Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Sept 6, 2022 23:53:46 GMT 1
#s://cdn~inprnt~com/thumbs/8f/7c/8f7cf4b54f6eb256ebca84999d2a7951~jpg?response-cache-control=max-age=2628000 Teljesen megfeledkeztem e tényről, hogy kedvenc tancsibácsim valamilyen oknál fogva hívatott még ebéd előtt. Szerencsére a sok édesség miatt amúgy sem vagyok éhes, így elegánsan késésben szökdécselek dúdolva a folyosókon a bájitaltan terem felé. Szinte berobbanok az ajtón keresztül, s legnagyobb meglepetésemre nem egyedül találom a professzor urat. Szemeim elkerekednek, ahogy az ismeretlen arc felé pillantok, majd fel is csillannak a szemeim. De helyes!Azonban gyorsan észbe kapok. - Oh, elnézést kívánok, majd kint... - kezdenék szabadkozni, ám a tancsibácsi félbe szakít, s beljebb invitál. Nagyokat pislogva lépek beljebb, miközben enyhén oldalra döntött fejjel hallgatom. Kicsit meglepődöm rajta, hogy a fiatalember új. Óóóó! De ari!- Wííí, tényleg? - kezdek el kissé pattogva tapsikolni, mikor a professzor úr említi, hogy a fiú jeleskedik bájitaltanból. A bókjára pedig szélesen vigyorgok. Mielőtt azonban megköszönhetném, vagy reagálhatnék bármi mást, a professzor úr elsuhan. Én pedig kettesben maradok a jóképű új fiúval. Sugárzó arccal fordulok feléje. - Aspen! - szólalok fel hirtelen hangosan. Közben elkapom a kezét, szorosan megszorítom, de utána már nem engedem el. - Milyen szép neved van! Az én nevem Aislinn! Mindkettőnk neve A betűvel kezdődik! Hát nem szupi? És te is szereted a bájitaltant! Sokan nem szeretik, mert nagyon pepecs munka. De szerintem pont ez teszi annyira izgivé! Uuu! Te akkor új vagy tényleg? Akkor mindenképp járnod kell! Ott biztosan sok barátot fogsz találni! Mondtam már, hogy nagyon szépek a szemeid? - hajolok egészen közel hozzá, s nézek azokba a szép zöld íriszeibe. - Jaj, egyébként szólíts Ai-nak nyugodtan! Tudtad, hogy az Ai japánul szerelmet jelent? - kérdem tőle kuncogva. Közben kihúzom a teremből még mindig kézen fogva. - U-u! Körbe vezetett már valaki? Ha nem, én szívesen körbe vezetlek! Most zajlanak a kviddics válogatók. Szeretnéd megnézni? Délután azt hiszem a hugrabugosoké lesz. Képzeld el, Mattie lett az új csapatkapitányuk, a bátyja után! És még prefektus is! Hát nem szupiii? Lenyűgöző, egyesek milyen ügyesen tudnak repülni. Én nagyon béna vagyok benne... Még a seprűk sem akarnak a kezembe ugrani, mikor azt kérem tőlük... Egyszer az egyik nagyon huncut kedvében volt, és orrba is csapott... Nah jó, ez nem is egyszer történt... Te szeretsz repülni? - kezdem el fosni a szót, szinte levegő vétel nélkül. Egész idő alatt most először hagyok egy pillanatnyi időt Aspinak, hogy válaszoljon. Ha nem ragadja meg az alkalmat, akkor folytatom az összefüggéstelen információk s olyan kérdések rázúdítását, melyre nem igazán várok választ, miközben elkezdem körbe vezetni a kastélyban.
