Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jul 28, 2022 23:44:52 GMT 1
Pandus: Heart is helyet foglal a matracon és megvárja amíg elhelyezkedsz. Először nem akar nagyon a közeledbe húzódni nehogy kényelmetlen legyen, de aztán elkezd a kérdésedre válaszolni. -Az egész olyan furcs...- Aztány motyog valamit amit nem igazán értesz.- ... Thort és...elfáradtam és hiányzik az ágyam...- vége már teljesen elmosódott. Közben valahogy nem csak hogy egészen közel mászott hozzád, de végül még át is ölelt mint egy plüss állatot. A lánynak nincs nagy súlya, és nem is szorít erősen, bármikor lelökheted magadról, de őt már teljesen magába szívta álomország. Ami nemsokára téged is magával húz és egy zöldellő bambuszerdőben találod magad mindenhol friss ínycsiklandó édes bambuszokkal.
Thena: (Connor megpróbálok nem rendszert csinálni az NPC-knek mesélésből) Thena elhagyja a szobát így Connor és a vöröshajú nő kettesben maradnak. Madelyne megvárja amíg Connor leül az ágyra aztán ő is mellé telepedik, de hosszú percekig nem szólal meg. Úgy tűnik nem igazán tudja mit mondjon, vagy csak direkt hagyja hogy a szituáció egyre kényelmetlenebb és kényelmetlenebb legyen.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jul 29, 2022 1:45:10 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Csatt.Pontosan ennyi jut el a tudatomig a történésekből, amikor félig még mindig álomban kinyitom a szemem. Sötét van, a szoba idegen, asgardi, a csuklómon még mindig ott a szalag, és még mindig életem legrosszabb napját élem, pedig délelőtt még egész jól indult. Majdnem visszahanyatlok a párnára, és megpróbálok visszaaludni, amikor koppan, hogy a csattanó hang forrása valaki más volt a szobában. Aki alighanem lefejelte az ajtót. Aki szőke, magas és nőnemű. Aki valószínűleg Thena. - Jól vagy? - szökkenek fel az ágyról, hogy megnézzem a helyzetet. Ha a lány nem ütötte be túlságosan a fejét, és nem szorul arra, hogy rohanjak valamilyen elsősegélyért, akkor lassan felsóhajtok. - Nézd, ha ennyire beszélgetni akarsz, kopoghatsz. Gondoltam, mindketten fáradtak vagyunk, de nem utasítom vissza a társaságod, ha nagyon vágysz rá, hogy valakinek kiönthesd a szíved. De a kopogásra felébredek, és annál kevesebb kínos helyzet - vigyorodom el, de azért továbbra is figyelek. Ha valami baja van, azt azért nem akarnám elviccelni.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 29, 2022 11:50:56 GMT 1
#s://i~imgur~com/4lxRRgv~png Thena: - Ááá, igen... - mordulok fel, majd lassan felé fordulok. Ő annyit láthat, hogy bár egy kis vér lecsordogált az orromon, ahogy odanyúlok, enyhe zöld fény világít meg, majd a vér visszatér a helyére és az apró seb bezárul. Elhúzom a számat a mondandójára.
- Ugye, tudod, hogy... - kezdeném, hogy visszavágjak, de megakadok a kiönthesd a szíved szónál. Igazából tényleg tök jó lenne elmondani mindent, ami nyomja a lelkem, de Connor-t nem akarom már fárasztani, neki is van elég baja. És amúgy sem akarom stresszelni a sok hülyeségemmel. Szóval megtartom magamnak. Megrázom a fejem, ahogy összeszedem magam.
- Mindegy... Csak eltévesztettem az ajtót, mielőtt túl sokra tartanád magad... - legyintek és fordulnák is ki, de amikor a kilincsre teszem a kezem, megtorpanok. - Mi a franc... - suttogom, ahogy megérzem, hogy a vöröske bemegy Connor-hoz. Fájdalmasan felnyögök. Most mi a francot tegyek? Visszamenni így nem akarok, mert se a lányra nem vagyok kíváncsi, se a beszélgetésüket nem akarom elrontani. Itt maradni sem akarok, mert kényelmetlenül érzem magam, de hova mehetnék?
