzódónak, marconának tűnik, annyira kenyérre lehet kenni, mint a jóféle ír vajat. Szeret bebújni a pajzsa mögé, legyen az fizikai vagy éppen gondolatbéli, ilyenkor nehéz ám szóra bírni, vagy kizökkenteni, de ennek megvan a maga oka. Azért csatlakozott a tengerészethez, hogy szerény körülmények között élő hugocskájának egy jobb életet tudjon biztosítani, így lehet tudni, hogy amikor elmereng, és komoran bámulja a fodrozódó habokat, valójában a családjára gondol, mindenkire, akit a háta mögött hagyott, hogy levelekben és pénzben kommunikáljon velük éveken át. Valódi, családias, kötődő énje akkor fordul ki belőle legjobban, ha közelében sertepeltél egyetlen hajón lévő családtagja: Sir Orwell, a gyík. Ők ketten órákig tudnak játszani a hajnal előtti sötét fedélzeten, amikor azt hiszik, mindenki alszik, és senki nem láthatja őket. Meséltem már, hogy ő a katonák kapitánya? Tökéletes ellenpólusa Cerveja Santos, aki szerelmes az életbe, az alkoholba, és egy kicsit még házi malackájába Barrigába is. Esküszöm, láttam, hogy részegen csókolgatja! Ez az elsőre őrültnek tűnő férfi egy igazi energiabomba, a munkáját énekelve, táncolva, búgócsigaként pörögve végzi, érzelmes ember, csodálatos beszélgetőtárs, és a tengerparti nők szerint igazán jó az ágyban. Hogy ez csak pletyka vagy komoly valóságalapja van, azt magadnak kell kitapasztalnod. Elsőre talán csapodárnak, szétszórtnak tűnik, de mindig ott van, ahol szükség van rá, örömmel, szívvel-lélekkel segít mindenkinek, és a vitorlákat legalább olyan érzékiséggel kezeli, mint a bordélyházak leányait. Tökéletes fedélzetmester, de azt megsúgom: csapnivalóan hazudik. Az egész feje elvörösödik olyankor, és hiába próbálja a grogra fogni. Kormányosunk, Big Ol’ John, egy belevaló skót férfi, aki egész életében hajókon szolgált, és saját bevallása szerint már nem is emlékszik, milyen a friss füvet taposni a lába alatt. Hajószakácsként szegődött el kisebb-nagyobb korvettekre, míg végül nálunk kötött ki, hogy újabb és újabb hódító-felfedező utakra induljon. A kikötőkben sokszor már le sem száll a hajóról, élvezi, hogy idős napjait egy függőágyban heverészve, kókuszvizet iszogatva, makiját, Omakot simogatva töltheti, távol a városok zsongó zajától. Mindig jókedélyű, tele van történetekkel az óhazáról és számtalan tengeri kalandjáról. Azt hiszem, legalább annyira imádja a habokat és a rajtuk szelő hajókat, mint más levegőt venni. Fia Ruadh The Red már közöttünk nőtt fel, és mindenki sajátjaként imádja. Az egész tengerészet legélesebb koponyája ez a fiatal suhanc, felfedezők, feltalálók, filozófusok egyesülnek az ő ravasz kis kobakjában. Alig lehet 20, de már fegyvereket tervez a katonaságnak és hangszereket a szimfonikusoknak. Nameg, hangszer-fegyvereket magának és a hajó vállalkozó kedvű legénységének. Nézd csak mi, van a kezében, lant és puska egy testben! Egyszer megkérdeztem tőle, miért ilyesmiken dolgozik egész nap, azt felelte készül a háborúra és a békére egyaránt. Apjához hasonlóan nyitott, kalandvágyó, és kiváló zenész. Játékát gyakran kíséri különleges énekével Óran, egy apró, színes madár, akit egy vándor kereskedőtől vettek meg. Ők ketten elválaszthatatlanok, akárcsak édesapjával. Jajj, órákig tudnék még áradozni a legénység minden egyes tagjáról, de biztos unod már. Tudom, hogy sokat fecsegek, imádok ide-oda csapódni szavakban és tettekben, mindenbe belekóstolni, barátokat és rosszakarókat szerezni, de mégis legjobban azt az érzést ölelem a szívemre, amikor a habok szárnyán repülünk az ég felé. Mert fel lehet hajózni a csillagok közé, csak meg kell találni hozzá az égi áramlatokat!
