Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Sept 19, 2020 19:18:32 GMT 1
Post by Mocsok on Sept 19, 2020 19:18:32 GMT 1
#s://media~discordapp~net/attachments/670008771614867476/719255299277586462/unknown~png - Mi a...? Nyögte ki Hjalmar miután észlelte, hogy a lába a kemény asztallap helyett valami puhában ért célt. A khajiit szemeiben szenvedést s fájdalmat látott. Lepillantott hát az asztalra, hogy szemügyre vegye mi is történt valójában és ekkor vette csupán észre, hogy a lába áthaladt az asztallapon. Hogy ez a nyers erejének, vagy az asztal ócska minőségének volt-e betudható, az rejtély, mindenesetre egy bútorral a lábán a harc máris nehezebbé vált. - Thalos szerelmére! Morogta az orra, majd ahogy próbálta leimádkozni az asztalt a lábáról, nem egy ocsmány megjegyzést tett a kilencekre, az ócska bútorért felelő asztalosra, valamint még az is belefért, hogy ezen asztalos édesanyjának is szexben gazdag szép napot kívánjon. Egy pillanatra el is csodálkozott azon, hogy a nagydarab khajiit vajon miért nem lendült még ellentámadásba. Fel is nézett az ismerős szempárt keresve, ám csupán egy vértől mocskos fej nélküli hullát látott ami épp a földre zuhant élettelenül. A vadász nem messze állt tőle, vértől mocskosan. - Köszönöm... Morogta neki Hjalmar, majd megunva a fáradozást, elővette baltáját és felaprította az őt sakkban tartó bútort. Körbenézett végül a fogadón. Egyedül a kézbesítő sérült meg ha jól látta a támadók pedig mind halottak. Kár. Legalábbis az őrök számára. Nem tudni kik voltak, s mit akartak, de lehet sosem derül már ki. Elvégre a holtak nem beszélnek...
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Sept 20, 2020 11:15:16 GMT 1
Post by Raion on Sept 20, 2020 11:15:16 GMT 1
A sikeres mozdulat után meg állok egy pillanatra és körül nézek. Az összes Khajit halott. Leeresztem a fegyverem. - Szívesen. – felelem Hjalmar-nak. Majd a Khajit ruhájából letépve egy darabot törölgetem le magamról a vért. Közelebb lépek az Imperial-hoz. - Hát úgy látszik nem ejtett senki foglyokat. – mondom neki. Aztán leveszem a sisakom és a sisak résein átment vért letörlöm az arcomról. - Megyek szólok az Őröknek. – mondom mindenkinek, majd kimegyek az ajtón. – Őrség – kiálltom hangosan, ha egy Őr oda jön, akkor elmondom a történteket röviden.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Sept 26, 2020 13:40:40 GMT 1
Post by Bratti on Sept 26, 2020 13:40:40 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Nagyon nem tetszik ez a helyzet. Feszültségem egy részét kiadom abba, hogy hasba szúrom a támadót. Nesze neked, te féreg… Gyorsan felmérem a környezetemet. Ha minden igaz, a tag eléggé legyengült, így a jó lábammal hasba rúgom, hogy a sarokba essen és ne is keljen fel onnan. Ha már elő volt készítve víz számomra, akkor igyekszem azt minél gyorsabban felhasználni, ha még van értelme és el tudnám oltani a tüzet. Ha nem, akkor nincs mit tenni, segítség kell. Visszafordulok a támadó felé, felhúzom a földről. Veszek egy nagy levegőt. - Segítség! Megtámadtak! Ég a szobám! – sikoltom teli torokból, közben kilépek a szobából, hogy halljanak. Mivel sokkal többet nem tudok tenni, a tag felé fordulok. - Most vagy mindent elárulsz és akkor talán megmentelek vagy kinyírlak… - mondom neki fenyegetően.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 1, 2020 16:50:30 GMT 1
Post by TherealKREY on Oct 1, 2020 16:50:30 GMT 1
The Bannered Mare Raven Raion Whitewolf Mocsok Ben
