Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Athén
Közzétéve: Feb 5, 2018 0:17:51 GMT 1
Post by Raven on Feb 5, 2018 0:17:51 GMT 1
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Athén
Közzétéve: Feb 11, 2018 1:55:32 GMT 1
Post by Raven on Feb 11, 2018 1:55:32 GMT 1
Akár egy rossz vicc…
Whitewolf : Haname/Rin, @berathen : Áedgal Collins 2017. Dec. 31 Athén[/font][/font] Mindketten:
Ki emlékszik már, kinek az ötlete volt Athénban ünnepelni az újévet, vagy mennyit ivott mikor ezt kitalálta, mert egyelőre fantasztikus ötletnek bizonyult. A klub amiben az éjszakát töltitek az egyik legnépszerűbb és habár ma este csak miattatok tart nyitva az Oküpae, mostanra már annyi embert engedtetek be, hogy csupa idegen arccal találkoztok mindenfele. De ez nem számít, mert a hangulat így is eszméletlen. A félszolgálók, legyenek azok férfiak, vagy nők, szinte semmit nem viselnek csupán néhány tollat és vékony arany láncokat. És egy percet sem pihenek miközben az alkoholos tálcákkal egyensúlyoznak keresztül kasul a hatalmas klubon.
Haname/Rin: Nagy szerencsédre, és az emberiség és a társad nagy szerencsétlenségére, a bár szinte kifogyhatatlan menyiséget tart fantából. Bár ezt többnyire csak vodkával, vagy rummal vegyítve szolgálják fel, de hát ti különleges vendégek vagytok. Az idegen arcok tengerében már alig alig tudod, hogy merre is van a társad, de nem is biztos hogy ez itt és most olyan fontos. A VIP részen henyélni és innen nézni az alsó szinten szórakozókat sokkal mulattatóbb, mint egy halandó miatt aggódni. Gondolom én. De amikor ilyen szép minden, ugye mindig ilyenkor esnek be a tipikus ünneprontók. Soha életedben nem láttad még a férfit, de a különleges aurája mindkettőtöknek rögtön feltűnik, pláne, hogy tisztán érzitek, hogy emelet ember. Az aura ami körüllengi sem mágikus, csak egyszerűen veszély árad felőle, de nem az a fajta ami elriasztana titeket, hanem ami jó pár mókás percet ígér.
-Nem is rossz ez parti- Mondja erősen érezhető, de nem tragikusan fülsértő görög akcentussal. –Bár nem gondoltam, hogy a maga korában is beengednek vendégeket.-Kacsint rád, miközben némán engedélyt kér leülni melléd egy másik fotelbe, bár nem várja meg, hogy megengeded-e, vagy sem, hanem csak helyet foglal.
-Mint mondtam nem rossz, de maga és a barátja nem annak a hagyományosan bulizó amerikai turistának tűnnek.- Mondja, majd feléd nyújtja a zsebéből előhalászott cigarettás dobozt. Akár elfogadod, akár nem, tesz valami megjegyzést a korodra. Nem sértőt, csak csipkelődőt. Majd rágyújt a saját cigarettájára és ha elfogadtad, akkor téged is megkínál az öngyújtóval és meg is gyújtja neked.
-Szóval ha már eléggé elunta magát, tudok ajánlani egy izgalmasabb helyet. Mit gondol?- Néz rád. És bár nem vagy benne teljesen biztos, de mintha flörtölni próbálna veled.
Collins:
Amíg Rin (és Haname) a VIP páholyban lazít, te inkább a táncparkettet és az alsó bárpultot veszed uralmad alá. Már csak pár óra van éjfélig és határozottan jól szórakozol, miközben az elvonuló felszolgáló hölgyeket figyeled. Az egyikük pedig különösképp felkelti a figyelmed és úgy tűnik, hogy te is az övét, mert amint észre veszi, hogy figyeled, rögtön rád mosolyog, majd hozzád lép.
-Kela vagyok.- Mondja. Katasztrofális görög akcentusa van, de azért szerencsére még érted amit mond, meg hát nem is igazán akartok asztrofizikáról beszélgetni, úgyhogy csak nem lehet gond, ha te is bemutatkozol. (Remélhetőleg tényleg nem pont asztrofizikus, mert akkor megszívtuk).
