Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Jun 18, 2019 20:23:41 GMT 1
-Talán az lenne a legjobb ha nem támadnánk egymásra nem gondolod? – Egy kicsit hátrébb lépek. Ki ez a nő? Miért nem retteg, mint a másik? Meg kéne ölnöm. Vagy nem? Végül is goul, csak egy szörnyeteg, nem számít ha még egy meghal. Sőt… De… Mi van ha valaki fontos? Mi van ha csak egy csapda? Számít ez egyáltalán?
-Miért tetted ezt velük? Hiszen csak egy kis lány volt meg egy anyuka! Vagy nem? Ki küldött és te ki vagy? – Alig tudok a kérdésekre koncentrálni. De azért végül eljutnak hozzám a szavai.
-Miért? Miért?... Ezt mondták! Nem! Csak szörnyek voltak akkor meg mit számít. Nem olyan mint az… Úgy van. Nekem már nem számít.- Felnézek a nőre. – Különben is, hát nem sokkal jobban jártak így? Többet nem kell attól félniük, hogy valaki elkapja őket, részükről már mindegy. Nem?- Valami még mindig a kezemben van, elejtem a földre és lenyalom a kezemről a vért, egy kicsit rá is harapok az ujjamra hogy a saját vérem ízét is érezzem. Látom ahogy a lány arcán átsuhan valami. Furcsán ismerős, de mégis eltart egy darabig amíg felismerem.
-Csak nem sajnálod őket…- Nem akarom ezt látni, vagy erre gondolni. Az lesz a legjobb ha csak eltüntettem ezt az arckifejezést, vele együtt.
-Hinami…
-Tc…- Lehet hogy tévedek. Akkor csapda lenne… Ki ez a nő? – Akkor te... chan-Hina barátja vagy? Vagy Eto küldött...?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 1, 2019 19:25:03 GMT 1
Hinami: Még korábban ide értél, de nem tudtál miden dobozt felderíteni. Azokba meg amikbe belenéztél valójában csak sejtéseid vannak mik lehetnek, de azt első pillantásra tudtad kinek kellenek. Kanou felszerelését kel össze pakolnotok. Legalábbis azok alapján amiket láttál. Nyilván nem az övé minden, de az összes cuccot nem volt időd átnézni.
Ihei Hairu: -Szeretem ha valaki rögtön a lényegre tér.- Azonnal széles mosolyra húzódik a szám ahogy meghallom.
-Akkor játszunk egy kicsit.- Mosolygok. Úgy tűnik túl sokat beszéltem mert felém is mozdult közben. Sikerül kitérnem a mozdulat elől de sokkal gyorsabb mint ahogy számítottam rá, se baj most már képben vagyok. Nem akarom rögtön megölni ezt a ghoult, egyrészt hiányzik már egy kis testmozgás, másrészt látni akarom a kagunéját, hogy tudjam megérné-e mondjuk egy szép új quinqui belőle. Azért arrébb lépek és vissza vágok Aus-szal. Sikerül belevágnom a köpenyébe, de a bőrét éppen csak karcolom.
-A következő már nem lesz ilyen finom.- Mondom mosolyogva.- Ideje hogy komolyan vegyük. Gyerünk! Mutass valamit!- Annyira izgalomba jöttem, hogy nem is bírtam vissza fogni magam és rögtön felé támadtam. Nem mondom, hogy mindent beleadtam, de azért nem is igazán fogtam vissza magam. Hihetetlen gyorsasággal tér ki előlem és ezúttal is ép csak sikerül megkarcolnom. Ez egy kicsit le is töri a nagy jó kedvem.
-Na! Mi van már? Most csak kerülgetjük egymást?- A következő támadásra már adok egy kis sebességet, hogy érezze a nyomást. Látni akarom a kagunéját. Harcolni akarok vele, aztán csak felvágni mint egy disznót!
Gyors mozdulatokkal támadok és szinte minden erőmet beleadom. Az első párat még simán elkerüli, de aztán végre eltalálom. Csúnyán belevágok a húsába, majd még egyszer, majd még egyszer. Annyira imádom ezeket a hangokat. -Ez az! Ez az! Ez az! EZ AZ!
