Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Detroit
Közzétéve: Mar 8, 2018 21:15:42 GMT 1
Post by Raven on Mar 8, 2018 21:15:42 GMT 1
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Detroit
Közzétéve: Mar 8, 2018 21:49:11 GMT 1
Post by Raven on Mar 8, 2018 21:49:11 GMT 1
2018. január. 01. DetroitMár nem tudod megmondani hanyadszor csörög az a nyavalya. Hetek óta nem fogja be és hetek óta ugyanaz a szám. Egyszer már elküldted a kislányt melegebb éghajlatra, de csak nem akar leszállni rólad. És komolyan, egy tizenhat éves akar megvenni téged bérgyilkoságra? Különben sem a te asztalod a banda ügyek, ezek a rendőrségre tartoznak, meg unalmasak is. De ez a folytonos zaklatás. Próbálod nem figyelembe venni és a telefon elhallgat, azonban mielőtt hálát mondhatnál, annak akit rég nem érdekelsz, kopognak az ajtón. Nem túl jókedvűen nyitod ki és amit az ajtó előtt látsz még jobban elrontja a kedved. Hogy a bánatban találhatott rád?
Egy nagyjából 16 éves, szőke lány áll az ajtóban, az egyik kezében telefon, a másikban egy nagyobb mappa.
-Kérem várjon.-Mondja, és még, ha meg is próbálnád kizárni berakja az ajtóba a lábát. –Lehet én indítottam rosszul. Tudom hogy maga nem bérgyilkos.- Mondja hangosan, egy panel ház folyosójának a közepén, de ha csak nem invitálod be tovább fojtatja ott ahol van. – Legalább is nem a hagyományos értelemben, mert nem emberekre vadászik, de ő sem ember, tudom hogy nem az, lehet hogy bolondnak tart de tudom, hogy démon, ahogy maga is.- Az izgatottságtól szinte kiabál. – Legalább nézze meg!- Könyörög, majd el kezd a mappában turkálni és előveszi egy fekete férfi fényképét, jó minőségű fénykép, de látszik, hogy messziről fotózták és az alany tudta nélkül. -A K30-as klubban lesznek ma este és tudom, hogy készülnek valamire. És fizetek, bármennyit. Itt van minden!- És erőszakosan a kezedbe nyomja a mappát.
-Akkor is fizetek ha csak utána néz. Annyit amennyit mond.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Detroit
Közzétéve: Mar 10, 2018 21:22:15 GMT 1
Post by Mocsok on Mar 10, 2018 21:22:15 GMT 1
Boldog egy új év mondhatom. A telefonom megállás nélkül csörgött ráadásul mindig ugyan az a hülye liba hívogatott, hogy öljek meg neki valakit. Tény, hogy a pénz mindig jól jön, de egy ártatlan ember megölése túl unalmas számomra. Előbb utóbb úgyis meghalnak maguktól, szóval kár beléjük a golyó. Az ágyamon fetrengve kissé nehezemre esett elérni a méterekkel arrébb lévő telefont, és mivel lusta voltam felkelni, így kénytelen voltam megvárni, míg magától elhallgat, ami bár bekövetkezett, a csendet nem sokáig élvezhettem. Valaki az ajtómon kopogtatott. - Nem vagyok itthon! Kiáltottam, majd amint megbecsültem, hogy az előbbi kijelentésem mégis hány sebből vérzik, unott nyögések kíséretében kimásztam az ágyból, magamra húztam egy nadrágot, meg egy pólót aztán az ajtóhoz sétáltam. Fáradt és szemmel láthatóan nem éppen örömben dúskáló arckifejezéssel nyitottam ajtót, és amint megláttam ki van a túloldalon, még komorabb arckifejezését vettem fel, majd becsaptam az ajtót, ám a jól