Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Belváros
Közzétéve: Apr 21, 2021 16:52:49 GMT 1
Post by Ben on Apr 21, 2021 16:52:49 GMT 1
Estrid - Bratti: A kocsmáros vigyorgott a szarkasztikus kiakadásodon. Körülbelül zéró hatással voltak rá a szavaid, vígan törölgette tovább a poharat. - Először is, haver: Semmi szükségem egy vízidomár által generált forgalomra. Másodszor, az ő fajtája - mutat ekkor a rendőrre - sincs szívesen látva errefelé, szóval - az alamuszi rendőrgyerek felé fordult - nyomatékosan megkérlek, hogy HORDD EL MAGAD A FENÉBE. És ő pedig így is tett, valószínűleg semmit nem generált volna a jelenléte amúgy sem, csak még több felesleges feszkót. - Amúgy meg, fogalmam sincs, hogy kiket keresel és nem mellesleg, nem szoktam köpni. A mondat másik feléből egyértelmű volt, hogy hazudik. Biztos, hogy tud valamit, de esélytelen, hogy az orrodra kösse. Ha pedig ennyiből tisztában van azzal kapcsolatban, hogy kiket keresel, akkor valószínűleg törzsvendégek erre. Az agresszív véleménycsere legalább annyira opció, mint leülni és várni, hátha befutnak az embereid, de még mindig téged figyeltek a többiek. A monológod után méginkább.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Belváros
Közzétéve: Apr 22, 2021 11:53:42 GMT 1
Post by TherealKREY on Apr 22, 2021 11:53:42 GMT 1
Ez az a hely ahol mindenki ismer mindenkit és ezzel semmi baj sincs. Senki sem jár errefelé csak a "törzsvendégek" meg talán páran véletlenül betévednek ide. De ők nekik is van valami indokuk, hogy ide jöjjenek. Mert nem valami szép látvány ez a hely. Szépen s nyugodtan ülök a pultnál, a kapucnim rajtam. Ám egyszer csak besétál egy rendőr s egy vízidomár. Mégis mit akarnak itt? Nyugodtan ülök a helyemen tovább és hallgatom a beszélgetésüket. A személyzetnek ez egyáltalán nem tetszik, ahogy senki másnak sem. "Dolgom van egy földidomárral és két tűzidomárral. Az egyik szőke, bőrdzsekis tag." Raoko, Yako, Yaoro és Sorok. Most vajon mit lophattak el? Vagy kitől lophattak, hogy ennyire elszántan keresik őket. A kedves kocsmáros hazudik nekik. De ez nem baj, ez tőle már megszokott. Sosem ad fel senkit. Gyorsan ki is küldi őket a kocsmából. Ezután elkezdek agyalni. Hmmm.... Ebből nekem még hasznom is származhat, vagy lehet hogy bevágnak a börtönbe sőt még a halál is szóba jöhet. De hát egyszer élünk! Miután elhagyják a fogadót várok egy kicsit, majd utánuk megyek.
Követem őket egy kis ideig próbálok nem feltűnő lenni. Ha egy utcához vagy sikátorhoz érünk akkor a lányt a karjánál fogva berántom oda.
- Shhhh - mutatóujjamat a szám elé rakom – Nyugi nem akarok semmi rosszat. Sőt segíteni akarok. Tudom kiket keresel. De mielőtt elmondom, van egy feltételem… a rendőrt lekoptatod. Ha ez megtörtént utána beszélhetünk, ugyan itt. Na szia!
Ezután mintha mi se történt volna elhagyom az utcát és teszek egy kört. Ha követne a lány akkor úgy teszek mintha ott se lenne. - Először rázd le a rendőrt. Utána beszélhetünk. Ha visszaérek és a rendőr is ott van akkor visszaindulok a kocsma irányába. Ha nincs ott a rendőr akkor odamegyek a lányhoz és megszólítom.
- Remélem tényleg leráztad a rendőr barátodat. Na de a lényeg miért is keresed őket?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Belváros
Közzétéve: Apr 28, 2021 12:01:59 GMT 1
Post by Bratti on Apr 28, 2021 12:01:59 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/692785029469831208/767108796387557388/1d8436899d2fefa2ade91e2eb4efdd1e~jpg Unottan nézem, ahogy kidobja a rendőrt. - Idióta... - mondom halkan, miközben a fejemet csóválom. Majd meghallgatom, amit mond és felhúzom a szemöldökömet, végül hidegen elmosolyodom.