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 9, 2019 21:56:56 GMT 1
Folyamatosan az arcát nézem. Nem éppen az a rejtegetős típus, tehát sok mindent le tudok olvasni róla. És muszáj is, mert a nem úgy tűnik, mint aki teljesen… észnél van. Ki ő és mit akarhatott? Az biztos, hogy csak parancsot teljesített. Szóval valaki megbízta őt ezzel… Hmmm…
- Na, és ki kért meg erre? Egyáltalán mit követtek el valójában? – próbálom belőle még egyszer és utoljára kihúzni a választ. Az élet szemléletére csak fintorgok egyet. - Az élet nem így működik. Nem magadért élsz. Vagy nem csak. Mindenki számít valaki másra. Nem feltétlen maga miatt fél elsősorban, hanem amiatt, akit itt kell hagynia. Mint például ez az anyuka… - fintorgok megint, amikor leejt egy darabot belőle. Lehet, jobban járok, ha hatni próbálok az érzékeny oldalára. - Neked nincs senki, akire várnál vagy inkább aki várna rád? – kérdezem kicsit lágyabban. - Az nem lehet, hogy egyszer eszedbe jusson, hogy azokat, akiket megölsz, szintén várja valaki? – kérdezem tőle halkabban. Magamnak is illene feltenni ezt a kérdést. Amint felismeri Hinami nevét, kapok az ötleten. Viszont a másik tagot nem ismerem. Eto... Vajon fél tőle? Az ellensége? Vagy a megbízója? Ez nem derült ki a hangjából… - Ha ismered Hinami-t, akkor abban biztos lehetsz, hogy ha jóban vagytok, akkor vár rád. Áldott jó léleknek ismertem meg. Ő a… fogadott húgom… De már rég nem láttam. Ismered? Hogy van? Merre jár? – próbálom terelni a beszélgetést. Igyekszem lenyugtatni a tagot, mert nem akarom, hogy itt bent kelljen harcolni. Ha minden jól sikerül, még a végén nem is kell. Nehogy aztán kéz a kézben sétáljunk innen ki fölöttünk szivárvánnyal… De azért jó lenne kerülni a konfrontációt. És többet megtudni ettől a sráctól.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 9, 2019 23:02:06 GMT 1
Szerencsére volt egy kis időm kutakodni, ami persze nem szabályos, de kit érdekel? Ha a társaim és az én életem múlik rajta, nem számít, hogy megnézem, milyen piszkos dolgokat szedtek ma össze… Nem sok mindent sikerült kideríteni, de a lényeg megvolt. A doktor cuccai nagyrészt. Nagyot sóhajtok. Hát, jó… Közben végigfut a fejemen, hogy tulajdonképpen miért is kell ezt csinálni, de végül inkább elengedem. Meg is jöttek a többiek.*** Csak fintorgok egyet, amikor elmosolyodik. Marhára nincs kekdvem ehhez… Remélem, hamar vége lesz ennek a hülyeségnek. Úgy tűnik, igazam volt. Nem véletlen volt már az elején gyanús. Sokkal képzettebb, mint a többi. Csak megeresztek egy morgást. Megsebez. De nem akarom a kagunémat felfedni. Ezért csak védekezek egyelőre, de tudom, hogy nem sokáig csinálhatom ezt. A maszkom alatt pirosra vált a szemem, ám amikor végre rendesen eltalál, akkor felkiáltok fájdalmamban. Ennyi… Muszáj a kagunémat használni… Ezért egy pillanatra behunyom a szemem, és hagyom, hogy a Koukaku típusú kagunémból megjelenjen egy a négyből. Egyelőre csak egyet használok védekezésre pajzsként. Aztán ha a közelébe tudnék férkőzni, akkor már támadóra kapcsolnék és ellökném vagy megütném vele jó erősen. Egyelőre nem akarom a másik hármat előhívni, illetve az édesapámtól öröklött kagunét sem. Ezért azzal az eggyel védekezek, aztán támadok is. Ha nagyon kínos lenne a helyzet, akkor még egyet előhívok belőle, ha végképp muszáj, akkor a támadó típusúból is, de azzal lehet, lebukok, ki is vagyok, és felismernek. De figyelnem kell, hogy ne essen nagyobb bántódásom. Közben remélem, a többiek végeztek az ellenséggel, és jönnek segíteni. Ne hinném, hogy ezt a nőt könnyűszerrel ki tudnánk iktatni, ezért majd kell egy elterelés, hogy le tudjunk lépni az áruval. A kocsit mégsem tudná futva követni, hiszen emberből van… Remélem… Úgyhogy egyelőre húzom az időt, amíg a többiek készen állnak a menekülésre. Azért remélem, a többiek nem hagynak itt a szarban…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Jul 20, 2019 22:25:05 GMT 1
-Az élet nem így működik. Nem magadért élsz. Vagy nem csak. Mindenki számít valaki másra. Nem feltétlen maga miatt fél elsősorban, hanem amiatt, akit itt kel hagynia. Mint például ez az anyuka. Neked nincs senki akire várnál vagy aki várna rád?
A vér íze a számban, még mindig nem tudom hogy ki ő. Nem akarok figyelni a szavaira, de most újra úgy érzem magam mint az elején. Szükségem van rá… Lent kell tartanom… nem számít milyen erős a hányinger. Gyűlölöm ezt a nőt. Nem tudom ki ő de gyűlölöm. Hogy senki? Amon jut eszembe a cellában, nem tehetett semmit, ahogy én sem, vagy Mado aki hátra hagyott. Hoji-san, vajon érzet egy kis bűntudatot vagy csak egy beosztott voltam? Aztán rosszabb emlékek, az anyám arcára már nem emlékszem… arra nem, de az ízükre igen. Érzem ahogy a vér elborítja az agyam.
-Fogd be! Fogd be! Fogd befogdbefogdbefoogdbe! FOGD MÁR BE VÉGRE!
