Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Feb 1, 2021 15:23:13 GMT 1
Post by Raion on Feb 1, 2021 15:23:13 GMT 1
Már csak, már csak nem kihunyt bennem az utolsó remény is. Amikor is hangra és fényre leszek figyelmes, de sok jelentőséget nem tulajdonítottam neki. A belém nyilalló fájdalomnak annál inkább. Hirtelen fel kapom magam. Elsőre azt hittem, hogy valamelyik vámpír akar szórakozni. De nem így volt. Meglepődve szemlélem a belém álló nyilat, majd az érkező Whiterun-i őröket is. Azonban gyorsan össze szedem magam, már amennyire az erőm engedi, és feltápászkodok. Kihasználva a zűrzavart a felmentő sereg tagjai felé megyek. - Jobb később, mint soha. – jegyzem meg mosolyogva és zihálva az egyik őrnek. TherealKREY
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Feb 3, 2021 12:26:04 GMT 1
Post by TherealKREY on Feb 3, 2021 12:26:04 GMT 1
Eris Bratti Ahogy mentek az erődhöz a katonák csendben vannak. Még akkor is amikor kérdezel. De az egyik egy kis idővel később megszólal. - Angiol vagyok. Dawnstar-ban születtem és ahogy látod a város egyik őre vagyok. Hobbim pedig... Fejezné be Angiol de egy mélyebb hangú őr közbevág. -Angiol csend legyen! Nemsokára odaérünk. Nem akarod, hogy egyből meghaljunk igaz? Ezután Angiol lehajtott fejjel folytatta az utat. Angiol hangján hallani lehetett, hogy nem olyan idős mint amilyennek kinéz. Ahogy haladtok tovább az úton magatok előtt láttok egy felborult szekeret. Körülötte vér, halott ló és emberi darabok találhatóak. Az egyik katona előhúzza kardját. Éppen ekkor egy üvöltés hallatszik a szekértől és egy kéz repül elétek. Két katona előveszi az íját és lövésre készen állnak. A maradék négy is kardot ránt. A ló amin ülsz ledob magáról és elszalad abba az irányba amerről jöttetek. Angiol odamegy hozzád és felsegít a földről. Eközben a szekér mögül egy szőrös szörnyeteg áll fel. Két és három méter között van a magassága egyszerűen hatalmas. Három szemével rátok néz és elordítja magát. Majd támadásba lendül. Elkezd felétek rohanni. Az íász őrök rálőnek de a Troll-t nem érdekli. Olyan volt az a két nyíl mint egy bolhacsípés. Barthel Raion Az egyik őr odasiet hozzád. - Jöjjön kiviszem magát innen. Hagyja, hogy rátámaszkodj ha akarsz. Kikísér téged a barlangból. Amikor kiérsz látod, hogy az óriás ott fekszik holtan. Mellette egy tucat katona akik szintén halottak. Hjalmart is kihozzák a barlangból. A katona aki kikísért hozzád szól. - Jöjjön jöjjön! Közben Hjalmart cipeli. Odaértek egy fához amihez egy ló van kötve. Hjalmart keresztbe felteszi a lóra. Majd felsegít téged is. - Menjenek vissza Fehérvágtába. - Mi pedig megöljük ezeket a férgeket! Majd rácsap a lóra ami elindul a visszavezető úton. Amikor a városkapuhoz értek két őr odamegy segíteni. Az egyik megnyugtatja a lovat. Lesegítenek téged és leveszik Hjalmart. Majd a templomba visznek titeket. Az őrök lefektetnek titeket külön kőasztalra. Hjalmart az idősebb és tapasztaltabb Jenssen kezdi el gyógyítani. Téged pedig a fiatalabb papnő Danica kezd el gyógyítani. A te sebeid 3 óra múlva teljesen begyógyulnak. Danica remek munkát végez. Amikor felkelsz a kőasztalról látod, hogy Hjalmar még nem kelt fel. - Még él és élni is fog. jelenti ki JenssenEzután egy őr nyit be a templomba. - Barthel Frernis! Jöjjön velem a Jarlhoz. mondja neked az őrHa bele egyezel akkor felmentek a Jarl palotájába. De amikor megérkeztek nem a Jarlall beszélsz hanem Irileth-el.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Feb 7, 2021 12:59:06 GMT 1