Elhúzom a számat, ahogy megpördülök és a férfire nézek. Karbafonom a kezemet, hogy ezzel is védjem magam. - Azt hiszem, Connor-nak társasága akadt, szóval... Kénytelen vagyok boldogítani téged... - húzom el megint a számat és érezhetően és láthatóan is elképesztően kényelmetlenül érzem magam, ahogy körbe nézek és fogalmam sincs, mit kéne csinálnom vagy mondanom. Úgyhogy csak az ajtóban toporgok. Fogalmam sincs, mit kéne mondanom vagy tennem... Nem szoktam másokkal beszélni, mint Connor, vele meg minden természetesen jön... Connor: Egy ideig csak hagyja, hogy a lány komfortosabban érezze magát, addig eszeget. Aztán felnéz rá az ágyról. - Hé! Minden okés? Beszélhetünk, ha szeretnél, de ha csak arra van szükséged, hogy csevegjünk és eltereljem a gondolataidat, az is rendben van... - rántja meg a vállát figyelmesen.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Jul 29, 2022 13:37:28 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Ahogy bezárja a sebét, egy pillanatra nyitnám a számat, aztán óvatosan megrázom a fejem. - Á. Praktikus - néha elfelejtem, milyen brutális ereje van ennek a nőnek. És szerintem addig jó, amíg néha el tudom felejteni. Amikor viszont Connort említi, és azt, hogy társasága akadt, felsóhajtok. - Nos, van, akinek jól megy az ismerkedés. Tanulhatnék tőle - felsóhajtok, és intek. - Gyere már be rendesen, én érzem magam rossz vendéglátónak, ha kint toporogsz. Pedig ez nem is az én házam. Mindegy. - Ha belép, hozzáteszem. - Ha kitúrtak a szobádból, maradhatsz, van hely kettőnek. Kell úgy egy perc, hogy tudatosuljon mit mondtam, és eszembe jusson, hogy az utóbbi napokban hányszor sikerült teljesen véletlenül rámozdulnom emberekre, úgyhogy idegesen megvakarom a tarkóm. És esélyesen rákvörös vagyok. Utoljára gimiben vörösödtem el, vagyis megint kicsit kamasznak érzem magam. Tényleg érik az a hülye idióta szuperhősnév, ha így folytatom. - Van kanapé - nyögöm ki végül, kínosan felnevetve. - Tiéd lehet az ágy, én bármin kidőlök. Az egyetemi tanárok különleges képessége.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 29, 2022 13:59:52 GMT 1
#s://i~imgur~com/4lxRRgv~png - Ja... Átérzem... - bukik ki belőlem is a tanulhatnék tőle mondatra, majd realizálom ezt és inkább becsukom a számat. Inkább csak automatikusan, de kicsit hezitálva beljebb lépek, majd halkan becsukom az ajtót. Egyre jobban zavarba jövök, tényleg fogalmam sincs, mit illik ilyenkor és mit nem. Egyáltalán miért érdekel, mit illik és mit nem?!
A következő mondatára én is elvörösödöm. - Hogy... Mi van?! Andrew Stinger! - szólok rá fenyegetően, ahogy a fal mellé húzódom és továbbra is védekezően átölelem magam, miközben érzem, hogy tetőtől talpig elvörösödöm, pedig engem nem lehet könnyen zavarba hozni. Vicces, tekintve, hogy egy pillantással végezni tudnék a sráccal, mégis úgy állok itt, mint egy védtelen bárány. Asszem...
