Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Dec 12, 2022 21:43:45 GMT 1
#s://cdn~inprnt~com/thumbs/8f/7c/8f7cf4b54f6eb256ebca84999d2a7951~jpg?response-cache-control=max-age=2628000 Nem sokat aludtam az elmúlt éjszaka. Mikor pedig végre-valahára sikerül elaludnom, nem olyan sok idő múlva nem kicsit hangos pusmogásra kell felkeljek. Egy ideig nem mozdulok, mert nem szeretnék megzavarni semmit sem, illetve magamra sem szeretném felhívni a figyelmet. Azonban drága szobatársaimnak egy hatodik érzékük van erre, úgyhogy a legkisebb megmozdulásomra is felfigyelnek. Pedig én igyekeztem nagyon diszkréten megsimogatni Sir Lancelot-ot! Mivel már lebuktattam magam, kénytelen vagyok felkelni. Egy sóhajjal feltornázom magam ülőhelyzetbe, majd nagy, szuperártatlan de annál értetlenebb bociszemekkel pislogok rájuk. A gúnyos megjegyzéseiket csak szokás szerint elengedem a fülem mellett. - Aww, de aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értem! - mondom nekik fojtott hangon. Közben a még alvó prefinkre sandítok. - De igazán semmi szükség erre! - mosolygok rájuk hálásan és "boldogan". - Igazából olyan megható álmom volt, amiben a hercegkisasszony és a királyfi, akik annyi megpróbáltatáson mennek keresztül, végre egymásra találnak...! - teszem álmodozva a szívemre a kezem. - Ahh, nagyon jó volt. És mondjátok csak, mire fel ez az izgatott susmus már ilyenkor reggel? Történt valami izgi? - lóbálom a lábaimat az ágy szélén. Majd hirtelen a szám elé kapom a kezem. - Jajj, psszt! Momo még alszik...! - kezdek el immáron suttogni. - Lehet ezt kint kellene folytatnunk, biztos nagyon fáradt lehet... Annyira ügyike, hogy prefektus lett, és még kviddicsezik is és... Jajj, jó oké, befejeztem... Sssshhh! - teszem a szám elé a mutatóujjam, ahogy lesissegem magam, majd úgy teszek, mintha becipzároznám az ajkaimat.
|
|
Pandora
Lelkes fórumozó
Minden emberi félelem alapja: egy korábban becsukott ajtó - félig nyitva.
Elfoglaltság:Elfoglalt
Utoljára online: Jun 21, 2023 19:03:29 GMT 1
Feb 19, 2018 20:53:43 GMT 1
|
Post by Pandora on Dec 12, 2022 22:52:29 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/cc/5c/a4/cc5ca4000ce68f92007246bdc71bd42e~jpg Korán ébredek fel, sokáig csak a plafont bámulom, miközben a mellettem fekvő macskámat simogatom. Nincs még kedvem felkelni, és van még bőven időm, de visszaaludni már nem tudok. Szívás ez az inszomnia. A szomszédos ágyban motoszkálást hallok, így épp csak annyira nyitom szét a függönyt, hogy ki tudjak kukucskálni észrevétlenül a résen. Scorp különösen hamar kimászott az ágyból, éppen öltözködött – ha tippelnem kéne, Rose-zal fog találkozni. Elmosolyodtam, hiszen éppen ideje volt már, hogy ne csak kerülgessék egymást, mint macska a forró kását. Az oldalamra fordulok, és nyakig magamra húzom a takarót, amíg türelmesen kivárom, hogy a hősszerelmes elhagyja a szobát. A többiek Albus kivételével még nagyban húzzák a lóbőrt, amikor végül a kviddics felszerelésemmel az oldalamon, Banshee kíséretében elhagyom a szobánkat.
A válogató semmi különöset nem mozgat meg bennem, igazából talán az egyetlen, amit nagyon vártam, hogy végre újra seprűre szállhassak a csapattal. Skye mellett foglalok helyet, miután üdvözöltem a többieket, és ugyan figyelek a terveire, a magam részéről tudom, hogy nem sokat fogok tudni hozzátenni az új őrzőnk kiválasztásához. Elvégre most lesz a harmadik éve annak, hogy a játékban fogóként, szóval távolról veszek részt. Magamon érzem Jonah tekintetét, a szokásosnál sokkal jobban, de hát tudom az indokot: Scorp most nincs itt, hogy megossza a figyelmét kettőnk közt. A szőkeség érkezése okozta pillanatnyi zavart követően – jól sejtettem, hogy Rose-zal lógott, ezért cinkosan rá is vigyorgok a srácra, mikor végre lefékez közöttünk – Scorp mellettem áll meg, finoman oldalba könyökölöm, aztán Skye-ra fordítom a figyelmemet. – Minden érthető, Skye – biccentek én is, majd, amikor megkapom a csapat bemelegítésének a levezénylését, csak intek a többieknek, hogy mozduljanak. A 15 percünkből körülbelül 10 percet töltünk a földön, hogy mindenkit átmozgassunk, mielőtt a levegőbe emelkednénk. Jól esik a csípős reggeli levegő érzése az arcomon, egyből éberebbnek érzem magam tőle... És őszintén szólva, Gemma és Zoe gurkóit kerülgetve nem árt, ha az ember észnél van, különben könnyen a nyakát töri. Hangosan nem ismerném el, de szeretek velük edzeni a civakodásuk ellenére is.