-Ha ismered Hinami-t, akkor abban biztos lehetsz, hogy ha jóban vagytok, akkor vár rád. Áldott jó léleknek ismertem meg. Ő a… fogadott húgom… De már rég nem láttam. Ismered? Hogy van? Merre jár?
Egyre nehezebben állnak össze a gondolatok a fejemben, igyekszem észnél maradni… sosem járok jól azzal, ha elvesztem az önuralmam… De…
-Hina hina hina hina… Jóban… Ő nem bántott… De… A szemei…. Hina, Hina… Ez nem jó, ez nem jó ez nem jó, EZ NEM JÓ!- Megint szét fogok csúszni, Akkor megölöm a nőt. Nem érdekel. De nem ehetem meg… Nem ehetek belőle többet… akkor megint. A körmeimet az arcomba vágom, de nem elég. Érzem a vér ízét, megéhezem tőle, a kakuganom már biztosan látszik, nem elég ez a fájdalom... Nem elég, hogy sikerüljön végre koncentrálnom.
|
|
Raze
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Apr 24, 2024 22:17:58 GMT 1
Jul 31, 2016 14:07:00 GMT 1
|
Post by Raze on Jul 22, 2019 1:37:55 GMT 1
Részemről elfogadva! Nagy kedvenc a kari örülök, hogy játékba került
|
|
Raze
Lelkes fórumozó
|
Post by Raze on Jul 22, 2019 1:38:57 GMT 1
Elfogadva Tehetséges Ghoul nyomozókra mindig és mindenhol szükség van!
|
|
Raze
Lelkes fórumozó
|
Post by Raze on Jul 22, 2019 1:40:35 GMT 1
Nem látok benne kivetnivalót Elfogadva! Seido nélkül nem lenne ugyanaz a játéktér ^^
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jul 31, 2019 20:59:13 GMT 1
Alig tudom befejezni a mondandóm, üvölteni kezd. Megfeszülök. Azt hiszem, nem ez volt a legjobb módja annak, hogy hassak rá. Még éberebb leszek, felveszem a védelmi pózt. Ez a figura még őrültebb, mint hittem… Amikor Hinami-ról kezd el hablatyolni, teljesen szétcsúszik. Látom rajta, hogy az ő említésére mintha máshogy reagálna. "Ő nem bántott…" Mondja. Hmm… Azt hiszem, egy erősen sérült alakkal van dolgom. De úgy tűnik, Hinami említésére mintha kicsit kevésbé feszülne. Bár alig... Kicsit meg is rémülök, hogy ha ő ilyen állapotban van, akkor Hinami-val mi lehet… De egyelőre ezzel az alakkal kell kezdenem valamit. Elkezdi magát bántani. Talán ezzel akarja fékezni magát? Gondolom, igen. Akkor miért nem támad? Azért bántja magát, hogy engem védjen magától? Érdekes… De nem elég. Előtűnik a Kakuganja. Nagyot nyelek. Ennek... Fél szeme van?! Az hogy lehet? Egyből beugrik Kaneki, de szinte azonnal megpróbálom kitörölni a fejemből.
Talán lehet valami közük egymáshoz? Még egy kérdést fel merek neki tenni. - Te... Hogyan lettél félszemű? - Kérdezem félszegen, mert már egyáltalán nem bízom a józan ítélőképességében és tartásában. Ezután felmérem a helyzetem. Sokat nem tudok tenni itt, szóval körbenézek. A bejárati ajtó a bal oldalamon, el is tudnám érni. Nos, most vagy soha… Mondom magamban, mielőtt a bejárati ajtó felé lököm magam egy kis plusz sebességgel megtoldva. Igyekszem elkerülni a tagot, nem akarok harcolni. Csak menekülni. Ha támad, akkor védekezni próbálok a sebességemre koncentrálva. Ha kell, vissza is támadok, hogy időt nyerjek a meneküléshez. Majd később visszajövök jobban körülnézni… Ha még lehet Döntöm el magamban.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 1, 2019 16:02:58 GMT 1
Már egészen nyeregben érzem magam amikor megjelenik a kagunéja. A fegyverem neki csapódik, de túl erős ahhoz hogy átüssem és a saját lendületemtől, és az ő lökésétől hátra tántorodok.
-Szép.- Mosolygok. Felé sújtok még párat, de úgy tűnik megint alábecsültem… Egyetlen ütésem sem hatol át a koukakuján, pedig nekem kéne előnyben lennem. –Tcc.- Vissza lépek, hogy lendületet vegyek a koukaku áttöréséhez, vagy megkerüléséhez, de nem vagyok elég gyors és figyelmes, mert szinte azonnal nekem támad. Sikerül kitérnem előle de nem sokon múlik. Jobb ha oda figyelek még pár ilyen és nagyon csúnyán megjárhatom. De akkor is… De akkor is…
-Végre, már azt hittem sosem teszed élvezetesé!- Mosolygok és közben megforgatom párszor a Quinkim. ,Még ép időben tudok védekezni mikor megint felém támad, majd a lendületet felhasználva amivel arrébb taszít vissza vágok a másik irányból. És megvan… Vagyis majdnem, de sikerült nagyobb kárt tennem a kagunéjában.
