Karin
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 13, 2022 21:18:09 GMT 1
Feb 26, 2021 17:33:18 GMT 1
|
Post by Karin on Mar 3, 2021 17:36:42 GMT 1
#s://storage~proboards~com/6462521/thumbnailer/MXITCgfuuhhqYsuDgCWA~png Név: Ella Richards Kor: 22 év Nem: Nő Magasság: 175 cm Besorolás: Mutáns Kinézet: Világosbarna, hosszú haj, melyet mindig valamilyen frizurába rendezve visel. Barna szemek, puha, egyenletes bőr, általában egyszerű, természetes smink. Általában drága, nőies ruhákat visel, leginkább blúzokat és szoknyákat, folyamatosan igyekszik a legutóbbi divatot követni, ritkán látni rajta kétszer ugyanazt az összeállítást. Sportos, jóalakú, és mindig kiemelkedően ápolt. Képesség: Közelről képes megérezni az emberek egészségi állapotát, és közvetlen érintkezés esetén képes kárt okozni vagy gyógyítani. A hatás a lelkiállapotától függ - ha dühös és szomorú, csak bántani képes, ha boldog, optimista, akkor az ereje gyógyító. Nézz rám! Tökéletes vagyok, nem? Szép vagyok, kiemelkedően okos ¬¬– már ha hihetünk az egyetemi tanáraimnak –, és kifejezetten vidám természetű. Nem hiszem, hogy valaha is láttál már sírni, hisztizni, vagy dühöngeni a lányvécé kellős közepén. Én nem vagyok olyan. Hogy lennének kötődési problémáim? Nem, ez nem egészen igaz. Egyszerűen nem maradok meg olyan helyeken, ahol nem vagyok boldog, legyen szó rokoni találkozókról, barátságokról, vagy szerelmekről. De úgyis az folyik a csapból is, hogy légy önmagad, légy a saját sorsod kovácsa, tegyél a saját boldogságodért… Az vesse rám az első követ, aki még sohasem úszott a kisebb nyomás felé. A többieknek pedig köszönöm az építő jellegű hozzászólást, keressenek máskor, mikor kicsit kedvesebbek. Puszi! Annyit elismerek, hogy az életem kicsit…elcseszett. Mondhatnánk úgy is, hogy titokban mindig is elcseszett volt, már az ötéves korom körüli rózsaszín habcsókvilágban is, csak nem tudtam. Se én, se anya, se apa. Azok a szép idők… Aztán kiderült, hogy nem egészen vagyok ember, és minden megváltozott. Kiderült, hogy képességeim vannak - és egészen jók, ha engem kérdezel, már persze amíg jó hangulatomban találsz meg. Gyógyítani tudok…életeket menthetek, és alig kell hozzá bármit is tennem. Csak mosoly fel, pozitív én elő, és mehet is a menet. Más kérdés, hogy amikor rossz a kedvem… Nos, akkor hiába szeretlek bármennyire, jobb, ha menekülsz, mert bántani foglak. Tényleg. Megölelsz, és jó esetben a sürgőssin kötsz ki. Vagy a temetőben. Apával is ez volt, mikor megpróbált megvigasztalni életem első szakítása után. Hogy is mondjam, életem első gondatlanságból elkövetett emberölési kísérlete nem derített jobb kedvre. Viszont onnantól kezdve tudtam, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy összeroppanjak. Nincs ok nélküli hiszti, ha megvan, nincs dühöngés, ha valami rosszul sül el, nincs sírás, ha megbántottak. Nagylány vagyok, kezelem a dolgot. Szóval visszatérve a kötődési problémáimra, hidd el, hogy csak azokat védem, akiket szeretek. Vagy akiket szerethetnék, már ha megengedném magamnak. Nem gáz, nem kell értem sírni, itt vagyok én. És mint említettem, tökéletes vagyok…megérdemlem a saját magam kizárólagos szeretetét. Szóval igen. Amint tudtam, elköltöztem otthonról, elfogadtam, hogy anyáék kicsit megkönnyebbültek, mikor kitettem a lábam, és ezzel együtt azt a valag pénzt is, amit fájdalomdíjul utánam dobtak, és beiratkoztam egyetemre. Állítólag pszichológus leszek, ha egyszer végzek, de inkább csak arról akarok tanulni, hogy hogyan tehetem magam boldoggá. Lehetőleg a leghatékonyabban. De eskü, jól vagyok. Nem okoztam balesetet már öt éve, se kicsit, sem nagyot. Azt hiszem, a boldogságot meg lehet venni - csilivili körömlakkokkal, azzal a bizonyos magassarkú cipővel, amiben filmsztárnak érzed magad, a ruhákkal, amiket kizárólag szép lányoknak terveztek… Az otthonom, az az egyszobás lakás az én várom, és semmilyen rossz dolog nem törhet be a krémszínű falak közé. Azért, mert én döntöttem így. Nem gondolok arra, hogy majdnem megöltem apát. Nem gondolok arra, hogy jobb lett volna, ha átlagos lány maradok. Legfőképpen nem gondolok arra, hogy életem első tizenhat és fél éve egy rózsaszín díszdobozba csomagolt hazugság volt, masnival a tetején. És így boldog vagyok. És segítek embereknek. Beteg hajléktalanoknak, elárvult kiskutyáknak, ami kell. Csak felkenek egy rúzst, ami tetszik, elmosolyodom, és már megy is. Csak arra gondolok, hogy jót teszek azzal, ha elzárom magam. Apa hitt benne, hogy véletlenül tettem, és hogy megtanulhatom kontrollálni az erőmet. Nem akarom. Nem akarom azt, a másik felét használni, nem kértem, nem kell. Magamat akarom kontrollálni, hogy elő se jöjjön. Hogy jókislány legyek, amilyet a szüleim felneveltek és megérdemelnek. Szóval dizájnertáska a vállra, és boldogság ON. Nem olyan nehéz ez.
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Mar 5, 2021 1:57:47 GMT 1
- Oké ez furcsán fog hangzani. Gondoltál rá, hogy keress magadnak egy mestert? - Kérdezi. – Mármint… ha valaki olyasmire képes, mint mi talán nem árt az ilyesmi. Csak figyelj. - Mondja és felemeli a teáját, beleiszik, pár kortyot majd körbeforgatja, és felém nyújtja a poharat. Az nem meleg, sőt nem is tea, ránézésre sima víz van benne. Végig hallgatom, majd figyelem a "mutatványát". - Nem semmi... - jegyzem meg halkan. - Igazából... Nem hangzik furcsán. Gondoltam rá, csak... Nem mertem keresgélni, meg... Na jó, igazából... Lusta voltam hozzá... - Én azt hiszem tudok neked valakit. Beszélek vele. Elmondom neki mit láttam, de szerintem el fog jönni.
Elgondolkodom, hogy biztosan jó ötlet-e, egy aznap megismert mágus lánytól elfogadni egy ilyen ajánlatot. Nem szeretnék egy vesével ébredni... De nem olyannak tűnik... Sóhajtok. - Legyen... Akkor... Megköszönöm, ha szólsz ennek az illetőnek. A lány mosolyogva bólint egyet majd kisétál a teaházból. Csak pislogok. - Öhm... Szia…? Miután elment és elpakoltam magunk után, végre visszavonulhattam a szobámba és bevethettem magam az ágyikómba.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Mar 8, 2021 15:36:01 GMT 1
Az első küldetés: Panda vs. Sárkány A következő két három nap teljesen eseménytelenül zajlik szinte el is felejteted hogy találkoztál a furcsa lánnyal és arról hogy aztt ígérte beajánl egy mesternek. Ép a szobádban lazítanál amikor egyszer csak egy portál nyílik meg és ez az ember sétál át rajta.
-Quu Lien Qie?