megszokott csattanás helyett csak egy elfojtott nyögést hallottam. "Hát persze, hogy odaszúrta a gombás lábát..." Nem igazán örültem a felém intézett szavainak, főleg úgy, hogy azt a szomszédaim is meghallhatták, úgyhogy egy hangos sóhajt követően végül erre a döntésre jutottam. - Na jó... Gyere be, de ne várd, hogy kávéval vagy sütivel kínáljalak... Miután leültettem az egyik kissé elgyötört fotelomra, és végighallgattam a mondandóját, sokkal szimpatikusabbá vált a drága. Bár kissé szokatlan, hogy kb. 16 éves létére ilyen dolgokba üti az orrát. - Hmm... Nem ígérek semmit. Ha kérhetem a mappát hagyd itt, gondolom akad benne egy-két hasznos infó az áldozatról. Ezt követően bárhogy dönt az ajtóhoz kísértem. - Utánanézek, aztán ha akad valami jelentkezem... És még valami. Túl fiatalnak tűnsz ahhoz, hogy az életeddel játszadozz. Persze ki vagyok én, hogy megmondjam mikor halj meg, de gondoltam jobb ha szólok, hogy ha így folytatod olyan dolgokba keveredhetsz, amik nem csak ezt az életed keserítheti meg, hanem a következőt is... Azzal végre becsuktam az ajtót és visszafeküdtem az ágyamba. Ha itt hagyta a mappát természetesen azt böngészgetem, ám ha nem akkor alszok egy darabig. Bármi történjék, még sötétedés előtt nekilátok a készülődésnek. Fegyvert nem viszek magammal. A legtöbb klub a maffia kezén van, szóval még a végén azt hinnék, hogy zsaru vagyok. Bár tény, hogy ha elszabadulnak a dolgok, akkor kényelmesebb lenne egy pisztollyal intézni a dolgokat, mint rájuk gyújtani az egész épületet, de emiatt ráérek akkor aggódni ha elszabadulnak a dolgok. Alaposan megnéztem a képet amit a kis csajtól kaptam és az emlékezetembe véstem a férfi arcát. - Szóval nem biztos, hogy démon... Akkor a megszokott "Először lőj, aztán kérdezz." metódust kénytelen vagyok megfordítani... Végül fegyvertelenül hagytam el a lakást, aránylag kiöltözve. Út közben a kabátom zsebéből elővettem egy cigit és amikor úgy véltem senki se figyel rám, egy csettintéssel lángra lobbantottam. Még mindig égett mikor elértem a klubbot, szóval előbb elszívtam, és csak ezt követően próbálkoztam be a kidobónál. Őszintén reméltem, hogy beenged mert nem volt kedvem hátsó bejáratot keresni... vagy gyártani...
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Detroit
Közzétéve: Apr 5, 2018 19:28:02 GMT 1
Post by Raven on Apr 5, 2018 19:28:02 GMT 1
A klub félhomályos sötétjében egymást lökdösve rángatóznak az emberek, a szinte bántóan erős zenére, ha ide is tervezték azt a találkozót, ahogy az informátorod mondta, nem itt lesz az elülső részen. Itt túl nagy a tömeg, a zaj és a fejetlenség. De a VIP részek külön szobákra vannak osztva, nem nyitogathatod ki mindet egyesével, melyik lehet az amelyik neked kell, anélkül, hogy nem kívánt figyelmet vonnál magadra. Persze itt jön közbe az, hogy ha tényleg démon az illető nem kell be ugrálnod mindenhova, és igen, az egyik szobából érzed is az ismerős bizsergést. Hát akkor legalább is van itt démon, sőt, valószínűleg több is, remélhetőleg a te démonjaid és akkor meg is van a könnyű pénz és mehetsz is haza.
