Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 7, 2022 12:47:01 GMT 1
#s://i~etsystatic~com/10973019/r/il/dd16a4/1545199953/il_794xN~1545199953_du6l~jpg Connor elgondolkodva néz a férfire. - Hm, még véletlenül sem a hallásod vagy a hangok a szuperképességed, igaz? - vigyorog rá barátian, majd kinyújtja a kezét, hogy megrázza. - Örülök, hogy megismerhetlek... Azért remélem, egy oldalon állunk... Hogy is hívnak amúgy? Connor bólint. Egyáltalán nem úgy tűnik, mint akit zavarna a férfi füle. - Aha... Tudom, para, én sem hittem, hogy ma itt fogok kikötni, miután annyi történt ma... De Loki volt kedves elhozni minket egy kis nyaralásra, csak hát... Őt nem kedvelik annyira. Conor aztán követi a férfi ujját és felnevet. - Ohh, igen, ő az egyik társunk! - mondja vigyorogva. - Ahogy látom, ő is elfáradt! Na, de te mi járatban erre? Beljebb menjünk?
|
|
szabi48s
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jan 7, 2023 22:48:05 GMT 1
Jun 24, 2022 13:15:14 GMT 1
|
Post by szabi48s on Jul 7, 2022 17:31:33 GMT 1
Egészen véletlenül, pont az. - mosolygott vissza a fiú, majd viszonozza a kézfogást.
Mi történt veletek ma? Csak nem egy eszmééletleen, hosszú kaland? - nevetett fel.
Ha egy panda a társatok, már alig várom hogy megtudjam mi történt veletek ma. Én..nos, igazából nem emlékszem. Durva éjszakám volt.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jul 8, 2022 20:30:51 GMT 1
Pandus
Loki minden bizonnyal eddig is tisztában volt vele, hogy valójában panda vagy. De miután kiszabadul mégsem tudja levenni rólad a szemét, ahogy elfordulsz a rongyért pedig a keze is rád tapad. Úgy tűnik kíváncsi mennyire puha a panda bunda.
A kocsmárosnő zavartan veszi el tőled a rongyot, úgy tűnik számára nem nagy dolog ez a pár csepp vér, de azért meghajtja kicsit a fejét köszönetképpen. Amikor pedig kecsesen lehengeredsz és összecsavarodsz a facimbora árnyékában Loki akkor is melléd térdel és kíváncsian érdeklődve figyel, mintha csak ez játszódna le a tekintetében. "Most tényleg el aludt?" És láthatóan nem csak neki, hanem az éppen a hirtelen győzelmet feldolgozó Heartnak is.
-PANDUS!- Szalad ki a száján, figyelmeztetésül. Közben ahogy biztossá válik benne, hogy tényleg elaludtál Loki fojttatja a panda bunda vizsgálatot. Amíg Heart oda nem trappol.- Ezt most nem mondod komolyan?- Áll meg feletted a lány.- Én is fáradt vagyok, de most akkor sem alhatsz el.- Fakad ki. Dobbant egyet aztán legugol melléd, hogy meglökjön hátha azzal felkelt. - Tényleg puha...- Motyogja.
-Ugye?- Kérdezi Loki. Majd egy mély sóhajjal egymásra néznek.
Thena, Andrew és John
-Minden rendben?- Lép Thenához Madelyne. Amíg a csetepaté zajlott végig Heart mögött bujkált, de mivel úgy tűnik most végre lenyugodott a helyzet el merte hagyni a fedezékét. A kérdése egyszerű, de a hangjából érezni, hogy nem úgy értette megsérült-e a nő, hanem hogy tényleg teljesen rendben van-e. Amikor meglátja, hogy még mindig vérzik kicsit az orra a ruhájához nyúl aztán egy fintorral megszólal.- Felajánlanék egy zsebkendőt, de a ruhát is a máguscsajszi idézte rám és még nem volt időm ellenőrizni,- Itt lehalkítja a hangját.- De azt hiszem fehérneműre sem futotta, nem hogy zsebkendőre. Egy ideig figyeli még az arcodat, hogy milyen reakciót vált ki aztán Andrewhoz fordul. -Akkor ha jól sejtem te is a normális világból jöttél igaz?- Kérdezi.