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 1, 2020 13:28:37 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/bb/94/2d/bb942d1d9caf53c6f568d6d685f931bd~jpg Bevallom őszintén, kurva jó volt ez a menet. Ez a lány még mindig érti a dolgát. Pihegve fekszem mellette, tökéletesen teszek arra, hogy most tettünk tönkre egy adag selymet. Nem ezen fog múlni az a mocskos életünk, nem? Na, hát akkor nem lesz hiszti. Itt amúgy is csak mi ketten értünk bármit is a számokhoz, betűkhöz, könnyűszerrel elhitetjük ezekkel a barmokkal, amit csak akarunk. Nagyjából. Nem mintha ez lenne a terv, kedvelem ezt mocskos társaságot. Jó velük utazni.
Kiráz a hideg, ahogy végig húzza rajtam a körmeit. - CSAK SZERETNÉD, HOGY CSATLAKOZHASS EHHEZ A KÉT ISTENNŐHÖZ, TE MOCSKOS DISZNÓ! – kiabálok vissza a kapitánynak piszkálódós hangon, de nem komolyan. Aztán a partneremre nézek, végig simítok az arcán, majd szenvedélyesen megcsókolom. - Szerintem még igazán maradhatunk, amíg kikötnek, az még egy jó idő… - mondom veszélyes hangon, majd a kezem lejjebb csúszik a testén, miközben újra megcsókolom.
Mikor végeztünk, felöltözöm én is. - Egyszer úgy megnézném a kis lotyók arcát, amikor meglátják, kivel van dolguk a kapitányt illetően – vigyorgok gonoszan. Elfogadom a kezét, majd bólintok. - Igen, igen, hadd lássák csak a népek a fedélzetmestereiket, menjünk szocializálódni! – kurjantom lelkesen. A fejemet ingatom. - Igen, az jó ötlet lenne, kísérjük el, hátha kapunk valami extra adagot vagy valami finomat! – mondom csintalan mosollyal. – Meg hát, imádom a nénit is, igazi túlélő az a kis szottyadt vénasszony! De utána megyünk ismerkedni a legénységgel! Tudni akarom, pontosan ki miben jó, miben nem, hogy ne legyenek fennakadások szoros helyzetben… - mondom most már komolyabb hangon, majd rákacsintok a lányra, és feltépem a konyha ajtót, belépek.
- Hé, Hattie mama! – kiáltom neki kedvesen, lelkesen. – Jöttünk elkísérni téged a bevásárlásra, aztán intézhetünk neked is valami izgalmasat, ha szeretnéd! – kacsintok rá. - Na, akkor indulhatunk? Nekünk sem ártana bevásárolni, meg majd oda kell adni a kapitánynak a listát, hogy mink van… Na, menjünk már, jó lenne végre szilárd talajt érezni a lábam alatt és sört a számban….