Idén nagyon sok jelentkezőnk van, de sok emberről már ránézésre meg lehet mondani, alkalmas lenne-e a pozícióra. Közepesen erőltetem meg magam, hátha a válogató után még lesz alkalmam egy kicsit rágyúrni a fogóedzésre... Talán Skye még a cikeszt is ideadná egy 20-30 percre, amíg kergetőzöm vele. Éppen egy lány próbálkozik mögöttem a poszttal, amikor Gemma vagy Zoe, már nem emlékszem, melyikük lehetett, egy őrületes gurkó szervával céloz meg. Könnyedén kikerülöm, nem is gondolkozom rajta tovább. De alig néhány másodperccel később óriási ütést érzek a tarkómon. A világ nagyot fordul velem, a szemem káprázik, míg végül minden elsötétül... Pár másodperccel később térek magamhoz, és kábaságomban két dolgot állapítok meg: a gyomrom szinte nyomja az agyamat, és a szél fütyül a fülemnél, szóval... zuhantam. Még nem egészen voltam ura a testemnek, sem a gondolataimnak, de a szerencse mellém állt. Valaki elkapott. Női hang rángat ki a kómából, az utolsó pillanatban éppen fel tudom rántani a seprűmet – a gyomrom is visszacsúszik az élettani helyére –, hogy ne csapódjunk a földbe. Visszanyerem az irányítást a seprű felett, és ugyan a fejem még kóvályog egy kicsit, azért kiveszem, hogy a lány, aki épp a pozícióért próbálkozott, megszólít. – Uh, ne is törődj vele – legyintek rá fél kézzel, miközben a másikkal nagyon kapaszkodom a seprűmbe –, kutya bajom – felelem a lánynak, azt hiszem, Corának hívják, egy halvány mosollyal. Nem éreztem magam túl fényesen, de nem akartam ennél jobban ráhozni a frászt. Skye is megjelenik mellettünk, a kérdésére csak biccentek, és csendben végighallgatom, hogyan túráztatja szegény Corát. Persze tudom, mire megy ki a játék... Skye-nak tetszett, amit látott, és ugyan a véleményemet kérte, valahol sejtettem, hogy a válogatónk végéhez közeledünk. Cora reakcióideje bámulatos volt, ezt el kellett ismernem, és tekintve, hogy a fejem le akar esni a nyakamról, a szervája sem lehetett semmi. Már menet közben is elég jól teljesített még a többiekhez képest is. Semleges arccal végigmérem a lányt, miközben megdörzsölgetem a tarkóm. – Szerintem megtaláltuk az őrzőnket, Booth – feleltem, mintha mi sem lenne egyértelműbb, és halványan elmosolyodtam –, de ha szeretnéd tovább kínozni a csapatot, nem leszek én semmi jó elrontója – tettem hozzá egy a történtek ellenére indokolatlanul derűs mosollyal. Corához fordultam, és felé nyújtottam a kezemet. – Szépen játszottál, úgy tűnik, nagyon jó érzékkel pozícionálod magadat. Ha összeszoksz a csapattal, és nem leszek az utadban, szerintem jó őrző lesz belőled. Skacok?
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Dec 13, 2022 20:59:57 GMT 1
#s://66~media~tumblr~com/d4c80956acc41cc6fd11e6fe6b77d0b5/tumblr_o056vu22qb1tqvzqto1_400~png Amikor meghallom Ai megjegyzéseit félálomban, úgy kell visszafognom a nevetést. A két legkevésbé kedvenc tagom a griffendéles lánycsapatból úgy tűnik, elemében van, de legalább akad, akit nem kell félteni tőlük. - Momo olyan szépet álmodott. A prefektusi jogköréhez hozzá lett adva, hogy szankcionálja a hülye liba viselkedést - fordultam a másik oldalamra. - Aztán kiderül, hogy ilyen szép csak álmomban jár nekem. Pislogok kettőt, majd teátrálisan nyújtózkodom egyet. - És ti lányok? Ti mi jót álmodtatok. Ai-nak hercegek járnak, nekem jogkör bővítés, nektek leáraztak egy tűsarkút?
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Dec 13, 2022 21:17:28 GMT 1
#s://cdn~inprnt~com/thumbs/8f/7c/8f7cf4b54f6eb256ebca84999d2a7951~jpg?response-cache-control=max-age=2628000 - És a hozzá való hercegkisasszony, ezt ne feledjük! - egészítem ki gyorsan a lányt. - Mármint úgy értem, nem én szoktam a hercegkisasszony lenni. Én álmaimban mindig az udvari bolond vagy a dalnok vagyok. Most épp az utóbbi voltam... Akarjátok hallani a balladát? Még nagyjából emlékszem... - és el is kezdek az átlagnál is hamisabban kornyikálni. Még jó, hogy sok ilyesmi témájú középkori fantasykat nézek, így ihletből nincs hiány.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Dec 16, 2022 12:58:50 GMT 1
Moira és Aislinn - Aria KamiA lányok csak egy lesajnáló pillantást vetnek Moira-ra is. - Te jó ég, egyszer lennél csak vicces, drágám... De hát, túl sokat várunk el... - forgatja a szemeit Lydia. - Inkább ki sem nyitottad volna a szádat - húzza el a száját Sabrina is. Aztán egy ijedt pillantást vetnek Ai-ra. - Te jó ég, inkább ne... - próbálkoznak, de már késő. Ai nekiáll énekelni, ők meg inkább üvölteni, majd villámtempóval elhagyják a szobát, nagyon hangosan becsapva az ajtót. Egy jel, hogy igen csak idegesek és jobb lenne, ha meghúznátok magatokat... Mindenesetre most magatokra maradtatok végre...