- Hát... Már most egy fokkal szimpatikusabb vagy... Legalább ezt az egy remek tulajdonságod ne veszítsd el és tényleg ne köpd be a népet... - forgatom a szememet, majd úgy gondolom, egyelőre semmi esélyem itt. Így hát inkább kimegyek a szerencsétlen társamhoz.
- Gratulálok, hatalmas segítség voltál, ó, átlag ember védelmezője... - mordulok rá cinikusan. - Ha nem tudsz mást tenni, akkor ennyi erővel el is mehetsz... Velem sokat már nem kezdesz, mások biztosan szívesebben is veszik a segítségedet, engem sem idegesítesz, te sem bántódsz meg, mindenki nyer... - nézek rá mérgesen. Gondolom, nem fog magamra hagyni. Ha lelép, ha nem, távolodni kezdek a kocsmától. Ha ő is velem van, akkor mögötte haladok.
Kell valami terv, hogyan szedem ki bárkiből a tagokat. A pénzem az enyém, velem ne baszakodjanak ilyen kis senkiházik. Már éppen megállnék, mikor hirtelen valaki elkap és beránt egy sikátorba. Azonnal intek, hogy a kulacsban lévő vízzel lecsapjak, de mikor nem támadnak meg, meg is állítom a folyamatot. Szúrósan nézek a közel sem biztató külsejű fiúra.
- Idióta! Mit képzelsz, hogy csak így berántasz ide? Még a végén megsérülsz, baromarcú! - morgom csöppet sem kedvesen, majd visszairányítom a vizemet, előtte azonban egy csípős pofont adok a fiúnak, csak aztán hallgatom végig. Hát, ez tényleg idióta... Itt mindenki idióta... Néha megbánom, hogy eljöttem otthonról... Karba fonom a kezem és felhúzott szemöldökkel nézek rá.
- Aha... Mondd, mindenki ilyen ostobának nézi a vízidomárokat?! Szerinted elhiszem, hogy ingyen és dalolva csak úgy segítenél, mert hú, de jó fej vagy?! Na, menj a francba.... Mit akarsz valójában? - mordulok rá csöppet sem kedvesen.
- Shaajj... - forgatja a szemeit. - Leszarom, hogy víz, tűz vagy földidomár vagy. Segíteni akarnék. Igaz, hogy nem ingyen. De a lényeg a lényeg, hogy tudom, kiket keresel. Az árat meg majd megbeszéljük... - folytatja, mire most én forgatom a szemeimet. - Öcsisajt... Vagy elmondod, mit akarsz most, vagy itt hagylak a francba... Egy talánért nem fogom ott hagyni rendőrt, gondolom, ezt a te csökött agyad is felfogja...
- Háháá - nevet fel. - Jól ismerem azokat, akiket keresel, szóval ne akarj nekem itt okoskodni - gonoszan mosolygok - Mondok neked valamit, cicus... Hogyha a rendőr barátoddal kézen fogva fogsz járkálni, akkor biztos, hogy nem fogod megtalálni a tolvajokat. Ha meg egyedül folytatod a keresgélést, akkor a végén még meg is halsz. De ha egy olyannal mész, aki itt nőtt fel... - kihúzza magát, mintha ez számítana bármit. - ... akkor gyorsan megfogod találni őket! - kezét nyújtja felém. - Na? Mit szólsz hozzá? Folytatod tovább az értelem nélküli bóklászást vagy velem tartasz?
Csak felhúzom az egyik szemöldököm. Ez egy idióta... - Tévedsz, mókuskám - kezdem iróniától csöpögő hangon. - De ebbe most nem akarok belemenni, mert se kedvem, se türelmem... És ne legyél annyira eltelve magadtól... Semmivel sem vagy jobb, mint én vagy az utolsó szar szemét szar alak... - köpöm még felé a szavakat. - Egy szerencséd van: már most elviselhetőbb vagy, mint az az anyaszomorító rendőr... Szóval ha gondolod, indulhatunk is, úgyis csak idegesített... - bámulok bele a kezébe. Nem tartozom semmilyen köszönettel annak az idegesítő faszarcnak. Csak hátráltatott jó részt, bár legalább a kocsma jó ötlet volt... Meg egészen sokat pofázott, amit még talán fel tudok használni. Bár nem akarok sokat ebben a retkes városban maradni...