Közben a srácok beszélgetését egy régi új ismerős szakítja félbe. A fa tetejéről a már az elöbb is nagyon érdeklődő mókus ugrik Connor fejére hogy onnan lemászva új célpontként John derekára mászhasson át, hogy ott is ellenőrizze találhat-e esetleg rágcsát.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jul 10, 2022 12:59:57 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Amikor a nő elenged, és én a szalaggal a kezemen egy pár évszázaddal lemaradt skandináv kocsmában találom magam, már csak fájdalmasan felszisszenek. Így adja az ember cserkészbecsszavát. Tuti, hogy visszaélnek vele. Magamban megállapítom, hogy a nővel igazából egyszerűen közölhetném, hogy nem vagyunk annyira jó barátok, hogy az esküm rá is kiterjedjen, de azt hiszem ez már a tipikus halottnak a csók eset. Így is, úgy is sikerült rám bocsátani ezt a vackot, megúszni már nem fogom. Amikor viszont csókot nyom az arcomra, idegesen ciccegek egyet. - Csak megjegyezném, akármennyire értékeli szorongós tinédzser énem a szép nőktől kapott csókokat, nem igazán elég, hogy elfeledtesse vele, ha hidegvérű gyilkosságra kérnek! - hadarom. Valószínűleg hallotta, mielőtt távozott. Legalább érezze magát pocsékul, ha mást már nem tehetek. Thenáékat viszont felismerem, és mondhatom, hogy örülök is neki. Tény, a lány maga általában úgy néz rám, ha találkozunk, mintha a fogát húznák, de azért kölcsönösen kihúztuk egymást párszor a csávából (oké, ez megint túlzás, általában ő húz ki engem a csávából, de próbálok kompenzálni!). És van vele egy panda. Valahogy szerzett egy pandát. Vajon ez is az a fura növényes szuperképesség vagy... bambuszt növesztett valahol, és azzal fogott egy pandát... kellett volna még egy kávé, mielőtt megátkoznak. Thena valóban nem lelkesedik értem, de legalább egy kis empátiát kapok tőle, mikor meghallja, hogy mi történt. Illetve, valószínűleg egyszerűen csak baromi fáradt, ezért nem tudja olyan lelkesedéssel átadni, hogy elege van belőlem. Ez is valami. És persze tényleg időhurok. Mert miért ne lenne az... - Á. Sajnálom. Mármint... ez több napnak is rohadt hosszú volt, egynek pláne durva - tárom szét a kezem idegesen. - De várj. Azért világosíts fel, hol is vagyunk? - Magamban hozzáteszem, hogy kérlek mondd, hogy csak egy norvég hagyományőrző kocsmában, de azért annyira nem vagyok naiv, hogy el is higgyem. Az elmúlt időszak után nem. - És kik a társaság? A szöszin kívül, őt ismerem. És honnan jött a panda? Hamarosan odalép hozzánk egy másik lány is, főleg Thena hogylétéről érdeklődve... én azért gyorsan észbekapok a zsebkendő említésekor, és elkezdek turkálni a farmerem zsebében. Sikerrel. - Tessék. Ha esetleg segít - nyújtom a lány felé. Kicsit gyűrött, de használható. Aztán az ismeretlenhez fordulok. - Nagyon jó kérdés, hogy mit nevezünk normálisnak, mert szerintem New York semmilyen szempontból nem felel meg a definíciónak, de amúgy igen.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 11, 2022 14:01:24 GMT 1
- Asgard-on vagyunk - válaszolok röviden. - Valahonnan nagyon messze jöttek szerintem. Nem tudom, kik ők, egyszer csak ott voltak, aztán megtámadtak minket. Mindegy, nem lényeges, legalább egy oldalon vagyunk, asszem. Ha akarod, kérdezd meg tőle - rántom meg fáradtan a vállam.