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 21:16:33 GMT 1
Aug 20, 2022 9:24:28 GMT 1
|
Post by silentcupcake on Dec 18, 2022 16:40:12 GMT 1
Reggie reggelizés közben épp a reggel olvasott levélen töprengett, amit a nagybátyja küldött neki. Megkérdezte, hogy van, sikerült-e beilleszkednie a Roxfortba, milyenek a diáktársai, és a professzorok, mert azért már eltelt egy pár év, mióta végzett. A nagybátyja a fiú szüleit nem említette a levélben – Reggie nem volt benne biztos, hogy ez jó vagy rossz jel. Hiszen kellett volna kapniuk már valami hírt a tárgyalásokról… Mindenesetre megsemmisítette a levelet, ahogy minden postával tette. Jobb a biztonság. Próbálta elterelni a gondolatait egy pirítóssal, amit reggelire választott ki, de nem igazán sikerült. Körbetekintett a teremben, hátha lát ismerős arcokat, mondjuk Ai-t, de csak Corvust pillantotta meg. Várjunk csak… miért néz rám és jön felém Corvus két másik ember társaságában? Te jó ég... valahogy mégis látta valaki, amikor olvasta a levelet reggel? Pedig senki nem volt a szobában! Nem tudhatják... ugye nem? Nem, az nem lehet… Már éppen a teljes kétségbeesés kezdett úrrá lenni rajta, amikor a felé tartó társaságból a lány megszólította. Reginald. Ez az ő neve. Illetve most nem igazán. Nem is kellene ezt tudniuk... -Hello. Sziasztok. Az… Aspent használom – magyarázta zavartan, még mindig készen arra, hogy ha szóbahozzák az amerikai eseményeket, akkor hogy tudna innen a lehető leghamarabb eltűnni. De aztán kiderül, hogy csak valami RBF-ről van szó, meg közös tanulásról. Oh, persze. Nem igazán szeretett volna részt venni ebben, és ezt éppen készült is megmondani, amikor hirtelen minden fény kialudt a teremben. - Hát ez…? – kérdezte Reggie zavartan, miközben elővette a pálcáját és elmotyogott egy Lumos-t. Így már legalább látta maga körül az embereket – a legtöbben ijedten és összezavarodva néztek. Majd hirtelen éles, fájdalmas sikítások hallatszottak. Valakiket méreggel támadtak meg! - Protego! – kiáltotta el magát a fiú, igyekezve egy protektív pajzsot vonni maga és a körülötte állók fölé és köré, de ez nem igazán volt egyszerű a káoszban, úgy, hogy alig látott valamit. Kijárat. Meg kell keresniük a kijáratot.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Dec 21, 2022 14:54:02 GMT 1
Damien - PandoraJonah teátrálisan sóhajt egyet. - Hm, egy fiúnak jobban örültem volna, de mindegy. Ő is aranyos és jó lesz - mosolyog álmodozva a lányra, közben látod, hogy Scorpius rád néz szemforgatva, de mosolyogva. - Te sem panaszkodhatsz! - vigyorog vissza csillogó szemmel Cora Jonah-ra, amin még a fiú is meglepődik! Úgy tűnik, a lányt sem kell félteni a flörtöléstől. Csodás, már ketten lesznek. - Még szép, hogy! Hajrá lányok! - pacsizik le a csajjal Gemma, Zoe pedig csak megrántja a vállát. Mondhatni, beleegyezett. Skye már éppen meg is szólalna, mikor az egyik lány félrehívja valami miatt, így odébb megy. Ti vártok rá egy kicsit, de ekkor többen azok közül, akik még nem voltak, odafordulnak hozzád, mert te vagy a legközelebb. - Mi az, hogy már meg is van?! Mi még sorra sem kerültünk! - méltatlankodnak. - Ez így hogy fair? Mi van, ha mi jobban vagyunk? - Hogy lehet így eldönteni?! - Ez elfogadhatatlan! - Hogy nevezheted magad prefektusnak, ha ilyen igazságtalanság van?! - Láttam, milyen béna volt! - Ez kivételezés! - Jelentjük Lumpsluck professzornak! - jönnek teljesen méregbe. Ideje lenne valamit kezdeni velük, mielőtt tényleg valami lázadás lesz. Elvégre a Mardekárosok híresek a bosszúról...