- Nem fogok itt aludni, felfogtad?! - sziszegem neki mérgesen. - Tied az ágy. Én elvagyok a kanapén addig, amíg Connor-nak társasága van... - morgom, majd ha kellően messze került a srác tőlem, akkor óvatosan helyet foglalok a kanapén és felhúzom a lábamat, végül törökülésbe helyezkedem. Ha Andrew megfigyeli, akkor látja, hogy átöltöztem: az eddig öltözékem kényelmes rövid nacira és kinyúlt, homok színű, Pallasz Athénét ábrázoló, rám számokkal nagyobb pólót viselek.
- Áhh, igen, rémlik, hogy tanár vagy... Geofizika, ugye? Valahogy... Annyira egyértelmű - forgatom a szememet, de egy halvány mosoly megjelenik a szám szélén. - Hogy lehet az, hogy egyetemi tanár létedre ilyen... Pocsék szociális skilljeid vannak? - húzom fel a szemöldökömet. Lehet, kicsit nem kedves a megfogalmazás és kicsit belekérdezek olyanba, amibe nem kéne, deee... Már mindegy. Tényleg nem megy ez a beszélgetés dolog... Connor már biztosan a szemeit forgatná nevetve. De ő most nincs itt, mert csajozik...
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Jul 29, 2022 16:30:46 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg - Légyszíves ne nézz rám úgy, mintha... nem szokásom letámadni brutálisan erős nőket, csak azért, mert betévedtek a szobámba, egyrészt, mert nincs halálvágyam, másrészt mert nem vagyok egy kiéhezett szerencsétlen, akinek még egysorosra se futja - morgom, mikor a nő hevesen elkezd védekezni. - Azért ajánlottam fel az ágyat, mert nagyobb és kényelmesebb, mint a kanapé. És próbáltam jófej lenni, bocsánat! - teszem fel a kezem ingerülten. Normális esetben ezt az ügyet is elvicceltem volna, de egyrészt fáradt vagyok, és még messze nem aludtam eleget, hogy ne legyen tele a hócipőm a mai nappal, másrészt tényleg semmi olyat nem csináltam, amiért megérdemeltem volna a heves választ. Thena kihúzott már a csávából, ezt elismerem, többször is, és valami megmagyarázhatatlan okból kedvelem. De ez nem jelenti, hogy nem tud roppant bosszantó lenni, ha minden találkozásunkkor úgy reagál rám, mint morcos antihős az idegesítő, vicces mellékszereplőre. Amikor leül, egy kicsit megcsóválom a fejem. Akárhogy is, azért neki is pocsék napja volt, és látszik rajta, hogy szintén kimerült. Felsóhajtok, lehúzom a takarót az ágyamról, és odadobom neki. - Legalább ezt fogadd el. Ennek talán már nincs olyan hangulata, mintha nagyon próbálkoznék - ironizálok. Amikor viszont felteszi a kérdést, elsőre bólintok. - Ja, a színes gatya mentes tudományág. Aminek még van értelme - amikor folytatja felvonom a szemöldökömet. - Nem akarlak megsérteni, de kettőnk közül biztos, hogy te kérheted számon az én "szociális skilljeimet"? Csak mondom, a diákjaim imádnak. A legjobb matektanár vagyok a szakon, és múltkor vagy egy láda energiaitalt kaptam a friss diplomásoktól. Szerintem ez bizonyíték törhetetlen népszerűségemre - abban reménykedem, hogy ezzel lelövöm a témát, és Thena nem kérdez valami direktebbet.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 29, 2022 17:26:50 GMT 1
#s://i~imgur~com/4lxRRgv~png A brutálisan erős nőket megjegyzésére csak a szemeimet forgatom. Mikor azt mondja, hogy egysorosra se futja, ráadásul morogja, ami nem szokása, valahogy csak kiszakad belőlem a nevetés. Nem hosszú, de őszinte és... Meglepően jól esett. Látszik, hogy elfáradtam.
- Jó, jó, oké... - védekezem én is. - Valahogy annyira nem tudlak elképzelni egy egyéjszakás kalandban... - kuncogok fel megint. - Na, nem azért, mert szerencsétlen lennél, ami tegyük hozzá, így van alapvetően, hanem mert... Inkább csak nem nézem ki belőled... - zavarodom össze a végére. Na, jó, mi francért fecsegek ennyit?! Inkább becsukom a számat megint.