-Úgy látom élvezed az estét, jó képű idegen, táncolnál velem?- Kérdés közben pedig feléd nyújtja a kezét. Ha elfogadod, akkor táncolhattok még nagyjából másfél percig, amíg még az aktuális zene szól. A lány nagyon jó táncos és bár beszélni nem nagyon beszél veled közben, de folyamatosan a szemeidet figyeli. Meleg barna szemei szinte pont olyan hatással van rád, mint az ital, amit előtte ittál. Majd mikor a zene véget ért, megfogja a kezed és egészen közel hajol.
- Most már kezdek szomjas lenn, miért nem iszunk valamit?-Persze te is érted, hogy ez egy felszólítás, hogy hívd meg egy italra. És utána ki tudja.
Miután a pulthoz sétál és megkapjátok az italt így folytatja.
-Egész jó kis bulit hoztatok össze. Bár eddig is szerettem ezt a helyet, de sosem gondoltam volna, hogy találkozhatok ilyen.. érdekes emberekkel mint te. Mond. Nincs kedved máshol folytatni? Van egy hely amit már rég meg szerettem volna nézni, és egy barátom meghívott ma este, de nem volt kedvem egyedül menni. Eljönnél velem?- Néz rád. Igazából nagyon nem veszthetsz semmit azzal, hogy elkíséred, habár ezt a klubot ma este direkt neked nyitották ki. Igaz a vendégek több mint a feléről halvány fogalma sincs kicsodák.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Athén
Közzétéve: Feb 14, 2018 1:03:54 GMT 1
Post by Whitewolf on Feb 14, 2018 1:03:54 GMT 1
Rin/Haname
Rin:
Ó igen a pincérnő máris, hozza a következő fantás vodkámat. Hányadik ez? Öt? Hmmmm....ez megmagyarázza, hogy miért érzem úgy, hogy a világ belassult körülöttem én pedig szupergyors vagyok. Mindegy így legalább sokkal jobban tudom élvezni Aggeliki kitűnő talpmasszázsát. Viszont az alkohol meg letompított. (Nem én bírom a legjobban.) Úgyhogy hiába áll az ablaktörlőként csapkodó farkamon szerteszéjjel az összes szőrszál, totál tompa vagyok. Aztán lehet, hogy csak ez a hihetetlenül kényelmes fekete bőrkanapé teszi. Essszméletlen jó. Ha nem utaznék állandóan akkor a lakásomban tuti lenne egy ilyen. Hmm ha legközelebb New Yorkba megyünk akkor tuti szerzek egyet. Majd hazacipeltetem Collinsal. Megérdemli... Olyan rohadt kényelmes ez a kanapé, hátradőlök rajta. A zene mondjuk kicsit bántja az idegeimet de sebaj. Bulizni jöttünk. Csak én már kitáncoltam magam. Ehhez sokkal inkább be kell basznom még. A fantámért nyúlok mikor felbukkan egy fuuuurcsa alak. Hana szúrja ki elsőnek. Ő kevésbé tompa. Mindig gyanakvóbb. A fickó első pillantásra érdektelennek és perverznek tűnik. (Nem tudom, valami van a tekintetében....persze az is lehet, hogy csak egy kertész. Azoknak van ilyen feje.) Hana szerint hasonlít arra a színészre...hogy is hívták? Boneaddict Cucumbertch? Ja valami olyasmi. A fickó kérvényezi a leülést és pedig egy intéssel és egy kiváncsi pillantással jelzem, hogy nyugodtan. De addigra az már helyet is foglalt. –Nem is rossz ez a parti. Bár nem gondoltam, hogy a maga korában is beengednek vendégeket. Felnevetek. Hana pedig egy sértődöt "hmmmppfff" hangot hallat az agyunk hátsó felében. -Hát igen. Sok mindent megengednek egy "korombéli" csajszinak, ha éppen a parti főszervezőjének a testőre. Gondolom a fickó meghökken majd a szavakra. De nem igazán érdekel. -Mint mondtam nem rossz, de maga és a barátja nem annak a hagyományosan bulizó amerikai turistának tűnnek.