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Jul 1, 2020 14:35:00 GMT 1
#s://i~pinimg~com/originals/3e/1d/47/3e1d47ed6de71957e4f1561080d85b57~jpg Az utcákat róva egyre szemrevalóbb hölgyekkel találkozom. Mindig is értettem hozzájuk, legalább annyira, mint a hajózáshoz. - Az ott pont jó lenne neked. Legalább olyan ronda, mint az akit utoljára kiszívtál, miután ő szívott le téged. Bököm oldalba a csuklyás kormányosom egy fogatlan, idősödő félkopasz szukára mutatva, közben pedig keresek valami nekem való szajhát. Ha találok valami olyat, ami megüti a szemem, rögtön megrázom az arannyal teli szütyőmet, majd a csípőjénél fogva közelebb húzom magamhoz. - Ma este a neved Mary szépségem és olyan vizekre evezünk együtt, amikről eddig még álmodni sem mertél. Mondom, természetesen csuklyában és a sötétben maradva, hogy véletlenül se lássa meg a görög múzsákat megszégyenítő arcomat. - Charlie, én most újraélem az egyik legszebb napomat ezzel a pipivel. Húzz innen a francba, mielőtt letépem a tököd és a másik oldalról a tiéddel elégítem ki. Nem volt benne semmi parancsoló, semmi fenyegető. Az sem zavarna, ha két méterrel odébb csinálna fel, vagy enne meg valakit. Testvérek mindörökre. Akár lelépett, akár az utcáról választott magának egyet, én ott helyben nekiláttam a dolognak. Nem egyszer végig mentem meztelenül a hajómon, majd pont egy bájos hölgy társaságában fogom szégyelleni magam. Maximum ha jönnek az őrök, félrehúzódunk. Kivéve ha egy női őr. Azt először csatlakozásra invitálom. Hát ez baromi felemelő volt. Gyorsan fel is húzom a nadrágom, aztán a legközelebbi kocsmából kikérek egy korsó sört. Nem sokáig kortyolgatom, baromi gyorsan lehúzom, mert egy nővel nem elégszem meg. Soha. Nem vagyok én valami nemes, akinek egy szerencsétlen nővel kell leélnie az életét. Még rondábban néznék ki, ha így lenne. Szóval irány az újabb kaland, ezúttal valami... valami elegánsabbra vágyom. Kívánatos Polly. Jó lesz. Reflexből bevágom az ajtót, ahogy mindig is szoktam. - Igen, igen, szerinted először dugok? - Válaszolom az őr okítására.- Ne válaszolj! Az esetleges válaszát meg sem várva lelkesen elkiáltom magam: - Szóval, ki akar egy hullával kefélni egy istenit? Lehet, hogy baromi ronda a fejem, de ez csak azért van, mert... Minden szépségem odalentre került.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 1, 2020 14:43:10 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/510923335702413323/722856478339498034/a06c218a8d319fd49c1bc54211c364c7~png Sellers Trickster Branson (Trick) Név: Sellers Branson Faj: Ember Kor: 20 Nem: Férfi Pozíció: Nincs-Könnyű pénz mondták, alig van védelme annak a rohadt hajónak. Ha nem mondtam legalább milliószor, hogy nem jó ötlet. És most megrohadhatok ezen a kurva szigeten. Lehet jobb lett volna vízbe fulladni. Kérsz egyet?- Kínálok egy falat gyümölcsöt a mellettem sertepertélő teknősnek. Aki szép lassan bele is kóstol.- Hát, legalább egyikünknek ízlik.
-Tudod. Egész jó életem volt ezelőtt a hülyeség ellőt. Ok az apám egész gyerekkoromban vert, de annyira nem volt rossz. Tényleg. Főleg miután a bátyám agyon verte egy baltával és beálltunk kalóznak. Na! Ne ítélkezz! Jobb volt, mint lógni. És különben is, te is gondoltál már rá. Valld be! Néha tényleg jó volt. Aztán jöttek ezzel a hülyeséggel...- Beleharapok, a gyümölcsbe aztán a teknősnek adom a többit, elveszek egy másikat és neki állok lebontani róla a héját.- Nem a legjobb gyümölcs, amit valaha ettem, de jó hogy te is eszed, legalább tudom, hogy nem mérgező. Ugye? Te már csak tudod.- Vonom meg a vállam. –Nem beszélsz sokat, ez jó. Én szeretek beszélni. Fél életemben azt hallgattam hogy pofa be. De úgy látom, neked tetszik. Megérdemled a szar ízű gyümölcsöt. Jó cimbi vagy.- Fel nézek az égre, de kurva kék.- Van ám egy nővérem is. Technikailag mintha két bátyám lenne, de a szemei. Azok gyönyörűek, nagyok és kékek. Az ember simán el is felejti, hogy bármikor kibelezne bárkit. Jó kapitány volt, tényleg, jó ennek az utolsó hülyeségnek nem kellet volna bedőlnie de akkor is. Az emberek hallgattak rá. Persze aki nem, azt kidobta a hajóból, szóval.