-Gartulálok, ma elkezdődik az edzésed. Gyere velem.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Mar 8, 2021 21:35:14 GMT 1
Az elkövetkező napok a szokott mederben teltek. Végre visszatérhettem a szobámba és ledőlhettem az ágyamra, mikor egy portál nyílt meg a szobámban és lépett be rajta egy ember. Valahogy nem vettem fel harcállást, csak pislogtam sokkolva és csak ennyi szaladt ki belőlem. - Öhm... Kopogni? Ezután felfogom, amit mond és egy kis pislogás után válaszolok. - Igen, én vagyok... Ön...? Ekkor jut eszembe a lány, Heart. - Ööö... Összeszedem a cuccom. Meg szólhatok a családomnak? - Álltalában igent mondanék, de most sietnünk kéne. - Mondja. - Fogd a fegyvereid és induljunk. - Int a portál felé. - Wong. Egyébként. A nevem Wong. Neked Wong mester. - Hova a rohanás Wong mester? Nem igazán értettem... Akkor miért nem jött előbb, hogy ne kelljen sietnünk...? Gyorsan összepakoltam a cuccaim (fegyverek, ruha, szütyő), majd firkantottam egy "Minden oké, majd jövök!" üzenetet egy papírra. - Megvagyok! Mehetünk. Átléptünk a portálon és egyből egyértelmű lesz miért kellet rohanni. A kérdés csak az én itt most mégis mit fogok kezdeni, mert hát az elém táruló látvány enyhén hát... Álomszerű. Egy hatalmas sárkán küzd pár nagyon kicsi emberke ellen és hát még mindig Hong Kongban vagyunk a nagy épületek között, ahol... hát... erre nem igazán számít az ember. Az ámulatból egy hang kelt fel. - Nem mintha panaszkodni szeretnék Wong mester, de ez egy sárkány. - Mondja tárgyilagosan a fiú, akit csak most veszek észre. - Én is tudom Jin. - Akkor gondolom sejted, mire szeretnék kilyukadni, lehet jobb lenne szólni az Atlas ügynökeinek, vagy mit tudom én az Avengersnek... - Most mi vagyunk itt. Mi fogjuk megállítani. - Miért van olyan érzésem, hogy a "mi" téged nem foglal magában? - Jók a megérzéseid Jin. - És azzal el is tűnik egy újabb portálban. - Remek le is lépet. Ahogy átkeltünk lefagytam és csak meredtem a hatalmas szörnyre. A beszélgetést is csak alig fogtam fel. Ez ellen? Mit szívott? Én mit szívtam? Valamit beadtak menet közben? Nem adhatom inkább az egyik vesém? Már azon voltam, hogy ez nekem nem kell, és a mester után megyek, de a portál túl gyorsan bezárult. - Öööööö - állok így egy hosszabb pillanatig. - Ööööö... mit kezdjünk ezzel? Egyáltalán valódi? - nézek az első ránézésre lánynak tűnő srácra, majd folytatom - Felöklelni nem tudom, annyi altató meg a világon nincs, ami ezt kiüti... - teszem hozzá halkan. Ahogy megkérdezem, hogy a sárkány valódi-e valami becsapódik mellettem. Szépen betörte a betont maga alatt, de azonnal felül. -Japp, úgy érzem elég igazi. -Az az altatásosdi nem is hangzik rosszul. - Gondolkodik el Jin- Heart nem tudnád csak elaltatni? Ekkor jelenik meg a lány felettem lebegve. - Esélytelen, még ha elég erős is a mágiám ez túl sok lenne. - Akkor...- kezdi a kopasz srác. - Ideje lenne felhívni az exedet. Heart olyan arcot vág mintha rohadt citromba harapot volna - Nem az exem. Csak egyszer randiztunk, és arról sem akarok beszélni. - Srácok...- Próbálkozik Jin. - Sárkány. És valóban a sárkány éppen feléltek kap. Jinnek és Heartnak sikerül kitérniük előle a kopasz pedig veled az ölében ugrik fel a következő bódéra. - Lin Fey vagyok. - mutatkozik be. Cselekedeteim kimerülnek abban, hogy masszívan ő-zök. Felfogom, hogy Heart is tagja a csapatnak, de... nem nagyon kezdek semmit ezzel az információval. Hirtelen megint sárkány és azon kapom magam, hogy visznek. - Ööööö... Amint felfogom, hogy épp megmentettek és a srác bemutatkozott, reagálok. - Quu Lien Qie, örvendek... izé... bocs, hogy ilyen haszontalan vagyok... - jegyzem meg kissé zavarban. - Ez egy sárkány, mind haszontalanok vagyunk. - Próbál megnyugtatni. - Esetleg segíthetünk, Lin Fey? - Kérdezi egy újabb idegen, habár halványan mintha ismerős lenne. - Shang Chi? Lin Lei? Épp úgyis hívni akartunk. Csak egy mosolyra futja tőlem a srácnak, majd felbukkannak még ketten. Eközben szemem sarkából észreveszem Heartot. - Basszus... - kattan át bennem az, aminek át kell kattannia. Már rohannék, de csak ekkor tudatosul bennem, hogy Lin Fey nem rakott le, így (valószínűleg) majdnem kigurulok a kezéből. - Bocsi, letennél? Még mindig itt a sárkány... mozduljunk... - Oh tényleg...- Eszmél fel a srác és elenged. Amint földet érek, már rohanok is. - Elterelem a figyelmét! - kiáltom Heartnak. Menet közben alakulok át pandává és úgy futok tovább. Célom, hogy elérjem, hogy a sárkány rám figyeljen és remélhetőleg a többiek tudjanak cselekedni. A manőverem remekül sikerül, abban az értelemben, hogy a sárkány már nem akarja megenni Heartot. Ellenben én egyre finomabb falatnak tűnök számára. A sárkány álkapcsa már szinte össze záródik felettem amikor megjelenik Shang Chi és Lin Fey egy-egy jól időzített ütéssel összezárják a sárkány száját. Nem semmi pofont kevernek le neki ketten együtt. Majd megjelenik a harmadik srác is egy nagy ragyogó karddal. Úgy tűnik ki is végzi a sárkányt, de akkor a kard Heart botján csattan. A sárkán pedig visszakapja a fejét. Elég morcosnak tűnik. - Megőrültél nem ölhetjük meg a sárkányt! - Kiabál a lány. - Nem is akartam megölni. - Védekezik a srác. - De nem hagyhatjuk, hogy elpusztítsa a várost. - Majdnem lecsaptad a fejét azzal a fényes vacakkal. - Oh hát nem gyönyörű a szerelem. - Jelenik meg a semmiből Jin. - Pofa be! - Mondják neki egyszere ketten. - Akkor szerinted mit kéne tennünk? - Kérdezi Lin Lei - Hát bármit is jó lenne gyorsan kitalálni mert a sárkány elég morcosnak tűnik és nekünk nincs Hulkunk. - Jegyzi meg Shang Chi. Az események alakulása során eltöprengek. - Várjunk... - gondolkodom hangosan, ügyet sem vetve a közjátékra. - Szerintem, ha meg akart volna ölni minket, már megtette volna, nem? Ránézek a társaságra, de nem várom meg a reakciójukat. A sárkányhoz fordulok. - Nagyságos Sárkány Úr! Mi történik itt? Mi a várost szeretnénk megvédeni, mert úgy tűnt, Ön az ellenségünk. De már rég megölhetett volna minket, igaz? Miért van itt? A sárkány egy pillanatra abbahagy mindent, úgy tűnik hatalmas, majdnem egy autónyi szemei találkoznak a szemeimmel, majd hirtelen egy örvényben találom magam. Egy kislányt lát ahogy menekül valami elől a sötétben, majd kezek nyúlnak utána. Qie egy tartályban találja magát, mindene fáj csövek és kábelek lógnak ki belőle a folyadék, amiben úszkál megbénítja, a szíve hevesen ver, nagyon fél. Minden összetörik körülötte, sokkal nagyobb most, mint valaha. Hatalmas karmos mancsai feltépik az épület tetejét, mindenki sikít és menekül előle. Ő csak haza szeretne jutni, de az merre van? És akkor emberek, újra őt veszik üldözőbe. És megütik, ismét, de most nem érez fájdalmat csak haragot, és félelmet, nagyon fél, hogy többet nem jut haza. Nagyon fél, hogy többet nem láthatja már azokat, akik fontosak neki, és a legjobban attól fél, hogy ismét visszateszik abba a tartájba.