Post by Bratti on Feb 7, 2021 12:59:06 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Várok valami választ vagy akármit, de sokáig nem jön. Fura. Nem értem, mi bajuk van, azért ennyire nem tartom magam ijesztőnek. De nem firtatom. Ha nem akarnak beszélni, nem beszélnek, ennyi. Ám kicsit később mégis megszólal az egyikük, amit örömmel veszek, csak bólogatok a mondandójára, amíg le nem szólja a másik. Feltűnésmentesen a szememet forgatom. Majd meglátunk egy szekeret. Megállítom a lovamat, körbekémlelek, mi támadhatta meg őket. Felhangzik az üvöltés, s mielőtt bármit tehetnék, már a földön vagyok. Felkiáltok, mert a fájós lábamnak annyira nem tetszik ez a játék. Kivételesen hagyom, hogy felsegítsenek, mert kell pár másodperc, mire összeszedem magam. Szóval egy troll, aha... Ezeknek a dögöknek nincsen Magicka-juk, de tűz védelemmel rendelkeznek... Pörgetem fejben a lehetőségeket. Végül úgy döntök, kicsit spórolok a Magicka-val, úgyhogy villámgyorsan megidézek egy Flame Atronach-ot, miközben felénk rohan a troll. - Firebolt-tal lődd! - utasítom az idézett lényemet, miközben igyekszem kisántikálni a lény támadási zónájából. Ha maradt még elég manám, akkor egy Frostbite-ot is ráküldök, körülbelül öt másodpercig, hogy a gyógyulását és a stamináját is erősen csökkentsem a sebességével együtt. - Most támadjátok! De vigyázzatok vele! - kiáltom társaimnak, ha már eléggé meggyengült.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Skyrim
Közzétéve: Feb 11, 2021 13:43:18 GMT 1
Post by Raion on Feb 11, 2021 13:43:18 GMT 1
Az őrnek nem kell sokat győzködni-e, hogy vele menjek. A segítségével elég könnyen ki is támolygok a barlangból. A kinti látvány sem szemet gyönyörködtető. Fog csikorgatva nézek szét, majd mély sóhajtás közepette föl szenvedem magam a lóra. Az őrnek bólintok, majd indulunk is. Mikor felfekszek a kőasztalra egy nagyot sóhajtok, majd lehunyom a szemem. A kezelés végére felébredek. És meglepően tapasztalom, hogy elég fittnek érzem magam. - Köszönöm. – mondom mosolyogva a fiatal papnőnek. A Nord-ra csak félszemmel pillantok. Az idősebb papnő kijelentésére meg csak bólintok egyet. Az őrre fáradt tekintettel nézek, majd egy nagyot fújtatok, és elindulok utána. ~ Most jön a fejmosás. ~ morgom magamban. És az történt, amit gondoltam. Jött a fejmosás. Irileth mérges tekintettel néz rád. - Maga megbolondult? Azért hívattuk magát ide, hogy segítsen. Nem azért, hogy hátráltasson minket. A pénzét így is úgy is megkapja majd… de nem az egészet. – Irileth megvárja, hogy válaszolj. Utána, mintha nem is mondtál volna semmit folytatja. - Egy egész városőrséget küldtünk maguk után és alig négyen tértek vissza. Legközelebb ilyen ne forduljon elő.