Ekkor lép mellénk a vörös. - Ja, megleszek, pihennem kell ennyi... - lépek kicsit távolabb tőle. A többire nem reagálok semmit, mert se erőm, se kedvem. A zsepire is csak biccentek, majd a maradék vért letörlöm, amennyire lehet.
Mindeközben Connor kicsit felnevet. - Lottón lehetne ekkora szerencsém - mondja. - Amúgy ja... Elég nagy kaland volt, el sem hiszem, hogy ez egy nap... Ha lenne még sör, akkor elmesélném, deeee most nincs az az idő.
Ekkor jelenik meg a mókus, mire Connor átkiabál a másik oldalra. - Hé, Thena, a mókus pajtival mizu? - kérdezi, mire Thena megfordul és a fiúkra néz.
Először zavarodottan pillant rájuk, de aztán meglátja a kis állatot. - Ja, hogy vele? - jelez neki, láthatóan váltanak pár szót. - Éhes... - rántom meg végül a vállam. - Csak nagyon kis magabiztos! - mosolygok rá, ha közelebb jön, akkor meg is simogatom. Végül a tenyeremben egy mogyoró jelenik meg, bár lehet , nem kellet volna, mert megint megszédülök.
Mindenesetre végül én szólalok meg, ha senki. - Na, szedjük kicsit össze magunkat, mert nagyon elhúznék innen... Valaki keltse fel a pandát is, köszi... Tegyük össze, amink van, hogy ki mit akar, aztán lépjünk valamit, mert kezd rohadtul elegem lenni ebből a napból... - kiáltom át az egész termet, hogy hallják, miközben próbálom összeszedni a népeket.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 16, 2022 14:42:00 GMT 1
Heart megrázza a fejét és összeszedi a gondolatait, aztán mindkét kezével lökdösni kezdi az alvó pandát. -Ezt... nem... hiszem... el... kellj... már... fel...- Mondja minden lökésnél. Ha ezzel sem ér el semmit. Kicsit kifújja magát, és előkapja a pálcáját. Már készül földhöz vágni, vagy varázsolni valamit, amikor ismét emberek áramlanak be a kocsmába.
Állig felfegyverzet harcosok, sokkal csillogóbb páncélban, mint azok akik először belétek kötöttek. Ahogy bejönnek sorfalat állnak, hogy bevezessék a mögöttük halladó illetőt.
A szőke hajú zöld ruhát viselő nő méltóság teljesen vonul át a sorfal között. Aztán megáll és elegánsan a kézfejére támasztott állal körülnéz.
-Tetszik a dekoráció.- Jelenti ki.
Loki, aki egy másodpercre se fejezte be a panda bunda ellenőrzést, azonnal lefagy, ahogy meglátja a nőt. -Amora...- Suttogja maga elé. Egyedül Pandus hallja, ha eléggé ébren van hozzá.
De nem csak Lokira gyakorol azonnali hatást a nő, Andrew csuklóján szinte rögtön szorosabbá válik a szalag, ahogy belép, jelezve, hogy megjelent az eskü tárgya és Andrew célpontja.
Az eddig magabiztosan Connortól és Johntól mogyorót váró mókuska tartása is azonnal megváltozik az eseményekre, rögtön feljebb kapaszkodik és elbújik valahova John, pulóverébe, dzsekiébe, csuklyájába, ahova tud.
De Thena is érzi, hogy nem egyszerű helyi hallandóval van dolga, mert a nő nagyon hasonló energiát áraszt, mint Loki. Ami már önmagában sem biztos, hogy bármi jót is jelent.
-Szóval.- Kezdi.- Úgy hallottam Asgard legfőbb ellenségét rejtegetitek. Hol van Loki? Hol van az áruló és gyilkos, aki végzet Thor-ral a szeretett királyunkkal és a saját testvérével?- Mielőtt még bárki, bármilyen bajtársi segítséget ajánlhatna neki és megpróbálhatná a védelmébe venni, Loki még egy utolsót simít Pandus bundáján, aztán feláll mellőle és felemeli a kezét. -Itt vagyok Enchantress! És nem állok ellen.- Mondja magabiztosan. A nő elmosolyodik, és bólint egyet. Már nyitná a száját, de az egyik őr közbe vág.