-Az enyém vagy.- Mosolygok fáradtan. És akkor megjelenik a második Kagune. Egy kicsit ez lefolytja a mosolyomat egy pillanatra.- Most viccelsz velem? Meddig szabdaljalak, hogy mindent meg mutass?
Felém mozdul és én is, Azt hittem lesz időm támadni és védekezni is, de tévedtem, Aus lecsúszik a goul kagunéjáról, az pedig eltalálja a vállamat. Fene. Felnyőgök, nem fogok sikítani, de azért mocskosul fáj. A fenébe is! Fél kézzel sokkal nehezebb dolgom lesz. Összeszorítom a fogam és mindkét kezemmel megfogom a fegyvert. Vér csöpög a földre és nem is egy kellemes érzés, de amíg fáj addig élek nem igaz?
-Úgy tűnik eddig élvezhettem a játékot.- Mondom. A hangom egy kicsit rekedtebb a fájdalomtól mint szeretném, de nem fullik el szóval szuper vagyok.- Ha van utolsó kívánságod még szívesen meghallgatom.- Majd minden erőmet összeszedem ami még maradt és felé lendülök. Tényleg nem maradt több időm szórakozni, minél tovább tart a harc annál inkább képtelen leszek használni a karom, fél kézzel pedig semmi esélyem ellene. Hiába így nem vagyok elég erős, sem elég gyors, már az ötödik zsinórban leadott ütésem veri vissza, majd, felém lendül a kagunéja, az utolsó pillanatban félre tudom lökni, de érzem ahogy felhasítja a húsom. A fene vigye el ezt a goult! Hátra tántorodok és a sérült karom a sérült hasamra szorítom. Ahogy megtalálom az egyensúlyom felnézek.
-Megöllek, meg foglak ölni! Felváglak mint egy disznót!
Az embereink még mindig küzdenek egymással. A sebeim fájnak, a vállamat ért seb belassít de valószínűleg nem súlyos, a hasfalam viszont. Ha eret ért végem. És ha igen? Akkor is megölöm!
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 3, 2019 20:55:54 GMT 1
-Te… Hogyan lettél félszemű?- A kérdés már alig jut el az elmémhez, nem számít már, nem érdekel többé, ha elvesztem az eszem, most végzek vele… Aztán felfalom. Sikerül vennem egy nagy levegőt és mikor fel nézek látom, hogy az ajtó felé indul. Felé lövök a kagunémmal, éppen elé, el nem találom, de nem is tudja elérni az ajtót. -Látom ám miben sántikálsz Onee-saaan…- Mondom mosolyogva. –Ki mondta, hogy én már végeztem? Hiszen egy csomó kérdésed volt. Nem igaz, Oneee-saaan?- Lenyalom a számra ragadt vért.- Hátha a te ízed nem lesz ilyen undorító.- Ezúttal megidézem a kaguném teljes alakját és nekiugrok. Sikerül is eltalálnom egy részen. Ez az Takisawa megy ez! De a következő támadás már csak a levegőt éri, meglep ez a sebesség, de én is tudok gyors lenni, ha akarok. Elmosolyodok.
-Akkor gyorsabban szeletellek fel mit szólsz? Oneee-saan.- Támadok de megint csak megkarcolom. Kezd idegesíteni. Támadok újra, meg újra, meg újra. De egyszer sem sikerül mély sebet vágni rajta.
-NE UGRÁJ MÁR A FENÉBE IS!- Megölöm, felszabdalom ezt a nőt. Újra megpróbál elhúzni mellettem, de sikerül elé vágnom, elugrik előlem mint egy… mint egy…
-Olyan vagy mint egy rohadt nyúl. De meg foglak nyúzni és nyuszi pörköltet csinálok belőled. Ez az! Ez nagyon finoman hangzik.- Neki futok, hogy felnyársaljam, de nem sikerül elérni. Megint eltűnt a semmibe. Csak egy másodpercre nem figyelek és erre a rohadt nyuszika kiugrik az ablakon. De én is utána ugrok. Már ugrás közben neki lövöm a kagune fullánkjaimat. És ezúttal talált.
-SIKERÜLT. Végre elkaptam a nyuszikát!- Már indulnék hogy levágjam de akkor.
-Vége a játéknak Seido!
-Tata-san- Morgom.- A legkevésbé sem hiányoztál most. Had öljem meg a nyuszikát! Kérlek had öljem meg!
Még válaszolni sem hajlandó nekem, csak megfordul és elindul. Tudom, hogy követnem kéne, tudom, de… a fenébe is.
-MAGAMMAL VISZEM A NYUSZIKÁT IS!- A nő felé ugrok és érzem, hogy bele ugrok valamibe. Vér jön fel a torkomon, már megszoktam ezt a fájdalmat, és az a pillanat sem ér váratlanul amikor a torkomba tóduló vértől egy pillanatra nem kapok levegőt. Tatara kagunéja keresztül fúródott a testemen. Ha így hagyom akkor csak ennyi… De… Elenged egy pillanatra majd... majd még egyszer áttolja rajtam a kagunéját. Semmit sem tehetek ellene… Megint… Én… Minden elsötétedik.