-Tudom, tudom. Azt mondtam elmondom, hogy kerültem ide, de igazából nem szívesen beszélnék róla. Inkább mondj valami bölcset, valami teknősöset.- Várok egy kicsit.- Megértelek, még nem ismerjük olyan jól egymást. Még a nevedet sem tudom. Meg te se az enyém. Nem vagyok valami jól nevelt mi? Trick vagyok. Te meg legyél….- Bután bámul rám tovább és majszolja gyümölcsöt.- Teknős. Azt hiszem a teknős jó lesz neked. Jobb lesz, mint a sirály. Mert hát, teknős vagy. Énekeljek valamit? Mondjuk hangszerem nincs, attól tartok az sajnos elsűlyedt. Mit szólnál egy kalóz dalocskához.- Neki kezdek a dalnak, és nem úgy tűnik, mintha zavarná, úgyhogy folytatom.
-Jobb lett volna kísérettel, de nem volt rossz, nem igaz? Tudtam én, hogy jó haverok leszünk. Mr. Teknős. Nem mondom, hogy olyan jó vagyok, de egy csomó hangszeren egész jól eljátszom. Volt egy kis lantom is. Azt kedveltem. Jól van, ne néz így rám. Nem én voltam a verő ember ez tény, de azért volt hasznom. Tudod te hány kalóz tud írni? Vagy ne agy isten összeadni két számot. Vagy csak elszámolni harmincig… Jap, jól sejted. Nem sok. Tudod, mit mondok, mégse értékeltek elégé. Nem figyelt rám senki. Különben most nem lennék itt. Tudod a férjem mit mondott. „Pánikolsz Trick! Nincs ott semmi. Milyen kalóz vagy te?” De, nekem volt igazam.- Felemelem a teknőst és szembe tartom. - Én megmondtam! Te tudod. Úgyhogy majd támaszd alá mikor nekik is megmondom.- A kis lábaival kapálja a levegőt. Visszateszem a földre és finoman megpaskolom a páncélját.- Jó fiú.- Körbe nézek.- Rakjunk tüzet.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 1, 2020 15:44:09 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/510923335702413323/721480528372432946/b6b6e645038961bc9bc585e2eb814907~jpg A kikötőben minden csendes a holdat és a csillagokat takarják a felhők, de a szél és a tenger nem ígérnek, esőt tisztán érzem. Átkarolom Rheya derekát és megcsókolom a nyakát. A piac felé minden csöndes, az a kevés őr a városban nem foglalkozik velünk egy jó darabig, aztán amikor elérjük a piacot, ami egyértelműen be van már zárva. Két őr megállít minket.
-Héj megállni! Mit kerestek itt ilyenkor?
-Süti hozzávalókat akartunk vásárolni.- Mondom nekik mosolyogva. Az egyikük azt se tudja, mi történik, úgy néz, ránk mintha azt akarná, megfejteni melyik csillagról jöttünk a másik rögtön kapcsol.
-Akkor kénytelenek lesztek, holnap visszajönni ma már zárva van a piac.- Rheya vállára teszem a kezem és megszorítom némán azt kérdezve tőle. „Lesz bunyó?” Közben Hatty mama vállát is megfogom, hogy ha nem rajtunk múlna a verekedés azonnal tudjam védeni.
