skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on Mar 5, 2023 20:39:47 GMT 1
Szóval megvannak az elveszett diákcsemegék? Szuper, mehetek vissza Strange bácsi alsógatyáit mosni, ha itt végzünk vagy ki tudja. A hölgy társam bármennyire is fagyos, mint egy jégkocka, talán meg lehet törni némi maszkulin vonzerővel, de nem most imponálok. Inkább várok, hogy mikor zúzhatok le pár rossz arcot. Viszont a fésűs poénra reagálnom kell. - Lenyírhatom a pamacsot a fejéről, ha nem tetszik - nehezen állom meg, hogy ne röhögjek. Kicsit a jókedvemet szegi, hogy hirtelen elájul, a figyelmeztetése pedig épp elér hozzám. Végre nem fogok unatkozni, de persze elkapom, mielőtt lezuhanna. - Megvagy. Azért nem minden nap ájul a karjaimba egy ilyen jó nő, azt meg kell hagyni, de remélem, nincs semmi bajod - mondom. Talán erre felkel és felpofoz - a remény hal meg utoljára, úgyis rég gyakoroltam az ütésállást, már ha épp volt valami rátermett balek, akivel tudtam edzeni, és nem Strange szennyesét kellett szagolni éppen. Viszont jobb ha résen leszek, van egy érzésem, hogy figyelnek, vagy éppen csapdába csaltak. Akárhogy is, ha Mindee-t kimerítette a képessége vagy valami sérülés van, akkor segítenem kell. Végül is ezért vannak a szuperhősök, nem csak bulizni, csajozni meg piálni. Nem igaz, Mr.Stark? Áh, kit akarok átverni. Majd becserkészem, csak nem most és nem így. A szőke amúgy is a gyengém, de előbb a meló. Tovább figyelem, mi zajlik odalenn, bár gyanakodva körülnézek. Most az se lepne meg, ha egy Wehrmacht-nyi hidrás rontana ránk, hogy Lokiék elé vessenek vagy hasonló, bár a fene érti, mi zajlik itt. Épp csak belecsöppentem. Mindenesetre a géppisztolyt közel tartom magamhoz. Persze nem ejtem le a hölgyet, csak biztonságba helyezem. Nem tudom, magánál van-e, de úgyis megtudom. Ha hallotta, amit mondok, nem fogja szó nélkül hagyni. Viszont ki kéne húznunk a mijeinket a szarból, különben a tanítványok szennyesét is én gyűjthetem be jutalmul. Viszont amíg nem győződök meg róla, hogy Mindee jól van, addig tartom a pozíciót, mint egy jó katona, aki nem hagyja ott a társát. Basszus, a régi S.H.I.E.L.D. protokoll jut eszembe. Jó kis meló volt, csak hát nem kellettek volna náci kollégák...
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Mar 6, 2023 21:29:49 GMT 1
Bárcsak nőne a sárkányokon biztonsági öv. Wren végig csak erre tudott gondolni, amíg repültek, ő pedig kétségbeesetten átkarolta a sárkány nyakát. Talán ha egy fokkal kevésbé kellemetlen és valószínűleg halálos küldetéshez tartozott volna az egész még élvezte is volna. De persze még mindig jobb élmény volt a sárkányon lenni, mint a sárkányban. - Milyen gyakran vannak… utasaid? - kiáltott előre a sárkánynak.
Az út nagyobb részében a küldetésen gondolkodott. Ráébredt, hogy sokkal inkább félt attól hogy mi lesz ha sikerül, mint attól ha nem. Végül is pillanatok alatt szénkupaccá válni legalább gyors folyamat volt. Viszont… Az a nő határozottan nem tűnt megbízhatónak. Ráadásul le merte volna fogadni válogatott melegvérű élőlényeket fogyaszt és a vékonyabb csontjaikkal piszkálja a fogát.