- Hm... - kezeit zsebre vágja. - Hát, örülök eme nemes találkozásnak, aranyom. De ahogy mondod, ne is húzzuk tovább egymást drága idejét... - fejezi be, majd elindul kifelé a sikátorból, én pedig követem és reménykedem, hogy ugyanolyan könnyű lerázni azt a rakás szerencsétlenséget, mint amennyire könnyű megijeszteni. Bár továbbra is bennem van, hogy mi van, ha csak megjátssza magát és pont csak kihasznál? Ezért továbbra is figyelek mindent és mindenkit. Ááá, kicsit sem vagyok paranoiás...
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Belváros
Közzétéve: May 5, 2021 20:14:34 GMT 1
Post by Ben on May 5, 2021 20:14:34 GMT 1
Estrid, Shin - Bratti, TherealKREY : A rendőrsrác meglepő módon nem ellenkezik, amikor Estrid ordibál vele. Mindenkinem van egy bizonyos tűrésküszöbe és úgy tűnik, hogy ennyi megaláztatás és szidás volt az, ami már neki is sok volt. Még vissza nézett, hogy biztosan így gondolod e, ha pedig nem hívtad vissza, akkor eltűnt abban az irányban, ahonnét korábban a romkocsmához érkeztetek. *** Ha Shin valóban Raoko-ék rejtekhelyéz vezet téged, akkor az pár percnyi sétára van innét, egy panelház alsó lakásában. Az egész épület elhagyatott, az összes ablaka be van deszkázva és az "OMLÁSVESZÉLY" tábla több oldalról, több példányban ott virít rajta. A főbejáratot egy hatalmas, oda idomított földhalom takarja, de Shin ezt nagyon jól tudja. A tolvajbandához az egyik pinceablakon keresztül lehet bejutni. Ahogy közeledtek az ablakhoz, akkor láthatjátok, ahogy a földidomár ikrek épp a lopott pénzt számolják. Sorok a falnak dőlve mereng épp valamin, Raokonak azonban eddig semmi nyoma nem volt a szobában. Eddig. Csalódottság és düh vegyületével, gyorsított léptekkel lép be a szobába. - A Ling Feng hotel túlságosan jól szervezte meg az érkező utasok szállítását. Időm sem volt kizsebelni pár értéktelen kacatnál többet, a legtöbb ember alig tartózkodott a szabad levegőn, beültek a kocsiba oszt' csókolom. - Nyugi Raoko - csitította őt Sorok - Már így is többet szedtünk össze ez alatt az ostoba tüntetés alatt, mint az elmúlt pár héten összesen. - Az lehet, Sorok. De a triádokat ez nem hatja meg. Nem kellett volna elutasítani a munka ajánlatukat... - MEGŐRÜLTÉL RAOKO? Tolvajok vagyunk, nem rablók. A jövő iparágak mecháit ellopni néhány köpenyes őrültnek? ÖNGYILKOSSÁG! - Az adósságból biztos kihúzott volna minket... - PERSZE, MERT MEGHALTUNK VOLNA A FRANCBA! Sorok erre már nem válaszolt, csak egy sóhaj kíséretében odébb vonult és az ablakkal átellenben lévő falnak dőlt neki. Raoko ráült az asztalra és figyelte, ahogy a földidomár ikrek a pénzt számolják. Nem biztos, hogy működhet egy rajtaütés, elvégre kettőtök ellen túlerőben vannak, de sosem lehet tudni.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Belváros
Közzétéve: Jun 11, 2021 16:54:32 GMT 1
Post by Bratti on Jun 11, 2021 16:54:32 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/692785029469831208/767108796387557388/1d8436899d2fefa2ade91e2eb4efdd1e~jpg Nem kicsit könnyebbülök meg, hogy nem kell többet foglalkoznom a rendőrsráccal, de attól még nem felejtem el. Túl kedves és segítőkész volt, lehet, baj lesz még belőle. Mindegy... Egyelőre csak kurvára örülök, hogy megszabadultam tőle. Ez a srác se sokkal jobb, de egy fokkal elviselhetőbb és nem pofázik folyamatosan és tök feleslegesen. Egyedül annyit mond, amikor már elvileg a közelben járunk, hogy mindjárt ott vagyunk. Nincs felesleges kérdés, nincs kurva hosszú monológ, hogy milyen király vagy akármi más... Csak csendben haladunk és ez most nagyon jól esik.