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 21:16:33 GMT 1
Aug 20, 2022 9:24:28 GMT 1
|
Post by silentcupcake on Sept 7, 2022 17:51:36 GMT 1
Reggie teljesen le volt döbbenve. Elképzelni nem tudta, hogy lehet valakinek ennyi energiája, és hogy tud egyhuzamban ennyit beszélni. Vett egyáltalán levegőt? A fiú nem volt benne biztos. Aislinn ráadásul annyira gyorsan és összefüggéstelenül ugrált a témák között, hogy Reggie-nek komoly erőfeszítésébe került nem csak megérteni, hogy mit mondd, de követni is a gondolatmenetet. Először megdicsérté a nevét (?), majd örvendezett azon, hogy mindkettőjük neve A-val kezdődik(??). Ezután egy mondat erejéig örült annak is, hogy Reggie is szereti a bájitaltant, majd rákérdezett, hogy tényleg új-e itt (nem létezik, hogy nem tűnt fel neki, hogy sosem látta korábban??), aztán kitért a szép szemeire (??), amikor is egészen közel hajolt a fiú arcához, aki ennek hatására kissé hátrahőkölt, és elkerekedett szemmel bámult a lányra. De Ai ezt is figyelmen kívül hagyta, mint ahogy azt is, hogy ha valakinek kérdéseket tesz fel, akkor lehet, hogy hagyni kéne neki időt a válaszra, és tovább csacsogott mindenféléről. Például hogy szívesen körbevezeti, és el is kezdte, még mindig a kezét fogva, kihúzni a fiút a Bájitaltan teremből. Hogy most zajlanak a kviddics válogatók, és a Hugrabug ház prefektusa, Mattie lett az új csapatkapitányuk. Reggie emlékezett a magas, szőkésbarna hajú fiúra a prefektus választásról. Amikor Ai arról kezdett beszélni, hogy mennyire ügyetlen repülésben, Reggie együttérzett vele. Az elméleti dolgokban nagyon jó volt, de a repülés… fent tudott maradni a seprűn, de nem volt hozzá tehetsége, és nem is szerette. Az, hogy valaki nem csak, hogy fennmarad, de még labdákat is tud elkapni, dobni és célozni… számára ez szinte nagyobb varázslatnak tűnt mint bármelyik bűbáj. A lány most először (és talán egy jó ideig utoljára) vett egy nagyobb levegőt, és hagyott egy kis időt a fiúnak válaszolni a temérdek kérdésre, amit az imént feltett. -Nem, nem igazán… - többre azonban nem volt ideje, Ai máris folytatta a csacsogást. Reggie esélytelennek látta, hogy sikerül leráznia – egyrészt, a lány még mindig erősen szorította a kezét, másrészt, nem tartotta kizártnak, hogy ha valahogy mégis kiszabadul, és elindul az ellenkező irányba, a lány követni kezdi. Persze, ha kicsit erélyesebb, és gorombább lett volna, biztosan meg tudott volna szabadulni Ai-tól, de nem szeretett volna vele bunkó lenni. Bármennyire be nem állt a lány szája, és bármennyire nem vágyott a fiú társaságra, azért azt látta a lányon, hogy jóindulatú és kedves – így pedig rosszul érezte volna magát, ha durván viselkedik vele. Így tehát követte, de azért nagyon figyelt, hogy merre mennek, mert volt egy olyan érzése, hogy Ai nem biztos, hogy észrevenné, ha eltévednének.
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Sept 8, 2022 13:41:31 GMT 1
#s://i~pinimg~com/736x/94/3d/70/943d70a5802af2e8e9584356c18638b9~jpg *Egy minimális kiegészítés a délelőtti piknikezéshez* Tommynak hála fel tudok kelni időben, illetve a segítségével elkészítjük a piknikkosarakat is. Nem szeretnék üres kézzel menni, valamint remélem, hogy a többieknek tetszeni fog. Megköszönöm a segítségét, majd elválnak útjaink. Ő valószínűleg Elise-szel lesz… gondolom magamban mosolyogva. A folyosókat szelve vidám hangulatban lépkedek, magamban egy vidám dalt énekelgetek, de kizárólag a fejemben, nincs nekem annyi magabiztosságom, mint Ainak. Mjad ha egyszer összeszedem magam, akkor akár a gitáromat is elvihetem egy ilyen piknikezésre, és játszhatok valamit nekik. Énekelni viszont nem. Azt nem merném. ~~OOC megjegyzés: pedig nagyon kellemetes hangja van a filyúnak~~ű A piknik után először összeszedelőzködöm, majd a cuccaimat felviszem a hálókörletünkbe. Utána, miután mindent a helyére pakoltam, úgy döntök inkább járok egyet, mivel éhes úgysem vagyok. Kezdek megint ideges lenni és nagyon izgulni, így egy kicsit ki kell szellőztetnem a fejem. Túl sok mindenen agyalok, most viszont egy dologra kell koncentrálnom: mégpedig a válogatóra. Nem hagyhatom cserben a csapattársaim, a házam és a házvezetőmet sem. Ugyanabban a ruhában sétálgatok, amiben a pikniken is megjelentem. Mélyeket szippantok a friss levegőből, miközben arcomat a nap melengető sugarai felé fordítom. Hagyom, hogy a szél elfújja problémáim, s az ez által keletkezett űrt a madárcsicsergés, a fák lombjának susogása, illetve a természet egyéb hangjai töltsék be. Olyannyira sikerül