Kirishima Touka: A kagune fullánkok csúnyán megsebeztek és a hirtelen támadás lendületétől a földre kerültél, de még mielőtt az az őrült még egyszer megtámadhatott volna, megjelent egy másik ghoul is. Magas férfi, földig érő fehér ruhában és vörös maszkban. Elsőre teljesen ismeretlennek tűnik, de a támadódnak egyértelműen ismerős, és amikor nem engedelmeskedik neki akkor az ismeretlen a kagunéjával téríti őt jobb belátásra. Nem tűnik túl bizalom gerjesztőnek ő sem, de ha megakarna ölni már megtette volna. Vagy csak hagyja, hogy a másik férfi megtegye. Úgyhogy pillanatnyilag hálás lehetsz neki. Mikor „végzet” a támadóddal, aki azért még egy kicsit nyöszörög, ép csak feléd fordítja a tekintetét, majd készen áll szó nélkül faképnél hagyni a másik férfival a vállán.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Aug 11, 2019 21:32:54 GMT 1
Őszintén elegem van a harcból. Utálok harcolni. De muszáj. Ahogy látom, a társaim sincsenek jobb helyzetben, szóval muszáj még kitartanom egy ideig. Ezért előengedem a kagunémat, de csak egy levelet. Pont mikor támadna, így a saját és az én lökésemtől hátratántorodik. Szerencsére vagyok annyira erős, hogy meg se kottyanjon az a pár ütése. Azonban örökké én sem bujkálhatok, ezért a legközelebbi alkalommal villámgyorsan kitörök és támadok. Sajnos, neki is elég jó reflexei vannak. Így sikerül hárítania. Csak felmordulok. Haladjunk már! Azonban túlságosan siettetni szerettem volna ezt a harcot és türelmetlenségemmel magamra hoztam a bajt. Sikerül neki nagyobb kárt tennie a Kagunémban. Felmordulok megint. Nem szoktam nagyon mérges lenni, de ez a nő felbosszant. Ezért egy pillanat múlva kiengedem a másik Kagunémat is. - Na, elég volt a szórakozásból – mondom neki jéghideg hangon. – Nem vagyok egy magamutogató ember, ha ez megnyugtat. Nyugodtan kaszabolj csak… Nem leszel képes végezni velem – mondom neki tárgyilagos hangon. Majd felé mozdulok. Erősen támadok, és szerencsére talál is. A vállába. Halványan elmosolyodok. - Fél kézzel nem lesz egyszerű dolgod, nem? – kérdezem tőle. - Még elmehetsz… Nem foglak megölni, ha békén hagysz minket. De előtte kérlek, áruld el a neved – mondom neki. Sajnos, nem adja fel. A szememet forgatom a maszk alatt. Felsóhajtok. Fáradok én is. A hasam nekem is mocskosul fáj. Hallom, ahogy a vérem csöpög a földre. Fantasztikus… Ha így haladunk, kivéreztetjük egymást. Belead mindent a következő támadásába. Logikus… Eléggé legyengítettem azzal, hogy a karját támadtam. Szerencsére én tartom jobban magam. A fejemet csóválom, amíg összeszedi magát. - Tudod, én nem vagyok gyilkos… Akármennyire sem hiszel nekem. De én nem hagyom, hogy engem vagy a társaim bántsd. Szóval húzz el innen gyorsan… Bár tudom, hogy nem fogsz, szóval segítek kicsit. Ne aggódj… Nem öllek meg! De egy időbe beletelik majd, hogy felépülj… - mondom fenyegetően, majd a Rinkakumat és maradék erőmet felhasználva hatalmas lökést indítok felé. Szerencsére fel is lököm, egy ideig nem fog felkelni. Mihelyt meggyőződtem, hogy nem jön utánam, a társaim után szólok, majd bepattanok az egyik kocsiba. Lassan indulok, amíg a srácok be nem érnek, de amint az utolsó ajtó is csattant, padlógázra kapcsolok. Felnyögök. Fél kézzel a hasamat fogom. A francba! Ez csúnyább, mint hittem. Ki ez a nő? Basszus… Izgulok. Néha annyira szédülök, hogy alig tudom kivenni az utat rendesen. Vagy csak elhomályosul a látásom. Erősnek kell lennem! Mondom magamnak, így kibírom az utat hazáig. Őszintén megmondom, félek. Hogy miért? Mert a harmad cuccal jöttünk haza. Azon gondolkodom, mit fogok majd mondani a fejeseknek, de aztán úgy döntök, kiállok magamért. Harcolhattam volna kifulladásig. Megölethettem volna a társaim. Akkor lehet, el tudtam volna hozni a három kocsit. De én nem áldozom fel a társaim életét ilyen könnyen. Amúgy is, a doki és a fejesek több forrásból is könnyedén beszerezhetnek maguknak bármit. A fejemet csóválom. Véleményem szerint helyesen cselekedtem, bár ha előbb tudok reagálni, talán jobban is véghez vihettük volna a küldetést. Most már mindegy…Hamarosan megérkezünk. Egy hatalmas sóhajjal, lassan állítom le a motort. Nem akaródzik kiszállnom. De muszáj. A véremtől csúszós kézzel, bénán kinyitom