Amint kikerülök a látomásból, elkapom a tekintetem és kissé zihálok. - Ne haragudj, hogy leuraztalak. Megpróbálunk segíteni. A sárkány nem reagál, így a többiekre nézek. Ha kell, erélyesen felemelem a hangjom. - Figyeljetek! Nem igazán komfortos nekem ez a vezetői szerep, de ez van... Megvárom, míg minden szem rám szegeződik, majd folytatom. - Nem jó kedvéből van itt. Betekintést engedett a vele történt eseményekbe. Kislányként elkapták és egy tartályba zárták. Később sárkányként ki tudott törni arról a helyről. Nem tudom, mikor mennyi idő telt el. De ő most haza szeretne jutni és semmiképpen sem szeretne visszakerülni oda, ahol tartották. Hogyan tudunk neki segíteni? El tudjuk érni ezt a Wongot? Bocsánat... Wong mestert? Vagy bárkit, aki ebben kompetens? - A sárkányok lehetnek emberek? - Néz kérdőn Shang Chi Lin Lei re aki végre nem Heartot bámulja dühösen. - Nem tudom. Szerinted? - Nem hinném. - És ha a lány nem is "igazi" sárkány? - Kérdezi Heart - Mi van, ha olyan mint Qie, ha valami féle alakváltó. - Ha az vissza tudod változtatni? - Kérdezi Lin Lei. Heart láthatóan elgondolkodik. - Ha az eredeti alakja nem ez akkor vissza változtatni őt valószínűleg nem fogja összeroppantani a valóságunkat. De idő kell, hogy kitaláljam milyen szavakat használjak. Úgy néz ki lesz megoldás. Próbálok megnyugtatóan, biztatóan nézni a sárkányra, majd visszafordulok a többiekhez. - Heart, tudunk valahogy segíteni? - Bízzunk a szerencsében. És Sword Master ted már el azt a vackot. - Néz szúrós szemmel szegényre. Aki láthatóan nem érti miért csak rá lett rászólva, hogy tegye el a fegyverét. - Mindenki tegye el a fegyverét! – teszem hozzá én is. A lány széttárja a karját mire a pálca nagy rózsaszín fényességgel egyé olvad vele. Majd lassan megszólal, a hangja nagyon furcsán hangzik. - AZT AKAROM, HOGY LEGYEN A SÁRKÁNY ÚJRA EMBER, AMI VOLT- Lassan felemeli a kezeit és rózsaszín köd és fény borítja be a sárkányt. Heart láthatóan kimerült a művelet végére, de miután ez a jelenség eltűnt, a sárkány helyén ott ül a kislány átölelt térdekkel az utca közepén. - Atya ég és te jártál ezzel a csajjal? - Kérdezi hitetlenkedve Shang Chi - Igazából csak randiztunk. Egyszer. És nem fog megtörténni újra. - Tényleg ez most a legfontosabb? – fakadok ki. - Szép volt Heart! - veregetem meg a lány oldalát pandaként az orrommal. Viszonylag lassan igyekszem megközelíteni a kis lányt, nem akarom megijeszteni. - Odamehetek hozzád? - várok - Visszaváltozok, jó? - ha bólint, vagy jelez, visszaváltozok. Amennyire tudok, közelebb megyek. Szépen lassan. - Segíteni szeretnénk neked. Qie vagyok. Megengeded, hogy segítsünk?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Mar 9, 2021 9:49:17 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/85/1f/12/851f123b7c5ff75fbdd465819aa1c90c~jpg Együtt indulunk el Connor-ral kifelé a városból. Már meg is fájdult a fejem a sok betontól. És éhes is lettem. Kétszer. Keserű lesz a szájízem. - Connor… A napokban vagy legalábbis két héten belül idő lesz… - szűröm a fogam között a szavakat, mire aggódva felém kapja a fejét. - Máris?! Még nem telt el három hét sem… - karolja át a vállam. - Úgy tűnik, nem tett jót neki ez a harc és a betondzsungel… De szerintem tudom késleltetni, ha most visszatérünk a természet lágy ölére… - húzódom el finoman tőle.
Sietősen kijutunk a városból és bevesszük magunkat az erdőbe. Azonnal mélyet sóhajtok, máris jobban vagyok. Pár madár a vállamra száll, hogy jelentsék, minden rendben itt. Majd egy mókus és egy róka is elkísér minket egy darabon, lábamhoz dörgölőznek. Én pedig feltöltődöm. - Végre! – emelem fel a kezem, látom, hogy Connor mosolyog rajtam, ezért felé fordulok. – Figyelj… Tulajdonképpen a mai napig nem értem, miért vagy velem… - fonom össze a karom. Connor felnevet. - Thena, szerinted mi a jó életet kezdenék magammal csak úgy? Se családom, se ismerőseim, se céljaim… Te vagy az egyetlen fontos dolog az életemben, akiért küzdeni tudok. Nekem teljesen megfelel a dolog. Sőt, kívánni sem lehetne jobbat… - Pedig elég bunkó faszfej vagyok… - morgom neki. - Awww, még így is megéri! – felém lép. – Ölelééés? – néz rám, mire csak elfintorodom. - Inkább ne? – próbálkozom, de közelebb lép és megölel. Mozdulatlanul tűröm, majd felsóhajtok és kínosan meglapogatom a hátát. – Elég lesz, Connor… - morgom neki, mire elenged és kiskutya szemekkel néz rám, mire felmordulok. – Jóóól van… Én sem kívánhatnék jobb társat magamnak… - forgatom a szemem, mire felkapja a karját. - Ez az! Tudtam, hogy így gondolod! – mondja, mire megint a szememet forgatom. - Akkor mi a fenének kellett kimondanom?! – förmedek rá. - Mert így tök jól érzem most magam? – vigyorog rám. - Aha… Szuper… Na, menjünk tovább, mielőtt elolvadunk a cukormáztól… - ironizálok. De közben persze örülök, hogy Connor jól érzi magát.
Találunk egy kis helyet, mondhatni egy mini barlangot, szóval ha esne, védve leszünk. Közben mégis van azért egy kis szabad ég is. Connor mondta, hogy el kell intéznie valami ügyet, szóval magamra hagyott kicsit, mert a telefonnak a kisugárzását sem bírom. Brr… Mű… Meg neki nem is elég a gyümölcs, szóval gondolom, szervál magának valami vacsit is. Mondtam az itt élő élőlényeknek, hogy nyugodtan hallgassanak rá, megbízható, így nincs egyedül.
Hagyom, hogy az állatok óvatosan megközelítsenek és jól érezzék magukat velem, én pedig pihenek és próbálok meditálni. Megkértem őket, hogy hozzanak pár gyümölcsöt, hogy kicsit csillapítsam éhségemet is. Már éppen elálmosodom, mikor zajokat hallok. Azonnal talpon vagyok, a nyúl, sikló és sündisznó is elmenekül mellőlem. Jelzek, hogy maradjanak csendben, én pedig igyekszem minél jobban beleolvadni a környezetemben. Ez az én területem, előnyben vagyok. Marhára nem akarok közelebb menni hozzájuk, hátha csak fiatalok, akik mulatni jöttek az időt. Mondjuk, seggbe rúgom őket, ha szemetelnek vagy rongálnak, az fix…
Milyen szerencse, pont felém közelednek, úgyhogy magamban felnyögök. Mégsem fogok tudni elbújni. Óvatosan kukucskálok, felmérem a két nőt. A szőke annyira nem tűnik veszélyesnek, a másik viszont… Érzem, hogy más. Óvatosnak kell lennem, de nem akarok támadni. Nem úgy, mint ők. Hirtelen vörös fényt látok és körülöttem a fák eltűnnek. Mérges leszek, nem pusztíthat csak így! Én is támadó üzemmódba vágom magam, a szőke lánynak neki küldöm a mellette lévő fák gyökerét, a lebegő nőre pedig pár madarat zavarásként. Aztán egy kis széllökéssel próbálom kibillenteni az egyensúlyából, csak utána kapom el. Öljön meg?! Mi a francról beszél ez a hülye picsa?! Furcsa, de a vöröske nem támad meg. Újra a kiabáló lányra nézek, iszonyatosan idegesít. - Kuss legyen! – kiáltok rá, majd befogom a száját egy másik ággal. De közben beugrik valami. Hirtelen összeszűkül a gyomrom. Felnyögök. Megint keserű lesz a szám íze. Arcomat a tenyerembe temetem. Vér. Halál. Élvezet. Fájdalom. Sikítás. Öröm. Finom. Hatalom… - Elég… - motyogom magamnak, újra a lányokra nézek, nagyot nyelek. Automatikusan elengedem őket. Kicsit zihálok és remegek. – Egy egész várost… - ökölbe szorul a kezem, majd mielőtt olyat tennék, amit megbánok, inkább a kidöntött fákra irányítom a képességem. A kidöntött fák recsegve-ropogva felállnak, visszakerülnek a helyükre. Lehunyom a szememet, koncentrálok és a gyökereket meg bármi mást, ami sérült, visszaépítem, hogy újból élhessenek. Szörnyen érzem magam, a szőke lányra nézek. Életemben először kérek bocsánatot az erőm miatt. - Én… - kezdem. Nehezen formálom a szavakat. – Nem várom, hogy megértsd. Vagy elfogadd. De én nem akartam. Nagyon nem. És sajnálom. De ami megtörtént, megtörtént. Mindig igyekszem elkerülni, nem megy. De tényleg sajnálom… - mondom komolyan neki, közben egy kék pillangó szállingózik felé, ha kinyújtja a kezét, akkor az ujjára száll, ha nem, akkor a vállára. Majd a vörös nőre nézek. - Wanda, igaz? Rég nem hallottam felőled… - mondom neki, közben pár állat visszatér hozzám. Egy menyét felkapaszkodik a vállamon, egy másik sikló a lábamra tekeredik. – Ezen nem lehet segíteni… Ha lehetett volna, már az elődeim is megoldották volna, nem?! Mégis mit tudnál tenni, ami megoldaná ezt az átkot?! – förmedek rá.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Mar 10, 2021 19:29:25 GMT 1
Férgek: Alma és villámlás Karin : Ella Richards Mennyi is? Vagy két hónap telt el vagy talán egy kicsit több mióta megkaptad, te és az összes többi ember, Xavier üzenetét, hogy csatlakoz hozzá a mutáns paradicsomban. Azóta is minden nap látod az új fejleményeket a TV-ben, de a döntéseden nem tudtak változtatni. Végül is ide tartozol nem? Egyébként is ki akar egy szigeten élni? Nos, te egyelőre úgy döntöttél, hogy te nem. A szabadnapodon pedig nem is kell ilyesmin gondolkodnod. Elég bekapcsolnod a TV-t és élvezned egy sorozatot vagy valamit, vagy hallgatnod, ahogy immár mutánsok helyet éppen a fiatal szuperhősöket szidják a hírcsatornán. Akárhogy is hátradőlhetnél egy tányér müzlivel vagy bármivel, ha lenne… De ahogy jobban körülnézel, teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy mindenből kifogytál, kivéve egy fél tányér egyre bizarrabb külsejű salátát. Szerencsédre a legközelebbi bolt nem esik messze tőled és még nyitva is lehet, ha sietsz.