Az első ízben kapott szidásra nem tudok semmi ellenvéleményt felhozni. Én voltam a bolond, hogy utána mentem és hogy majdnem megölettem magam. De amit a hatásszünet után mond, azt nem hagyhatom szó nélkül. - Már megbocsásson, de senki nem kérte, hogy mentsenek meg minket. – felelem felháborodva - Ne értsen félre, hálás vagyok, hogy megmentettek. De rám… ránk fogni azt, hogy miattunk haltak meg a városőrök az felháborító. Nem kérte senki. Valamint a Dawnguard-ból jött volna egy másik társam vagy társaim a vámpír problémára. – pici szünetet tartok – Részvétem az elvesztett őrökért, de ne minket hibáztasson ezért. – fejezembe fennhangon. Irileth a válaszodat megvárja. Majd mikor befejezed egyből meg is szólal. - Nem bocsátok meg... és velem ne merjen így beszélni. - A Jarl testőre vagyok, most itt helyben börtönbe dughatnám vagy lefejeztethetném magát. - De nem teszem meg, mert legalább a probléma megoldódott. Azok vámpírok, akik a barlangban voltak mind meghaltak. Ezután Irileth az övéhez nyúl és levesz róla egy kis szütyőt. Amit oda is dob hozzád. - Itt a fizetséged. 800 Septim - Most menjen fel a Jarl-hoz beszélni szeretne magával.Dühös tekintettel hallgatom végig, amit mond. Kicsit sem tetszik a hozzáállása, de sajnos ezen kívül mást nem tehetek. Eleget téve a „kérésének” elindultam fel a Jarl-hoz. Útközben pedig visszadobtam a szütyőt hozzá. - Inkább ad oda a halott Őrök családjainak vagy a sebesülteknek. – mondom le kezelően, majd folytatom az utam fel az emeletre. TherealKREY
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Mar 2, 2021 22:25:32 GMT 1
Post by TherealKREY on Mar 2, 2021 22:25:32 GMT 1
Eris Bratti A tűz elementált sikeresen megidézed éss ki is tudsz menni a troll útjából. Viszont a fiatal őrt Angiol-t a hatalmas bestia megüti. Ettől Angiol olyan kettő három métert repül, amikor földre érkezik csak egy puffanást hallotok. Ezután az íjász őrök tovább lövik a troll-t de még mindig nem kottyan meg neki. A másik négy városőr pedig körbeállják a szörnyet és hadonásznak felé. Ezzel próbálják összezavarni. Ekkor az elementálod egymás után három tűzgolyó lő. Mind talál, ettől a troll ugrik egyet és a földre csap. Majd ahogy az egyik őr felé fordul akkor hirtelen csap egyet, amitől az a őr is hátrébb repül. Ő csak olyan egy métert. Hatalmas erő van a szörnyben. Ekkor a maradék három őr tovább zavarja a bestiát körözve körülötte. Az íjászok próbálják a szemeit lőni de nem nagy sikerrel. Ekkor te újra támadsz most már jég varászlattal. A troll-on látszik, hogy valamennyire lelassul. Az a őr aki lecsitította Angiol-t megragadja az alkalmat és a troll hátára ugorva a mellkasába mélyeszti a kardját. A bestia ettől még jobban bedühödik és elkezd össze vissza csapkodni. Az íjászok nem mernek lőni mert félnek, hogy eltalálják a társukat. Ám az egyik katona megszólal. - Brolod! Hagyd a trollt! Meneküljünk el azon a mellékúton. Az a őr aki ezt mondta megindul a tőletek balra eső mellékút felé. A két íjász is követi őt. A tűz elementálod lő egy újabb tűzgolyót. Ami egyenesen a troll fejét találja el. Ettől a szörny letérdel Brolod az őr aki eddig rajta volt leugrik róla. A szörny háta védetlen itt az alkalom bevinni neki egy hatalmas csapást.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Mar 3, 2021 13:32:44 GMT 1
Post by TherealKREY on Mar 3, 2021 13:32:44 GMT 1