|
|
Gresh550
Írónövendék
"A sense of humour is the only divine quality of man" - Arthur Schopenhauer
Utoljára online: Nov 11, 2024 19:52:46 GMT 1
Jun 9, 2020 18:53:23 GMT 1
|
Post by Gresh550 on Dec 23, 2022 2:36:25 GMT 1
#s://i~imgur~com/ngsdoDB~png Eltelt egy nap azóta, hogy kis híján összeomlott a világom. Valamivel jobban éreztem magam miután tudtam beszélni anyámmal és megígérte, hogy majd még lesz szó erről… Ettől még azonban korántsem voltam nyugodt. Aznap éjjel alig tudtam aludni, hisz folyton ez járt a fejemben. Hiába mondta anyám, hogy nem fog ezután sok minden változni.. Valahogy nehéz volt elhinnem. Az otthoni légkör ezek után biztosan más lesz. Már magam is észrevettem, hogy a szüleim viszonya kicsit romlott az utóbbi években, de ennyire..? Azt se tudtam, ez az egész titkolózás mióta tart. Azt se tudtam, hogy most a média meddig fogja zaklatni a családot. Azt se tudtam, hogy engem meddig fognak zaklatni a többiek. Hiába beszéltünk már róla aznap, úgy éreztem ezzel csak még több részlet vált kérdésessé. Még Pennyvel se beszéltem róla. Az igazgatói irodában tett látogatás után amennyire tudtam, magányosan töltöttem el a nap hátralévő részét. Más esetben mindig az volt az első, hogy a lánnyal is megbeszélem az érzéseimet, de úgy éreztem ezúttal képtelen lennék rá. Pedig biztosan tudott már az ügyről. Hiszen tud szinte mindenről ami a kastélyban történik. Majd ha készen állok rá, úgy is beszélni fogunk róla. Valamikor hajnalban sikerült elaludnom. Hiába volt hétvége, muszáj volt felkelnem, mert akartam haladni a projektjeimmel, nem ártott volna tanulni is még. Terv szerint délután aludhatok valamennyit, de addig is tanulnom kellene. Nagy nehezen lehurcoltam magam a Nagyteremig, miközben igyekeztem elkerülni mindenki társaságát. Kissé féltem attól, hogy megint kinéznek majd maguknak a többiek.. De így, hogy legalább tudtam az igazságot, valamivel kevésbé lett volna rossz. Bár, ha választani lehet akkor így is inkább elkerülnék minden ilyen szituációt. Csendesen helyet foglaltam valahol az asztal szélén, hogy még a szokásosnál jobban is egyedül lehessek, majd rögtön a kávé felé nyúltam. A lehető legnagyobb olyan adagot töltöm ki magamnak, amivel még épphogy nem kapok koffeinmérgezést. Amint nekilátok az életadó elixírem elfogyasztásának, elém áll két alak. Üveges tekintetem rájuk emelve kissé lassan, de megpróbálom beazonosítani őket. Helen, és … Travis? vagy valami ilyesmi. Nem jut eszembe a srác neve. Pedig tudtam, hogy egy csoportban vagyunk a keddi gyakorlatokon meg minden… Egy ideig csak csendben bámuljuk egymást. Jelenleg túl alacsony kaparítással működöm ahhoz, hogy értelmes módon beszélgetést kezdjek velük, így aztán csak várom, hogy ők mit mondanak. Közben pedig nekilátok a hatalmas adag kávénak, valamiféle megváltást remélve. Vajon a tegnapival kapcsolatban szeretnének valamit? Amint elkezdenek beszélni, kissé megemelem a fejem, továbbra is az itallal foglalkozva, de így a látókörömbe kerülnek újra ők is. Ah, hát csakugyan a keddi órákról lenne szó. Már épp reflexszerűen bólintanék, de még az utolsó pillanatban eszembe jut a számnál lévő forró folyadékkal teli csésze. Inkább… hallgatom őket tovább, mielőtt valami kellemetlen történne. Végül előkerül a konkrét kérdés. Aspen. Ah, érdekes egy helyzet. Mindenre számítottam volna, csak arra nem, hogy pont hozzám jön majd oda valaki, hogy megkérdezze nem e ismerek e egy embert. Pont a legzárkózottabb taghoz. Még humorosabbnak találtam a szituációt, tekintve, hogy ezúttal még tudtam is kiről van szó. Nos.. Legalább nem anyám a téma. Valahol hálás vagyok nekik, amiért azt abszolút nem említik. - Aspen … - ismétlem a nevet, miután eltüntettem a kávé maradékát. – Igen, tudom kicsoda. Nem mintha… - egy pillanatra megakadok ahogy igyekszem visszafojtani egy ásítást, bár nem igazán megy – .. nem mintha sokat tudnék róla, de már találkoztunk. Azt hiszem … - gyorsan körbetekintek a Mardekár asztalánál, hamar megtalálva a célszemélyt – igen, ott van. Talán.. beszélnünk kellene vele. Amíg ők is összeszedik magukat, magamhoz veszek az asztalról pár tökkel töltött süteményt, kettőt a zsebembe, egyet meg a számba tömve. Ahogy átballagunk a másik asztalhoz, a zsebemből elfogyasztom az egyik sütit, közben elnézek a Hugrabug asztala felé. Szinte azonnal kiszúrom Pennyt. Egy pillanatra összenézünk a lánnyal, a szabad kezemmel intek is neki. Odaérve a sráchoz, Helen megszólítja. - Szia. – sóhajtom fáradtan, ezzel át is adom a szót a többieknek. – Ahh.. – szisszenek fel halkan, mikor hallom a szőke srácot bemutatkozni. Hát Thomasnak hívják.. Tudtam hogy valami T betűs… Mindenesetre, elkezdik megbeszélni a programot, én meg csendben várakozom. Egyszer csak felém fordulnak; talán kérdeztek valamit. Nem figyeltem … Ah. Ekkor azonban kihunynak a fények, minden teljesen elsötétül. Na, ez új. Fogalmam sincs mi történhetett, de szerencsére annyira azért magamnál vagyok, hogy rögtön a pálcámhoz kapjak és a Lumos varázsigét hangoztatva valami fényt csináljak vele. Talán történt volna valami azzal a varázslattal ami fényt adó tüzeket életben tartotta? Kissé zavarodottan nézek a többiekre a fényben. Úgy tűnik ők sem értették mi történt. Elpillantottam arra is, amerre az előbb Pennyt láttam, de hiába; túl sötét volt a teremben. Mintha a helyzet nem lenne elég furcsa, hirtelen… Kiáltások is felhangzanak. Úgy tűnik komolyabb a baj. Méreg támadás? Eszembe jutott az is, hogy valami diákcsínyről van szó, de azért ez sok.. Tanár meg pont nincsen a teremben. - Expecto Patronum! – motyogom el a varázsigét egy pálca lendítés kíséretében. A megidézett hollót megbízom azzal, hogy keresse meg a házvezetőmet és értesítse arról ami itt folyik. A professzorok valószínűleg tudják majd rendezni a helyzetet, de ahhoz muszáj értesíteni őket. Így az ezüstösen ragyogó madaram ki is száll a teremből, hogy ezt megtegye. Addig meg.. Muszáj lesz csinálnunk nekünk is valamit. Aspen egy pajzsot idéz körénk. Úgy tűnik ők meg lesznek.. Ismét elnézek a Hugrabug irányába; még mindig semmi. Kezdek kissé ideges lenni. - Mindjárt jövök! – szólok oda Helennek, majd a pálcám készenlétben tartva megindulok arra, ahol nagyjából Pennyt sejtem. Közben valamivel már jobban a helyzet magaslatán vagyok; azt hiszem elkezdett beütni a kávé. Ugyanakkor azért... aggódom a barátomért.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Dec 25, 2022 15:10:04 GMT 1
#s://66~media~tumblr~com/d4c80956acc41cc6fd11e6fe6b77d0b5/tumblr_o056vu22qb1tqvzqto1_400~png Amikor a lányok végre távoznak a szobából, megnyugodva kifújom a levegőt. Végre... komolyan, az egyetlen halálosan idegesítő dolog a roxforti hálótermekben, hogy ezzel a kettővel kell osztozni rajtuk. Nem mintha az intézeti hely sokkal jobb lenne, de azért mégis, túl nagy kérés lenne, hogy az embernek minden szobatársa jó arc legyen? Két libát még egy Rose-ra és Ai-ra cserélnék... - Tökéletes előadás - vigyorgok a lányra. - És tökéletesen elérte a célját. Nyújtózkodom egyet, aztán kicsit félrebillentem a fejem. - Amúgy minden oké? Mármint... a két libát leszámítva...