Mikor megérkezünk a helyszínre, egyetlen egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy lehet, csak csapdába csalt, de aztán eszembe jutnak a tagok és pont egy ilyen helyen tudom ezeket elképzelni. Ahogy odaérünk, a tag bólint nekem, hogy kövessem, így hát csendben teszem, ahogy mondja.
Hamarosan egy pinceablakhoz érünk, ahol meg is látjuk a delikvenseket. Csendben hallgatom én is, és majdnem megsajnálom őket. Ja, se... Ha így elcseszték a dolgokat, akkor ők is intézzék el normálisan. Ne ilyen lopós, hazudós módon, fúj... Egy kicsivel később felém fordul a srác. - Na, mi legyen cicus? - kérdezi tőlem úgy, hogy ne lássanak és ne halljanak meg. Csak egy oldalpillantást küldök a társamnak.
- Hárman vannak kettő ellen. Kell egy elterelés, addig én meg tudom szerezni a pénzemet... - válaszolom röviden. - Értesz... Bármihez is? - húzom fel kétkedve a szemöldököm.
- Elterelés alatt mire gondolsz? Sétáljak be s kezdjek el beszélgetni velük? - kérdez vissza, majd a kezét a fejéhez kapja. - Shajj... Shin mekkora egy gyökér vagy... - mondja magának és én nem tiltakozom. - Na akkor ez jó lesz? Vagy esetleg van jobb ötlete a hölgynek? - pillant rám gúnyosan.
- Te valóban egy gyökér vagy... - kezdem cseppet sem kedvesen, de tényleg az. - Szerinted, hogy a kurva anyámba veszem el a pénzemet, ami a tag kezében van, hogy ha mindannyian ott vannak?! Hmm?! Nem gondoltam hogy van nagyobb idióta annál a rendőrnél, de lehet, tévedtem... Még a végén versenybe szállsz vele... - morgom a végét. - Csald el őket valahova, hogy ott hagyják a pénzt. Gyorsan kell valamit csinálni, hogy ne legyen idejük magukkal vinni a zsét. Ötlet? Te ismered őket... - forgatom a szememet türelmetlenül. Nem hiszem el, hogy senki nem tud intézkedni ebben a kurva városban. Ő valamilyen rejtélyes oknál fogva a szája elé kapja a kezét, hogy ne nevessen fel hangosan. - Ha ennyire szereted a rendőrt, menj vissza hozzá. Vele el se találtál volna ide... - beletúr a hajába. Nem akarom megjegyezni, hogy azért nem fogok térdre borulni előtte, hogy elvezett ide, még a végén megsértem őnagyságát. - Na, én bemegyek hozzájuk és elcsalom őket, ahogy azt a nagy őfelsége tervezi... - utolsó szavakat megint gúnyosan mondja. - Te pedig figyelj, hogy észre ne vegyenek. Ha lebuksz akkor rajtad áll, hogy harcba kezdünk vagy elfutsz... - már indulna is végre, de megint megáll és visszapillant. - Jah és igen. Ha sikerül csendben elvenned a pénzed akkor várj meg abban a sikátorban amibe berángattalak... - teszi még hozzá, mire csak a szememet forgatom. Majd meglátjuk, hogy megéri nekem megvárni őt vagy sem. Ha elég ügyes, akkor talán nem lépek le az első alkalommal.