Varjú emlékezete nem csal. A válla kissé fáj de nem vérzik. A rituálé végrehajtásához kell egy hulla, egy lélekkő, s a varázsige: Aam alok-dilon dahmaan diil…
Dill grind hon in…
Haas! Haas! Diil… A varázsige így szól. Hjalmar szó szerint feldarabolja az asztalt. Anara hasa egy kissé fáj de azonkívül nincs semmi baja. Barthel kimegy a kocsmából s őrökért kiállt. Nem egy s nem két őr fut oda hozzá.. Hárman állnak előtte s az egyik különbözik mint a másik kettő. Hozzád is szól: - Caius kapitány vagyok. Én vagyok a Fehérvágtai őrök vezetője. Mi történt uram? kérdezi gyanakvóanWindpeak Inn Bratti Az alak a földre térdel a hasbarúgást követően s vér köp fel. Thoring odafut a szobádhoz egy vödör vízzel. Amikor az ajtóba ér meglátja a különös eseményt. - Félre ti mocskok! Kiállt rátok s arrébb lök titeket majd leönti vízzel az ágyat amin a tűz kialszik. De ott van még a éjjeli szekrény s a kocsma égő fala. A csuklyás alak a tűzre néz s még nagyobb félelem kapja el őt. a szemei vörös színűek
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 1, 2020 17:04:52 GMT 1
Post by Raion on Oct 1, 2020 17:04:52 GMT 1
- Üdvözlüm Caius kapitány. Én Berthel Frernis vagyok. Hát... - megvakarom a tarkóm - Hát a kocsmában ránk támad egy csapat khajit. A khajitok kimúltak a többiek éppen vagy enyhe sérüléssel megúszták. De sok beszédnek sok az alja, inkább jöjjenek. - felelem, majd kíjebb tárva az ajtót benegedem az Őröket.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 1, 2020 18:17:03 GMT 1
Post by Whitewolf on Oct 1, 2020 18:17:03 GMT 1
Meglátom a belépő őröket. Csodálatos, végre valaki akivel legalább szót értek. Valami hivatali authoritás. Egyetlen problémám van...hol voltak úgy öt perce amikor meg kellett akadályozniuk ezt az egészet? Kicsit morcos tekintettel odalépek hozzájuk. -Anara Lanoran vagyok a birodalmi légió centúriója.- Teszem a jelentést.- Ezek a Khajitok megtámadtak minket, az ott ülő ember torkát megpróbálták elvágni - mutatok a postásra- ekkor léptünk közbe. Jól fel voltak fegyverezve úgyhogy más esélyünk nem volt csak a megölésük. Lehet róla tudni, hogy mit akartak egész pontosan?
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 1, 2020 19:26:10 GMT 1
Post by TherealKREY on Oct 1, 2020 19:26:10 GMT 1
The Bannered Mare
Az őrök meglepődnek s a kocsmába sietnek. Éppen, hogy beérnek s egy kis terepszemlét tartanak Anara már ott is áll előttük a mondandójával. - Én Caius kapitány vagyok. Én vagyok a Fehérvágtai őrök főnöke. A kapitány ezután egy két percre csendben marad. Látszik rajta, hogy gondolkozik. - Mi sem tudjuk, hogy miért támadtak magukra a Khajiitok. De kiderítjük az okát. int az egyik őrnek Az őr elkezdik átvizsgálni a holttesteket. Az egyiknél talál egy papírt amit odavisz a parancsnoknak. Caius elkezdi olvasni azt ami a papírra van írva.
- "Meg kell állítanotok őket... azért hogy meg ne találják őt... mindenáron öljétek meg az összeset..."
Egy darab jel sincs a levélen, hogy mégis ki küldte volna.
A másik pedig Barthelhez lép oda.
- Te vagy az akit ideküldtek a Dawnguardtól, hogy elintézze a környékbeli vámpírokat igaz?
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 2, 2020 9:15:54 GMT 1
Post by Raion on Oct 2, 2020 9:15:54 GMT 1
Az Őrök be is jönnek, a Drak Elfünk le is támadja őket. Kicsit meg is lepődtem. ~ Egy birodalmi tiszt? És egyedül! Egyre furcsább lesz itt minden. ~ Csendben figyelem, ahogy az Őrök átkutatják a kocsmát és a khajitokat.