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Dec 28, 2022 0:14:25 GMT 1
#s://cdn~inprnt~com/thumbs/8f/7c/8f7cf4b54f6eb256ebca84999d2a7951~jpg?response-cache-control=max-age=2628000 - Aaaw, a refrénre már nem maradtak... nagy kár. Majd legközelebb... - mondom kissé szomorkásan, majd felderül az arcom Momo dicséretére. - Köszönöm! - pukedlizek a hálóingemben ugyanis dalolás közben már amúgy felálltam és kissé arrébb táncikáltam az ágyamtól. Majd nagy boci szemekkel pislogok rá, mikor azt kérdezi minden rendben. - Aham, persze, miért? Megint elhagytam Sir Lancelotot?! - emelem fel a hangom, majd ijedten megpördülök a tengelyem körül. A kis golymók álmosan pislog a párnám mellől. - Huhh, megvagy te kis csintalan... - huppanok le megnyugodva az ágyamra. Majd Momora téved a tekintetem, és bevillan az emlékkép tegnapról. Láttam, hogy valami nagyon nincs rendben vele. Már akkor sem mertem megkérdezni, és nem, nem a történtek miatt. Csak nem állunk túl közel egymáshoz és nem akarok belekontárkodni a dolgaiba. Most sem merek rákérdezni. De... Nagyon szomorúnak tűnt tegnap... Hátha... Hátha tudok segíteni. A legrosszabb esetben is azt mondja, hogy nem, és elmegy megbeszélni a barátaival. Idegességemben ráharapok az alsó ajkamra. A szemeim ide-oda járnak a szobánkban, de rá most nem tudok nézni. Hezitálok. Nem tudom, hogy kezdjek bele. Végül rászánom magam. - És... és Te, hogy vagy? - ránézek, majd gyorsan el is kapom róla a tekintetem. - Mármint... szóval... izé, ha nem akarsz róla velem beszélni az nem baj, csak-csak tegnap annyira szomorúnak tűntél, és azt gondolom, ha más nem, a barátaiddal mindenképp beszéld meg. Nem kell minden terhet egyedül hordanod. Ha úgy van, én is bármikor szívesen segítek, és szerintem Rosie is... ÚRISTEN ROSIE! - kapok észbe, majd gyorsan le is pisszegem magam. Átlesek Rosie ágyára, miközben magamat szidom, hogy szegényt felkeltettem. Majd észre veszem, hogy üres az ágya. - Uh-oh, már ébren van... Huh. Megijedtem, hogy esetleg felvertem. Jajj, lehet találkája van a cuki mardekárossal? Aww, mit nem adnék azért, hogy láthassam! - kezdek rögtön álmodozni. Majd újra észre veszem Moirát, s mintha nagy nyekkenéssel visszazuhantam volna a földre. Megköszörülöm a torkom. - Uhh, bocsi. Szóval. Igen. Umm... Ha úgy van, én bármikor szívesen meghallgatlak. Nyugodtan dobj meg bármivel, ha nagyon elszaladna velem a ló... Gyakran megesik... - mosolygok rá zavartan.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jan 4, 2023 19:59:20 GMT 1
Aspen, Corvus, Helen és Tom - silentcupcake Gresh550Ahogy Tom világít, úgy Reggie sikeresen felhúz egy védőfalat körétek, így tökéletesen kivéd egy támadást, ami sercegve igyekszik lebontani a varázspajzsot - sikertelenül. Helen is így tesz, így két pajzsotok lesz. Ahogy Corvus megidézi a hollót, az elindulna kifelé, de ahogy a káosz egyre nagyobb és a srác inkább Penny-re figyel, a holló megbicsaklik, mielőtt elrugaszkodhatna a földtől. Aztán teljesen szétfoszlik, egy pillanatra megvilágítva az egész termet. A patrónus bűbáj amúgy is nagyon nehéz, de külön koncetrációt igényel és fárasztó, ami ebben a helyzetben nem előnyös, így hosszú ideig nem tudott fent maradni a madár, pláne, hogy máshova kellett volna mennie egy üzenettel. Ahogy az sem célravezető, hogy a fiú Penny keresésére indul. Egyrészt ilyen sötétben csak nagyjából tudja, merre lehetett a lány, másrészt gondolhatja, hogy egy ilyen helyzetben ő sem marad veszteg, de hogy merre indul vagy hogy meddig jut, azt nem tudhatja a srác. Halad előre, de mivel semmilyen védővarázslat nélkül indult el, hiszen a Lumos világít a kezében, így nagyon nehéz még védekezni is. Viszont annyit sikerül megállapítania Reggie-nek és Corvus-nak is, hogy a méregköpés alulról jött. Tommy is észreveszi és vet egy kérdő tekintetet a fiúra. - Arra gondolsz, amire én? - kérdezi a srác, majd folytatja. - Kígyók? Méghozzá Köpő kígyók? Az megmagyarázná a mérget... Ajj, nem tudod, mi a hatásos ellenük?! - kérdezi Tom, ahogy újabb köpés érkezik rátok. Corvus felismeri az állatot, hogy Köpő kígyókkal van dolga, de nem tudja a varázslatot