A szoba ajtaja előtt két srác áll őrt, az egyik egy csenevész fekete gyerek, a fején kalappal, aki az összes előttük elhaladó lánynál próbálkozik, a másik egy óriás, és nem is ember, ezt már messziről kiszúrod, ő is testvér és nem a legaljáról, bár annyira nem is nagymenő mint te. Első ránézésre nem lesz nehéz átverekedni magad az őrökön, de azért jobb ha óvatos leszel, meg azt sem tudod mit találsz az ajtó másik oldalán.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
|
Detroit
Közzétéve: Apr 30, 2018 17:20:29 GMT 1
Post by Mocsok on Apr 30, 2018 17:20:29 GMT 1
Kevés dolog van amit jobban rühellek az ilyen kluboknál. A rengeteg irritáló részeg seggfej, a már-már szintetikus ködöt gyártó cigarettafüst, na meg persze az irritáló zaj ami nagyjából olyan mintha egy adag követ turmixolnál egy mosógépben, egy tűzharc kellős közepén, amiben az a szomorú, hogy ezt a korábban említett részeg seggfejek zenének nevezik... Na jó... Hat feles meg két csík kókó után már én is az első sorban csápolnék erre a szarra, de most sajnos túl józan vagyok ehhez. Persze felmerült bennem, hogy teszek egy látogatást a csaposnál, de nem! Munka közben nem iszok! Még a végén mellélövök egy golyót... vaagy egy tűzgolyót. Főleg az utóbbi miatt aggódom. Valami azt súgta, hogy a tömegben hiába keresném az célpontot. Ebben a zajban még a gondolataimat is alig hallom, szóval gondolom a beszéddel is hasonló lehet a helyzet. Leszűkítve a lehetséges tartózkodási terület rádiuszát tovább haladtam a VIP szobák irányába és ahogy közelebb értem ismerős érzés fogott el. "Jackpot" Gondoltam magamba és egyenesen azon ajtó felé vettem az irányt, ahol egy gorilla meg a kisebb haverja őrködtek az ajtó előtt. Gondolom az egyik volt a kidobó a másik meg az ész aki olvasni is tud. Az oldalamat mutatva álltam meg a nagyobbik előtt. Tudtam jól, hogy démon. Szinte csak elég volt ránézni. - Hmm... -Beleszippantottam az egyébként cigarettafüsttől és piától illatozó levegőbe. - Érzek valamit. Félelem, harag, vérszomj és... - Újabb szippantás. - Szarszag... Persze az óriásnak fel se tűnt, hogy hozzá beszélek. Szomorú, de legalább nem kell a színpadiassággal bajlódnom. Persze a kisebbik ürge rájött, hogy valószínűleg nem a semmihez beszéltem, de már késő volt. Összeszedtem az erőmet és egy kb. velem egyméretű lángoló balta jelent meg a kezemben, amit hezitálás nélkül a "kollégám" arca irányába lendítettem, remélve, hogy a vágás lesz olyan erős, hogy üssön egy akkora lyukat a mögötte lévő falon amin kényelmesen átférek. Na meg persze azt is, hogy ez a fal az épület stabilitását illetően nem játszik fontos szerepet. Másztam már ki romok közül és ezt nem szeretném a kedvenc kabátomban megismételni... Egy hétig porolhatnám...
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Detroit
Közzétéve: May 21, 2018 20:16:06 GMT 1
Post by Raven on May 21, 2018 20:16:06 GMT 1
Amint belekezdesz a szövegedbe a kisebb srác összehúzza a szemöldökét, a nagyobb csak néz rád. Tényleg fogalma sincs, hogy mi van veled. Ahogy megidéznéd a baltát a kis srác már mielőtt megjelenik a földön van, mintha csak tudná, hogy mi következik pár másodperccel később, az izomagy viszont ott áll helyben. Ahogy pedig neki vágod a baltát örömmel tapasztalod, hogy túl hülye elugrani és sajnálkozva tapasztalod, hogy ez nincs rá semmilyen hatással. Ugyanúgy áll az ajtóba és bután néz rád, csak a bőre olvadt le egy két helyen.
-Anyás.-Sziszeg a srác a földről. Majd az óriás kinyújtja a kezét és torkon ragad. Neki vág a legközelebbi falnak. Nem igazán sérülsz meg, de ez a falról nem mondható el, az ugyanis elég csúnyán behorpad a hátad nyomán. Ezen a ponton már mindenki aki a közeletekben tartózkodott és ember, sikítva menekül kifelé. A vézna gyerek pedig felkel a földről és a folyosó elejéhez siet, majd egy furcsa jelre teszi a kezét és kántálni kezd. Egyből leesik miért test őrködik démonoknak, Woodoo-pap és nem is a gyengébbik fajtából, hanem a lelkes démon barát típusból. Ha nem mész neki, elrejti a jelenléteteket a klubban. Persze nem is nagyon van esélyed mert az óriás újabb rohamot indít feléd. Jobb lenne minél hamarabb elintézni, hogy ne legyen idejük a bentieknek elslisszolni. A démon főleg az izomerejét használja, ami valóban lenyűgöző és olyan mintha acélból lenne a teste. Nagy pofonokat add és nehéz megütni, a tűz is mintha csal a bőrét olvasztgatná. De nem túl gyors és még annyira sem okos.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Detroit