A bolt még nyitva van, a tulaj pedig kedvesen mosolyogva fogad, mint mindig. Még egy pár kérdése is van hozzád. -Hogy’s’mint Ms. Richards? Borzasztó ez a szörnyű meleg nem igaz? Napok óta harminc fok fölött van a hőmérséklet. El nem tudom képzelni, hogy, lehetne ezt kibírni a légkondicionáló nélkül. Képzelje még új riasztó rendszert is beszereltettem nemrég. Biztos hallott a betörésről a szomszéd boltban. Biztos csak pár kölyök volt, de nem akarok kockáztatni. Tudja, sosem hagyok itt sok pénzt, de azért nem engedhetem meg magamnak hogy elvigék az árumat nem igaz? És van már esetleg kilátásban egy udvarlója?
Beszélgethetsz vele, ha akarsz, közvetlenül és kedvesen válaszol a kérdéseidre, mint mindig. Ha nem szeretnél, nem kell. Sőt ha nem válaszolsz, akkor is csak kedvesen legyint és megjegyzi, hogy a mai fiataloknak már nincs is idejük megállni egy kicsit levegőt venni.
-További szép estét Ms. Richards!- Köszön, el mikor kilépsz a boltból. Már jócskán besötétedett, odakint de még mindig meleg van. Már nem akar megfojtani a levegő, de nem is hazudja magáról az időjárás, hogy nem nyár van. Ráadásul az aszfalt még mindig forró így itt a betondzsungelben még jó sokáig meleg is lesz. Már pár lépés után kiszúrod, hogy követnek. Először nem tűnik nagydolognak. Két férfi mögötted. És egy fekete pulcsis kapucnis nő a másik oldalon. Aztán viszont kiszúródd a lassan a másik oldalról feléd közlekedő lesötétítet ablakú egyterűt.
Akár menekülés akár védekezés vagy támadás mellet döntesz, azt túl lassan teszed. A két mögötted sétáló férfi utolér és egy sokkolót nyomnak az oldaladhoz, nem üt ki teljesen, de nem tudod használni a kepeséged. Hirtelen el fog a hányinger és egy pillanatra fuldokolni kezdesz a szádba gyűlő nyáltól. De az egész csak pár másodpercig tart. Aztán rájössz, hogy bár gyengék a végtagjaid, de tudsz mozogni. Azonban a két férfi sokkal erősebb. Az egyik elkap hátulról és felemel, a másik a lábaidat kapja el, és nem vagy elég erős hogy lerázd őket. A kepeségeidnek pedig nyoma sincs. Közben a kocsi is mellétek ér és kivágódik az ajtó. De még mielőtt betehetnének, az egész kocsi átrepül a fejed fölött és a járda másik oldalán az épületbe csapódik, majd egy láb húz el fölötted tökélete pontossággal találva arcon a férfit, aki a vállaidat fogta. Így a földre esel, bár a másik férfi még mindig fogja a lábaidat. Ahogy felnézel, nem látsz semmit a férfi, aki eddig a lábaidat fogta rád nehezedik és próbál felrántani valószínűleg, hogy téged, használjon pajzsnak. Ami akárhogy küzdesz sikerül is neki. A halántékodon pedig érzed, hogy valami hideget és keményet nyom hozzá.
-Gyere elő a rohadt életbe.- Kiabálja.
-Mocskos egy szád van hófehérke.- Válaszol a hang a sötétből. És most veszed észre hogy ez nem a sokkoló miatt van. Körülöttetek nem működik egyik utcai lámpa sem, és még a házakból sem szűrődik ki fény. –Ereszd már el azt a szerencsétlent mégis mire mennél vele. Nem látod milyen nyeszlett. Lefogadom semmit sem ér az őrült tudósaidnak. A hang mintha az időt húzná, és ha itt próbálkozol valamivel, amihez nem szükségesek a kepeségeid mert azok még mindig nem mutatnak aktivitást akkor sikerül kicsit kibillentened a férfit aminek meg is lesz az eredménye. Egy fényes lila villám söpör el melletted és a férfi feje hatalmasat csattan mögötted a betonon. Majd valaki átöleli a derekadat.
-A helyedben becsuknám a szemem.- Mondja. Ha becsukod a szemed csak a lökés hullámot érzed mint amikor a kocsi nagyon gyorsa indul el. Ha nem akkor a város egyszerűen összefolyik, körülötted mintha egy kaleidoszkópban néznéd. Amikor ismét össze áll egy tetőn vagy. És ha nem csuktad be a szemed az felkavarodott gyomrod azonnal meg is szabadul a tartalmától. -Mondtam hogy csukd be.- Ha becsuktad csak nagyon erősen émelyegsz és nehezen tudod eldönteni merre van fel és le de az egész nem tart sokáig.
-Szívesen.- Mondja a nő és lehúzza a kapucniját.- Mármint hogy megmentettelek. Rave vagyok. És ne aggódj pár perc és visszatérnek a kepeségeid.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Mar 15, 2021 13:11:42 GMT 1
#s://media~discordapp~net/attachments/510923335702413323/798551614259593246/20210112_145734~png Férgek: Halott ember nem beszél Aria : Mirror & Raven : Sophie Az amint lehet, körülbelül fél óra múlva következik be amikor is újra hallod a lány hangját a fejedbe. Egy címet mond és hogy jelenj meg ott azonnal. A címre érve szerencsére nem egy kihalt sikkárort találsz hanem egy egész otthonos kis éttermet. És a teraszon ott ücsörög a szőke lány. Előtte egy tál saláta és egy pohár ásvány víz. Megvárja amíg leülsz vele szembe, aztán megszólal.
-Mennyit mondott neked pontosan a Doki?
Andrew leül mellé, és elkezd beszélni:
- Nem sokat. Csak annyit mondott, hogy beletenyerelt valamibe, és csak bennem bízik meg eléggé, hogy megossza. Meg azt, hogy nem biztonságos a rögzítőmmel megosztania, szóval hívjam fel, vagy találkozzak vele pénteken a macskás helyen. Az a kávézó volt az, amit teljesen sikerült tönkrevágni - magyarázza... ha időközben jön egy pincér, rendel egy kávét, és valamilyen szendvicset... tényleg éhes. - Nem értem el egész héten, szóval odamentem. És kész káosz lett, ami nagyon érdekes véletlen lenne.
-Én azt tudom, hogy pár napja felkereste anyát. Úgy tűnt tud valamiről ami Krakoai ügynek tűnik. Anya elküldte, de ma valamiért mégis utána járt miről beszélt és így találkoztunk. Viszont miután az események után megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot ő sem találta. Most az a helyzet hogy az X-force ha nem lenne túl elfoglalt, akkor sem kereshetne egy eltűnt embert, a ti rendőrségetek viszont, már elnézést, de semmit nem ér az ilyen szituációkban.
- Sajnos ez jogos - húzza el a száját Andrew. - De valamit akkor ti is akartok tenni nem? Ha "krakoai ügy" - mondja, kicsit cinikusabban. - Nem tudom, mibe keveredett Berry, de segíteni akarok neki. Akármiről van szó, azt tudom, hogy számított rám, és kicsit azért szégyellném magam, ha ezután hazavonulnék, és magamra csapnám az ajtót.
Közben megjelenik a pincér a férfi rendelésével.
-Csak kiváncsiságból...- Kérdezem, és iszok egy korty vizet.- Miért nem használtad ellenem a képességed? Mert nem tudod, vagy mert nem akartad?-Ez már egy ideje furdalja a kíváncsiságom.