az ajtót, majd kitámolygunk a kocsiból. Hirtelen nagyon fájni kezd a hasam, felszisszenek. A hirtelen felállástól ráadásul a vérnyomásom is leesett, megszédülök. Szerencsére mellettem ott volt a kocsi, így neki tudok dőlni. Biztosan borzalmasan festhetek. Mindenki itt van. Mindenki minket várt. Elhúzom a számat. A másik kezemmel leveszem a maszkom. A dőlésemre Naki ugrik elsőre. Csak finoman rámosolygok, de nem akarok gyengének tűnni. Így hárítom kedvességét. Ayato hangját hallom, majd a kezét a kezemen. Először megszorítom, de az övét is elengedem. - „Mi történt? Mennyire sérültél meg és hányan voltak?” – kérdezi kissé aggódva, kapkodva. - Ahányan mi. De az egyikük… Nagyon erős volt. De ne aggódjatok, neki nem egy nap lesz, amíg felépül – válaszolom kissé viccelődve, oldva a helyzet kínosságát. A sebeimet nem kell magyaráznom. Érzem, hogy beszédem közben egy vércsík lecsordogált a számon. Pihennem kéne… Lassan megpróbálok elindulni, de közepesen megy, ezért mégis Ayato-ért nyúlok támaszért. Közben Misa hangját hallom. - „Na, és merre a többi cucc?” – kérdezi számonkérően. Elfintorodom. Na, kezdődik.- Nem tudtunk mit tenni. Feláldozhattam volna a többieket, de én erre képtelen vagyok. Így döntöttem. Nekem a társaim fontosabbak. Remélem, megértitek. Viszont vállalom ezért a büntetést természetesen. A társaim nem tehetnem semmiről, megtettek mindent. De azt hangsúlyoznám, hogy nem bántam meg döntésem – nézek a nő szemébe kissé dacosan. Nem tűnik túl elégedettnek. - „Nem is a te büntetés miatt aggódom, hiszen te vagy Eto kis kedvence” – mondja nekem még gúnyosan. - „Misa!” – mondja Ayato figyelmeztetően. Csak rámosolygok a fiúra. - Semmi baj, Ayato, tényleg elbuktam, igaza van – mondom neki. - „Hinami végülis helyesen cselekedett, hiszen mindenkit hazahozott egyebekben” – fogja Naki is a pártom. - "Egyben, Naki!” – javítja ki egy sóhaj kíséretében Misa. – „Különben is, én szóltam előre” – mondja még, majd színpadiasan hátat fordít, és elvonul. Csak felsóhajtok. - „Azért azt ne felejtsük el, hogy Tatara-ék sem lesznek elragadtatva” – jegyzi meg Ayato. Naki elmegy a társaimat istápolni. - Tudom – válaszolom egyszerűen a fiúnak, majd villámló szemekkel nézek rá. - De mondd csak, szerinted mégis mit kellett volna tennem?! – kérdezem tőle, majd megrándul a szám széle. Elkapom a tekintetem, hogy ne lássa, hogy könnybe lábadt a szemem. Most jött ki rajtam a stressz. Ayato mélyet sóhajt. - „Neked és Nakinak… Nem kéne ennyire törődnötök másokkal” – elfordítja a tekintetét. - Sajnálom, túl sok mindenkit vesztettem már el ahhoz, hogy ilyen könnyedén a halálba küldjek embereket… Amúgy sem az a típus vagyok – ezt már csak motyogom. - „Mit gondolsz, ők megmentettek volna téged?” – kérdezi. – „Csak te és a csomagok voltak most fontosak” – néz újra a szemembe. - Nem tudom… Remélem, igen – kicsit elpirulok. – Ugyan már, fontosak ők annyira, mint én… Mégis észreveszi a könnyeim. Csak ciccent egyet, de nem mond semmit. Amennyire ismerem, csak nem tudja, mit mondjon. Csak legyintek. - Megleszek, köszönöm. Azt hiszem. - "Akkor felkísérlek hogy pihenhess egy kicsit. Holnap biztosan Eto is hallani akarja majd, hogy mi történt" – mondja. Felkísér a "szobámba". Én nagyon igyekszem nem szenvedni, amíg felérünk. Mocskosul fáj szinte mindenem. Már épp fordulna ki, hogy magamra hagyjon, mikor utánaszólok. - Ayato! – mondom neki, mire ő hátrafordul kérdő tekintettel. – Csak annyit szerettem volna mondani, hogy… Köszönöm! – mondom egy félős mosollyal. Egy-két pillanatig hezitálok, de aztán elég bátornak ítélem magam, és felé lépek, majd megölelem. Érzem, hogy megfeszül a gesztusom alatt, nem tud vele mit kezdeni. Felkuncogok, majd elengedem, ő pedig sietősen és zavartan távozik. - Mint a nővére… - mondom magamban. A következő egy órában ellátom magamat, kicsit pihenek. Lekezelem a sérüléseimet, lefürdöm, majd tiszta ruhát húzok. Aztán csak fekszem, és azon gondolkodom, tulajdonképpen mi célom van nekem.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 12, 2019 20:01:21 GMT 1
-Most viccelsz ugye? Hogy hagyjak megszökni egy ilyen szörnyet mint te? Ha itt veszek is levágom a fejed, de majd utána esetleg a füledbe suttogom a nevemet.