|
|
eru
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jun 16, 2021 23:16:05 GMT 1
May 6, 2020 14:37:25 GMT 1
|
Post by eru on Jul 1, 2020 17:53:27 GMT 1
Név: Gustavo Avilla Kor: 32 Hol is kezdjem... nem egyszerű egy elszegényedett nemesi család sokadik gyerekének lenni. Mindenfelől azt látod hogy próbálják fenntartani az egykori pompát és fényűzést, holott már lassan az ezüstözött étkészleteinket adtuk el a megélhetésért. Azért megvan a maga előnye is, kapcsolatok, ismerettségek formájában. Így jutottam el a főváros legrangosabb egyetemére is, itt számtalan dolgot tanultam, de leginkább a hajózás fogott meg. El akartam szakadni ebből a közegből, büszke nemesi családunk lassú de biztos leépülésétől. Ezért hát az első adandó alkalommal csatlakoztam a tengerészgyalogsághoz. Jópár hajót megjártam már, de minden egyes alkalommal amikor egy új bárka fedélzetére teszem a lábam elfog egy megmagyarázhatatlan bizsergés. És amikor pár hete Feliz felkért, hogy legyek az új hajóján navigátor, egy pillanatra sem haboztam. Ezek a gondolatok keringtek a fejemben ahogy ott álltam a kikötőben és csodálltam a hajót ami mostantól az új otthonom... - Gyere Alice - mondtam a sólymomnak - vágjunk bele, bármit is hoz ez a kaland. Egy nagyot szippantottam a levegőbe, és ezután felléptem a Leão Preguiçoso fedélzetére.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 1, 2020 18:29:36 GMT 1
Prológus Leão Preguiçoso A hajó könnyen és szépen siklik a vízen habár érzitek, hogy gyengül a szél a vitorlátokban. Többen felvetették, hogy okosabb lenne kikötni amíg, van valamennyi. És a távcsövesek jelezték is hogy van mellettetek egy be nem jegyzet sziget. Igaz az egész maximum néhány hold nagyságú, de a buja növényzet életről árulkodik. Akkor pedig talán víz is van és talán kibírtok itt egy napot ha szükséges. Ahogy sziget felé indultok hajó, darabok deszkák, kosarak darabjait találjátok a vízben. Valószínűleg kalózok fosztogattak nem rég, de akárhogy is, sem hajónak sem túlélőnek nem találjátok nyomát. De egyszer csak az egyik ember elkiáltja magát.
-Füst! Tűz van a szigeten. Talán egy túlélő.
A sziget mellet könnyen ki tudtok kötni és a sima vízen beevezni a szigetre. Ott pedig egy férfi fogad benneteket egy teknőssel a hóna alatt. A férfi mezítláb van egy szakadt ingben és nadrágban. Botrányosan rossz spanyollal szalad felétek.
-Oh, hála a magasságosnak, azt hittem itt pusztulok el a szigeten. A kalózok, akik megtámadták a hajónkat még a hajót is elloptál alólunk hát el tudjátok ezt hinni?
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Jul 1, 2020 20:16:45 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/e4/c8/58/e4c858c31716eb551fa625287848145a~jpg #s://i~pinimg~com/564x/e4/c8/58/e4c858c31716eb551fa625287848145a~jpg #s://i~pinimg~com/564x/e4/c8/58/e4c858c31716eb551fa625287848145a~jpg #s://cdn~discordapp~com/attachments/476139159568908291/720723563253989496/ebe105f81a467f0c8e13450ae1c49e80~png #s://media~discordapp~net/attachments/476139159568908291/720723563253989496/ebe105f81a467f0c8e13450ae1c49e80~png?width=395&height=560 - A hét tenger fodros hullámai közt nyögdécselő szirénekre mondom! Attól, hogy ocsmány még igenis lehet finom. A te aszott tengeri murénádat is bekapják páran, szóval hadd ne kelljen már magyaráznom öreg. Válaszoltam a kapitánynak vigyorogva. Bár menet közben szemezgettem a kinti lotyókkal, de valahogy egyik sem tűnt annyira kielégítőnek, hogy mindenáron az utcakövön tegyem magamévá őket. Az vacsoráról nem is beszélve. Szutykos ribanc az összes. Mintha szaros tányérból ennék. Viszont a bordély! Ott vannak az igazán tiszta és finom hölgyek, szóval céltudatosan haladtam előre. Fel se tűnt, hogy a kapitány leszakadt egész addig amíg a hátam mögül meg nem hallottam őt. - Szükségem van ma még a hosszúkardomra, de dugd meg azt az undorító ribancot helyettem is te vén lókötő. Kiáltottam vissza a vállam felett, és mivel az aktusra kicsit sem voltam kíváncsi egyre nagyobb és gyorsabb léptekkel trappoltam a bordély felé. Berúgtam az ajtót. A levegőben szex és bor szagát éreztem. Hazajöttem. Hátradobtam a csuklyámat, kivillantottam hibátlan és szexi vigyoromat, majd a madamhoz léptem. - Szép estét úrnőm. Szándékomban áll feldúlni a dombos földet, s felderíteni néhány kalózbarlangot kincs és egyéb jóság után kutatva. Mondd csak szépségem. Van szüzetek? Esetleg egy húszas évjáratú, finoman érlelt, hidegen és tisztán tartott szépség a karibi térségekről? Tudod meglehetőst ínyenc vagyok.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jul 1, 2020 21:43:51 GMT 1
Csalódott vagyok. A matrózok mind a dolgukat végzik, nem ugranak lelkesen a segítségemre. De mivel serények kapnak majd a süteményből. Már épp indulnék a kis botommal meg kosarammal, mikor meghallom a két leányzót. Nofene, mégis lesz társaságom. De ha leállnak egymást falni, ezzel lelassítva engem, akkor nem lesz süti… Az „izgalmas” szóra felkapom a fejem. Vajon tud valamit a kincsről? - Tetszik a lelkesedésed Aranyom! Irány a város!
