Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Detroit
Közzétéve: Jun 22, 2020 16:28:27 GMT 1
Post by Mocsok on Jun 22, 2020 16:28:27 GMT 1
- Monowakami? Az valami sushi vagy egy új Shakira szám? Mondtam bal kezemmel az államat vakarva. Ekkor szólalt meg a woodoo pap. Nem igazán érdekelt amit mondott. Pontosabban nehéz volt arra koncentrálni miközben végig le akartam tépni a fejét majd meggyújtani és feldugni a gorillája seggébe. - Szóval nem semmi mi? - Elvigyorodtam. Aztán a mosoly hamar lelohadt és egy fáradt sóhajba csapott át. - Kár, hogy van jobb dolgom amiért fizetnek is. Szívesen kipróbálnám magam a sushi ellen. Bár tudtommal az halból készül, de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Mellesleg dumálnom kéne a főnököddel... Bemehetek már végre, vagy ismét a barátoddal próbáljak meg egy új ajtót csinálni a falon?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Detroit
Közzétéve: Jun 22, 2020 16:46:21 GMT 1
Post by Lyzy04 on Jun 22, 2020 16:46:21 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/721327952964354078/02b1d9283a7c66e32e57a9a90db942c3~jpg Kicsit meglepett, amit Marquise mondott, hisz nem is gondoltam, hogy Imawala tartana tőlem. De hát ez van, igazából örülök neki egy kicsit. Már nem vagyok egy törékeny kismadár. A démon szavai egyre jobban kiborítanak.
-Nem vagyok Sushi! Nem vagyok hal! ha nagyon állatiasítani akarsz, akkor hívj varjúnak vagy hollónak, de ne halnak! –morgom- Egyébként meg tőlem beszélhetsz a főnivel, de ne nyírd ki, mert nekem is kellenek infók.
Lehet hülye ötlet, de leeresztem a tőröket, visszacsúsztatom mindkettőt a tokjába. Értékelem a fiú bizakodását, de őszintén nem tudom, hogy a démon vagy én vagyok az erősebb. Marq-ra nézek, várva, hogy ő mit mond erre.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Detroit
Közzétéve: Jun 23, 2020 16:24:11 GMT 1
Post by Raven on Jun 23, 2020 16:24:11 GMT 1
Klyson/Chris-Jó reggelt. Bár lassan éjfél is megvan.- Búgja melletted egy gyönyörű női hang.- Nem gondoltam valakiről ki nálam is öregebb, hogy képes ennyit aludni. –Elise, most így hívja magát, a legöregebb vámpír herceg, azaz hercegnő. De nem igazán emlékszel, hogy került a szobádba, illetve az ágyadba. Biztos nem Chris által ő inkább az ikertesót választotta volna. –Kérnék egy szívességet.- Mondja, miközben a sötétben lapoz egyet a könyvében.- Persze csak miután megtaláltad az alsó gatyád. Elvihetnél inni valamit. És…- A füledhez hajol.- Keresek valakit, akit nem kéne. –Súgja. Egy démont. És mivel én nem kereshetem nyíltan. Gondoltam elmehetnénk együtt. És ha van valami nyom keresheted egyedül. És cserébe én leszek a szuper Dzsinned. És kívánhatsz egyet.- Mondja, és a füledbe harap. - A gatyád amúgy az ágy alatt van.- Teszi hozzá miközben feláll az ágyból. Már fel van öltözve. Fehér csipke felsőt és fehér tapadós bőrnadrágot visel.
Icabod & Kaara-Nahát milyen népszerű vagyok ma.- Támaszkodik az ajtófélfának a csúnya bácsi.
-Mi lenne, ha az irodámban beszélnénk, anélkül hogy szétvernénk vagy felgyújtanánk a helyet?
Az irodában a kanapé felé int a férfi, amin egy üveg jó viszki, és pár csík kokain is van.
-Nyugodtan szolgáljátok ki magatokat. Marquis, hagyd fent a varázslatot és menj, igyál valamit.