-Nem Enchantress, hanem Amora királynő, Mindenek anyja.- A nő csak legyint.
-Csak zavarba hoztok. Még nem szoktam meg ezt a sok rangot és a feleőséget, amit hordoznak, és különben is szörnyű hallani a közelmúlt tragédiái után. Ha nem áll ellen hát fogjátok el.
-És mi legyen a többiekkel Mindenek anyja?- A varázslónő ismét egyesével végig néz rajtatok.- Lokit ismerve nem hinném, hogy a szövetségesei lennének, az pedig egészen esélytelen, hogy a barátai. Viszont akárhogy is, segíttetettek nekünk elkapni a hazugságok hercegét, ezért a vendégeim vagytok. A palotában kipihenhetitek magatokat és felfrissülhettek, utána pedig kérhettek tőlem bármit.
Négy őr elkapja Lokit, aztán Enchantress még megidéz rá biztos ami biztos, egy láncot és egy bilincset, aztán elvezetik a kocsmából. A férfi valószínűleg most először van kettő percnél tovább csendben és nyugton, úgy tűnik nagyon gondolkodik valamin.
Miután kiment a királynő felétek fordul.
-Menjünk mi is, had lássalak vendégül titeket.
|
|
szabi48s
Kezdő tollforgató
|
Post by szabi48s on Jul 16, 2022 15:39:54 GMT 1
Hé...Thena! Úgy hallom te vagy itt a vezető személyiség. Lehet egy kérdésem? SEGÍTETTETEK ELREJTŐZNI A SZÓ SZERINTI HAZUGSÁG ISTENÉNEK? Hogy vagytok még életben?
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jul 17, 2022 15:40:28 GMT 1
Valaki rángat. Lépteket hallok. Ehhhhnemakarooooom… Kótyagosan pislogni kezdek. Áh, csak random felfegyverzett őrök. A szokásos… Jé, még nem teleportáltunk el valahova? Na ez, fura… Megjelenik a katonák vezetője is. Gondolom megint valami nagy hatalmú nő, akinek nem tetszik, hogy sétálunk meg kocsmázunk. Zöldet visel… lehet ő is gyommensimogató… izé, suttogó… Loki mellettem eléggé megfeszült. Amora… Aha… Ezzel sem lettem okosabb… - Rokon? – kérdezem halkan Lokit, hogy csak ő hallja. Igazából nem érdekel, meg nem is annyira érdekes valszeg, de… hátha ezzel kizökkentem a katatón állapotából. A válasz után visszahajtom a fejem a mancsaimra. Nem alszom, csak pihentetem a szemem. Mindent tisztán hallok. Öcsém… Komolyan, már megint mibe keveredtünk…
- Kaja? – kapom fel a fejem. Hát ezért pakoltam vésztartalékot? Aztán a hegyesfülű újgyerek hisztizni kezd. Vesztedet érzed? - Csihadjál már le…. – szólok rá. – Szerintem valami plot armorral amúgy… Na de… Még mielőtt Thena felcseszné magát és elszabadulna a pokol, szépen felállok és odasétálok hozzá. Nekidőlök. - Terápiás pandát nyunyurgatásra? – pislogok rá. Ezután a nőhöz fordulok. - Köszönjük a meghívást. – teszek valami meghajlásszerűséget – Ön igazán kedves. Ránk fér a pihenés. Úgyse engedne el, akkor meg… inkább őrizzük meg a békét… remélem a többiek is így látják… Végig nézek a kis társaságon. Hearten egy kicsit tovább áll meg a tekintetem. Ő az egyik legproblémásabb. De, aki talán a legjobban ismer a csapatból. Márha ezt az egy napot lehet annak nevezni. Nagyon remélem, hogy érzékeli, hogy túlságosan nyalizósan kímért voltam és érzi az ebben rejlő ellentmondást és… megbízik bennem. Vagy magától süti ki, hogy néni rósz harcolni nem, várás egyenlő élet.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 19, 2022 23:36:13 GMT 1
#s://i~imgur~com/4lxRRgv~png Persze megint nincs nyugtunk... Miért is lenne? Jöjjön még több tag, je!