A sikoly sokkal kevésbé lepte meg mint valószínű kellett volna. Elvégre ha az ember, vagy bármilyen hasonló lény, hasonlóan reagált volna ha egy sárkány száll le mellé. Legalább is azt hiszem… Ekkor hirtelen eszébe jutott a legutóbbi látomása, vagy álma. És bár az teljesen más helyzet volt jobbnak találta ha ez alkalommal sem lapul ki senki és bár feltételezte hogy Ancaragorn jobban vigyáz fajtársánál azért jobbnak látta lekiabálni. - Vigyázat! Parkoló sárkány! Ismétlem: Parkoló sárkány! Ez fejben kevésbé hangzott kellemetlenül…
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Mar 12, 2023 22:26:54 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/85/1f/12/851f123b7c5ff75fbdd465819aa1c90c~jpg Csak hidegen elmosolyodom. - Igencsak meglepőek tudunk lenni, ne aggódjon! - válaszolom szintén hidegen. Ahogy a kezembe adja a nő a két tárgyat, a figyelmem nagyobb százalékával arra kezdek koncentrálni. Abban majdnem egészen biztos vagyok, hogy mivel számára is fontos, hogy sikerrel járjunk, nem adna használhatatlan tárgyakat, így a következő perceket azzal töltöm, hogy megpróbálom megfejteni a dolgot. Az iránytűvel kapcsolatban az a gondolatom, hogy mivel nem északra mutat, ezért biztosan a legközelebbi tárgy felé fog vezetni minket. A könyv pedig lehet, megmutatja, miket is keresünk pontosan, talán egy kis leírást is ad, hogy maga a hely milyen, mire számítsunk azzal kapcsolatban, talán abban is segít, pontosan merre találjuk a dolgokat. Nem tudom, hogy a kettőt lehet-e kombózni, de megpróbálok minél többet kitalálni. Amikor Loki megszólal, rápillantok.
- Hé, a királynő az előbb mondta, hogy az első helyre eljuttat minket! - nézek rá kissé méltatlankodva. - Amilyen nagylelkű, ő legalább megteszi ezt nekünk... - húzom fel a szemöldökömet, majd meghallom a sikoltást. Eddig is éreztem, hogy vannak ott, de nem kifejezetten tudtak zavarni, csak figyelem a jelenet további részét.
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Mar 13, 2023 21:25:01 GMT 1
Nem lep meg ennek a Sadukarnak vagy kinek a reakciója. Az úrnő egész jó arc. Lokit pedig egyszer nyakon vágom. Leszarom, hogy istenség. A nénikédre kacsintgass! Honnan a túróból tudjam, mit akarsz? Egy ponton elgondolkodok, hogy talán szét kéne válni, de… kétlem, hogy jó ötlet. Nem tudjuk mi vár ránk, így kellhetünk ennyien. Mondjuk így rohadt lassú lesz, de tulajdonképpen mindegy. Jó, nem, mert nem akarom, hogy emberek miattunk haljanak meg. Nem igazán vágom, miért kell, hogy minden ilyen fenemód misztikus legyen. Miért kellünk mi hozzá? Miért nem lehet csak úgy odajuttatni? Kell itt lennie elég hintónak, nem? Arcomon továbbra is a rezignált leszaromság ül. Miss Ideg hozza a formáját. Totál igaza van. Kicsit közelebb húzódok, hogy én is rálássak a cuccokra. Próbálok úgy csinálni, mintha hasznos lennék. Lehet, hogy ez az iránytű ilyen itteni navigátor és nem kis térképen, hanem így mutatja, hogy merre kell menni? Jó is lenne. A sikításra én is arra kapom a fejem. Ha rossz fiúk lennének szerintem nem buktak volna le. Tehát megérkezett a segítségünk. Jeeeej. És most, hogy lebuktatok, mi lesz veletek? Szerencsétlenek…