Barthel Raion Irileth meglepődik amikor visszadobod hozzá a szütyőt. Kell neki pár másodperc, hogy rájöjjön mi történik. Majd ezután te elindulsz fel a Jarl-hoz ő pedig a ki a palotából. Amikor felérsz látod a Jarl-t hat darab őrt és egy csuklyás alakot aki a sarokban ül. Mielőtt bármit is tehetnél a Jarl megszólal. - Üdvözöllek! Én Jarl Balgruuf vagyok. Remélem a gyógyító papok jó munkát végeztek. ezután megvárja, hogy válaszolj majd újra megszólal- Gondolom te is észrevetted, hogy a sárkányok visszatértek... Van egy legenda a sárkányszülöttről, hogy amikor az első sárkány megjelenik akkor ő is. De ez most nem így történt. Viszont van egy ember aki látta őt és harcolt is vele. Ekkor a csuklyás alak felpattan a székből és odamegy hozzátok. Csuklyáját levéve fejéről hozzátok szól. Láthatod, hogy nem vörösek a szemei. - És ez mind igaz... Én voltam az aki a sárkányszülöttel együtt harcolt. egy gonosz vigyor terül az arcára aztán folytatja- Jajj milyen tiszteletlen vagyok az új vendéggel. Rolard Settton vagyok. Te pedig Barthel Frernis a Dawnguard egyik küldötte. Igazam van? Amikor válaszolnál egy hatalmas üvöltés hallatszik kintről. Majd a hatalmas ajtót ami a palota még nagyobb teraszára vezet tűz borítja majd egy sárkányfej betöri azt. Két őr akik az ajtó mellett álltak azonnal hamuvá égtek. Az egyik őr a Jarl elé vette magát ezért az életével fizetett mert egy nagy lángoló ajtó darab átszúrta őt. Rolard sikeresen kikerült a darabokat úgy ahogy te is. Az egyik őr elkezd ordítani. - Védjétek a Jarlt! Védjétek! Amikor a sárkány visszahúzza a fejét és te kinézel a hatalmas lyukon ahol előbb még egy óriási ajtó állt láthatod a sárkányt teljes valójában. Ahogy szép lassan feléd fordítja a fejét láthatod, hogy a szájából egy őr lóg ki. Amikor megmozdulnál a sárkány tüzet kezd el hányni felétek. Ekkora Rolard beugrik elég és egy hatalmas varázs pajzsot tartva megállítja a tüzet. Majd hozzád szól. - Gyorsan! Én elterelem a figyelmét te addig szaladj fel a lépcsőkön és ha szólok húzd meg azt a kart. MENJ! Ezután csatakiáltás hagyja el a száját és kardot rántva megindul a sárkány felé, hogy elterelje a figyelmét. Név: Rolard Settton Faj: Breton Kaszt: Harci mágus További információk: Rolard High Rock területén egy híres harci mágus, úgy tartják, hogy ő a legjobb. Skyrim-ben csak "Csuklyás zsoldos"-ként emlegetik.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Mar 3, 2021 14:54:06 GMT 1
Post by Whitewolf on Mar 3, 2021 14:54:06 GMT 1
(ooc: Ha valaki megszólított volna akkor szóljatok és javítom.)
Nekem ennyi elég volt Whiterunból. Állok fel. Itt az ideje elindulni a küldetésemre.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Skyrim
Közzétéve: Mar 12, 2021 17:44:16 GMT 1
Post by Bratti on Mar 12, 2021 17:44:16 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Elhúzom a számat, mikor az egyik katonát messzire repíti ez a dög. Távolról figyelem és járkálok, próbálom felmérni a dögöt. Intek az elementálnak, hogy folytassa. Egyelőre várok. Várok a megfelelő pillanatra. Ennyi szerencsétlent egy rakáson! Legalább az egyik szemét lőnék ki! Morgok magamban tehetetlenül. Ezután ellövöm az egyik jég varázslatomat. Végre lelassul kicsit, s az egyik katona is úgy tesz, mintha értene a dolgához: igyekszik végezni a bestiával. Fejem odakapom ahhoz a katonához, aki menekülni próbál. -Gyáva féreg! Itt hagynád a társad? Meg a harcot?! Milyen katona az ilyen?! Még nekem is több bátorságom van, mint neked... - üvöltöm felé. De csak azért is elszaladnak. - Pff... Így segítsen rajtatok is bárki... - morgom magamnak, ahogy a tűzelementálom még egyet belelő. Továbbra is csak a kínálkozó alkalmat lesem. És akkor meglátom. Halványan elmosolyodom. - Akkor most szépen dögölj meg, jó? - kérem tőle sötét hangon, ahogy felé küldök egy Ice Spike-ot.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Apr 6, 2021 9:43:04 GMT 1