A takarót elfogadom, de azért egy kicsit ingatom a fejemet. - Biztos? Én elvagyok nélküle, sokat alszom a szabad ég alatt, szóval nem vagyok fázós... Ezt nem tudom, miért mondtam el megint... - motyogom megint idegesen, szóval ha nem kéri el, akkor betakarom magam vele. Érzem, ahogy a fáradtság egyre jobban elárasztja a testem. Hmm... Nem szabad itt elaludnom...
Felhorkanok a megjegyzésére. - Nem állítottam, hogy nekem hú, de jók lennének a szociális skilljeim... - morgom vissza. Aztán elgondolkodom, bár kicsit már nehezen megy. - De figyelj már... Az egy dolog, hogy a diákjaid imádnak... Mármint... Jártam iskolába én is és... - érezhetően megakadok. Én csak általános iskolába jártam, utána pedig bekerültem... Eszembe jut, hogy azon kívül az egyetlen "tanárom" Zorandez volt és hirtelen teljesen elsápadok, szóval inkább a kezemet kezdem nézni, amíg összeszedem magam.
- Csak azt akartam mondani, hogy legjobb tudomásom szerint a tanár-diák kapcsolat nem egy hű, de bensőséges kapcsolat - köszörülöm meg a torkom és egy kicsit megint rosszul érzem magam, mert... Z nem egyszer büntetett minket úgy, hogy túllépett bizonyos határokat. Úgyhogy hárításként elkezdem bebizonyítani az igazamat, közben észre sem veszem, hogy talán túl messzire megyek. - És... Tudom, nem találkoztunk sokszor, de... Többször is tettél olyan cinikus megjegyzést, hogy egyedül érzed magad. Mint a barlangban, mikor leszóltam a sugármérő műszered, akkor is azt mondtad, ő az egyetlen barátod... - kezdek hadarni, közben kicsit úgy tűnök, mint akinek a tekintete máshol jár. - És pontosan tudom, milyen, amikor az ember hárít, legyen az cinizmus vagy elutasítás... - halkulok el, csak úgy jönnek a szavak, mintha nem is tudnék róluk. Talán nem is tudok. - Miért hárítasz, Andrew? - suttogom, mintha titkot árulnék el. Valószínűleg titkokról kérdezek és megint hárítani fog. Közben visszafókuszálok rá és kutatóan vizsgálom az arcát. Ez talán sokkal mélyebben gyökerezik, mint hittem. De ha én eljutok oda, hogy tényleg beszélgetek valakivel, nincs se erőm, se gusztusom jelentéktelen témákról beszélni.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Aug 1, 2022 8:26:15 GMT 1
Heart először próbálja tartani a távolságot, de hát ki tudna ellenállni egy fluffy plüssmacinak? Persze, hogy senki. Nem mond semmit (meg nem is értettem azt se nagyon, amit motyogott még félálomban)de cserébe rövidesen kézzel-lábbal rajtam lógott. Nem zavart. Így is könnyen elaludtam. Legalábbis asszem elaludtam. Azért vagyok bizonytalan, mert elég valósághű helyre kerültem. Tudjátok mit. Leszarom, ha álmodok, vagy megint elteleportáltak... Végre egy olyan helyen vagyok, amit megérdemlek. Úgyhogy ebből a bambusz erdőből egy jó ideig nem mozdítanak. Tőlem akár karddal hadonászó mágus szépfiúk is hullhatnak az égből... Én most ide szépen lefekszek és legelek.