-Szóval hallgatlak titeket. Főleg téged.- Néz Icabodra.- Mi volt olyan fontos hogy kinyírd a személyzetet és felgyújtsd a kocsmám?
|
|
Ordo
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 23:07:10 GMT 1
Jun 14, 2020 19:50:14 GMT 1
|
Detroit
Közzétéve: Jun 23, 2020 19:38:41 GMT 1
Post by Ordo on Jun 23, 2020 19:38:41 GMT 1
#s://images-ext-1~discordapp~net/external/xg43C9pi4hlXaf2wgojs9_TYzq04nNv75vraK1uJ_98/%3Fwidth%3D365%26height%3D475/https/media~discordapp~net/attachments/556950432509853717/721475271840235641/d646e19832dfb6194765eced3d62914d~png Lassan kinyitom a szemem, ásítok és mosolyogva a női hang felé nézek. Próbálok rájönni ki lehet az, de csak nem ugrik be egy ideig. -Jó reggelt…? És tudod, a sok alvás az öregkorral jár - felelem, lassan a hátamra fekszek hogy jobban szemügyre vegyem a női hang tulajdonosát. -Pszt.. Chris.. Segííts… Ki ez a dögös szőkeség? -Hagyjááál már…. Tudja a tököm kit dugtál meg megint. Nem is az én esetem. De az ikertesója.. Azta kurva! Ilyet nem láttál még. Önként adnék neki a véremből. Azok az éles fogak… -Mi?? -Ahg… A két csóka ikertesók. Vámpírok. Elvileg a legidősebbek. A csaj neve Elise, és hercegnő. A srác meg… -Jó köszi az már nem érdekel!Újra Elise-re figyelek ahogy folytatja a mondókáját. Bár inkább a teste köti le a figyelmem, még ha sötét is van. Kicsit megsimítom a hátát amikor a fülembe harap, majd felülök az ágyban. -Bevallom, nem te vagy az első hercegnő akivel összebújok, és utána kér valami szívességet. De, mivel nálad nem összekötözve keltem őrökkel körülvéve, kik lándzsákat szúrnak a seggembe, ez a szívesség lehet hogy teljesítésre kerül. -Vigyorodok el, fehér hajam hátra simítom -Milyen démonról lenne szó? És ami fontosabb… Mit kívánhatok? Meg nem lehetne abból az egyből hármat csinálni? Melyből természetesen az első az az hogy végtelen kívánságom legyen. Bár úgy nem sok értelme van -Tényleg? De okos lettél Klyson! Ez igen! -Tch..Közben benyúlok az ágy alá, kiveszem az alsónadrágom, és felveszem, ahogy a többi ruhámat is. Na ez meg hogy került oda? Bár lehet jobb mint a múltkor, ami a csilláron végezte..A fegyvereimet is megkeresem, és szépen elteszem. Ezután felhúzom a Gucci cipőmet, kicsit gyönyörködök benne, majd tekintetem újra a nő felé szegezem. -Gyönyörű.. Gyönyörű vagy. És egy ilyen gyönyörű teremtmény a legjobb italt érdemli. Mit szeretnél majd inni, drága? Kinyitottam a szőkeség előtt az ajtót, és elhagytuk a szobám, pár perccel később pedig leértünk a mélygarázsba. Végig néztem az autóimon, van ott Lamborghini, Bugatti, BMW, stb, és a céges autóm, egy fehér színű Tesla. -Környezetbarát vagyok, szóval ma nem lesz száguldás, mindössze 250km/h tud menni a kicsike. Beszállunk az autóba, elindítom, és azzal a lendülettel már száguldunk is az egyik legjobb bár felé a városban.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
|
Detroit
Közzétéve: Jun 23, 2020 21:27:41 GMT 1
Post by Mocsok on Jun 23, 2020 21:27:41 GMT 1
- Varjú? Nem tetszik. Legyél Shakira, ha már a sushival nem vagy megelégedve. A lényeg, hogy ne állj az utamba ha valakinek szeretném letépni a fejét, köszi. Ekkor nyílt ki mögöttem az ajtó. Széles vigyor húzódott az arcomon amint megláttam a csávót. Kellemes borzongás járt át ahogy a démoni aura gazdája felfedte magát előttem. Szíves örömest nekiestem volna, csak hát nem voltam benne biztos, hogy ő most a célpont vagy az informátor. - Szarul festesz. Mondtam neki nyersen, majd követtem az irodájába és élve a lehetőséggel ki is szolgáltam magam. Ha már egyszer ingyen van... Persze a biztonság kedvéért beleszagoltam nem mérgezett-e. Nem mondanám, hogy különösebben hatásos, de elég kellemetlen gyomorrontást tudnak okozni a mérgek. A következő mondatára felkapom