rá, mivel nem jár Legendás Lények Gondozására. Ugyanemiatt nem tudja Tommy és Helen sem, de hátha náluk Reggie az előző iskolájában tanult róluk valamit. Közben Corvus hajolgat a méregköpések ellen eddig szerencsésen, valaki neki esik, majd ő megbotlik egy testben, így a földre esik. Szemtől szembe kerül egy nagyon mérges kígyóval, alig egy másodperc választja el attól, hogy a kígyó hamarabb reagáljon. Közben Reggie, Helen és Tom elindul a kijárat felé, amit csak lassan tudnak megtenni. Viszont mivel együtt dolgoznak, akármennyire sem ismerik nagyon egymást, elég jól megússzák a dolgokat. Tommy világít, Reggie védekezik és ha Reggi-nek eszébe jut a varázslat, akkor Helen pedig támad. Ha nem, akkor ő is védekezik. Így lassabban haladnak, de eljutnak a kijáratig. Nagyjából ekkorra érkezik meg egy másik csapat is: Penny Haywood, Elise Bachet és legnagyobb meglepetésre Tiana Moon is velük van. Úgy tűnik, őket így hozta össze a sors és ők is felmérték, hogy együtt kell dolgozni ebben a helyzetben ahhoz, hogy kijussanak. Bár Tiana-nak a karján egy jó nagy seb látható, úgy tűnik, az egyik kígyó sikeresen leköpte, nem látszik rajta a dolog. Ott azonban szembesültök egy nagyobb problémával: itt van a fészek rengeteg nagyobb kígyóval, ezen valahogy át kell jutni, ha ki akartok jutni... Penny ránéz mindenkire. - Legalább három ember kell, aki támad, kettő, aki védekezik és egy, aki világít. Gyorsan döntsön mindenki, mi szeretne lenni! - sürget mindenkit a lány, ahogy a védőpajzs mögé húzódik egy pillantnyi szünetért. - Maradok világítani! - mondja Helen. - Én támadok! - mondja Penny egy bólintással. - Én is! - szólal meg gyorsan Tiana. - Akkor én védekezek! - mondja Tommy. Elise kérdőn pillant rád, hogy mit szeretnél. Tied a választás, de gyorsan kell, hogy tiétek legyen a meglepetés ereje. (OOC: Ha Reggie nem tudja a varázslatot, akkor Penny itt elmondja. A két szerep közül bármelyiket választhatod, lehetsz védő vagy támadó.)
|
|
Pandora
Lelkes fórumozó
Minden emberi félelem alapja: egy korábban becsukott ajtó - félig nyitva.
Elfoglaltság:Elfoglalt
Utoljára online: Jun 21, 2023 19:03:29 GMT 1
Feb 19, 2018 20:53:43 GMT 1
|
Post by Pandora on Jan 4, 2023 22:49:15 GMT 1
#s://i~imgur~com/CbYqnEZ~png Amikor Cora és Jonah azonnal egymással kezdenek flörtölgetni, egy kicsit kényelmetlenül érzem magam. Remélem, hosszú távon is lekötik egymást – legalább az edzéseken, hátha Scorp és én is megszabadulunk az arcpirító megjegyzésektől, sóhajoktól és kacsintásoktól. Mindenesetre úgy tűnik, a csapat többi tagja is rendben van a „döntésemmel”, és a lányokat elnézve... Cora könnyen meg fogja találni velünk a közös hangot, de inkább nem iszom előre a medve bőrére... A későbbi edzéseken fog ez úgy is igazán kiderülni. Skye félrevonul néhány percre, így épp megtenném magamnak azt az engedményt, hogy leüljek egy picit a földre – a fejem ugyanis még mindig sajog és kóvályog –, amikor a meghallgatás hátralévő jelentkezői zúgolódni kezdenek. Nagyot sóhajtva dörzsölöm meg a halántékom, és vetek egy pillantást előbb Corára, majd arra, amerre Skye elcsavargott. Ne már, nincs most ehhez semmi kedvem. – Ne haragudjatok, lányok – kezdem olyan diplomatikus és nem-bunkó hangnemben, amennyire tőlem telik –, de ha az első reakciótok az, hogy panaszkodni szaladtok a professzornak, mert nem az van, amit akartok... kétlem, hogy később bármelyikőtöket szívesen látja a csapat és együtt tudnánk dolgozni – tárom szét a karomat, amikor megelégelem a nyafogást. – Senki sem mondta, hogy mindenkit végignézünk, mielőtt választunk, és ez már régóta így megy. Ez van. Skye tudja, mit csinál – intek a fejemmel a hetedéves lány után. Ismét megdörzsölöm a halántékom, hogy fókuszálni tudjak. – Jövőre ugyanitt! – jelentem ki, ezzel a magam részéről hivatalosan is lezártnak tekintem a dolgot, és lehuppanok a földre. Felhúzom a térdemet, ráhajtom a fejemet, és próbálom kizárni a kis monológom okozta további zúgolódást. Jól esik pihentetni egy kicsit a fejem, kezd kicsit imbolyogni a világ... Talán később felkocogok Madame Pomfreyhoz, hátha tud adni valamit, hogy elmulassza.