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Aug 2, 2022 22:48:30 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Amikor Thena elkezd szabadkozni, hogy nem fázós, csak legyintek. Ritka bunkó az, aki felajánlja a takaróját, aztán visszavonja, így hagyom, hogy bele burkolózzon. Amikor viszont beszélgetni akar, felvonom a szemöldököm. Ki ez a nő, és mit csinált a morcos Thenával, aki már azért le akart nyakazni, ha vicceltem vele egyet? Igazából el is fog egy rossz előérzet a nagy beszélgetős kedve miatt, és ahogy egyre mélyebbbre megyünk a szociális kapcsolatok kibogozhatatlan és végtelenül gonosz útvesztőjében, már kezdem úgy érezni, felhúztam a skandináv isteneket, hogy beirányították a szobámba. Miért hárítasz? Mert nem vagy a pszichológusom, és csóró vagyok ahhoz, hogy fizessek egyet? A lány ráadásul úgy beszél, mintha tinilányok lennénk, akik a fiúkról súgdolóznak matekórán, vagyis a csinos, rákvörös árnyalatom is marad. Vajon megy a pólómhoz, vagy kell vennem egy piros dzsekit? - Nézd, ha arra vagy kíváncsi, én vagyok-e a tragikus múltú hős a csoportban, el kell, hogy keserítselek, én a normális tag vagyok, aki a komikus közjáték szerepre pályázik - ha nem veszi a viccet, és tovább erősködik, idegesen legyintek. - Hatalmas meglepetés következik. Azért hárítok, mert nem akarok beszélni a dologról. Kedvellek Thena, de nem hiszem, hogy arra vágysz, hogy kiöntsem a lelkem az ausztrál gimiről, szóval engedelmeddel nem is tenném.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 6, 2022 15:28:22 GMT 1
Madelyne
-Nem igazán tudom miről cseveghetnék.- Feleli fáradtan, aztán valószínűleg rájön, hogy ez ellenségesebben hangzott mint szerette volna. - Bocsánat. Nem akartam gonosz lenne. Csak nem igazán emlékszem semmire Kína és a tartáj ellőt.- Mondja mosolyogva.- Ami pedig az után történt azt jó részt te is tudod már. Bár azt hiszem még nem mutatkoztam be. Madelyne.- Nyújtja a férfi felé a kezét.- Legalább is azt hiszem.
Pandus
A legelészésben hangos puffanások zaja igyekszik megzavarni, több kevesebb sikerrel amíg is egy lány rád nem zuhan a fölötted lévő bambuszokról. A lánynak nincs nagy súlya még úgy sem hogy tökéletes pontossággal érkezett a hátadra a napernyője viszont egyenesen fejbe talál. A rózsaszín cucc meglepően kemény és nehéz. Nem sokkal az első teremtmény után jön a következő is.
Egy vörös ruhás nő csillogó arany maszkkal és hozzá illő karmos gyűrűkkel.
-Az előző mutatványaid nem igazán győztek meg Xue Yaling, ritkán látni ilyen ügyetlen tündért.- Nevet magabiztosan a vörös ruhás.
-Meg fogod még bánni, hogy alábecsülsz Xiao Qing!- Mutat rá a lány, mi8közben a napernyőét keresi, közben tökéletes lovagló ülésbe tornázva magát a hátadon, igaz pont a tomporod felé nézve.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Aug 8, 2022 9:01:49 GMT 1
Áucs... Mi a fene...? Értetlenül rázom meg a fejem. Valami szélormún pálca esett a fejemre, meg valaki a hátamra. Rózsaszínben van, ha jól látom? Heart lehet? Hamar kiderül, hogy nem, mikor megjelenik a másik nő is. Okkkké... Szóval ha jól értem isekaiolódtam egy wuxia világba. Vagy csak mezeien álmodok. Mondjuk ahhoz túl valósághű... Vagy mivel álmodom, ezért túl valósághű... Na mindegy. A lényeg, hogy sehol sincsenek a wuxia szépfiúk... Izé... Mintha érdekelnének. Hiszen én nem élek ilyen bűnös élvezetekkel, mint kínai varázs cuccos sorozatok nézése. Ha képernyő előtt ülnék és talán jobban tisztában lennék a helyzettel, talán még érdekelne is ez a drámai párbaj, de nem ütik meg az ingerküszöböm. Így ha tudom, a hátamon ülő illetőt ledobom az ernyője felé és tovább legelészek. Remélem innen szépen fognak játszani és nem kell közbeavatkoznom. Pihenni szeretnék...