Andrew megvonja a vállát:
- Nem használom gyakran, igazából. Még azt sem igazán értem, hol vannak a határai. Ha kellett eddig... megnyilvánult, tudtam vele kezdeni valamit, de most fordul elő először, hogy képes voltam lemásolni egy képességet, ami nem talált telibe - mondja halkan.
-Hm.- Talán nem a legjobb ötlet itt most próbára tenni. De ha magammal akarom venni akkor érdemes, lehet tudni. Legrosszabb esetben felveszem a gyémánt formát és majd arról visszacsapódik, A szemeim világítani kezdenek ahogy támadást indítok ellene. Nem olvasom a gondolatait, egyszerűen csak visszhangot keltek, nagyából olyan érzés mintha egy vonat menne át az ember agyán. Nem túl kellemes de semmi maradandó kárt nem okoz.
Ahogy Andrew megérzi a csapást, először persze érzi a fájdalmat... egy másodpercen belül viszont megérzi a képességet is. Elég egyértelmű, hogy a lány mit próbál elérni.
- Ezt lehetett volna kicsit finomabban is. Barátságos mérkőzés, nem? -próbál neki telepatikusan üzenni, a lemásolt képesség segítségével, aztán megpróbálja viszonozni az ütést.
Nagyon gyorsan átveszi a képeségem. Ahogy megérzem a jelenlétét ki zárnám de a fogaim így is összekoccanak az ütéstől, csak úgy nem tudnám kizárni szóval felveszem a gyémánt alakot. Én szabad vagyok ő meg úgy érezheti mintha lefejelt volna egy tükröt. Veszek pár méj levegőt de igyekszem nem nagyon lihegni.
-Bocs, kiváncsi voltam milyen gyorsan működik és milyen erősen. Tudom, hogy ez szemétnek tűnt.- Mondom, és közben elengedem a gyémánt alakot, már nem lesz rá szükségem, remélem.- De muszáj volt tudnom, hogy tudjam, számíthatok rád. Segítek neked meg találni Barry-t mert azoknál akiknél van, van valami ami nekünk is fontos. Ismered Krakoa új törvényeit, és hogy milyen szabályok vonatkoznak ránk?
- A rövid verziót kérem - biccent Andrew Elmosolyodok.
-Egy: Én nem ölhetek meg senkit. "Ne ölj embert" és Kettő: Ha én meghalok, a legrosszabb esetben feltámasztanak a szigeten. De ha te meghalsz, akkor vége. Csak hogy tiszta legyen. Bármibe is keveredünk bele.
-Így is bele akarsz keveredni?- Kérdezem két falat saláta között.
Andrew egy pillanatig csak néz rá, és nagyon úgy tűnik, hogy komolyan latolgatja a dolgot.
- Nem akarok - böki ki. - De úgy érzem, egy gyáva barom lennék, ha nem keverednék bele. Amitől egyébként így sem vagyok messze, de ez részletkérdés. Úgyhogy a válasz, hogy megyek
-Remek!- Válaszolom. Valójában nagyon tetszik a válasza. Nem tűnik egyy idiótának aki majd fölöslegesen a tűzvonalba ugrik, de elég megbízható. Kifizetem a rendeléseinket.- Én állom. Remélem kész vagy betörni egy titkos laborba és ellopni néhány dolgot amit nem szabadna. De még előtte be kéne törni egy hullaházba.
Andrew itt azért kicsit elsápad, látszik, hogy átcikázik az agyán, hogy mibe került... aztán felsóhajt.
- Azt hiszem visszalépni már nincs nagyon lehetőség... Szóval csak szurkolok, hogy a hullák ne keljenek életre
-Mondanám hogy szerintem ez nem túl valószínű, de egy hónapja én is a föld alatt voltam.- Mondom, félig viccelve.- Sophie vagyok egyébként.- Ép ideje volt bemutatkozni.
- Andrew - nyújt kezet ő is. - Mentségedre szóljon, nagyon jó színben vagy - teszi hozzá a mondat első felére reagálva
Elég gyorsan megérkezünk a hullaházhoz, habár már elég rendesen nyúlnak az árnyékok. Az ajtót persze kód és kulcskártya nyitja. Persze egy sima kulcsos zárat sem tudnék csak úgy feltörni. Ki tudja talán Andrew. De azt hiszem nem lesz rá szükség. Jól megnézve az ajtó nincs megerősítve a zombi apokalipszis ellen szóval azt hiszem meg tudjuk majd oldani,
- Van kulcsunk? Vagy Tom Cruise-t utánozzuk?
-Nem is rossz hasonlat.- Nem tudok nem elmosolyodni a kérdésen. Felveszem a gyémánt alakomat, és jó erősen meglököm az ajtót befelé. A fém ajtó ugyan nem törik össze de szinte azonnal kifordul a keretből.
- Tom Cruise-t játszunk.
Nem sok híjja van hogy elnevessem magamat rajta. Oda bent hideg és a formaldehid émelyítő szaga fogad minket meg némi maradék kávé illat. Még az a kevés saláta is vergődni kezd rá.
-Ki tud kávézni egy ilyen helyen?- Kérdezem undorodva.
A fiókos szekrényhez megyek, kihúzom és elkezdem áttúrni, remélem megtalálom benne amit keresek. Nem hiszem el hogy egy csomó iratot kell átnéznem.
-A számítógépek már olyan okosak hogy saját forradalmat vívnak ki, egy okos telefonon elfér egy teljes könyvtár, és ezen a helyen még mindig kézzel írják a jelentéseket...-Anyival egyszerűbb lenne csak beírni a nevet egy keresőbe…
- Tök jogos - bólint Andrew. - Mit keresünk? Akkor talán segíthetek.
-Már megvan. A nyolcas fiók kel nekünk.- Mondom miközben fel egyenesedek. A leírás megfelel, remélem ő lesz az. Kihúzom a hűtő fiókját, némán felkészülök majd lehúzom a takarót. A nőn nem látszik semmilyen külsérelmi nyom, de láttam már eleget hogy tudjam ez nem jelent semmit. A papírokban üresen hagyták a halál okát, vagyis még a doki sem tudja, vagy nem biztos benne. Nekem azért van egy tippem.
-Ismeretlen áldozatként azonosították de Sage jobb, mint a titkos szolgálat alig fél óra alatt megtalálta. Francia volt, cserediákként jött az országba és itt kutató asszisztensként dolgozott a mi egyik vállalatunknál. Gyógyszereket kutattak. Egy hete tűnt el egy halom virág szirommal. Úgy tűnik, megmondhatjuk Dr. Moore-nak, hogy megtaláltuk az eltűnt aszisztensét.- Bele pillantok a papírokba.
-Itt azt írja Hells Kitchenben találták meg. Ami furcsa nem esik közel se a lakásához se a laborhoz. Van kocsid?
- Az egyetemnél. Nincs messze, szerencsére - biccent az ajtó felé.
-Szuper. Menjünk kocsikázni egyet.- Vissza takarom a lányt és vissza tolom a fagyasztóba. Egy kicsit meg is borzongok. Hells kitchenben egy elég kihalt részére vezet minket a cím. Nem is tudom, talán jobb is mintha bandákba vagy Tisztítókba botlanánk. -Csodás hely...- Morgom. Majd Hirtelen felismerem a helyet. Az egész testem megfeszül. Szinte önkéntelenül nyitom ki a kocsi ajtót és szállok ki a kocsiból.
- Hé, hé, hé! - szól utána Andrew, aztán gyorsan megpróbál lehúzódni és leparkolni. Teljesen nyilvánvaló, hogy tilosban, szóval már most nem szívesen gondol bele, hány büntetőcédulát fog kapni, de jelen pillanatban fontosabbnak tűnik követni a lányt.
- Mi történt? Mit látsz?
-Ismerem ezt a helyet.
-Megmutatom.- Mondom, remegve.- De ne dobj ki megint.-Figyelmeztetem. Továbítom neki az emlékeket
Ugynaz az alkat nagyon hasonló gondolatok. Látod, ahogy a halott lány bemegy az ajtón, elindulsz utána, de megragadnak hátulról. Megpróbálod felvenni a másik alakod, de a villámcsapás előbb jön. A földre esel és levegőért kapkodsz. Nem tudod használni a kepeséged, nem látsz bele a férfi fejébe, nem látod az arcát, hiába próbálod nincs gyémántforma. Majd egy rúgást érzel a mellkasodban és egy pofont. A vér megtölti a szádat. Belekarmolsz a férfi szemébe, de nem tudod magadról lerázni, a nyakadra kulcsolja a kezét és téged elnyel a sötétség.
-Jó helyen vagyunk.- Súgom magam elé.- Ez lesz a labor. Csak meg kell találnunk a bejáratott.- Mondom hangsabban.