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 21:16:33 GMT 1
Aug 20, 2022 9:24:28 GMT 1
|
Post by silentcupcake on Jan 12, 2023 9:32:31 GMT 1
Reggie örült, hogy Helen is csatlakozott hozzá egy másik pajzzsal, azonban még mindig ötlete sem volt, mi történhetett. Ráadásul Corvus is eltűnt… mégis, milyen elintéznivalója lehetett ennek a káosznak a közepén? Azonban nem volt ideje ezen töprengeni, a pajzsra kellett koncentrálnia, meg arra, hogy a kijáratot megtalálják. Közben Tom megfejtette a méreg okát: Köpő Kígyók. Remek. Reggie mindössze annyit tudott róluk, hogy nem honosak Amerikában, és ez bőven elég információ volt számára. Egy barátja… vagyis egy volt barátja, ugyan megszállott legendás lény rajongó volt, és mindig lelkesen mesélt is róluk, Reggie azonba most, bármennyire is szerette volna, nem tudta felidézni az ellenbűbájt. -Fogalmam sincs! – vallotta be Tomnak, próbálva elég hangosan beszélni, hogy a fiú hallja még így a hangos tömegben is. Következő évben biztos fel fog venni valamilyen Helyi varázslények, vagy hasonló tárgyat. Addig meg túl kell élni valahogy. A kis csapatuk lassan, de biztosan haladt a kijárat felé. Reggie látta, hogy csatlakozott hozzájuk 3 másik lány, akiket ugyan ő nem ismert, de úgy tűnt, Helen és Tom igen. Az egyik lány gyorsan utasításokat is adott, hogy hogyan lehet legcélszerűbben védekezni a kígyók ellen. -Én is védekezek! –mondta Reggie gyorsan. A védőbűbájokban érezte a legmagabiztosabbnak magát.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jan 17, 2023 12:48:24 GMT 1
Damien - PandoraBár tényleg elég sokan zúgolódnak, egyrészt prefektusi mivoltod miatt, másrészt a szöveged miatt is abbahagyják és odább mennek zsörtölődni. Nem egy gyilkos, bosszúvágyó tekintetet kapsz. De hát, a prefektusi lét is valami ilyesmi: valakinek jó, valaki meg a pokolba kíván. Zoe csak a szemeit forgatja. - Gratulálok, Winchester, szereztél magadnak egy rakat ellenséget - morogja. - És nekünk is valószínűleg... Ehh, mindegy, legalább befogták - mondja unottan, majd beszól valamit Jonah-nak és Cora-nak. Gemma és Scorpius pontosan egyszerre foglal helyet Damien másik oldalán. - Hé, minden okés? - kérdezi Scorpius a mostanira utalva. - Nem nézel ki túl jól - kotyogja közbe Gemma, mire Scorpius-tól egy éles tekintetet kap. - Most mi van?! Kis híján széttaccsant a földön! Oké, nyilván most is szuper helyes vagy, nem arra értettem, csak na... Kicsit nyúzottnak tűnsz... - helyesbít Gemma is.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Jan 19, 2023 12:57:16 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/fe/4e/c4/fe4ec4e18d349f7bba1a24ec28822157~jpg Aspen, Tiana, Penny, Tom, Helen és Elise - silentcupcake- Oké! - mondja Penny, majd Elise-hez és Tiana-hoz fordul. - Sokan vannak, nincs sok időnk, szóval használjuk egyszerűen a Verdimillious varázsigét, aztán az kettészeli őket... - Csak figyeljünk a testükből is érkező méregre, amikor széttocsannak! - mondja Elise válaszul, majd mindenki felkészül. Helen áll középen, hogy mindenki lásson, aztán Tiana hátulra támad, hogy visszatartsa az esetleges kígyókat, majd Tom csatlakozik hozzá védekezni. Így Reggie elöl kell, hogy védekezzen és Penny és Elise lép mellé támadni. - Oké, a lényeg, hogy ne engedd közel hozzánk őket. És figyelj, hogy ezeknek erősebb lesz a mérge, szóval neked is erősebben kell majd tartanod a pajzsot... Na, gyerünk, hajrá! - int Penny, majd Elise-zel kicsit kilépnek a pajsz védelméből, hogy előre tudjanak törni. Még kicsit egymásra kell hangolódniuk, de lassan mindketten használni kezdik a varázsigét, amire két kisebb, feléjük közeledő kígyó ketté is hullik, majd a földön vergődnek kicsit, aztán mozdulatlanná válnak. Lassanként így tudnak haladni előre hárman. Azonban Reggie-nek sincs könnyű dolga, hiszen mind a három, nagy kígyó őt és a pajzsát szemelték ki célpontnak, hiszen ő az, aki védi az egész csapatot. Az első nagy köpés meglepi a fiút, hiszen az olyan erősen égeti a pajzsát, hogy egy pillanatra el is tűnik. Aztán a gyors reakcióidejének köszönhetően szinte azonnal vissza is állítja azt, így ismét védve vannak. Közben Tommy és Tiana is ügyesen kitartanak. Nekik szerencsére nincs annyi feladatuk, de pont azért nehezebb: nem könnyű észrevenni a néha-néha idekúszó állatokat a félhomályban. Szerencsére eddig ügyesen kitartanak. Elise és Penny pedig halad előre. Eddig a trió