Közzétéve: Jun 7, 2020 23:01:01 GMT 1
Post by Mocsok on Jun 7, 2020 23:01:01 GMT 1
Nos ez nem igazán sült el úgy ahogy szerettem volna. Legközelebb lehet nem ártana komplexebb tervvel előállnom. Nem mondom, hogy nem fájt ahogy az óriás velem próbálta meg átütni a falat, de határozottan nem esett jól. Épp csak feltápászkodtam mikor a hatalmas szörny már rohant felém. - Ollé. Kiáltom majd egy vörös köpeny helyett egy kibaszott nagy lándzsa terem a kezemben és én is rohamozni kezdek a lándzsa hegyét előre szegezve. Ha lehet igyekeztem átdöfni vele a szívét, de persze nem ez volt a fő célom. Az utolsó pillanatban csusszantam át a bemehót lábai közt, majd azonnal talpra ugrottam és már rohantam is Woodoo pap felé. Közben egyik kezemben már ott is volt a pengés lánc. - Gyere csak ide! Kiáltom rá sátáni hangon és felé hajítom a láncot úgy, hogy a végén lévő penge lehetőleg a hátán jöjjön ki. Túl sokat játszadotam így is szóval az lett volna a legjobb ha minél előbb elintézi ezt a két anyaszomorítót.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Detroit
Közzétéve: Jun 20, 2020 21:31:16 GMT 1
Post by Raven on Jun 20, 2020 21:31:16 GMT 1
IcabodA lándzsa sem kifejezetten hatotta meg az óriást, de szerencsére a gyorsaságán sem javított. Simán sikerült kicselezni és a nyikhaj felé támadni, ami össze is jött volna, de egy különös sistergéssel és szikrákat szólva épphogy megáll a fegyvered a srác előtt.
-Örök hálám Gutty mami.- Majd védekezően és megadóan feltartja a kezeit, feléd. –Ok, tesó! Ácsi ácsi! Biztos meg tudjuk beszélni.- Közben a nagydarabnak is leesik hogy valami nem stimmel és felétek indul.- Állj már meg te csiga agyú lávagyász!-Kiabál rá a srác.- A kollégának nincs túl éles esze, nézd el neki, nem ezért tartjuk. A főnöknek ép vendége van, de utána eskü beajánlunk, csak ne nyársalgass tesó ok? Nyugi bugi van. És a csiga agyú barátunk sem fog újra bepipulni.- A keze még mindig védekezésül feléd mutat, de közben az egyik tenyerével tesz egy félfordulatot és megérzed a mágia áramlását a levegőben. Azt is érzed, hogy nem feléd irányul. A buta testvéred viszont most még bambább pofát vág. KaaraNéha a véletlen történések egészen elképesztő fejleményekkel járnak. Életed jó pár évezrede alatt találkoztál már pár boszorkánnyal, de Imwala nem volt olyan, mint ezek. Amikor először láttad egy csirke torkát metszete át, szinte meztelenül egy szertartáson. A belőle áradó mágia hatalmas volt, de egészen más természetű, mint amit eddig éreztél. Nem gondoltad volna, hogy még egyszer látni fogod az életben, mégis megtörtént párszor. Az első pillantásra tudta, hogy mi vagy. Nagy részben legalább is. A beszélgetésetek alkalmaival egyre egyértelmübbé vált, hogy Imwala legalább annyira odaadó és felelősség teljes a sajátjaival szemben, mint amennyire hatalmas. Az erő, amin uralkodik számodra sem ismeretlen. De bármilyen erők fölött is uralkodott, egy idő után nem láttad többet. Mivel eddig sem kerestétek egymás társaságát maximum csak egymásba futottatok néhányszor, nem gondoltad különösebbnek a jelenséget. Amíg egy nap fel nem kereset téged egy fekete fiú. Hasonló erőkön uralkodott, mint Imwala és szívességet akart tőled kérni. A fiú könyörgött, hogy találd meg a papnőt. Ezért kerültél tehát ide. Szembe a gonosz mosolyú férfival. Aki egyértelműen démon, de azt nem tudod megmondani, hogy milyen, lehet. A többiek még nem érkeztek meg éppen csak egy itallal kínált meg. Mikor meghalljátok kintről a robajt, a férfi leint, hogy ne foglalkozz vele.