-Mi már ez a képmutató szöveg, ezzel próbálsz meghatni vagy mi?- Felé megyek még utoljára, amikor megidézi a rinkakuját. Fenébe vele, egy kiméra. A rinkaku megjelenése és ereje is váratlanul ér. Sikerül felfognom Aus-al, de vagy hat métert repülök mire megint föld van a lábam alatt. Sikerült megtartanom az egyensúlyom, de a sérüléseimmel nem maradok talpon sokáig, térdre esem és ép elég időt adok neki, hogy meglépjen. A saját csapatomból ketten oda futnak hozzám, hogy felsegítsenek, akkor látom, hogy a többiek is futnak. -Mi a fenét csináltok!?- kiabálom.- UTÁNUK! Gyerünk…- Megpróbálok felállni, de nem járok túl nagy sikerrel. Azért ketten utánuk vetik magukat az egyik autóval. Fene! Az adrenalin még dübörög bennem, mégse tudok felkelni ez nem jó. Valahogy felkelek a quinkimre támaszkodva, de kizárt, hogy mozogni tudjak ilyen állapotban. Az egyik emberünk megragadja a karom, hogy segítsen, kitépem magam a kezéből majdnem el is esem. -Hívja fel a kocsit! Most!- Lassan szédülni kezdek a vérveszteségtől, de még utól kell őket érnem. Ahogy megkapom a mikrofont bele ordítok, csak ez maradt nincs elég erőm a középutakra, vagy kiabálok vagy csak suttogni leszek képes.
-Kövesék a kocsit! Kövessék de ne közelről! Ne tegyenek semmit csak maradjanak rajta! Tudni akarom hová mennek, ez parancs! Vették!?
Ahogy végzek be is fordul az erősítés, az elsősegély csapat, szépen lefeszeget a qunkimről, már ha akarnám se tudnám ellökni őket magamtól, pedig akarom! A fenébe is gyűlölöm ezt az estét, micsoda kudarc, mit fog gondolni Arima-san ha ezt megtudja…*** Fueguchi Hinami: Ahogy felkelsz gyanúsan kóvályog a fejed, ahogy az órára nézel már azt is tudod miért. Délután negyed négy van, vagyis átaludtad a fél napot, viszont a sérüléseid sokkal jobban vannak. Se Ayato, se a többiek nincsenek a házban. Viszont azt megtudod valakitől, hogy Tatara már előtettek pár perccel megérkezett előzőeste, és azóta újra elment. Eto és Noro nem jöttek haza az éjjel és azóta sem, szóval egyelőre nem kell beszámolnod senkinek sem arról, hogy mi történt.
A folyosón viszont összefutsz valakivel a tagnapi embereid közül.
-Fueguchi-san jól vagy? Tatara-san nemrég ment el, és arra kért ha felébredsz néz rá Bagolyra, hogy életben van-e még. – A név említésére kirázza a hideg és ezt nem is nehéz megérteni.
A Baglyot lent találod a cellákban. Az ő küldetése sem sikerült túl jól ezek szerint. Viszont a fojtott nyöszörgésből és motyogásból már messziről biztos lehetsz benne, hogy még életben van.
Takisawa Seido: Ez igazságtalan… Annyira igazságtalan. Tata-san ölni küldött oda és azért büntetett meg, mert meg akartam ölni a nyuszikát. És most megint ebben a kalitkában, megint a sötétben. A sebeim már szinte teljesen begyógyultak, még azok is amiket Tatara kagunéja okozott. Miféle szörnyeteg gyógyul ilyen gyorsan? Undorító. Nem futja többre mint nyöszörögve hintázni egy sarokban. Elegem van ebből a helyből. Ebből az életből.