Na, mindegy, Connor-ral váltunk egy jelentőségteljes pillantást, ahogy megjelenik a nő. Csak biccentek. - Köszönöm. Szimbolikus - teszem hozzá. Érzem, hogy sokkal erősebb valakiről van szó, mint elsőre azt gondolnánk, de nem valószínű, hogy felismerem. A mondandóján elgondolkodom és hosszan pillantok az említett istenre.
Szóval vendégek vagyunk... Érdekes. Nem tudom, ez mennyire inkább fogoly, de egy fokkal jobb, mint Loki-nak. Éppen ezen gondolkodom, mikor hozzám bújik a Pandalány. - Na, jó... Ez meglepően aranyos volt - dünnyögöm és egy nagyon halvány mosoly megjelenik a szám szélén. Meg is simogatom a lányt.
Aztán lefagy a kezem, mikor az új fiú hozzám szól. Összeráncolt szemöldökkel nézek rá. - Hogy én? Vezető? Ne nevettess... - bukik ki belőlem, de meg is remegek, mert eszembe jut Zorandez és hogy mennyire nem akarok olyan lenni, mint ő. - Nem rejtettük el... Ránk akaszkodott és azóta ráncigál ide-oda minket. Hidd el, én is rohadt messze lennék tőle, ha tudnék... - morgom.
- Nagyon köszönjük a meghívást, természetesen nem utasítanánk vissza egy ilyen nagylelkű ajánlatot - hajt fejet Connor is a nőnek, rákontráz Pandus-ra. Én csak próbálom kiérezni, milyen energiái vannak, de ígyis-úgyis megyek velük.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Jul 20, 2022 18:49:10 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Mikor Thena elkezdi simogatni a pandát, felvonom a szemöldököm: - Na álljon meg a menet, ha valaki szőrös és medve, akkor jófej vagy vele, de ha én dugnám oda a fejem, tarkón csapást kapnék érte, mi? - teszem csípőre a kezem szemforgatva. Már csak azért is ragadok le a komfortpanda kérdésnél, mert nem akarok azon gondolkozni, hogy Asgard ügyeletes királynőjét kéne megölnöm. Aki azon túl, hogy úgy taposna el mint egy csótányt - kell úgy fél perc, hogy tudatosuljon bennem, hogy ennyire talán nem vészes a helyzet, tekintve hogy egy az egy ellen pontosan olyan erős lennék, mint ő, szóval na, azért csótány mégsem lennék, de mégsem lelkesedem a gondolatért, hogy az Enchantress-szel küzdjek - úgy általában, továbbra sem szeretnék ölni. Akkor sem, ha esetleg sikerülne. Idegesen vakarni kezdem a csuklómat a szalaggal. Jó kis balhéba keveredtem. Egyszer el kéne kezdenem gondolkozni a szuperhősnéven, ha már ilyen díszes társaságban vagyok. A "szerencsétlen, hülye idióta" jelenleg az egyik kedvencem a jelöltek közül. Végül fáradtan odalépek a sráchoz, aki kifakadt Thenára és a vállára teszem a kezét. - Ha egy kicsit is megnyugtat, én se tudom, mit műveltek, csak én még meg is vagyok átkozva közben. Leszünk partnerek a végtelen összezavarodottságban, és a fura akcentusban? Jó, az ausztrál senkinek nem jön be úgy, mint a brit, de azért mégiscsak közös téma, és barátokat szerezni jó. Legalábbis anyám mindig ezt mondta a gimiben, személyes tapasztalat hiányzik.
|
|
szabi48s
Kezdő tollforgató
|
Post by szabi48s on Jul 20, 2022 19:12:10 GMT 1
Tudod mit? Benne vagyok. - válaszolta mosolyogva. A barátok mindig jól jönnek, ha fel kell áldozni valakit. Nekem sem volt amióta...nos, régóta.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 21, 2022 13:06:23 GMT 1
A nő örömmel fogadja, hogy elfogadjátok a meghívást és az őrei kíséretében el is vezet titeket a kastélyba, helyesebben el repít titeket egy hatalmas pegazusokkal(!) húzott repülő hintóval. Fentről pedig most először látjátok hova is kerültetek a látvány pedig valami egészen elképesztő.