- Oké - sóhajt fel Andrew és minden erejével próbál nem frászt kapni attól, ami történik. - Azért figyelmeztettél volna a meghalás részre. - teszi hozzá. - Akkor keressünk - és elkezd nézelődni, de azért nem távolodik el túl messzire a lánytól.
-Mindee nem halott.- Vágom rá gyorsan
-Tudnánk róla, ha az lenne. De nem az. De nincsen vele kapcsolatunk. Amit láttál az utolsó emlékei voltak, amiket megosztott velünk.
- Szóval ti... Tudtok mindenről, ami a másikkal történik? Ez... Érdekes - végül látványosan arra jut, hogy nem részletezi a kérdéseit. - Van valami ötlet, hogy hol lehet az a bejárat, vagy csak körbejárjuk az épületet?
-Ez egy kicsit bonyolultabb ennél. Normális estben igen, de azért nem lógunk egész nap a másik gondolataiban.- Én is keresni kezdem a bejáratot. A férfi arra indul amerre a nő is elsétált az emlékben, és talál is egy hátsó ajtót, ami úgy néz ki mint a társas házak szemét lerakójának a kijárata de a többi ajtóval ellentétben ez ellőt nem hogy szemét nincs de tökéletes a tisztaság. Már amenyiben ebben a városban lehetséges. Ha megpróbálja kinyitni az ajtót az természetesen ismét csak zárva van. Én is oda megyek.
-Szép fogás.- Dícsérem meg. De hamar elmúlik a jó kedvem.- Fogalmam sincs, hogy jutunk be. A az ajtó és a keret is meg van erősítve.- Mondom miközben jól szemügyre veszem.- Itt nem segít a gyémánt forma. Talán egy faltörő kos…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Mar 15, 2021 13:49:35 GMT 1
Heart lihegve fordul, feléd a szemei szinte rögtön ragyogni kezdenek, nem természet felettien egyszerűen csak élettel telnek meg. Mögötted érzed, hogy mindenki téged bámul. Ez az után történik, hogy bandaként megbökted az oldalát.
A kislány csak a lábait átölelve ringatja magát és sír alig reagál arra, amit mondasz neki. A fiúk is nagyon teszetoszán közelítenék meg. Miután Heart int nekik, hogy hagyjanak le is maradnak.
-Nem akarok…- Halod ki a zokogásból.- Nem akarok… visszamenni… Oda…- Mondja ki nagy nehezen. Majd amikor közelebb érsz fel pattan és ha már visszaváltoztál a derekadba kapaszkodik, az arcát egészen hozzád nyomva. Ha nem akkor a nyakadba csimpaszkodik.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Mar 15, 2021 14:21:33 GMT 1
Nem veszek tudomást a többiekről. Csak a kis lány érdekel. Nem reagál arra, amit mondok, de azért közelebb megyek, immáron visszaváltozva. Ahogy odaérek átöleli a derekam. Haloványan elmosolyodom, majd leguggolok, hogy rendesen meg tudjam ölelni. Finoman a hátát simogatom. - Nem lesz bajod. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Vigyázunk rád! - mondom gyengéden. Öeülök, hogy a társaság rám hagyta. Nem tudom, mit tudtak volna vele kezdeni. Én sem értek túlzottan a gyerekekhez, de azt hiszem... Talán jól csinálom.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Mar 15, 2021 15:27:17 GMT 1
A szőke lány a bocsánatkérés közben csak hümmög a gyökérrel a szájában miközben könnyekkel telik meg a szeme. Egyáltalán nem tűnik megbocsátónak. Az sem segít a helyzeten, hogy elengeded bár Wanda megkéri, hogy hallgasson végig. A pillangóra viszont rá sem hederít.
-Igen.- Mondja halkan Wanda.- Mostanában megint nem voltam kifejezetten közkedvelt. Azzal sem leszek attól tartok, hogy most itt vagyok.- Mondja szomorúan.- De akkor is itt akartam lenni, hogy segítsek.
Egyáltalán nem veszi magára, hogy ráförmedtél csak kedvesen mosolyog tovább.
-Biztosan hallottál már a legnagyobb bűnről, amit elkövettem.- (Megint csak nem tudom, mit tud Thena de azért erről valószínűleg hallott már. Az alap szitu elég bonyolult volt, de a lényeg hogy a végén Wanda kétségbe esésében azt kívánta, hogy ne legyen több mutáns és így nemes egyszerűséggel majdnem eltörölte őket, mint fajt, itt most erre utal.)- El tudom venni tőled ezt az erőt. Elzárhatjuk, valahova ahol nem árthat többet senkinek.
-És ennyi?- Kérdezi remegő síró hangon Danielle.- Egy, ejnye bejnye és elvesszük a játékát?- Folytatja ingerültebben.- Megölte a szüleimet, a szomszédainkat a bátyámat. És ennyi? Megbocsátunk neki és hagyjuk hadd legyen újra szerves része a társadalomnak? Nem ezt ígérted nekem!- Förmed ő is Wandára aki kedvesen megrázza fejét, noha már nem mosolyog ő sem.
-Azt ígértem, hogy segítek Danielle, sosem ígértem, hogy a bosszúd beteljesítésében fogok segíteni.- Danielle majd felrobban, a méregtől majd térdre esik és zokogásban tör ki.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Mar 16, 2021 12:33:04 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg (Nagy nehezen arra jutottam, nem írom le még egyszer a párbeszédet és eseményeit, mert szerintem elég kifejezően benne vannak Andrew érzései is - csak rövidebben, a végére reagálok)Próbálom értelmezni, amit a lány a testvéreiről mondott, de - szerencsére vagy nem - nem tapasztaltam még annyit a képességéből, hogy teljesen képes legyek rá. Végiggondolom az emlék tartalmát, és felidézem, merre sétált az emlékben a nő. Megpróbálom követni a lépteket, és hamarosan el is érek egy hátsó ajtóhoz. Biztos, hogy be van zárva: meglepne, ha annyira egyszerű életünk lenne, hogy csak úgy besétálhatunk egy titkos laborba, de azért megpróbálom lenyomni a kilincset, hogy cicceghessek egy sort, mikor nem sikerül. A dolog kezdetben annyira nem zaklat fel, tekintve, hogy a lány az előző zárt ajtóval is remekül boldogult (és nem feltételezem, hogy egy kis megerősítés meg fog kottyanni neki), de amikor megjegyzi, hogy a gyémánt formája sem segít, már határozottan rosszabb kedvem lesz. - Én csak másolni tudok, szóval ha nincs a közelben valaki, aki be tudja ezt fejelni, nekem sem fog menni - tárom szét a kezem. - És nem pártolnám, hogy a kocsit próbáljuk faltörő kosnak használni - teszem hozzá, csak a biztonság kedvéért. Nem hiszem, hogy a lánynak ilyen remek ötlete támadna, de azért jobb tisztázni a dolgot. Lehajolok, és megpróbálom szemügyre venni a zárat. Ha betörni nem lehet, akkor ki tudja, az okos módszer talán még bejön... lehet, hogy magával a zárral tudunk kezdeni valamit?