megúszta sérülés nélkül. A két lány szépen aprítja a kisebb kígyókat, közben közelednek a három nagyhoz. Újabb köpést kap Reggie, s bár már számít rá, arra nem, hogy egyszerre kettő érkezik, így megint elveszti a pajzsát. Kicsit olyan érzés, mintha a pajzson keresztül az ő bőrét is égetné, így egy kicsit hosszabb ideig nem tud koncentrálni. Ezt kihasználva az egyik kis kígyó felé vetődik, de szerencsére Penny időben reagál, így az holtan esik össze. Eddigre Reggie is visszaszerzi az irányítást, így egy még erősebb pajzsot sikerül kreálnia szerencsére. - Minden okés? - kérdezi Elise, de közben ismét kilép, hogy szétvágjon egy kígyót. Ismét a nagyok támadnak, de Reggie erre már készült, így meg tudja tartani a pajzsot mindenféle megingás nélkül. Erre a nagy kígyók bedühödnek, és egyszerre hárman köpnek, amit még ez az erős pajzs sem bír el, így megint megszűnik, s Reggie is alaposan elfárad közben, hiszen viszonylag erős mérgük van. Az egyik nagy kígyó ezt kihasználja és a fiú felé köp, aki nem tud időben reagálni. Sajnos, Penny éppen azzal van elfoglalva, hogy védje őket, Elise-nek sincs annyi reakcióideje, hogy bármi ellenátkot tudna, így az egyetlen, ösztönös mozdulatot teszi: félrelöki a srácot, így ő megmenekül, de a csajt telibe kapja a köpés: pont a bal vállát kapja el, ami egyből lebénul az idegméregtől, s ettől úgy megtántorodik, hogy a földre is esik, miközben a pálcája is mellé esik. A ruhája a vállánál mintha így elégne a méregtől, láthatóvá válik, hogy ugyanolyan lila lett a bőre, mint Tiana-nak a karja. Ahogy a földre esik, nyilván beleesik egy kisebb méregtócsába (OOC: esküszöm, dobtam rá és persze csicska lett xD), így a lábán is megjelenik egy lila folt. Meglehetősen nagyot koppan, mire felszisszen és egy pár másodpercre azt sem tudja, mi van a fájdalomtól. Tommy-ék hátrafordulnak és ahogy meglátja a legjobb barátját a földön, egyből tágra nyílnak a szemei. - Elise! - kiált fel kétségbeesetten. Közben Penny az utolsó három kisebb kígyóval küzd, de így egyedül sokkal nehezebb. - Hé, Tommy, Tiana, gyertek nekünk segíteni! A nagyok is támadásba lendülnek, mert túl közel vagyunk és nincs védelem! - csikorgatja a fogát, látszik, hogy rendesen megizzasztja a feladat. - Reggie, segíts Elise-nek, a nagy kígyó! - sikoltja Penny szinte. És valóban, az egyik közelebb siklott, hogy rátámadjon a lányra... A lány a pálcáját keresi, amit meg is talál, de még gyenge a keze a méregtől. Aztán mielőtt a kígyó támadhatna, valami történik... Matt - KamiA fiú magához képest valamivel később ment le reggelizni, mint szokott. Hosszúak voltak az elmúlt napok és előző nap is sokáig kint voltak Elise-zel. Ahogy lefelé halad, látja, hogy a Nagyterem ajtaja zárva van. Egy-két diák szintén akkor érkezik, mint Matt, köztük Finn Wilkins is. Kérdőn néznek össze és rá. És ekkor meghallhatják a párbajok hangját? Lehetséges volna? De tényleg olyan, mintha varázslat hangja lenne odabent. Aztán megérkezik a káosz hangja is. Érezhetően van bent valami. Aztán Matt felismeri Penny hangját, ahogy valamit kiabál, de azt nem érti, hogy mit. Ha odalép, hogy kinyissa, akkor egy egyszerű Alohomora-val sikerül is a dolog. Közben Finn is kezébe veszi a pálcáját, miután szólt az egyik srácnak, hogy keressen már egy tanárt, ne itt álljon, mint egy idióta, de kivételesen nincs beszólni valója Matt-nek, csak vet egy morcos pillantást a srácra. Matt érezheti, hogy kivételesen, egy rövid időre elfogadja, hogy együtt kell dolgozniuk... Ahogy kitárul a kétszárnyú ajtó, úgy tárul fel az a káosz, ami odabent volt... Matt láthatja, hogy előtte nem sokkal két nagyobb kígyó van (a kicsiket már mind megölték Penny-ék), egy másik pedig a földön könyökölő, menekülni próbáló Elise felé tart. Mindenki - silentcupcake KamiAz ajtó és a világosság hatására a kígyók megszeppennek és sziszegve fordulnak a fény és a fiúk felé, így mindenki nyer pár másodpercet. Penny észreveszi a felmentő sereget, bár mindenkinek kell pár másodperc, mire lát. - Tiana! - kiáltja Finn meglepődve és kissé aggódva a lánynak. Tiana is meglepődik, de csak int, hogy minden rendben, miközben mintha elrejtené a sérült kezét. Penny gyorsan felméri a helyzetet, majd kiadja az utasítást. - Tommy, Reggie, segítsetek Elise-nek! Tiana és a két fiú pedig velem elintézi ezt a kettőt! Helen, fedezz minket hátulról! - mondja, majd mindenki kérdés nélkül akcióba lendül.
|
|