lenyugodnom, hogy kicsit későn térek magamhoz, így futólépésben indulok meg a kviddics pálya felé. Bár időközben kicsit beborult, s a szél is jobban feltámadt, ám ez engem nem igazán zavar. Őszintén szólva még kicsit imádkozom is azért, hogy még rosszabbra forduljon az idő, ugyanis a meccseken is igen szélsőséges időjárásaink lesznek a múlt évek tapasztalatai alapján. Mivel utolsóként érkezem, így az öltözőben már nincs senki. Egyedül gyorsan magamra kapom a kviddics taláromat, majd felkapom a seprűmet. Egy utolsó mély levegő után kilépek a pálya füvére. Magabiztos léptekkel szelem át a pályát a csapattársaim felé, akik elvegyülve beszélgetnek vagy a jelentkezni vágyókkal, vagy a barátaikkal a lelátóról. Jómagam odaintek Tommynak és a mellette ülő Elisenek. Örülök neki, hogy eljött, s remélem annyira nem fordul rosszra az idő, hogy ne tudjuk megtartani a repülés korrepetáló óráját... természetesen ha még mindig szeretné... Kicsit el vagyok bizonytalanodva vele kapcsolatban. Ám most nem adhatom át magam ezeknek a gondolatoknak, igen fontos feladatom van... Várj... az ott Tommy pulóvere rajta? leszek kicsit féltékeny, majd nyomban el is hessegetem ezt a gondolatot. Koncentrálj Mattie, koncentrálj! Nem is megyek bele további gondolatmenetbe, ugyanis félő, hogy rontana a teljesítményemen, ami nem megengedhető az én pozíciómban. - Huh, jó sokan vannak... - jegyzem meg magamnak. Hexet természetesen most fent hagytam, így ő jelenleg nincs velem. A megmaradt három csapattagot magamhoz intem. - Na, végre, csk, már alig vártunk! Szétrúgjuk az újak seggét, mi? - kérdi Daniel, mire elmosolyodom. Természetesen Penny rögvest rászól, én csak csóválom a fejem. - Daniel! - Szóval? Mik a tervek és utasítások, főnök? – kérdezi csendesen Jordan. Megköszörülöm a dolgom. - Tehát... mondanom sem kell, mind tudjátok: szükségünk van egy fogóra, egy hajtóra, meg egy terelőre. Daniel! a terelő személyét teljes mértékben rád bízom. Tisztában vagyok a remek megfigyelő képességeiddel, így úgy gondolom megfelelő partnert fogsz választani magadnak. Penny, Jordan és én foglalkozunk majd a hajtó jelöltekkel. Arra gondoltam, hogy egy kapura játszanánk. Váltásban lenne valaki kettőnkkel együtt, míg a maradék játszhatna ellenünk - mondom, miközben magamra és Pennyre mutatok. - Úgy vélem, a legfontosabb számunkra, hogy olyat csapattagot találjunk, aki jól tud csapatban játszani. Természetesen nem hátrány, ha jó játékos, de mindenképpen ezt tartsuk szem előtt - nézek prefektus társamra, visszajelzést várva. - A legmacerásabb a fogó kiválasztása. Úgy gondolom, az lesz, aki elkapja a cikeszt. Ám azért néha kiállok, hogy figyeljem őket is. Elvégre meccsen is ha valakit levernek a seprűről elsőnek, az úgyis én leszek... - nevetek fel egy kicsit. - Ezen felül Jordan, - nézek a hajtó fiúra - ha van időd és energiád rá, örülnék, ha te is besegítenél ebben. Penny, te minden idegszáladdal a hajtókra fókuszálj kérlek. Daniel, te pedig ha kiválasztottad a terelő társadat és mi még nem végeztünk, nyugodtan besegíthetsz nekünk... - nézek végül a terelőnkre. - Mit szóltok? Ha van egyéb javaslat a tervemet, vagy bármi mást illetően, azt is szívesen meghallgatom - nézek körbe rajtuk.
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Sept 8, 2022 15:50:20 GMT 1
Csak csacsogok és csacsogok, mire egyszerre csak bevillan nekem, hogy mi van, ha szegény Aspi még nem ebédelt. Ezért abban a minutumban megtorpanok, majd gyorsan a fiú felé perdülök. - Aspi! Ebédeltél már? Éhes vagy? Ó te jó ég, gomen, hogy csak most kérdezek rá... - nézek rá kissé ijedten.
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
|
Post by silentcupcake on Sept 8, 2022 17:18:20 GMT 1
Ai körbevezetése pont annyira összefüggéstelen volt, mint ahogyan beszélt, szóval még szerencse, hogy Reggie nagyjából már tudta a járást, mert különben ez a kis túra csak még jobban összezavarta volna. A lány továbbra is nagyjából egyszavas válaszokra hagyott csak időt, de Reggie rájött, hogy tulajdonképpen nem is annyira bánja, mert így legalább nem kellett hosszas részletekbe mennie az amerikai életéről, meg semmi másról sem. Ai kettőjük helyett is eleget beszélt. A lány hirtelen, látszólag minden előjel nélkül megtorpant. Reggie kis híján beleütközött, és már azt hitte, valami baj történt – de Ai csak azt akarta tudni, hogy ebédelt-e már. -Hát, még nem, de… - nem is vagyok éhes, viszont a mondatot befejezni már nem volt ideje, már el is indultak (vélhetően, remélhetőleg) az étkező felé.