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Aug 9, 2022 19:14:33 GMT 1
#s://i~imgur~com/4lxRRgv~png Amikor ismét ugyanazt teszi, mint eddig, már nyitom is a számat. - Ugye, tudod, hogy most is ezt csinálod? - húzom fel a szemöldökömet, mire a férfi folytatja. Amit mond, kicsit megzavar. Connor-on kívül még senki nem mondta, hogy kedvelne. Ez mit jelent? Belső pánikom elkezdődik, mert tényleg nem tudom értelmezni. Oké, anyukám és apukám szeretett, azt tudom, de annak több, mint tizenkét éve, ha nem tévedek...
Először csak tátogok, majd hátradőlök a kanapén, összefonom a karomat, és lejjebb csúszom. Kicsit durcás kislányos fejem van. - Oké, én nem értem az embereket! Se azt, milyen lehet egy gimi... De feldobok egy témát kivételesen, hogy ne legyek olyan elutasító, direkt nem valami béna, közhelyes, unalmas dolgot és nem jó! Akkor én nem tudom, mit kell csinálnom! Én sosem voltam jó társaság, mert nem is kellett... Szóval akkor rád bízom, miről akarsz beszélni, úgyis lassan lépnem kéne, mert... - ásítok egy hatalmasat. - Na, ezért... - mondom, majd még jobban beleburkolom magam a takaróba és kényelmesebben fekszem. Egyre laposabbakat pislogok, de még figyelek, így várom, hogy mondjon valamit. Connor: - Connor - rázom meg a kezét. - Ja, elhiszem, mindenkinek jó hosszú napja volt... De mit kerestél egy tartályba? Amúgy nyugodtan helyezd kényelembe magad...
|
|
szabi48s
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 7, 2023 22:48:05 GMT 1
Jun 24, 2022 13:15:14 GMT 1
|
Post by szabi48s on Aug 10, 2022 23:35:44 GMT 1
Ez itt egy...mókus? Rendben, ez feléjük csak természetes. Körülnézhetnék ebben a kastélyban. - gondolja magában. Ahogy kilépek a folyosóra, mégjobban realizálom milyen gigászi ez a hely. Elindulok a végtelennek tűnő folyosón. Ahogy távolodok a szobától, még mindig hallom ahogy Thena és Andrew kínos módon flörtölnek egymással. Ahogy elsétálok egy szoba mellett, amiből valamiféle kántálást hallok, meglátok egy nyitott ajtót, egy rakás Asgardi sörrel. Elgondolkodom azon, hogy az asgardiak a legnagyobb harcosok szerte a 9 birodalomban, mégis ennyi alkoholt lehet találni náluk. Vajon legalább a csatába józanul mennek? Ahogy továbbmegyek, kezdem észrevenni magamon, hogy egyre fáradok. Tovább sétálok, hátha találok egy békés helyet ahol pihenhetek egy kicsit.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 13, 2022 16:15:05 GMT 1
Pandus
A lány hátra lebukfencezik rollad, gurulás közben felkapja az esernyőjét, aztán végül seggre ül. Nem volt túl kecses vagy elegáns, de a ruhája se lett olyan koszos, mint indokolt lett volna, és végülis egy bambusz legalább felfogta, hogy ne guruljon tovább.
-Hah, ezzel akarsz megijeszteni?- Nevet rajta a másik nő. Aztán először a potyautasod majd Xiao Qing is észre vesz téged.
-Megtaláltam.- Kiált fel csillogó szemekkel Xue Yaling. Aztán feléd is veti magát, de a másik egy rúgással elálja az útját, mielőtt elérne téged.
-El innen.- Kiabálja, aztán, előre nyújtott összekulcsolt kezekkel letérdel eléd. - Nagy Panda Harcos, megtiszteltetés találkozni veled.