Legelöl megyek. Nem olyan nehéz megtalálni egy piacot. Hinnye… hát itt nincs senki csak két ifjonc. Hát milyen béna kikötő az, ahol nincs éjjeli piac? Riva talán? Nem tudom, keverem őket vált pár szót az őrökkel. Szomorú… Érzek egy kezet a vállamon, de nem foglalkozok vele, közelebb lépek. Előveszem a legbájosabb nagyis mosolyom. - Fiatalemberek… csak van itt a környéken egy gazda, akinél tudunk barackot venni. Szegény kis unokám olyan szomorú lenne, ha nem ehetne a süteményemből…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 14, 2020 15:35:23 GMT 1
A madame majdhogy nem az arcodba röhög, igazából meg is tenné, ha nem szégyellné, hogy kevesebb foga van, mint egy szopós csecsemőnek így csak csukott szájjal röfög egy párat majd tovább mosolyogva válaszol.
-Ínyenc az biztos, csakhogy nekünk nincs annyi pénzünk, hogy ilyen ínyencséget tartsunk, és ha lenne, sem adnám, annyiért amennyit megengedhetsz. Csak csúnya vagyok fiam nem hülye, mint az a disznó agyú ott a bejáratban, de van énekem egy ajánlatom számodra. Igazából van kettő is. Van egy szüzem 13, éppen tegnap kaptam, kicsi a melle ez igaz, de elég magas, majdnem akkora, mint én (kb: 167 lehet) Vagy van én nekem egy gyönyörű szőke lyányom na az bárkivel elhiteti hogy még sosem hált senkivel, csodás szűk pinácskája van és angyali hangja. Melyik legyen?- Kérdezi végül.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Jul 14, 2020 15:52:51 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/c9/6c/51/c96c516794c4b5a07d148d107af8a1ba~jpg #s://i~imgur~com/ha2amRz~png #s://i~pinimg~com/564x/b8/24/84/b82484c3a4c67d64ab1dc455c425127e~jpg #s://i~imgur~com/ha2amRz~png #s://i~pinimg~com/564x/4c/e9/d2/4ce9d222b51b2b07cb9a0db21f8c6ac6~jpg #s://media~discordapp~net/attachments/476139159568908291/720723563253989496/ebe105f81a467f0c8e13450ae1c49e80~png?width=477&height=676 - De még mennyire... Morogtam az orrom alatt mikor a némber szájából elhangzott a "Csak csúnya vagyok..." rész. Ellenérvek híján ezt a kijelentést eszem ágában sem volt vita tárgyává tenni. Bár én meg nem voltam vak, szóval egy pozitívumot felfedeztem vele kapcsolatban, még pedig azt, hogy a fogazással nem lenne sok gondom ha mellette döntenék. A felkínált lehetőség gondolkodásra késztetett, amit állra tett kézzel és plafonra meredő üres tekintettel adtam a külvilág tudtára. Szó mi szó, jól esett volna a szűz vér, de már félig állt a zászlórúd így a másik ajánlat is kifejezetten csábítónak hatott. - Hmm... Megvakargattam állam. - Na jó, legyen a szőke, de ajánlom, hogy oly remek legyen mint amilyennek elmondtad!
|
|