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Sept 8, 2022 18:47:08 GMT 1
#s://cdn~inprnt~com/thumbs/8f/7c/8f7cf4b54f6eb256ebca84999d2a7951~jpg?response-cache-control=max-age=2628000 - Uuuu! Gyere, akkor menjünk! - ugrálok és tapsikolok egy kicsit, majd megragadom a csuklóját s magam után vonszolom. Közben folyamatosan dumálok. - Szóval nem tudom a tancsibácsi mondta-e, de szerdánként délután van a bájitaltan szakkör. Annyira nem járunk sokan, de nagyon családias a hangulat. Tudod, van a másik Hugrabugos prefektus, Penny, ő is jár, képzeld! Ja, meg van a Lump-klub is. Ha tagja vagy, akkor részt vehetsz különböző izgi rendezvényeken, mint például karácsonyi vacsora, vagy a kis privát bálja. De most ha jól tudom, idén lesz a Yule Ball is! Annyi-annyi izgi esemény lesz! És képzeld, nekem van egy hű társam, a neve Sir Lancelot. Ha szeretnéd, majd bemutatom szívesen. Milyen tárgyakat szeretsz még? Én még a gyógynövénytant is szeretem, meg a bűbájtant és az átváltozástant. Képzeld, tanulok gyógyító mágiát is Madame Pomfrey-tól! Te miket szeretsz csinálni a szabadidődben? Értesz a varázslényekhez? Én nem, pedig annyira cukik! Van háziállatod? UUUU! Van egy óriás polip a tavunkban képzeld! szeretnéd majd megnézni? - S így tovább. Utam a nagytermen is túl, egyenesen az alagsorba vezet, ahol többek között megtalálható a Hugrabug és a Mardekár klubhelyisége is. De én ezeken is túlvezetem Aspit, egészen egy körtéket ábrázoló portréig. Itt elhallgatok egy pár pillanatra, ahogy felé fordulok. - Tádáááámm! - állok meg, majd mutatok színpadiasan a festményre, miközben elégedetten várom a reakcióját. - Szeretnéd te csinálni, vagy megmutassam, hogy kell? - mosolygok rá ártatlanul.
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
|
Post by silentcupcake on Sept 8, 2022 20:02:06 GMT 1
-De én nem fogok Bájitaltan szakkörre járni… - magyarázta újra Reggie, bár volt egy olyan sejtése, hogy Ai ismét figyelmen kívül fogja hagyni, amit mondott. De tényleg nem akart menni. Pláne, mert tartott tőle, hogy esetleg Penny, vagy bárki más, is ugyanolyan bőbeszédű lesz, mint Ai, és majd két oldalról beszélnek hozzá folyamatosan, egészen addig amíg a saját gondolatai helyett is az ő hangjukat hallja… a gondolat kissé elborzasztotta. - … és a klubba való se vagyok… - motyogta. Nem volt benne biztos, hogy a lány, ha hallotta is, figyelt arra, amit mondott, mert máris magyarázott tovább: vacsora, bál, Yule Ball, csupa olyan társasági esemény amit Reggie-nek szándékában állt minél messzebbre elkerülni. - Sir Lancelot? – a fiú remélte, hogy „hű társ” alatt Ai valamilyen aranyos állatot értett, és nem, mondjuk, egy… inkább nem is akart az alternatívába belegondolni. Valahogy el tudta képzelni a lányt ahogy összebarátkozik egy veszélyes (lehetőleg emberevő) varázslénnyel is. Következett egy újabb adag információ és kérdés, amire leginkább csak „Igen”-nel (Van háziállatod?) illetve „Nem”-mel (Értesz a varázslényekhez?), valamint „Semmi esetre sem”-mel válaszolt (Szeretné-e megnézni az óriás polipot a tóban?). Átmentek a Nagytermen át az alagsorba, majd a Hugrabug és a Mardekár házak klubhelyiségein is, végül megálltak egy körtéket ábrázoló festmény előtt, amikor is Ai felé fordult, és megkérdezte, szeretné-e ő csinálni. -Mármint… mit csináljak a festménnyel? – nézett teljesen összezavarodva a lányra.
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Sept 8, 2022 20:06:42 GMT 1
#s://cdn~inprnt~com/thumbs/8f/7c/8f7cf4b54f6eb256ebca84999d2a7951~jpg?response-cache-control=max-age=2628000 Pár pillanat erejéig csak nagy bociszemekkel pislogok rá, majd felnevetek. - Hát csikizd meg! - vágom rá, mintha ez lenne a világ legegyértelműbb dolga.