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Apr 15, 2023 21:44:59 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Nagyjából két másodperc időm van megnyugodni és azt hinni, hogy hé, kaptam a nyakamba egy csapat segítőkész gondolatolvasót, akik majd kihúznak a slamasztikából. Végülis az ikrekkel eddig mindig olyan jó dolgom volt, sosem kerültem furcsa föld alatti laborokba, nem nyaraltam a mutáns szigeten, és nem volt találkozóm messze túl híres alakokkal. Teljesen rendben van az életem, mióta a lányok megjelentek benne. (Na jó, a kezdő lökést írjuk Berry számlájára. Azt azért határozottan ő adta meg, hogy minden megőrüljön.) Amikor Strange neve is elhangzik, már meg sem lepődöm. A színes gatyák után színes köpenyek, végülis, belefér. Varázslókba még pont nem sikerült rohanni, itt volt már az ideje. És a fickónak amúgy is idegesítően hasonlít a neve az enyémhez, nem lenne igazi a világ, ha ezen legalább kicsit nem problémázhatnék... mielőtt azonban ténylegesen eljuthatnék a megnyugvásig, felhangzik a sikítás, és kezdek rájönni, hogy nem lesz azért olyan könnyű gondolatolvasókkal sem. Felkészülni viszont úgysem tudok semmilyen balhéra, mert az első tűzgolyóig képességem sincs, ezért jobb híján, mint mindig, ácsorgok mint egy idióta.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Apr 28, 2023 16:10:12 GMT 1
Mindenki:
Ahogy Mindee sikolya felhangzik, Sadurang elveszíti a türelmét. -ELÉG VOLT EBBŐL A KOMÉDIÁBÓL!- Harsan fel és az egész termet lángok borítják be ahogy egy hatalmas vörös sárkány alakját ölti. A fekete sárkány és Paraworm ekkor érkezik meg az ablakban lógó Skyhoz aki még mindig az tartja az ernyedt lányt. Ahogy a vörös lángok elérnén ék a fekete sárkány a saját kék lángjaival céloz meg titeket, a két színű láng találkozásánál hatalmas fehér villanás keletkezik majd min a négyőjüknek nyoma veszik.
A csarnokban az alakott váltott és türelmét vesztett Sadurang mély levegőt vesz hogy mindanyiótokat parázzsá változtasson Connornak éppen, hogy van ideje ellökni a vörös nőt a lángok várható útjából és Thena felé indulni, de már nem éri el a lányt. Heart utolsó próbálkozása csak addig terjed, hogy elkapja és átölelje a hozzá legközelebb eső Pandust. Mirror csak reménykedhet benne, hogy bekapcsol a képessége, de hát tudja egyáltalán másolni egy sárkány képességét? Hogy a bánatban kerülhetett egy ilyen egyáltalán a valódi világba?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 28, 2023 16:19:37 GMT 1
Elég durván értek földet feletetek helikopterek robognak, a sötétben lámpákkal fürkészik a várost, ami... amit mintha elpusztított volna egy cunami. Mindenfelé törmelékek hevernek, a szabadságszobornak csak a talpa maradt érintetlen, nincs épület aminek egyben lennének az ablakai, már azok közül amik még álnak, a hideg szél bele bele tép a hajatokba miközben folyamatosan záporozik a jeges eső. Mellettetek a nagy fekete sárkány, aki elég durván belevágódott a betonba. Mindee éppen kezd magához térni, lassan kinyitja a szemét és körbenéz.
-Hol vagyunk?- Kérdezi miközben megpróbálja kipislogni a szeméből az esővizet. Közben a sárkány is megrázkódik és a helyén egy fiatal srác bukkan fel, kócos fekete haja már rögtön szét van ázva és össze vissza fújja a szél az egyre erősödő viharban. Az oldalára szorított kézzel lassan közelebb biceg hozzátok. Egy helikopter hangosan elrobog mellettetek mégjobban felkeltve a szelet és felcsapva vizet.