Post by TherealKREY on Apr 6, 2021 9:43:04 GMT 1
Anara WhitewolfAz utad nyugodtan telt, már kissé unalmas is volt, hogy nem történt semmi. De amint megérkezel látod, hogy nagy a nyüzsgés. Csak egy katona megy oda hozzád: - Üdvözlöm! Önt küldték Fehércsermelyből, hogy vezessen minket. Jöjjön velem. Elvezet téged egy sátorba ahol két másik katona veszekedik. - Este kell támadnunk a fa falon lévő lyukakon á! Ez az egyetlen esélyünk. - Nem! Nappal fogunk támadni. Felgyújtjuk a fa falat és a füstöt kihasználva behatolunk. Szemtől szembe fogunk harcolni. - De éjszaka a Viharköpenyesek nem józanok. Még mindig van nekik szeszes italuk. Ezt kell kihasználnunk, amikor az erődben lévő egységek egyik része részeg akkor kell támadnunk. Ezért kell este besurrannunk és belülről szétzúznunk őket! - Mondom hogy ez nem lesz jó! Honnan tudod, hogy minden este... - Elég legyen! - szól közbe a katona aki bekísért téged - Mostantól Anara Lanoran vezet minket. Erről volt szó a levélben amit megkaptunk. És már itt is van tehát fújjátok le a készülődést! A két veszekedő katona elhagyja a sátrat. Olyanok mint a kisgyerekek, nem tudják elfogadni, hogy nem ők a főnökök. - Elnézést kérek a nevükben is. Én Grefan Hamnel vagyok. Csak egy sima mezei katona. Az előző kettő sincs magasabb rangban nálam. Ahogy hallhatta és láthatta a szervezkedések már elkezdődtek. - rámutat a térképre - Az erdőd egy fa fallal van megerősítve. A fa falon több nagyobb lyuk is található. Van egy kocsma is a fa falon belül. De a mi célpontunk az erőd. Ahol egy Viharköpenyes tábornok tartózkodik. Esténként a mocskok egy része a kocsmában van. Nagy a valószínűsége, hogy nem józanok... De ez lehet a mi esélyünk. Mivel este kevesebb őr van ezért szerintem éjszaka jobb lenne támadást indítani. Eris BrattiKihasználod az esélyt a támadásra. Ami sikeres is lesz. Egy hatalmas jégcsap áll a troll hátába, amitől a szörnyeteg a földre borul. Az ott maradt katonák közül csak ketten állnak a lábukon. A harmadik az akit a troll elütött valószínűleg halott. Az elementálod eltűnik, a talpon maradt katonák oda mennek hozzád. Az egyik meg is szólal: - Köszönjük. Azok akik elfutottak pedig meg kapják be! Elnézést a kifejezésért, hölgyem. De nem hittem volna, hogy megfognak futamodni. Amikor pihenni lenne időtök egy ordítás hallatszik arról amerre a gyáva katonák elszaladtak. A te döntésed, hogy a hang irányába mentek vagy követitek az eredeti feladatot. Az utóbbi nem biztos, hogy sikerülhet két katonával. De a hang irányába lévő dolgokról sincs fogalmad. Csak annyi hogy a gyávák üvöltenek.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Skyrim
Közzétéve: Apr 16, 2021 10:49:36 GMT 1
Post by Raion on Apr 16, 2021 10:49:36 GMT 1
Felérve egyből kiszúrja a szemem a csuklyás alak. Nem feltűnően, de elkezdem figyelni, ám alig bírom visszatartani a reflexeim. - Örvendek Jarl Uram! Igen, jó munkát végeztek – felelem, majd hallgatom tovább. Csendben figyelek a Jarl mindenegyes szavára, ám Dawnguardosként fogalmam sincs, hogy mi közöm lenne a Sárkányokhoz. A csuklyásról kiderül, hogy nem vámpír. Ez megnyugtat, azonban a stílusa nem tetszik. Azonban reagálni semmit nem tudok, olyan hirtelen történik minden. Reflexből elugrok. Mikor kidugom a fejem láthatom a sárkányt, és bárcsak ne tettem volna. Mikor látom, hogy észrevett éreztem, hogy már késő a menekülésre, és ennek őszinte megnyilvánulást is adok. - Bassza meg! – nyögöm ki röviden, és már várom, hogy mikor sülök ropogósra. Ekkor Rolard ment meg, és egyből utasít is. Gyorsan összekapom magam, és amint nem figyel a gyík, fel rohanok az említett helyre és a jelre meghúzom a kart. TherealKREY