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
|
Post by silentcupcake on Sept 8, 2022 20:16:03 GMT 1
-Hogy… mi? – pislogott a fiú zavartan, miközben Ai úgy nézett rá, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne körtéket ábrázoló festményeket csikizni, azért, hogy… nos, ezek után azon se lepődött volna meg, ha valami hatalmas, rejtett édesség készlet rejtőzik a kép mögött. -Oké, hát, akkor lássuk – lépett közelebb a képhez, és… megcsikizte a körtéket.
|
|
Kami
FRPG Guru
|
Post by Kami on Sept 19, 2022 20:12:34 GMT 1
#s://cdn~inprnt~com/thumbs/8f/7c/8f7cf4b54f6eb256ebca84999d2a7951~jpg?response-cache-control=max-age=2628000 - Iiiii! - pattogok és tapsikolok izgatottan, ahogy a körték megcsikiződnek, majd kitárul az ajtó. Közben Aspi reakcióját figyelem. - Mire vársz? Gyere be! - mondom, ahogy megragadom a csuklóját és magam után húzom. - Mit szólsz? - pillantok rá izgatottan. Közben pedig a házimanók is észre vesznek minket. - Puszedli-chan! - visítok fel, s Apsit elengedve felkapom és jól megnyunyorgatom a legkedvencebb házimanómat. - Ai kisasszony! Puszedli igazán örül, hogy ma is meglátogattad őt a konyhán! Ki az új barátod? - néz Aspira Puszedli-chan. Hógolyó-chan is hozzánk oldalog. Kedvesen rámosolygok és integetek neki, mire ő félénken visszainteget. - Ő itt Aspi! Még új itt. Nem ebédelt, úgyhogy elhoztam ide, hátha van számunkra valami harapni való. - Ó, persze! Tessék csak tessék jönni Aspi úrfi, foglaljatok helyet! - kezd sürögni körülöttünk pár lelkes házimanó, Puszedlivel és Hógolyóval az élen. Én csak nevetve követem őket és leülök a szokásos helyemre. - Ó! Majd elfelejtettem! - csapok a homlokomra jó erősen. Jó nagyot csattan. - Be sem mutattam neked őket! - Ő itt Puszedli-chan... - mutatok Puszedlire, aki pukedlizik egyet Aspinak. - Ő pedig Hógolyó-chan... - mutatok Hógolyóra, aki egy félénk biccentéssel köszin vissza Aspikának. A többieket pedig úgy mutatom be, ahogy odatévelyednek az asztalhoz, valamilyen ínycsiklandozó finomsággal az asztalunkhoz. - Mondd csak, Ai kisasszony, befejezted végül a legutóbbi történeted? - kérdi tőlem Puszedli. Kissé elgondolkodom. - Tudod, amely a félvér tündér hercegkisasszonyról, a fényes páncélú lovagról és az udvari bolondról szól. - Ááá! Hogy azzal! nem, sajnos ma még nem volt érkezésem ahhoz, hogy haladjak vele. De ha készen leszek, ígérem, te leszel az első, akinek elmesélem! - vigyorgok. - Puszedli már tűkön ülve várja, hogy hallhassa Ai kisasszony legújabb történetét! - tapsikol Puszedli.
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
|
Post by silentcupcake on Sept 26, 2022 6:45:32 GMT 1
Reggie alig tudta követni az eseményeket – ahogy az ajtó kitárult, úgy látta, hogy valami hátsó (vagy egyetlen?) bejáraton át a konyhába jutottak, majd pedig észrevette a házimanókat (hát persze!). Egyiküknek Ai nagyon meg is örült, úgy tűnt, mintha barátok lennének, ami több szempontból is érdekesnek tűnt a fiú számára. Neki nem igazán volt még kapcsolata házimanókkal, de Ai pont olyan lánynak tűnt, aki velük is összebarátkozik. Reggie meglehetősen zavartan álldogált az ajtóban. Nem igazán volt biztos benne, mit kellene tennie, mígnem pár lelkes házimanó rögtön ott termett, hogy leültessék őket. -Nagyon örülök, Puszedli és Hógolyó, Aspen vagyok – mutatkozott be, majd ugyanígy tett a többiekkel is, ahogy az asztalhoz jöttek valamilyen finomsággal. Vett egy pár darab csokis muffint, amik pont olyan finomak voltak, mint ahogy kinéztek. Közben Ai és Puszedli a lány legújabb történetéről kezdtek beszélgetni, amit Reggie egyelőre csendben hallgatott. Úgy volt vele, hogy Ai valószínűleg anélkül is elmeséli az egészet, hogy ő különösebben közbeszólna.