-Elég jó a testőrség.- Mondja, de te megérzed az első hullámot, démoni energia. Majd később ugyanazt az energiát érzed amit Imwala használt.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Detroit
Közzétéve: Jun 20, 2020 22:23:17 GMT 1
Post by Mocsok on Jun 20, 2020 22:23:17 GMT 1
Félsiker, de ez is több mint a semmi. Legalábbis ezt gondoltam mikor a gorilla lábai közt sikeresen átcsusszanva, a pengés láncom célirányosan haladt a kölyök felé, azonban az ezt általában követő koponya reccsenés hangja nem követte. Ahogy a kölyök felemelte kezét a fegyvereim egy pillanat alatt eltűntek. Elemséztette őket a pokol lángja akár csak egy gyufát. A srác szövege, rövid időn belül felhúzott és komoly erőfeszítésembe került, hogy ne eresszek belé egy tárnyi lőszert. Vagy rögtön kettőt. Hátha annak nagyobb sikere lesz mint a démoni fegyvereknek... - Még egyszer kiejted a szádon, hogy nyugi bugi és rád gyújtom ezt az egész kócerájt... Sőt... Igazából jó lenne ha mondanál egy jó okot arra, hogy miért ne tegyem meg most azonnal... Gonoszan elvigyorodtam, majd a magasba emelve csettintettem egyet és abban a kezemben megjelent egy apróbb lángcsóva, ami ezt követően is békésen égett. Semmi célom nem volt vele, csak az erődemonstráció.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Detroit
Közzétéve: Jun 20, 2020 22:34:46 GMT 1
Post by Lyzy04 on Jun 20, 2020 22:34:46 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/724016608560939108/7e360a8f0a5955fa945e4e07f119a676~jpg Imwala már az első alkalommal is lenyűgözött. Elborzasztott, de lenyűgözött. Az az erő, hatalom, magabiztosság, ami átjárta… Tisztára felborzolta a tollaim. Bevallom, egyszer varjú alakban még követtem is kis ideig. Ritkán találkoztunk, de olyankor minden perc arany volt számomra amit vele tölthettem. Féltem tőle, de egyben csodáltam is. A voodoo mágia amit használ nagyban eltér attól, amit Luna használt. Különbözőek. Mégis, valahol régi mesteremre emlékeztet. Mikor a fiú felkeresett, hogy segítsek megtalálni, nem hittem a fülemnek. Egyszer vissza is kérdeztem, hogy biztos jól értettem-e, de ugyan azt mondta el. Nem gondolkoztam egy percet sem, rögtön döntöttem. A férfi elvezetett egy démonhoz, ám tárgyalásunk… Hogy is mondjam, nem várt fordulatot vett. Éreztem a kint folyó harcot. Egy másik démon jött ide. Annyira irritálóak a démonok…! Sosem tudni, hogy mi baj van velük. Csak simán… Velejéig romlottak és idióták. Vagy túl nagyratörőek, vagy túl szánalmasak, vagy csak simán szórakozásból zabálják fel szexi lányok lelkeit. Igazából sosem értettem a céljaikat és soha nem is fogom szerintem. Nem szeretek a közelükben lenni. Tartok is tőlük igazából elég rendesen, tudván, hogy a legtöbbjük erősebb nálam. Legszívesebben kimennék és segítenék annak a szerencsétlen fiúnak. Az csak a hab a tortán, hogy ő juttatott be és ő is kért meg az egészre. A velem egy szobában lévő démon úgy sem mondható jó társaságnak. Felkeltem a helyemről és kissé biccentettem neki.
-Tudom, hogy azok, de tartok a másik démontól. Nem érzem gyengének. Szerintem bajban lehetnek. Ha megbocsát… Nem szeretek úgy beszélgetni, hogy közben az ajtó előtt csata dúl.
Ezzel pedig már kint is teremtem. Ahogy gondoltam… Az ismeretlen démon sarokba szorította a kis Voodoo haveromat. Előhúztam mágiával átitatott hosszútőröm a tokjából és egy szárnycsapással rásegítve a fiú előtt teremtem. Védelmezően eltakarom fekete szárnyaimmal, fenyegetően nézve a férfit. A szemeim csak úgy szikráznak.
-Ne bántsd! –a másik tőröm is kezembe veszem- Miért vagy itt?