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Skyrim
Közzétéve: Apr 16, 2021 19:08:45 GMT 1
Post by Bratti on Apr 16, 2021 19:08:45 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Halványan elmosolyodom, ahogy végre sikerül földre küldeni a dögöt. Csak legyintek a katonára. - Az emberek gyávák, szokjon hozzá... - válaszolom unott hangon. - Szedje össze a halott társainak a cuccait, neki már nem fog kelleni. Én addig megnézem, hogy a troll barátunk is hasonlóan meghalt-e vagy sem... Így hát körbejárom, hogy megbizonyosodjam, nem fog felkelni, s ha ez így van, akkor keresek dolgokat, amik hasznosak lehetnek számomra. Ezután már éppen tovább indulnánk, mikor kiáltásokat hallunk. Valószínűleg az ijedős nyuszik azok. Szemforgatva fordulok a két életben maradt férfihez. - Meg akarják menteni a társaikat? Vagy hagyjuk, hadd rohadjanak meg? - kérdezem tőlük. Annyira utálom, hogy mindenki csak lassít. Ha bármi olyan reakciót kapok, hogy meg akarják próbálni, akkor gyávák felé indulunk bármire felkészülve. Ha nem, akkor hárman indulunk tovább az eredeti célpont felé, közben hátha a lovakat visszaszerezzük.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Jun 15, 2021 21:14:47 GMT 1
Post by TherealKREY on Jun 15, 2021 21:14:47 GMT 1
Barthel Raion
Sikeresen felérsz a karhoz. Ám amikor odaérsz, a sárkány beleereszti hatalmas karmait a Jarl palotájába és kitép több kisebb követ, amiket feléd dob. Sikeresen kitudsz, előlük térni. Viszont az egyik letöri a kar nagy részét. Egy kis húszcentis, szúrós fadarab marad meg belőle. Eközben félszemmel láthatod, hogy Rolard kezei körül pislákoló tűzcsóvák jelennek meg, olyan mintha valami formát rajzolnának ki kezei gyengéd mozdulatai. Ekkor a sárkány megpróbálja őt egészben bekapni ám Rolard-nak szerencséje van és még időben használni tudja a varázslatot. Két kezével, egy erős mozdulattal a föld felé csap. Hatalmas tűzvihar robban ki a semmiből. A sárkány hátrább kényszerül. Rolard pedig csak annyit ordít, hogy: MOST!
A kar megmarad darabján csak az egyik kezed fér el, akár meg is rúghatod, hogy aktiválódjon. De az is lehet, hogy eltörik.
Eris Bratti
A kísérőid hallgatnak rád és elveszik az egyben maradt pajzsokat a halott társaiktól. Arcukon szomorúság, szánalom, megbánás látható. Ahogy a troll-t sétálod, körbe nem veszel észre semmi furcsát. Ez a hatalmas dög már halott s az is lesz.
Ekkor halljátok meg a sikolyt. Az egyik őr nagyot nyel a kijelentésedre. A másikon látszik, hogy remeg. A város őrzése közben nem találkoznak ilyen szörnyekkel mindennap. Ám az egyik mintha erőt vett volna magán, előre lép kettőt és megszólal:
- Menjünk… utánuk.
Válaszolja röviden, s tömören.
Elindultok a hangok irányába, te vezeted a félelmet nem ismerő védelmezőid. Futtok egy kis ideig, de egyszer csak megláttok egy egész osztag Viharköpenyeset. Nektek van esélyetek a támadást megkezdeni mert ők még azzal bajlódnak, hogy mégis mit tegyenek a gyáva őrökkel.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Skyrim
Közzétéve: Jul 7, 2021 14:10:02 GMT 1
Post by Bratti on Jul 7, 2021 14:10:02 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Csak fáradt sóhajjal kezdek bicegni a hang irányába. Nekik komolyan segíteniük kéne engem?! Eddig csak hátráltattak szinte!
Mindenesetre hamar odaérünk, de amit ott látok, ciccegésre biztat. Nem hiszem el, ezekkel tényleg mindig a baj van... Gyorsan a társak felé fordulok.