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Sept 27, 2022 21:59:04 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/43/2c/04/432c048fc91a0d7234f9396ce5469276~jpg Moira - AriaFinn nincs elragadtatva a válaszodtól, csak közelebb lép, végül kicsit idegesen megrándul a szája, de sikerül elmosolyodnia. - Nos, annyira ne hidd magad okosnak, Magpie. Lehangszigeteltük a folyosót, csak te éppen beleestél már a határokon belüli területekbe, szóval ja. Úgyhogy ne aggódj, más nem hallotta volna amúgy sem. És szerinted mennyire érdekel, hogy prefektus vagy? Semennyire... - forgatja a szemeit, próbál laza és gonosz lenni, mint mindig, de még mindig mérges és ideges. - Ja, és ne várd, hogy beavassunk a magán- és családi ügyeinkbe, mert nem vagyunk puszipajtások. Inkább szívódj fel, mert semmi közöd hozzá, bár nehéz lehet ezt egy olyannak felfogni, akinek sosem volt családja, nem igaz? Lehet, nem is kéne próbálkoznod vele, szóval ha csak a prefektus kisasszonynak nincs kifogása ellene, akkor mi mennénk is - mér végig savanyúan, közben Zoe is egészen összeszedte magát, indulásra készen állnak, ha csak nem lépsz közbe valahogy.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Sept 27, 2022 22:39:18 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/fe/4e/c4/fe4ec4e18d349f7bba1a24ec28822157~jpg Matt - KamiA többiek csak bólogatnak neked. Daniel felmutatja a hüvelykujját, de ő is kezd megkomolyodni, Penny pedig nagyot bólint. - Igen, teljesen egyetértek. Azon, hogy mennyire jó valaki, baromi sokat tudunk segíteni, ha ő is akarja, de azon, hogy mennyire csapatjátékos, már kevésbé, szóval legyen így - válaszolja magabiztosan. Daniel vakargatni kezdi a tarkóját. - Oszt akkor mi van, ha senki nem kapja el a cikeszt? - teszi fel a kérdést, mire Penny csak a szemeit forgatja, Jordan a fejét ingatja. - Megoldjuk szerintem akkor is, ne aggódj! - válaszolja gyorsan Penny. - Igenis, prefektus páros! - vágja vigyázzba magát Daniel, de egyáltalán nem sértő stílusban mondta. Mivel senki nem tesz hozzá kifejezetten semmit, ezért lassan kivonulhattok. Eddig úgy tűnik, mindenki teljesen elfogadta a személyedet új csapatkapitányként. Ha szeretnél, még beszélhetsz a jelentkezők előtt, egyébként kezdődik a melegítés, ahol nyilván már sok mindent meg tudsz figyelni, például labdajáték alapjait vagy reflexeket, ilyesmiket. Sok emberről azonnal lejön, hogy kár volt eljönnie, de azért sokan maradtak, akiket érdemes figyelni. Különösen a lányok remekelnek. A bemelegítés után pedig kezdődik a jelentkezők felmérése. Daniel teljesen a kezébe vette a dolgot, így ő elvan magában. Ha elmondtad a Fogó jelölteknek, hogy mit kell csinálniuk, akkor ők is nekiállnak, így te koncentrálhatsz a Hajtókra. Hát, az eleje nem túl biztató, de aztán feltűnik pár alak, akik amúgy nem is rosszak. Éppen egy szőke hajú sráccal gyakoroltok Penny-vel, mikor Daniel egyszer csak elüvölti magát. - HENRY, HAVER, NEM HISZEM EL, HOGY VÉGÜL TÉNYLEG MEGPRÓBÁLOD! - üvölti, ahogy közelebb repül. Csak hát ti gyakorlat közben vagytok, így a pont neki passzolt labda telibe arcon vágja, ahogy felkapja a fejét az ismerős kiáltásra. Megszédül, de nem esik le, sőt, még a labdát is megtartja a kezében végül. - EMBER! Most totál kiestem, kösz... - dörzsöli a fejét a srác, de azért lepacsizik vele. - Mindig, mindenre figyelned kell. Első szabály! - mondja bölcsen Daniel. - Bocsi, srácok... - szabadkozik Penny-nek és Matt-nek Henry. Egyébként a srác kifejezetten ügyes és alkalmazkodó. Nem a legjobb játékos, de a csapatjátékos énje és a lehetőség benne van. Ha esetleg kérdőn néztek Daniel-re, akkor elmagyarázza. - Az egyik legjobb spanom, Henry Davis... Még csak negyedéves, szóval hosszútávra se lenne rossz - kacsint Matt-re a fiú. - Én vettem rá, hogy jöjjön, mert baromi tehetséges, csak félénk hozzá. - HÉ! - vágja neki az egyik labdát a barátja. - Jól van, jól van... - nevet a fiú, majd az éppen vele gyakorló lány hirtelen felé üti a gurkót, ami pont a seprűje végét találja el, így kb irányba állítja őt vissza magához. Magyarul egy nagyon pontos és precíz ütést hajtott végre. Daniel meglepődött fejet vág. - Asszem, megvan a párom? - kacsint még vissza a többiekre. - Jövök már, Brooke, bocsi! Ezzel ott hagy titeket, úgyhogy ti tovább gyakorolhattok. Nagyjából egy óra után hirtelen diadalittas nevetés hallatszik. - Juhúúú, elkaptam! - halljátok és valóban: az egyik barna hajú lány kezében ott van a cikesz. Csinál pár elegáns