A kocsi nem áll meg a kastély tornyaiig, ahol elegánsan landolnak úgy, hogy ti szinte egy zökkenést sem éreztek. -Azt hiszem itt az ideje hogy rendesen is üdvözöljelek titeket Asgardon.- Mondja színpadiasan a királynő. - Látom fáradtak vagytok, keresünk akkor nektek egy helyet ahol pihenhettek.
Ezután a lányokat és a fiúkat külön egy egy hatalmas fürdőbe vezetik ahol, végre megfürödhettek, gyümölcsöket, és innivalót is találtok, de nem igazán ajánlom hogy igyatok a helyi alkoholból, főleg a keletiek akik amúgy sem bírják az alkoholt. Itt annyi időt töltötök amennyi jól esik, utána pedig elkísérnek titeket hogy megmutassák nektek a szobáitokat. Szerencsére egymás mellet találhatóak ezért kényelmesen közel vagytok egymástól, de mindenki kap külön szobát, amik szintén elég nagyok, egy hatalmas ággyal és ablakkal és asztalra kikészített innivalóval és nasikkal, mint sütemények, gyümölcsök és magvak.
John ahogy a szobába lép a kis tolvaj mókus fogadja aki már kényelmes pusztítást vitt véghez az asztalra kipakolt magvakkal. Egész konkrétan a nyolcadik diót próbálja éppen pofazacskóba tűrni mikor a férfi belép. Ahogy becsukódik mögötte az ajtó pedig makogni kezd mintha csak mondani akarna valamit.
Pandus sem marad sokáig egyedül a szobájában amint végre csend van hallkan kinyílik az ajtó. Heart lép be rajta, vagy talán a beoson jobb szó. -Nem tetszik nekem az a nő meg ez az egész. Nem bánod ha itt ha pihenek le inkább? Nem szívesen lennék egyedül.- Mondja.
Connor és Thena is különszobába lettek osztva egymás melletti szobákba de senki nem akadályozza meg őket sem ha ezen változtatni szeretnének. Thena a csendben legalább végig gondolhatja a történteket. A nő egyértelműen nem kevés természetfeletti erővel rendelkezik. Ugyanolyan varázsereje lehet mint Lokinak, és még csak nem is nagyon titkolja. Az állatok akik segítettek neked mind békében visszatértek az erdőbe. Valahogy annak ellenére hogy egyértelműen egy városban vagytok, még ilyen messziről is tisztán érzed a helyi erdők minden rezdülését, mintha a természet valahogy sokkal élettel telibb lenne itt, mint otthon. Az energiák sokkal könnyebben áramlanak. Ha Connor úgy dönt, hogy csatlakozik hozzád pár perccel késöbb ismét kopognak az ajtón. Madelynne áll elötte.
-Át akartam menni a kínai gyerekekhez de amikor rájuk nyitottam már aludtak, és őszintén szólva nem szívesen maradnék egyedül. Szörnyen csendben leszek, de maradhatnék?- Kérdezi.
Andrewt is csak a kényelmesen berendezett hatalmas szoba és a kilátás fogadja. A vízen kívül másba így se nagyon éri meg bele inni, így neki is marad az, hogy vagy másvalaki társaságát keresi vagy kipróbálja mennyire kényelmes az itteni ágyikó.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jul 21, 2022 18:29:32 GMT 1
Aw… MissIdeg megpatpatelt! Boldog panda hangok… Örülök, hogy sikerrel jártam. Tud ő kedves és aranyos lenni, ha akar… A két sráchoz is majdnem odamegyek, de aztán indulunk. SZÁRNYASLOVAK! Mekkora hintó… valószínűleg pandaként is beférnék, de itt inkább visszaváltozok. Aki nem látott emberként annak egy 160 centi magas, nádszál vékony, fekete középhosszú hajú kínai lány vagyok. Egyszerű farmert, pólót meg tornacipőt viselek, kiegészítve egy táskával.