- Tervem a következő: megidézek egy lényt, ami csoportosan fogja őket támadni és sokkolni, aztán igyekszem mindenkinek egy íjat is megidézni. Elsősorban a távolságiakra célzunk, utána lehet a közelharcosokkal foglalkozni... Ha valaki nem ért az íjászathoz, menjen közelharcban a távolságiakra! - suttogom nekik, majd ha bólintanak, akkor megidézek egy Storm Atronach-ot, aztán először egy Chain Lighning-ot küldök rájuk, hogy lebénítsuk őket, majd egy Lightning Cloak-ot, hogy folyamatosan sebezzük őket. Utasítom az idézett lényemet, hogy csak a Viharköpenyeseket támadja.
Ezek után ha még marad varázserőm, akkor leidézek annyi íjat, amennyit csak tudok és amennyi csak kell, hogy távolról támadjuk a Viharköpenyeseket. Nem terveztem őket megölni, csak erősen harc és mozgásképtelenné tenni őket. Ha legalább a távolsági harcosokat sikerülne kiszedni és megzavarni őket, akkor lehet, az elfogott társaink is be tudnának szállni a harcba. És csak remélem, hogy mi jövünk ki ebből jól.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Skyrim
Közzétéve: Jul 11, 2021 17:54:17 GMT 1
Post by Raion on Jul 11, 2021 17:54:17 GMT 1
A halálfélelem ugyan úgy átjár, mint mikor a vámpírok ellen küzdök. Ám ez még is más, azok legyőzhetőnek, viszonylag emberinek tűnnek, de ez a nagy gyík nem, ez nem tűnik annak. Az örömöm, hogy felértem nem volt hosszú életi, hisz a sárkány karmai által felém száguldó kövek elől kell kitérnem, és ezután szembesülnöm azzal, hogy a célomat jelentő kar eltört. - Stendarr szerelmére! Ez most komoly? -mondom keserűen. Gyorsan feltápászkodok. Látom, hogy a fickó valami varázslatra készül. Meg áll az ütő bennem egy pillanatra, de szerencsére megoldotta. Mikor felém ordít egyből rá markolok törött karra, és elkezdem húzni. - HOGY DÖGÖLNE MEG MINDEN HULLAGYALÁZÓ! – ordítom torkom szakadtából, miközben a kart húzom, és reménykedem benne, hogy sikerrel jártam. TherealKREY
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Jul 16, 2021 17:44:04 GMT 1
Post by TherealKREY on Jul 16, 2021 17:44:04 GMT 1
Varjú Raven Miután az őrök észrevesznek, mert Shegi elkezd károgni. Az egyik őr egyből kardot ránt, s elindul feléd azt kiáltva, hogy: - Hééé! Mégis mit keresel itt?! Nem szabadna itt lenned!
Te egyből egy Tűzgolyó varázslatot használsz, amivel sikeresen eltalálod az őrt, aki hátrarepül és beveri a fejét az egyik kőasztalba. Ettől pedig elájul. Az Arkay pap befut az egyik sarokba és elkezd imádkozni Arkay-hoz. A másik őr pedig már pajzzsal és karddal támad rád. Az első vágás elől sikeresen kihajolsz. Viszont a második már eltalálja a jobb hasfalad. A seb nem mély, de éget és fáj. Mikor az őr végezne veled Shegi most nem hátráltat, hanem segít. Elkezd össze vissza repülni az őr körül ezzel megzavarva őt. Egy Egyszerű Élőholt feltámasztással az egyik kőasztalon fekvő friss északi hullát sikeresen feltámasztod. Az őr elkezd ordibálni segítségért, de senki sem hall titeket. A feltámasztott segítődtől az őr teljesen megijed és összerogy a félelemtől. A hűséges hullád félholtra veri az őrt utána pedig visszatér a holtak földjére. Az Arkay pap közben bezárkózott az egyik oltárterembe. Bezárod a főbejáratot és elkezded a feltámasztást. Elhelyezed az egyik Khajiit mellkasán a lélekkövet, majd elkezded a varázsigét. Aam… alok-dilon…. dahmaan diil… Dill grind… hon in… Haas! Haas! Diil… A