fordulatot még, majd odaadja neked a cikeszt. - Köszönöm a lehetőséget, fun volt! Momo vagyok és negyedéves - hajol meg kecsesen, majd odébb áll, hogy mások is tudjanak gyakorolni. Amúgy ha közben kiálltál is látszódott, hogy bár a lány fiatal, baromi jó reflexei vannak és bár Daniel-ék próbálták eltalálni gyakorlás közben őt is, közelébe nem jutottak. Szóval elég tehetséges a csaj. Nagyjából körvonalazódni is kezd előtted a három név, bár veszélyes kicsit, mert fiatalok hozzátok képest. Egy harmadéves és két negyedéves, hm... De ők voltak a legjobbak, plusz akkor sok évig még itt lesznek. Elise:Szóval sosem voltam nagy kviddics rajongó, ezt be kell valljam. Pláne nem válogatónéző. De látom, hogy Matt-nek, sőt, még Tommy-nak is sokat jelent, szóval végülis nekem sem annyira rossz. Bár követem az eseményeket, azért nehéz. Azt látom, hogy Mattie elég jól helytáll és élvezi is, szóval az megnyugtat. Egészen addig, amíg meg nem történik a baj... A Terelő srác és az egyik gyakorló, szőke lány a Fogó jelölteket próbálják eltalálni. Nos, egyik esetben túl jól ment. A Terelő srác már a labda elütésekor látta, hogy a csajnak sikerülni fog eltalálni a kisfiút, így ő csak ijedt fejet vág. A labda telibe kapja a fiút, aki megszédül és le is esik a seprűről... Bár páran észreveszik, Mattie éppen azzal van elfoglalva, hogy egy másik srácot szedjen fel a karikák egyikéről (nekirepült), így ő csak a reakciókat hallja. Én és Tommy is már akkor talpon vagyunk, mikor a srác zuhanni kezd, szerencsére vannak már védővarázslatok, így halálos nem lesz. Bár nem értem, hogy akkor miért nem olyanra csinálják, ami nem okoz sérülést, de mindegy. Gondolom, ez is valami kviddics dolog. A srác bár nem kenődik fel teljesen, már amikor a közelében vagyunk, látszik, hogy csúnyán eltört a karja, mert... Elég szar szögben áll. Nem meglepő módon zokog és kétségbe van esve. A Terelő és a jelöltje már ott vannak és sűrűn elnézést kérnek, baromi rosszul érzik magukat, de a törött karú srác csak üvöltve, hisztizve elhúzódik tőlük. Ha Mattie közben megérkezett, akkor rögtön hozzáfordulok. - Elkísérhetjük Tommy-val a Gyengélkedőre, hogy tudjátok folytatni. Utána visszajövünk, hogy mi van vele... - mondom határozottan, de csendesen. A srác pedig tovább jajveszékel és az újak közül is sokan megijedtek, vannak, akik inkább elmennek. Nagy a káosz, a félelem, most pont a csapatkapitány kéne, hogy rendet teremtsen és buzdítsa az embereket...
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Sept 29, 2022 14:31:45 GMT 1
#s://66~media~tumblr~com/d4c80956acc41cc6fd11e6fe6b77d0b5/tumblr_o056vu22qb1tqvzqto1_400~png - Nem azt várom, hogy a rangomtól dobj hátast, Wilkins, azt várom, hogy ne dobj meg egy kábító átokkal, mert le fogsz bukni vele, de a jelek szerint nem kell attól tartanom, hogy olyan okos vagy, hogy megpróbáld - sziszegem a fiúnak. A megjegyzése a csillagos egekig felhúznak, nincs joga így beszélni hozzám, nincs joga ócsárolni az életemet, és rohadtul nem tehetek arról, hogy a szüleimnek nem kellettem, szóval becsaptak egy intézetbe... de nem ő az, akinek ezt ki fogom mondani. Neki semmi köze az életemhez, neki semmi köze semmihez, és nem is fogom hagyni, hogy belemásszon. - Egyébként pedig egy, add vissza a pálcám, mert ha nem csinálod, akkor arra viszont vannak eszközeim, hogy visszaszerezzem. Kettő, segíteni akartam. Címeres ökör vagy, az tény, de én nem szoktam másokkal heccből szemétkedni. Tudod, ha az embernek nincs családja, akkor megtanulja, hogy következményei vannak annak, ha a társaival tahó. Még mindig játszik, hogy elkábít, de amúgy annyira nem blöfföltem nagyot. Ha nem érek vissza a klubhelyiségbe, keresni fognak, és Wilkins-szel volt elég konfliktusom, hogy tuti azok között legyen, akit elővesznek. Különösen a Mattie-vel folytatott beszélgetéseink után. A srác pedig hollóhátas, azok elvileg okosak. Talán magától is összerakja, hogy ebből csak rosszul, és kicsit jobban jöhet ki, jól már semmiképpen.
|
|
Pandora
Lelkes fórumozó
Minden emberi félelem alapja: egy korábban becsukott ajtó - félig nyitva.