|
|
Karin
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 13, 2022 21:18:09 GMT 1
Feb 26, 2021 17:33:18 GMT 1
|
Post by Karin on Mar 18, 2021 11:18:55 GMT 1
#s://storage~proboards~com/6462521/thumbnailer/TNOLZGzOIJHtIEjWdzdb~png Kábultan kapcsolgatom a tévét, miközben lassan, élvezettel szürcsölöm fel a bubble tea-m maradékát. Hirtelen olyan…fásultnak érzem magam, és talán kicsit üresnek is. A fenébe már, most ért véget a kedvenc sorozatom! Most mit fogok nézni délutánonként? Elmosolyodok, ahogy eszembe jut, hogy marha nagy szerencsém, hogy a legnagyobb problémám az, hogy ismét keresnem kell valamit, ami leköti a figyelmemet, de hát ez van, ilyen az élet. Nem lehet mindig bocsánatot kérni azért, mert jól érzem magam. Miután az utolsó kis golyócskát is kihalászom a pohárból, megkordul a gyomrom. Mikor is…igen, délben ettem utoljára, és akkor is csak egy kis szendvicset, ami lazacos volt, és sajtkrémes, és olyan mennyeien ropogott a kenyér… A gondolattól csak még éhesebb leszek, a gyomrom pedig még agresszívebb, ezúttal bálna helyett miniföldrengésre hasonlító korgásba kezd. Jól van, vettem a lapot. Állóhelyzetbe rángatom magam, és elugrándozok a hűtőig, reménykedve, hogy találok benne valamit, és sejtve, hogy aligha. Utóbbi volt a helyes – csak valami fonnyadt salátát találok, amihez, a saját és a többi ember érdekében inkább nem nyúlok. Egy percig még állok azért a hűtő előtt, és élvezem a kiáramló hideget, és a mezítlábas talpam borzongását a hűvös padlón, majd becsukom, és megfordulok. Hát akkor…vásárlásra fel! Nem sokat szöszölök indulás előtt, mert szerencsémre át sem öltöztem hazaérkezés óta, épp csak a platformos szandálom meg az egyik nagyobbacska táskámat kell felkapni. Még vetek magamra egy elégedett pillantást, majd kilibbenek az ajtón, gondosan bezárva magam után. A biztonság elsődleges…már a tökéletes kinézet után, gondolom, és szélesen elvigyorodok. Igen, ha ilyen nagyszerű vagyok, ma is tökéletes vacsorát érdemlek, mondjuk… Muffin, igen, ez jó lesz. Diétázzon az, akinek kell! Még épp időben odaérek a boltba zárás előtt. Miközben berámolom a kosaramba az összetevőket - különös figyelmet fordítva a megfelelő mennyiségű csokoládéra, vidáman válaszolgatok a tulaj kérdéseire. - Tényleg borzasztó ez a meleg, folyamatosan fáradtnak érzem tőle magam - válaszolom, és a korábbi, hűtő előtt tett lehűlési kísérletemre gondoltam. - Ehhez képest az egyetemen pár srác arról panaszkodik, hogy nekik még nincs elég meleg…de azt hiszem, ők olyan helyekről származnak, ahol én már szaunáznék a nyílt utcán - teszem hozzá. Azt már nem, hogy valószínűleg ezek a fiúk csak arra várnak, hogy félmeztelenül rohangálhassanak a nyílt utcán, büszkélkedve a hasizmaikkal, de ezt elég nekem tudni. Nem biztos, hogy a boltost is éppen annyira izgalomba hozná ez az ötlet, mint engem. Az új riasztórendszer említésétől azonban megtorpanok…nem is tudom, a betegségek, a nyomor és szegénység annyira ne ijesztett meg, azokon, már amennyire az anyagi helyzetem és a képességei engedték, tudtam segíteni, de a betörések… Ha egy betörő jelenne meg a házamban, ha szerencsés vagyok, remegve elbújnék egy szekrénybe, és ott várnám ki, amíg mindenemet elviszi. Ha viszont kevésbé vagyok szerencsés, akkor véletlenül megölöm az illetőt, amire egyáltalán nem vágytam. - Remélem, semmi komoly nem fog történni - erőltetek mosolyt az arcomra, fizetés közben pedig próbálok a lehető legerősebben a muffinra gondolni, ahogy majd szép, kerekre nő a sütőben, a csokoládé pedig elolvad, ahogy én is, ha majd megkóstolom… Nagyon finom lesz, tökéletes vacsora, és a többi. A görcs kicsit oldódik a gyomromban. - További szép estét Önnek is! - köszönök el, és kicsit sietősebbre fogom a lépteimet. Kint még mindig meleg van, az aszfalt és a házak pedig ontják magukból a meleget, ami most, borzongva a betörések gondolatától kicsit még jól is esik. Erre a melegségre kell koncentrálnom, nem pedig a sötétségre, ami viszont egyre fojtogatóbban ölel körül, és még a cipőm is bosszantóan kopog a járdán. Bárcsak otthon lennék már! Szükségem van egy kis énekelgetős sütögetésre… Pihennem kell, az érzékeim játszanak csak velem, és nincsen semmi probléma. Aztán észreveszem, hogy követnek. Minimum hárman vannak, már akit én látok, két férfi és egy nő, és ahogy nézem, autós erősítést is kaptak. A francba, ez nem történhet meg! Egyre jobban rettegek, szinte érzem, hogy a negatív energia átveszi az uralmat a testem felett, és rohanni kezdek. Basszus, ne gyertek utánam, álljatok már meg, idióták! Nem én vagyok az az ember, akit kirabolni, elrabolni vagy megölni akartok, francba veletek! Rohadtul nem hiányzik, hogy valakit megöljek! Késő. Az egyik férfi utolér, és sokkolót nyom az oldalamhoz, az elektromosság pedig fájdalmasan húzódik végig a testemen, és valamiért fuldokolni is kezdek. Furcsa…a pánik egyre kevésbé erőteljes, amit egy pillanatig nem is értek, mígnem észreveszem, hogy nem érzem a képességem. Habár a két férfi megragadott, akaratlanul is nevetésben török ki. Valahogy minden egyéb – hogy ketten is megragadtak, és bele akarnak tuszkolni egy lesötétített autóba – mintha nem is velem történne, alig érzékelem, a belsőm pedig ujjong az újonnan megtapasztalt, és oly régen vágyott ürességnél. Nem érzem a képességemet! Nem tudok megölni senkit! Bácsik, szépen kérem, hagyjanak így engem, köszönöm! Mielőtt azonban még bármit is mondhatnék, és eljátszhatnám a tiltakozást, ami a jelenlegi helyzetben valószínűleg a helyes reakció volna, a kocsi egyszeren csak elrepül, és belecsapódik a szemközti falba. Az ajkamba harapok, és idegesen forgolódni kezdenék, de ekkor valami, illetve valaki arcon találja a vállaimat fogó úriembert, én pedig a földre esek, a másik férfi pedig rám nehezedik. Abban emberek voltak, te állat! Akarom kiabálni, és keserűség tölt el. Soha, soha, soha nem láttam még embereket meghalni, és bár most sem látom, csak feltételezem a történést, nem érzem magam sokkal jobban. Ha tehetném, odarohannék, és megpróbálnám valahogy rendbehozni a képességemet is, ha kell, de képtelen vagyok elszökni, mert a férfi állóhelyzetbe rángat, és attól tartok, pisztolyt szorít a fejemhez. Egy perce még egész biztos voltam abban, hogy még meghalni is jobb buli, mint megölni másokat, de most, hogy reális a veszélye annak, hogy a fejem tartalma a betonra loccsan, azért elgondolkozok ennek az igazságtartalmán. Kész szerencse, hogy most még véletlenül sem tudnám megölni ezt a… A férfi a fülembe kiabál, mire egy hang válaszol, aminek a forrását képtelen vagyok meghatározni. Csak ekkor veszem észre, hogy teljesen sötét van, semmi sem világít, amitől még inkább fojtogatva érzem magam, de tudom, hogy ha élni akarok, akkor most figyelnem kell… Ettől még az, hogy lenyeszletteznek, kissé megzavarja a koncentrációmat. Nyilván valami keletnémet úszónő bujkálhat az árnyak között… Ugyanakkor azért az őrült tudós szó is megüti a fülemet. Ez még határozottabban nem tetszik. Megpróbálok mocorogni, és egy hirtelen gondolattól vezérelve a férfi kényes részei felé rúgok, reménykedve, hogy a platformos szandál is megteszi a tűsarkú helyett, és szerencsém van. A fickó egy pillanatra kizökken és lazul a szorítása, így kicsit odébb tudok vánszorogni, még ha csak egy másodpercre is. Fogalma sincs, hogy innen hogyan tovább, de ekkor egy lila villám repül el mellettem, és az úriemberbe csapódik, aki elterül a járdán. Áh, ezek szerint a keletnémet kisasszony igencsak…tehetséges. A következő pillanatban valaki átölel a derekam, amitől ismét rettegni kezdek, és csak annyit mond, hogy csukjam be a szemem. Túl fáradt vagyok, hogy ellenkezzek, majd egy lökéshullámot érzek, és émelyegni kezdek, egy percig nem is tudom, hogy éppen mozgunk vagy egy helyben állunk, aztán ráeszmélek, hogy egy tetőn vagyunk. Egy. Francos. Tetőn. Hát ez nagyszerű. Ennyit a muffinvacsoráról. Oldalra nézek, ahol az ismeretlen keletnéme… Szóval mondhatni, a hősöm áll. -Szívesen - szólalt meg, és lehúzza a kapucniját.- Mármint hogy megmentettelek. Rave vagyok. És ne aggódj pár perc és visszatérnek a képességeid. Elfintorodok, majd mély levegőt veszek, és lassan kifújom. Nyugalom. Minden rendben. Nem kell aggodalmaskodni, gondolom, bár a szívem majd kiugrik a helyéről. - Köszönöm - válaszolom mosolyogva. - Én Ella vagyok, Ella Richards, és… Szerintem nem vagyok olyan nyeszlett - teszem hozzá. Arról inkább hallgatok, hogy a képességeim mennyire várom vissza, illetve egyelőre arról a morális lesújtottságról is, amit amiatt érzek, hogy valószínűleg emberek haltak meg az én megmentésem kedvéért. - Kik voltak ezek? - kérdezem végül. - És mit akartak tőlem?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Mar 21, 2021 14:17:54 GMT 1
Heart lassan oda sétál hozzátok és leguggol melléd.