- Mondja, majd felém nyújtja a zsebéből előhalászott cigarettás dobozt. Én ezt egy egyszerű eltolással visszautasítom. -Nem dohányzom. Amikor a fickó megpróbál rágyújtani egy villámgyors mozdulattal kicsapom a kezéből a cigit. (Oké, legalább az alkohol nem tompította a reflexeimet...vagy a fanta hagyta szinten.) -És te sem fogsz. Ez a V.I.P. és utálom amikor valaki a nyálát fújdossa a pofámba a füstjével együtt. -Ejjnye...alig 14 és nem érdekli a cigi? Ejj hová süllyed a fiatalság. -Nyugodtan tegezz. Elvégre én vagyok a fiatalabb. Rinnek hívnak. -Szóval ha már eléggé eluntad magad, "Rin" tudok ajánlani egy izgalmasabb helyet. Mit gondolsz? -Hát...talán még mennék is. De két dolog van. Az egyik, hogy a védencem nélkülem még pisálni sem tud kimenni mert összeverik így neki is jönnie kell vagy oda a munkám. A másik, hogy ANNNYIRA KURVA JÓ EZ A KANAPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ. (A fejemen belül közben mintha Hana harmadik okként egy vészharangot ütne teljes izomból "NEMIGAZ CSAJSZI NE MENJ VELE MEG AKAR ERŐSZAKOLNI. A FÉRFIAK A NUMBER ONE VESZÉLYFORRÁS A NŐKRE NÉZVE"). -Szóval ha lehet én maradnék itt és élvezném a kanapé és az alkoholos fanta előnyeit, amíg annyira be nem rúgok, hogy már mindegy, hova megyek. Ja igen...plussz ok, hogy a lábmasszázsom sem ért még véget.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:19:58 GMT 1
Nov 23, 2024 14:19:58 GMT 1
|
Athén
Közzétéve: Feb 25, 2018 21:08:46 GMT 1
Post by Deleted on Feb 25, 2018 21:08:46 GMT 1
Jó klub, jó hangulat, jó zene, jó pia és jó nők. Szépséges szőke szépséges fehérruhában. Ez az én napom lesz úgy érzem. Vagyis estém. Haname biztos jól el van a VIP páholyban. Az a lusta rohadék mindig csak a seggét mereszti...és basszameg! Most jut eszembe, hogy fantát is felszolgálnak. ALKOHOLLAL! EZ MÁR A VÉG! Mindegy...nem muszáj foglalkoznod vele itt van ez a szép szőke lány. -Bocsi mit is mondtál? - kérdezek vissza. Vagy az akcentusa ilyen szar vagy alig tud angolul. -Egyébként becses nevem Collins. - Úgy se tudná kiejteni a keresztnevem. Kezét nyútja, hogy táncolni szeretne velem. Egy kis idő után átvonultunk a pulthoz. -Két whiskeyt jég nélkül és a hölgynek azt amit kér. Barna szemek, szőke hajjal...be kell érni valamivel. -Cheers my Lady!- (erőteljes ír akcentussal direkt, következő rész már érthetőbben) -Egy feltétellel mehetünk tovább egy másik helyre. Na jó legyen kettő: az egyik, hogy az én barátom is jön. A másik: nem az a másik szórakozóhely lesz a mai nap utolsó állomása. Mondandómat egy ellenállhatatlan mosollyal és kacsintással zárom. Kicsit szomorúan érzem magam, hogy itt kell hagynom ezt a remek helyet ha már fizettem érte. De vannak áldozatok amiket meg kell hoznunk. Mielőtt elindulnék megkeresem Rint és lerángatom a VIP részlegből. -Rin! Vagy Haname fene ki van veletek...kapsz még 2 liter fantát 4 liter vodka mellé ha jössz. Kifogást nem fogadok el vagy kirakatlak a klubból.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Athén
Közzétéve: Feb 26, 2018 16:22:14 GMT 1
Post by Whitewolf on Feb 26, 2018 16:22:14 GMT 1
Rin/Haname
Rin:
Míg a Banister Crumblebench válaszára várok. Iszok egyet a fantás vodkámból...azthiszem ez már a vég. Pfúúúú ez erős.