a fejem. - Ja igen... Ő... - Idegesen kezdtem mozgolódni. - Bassza meg elfelejtettem... Egy pillanat mindjárt eszembe jut. Megtapogattam a kabátom zsebét, aztán találtam benne egy képet. Ja persze. Ezt a tagot kéne megölnöm. Alaposan megnéztem, összehasonlítottam drága fajtársammal, majd miután megbizonyosodtam róla, hogy nem ő az, felé hajítottam a képet. - Ki kéne nyírnom. Ehhez viszont kéne tudnom, hogy ki a tököm ez a fazon. A személyzet miatt meg... Hát bocsi... Nem órabérben vagyok fizetve, szóval nem érek rá fél napig baszni a rezet az ajtód előtt.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Detroit
Közzétéve: Jun 23, 2020 22:18:37 GMT 1
Post by Lyzy04 on Jun 23, 2020 22:18:37 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/721327952964354078/02b1d9283a7c66e32e57a9a90db942c3~jpg -Shakira? Ez valami rossz vicc? –kérdezem már-már beletörődve- Komolyan, honnan jött ez? Még csak nem is vagyok most szőke…
Jegyzem meg unottan. Sóhajtok, majd bemegyek újra a szobába. Leülök, töltök egy keveset az italból. Kár, hogy nincs hatással rám az alkohol… Hagyom, hogy hívatlan vendégünk beszéljen először, addig a whiskey-t kortyolgatom. Jó erős! A szárnyaimat visszahúztam még azelőtt, hogy belépnék az ajtón.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Detroit
Közzétéve: Jun 29, 2020 12:16:21 GMT 1
Post by Raven on Jun 29, 2020 12:16:21 GMT 1
-Egy kívánság!- mondja komolyan.- És hálás lehetsz, mert hozhattam volna a lándzsásokat is.- Teszi hozzá komolytalanul.- A démon pedig, a legrosszabb fajta. Pokol démon. Többes számban. Valószínűleg. És remélem most már látod a kis politikai problémám. Vámpírok isten, nemes vámpírok isten etc. etc. szóval nem igazán üthetném a dologba a helyes, kicsi nózim. Ezért jöttem hozzád. Túl sokk aggasztó pletykát hallatom ezekről a démonokról. Olyanokról is akiknek semmi keresni valójuk itt.
Amikor megkérdezed mit inna a nyakadba kapaszkodva válaszol.
-Nem számít mit. Hiszen tudod "én sosem iszom... bort."- Majd elneveti magát.- A pocsék filmeket félretéve, tényleg nem számít sz ittal, csak az, hogy hol isszuk.
-itt állj meg!- Figyelmeztet egy elégé középszerű bárnál. - Ez lesz az a hely.
Belépve a hangos zene, a cigaretta füst és az olcsó alkohol szaga fogad, ami úgy tűnik semmit sem ront a bent összegyűlt zenére rángatózó tömeg, hangulatán. -Most már csak meg kell találnunk a démonunkat.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Detroit
Közzétéve: Jun 29, 2020 12:23:54 GMT 1
Post by Raven on Jun 29, 2020 12:23:54 GMT 1
-És mivan akkor, ha... Mondom HA, ismerem őt?- Kérdezi nyájas mosollyal- Semmit se tudok rólad azon kívül, hogy egy kissé tüzesebb vagy, a keleténél. Én viszont nem vagyok spicli. Hovatovább ez az én helyem. Szóval már az is nagyon nagylelkű tőllem, hogy meghalgatlak és nem dpblak ki rögtön.
-Szóval halljam. Miért keresed a férfit a képről? Felteszem nem szerelmi ügy.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Detroit
Közzétéve: Jun 29, 2020 21:01:28 GMT 1
Post by Mocsok on Jun 29, 2020 21:01:28 GMT 1
Nagyot sóhajtok. Nem is tudom mit hittem. Majd biztos kitálal mindennel... Letettem az üveget az asztalra, aztán felálltam és fenyegető mosolyt villantottam a férfira. - Szóval tudod hol van. Ez jó... Érdekel miért keresem? Meg kell ölnöm. Ennyi. A kis "barátod" állítólag ártatlan embereket öl ami a megbízómnak nem tetszik. Szóval két szemszögből nézheted a dolgokat. Az első: Segítesz megtisztítani a világot egy egy mocsadéktól bla-bla-bla... szóval érted. A másik: Ha nem mondod el, hogy hol van... Nos... Őszintén remélem, hogy kötöttél biztosítást az épületre pokoltűz okozta kár esetére. Mint mondtam nem órabérben vagyok fizetve a türelmem pedig felettébb... Véges.