Ahogy helyet foglalunk, rögtön áttúrom a táskám… Nos… a mázli az, hogy a papírjaim szárazak… viszont a táskám másik oldala ázik a szószban, zsírban. Én hittem a kenyerekben, de cserben hagytak! Ráadásul így a tartalékolásom feleslegessé vált… Na mindegy, majd elnyammogom… baja csak nem lesz, amíg nem találunk hűtőt. Ugye… van itt hűtő? Csak… megoldják valahogy… Amúgy aki közel ül hozzám, őt megcsaphatja a masszív kaja szag. Evvan, ezt kell szeretni. Hamarosan meg is érkezünk egy batár nagy helyre. Cheese… vajon hányan takarítják? Mondjuk tuti alkalmaznak mágiát… Na de… Ez az elmélkedés csak ahhoz kellettek, hogy ne itt aludjak be, szóval mivel megérkeztünk már nem kell választ találnom az élet ezen fontos kérdésére.
Szerencsére a vendéglátónk megkímél minket a felesleges hülyeségektől. Ez egy fokkal szimpibbé teszi. De csak egy halovány fokkal. Ha innen menekülni akarunk azt, hogy a tökömben fogjuk kivitelezni? Na nem gondolunk ilyesmire. Ki tudja ki mit hol merre hall? Nem akarok gondolatolvasókkal talizni…
A fürdő láttán először húzom a számat. Nem vagyok egy közös pancsizó… De a kimerültség és a tömény retek, amiben úszok hamar arra motivál, hogy finoman elhelyezkedjek a vízben. Mivel félek, hogy itt alszom el, így hamar végzek és vissza is vonulok a szobámba. Senkihez sincs kedvem, nem akarok ötletelni. Először ki akarom aludni magam, utána meglátjuk, mit tehetünk… Miközben baktatok a szobámba, eszembe jut a bambusz iránti éhségem. Rég volt, hogy utoljára fogyasztottam. A szervezetem igényli! Vajon… Gondoskodtak bambuszról? Vagy legalább környezet tudatosak, hogy a fogkefét tudjam elcsócsálni?
Ahogy belépek a szobába csak ámulok és bámulok. Mennyi pénz! Ez a szoba szinte nagyobb, mint a lakásunk! Az ágy kényelmesnek tűnik, az ablak alatt bambusz nő, a polcon sütik… Mi? AZ ABLAK ALATT BAMBUSZ NŐ?! EZAZZZZ! Ideje legelni! Mivel a fogaim pandaként értelemszerűen jobbak, így visszaváltozom pandává és legelni kezdek. Így történik, hogy csak akkor tűnik fel Heart, mikor hozzámér. - Hozod rám a szívbajt! – ugrok majdnem egyet. A számból kiesik az éppen leszedett falat. Utána hajolok és megeszem. Őszintén meglep, amit mond… Heart… fél…? Meglepően aranyos és esendő így… - Persze, maradhatsz. Semmi kedvem lelkizni, de… úgy érzem, legalább egy kérdést megér… Ott hagyom a bambuszom és feltelepedek az ágyra. Megpaskolom magam mellett a matracot. - Gyere! Ránk fér a pihenés… Ha zavar, visszaváltozom, de… Eléggé úgy nézel ki, mint akire ráfér a konfort panda… Hogy érzed magad, mi zajlik a fejedben? Hazudnék, ha azt mondanám, egyáltalán nem érdekel, mi van vele, de… vagyok olyan fáradt, hogy valószínűleg be fogok aludni a mesélése közben…
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
|
Post by Aria on Jul 22, 2022 9:44:43 GMT 1
#s://i~imgur~com/0U1KKPM~jpg Krakoa után most itt az esélyem, hogy meglátogassam Asgardot, az északi istenek városát. Gyerekként még szerettem is az északi mitológiát, szóval ezt most valami nagy csodaként kéne megélnie a tizenkét éves énemnek, de az az igazság, hogy az átok, Krakoa, a korábbi agyrázkódás, és minden egyéb után, nagyon nem tudom élvezni a szépségét. Igazából kicsit katatón töltöm el az egész estét, mivel továbbra sem kapok igazából válaszokat, vagy ötleteket, és egyre jobban fáradok... így amikor egyedül maradok a szobában, már nem keresem senki társaságát, egyszerűen megpróbálok megmosakodni, és elnyúlni az ágyon, hogy legalább aludjak kicsit...