-Ez... Ez Midgard?- Kérdezi.
Alig van időtök válaszolni egy villám közvetlen mellettetek csapódik be aztán lassan megjelenik egy árny fölöttetek majd megvilágítja egy helikopter is. Storm az.
- Storm! Hál az égnek.- Pattan fel Mindee de két lépést sem tud megtenni és közvetlen előtte csap le egy villám.
-Világ pusztítói megfizettek a művetekért.- Mondja komolyan a nő.
-Hogy mi?- Bukik ki Mindeeből, de nem kap rá választ. A nő felemeli a karjait a szél megerősödik és egy hatalmas villám készül belétek csapni.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 28, 2023 16:23:50 GMT 1
Mielőtt elérnek a lángok csak egy zöld villanást láttok mikor kinyitjátok a szemeteket egy nyüzsgő utcán találjátok magatokat. Minden ember furcsa ruhákat visel, és furcsa nyelven beszél, de senki nem fordít különösen nagy figyelmet rátok, maga az utca se tűnik ismerősnek. Hatalmas fényűző épületek álnak mindenfelé a fejetek feletti égen pedig minthe valami mágikus pajzs ragyogna.
-Legalább nem haltunk meg.- Ereszti el lassan Pandust Heart. Szerencsére egyikőtök sem sérült meg, sőt még Thena is egy hangyányival békésebbnek érzi magát mint korábban. Ahogy lassan talán megnyugsztok, az emberek továbbra sem kerítenek nagy figyelmet nektek, de ha el is kaptok valakit hogy kérdéseket tegyetek fel, csak legyintenek és a furcsa nyelven amin egymással beszélnek hozzátok vágnak valamit és faképnél hagynak titeket. Így megy ez egy jó húsz percig amíg is Pandusnak a fején nem landol valami, a fehér nyúl egy pár másodpercig ott marad aztán nagyot dobbantva, először Thenán aztán a mellette álló Connoron leugrik a földre és elindul egy kisebb utca felé. Visszafordul és mind tisztán halljátok a hangot.
-Mire vártok még? Kövesettek! Arra vártok, hogy az őrök megtaláljanak beneteket? A börtönig sem jutnátok el, mozogjatok!- Azzal szaladni kezd a sikátorokon át.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Apr 28, 2023 16:30:03 GMT 1
Mire a vakító fény után ismét látsz valamit majdnem elüt valami ami leginkább egy robogóra emlékeztett, a melletted álló vörös nő húz arrébb.
-Vigyáz hová lépsz.- Mondja. - Úgy tűnik túléltük.- Jegyzi meg nyugodtan.
Körülnézve mindenfelé fénylő épületeket kirakatokat és alig humanoid életformákat láttok.
-Egyelőre legalább is.- Néz körül a nő is.- Tudod hogy merre lehetünk?- Kérdezi.
-Üdvözlet a Knowher-en.- A nő aki hozzátok szólt még ebből a furcsa tömegből is kilóg, hatalmas szarva, ragyogó arany szemei, hosszú vörös haja van, a piros palástja pedig csak úgy lobog utána, ahogy felétek lépdel, a vállán egy kicsi ám annál kísértetiesebb sárkány terpeszkedik. Ahogy megáll elöttetek még Andrew-nak is jó egy fejjel felé magasodik. - Ezek szerint találkoztatok Saduranggal.- Mondja mosolyogva.
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Post by senshi on Apr 29, 2023 20:38:26 GMT 1
Minden olyan gyorsan történt, hogy Wren gondalatinak is nehezükre esett lépést tartani az eseményekkel. A hirtelen feltűnő másik sárkány, a lángok, a káosz, az egyetlen aminek hely maradt a fejében a túlélési ösztön és némi elképedés voltak. Azért bármennyire sokkoló élmény volt két ekkora bestía harcát nézni, sőt, részben benne lenni, azért nem kevésbé volt lenyűgöző. Nem akarok meghalni… Nem, nem is… Gyorsan akarok meghalni! Aztán a világ mintha kifordult volna magából.