-Rin!- Jééhj, a Collins gyerek eltalálta a nevemet-Vagy Haname- A fenét, csak tippelt- fene ki van veletek...kapsz még 2 liter fantát 4 liter vodka mellé ha jössz. Kifogást nem fogadok el vagy kirakatlak a klubból. Naaaaagyoooon laaasssaaaaan felé fordítom a fejem. Aranykezű Agelikki éppen befejezte az orgazmikus lábmasszázsomat úgyhogy feláll és távozik. Úgy ring a segge a levegőben mint valami gyönyörű bárka a tájfunban. Lassan kinyúlok érte majd mikor eltűnik inkább csak megcsodálom az ujjaim között átszűrődő diszkófényt. Degyönyörűűűűűűű. -Szóval drága Collinsom. Az egyik, hogy kirakatni innen nem tudnál, max kirakni mivel, te vagy egyedül ilyen kemény srác a környéken...ezt is csak annak köszönheted, hogy kurvára bebasztam. A másik, hogy bár a talpam már több mint kétezer éve megszokta a japán vadon kavicsos érzetét. Én viszont nem szeretnék egy ilyen jó talpmasszázst elpazarolni, ezért elő kéne kerítened a cipőmet, hogy belé dobozolhassam ezt a gyönyörű érzést ami Agelikki lábmasszázsa. Komolyan mondom Col ezt ki kell próbálnod. Megőrülsz annyira jó. Mellesleg miért akar engem mindenki mindenhova elrángatni? Ez a srác is -bökök Benaffleck Cameracatchre- ideült baszogatott a fiatalságomért...amit én bóknak vettem by the way-pillantok rá.-Majd el akart hívni egy totál más helyre. Úgyhogy neki is kénytelen voltam előadni ugyanezt a szöveget. Baszki nektek szükségetek van egy lábmasszázsra, mindnyájótoknak. Amúgy hova is megyünk majd Col? Csak, hogy tudjam, hogy hova a fenébe fogsz cipelni engem.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Athén
Közzétéve: Apr 5, 2018 20:52:02 GMT 1
Post by Raven on Apr 5, 2018 20:52:02 GMT 1
Whitewolf :Haname/Rin & @berathen : Áedgal Collins Colins: A feltételeidre a lány rád mosolyog azzal a tökéletes egzotikus mosolyával majd így válaszol. -Nagyon szívesen veled tartok utána. Haname/Rin: A férfi csak mosolyog a kifogásaidra, látszik hogy erre ő sem volt felkészülve… Mindketten: A férfi azért igyekszik megtartani a nyugodt magabiztosságát, de mielőtt bármit is mondhatna. Megjelenik Colins az oldalán egy szőke macával, aki úgy kapaszkodik bele mintha nélküle nem tudna megállni. Lehet így is van minek vesz ekkora cipőt, aki nem tud inni? Valami furcsa aura lengi körül a nőt, nem vagy benne egészen biztos hogy ember-e egyáltalán, de abban sem hogy nem, szóval annyira nem lehet veszélyes.
Ahogy a nő meglátja kíséreted egy pillanatra lefagy a mosoly az arcáról, de tényleg csak egyetlen pillanatra, aztán mintha mi sem történt volna Colins felé fordul.
-Úgy látom a testőröd kicsit elázott.- Nevet
Rin/Haname, kifakadása után Kela még szélesebben mosolyog, majd teljesen Colins-hoz préselve magát így felel.
-Milyen igaza van! Rám is rám férne már egy talpmasszás, de biztos vagyok benne, hogy a Rallos család magán limuzinjában el fog férni egy talpmasszás. Nem igaz Jase?- Megint egy villanásra mintha számonkérés és nem kevés harag lenne a nő hangjában, de közben a bájos mosoly változatlan.
A férfi viselkedése semmit nem árul el abból, észre vette-e ezeket, csak még nagyképűbb mosolyt ereszt felétek.
-Hogy ne, akár az egyik itteni pincért is lefoglalhatjuk, nem igaz, Kela?