|
|
Ordo
Írónövendék
|
Detroit
Közzétéve: Jul 7, 2020 14:39:36 GMT 1
Post by Ordo on Jul 7, 2020 14:39:36 GMT 1
-Jóó, egy kívánság. -Nevetek csak.- Szóval pokol démon… Na, most csak egy dolgot nem értek. Miért pont hozzám jöttél? Amikor a nyakamba ugrik megfogom a kezét, kicsit nevetek. -Rendben szöszi, akkor mondd merre menjünk.
Az autóval leparkolok valahol a közelben, majd a bárba belépve kicsit zavartan érzem magam, nem ezekhez szoktam. Bár voltam már ezerszer rosszabban is. -Okééé… De előtte igyunk! –A pulthoz vezetem, majd rendelek mindkettőnknek egy gyümölcsös koktélt, még nem akarok erőset inni. Miközben iszogatok, nézelődök. -Tudod hogy nézhet ki akit keresünk? Egyáltalán mi közöd van hozzá?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Detroit
Közzétéve: Jul 12, 2020 18:31:27 GMT 1
Post by Raven on Jul 12, 2020 18:31:27 GMT 1
-Milyen hirtelen haragú valaki.- Dől hátra az asztalra és felvesz róla egy fekete kristálygömbszerű dolgot, majd azzal kezd játszani, miközben beszél. – Kár hogy nem máshogy találkoztunk az olyanok, mint te mindig hasznosak. Az a patkány a képen egy szeget sem ér nekem, nem hogy ezt az épületet.- Itt elfintorodik kicsit.- Hidd, el szívem szerint nagyon szívesen kiadnám neked. De sajnos felettem valaki nem szeretné.- A férfi szeme egy pillanatra sárgára vált, mint a kígyóké, azonnal felismered, egy sima keresztúti démon. Hatalmas erejük van, de csak akkor, ha kívánnak tőlük, különben röhejesen könnyű kizsigerelni őket. – És aranyom.- Fordul Kaara-hoz- Hidd, el azt még jobban sajnálom, hogy nem tudtunk egy jót beszélgetni, nem mindennap találkozik az ember hozzád hasonló alakváltókkal.
A lánynak láthatóan fogalma sincs, miről beszél a férfi, te viszont megérzed a kén szagát és a pokol hideg levegőjét. Pokol kutyák. Mielőtt megtámadhatnád a férfit rátok is törik az ajtót. Hat pokol kutya jelenik meg illetve csak három, mert a másik három nem fér be a kis irodába. Az első sokkot kihasználva a pasi meglóg az ajtón keresztül és egy pecsétet helyez rá, hogy bezárjon titeket a pokol kutyákkal. Simán átégetheted a pecsétet, de ha a verekedés mellet döntesz Kaara nem tud menekülni, mert őt bezárja.
(ooc: nem tudod megölni az összes pokol kutyát ebben a körben csak a hármat ami hirtelen rátok támad)
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Detroit
Közzétéve: Jul 12, 2020 18:48:36 GMT 1
Post by Raven on Jul 12, 2020 18:48:36 GMT 1
-Rendben, igyunk.- Feleli a lány.- Fogalmam sincs, hogy néz ki. Csak azt, hogy erős lehet. És én is ebben a világban élek. Nem hiszem, hogy nem lehetne jobb, de azért kár lenne hagyni csak úgy eltörölni.
Ahogy bele iszol, a koktélba valami furcsát érzel. Kénes szag és hideg szél, ami nem rebbent meg semmit. Elég sokat éltél már, hogy felismerd, ezek mit jelentenek. Pokol kutyák. Ha a szél irányába fordulsz, egy férfit látsz kijönni hátulról és mintha egy függönyt húztak volna, el a szemed ellőt már belátsz a keskeny folyosóra is mögötte. A pusztítás nyomait láthatod mintha valami végig égette volna és betörte volna a falakat. A menekülő férfit egy hatalmas „gorilla követi”. Mindkettő pokol démon, a hegyomlás méretű izomagy valami alsóbb rendű fél démon, a pasi pedig keresztúti démon.