Wren nagy nehezen feltápászkodott, nem emlékezett pontosan, hogyan került a földre, de érezte, hogy minden porcikája sajog. Körbepillantott. Mégis… hol? Mikor? Ez valami… Nem, álom nem lehetett, ahhoz túlságosan fájt. Túl élénk volt. Látomásnak pedig túl hosszú. Amint visszanéz épp látja Ancaragornt emberi alakot ölteni, ráadásul egy meglepően kellemeset, de nem sok ideje van szemlélődni rajta. Storm első villáma annyira meglepi, hogy majdnem elesik. - Ez BAJ! - kiáltja, esetlenül átkarolja a srác-sárkány vállát, majd egy bocsánatkérő pillantás kíséretében, beugrik - habár az “előre megfontolt szándékkal esik” pontosabban kifejezné a mozdulatot - egy szimpatikus, nagyobb törmelék darab mögé. - Itt kérem egy hatalmas félreértés történik éppen! - kiált ki - Legalább is a ma reggel óta történt furcsa események közül egyikben sem pusztítottam el a világot, de ha mégis így történt volna és elsiklottam valami felett, szeretném kihangsúlyozni, hogy több nagyon is hivatalos jogi okirat szerint jogom van a rendes tárgyaláshoz!
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Apr 29, 2023 20:59:19 GMT 1
Ezaz, egy újabb dimenziókapu! – csillan fel a szemem szarkasztikusan. Szóval összegezve: a csávó bepipult, a megmentőink bénáztak, talán Loki zöld fényének köszönhetjük az életünket, mégiscsak szétváltunk, elhagytuk Madelynt… Cserébe tudja tököm hol vagyunk, megvan Miss Ideg, a haverja, a cuccok meg Heart a nyakamban. Fura mód eléggé chillben vagyok… Nagyjából… Heart egy megjegyzés után elenged. - Minden oké? Bevallom, az ő viselkedése aggaszt. Elvileg régebb óta űzi az ipart, erre konstans a nyakamban lóg. Nem neki kéne rám vigyáznia? Kicsit körülnézek, majd sóhajtok. Előszedem a mobilomat és bepróbálkozok a navigátorral, hátha. Eh, lassan azért tölteni kéne. Szerencsére így, hogy nem használom, nem merül olyan gyorsan. Persze semmit sem találok (valószínűleg). Mert miért is találta volna fel akármelyik másik dimenzió a wifit, hm? Van egy furcsa gondolatom, hogy lassan minden dimenzió ugrásnál kéne csinálni egy szelfit emlékbe. De nem terjesztem fel. Szerintem Miss Ideg eltörné a mobilom… És az eléggé szarul esne… A többiekhez fordulok. - Ha akarjátok, nyugodtan zaklathatjátok az embereket, de nem hiszem, hogy bárki is segítene. Na meg mindannyian kellő mértékben introvertáltak vagyunk. Gondoltam valami állat idézésére – nézek Thenára – de ők is valszeg idegen nyelviül kommunikálnak. Javasolnám, hogy keressünk valami főtér jellegű helyet, hátha van valami térkép, amiről tájékozódhatunk. Vagy nézzük meg az iránytűt, mit mutat. Jobb ötlet híján azt is követhetjük… Ugye megvan? Amúgy a könyvben akadtál valamire? – nézek ismét a jelenleg kevésbé mufurc hölgyre.