Végigmérem a démont, nem támadok rá, csupán a srácot védem.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Detroit
Közzétéve: Jun 22, 2020 15:16:11 GMT 1
Post by Mocsok on Jun 22, 2020 15:16:11 GMT 1
Még mielőtt a kölyök válaszolhatott volna egy újabb alak bukkant fel nagyjából a semmiből. A hátából kiálló fekete szárnyakból nem esett nehezemre kikövetkeztetni, hogy nem ember, viszont nem éreztem semmiféle démoni jelenlétet benne. Ahogy angyalit sem. Tulajdonképpen fingom se volt, hogy mi a szar ez az izé. Előbb vetettem egy kérdő pillantást erre a fehérnép küllemű torzszülöttre aztán a woodoo papra. Egy pillanatnyi gondolkodás után a felismerés lángja lobbant fel a szememben. Meg persze a pusztítás lángja a jobb kezemben. - Hány ilyen elcseszett állatkád van még? - Kérdeztem a Woodoo papot. - Egyáltalán mi a szar ez az izé?! Mondjuk meg kell hagyni egész szép munka. Határozottan jobban sikerült mint a mögöttem lévő. Ez még mondhatni értelmesnek is tűnik.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Detroit
Közzétéve: Jun 22, 2020 15:54:46 GMT 1
Post by Lyzy04 on Jun 22, 2020 15:54:46 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/721327952964354078/02b1d9283a7c66e32e57a9a90db942c3~jpg -Állatka?! –kérdezem idegesen- És az övé? Francokat! Én már ezer évvel azelőtt is éltem, minthogy ez a srác egyáltalán megfogant! Nem az állatkája vagyok, egyáltalán nem ő alkotott. Csupán van némi dolgom velük. És ígérem, ha te sem bántod őt, én sem bántalak téged.
Kicsit lejjebb eresztem a tőrjeim, lazítok az állásomon, de továbbra is fenyegetően nézek a démon szemeibe. Ha Icabod a szemeimet nézi, észreveheti, hogy folyamatosan váltja a színét. Rózsaszínből vörösbe, majd bordóba megy át, onnan feketébe, majd kékké világosodik ki, türkizzé, egészen míg be nem szürkül újra. Olyan, mintha festékkel öntenék le belülről, felülről „folyik” le a következő szín mindig, kavarog, változik. Egyáltalán nem természetes, de gyönyörű. Közben szinte ég, világít. Szárnyaimat folyton helyezgetem, csapkodok vele kicsit.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Detroit
Közzétéve: Jun 22, 2020 16:04:38 GMT 1
Post by Mocsok on Jun 22, 2020 16:04:38 GMT 1
A különös lény kiakadását követően felhúzom a szemöldököm. Érdekes szerzet tény és való, bár nem tűnt túl fenyegetőnek. Ergo szórakoztatónak sem. Nagyot sóhajtottam. Egy kissé csalódott lettem emiatt. Egy pillanatra annak a valaminek a szemébe néztem és ha lehetett még feljebb szaladt a szemöldököm. Először azt hittem a csaj tekintete annyira üres, hogy a diszkó fényei visszaverődnek róla, de nem, ennek tényleg ilyenek a szemei. - Haver nem szeretnék akadékoskodni, de szerintem ez elromlott. - Mondom még mindig a Woodoo papnak. - Nem kéne elvinni a woodoo... Szerelő? Állatorvos? Boszorkánydoktor? Egyáltalán mi a fenét csináltok ilyenkor, és különben is, mi a szar ez az izé?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Detroit
Közzétéve: Jun 22, 2020 16:10:37 GMT 1
Post by Lyzy04 on Jun 22, 2020 16:10:37 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/721327952964354078/02b1d9283a7c66e32e57a9a90db942c3~jpg -Figyelsz egyáltalán démonkám? –kérdezem egyre türelmetlenebbül- Nem az ő kis kreálmánya vagyok! Hanem egy noro’wakasu. Egy ritka faj. Alakváltó, mellesleg.
Lehet nem kéne kifecsegnem rögtön mindent a valómról. De talán ez elég ahhoz, hogy eloszlassam az idegesítő kételyeit. Ha nem lángolna a keze, már pofáncsaptam volna a szárnyaimmal.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Detroit
Közzétéve: Jun 22, 2020 16:22:06 GMT 1
Post by Raven on Jun 22, 2020 16:22:06 GMT 1
-Jól van, jól van tesó. Velem lehet beszélni. Legalább is, amíg meghagyod a fejem. -Tesó, ez a csaj messze nagyobb hal annál, hogy az én teremtményem legyen, meg a haverunk sem az. -int a buta fejű társára. - Csak tudok egyet s mást a démonokról. -Én nem beszélnék így vele. Még a főpapnőm is tartott tőle, pedig hidd el tesóm, az a nő se semmi. -Rám ne nézz, gőzöm sincs miféle szellem, csak azt tudom elég bika talán még hozzád is.
|
|