A levelet amit felolvasott a parancsnok nem értettem. De nem is agyaltam rajta, mert az egyik Őr hozzám intézte kérdését. - Igen én vagyok, de az, hogy elintézem őket, pláne egyedül az erős túlzás. A helyes megközelítés az, hogy felmérem a terepet, és aztán szólok a társaimnak, hogy mennyien és milyen felszereléssel kellenek. - felelem az Őrnek. - De először is információk kellenek. Anélkül sokra nem megyek. Szóval térjünk a lényegre. - mondom neki határozottan.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 3, 2020 12:46:03 GMT 1
Post by Bratti on Oct 3, 2020 12:46:03 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Hagyom, hogy a férfi végezze a munkáját, elvégre ezért van itt. Persze ennyi nem volt elég. - Hozz még vizet, addig én az enyémmel eloltom az éjjeli szekrényt! – utasítom a fogadóst, majd ha tényleg van nálam fürdővíz, akkor azzal igyekszem az éjjeli szekrényt eloltani. Ezután odamegyek a csuklyás alakhoz. - Helló, vámpírkám… Nem szereted a tüzet? Meleg van? – kérdezem, majd felrángatom a földről. – Sajnos, még lesz egy kis idő, mire visszaér a fogadós. Szóval… Vagy beszélsz vagy megtapasztalhatod, milyen is lehet egy sült csirkének! – közelebb rángatom a tűzhöz, beleöklözöm a gyomránál lévő sebbe, hogy még jobban fájjon neki, még gyengébb legyen. Ha nem beszél, még közelebb viszem, ha támadni akar, akkor megint előhívom a tőrjeimet. Végső esetben tényleg beledobom a tűzbe, ha kell.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 4, 2020 10:16:43 GMT 1
Post by TherealKREY on Oct 4, 2020 10:16:43 GMT 1
Raion Barthel Mocsok Hjalmar hallja a beszélgetést s bármikor beleszólhat- Van itt egy Óriás tábor nem messze Fehérvágtától délre. Az mellett van egy barlang amiben vámpírok tanyáznak s szeretettel támadják meg a városiakat. Őket kéne kipucolni. Az őrök szívesen segítenek. Csak egyedül nem merünk nekivágni, mert nincs ismeretségünk azokkal a vérszívókkal szemben. Ezért is hívtuk magát ide. Windpeak Inn Bratti Amikor hasba vágod a vámpírt egyből felordít: - Te mocskos szajha! Ha még egyszer megütsz kiszívom a véred az utolsó cseppig s az élettelen hulláddal fogok táncolni a szeretteid csontjain. Közelebb viszed a tűzhöz. A kocsmáros megint megjelenik egy vödör vízzel. De mi ellőt rátudná önteni azt a tűzre. Az kialszik jéggé válik. Mégis ki lehetett az aki eloltotta kívülről a tüzet? Időd sincs átgondolni, mert a bájos csevejt három őr szakítja meg. -A Jarl nevében letartóztatjuk... Talos szerelmére egy vámpír. Elfogni! Az egyik őr félrelök téged a vérszívótól s azt felkapva a földről kiviszi a kocsmából. Két őr marad ott. - Hölgyem kérem magyarázza el hogy mi történt vagy magát is börtönbe visszük!
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 5, 2020 13:48:29 GMT 1
Post by Mocsok on Oct 5, 2020 13:48:29 GMT 1
#s://media~discordapp~net/attachments/670008771614867476/719255299277586462/unknown~png Amint a városőrség felbukkant, Hjalmar ismét arcába húzta csuklyáját. Ezután már egészen biztosan híre megy, hogy visszatért. Kénytelen lesz gyorsan elintézni itteni teendőit. Félrehúzódott az árnyékba, hogy ne vonjon magára még több figyelmet, azonban az őrkapitány és a vadász közti beszélgetést sikerült elcsípnie. Türelmesen végighallgatta. Minden infó jól jöhet. - Szóval délre... Morogta az orra alatt, majd se szó, se beszéd elindult ajtó irányába és hacsak nem állították meg, meg sem állt a vámpírok odújáig.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 8, 2020 10:39:59 GMT 1
Post by Bratti on Oct 8, 2020 10:39:59 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg - Ó, te csak gondold, te büdös dög. Nem tudom, ki van éppen fölényben, nem szájalnék annyit, csak a lényeget, te mocsadék! – fröcsögöm neki. Azonban mielőtt bármit tehetnék a taggal, jéggé válik a tűz. A francba, miért nem lehet egyszer szerencsém és kideríteném, mi ez az egész? Mégis ki a franc volt ez?! Mielőtt reagálni tudnék, már el is vették tőlem a vámpírt. - Hé, ő az én szerzeményem! Még nem kérdeztem meg, miért támadt rám… Vagy csak úgy? – gondolkodom hangosan. Közben már engem is el akarnak vinni. Összefonom a karomat. Egyszer tudnának békén hagyni, komolyan… Morcosan nézek rájuk. Ideges, fáradt és kíváncsi vagyok és éppen nem segítenek ezekben. - Ezt a szobát béreltem ki ma éjszakára. Lefekvéshez készülődtem, mikor belopózott az a mocsadék és rám támadt. Sikeresen majdnem felégette az egész helyet. Szerencsére én voltam az erősebb kettőnk közül, szóval sikerült megvédenem magam. Ez így elég bizonyíték? Megkérdezheti a kocsmárost is… Amúgy meg továbbra is érdekelne, hogy volt-e valami indítéka megtámadni vagy csak éppen én voltam szimpatikus… - mondom nekik. – Talán lehet még vele beszélni vagy így is börtönbe visznek? – kérdezem kicsit cinikusan. Ne hogy már bűnösnek találjanak. Még papírjaim is vannak, hogy úton vagyok az iskolából… Ezeket át is nyújtom nekik, ha tényleg van ilyenem. - Mellesleg ki volt az, aki jéggé változtatta a tüzet? - kérdezem most már csevegő hangon, mert érdekel ez is. Ennek is utána kell járni...