Miközben tanakodunk, valami a fejemre esik. Persze, hogy rám, kimásra? Jé, egy nyuszi… És áucs… Vajon vérnyúl, ami mindjárt elfogyaszt minket, vagy… Lecsesz minket, eszem megáll… Persze, mert annyira evidens, hogy egy nyúl egy idegen dimenzióban megjelenik, megszólal a nyelvünkön és követni kell. Jobb ötletünk nem nagyon van… Azért az iránytűre sandítok, hogy egyezik-e a mutatott irány és a nyúl útja. Amúgy… Nem volt egy mese, amiben követte a szőke csajszi a nyulat, aztán bedrogozták és összehaluzott valami kártyaváras varázs helyet? - Még úgysem voltam bedrogozva. – vonom meg a vállam anélkül, hogy korábbi gondolatomat megosztanám – Akkor kövessük…
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Post by skydragon449 on May 11, 2023 14:27:08 GMT 1
Ahogyan tartani próbálom a társamat, beindul a cirkusz. Sejtettem, hogy robbanás lesz a vége. Mindig egy robbanás a vége, csak ez túl közel volt, vagy nem is tudom, mi történt, de hirtelen mintha az apokalipszis söpört volna végig a városon. - Hogy hol? Isten hozott halálfalván -- nevetek, de valahol egy kellemetlen érzés jár át, ahogy végignézek ezen az egészen. Nem tudom, kinek a műve volt, de elbeszélgetnék vele a géppisztolyom vagy a sárkányos képességeim nyelvén. Az idegen srác kérdésre csak megvonom a vállam. - Nem, ez itt a világvége polisz vagy mi - nyúlok a fegyverem után. - bár nem lepne meg az sem, ha a játszadozó északi istenségek trollkodtak volna bele a dologba - nem tudom, már hova kapjam a fejem, amikor megjelenik Storm is. Először régi ismerősként akarja köszönteni Mindee is, aztán a viharok királynője megindítja a villámot. - Várj már! Semmilyen világot nem pusztítottam el, legfeljebb a Hydra az enyémet - mondom aztán, félrehúzva Mindee-t és a srácot, fedezékbe bújva egy adag törmelék mögött, aztán megkérdezem őket: - Stormnak elmentek otthonról vagy mi van? - eléggé aggaszt, hogy villámot készült belém vágni az imént, de nem értem a helyzetet, ahogy szemmel láthatóan ők sem. - Hé, Storm! Mi a jó fiúk vagyunk - kiáltom, aztán Mindee-ra tekintek. - és lányok...vagyis csak egy lány...legalábbis itt mellettem. Á, mindegy, érted szerintem. Nem kéne villámot hajítani belénk. Segíteni jöttünk, bármi is történt az imént, nincs közöm hozzá - ezúttal nem - elég kínos, de legalább próbálom menteni a helyzetet. Különben mi történhetett azzal a nagy fekete sárkánnyal? Eltöprengek egy pillanatra, de sejtésem szerint Storm nincs épp diplomatikus kedvében, szóval inkább a fegyveremet igazgatom. - Nem hat rá a golyó, mi? - kérdezem a társaimat. - Jó, valószínű nem hat rá - teszem hozzá aztán vállat vonva. Felkészülök inkább egy összecsapásra, mert nem lehet tudni, meg aztán bizonyára nem véletlen hívott világok pusztítóinak minket.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on May 14, 2023 22:24:24 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/85/1f/12/851f123b7c5ff75fbdd465819aa1c90c~jpg Ahogy Pandalány közelebb jön, kivételesen nem húzódom el, hanem mutatom felé is a dolgot valamennyire, ha már ő veszi a fáradtságot, hogy gondolkodjon a dolgon. Azonban amikor a sikítás felhangzik, akkor tudom, hogy nagyjából itt lőttek nekünk, szóval csak magam mögé lököm a többieket és felemelem a kezemet. Ahogy a tűz elindul, próbálok valami védőpajzs szerű dolgot varázsolgatni, de mivel hirtelen nem tudom az itteni erőket használni, a sajátomat használom, hogy védjem a társaimat. Mikor lettek tulajdonképpen a társaim? Ja, mikor mindannyian random belekeveredtünk ebbe a szarba?! Csodás...