Elfoglaltság:Elfoglalt
Utoljára online: Jun 21, 2023 19:03:29 GMT 1
Feb 19, 2018 20:53:43 GMT 1
|
Post by Pandora on Oct 5, 2022 23:44:52 GMT 1
#s://i~imgur~com/CbYqnEZ~png Ebédidőre visszakeveredem a kastélyba a birtokról, bár egyáltalán nem vagyok éhes. A prefektusi találkozón gondolkozom, miközben a Nagyterembe érkezés előtt visszatérek a Mardekár körleteibe. A szobánkban magamra kapom a házam színében pompázó egyentalárt. Ahogy elindulok kifelé a szobából, a tekintetem megakad az éjjeliszekrényem tetején heverő prefektusi kitűzőn. Nagyot sóhajtok, és a kezembe véve alaposan szemügyre veszem. Kíváncsi vagyok, mikor fog anyu és Stan bácsi válaszolni a levelemre, érdekel, mit szólnak a „kinevezésemhez”. Vajon apa mit gondolna, ha élne?
Az ebédre igyekvő diákok között éppen a hollóhátas Corvus mögé vet a sors a tömött folyosón. Nem ismerem őt, nem rémlik, hogy túl sokat beszéltünk egymással, de amennyire tudhatom, szimpatikus és elég értelmes srác, jó tanuló, nem tűnik az aktívan bajkeverő típusnak. Azt hiszem, általában Pennyvel lóg. Míg ezen gondolkozom, feltűnik, hogy milyen fura a hangulat, mintha mindenki megbámulna, de tekintettel arra, hogy nem áll a szőr a tarkómon és a karomon, nem engem néznek. Néhány tapintatlanul mutogató kölyök révén hamar világossá válik, ki a nevetség tárgya: az előttem baktató Corvus az. Életem egyik leghányingerkeltőbb jelenetének vagyok szemtanúja, és amikor valaki az én orrom alá is odatol egy lapot a Déli Prófétából, megértem, mi ez az egész. Ráadásul témájában személyesen is érint... Talán hamarabb be kellett volna avatkoznom, mint ahogy eszembe jut, de egyszerűen leblokkol, mennyire ellenszenvesen reagál itt sok ember a másságra. Visszaadom az újságot a gazdájának, lehajtom a fejem, és lehunyom néhány pillanatra a szemem, miközben mély levegőt veszek. Nem hagyhatom, hogy ez az egész megbántson, hiszen mégsem engem aláznak meg, legalábbis nem tudatosan. Amikor újra kinyitom, a pillantásom egyenesen a taláromon csillogó prefektusi kitűzőre vetem. Előhúzom a pálcámat, a torkomnak szegezem, és egy ügyes kis bűbáj segítségével felhangosítom magam, hogy minden jelenlévő jól hallhassa. – Szomorú, hogy ez egyeseket újdonságként ér, de a verbális bántalmazás még mindig nem tolerált – jelentem ki határozottan, miközben kilépek Corvus mellé a többi diák közül. – Három pont levonás minden rosszindulatú megjegyzésért – mondom ezt már egy kicsit megemelt hanggal, remélve, hogy ezzel eltántorítom a többieket a folytatástól. Hálát adok az égnek, hogy a pontok levonogatását a kastély mágiája végzi, különben biztosan beleőszülnék, mire végeznék. – Akit ismételten ezen kapunk, a házvezető tanárának számol majd el büntetőmunkán. Oszoljatok, jó étvágyat az ebédhez! Azzal elemelem a pálcám a nyakamtól, és tapsolok néhányat, hogy felrázzam a diákokat. Mikor kezd tisztulni körülöttünk kicsit a levegő, némi habozás után Corvus vállára teszem a kezem, és gyengéden megszorítom. - Hé, minden rendben? – kérdezem ezt már valamivel halkabban, miközben elnézek a lépcsők felé. – Menjünk le a konyhába, ott talán egy kicsit békésebb lesz a hangulat…
(OOC: ide még lógok egy Ai+prefi reaggal, ide be fogom szerkeszteni, ha megvan, csak nem szerettem volna, hogy tovább álljon a szál miattam.)
|
|