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 8, 2020 17:42:17 GMT 1
Post by TherealKREY on Oct 8, 2020 17:42:17 GMT 1
Hjalmar Mocsok
Oly sebességgel hagytad el a kocsmát, hogy a többieknek csak akkor tűnik fel amikor te már rég a városkapunál vagy. Az utadat egy vihar kíséretében teszed meg. Dörög az ég, villámlik, szakad az eső, fúj a szél de téged ez nem állít meg. Viszonylag gyorsan odaérsz a vihar ellenére is. Látod az óriástábort. S attól nem messze pedig a barlangot ami elvileg tele van vámpírokkal. A szemeid izzanak a dühtől. Ám ezt nem tudod kioltani magadból pár vámpír megölésével. Egyetlen egy nagy dolog állja az utadat... egy óriás. A hatalmas lény a feje felett lengeti a bunkóját. Ezzel próbál neked jelezni, hogy hagyd el a helyet. Eris Bratti- Ez egy eléggé érdekes történet, de mivel manapság sok fura dolog történik errefelé ezért most elhiszem. Sajnos mi sem tudjuk miért támadnak a vámpírok. - A tüzet pedig a Jarl udvari varázslónője, Madena oltotta el. A másik őr átnézi a papírjaidat s közelebb lép hozzád. - Hölgyem. Mégis hova szeretne eljutni? Nem akarjuk, hogy egy értékes mágus megakadjon a kutatómunkájában.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 9, 2020 17:20:21 GMT 1
Post by Raion on Oct 9, 2020 17:20:21 GMT 1
- Szóval innen Délre? Hmm… Rendben meg lesz oldva. – mondom az őrnek. Mikor körülnézek észreveszem, hogy valaki hiányzik. A nagy csuklyás csávó. - Hova lett ez a… - motyogom magamnak, amikor beüt egy gondolat. – Mit is mondott korábban? Hmm… „Ha vörös lenne, magam döfném azt a nyilat a szívembe.” Ezt mondta, és itt állt a közelemben. Szóval hallotta. – motyogom szintén magamban, majd az őr felé nézek. - Földerítem egyedül a terepet, majd utána mondom a többit. Addig is lesz dolguk itt. – tekintek a halott khajitokra. Összeszedem a cuccomat sisak, balta, íjpuska. Amint mindenem meg van elindulok az öngyilkos jelölt bunyó partner után. A felkerekedő eső jó, lemossa rólam a vért, így csökkentve az esélyt, hogy azok a vérszívók észrevegyenek. Megtöltött nyílpuskával megyek figyelve a környezetemre. Amint elérem az említett helyet, egy olyan helyről, ahonnan jó rálátásom van, körbe kémlelek. És reménykedek benne, hogy még nem halott a fickó. TherealKREY
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 11, 2020 8:23:11 GMT 1
Post by Bratti on Oct 11, 2020 8:23:11 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg A szememet forgatom. - Még szép, hogy elhiszik! Mi okom lenne hazudni?! – mondom mérgesen, majd mély levegőt veszek. - Elnézést… Még egy kicsit zaklatott vagyok a támadás miatt… - mondom most már nyugodtabban. Végig hallgatom őket. Nincs jó tapasztalatom abban, hogy kísérgetnek. Eszembe jut egykori elf barátnőm. Egy pillanatig lesütöm a szememet, majd rájuk nézek. Vajon mennyire gondolják komolyan? Vagy mennyire akarnak megfigyelni, esetleg csak a lehetséges jutalomra fáj a foguk? Nem tudom, bár kétségtelen, hogy egyedül nem feltétlen a legjobb utazni, ellenben nem lassítanak le és nem kell félnem az árulástól. Féloldalasan elmosolyodom, úgy döntök, egyelőre nem kérek segítséget. - Ne aggódjanak, nem akadtam el, minden rendben van, köszönöm kérdésüket. Van még valami, amiben tudok segíteni? – kérdezem kicsit arra utalva, hogy lassan egyedül maradnék végre. Ha nincs, akkor én teszem fel még egy kérdést. - Ez a varázslónő fogad látogatót? Lenne hozzá pár kérdésem, szívesen kérdeznék tőle szakmabeli kérdéseket… - mondom nekik nyíltan, őszintén.
|
|