Fogalmam sincs, mi történt, de a következő pillanatban már máshol vagyunk és sajnos, nem mindenki jött velünk. Első gondolatom Andrew. Remélem, vele minden rendben... Olyan szerencsétlen, hogy nem tudom, eddig hogy jutott egyáltalán el... Aztán azonban fókuszálok és realizálom, hogy mi azért legalább négyen vagyunk, az már nem rossz. Felsóhajtok. Micsoda pozitív gondolatok... Biztosan a hely teszi...
Felmérem a helyet, lehunyom a szemem és próbálok minél többet megérezni belőle, hogy megtudjunk valamit róla, miközben a többiek esetleg másokkal próbálnak beszélni. Bár a Pandalány nem támogatja és szerintem is felesleges. - Hé, amennyi világban mostanság vagyunk, nem kéne mindenhol egy képet csinálni emlékbe? Tök fun lenne! - mondja Connor lazán, de érzem rajta, hogy azért feszült kicsit ő is. Közben előkapja a telefonját és reménykedve néz a többiekre. Én csak a szememet forgatom, majd inkább visszahunyom, hogy kiderítsek esetleg többet, majd Pandalányra nézek.
- Jó ötlet, szerintem is azzal megyünk a legtöbbre, ha az iránytűt nézzük... - mondom, majd megpróbálom előkapni, miközben megjelenik a nyúl. Gyanakodva nézem, mert beszéli a nyelvünket, azt akarja, hogy vele menjünk... Megpróbálom felmérni, hogy vajon barátságot szándékú-e és én is úgy teszek, mint Pandus: csekkolom az iránytűt. Aztán vetek rá egy furcsa pillantást, de inkább nem teszem szóvá a szövegét. Connor láthatóan értékeli a viccet, ő is hasonló dologra gondolt, így ő felnevet.
- Oké, menjünk utána, úgysincs elsőre jobb ötletünk. De ha bármi fura van, akkor azonnal szóljunk egymásnak... Furcsa az egész... - figyelmeztetem őket, majd elindulok a nyuszi után.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on May 23, 2023 16:46:18 GMT 1
skydragon449 & senshi
-Nem hagyom, hogy kimagyarázzátok magatokat ebből! Semmi sem ment fel titeket, az alól amit itt tetetek.- Zengi a nő és ahogy a magasba emeli a karját tudjátok hogy egy újabb villám fog lecsapni. Mielöt még elérné Skyt az idegen srác félre rántja és megálítja a villámot egy villanással. Bár egy kicsit meginog, sikerül eloszlatnia a villámot, amin láthatóan ő lepődik meg a legjobban.
-Ez nem stimmel...- Mondja halkan. Közben Mindee szeme is felizzik.
-Azért mert ez nem Storm.- Valami védi előllem az elméjét így nem látok bele, de az biztos hogy ez nem ő. És közel sem olyan erős mint ő.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on May 23, 2023 17:00:45 GMT 1
Bratti : Aclys & Zima : PandusA nyúl átszalad a sikátorokon és egy forgalmas főúton majd az árkádok alatt beszalad egy nagyobb épületbe. A színes üvegablakok kellemes szűrt fényt adnak odabent, és az utca forgataga után nagyon csendes is, egyetlen embert sem láttok odabent. A nyúl végig szalad egy hosszú folyósón majd egy rövid kanyarban egy alacsony lépcsőn és végül beszalad egy szobába. Ahonnan először csak a hangját haljátok. -Most meg hová tűnt?- A szobába belépve már nem találjátok a nyulat, egy hosszú kékes ezüst ruhát és csillogó páncélt viselő férfit találtok helyette odabent.
-Ide hozatja az idegeneket aztán eltűnik...- Ahogy beléptek felétek villan a tekintete.- Mindegy. Így is jobb lesz ha nem rohangáltok odakint az utcán. Maradjatok a szobában, megkeresem azt a bolondot.
|
|