lélekkő elkezd egy kékes lilás aurát árasztani magábó,l ami szép lassan körbeveszi a Khajiit-ot. A lélekkő aurája kezd beleivódni a holtestbe. Egyszer csak az aura abbahagyja a mozgást és a lélekkő elkezd világítani. Majd a Khajiit szemei kinyílnak és felkel. Majd eléd áll és csak némán néz addig, amíg hozzá nem szólsz. Ám amikor kijönne egy hang is a szádon akkor azonnal belevág. - Tudom, hogy mit akarsz ember. Azt akarod tudni, hogy mégis miért támadtunk pont rátok. – egy kis ideig hezitál, olyan mintha azon gondolkozna, mit hazudjon, de közben próbál küzdeni a varázslat ellen és visszatérni az örök vadászmezőkre- Egy furcsa ősi maszkot viselő csuklyás alak volt. Riften közelében egy törp romnál találkoztunk vele miközben egy értékes ereklyét kerestünk. Legyőzte az egész csapatot egyes egyedül... Azt mondta, ha megölünk titeket, életben hagy minket… Elmesélt még nek… Hirtelen rohamosan elkezd köhögni és a földre rogy, a mellkasán lévő lélekkő széttörik és kialszik a fénye. Ezután mintha mi sem történt volna, sikeresen kisurransz az épületből és elkezded kérdezgetni az őröket, hogy a többiek mégis hova tűntek. Az őrök nem gyanakodnak rád. Ezek szerint az Arkay pap még nem jött ki a Holtak szentélyéből. Másnap a városban bóklászva meglátod az egyik embert, aki ott volt veled és a többiekkel a kocsmában. Egyenesen a Jarl palotája felé tart. Nem sikerül utolérned csak látod, ahogy felmegy a Jarl-hoz. Az őrök nem engednek utána. Egy kis várakozás utána hatalmas recsegés és ordításokat hallasz fentről. Az őrök egyből felszaladnak fittyet hányva rád. Itt az esélyed, hogy találkozz az egyik emberrel, aki ott volt a kocsmai incidensnél. Ha felmész, akkor mindenhol csak tüzet és hullákat látsz. A Jarl-t éppen most menekítik le az emeletről. Amikor kinézel, a hatalmas kapun csak annyit látsz, hogy két férfi küzd egy hatalmas sárkánnyal. Az egyik két ordítás között meghúz egy kart. Ami elkezd a tetőről leereszteni egy hatalmas "fa darabot". Egy nyakörv szerűség lehet. Ami egyenesen a sárkány nyakára illeszkedik. A két férfi akciója sikeres, aki lent van a tűz között előrántja a kardját és szép lassan elkezd sétálni a tehetetlen sárkány felé. A sárkány pedig a saját nyelvén szólal meg: Sárkány: - Dii! Dii Aar! Rorald:
- Aus Dovah! Ezután kardját egyenesen a sárkány szemébe szúrja egészen a keresztvasig. A sárkány pedig elpusztul. Beszélgetni nincs sok időtök mert a Jarl palotájának a tetőrésze ahol most ti is vagytok elkezd omlani. Gyorsan kell menekülnötök vagy külömben úgy végzitek mint a városőrök. Ahogy elkezdtek lefele szaladni a paolta varázslójával találkoztok lefelemenet a lépcsőknél. Valószínűleg a tüzet próbálja meg eloltani egy jégvarázslattal. A palotából kiértek és az egyik kis őrhelyre mentek. Sikersen kiértek mindenféle sérülés nélkül. Mivel ti csak csendben nézitek egymást ezért Rorald megszólal.
- Hát ez nem volt semmi. Rég harcoltam már sárkánnyal. Ügyes voltál számszeríjás barátom. - mondja Barthel-nek majd pedig Varjú-ra néz - Hölgyem, remélem nem esett baja. - egy kicsit hezitál majd kereszte fonja karjait maga előtt - Óóóhh igen és egy kérdés, vagy kettő, persze csak ha szabad. Maga mégis ki franc? Ééés Magnus szerelmére mégis mi a fenét keresett ott fent?!
Kérdezi egy kissé bunkón s kiabálva. Az őrök továbbra sem foglalkoznak veletek.
|
|