-Mi a fene történt…- Kérdezné a nő, de aztán csak megforgatja a szemeit.- Illúzió. És nem láttunk át rajta. Én szégyellem magam.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Detroit
Közzétéve: Jul 12, 2020 18:57:48 GMT 1
Post by Mocsok on Jul 12, 2020 18:57:48 GMT 1
- Faszom... Csak ennyit mondtam mielőtt ismét elszaródott minden. Egy kissé... Na jó, átkozott módon bántam, hogy nem csaptam szét a kolléga fejét, mint tank a vakondbuckát, mikor még megvolt rá a lehetőségem, de hé! Ez is egy értékes lecke amiből tanulhat az ember. Legközelebb rögtön azzal kezdem, hogy felégetem a helyet. Persze ez még csak a jövő dala volt. A jelenben épp ki kellett találnom, hogy hogyan vágom át magam a pokolkutyák hadán. Ha nem siettem volna olyan szívesen eljátszadoztam volna a kis állatkákkal. Tényleges nosztalgikus hangulat lett úrrá rajtam mikor megláttam őket. Olyan aranyosak. Viszont az idő pénz. - Cujo? - Tettem fel a költői kérdést, bár hamar ráeszméltem, hogy valószínűleg csak én értem a referenciát. Hatalmas lángok kíséretében jelent meg jobb kezemben az obszidián színű pallos, mivel igyekeztem olyan ívben lesújtani, hogy elsődlegesen a kutyákat másodlagosan a falat is ketté vágja. - Rossz kutya! - Kiáltottam vigyorogva.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Detroit
Közzétéve: Jul 14, 2020 10:06:55 GMT 1
Post by Lyzy04 on Jul 14, 2020 10:06:55 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/721327805987553340/4ae4840502cc89ff05e322ae5d67a40d45b06211_hq~jpg -Úgy látom, nem sajnálod eléggé! –szólok dühösen a pasi után- Legközelebb nem a szebbik oldalamat fogod látni, megígérem neked…
Hogy rohadjatok meg… nyomorult démonok. Mindkettő. Az első gondolatom, ahogy a pali menekülni kezd, a pokolkutyák pedig ránk támadnak. Esküszöm kibelezlek ezek után… Nézek a velem összezárt alakra, aki máris egy giganagy karddal kezd hadonászni. Szerencsére egyetlen suhintással keresztbe vágja a kutyikat. (OOC: Ha nem, akkor segítek neki)
-Remélem most boldog vagy, hogy elüldözted a gyökeret... –szólok oda neki- Ha elkapom, letépem a lábait, úgy rohangáljon...
Ekkor átváltozok holló-griffé és ugyan ott, ahol Icabod kardja csapott a falba, ott próbálok meg teljesen áttörni.
Ebben a formában nem okozhat gondot, hisz közel áll az eredeti alakomhoz. Talán még emberként is át tudnám törni, persze anyagtól és vastagságtól függően. Ha sikerül kijutnom (bárhogyan), a pali után rohanok, a szárnyaimmal lököm félre az embereket.
|
|
Ordo
Írónövendék
|
Detroit
Közzétéve: Jul 20, 2020 22:42:09 GMT 1
Post by Ordo on Jul 20, 2020 22:42:09 GMT 1
-Pokol kutyák... Te is érzed Chris? -Persze.. Évekig takaríthattam utánuk... -Lehet most is kell majd a hullájuk miatt... A szőkeségre pillantok, gyorsan meghúzom az italom majd felkelek -Elnézést, de teljesítenem kell a feladatom.. Megtennéd édes hogy kint megvársz? Azzal az ajtó felé indulok amerre menekülnek (gondolom ez a hátsó kijárat), és mielőtt elérnék az ajtót a hátsó izomagynak a hátába repítem az egyik pengém, majd szökkenek párat, és máris az erősebb démon előtt termek; Sajnálom, de szerintem a társa megsérült... Nem kéne hívni a mentőket? Jobb kezemben a szablyámmal közeledek felé, ha ellenáll harcolni kezdek vele, ha tovább menekül utána rohanok, és remélem a szőkeség értette a célzást és kint az ajtó előtt vár hogy elkapja a menekülő férfit.
|
|