-Miért olyan nagy baj hogy meg akartam ölnyi a nyuszikát…?- motyogom két sor nyöszörgés közöt. Aztán megérzem az ismerős illatot, és a rács felé fordulok. –Chan-Hina! Chan-Hina te vagy az? Nem akarod kiengedni Oni-sant. Na, Hina-Hina! – Még ne száradtak meg a könnyek az arcomon, de így talán lesz esélyem kijutni innen, persze valószínűbb hogy nem, de ki ne próbálkozna egy ilyen helyzetben?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Aug 16, 2019 22:32:17 GMT 1
Az ajtó felé lövök ki, de neki is gyorsak a reflexei. Az utolsó pillanatban hőkölök hátra, így nem talál el. Basszus… Mondom magamban, ahogy szembe fordulok vele, hogy minden mozdulatát lássam. Elhúzom a szám. Nagyon fura ez a figura… Konstatálom magamban még egyszer. Nekem támad. Védekezni próbálok, néha támadok. De sajnos eltalál. Felkiáltok. A hónom alatt talált el, a bordáimnál. Szerencsére tudok ettől függetlenül küzdeni. Kénytelen vagyok nagyobb sebességre kapcsolni. A sérülésem mellett kicsit nehezebb, de sikerül menedzselnem, hogy elkerüljem a támadásait. Kezd kiakadni. Abban reménykedem, hogy ha elveszti az eszét, lesz egy kis esélyem elmenekülni. Mikor meghallom a desőnevem, megremegek, sikerül megkarcolnia. De aztán csak elmosolyodom. - Nagyon régen hívtak már így… - mondom titokzatosan, majd az ablak felé vetem magam. Rendkívül színpadias, Touka… Mondom magamban ironikusan. De sikerül, már éppen örülnék, de nem utánam ugrik a bolondja? És nem eltalál? Csúnyán landolok a földön. Felhorzsolom a fejem is. Nagyot nyögök. Ömlik belőlem a vér. Végem van… Mondom magamban, mikor még egy hang érkezik. Duplán végem van… Aztán nagyon lassan feléjük fordulok. A fehér hajú srác már indul is felém, de a maszkos megtámadja. Elakad a lélegzetem. Mégis mi a fenét csinál? Így akarja koordinálni? Mi ez a brutalitás? Viszont most van az egyedüli esélyem. Ő nem akart megölni. - Várj! Miért bántottad a társad? – kiáltok utána. Kis vér feljön a torkomon. - Kérlek… Ki vagy? És ő ki? Mégis hogyan lehetséges, hogy félszemű? Nem tudsz valamit erről? Nekem… Volt egy barátom, aki szintén ilyen fehér hajú volt, félszemű ghoul… Tán a társad is ember volt? – kérdezem tőle bátran. Hátha nem bánt. Mocskosul fáj mindenem. Védekezni most nem fogok tudni, ha meggondolná magát. Szóval csak reménykedem.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Aug 17, 2019 22:07:22 GMT 1
Nem mondanám, hogy pihentető volt az alvás, hiszen a rémálmaim éppenséggel egész sok ideig gúzsba kötöttek. De végre felkeltem. A sok fekvéstől teljesen elgémberedett a nyakam. Néhány percig masszírozom, majd lassan felállok. Sokkal jobb bőrben vagyok, még a sebem gyógyul, de már nem vérzik. Nagyot sóhajtva a magánytól kilépek a szobából. Senkit nem találok, de aztán egy tagtól megtudom, merre vannak a fejesek. Őszintén megmondom, örülök, hogy még nem kell beszámolót tartanom. Aztán összefutok egy másik emberrel, akire rámosolygok, és bólintok. - Igen, jól vagyok, köszönöm. Remélem, nektek sincs semmi komolyabb bajotok – mondom kissé aggódva. Nem igazán értem, miért pont nekem kell ránéznem a férfire. Aztán megértem. Én vagyok az egyetlen, aki tényleg kedvelem. Mindenki fél tőle, pedig valójában nincsen vele semmi baj. Ő is értékes ember, mint mindenki más. Mindig úgy felidegelem magam azon, hogy azért, mert kicsit más az adott figura, megkülönböztetik. Félnek tőle, utálják, undorodnak tőle. Mintha mások lennének. Holott velük is ugyanolyan jól lehet beszélni, együtt dolgozni. Viszonylag. Természetesen nem mindig, de ha az ember komolyan figyel arra, hogy működhessen, akkor egyáltalán nem lehetetlen. Ezekkel a gondolatokkal érek le a cellákhoz. Csak megint felsóhajtok, ahogy meglátom, hogy milyen rossz bőrben van. Közel megyek a cellához. Szomorúan nézek rá. Lassan felemelem a kezem, az arcához nyúlok, letörlöm a könnyeit. Ha meg akarna támadni, elkapom a kezem. - Takisawa… - suttogom neki aggódva. – Kérlek, jobban kéne vigyáznod magadra! Mi lesz, ha egyszer rosszabbul jársz? Megígéred nekem, hogy nem engeded, hogy elveszítsd az irányítást? Vagy legalább jobban próbálkozol? A kedvemért? Engem nagyon rosszul érintene, ha valami komolyabb bajod lenne, ugye tudod? – mondom neki őszintén. Leülök vele szemben. Szeretném megnyugtatni.
- Ahogy látom, neked sem ment jól feltétlen a küldetés… Mi történt? – kérdezem tőle. - Minket megtámadtak, így bár kevesebb cuccal, de mindenkit megmentve hazajöttünk. Félek, hogy elvesztettem a bizalmat… Én tényleg igyekszem helyesen cselekedni. Te mit tettél volna? – kérdezem még, majd várok, hogy válaszoljon. Aztán egy percig csak csendben vagyok, majd veszek egy nagy levegőt. - Mondd csak, én a barátod vagyok? – kérdezem tőle tűnődve még.
|
|