-Nem akarlak megijeszteni.- Mondja a kislánynak.- És megígérem, hogy nem hagyjuk, hogy bárki is bántson. De el tudnád mondani nekünk, merre van az a labor? –A lány nagyon erősen beléd kapaszkodik, ha felnézel, rá látod, hogy Heart az ajkába harap, és azon gondolkodik nyomatékosítsa-e a kérdést, de végül kifújja a levegőt és nem szólal meg. Fey Lin is közelebb jön közben és letérdel mellétek.
-Azt azért el tudod mondani hol, vannak a szüleid? Ha igen akkor talán megkereshetjük őket.- Erre felnéz, rá aztán rád majd kicsit lesüti a szemeit.
-Nem tudom, hol vannak…-
-Ebben talán tudok segíteni.- Hallod az ismerős hangot és Wong mester sétál át egy újabb portálon. Ezúttal nem egy maga jön. Két nő is jön vele egy vörös rövid hajú nő és egy hosszú zöld hajú, mindkettőjükön valamilyen szuperhős ruha van. Jobb esetben. Nem ismeritek fel egyiküket sem. De Wong mesterrel vannak szóval valószínűleg nem azért jöttek, hogy harcoljanak veletek.
-Mis Qui, többiek. Had mutassam be Mis Dane-t és Mis Summerst. Azaz Prestige és Polaris.
Rachel (Prestige)
Lorna (Polaris) -Polaris?- ismétli melletted Fey- Vagyis X-menek igaz?
A zöld hajú nő bólint, egyet a vörös pedig elindul felétek. Leguggol melletted és megszólal. Nem kínaiul beszél mégis érted és tudod, hogy a többiek is.
-Mrs. Luo küldött, hogy haza vigyelek. Te vagy Jazhu, igaz?- A lány bólint neki egyet. -Örülök, hogy találkoztunk, én Rachel vagyok, a barátom Lorna.- Mutat a zöld ruhájú nő felé.- Anyukád őt kérte meg, hogy vigyünk haza. De úgy látom az új barátaid megelőztek minket.
A lány rád néz majd a nőre.
-Qui is velünk jöhet?
Rachel elneveti magát aztán felé nyúl.
-Ha szeretne. Bár attól tartok ő nem lakhat majd velünk. És egész biztos nem is szeretné hátrahagyni a saját anyukáját. De bármikor meglátogathatjátok majd egymást.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Mar 21, 2021 15:06:49 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/85/1f/12/851f123b7c5ff75fbdd465819aa1c90c~jpg Nem igazán foglalkozom tovább a lánnyal. Semmivel nem tud szolgálni, idegesít, habár jogosan dühös és én elmondtam neki mindent, amit akartam. Így Wanda-ra nézek és biccentek.
- Hát, igen... Ismerem az érzést... - mondom iróniától csöpögő hangon, miközben Miss Szöszire pillantok kicsit, majd folytatja.
- A részletektől hála az égnek megkíméltek, a lényeget tudom... - legyintek, majd mikor befejezi, csak a fejemet csóválom.
- Ez nem ilyen egyszerű... Ez az erő... Nem így működik... - kezdem lassan, mert valójában én sem tudom teljesen, hogy működik. - Ha ennyi lenne, akkor az elődeim már rég megoldották volna a problémát... - húzom el a számat. - A képességem kétoldalú. Teremtek... - emelem fel a jobb kezem és hagyom, hogy egy egyszerű bokor szülessen az egyik fa alatt. - ... És időnként elveszek... - emelem fel a bal kezem és ökölbe szorítom azt, majd felsóhajtok. - Míg az előbbit képes vagyok uralni, addig az utóbbit nem. Ez van, nem tudok vele mit kezdeni. De ez képviseli az élet körforgását. Ezt képviselem én. Nem veheted el az egyiket, mert akkor felborul az egyensúly. És annak sosincs jó vége, akár a pozitív része marad fent, akár nem... - fonom össze a karomat a mellkasomon. Ekkor szólal meg megint a hülye picsa. És most nem tudom visszafogni magam.
Még jobban elkomorulok, és a tekintetem villámokat szór. Legalább nem igaziakat, de az ijesztő aura is visszatér kicsit. - Szerinted ez nekem egy játékszer?! Szerinted én ezt élvezem?! - kérdezem vészjóslóan visszafogottan és viszonylag halkan. - Fogalmad sincs, miről beszélsz, kicsi lány... Fel sem foghatod, mert nem voltál ott... Nyolc évig kínoztak és tartottak terrorban, hogy utána egy olyan erőt adjanak nekem, amire nem is vágytam soha. Se a vele járó feladatot... Azt hittem, ha kibírom, akkor utána feloldozást nyerek. Elárulok valamit, kicsi lány: nem kaptam. Azt kívánom, bárcsak én is meghaltam volna a többiekkel együtt! - köpöm felé a szavakat egyre idegesebben, az sem érdekel, hogy közben már térdre hullva zokog, majd lenyugszom. - De nem lehet. Feladatom van, amit teljesítenem kell... És fogom is...
Várok pár másodpercet, elfordulok, csak utána szólok Wanda-nak. - Ha ezen kívül nincs más, ami miatt maradnom kéne, akkor elmennék... Mint mondtam, nekem még van feladatom... - várok egy kicsit a válaszra, ha nem kapok, akkor lassan elindulok, hogy megkeressem Connor-t.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Mar 21, 2021 16:09:41 GMT 1
#s://media~discordapp~net/attachments/510923335702413323/798551614259593246/20210112_145734~png Férgek: Őrült tudósok és játékaik Aria : Mirror és Raven : Sophie Andrew a zárat babrálja, és az ajtót méri fel, de ő se talál rajta több fogást, mint én. Nincs rá sok esély, hogy ne legyenek oda lent erőfojtók, ha már mutánsokon kísérleteznek, de azért egy próba sosem árthat. Kiterjesztem a telepátiámat és próbálok figyelni, hátha valakinek a gondolataiban meglátok valamit, ami segíthet, elkapok valakit, aki bejutathat. Ahogy sejtettem is az a rész, ami nagyjából a labor lehet, egy fekete jut. Jobb esetben csak a telepaták kepeségeit zárják ki, rosszabb esetben semmilyen képességet nem fogunk tudni használni oda lent. A srácra nézek, és nem vagyok elragadtatva. Nem tűnik nagy harcosnak, és Nate valahol a város másik felén jár. Nincs időnk megvárni. Aztán megérzek valamit.
Megérintem Andrew vállát, hogy rám figyeljen, aztán a szám elé tartom a mutató újam jelezve, hogy maradjon csöndben.
„Maradj itt háttal az utcának.” utasítom. „Tudom, hogy nehéz, de bíz bennem.” Azzal ott hagyom. Keresek magamnak egy fedezéket ahol a sötétség és néhány parkoló autó tökéletesen takar, és nem is kell sokáig várnom. Két férfi oson közelebb Andrew-hoz. Aki persze észreveszi őket. És el is tudja kapni az egyik férfit mielőtt az belenyomná a sokkolót az oldalába. Ahogy sejtem is nincs ellenük sok esélyem a telepátiámmal, felveszem a gyémánt alakot és mielőtt a másik pasas lecsapná szegény srácot el is hajtom az egyik falnak.
Aztán ha a srácnak segítségre van, szüksége lecsapom a másikat. Aki össze is hanyatlik.
Aztán a másikhoz sietem és felrántom a földről. Megpróbál sokkolni, de a gyémántforma, megvéd szerencsére, kicsavarom a kezéből. Aztán végig mérem, kell, hogy legyen rajta valami, kívülről ami megvédi őt a telepátiámtól. Egy vékony pánt az amit a sötétben alig szúrtam ki. Leveszem róla, de még biztosabb, ha nem váltok alakot.
-Hogy juthatunk be?- Kérdezem.
-Elég lett volna csak hagynod, hogy bevigyünk, ha ezt akarod.- Nevet. Összezúzom a csuklóját.- Most még finoman kérdezem. Hogy jutunk be?
-Bazd meg! Te is meg az összes szörnyszülött barátod.- Ha Andrew nem állít meg akkor ezen a ponton a karját is eltöröm. Ha meg állit csak még egyszer nekivágom a falnak. Aztán ledobom a gyémántformát.
-Nem kérdezem többet finoman.- Mondom, és már keresem is a válaszokat a gyűlölködő kis fejében. Nem lesz egyszerű dolgunk és sajnos valóban nem fogunk tudni oda lent-képességeket használni. Ahogy végzek, elaltatom, nem vesztegetem az időmet arra, hogy babráljak vele.
-A jó hír hogy tudom a kódot és ezeknek a szerencsétleneknek van kulcsuk a legtöbb ajtóhoz. A rossz, oda lent nem tudom majd használni a kepeségem és elég valószínű, hogy őrökbe futunk.
|
|