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 26, 2022 18:29:42 GMT 1
#s://i~imgur~com/4lxRRgv~png - Az emberek nagy része szarfej, az állatok viszont jófejek... Te amúgy is idegesítőbb vagy az átlagnál is, szóval igen, valószínűleg kapnál érte... - vágok vissza csípőből Andrew-nak. - Inkább ne próbáld ki - kontráz rá somolyogva Connor is, aki jót derül az egészen, majd Andrew-ra kacsint.
Nemsokára el is indulunk és bevallom, nem vagyok a fényűzés híve, de nekem is leesik az állam az egészre. Habár a gyomrom kicsit kavarog a repüléstől, hiszen ilyen formában még sosem repültem, kicsit soknak tartom az egészet. Pláne arra húzom a számat, hogy pegazusok itt sem szabadok, de nem vagyok bolond, nem teszem szóvá. Még.
Egész úton nem szólalok meg, csak fejet hajtok, mikor üdvözölnek hivatalosan is. Követem a többieket a fürdőbe, de kicsit húzom a számat, hogy együtt kell fürödnöm a többiekkel. A régmúlt emlékei alapján olyan mélyen bennem maradt, hogy semmi ilyet nem éri meg tenni, mert felhasználják ellened, hogy azóta sem vagyok képes mások előtt levetkőzni ezeket.
Megvárom tehát, amíg mindenki végez és kivonult, aztán én is villámgyorsan végzek és csatlakozom a többiekhez. Szerencsére Connor mellett volt a szobám, illetve a másik oldalamon Andrew volt. Reméltem, hogy nem akar átjönni cseverészni...
Persze Connor azonnal átjött, én addigra már a magokból ettem kicsit. A környezetemet figyeltem és annyira jó érzés volt, hogy itt... Sokkal jobb minden. Közben rosszabb is volt, hogy akkor eléggé rossz munkát végzek én magam és még inkább gyűlölni kezdtem az embereket. Ha lehet így is, akkor miért nem megy?!
Persze elég extravagáns az egész hely, de most ez sem zavar. Érzem, hogy nagyon fáradt vagyok, de még pörög az agyam. Pár percig beszélünk Connor-ral, aztán mondom neki, hogy nyugodtan feküdjön le, mindjárt visszajövök. Kimegyek sétálni.
Közben Madelyn megérkezik, Connor azonnal felül. - Hali! Tőlem maradhatsz! Thena éppen sétál. Csüccs le! Mizu? Rosszul érzed magad itt? - kérdezi, miközben majszolgat és iszogat, megkínálja a lányt is. Elég megnyugtató jelenléte van.
Közben én vagy fél óráig sétálgattam, gondolkoztam, hogy mi minden történt. Aztán ahogy éreztem, hogy lassan csitulnak a gondolataim, elindultam visszafelé. Szépen benyitok a szobámba, de nem az fogad, mint amire számítottam.
Az ágyban Andrew feküdt hason és az ajtóból is hallottam, ahogy szuszog. Meglepően... Békés volt. Más, mint amit megszoktam. Egy pillanatig lefagyva állok ott, majd azzal a lendülettel fordulnék vissza, hogy kilépjek a szobájából, de ez sem úgy sül el, ahogy akartam: lefejelem az ajtó élét.
- Aú... - szisszenek fel, ahogy a fejemhez kapok, közben hátrálok két lépést a szoba közepe felé, majdnem hátra is esek. - A francba! - szitkozódom, de nem akarom felkelteni. Miért nem figyeltem arra, hogy kinek az energiái vannak ebben a szobában?!
|
|