A rózsaszín ruhás lány is felpattan közben, megtámadná a másikat, de tisztességesebb annál, hogy hatba támadja amíg elötted térdel, ezért inkább csak csatlakozik hozzá. Nagyon hamar mellé térdel és ugyanabba a pozícióba vágja magát.
-Nagy Panda Harcos a nevem Xue Yaling, hatalmas megtiszteltetés találkozni veled. Kérlek segíts nekünk, tündéreknek legyőzni a démonokat.
-Hogy merészeled?!- Csattan fel a másik.- Hiszen a Panda Harcos démon, akárcsak mi. A nagy szellemek egyike. Természetesen nekünk fog segíteni. Igaz?- Néz rád.
Madelyne
A nő kézfogása határozott a kezei pedig melegek. A férfi kérdésére vállat von.
-Ha én azt tudnám.- Mondja szinte nevetve.- Mint mondtam nem emlékszem semmire az elötről, hogy felébredtem. Furcsa, magányos érzés ez.- A végére már egészen halk. A kényelmesen szó említésére cinkosan elmosolyodik aztán a férfiba karol miközben a vállára hajtja a fejét.- Ez így nem is olyan rossz.- Aztán ha Connor nem húzódik el egy rövid idő után, hátra löki őt az ágyra és felmászik utána. Ha még mindig nem tesz ellene semmit, akkor egy sokat sejtető mosoly a jutalma aztán a nő egyszerűen elhelyezkedik a mellkasán.- Igen, így tényleg jobb.
John
Ahogy tovább mész, kiérsz egy kertbe. Napközben kivételesen népszerű lehet mert mindenfelé ülő alkalmatosságokat találsz. És bár minden tele van színes illatos virágokkal, és egy két hatalmas pompás fával, úgy vannak kialakítva a nővények hogy a kert minden vadsága ellenére is tiszta legyen és tökéletesen ráláthass a bifrostra. A hátérben elterülő szivárvány híd pedig nagyszerű kilátást biztosít.
Alighogy kényelembe helyezed magad az egyik fa melletti padon, nemsokára az arcodra ugrik/esik valami. Ahogy kinyitod a szemed a nagyon tapadós, lerázhatatlan és makacs mókus arcát pillantod meg, nagyon, nagyon közelről. A kis fickó pedig rögtön bele is sivít az arcodba. Aztán elenged és elszalad, de nem megy messzire, úgy másfél méterrel távolabb megáll és visszafordul, aztán ugrálni és csipogni kezd.
|
|
Zima
FRPG Guru
|
Post by Zima on Aug 17, 2022 12:31:05 GMT 1
Megtaláltam, kiáltá az egyik. Hátrafordulék, hogy kiről beszéle vala, de nem látok mást, úgy tűnik, reám gondolá. Másik letérdelé elém vala, ami imponálna is, de csak arra tudok gondolni, hogy nyalizék vala. De miért gondolék ilyen régiesen legott? Mert valami nagy panda harcos valék, mint kiderüle. Ehhez a pozícióhoz pedig illendő a megfelelő gondolat mód. Gondolom. Legott.
Na jó, meguntam. Szóval... Nem tudnak konfliktust kezelni, gondolom az asszertív kommunikációt hírből sem ismerik, így azt akarják, hogy megoldjam a nyűgjüket. Meh... A sorikban sosem állnak ilyenkor egyik oldalra sem a bölcsek. Valamit tudnak, szóval hasonlóképpen teszek. Gondoltam arra, hogy hülyének tettetem magam vagy megkérem őket, hogy nézzék meg, hogy az erdő túlfelén vagyok-e... De talán így rázhatom le őket a legkönnyebben. - Drága gyermekek. A Nagy Panda Harcos se nem tündér, se nem démon. Ő egy panda... Pozíciómat tekintve egyikőtök oldalára sem fogok állni, de talán segíthetek. Miért hadakoztok egymással? Meséljétek el! Hogy minél előbb túl lehessek rajta és ehessek... Legott...
|
|