Végül elindul, majd mielőtt beérne, megköszörüli a torkát s kopog. Érdekes. - Semmi gond nincs. Én vagyok az, Shin. Ezer éve nem láttalak titeket. Hogy vagytok? - kezdi számomra cseppet sem meggyőző hangon, de nekem még a kavicsok is gyanúsak tudnak lenni, szóval ez nem mérvadó. Így én csak a helyzetet szemlélem és várok a megfelelő alkalomra, hogy visszaszerezzem a pénzemet és leléphessek ebből az undormány városból.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Belváros
Közzétéve: Jun 16, 2021 14:47:19 GMT 1
Post by Ben on Jun 16, 2021 14:47:19 GMT 1
Estrid, Shin - Bratti, TherealKREY: Shin üdvözlése nem nyerte el a tolvajok tetszését. Az ikrek reflexből az asztal elé álltak és eltakartak mindent, ami az asztalon van. Sorok azonnal felhagyott a kényelemmel és ő is odalépett az asztalokhoz. Gyanús tekintettel végigmérte Shint, majd ezután a szobában kezdett el fel-alá mászkálni. - Hello, Shin - kezdte gyanúval átitatott hangon a "vezérük", Raoko - Valóban régen volt már, én úgy fogalmaznék, hogy túlságosan is régen. Úgy hallom, hogy manapság már nem olyan körökben mozogsz, mint mi. Remekül vagyunk, köszönjük. A hangján még Estrid is érzi távolról a gyanakvást, Shin pedig még az arcát is látja, ami pedig bőven arról árulkodik, hogy nem kifejezetten örül a hirtelen jött látogatásnak. - Mi járatban vagy errefelé? Sajnos mi is munka szűkében vagyunk így nem tudunk sok dologgal kínálni, azt hallottuk viszont, hogy neked bejött az élet. Fogjuk rá. Estridnek közben lehetősége van megfigyelni a többieket. Az ikrek nem mozdultak a szajrés asztaltól, Sorok viszont már Raoko és Shin között van, méghozzá ideális pozícióban ahhoz, hogy ha támadni kéne könnyedén a "vezérük" segítségére tudjon sietni. Fogalma sincs a lánynak, hogy a hirtelen jött társa milyen tervet eszelhetett ki, jelenleg azonban nem nagyon remekel, talán valahogy közbe kell majd avatkoznod, ha viszontlátni akarod a pénzed.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Belváros
Közzétéve: Aug 6, 2021 16:05:25 GMT 1
Post by TherealKREY on Aug 6, 2021 16:05:25 GMT 1
Raoko arcáról és hangjáról mindent lelehet olvasni. Baszki itt vége. Munkájuk sincs amiben segíteni tudnék. Valamit gyorsan ki kell találnom, mert nagy szarban lehetek... Gyerünk Shin! Gyerünk, gondolkozz. Gyerünk! Áháá megvan. Nem az a megoldás nem lesz most jó. Azt majd később ha elszúrok mindent. Igen az lesz a végső terv. Hmmm... Meg is van, hogy most mi lesz.
- Hahaha! - nevetek fel- Nekem bejött az élet? Még ráfogni sem lehet sajnos. - mondom komoran - Igaz hogy már nem ilyen körökben mozgok. De van számotokra egy munkám. - az utolsó mondatot egy széles vigyorral közlöm velük - Egyszerű és nagyszerű ráadásul. A lényeg az hogy kiadom magam egy híres személynek aki nagyon messziről jött és ott a sajátos technikáiról híres. A sztorin még dolgoznom kell tudom. - rántom meg a vállaim, majd folytatom - De először is kell két "testőr". - mutogatom a az idézőjelet a két kezemmel a levegőben - A többiek addig a körénk gyülekező tömeget szépen kizsebelik. Miután pedig ez megtörtént visszajövünk ide és osztozunk a pénzen. Mit szóltok hozzá? Akár most is elkezdhetjük a nagy nyüzsgés miatt eléggé könnyű lenne felhívni a "hírességre" a figyelmet. Mármint jó értelemben.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Belváros
Közzétéve: Aug 19, 2021 21:00:36 GMT 1
Post by Bratti on Aug 19, 2021 21:00:36 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/692785029469831208/767108796387557388/1d8436899d2fefa2ade91e2eb4efdd1e~jpg Csak a fejemet fogom, ahogy a jelenetet figyelem. Kösz... Ennél már csak az lenne gyanúsabb jelenet, ha én másztam volna oda be, nem te... Miért is bízok meg emberekben, hogy majd segítenek? Fogalmam sincs, mindegyik csak elbasz mindent...
Azon gondolkodom, hogy közbe avatkozzak-e, de végül arra jutok, hogy nekem kurvára nem éri meg, ha belekeveredem, amíg nem szükséges, szóval nem. Ha nagyon elfajulnak a dolgok, akkor lelépek a gecibe. Voltam már pénz nélkül, akkor is megoldottam, most is meg fogom, ha arról van szó.
Úgyhogy egyelőre csak maradok a helyemen és figyelek. Közben kurvára remélem, a srácnak sikerül valamit kitalálnia, mert bár megoldanám, azért jobb lenne, ha visszaszerezhetném a pénzemet valahogyan.
|
|