ɭɌʔ̍ʠʍʐʛʚɌʢ̕ʓʕʓɌʒʡʠɌʍɌʔʕʐʑʓɌʙʕʚʠʔʍɌʙʍʐ̍ʞɌʠʛʘʘʍʗɌʏʟʕʗʘʍʚʐʛʦʚ̍ʗɘɌʠʍʘ̍ʚɌʏʟʍʗɌʍɌʠ̦ʘɌʟʛʗɌʒʍʚʠʍɘɌʢʍʓʥɌʍɌʘ̍ʚʥɌʙΝʢʑɘɌʍʙʕʗʛʞɌʗʕʏʟʕʠɌʖʛʎʎʍʚɌʗʛʚʏʑʚʠʞ̍ʘʟʦɌʙʕʚʠʔʍɌʑʓʥʑʠʘʑʚɌʜʕʘʘʍʚʍʠʞʍɌʑʓʥɌʑʓ̕ʟʦʑʚɌʔʍʘʢ̍ʚʥɌʍʞʍʚʥɌʟʦ̙ʚΝɌʢʕʘʘʍʚ̍ʟʠɌʢʑʚʚ̕ʘɌ̕ʟʦʞʑɌʍɌʚͽɌʎʍʞʚʍɌʟʦʑʙʑʕʎʑʚɚɌɹ̍ʞɌʎʕʦʠʛʟɌʔʛʓʥɌʚʑʙɌʑʙʎʑʞĜ
̩͊͐̈́̽ͅ˼͈͈͒ͅν͉˼͇̿ͅν͖͊̽˼ν͐˼͎̽͆͐̽̀˼̽˼͊Э˼͇͖́υ̾Э͈˼υ͏˼ύ͎͖̀˼͕̽̈́͋̓˼͐͋͒ν̾̾˼͈̈́̽̽̀̈˼̽˼͂́͆́̀̾́͊˼͈͈̈́̽͋̀˼̽˼͉͎͇̽̀̽̽˼͏͖ν͎͕͊̿͏̽͌ν͏̽͐̈ͅ˼υ͏˼͉͊͐̈́̽ͅ˼̽˼͏͖͈́́͐˼ͅ͏˼ύ͎͖͊ὺ̈˼̀́˼͕͉͊͋ν͐˼͉͊́˼͈ν͐͋̀̈˼͉͊́˼͉͖͋̀ω͐˼͉́̓˼͏͉͉́͐̊ͅ˼̡̓υ͏͖́͊˼͇ϓ͖͈͎Э͈˼͈ν͐͋̀˼͕̽̈́͋̓˼̧͈́̽˼͏͖͉́υ̾́͊˼͉́̓͒ν͈͖͇͐͋ͅ˼͈͉͒̽̽̈ͅ˼͕͈́̓́͐́͊˼͈͈͎͌̽͊̽͐̽ͅ˼͕͑̓̽͊̈˼̀́˼͈͕͋̽͊˼͈́͏͖˼͉͊͐ͅ˼͈͉͒̽̽ͅ˼͎͖̽̓̽̀͋Ϗ˼͉̽̀ν͎ϋ˼͒́͏͖ύ͈͕͏̈˼͇͕͈́̓́͐́͊̈˼υ͏˼͇ͅͅ͏͉͎͈́̈́́͐́͐́͊̊˼͉̽͆̀˼͖̽˼́̓υ͏͖˼͈͆́́͊͏ὐ˼͕́̓˼͏͖͉͈͈́͌̽͊͐ͅν͏˼͈̽̽͐͐˼͈́͐э͇͊̈ͅ˼υ͏˼̽˼͊Э˼͕͈͕͑̓̽͊͋̽͊˼͏͖υ͌˼͉͊͐ͅ˼́̀̀̓ͅđ
A nő csak egy pillanatra veszti el a hidegvérét, ezúttal ezt mindketten észrevetéttek, de aztán gyorsan összeszedi magát.
-Hogyne! Vihetjük mondjuk Aagelikki-t és Selenát. Ők a legjobbak ha talpmasszásról van szó. Vagy akár a férfiakat is befoghatjuk.-Kacsint sokat sejtetően Colinsra akinek még mindig nem engedte el a karját.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Athén
Közzétéve: Apr 28, 2018 21:01:22 GMT 1
Post by Whitewolf on Apr 28, 2018 21:01:22 GMT 1
-Milyen igaza van! Rám is rám férne már egy talpmasszás, de biztos vagyok benne, hogy a Rallos család magán limuzinjában el fog férni egy talpmasszás. Nem igaz Jase? Hana rögtön belevág a gondolataimba: -Nem elég, hogy a semmiből felbukkan ez a csaj Aéggal, de még ismeri is a srácot aki előbb itt környékezett minket. Ez biza gyanúúúúús. Egyet kell, hogy értsek vele. Bár gondolatban nem válaszolok, azért érzi a pozitív megerősítést. Inkább azt kérdezem: -Mi a terv? -Jelenleg, te irányítasz, szóv...ezt te is érezted? -Igen, mi a szar volt ez? -Nem tudom. Valszeg megint a gondolatainkba merültünk? Azon kapom magam, hogy szájtátva bámulok egy villódzó fényt a falon, ahol előbb még a csajszi állt. Ő viszont már mellettem ül. És biza madár tollak csiklandozzák a hátamat. Meg még villog is a picsa. H:-Láttad ezt bazdmeg? Beszarok. Ilyen szemtelen bigámista biszex kurvát. R:-Nem tudom eldönteni, hogy ezt most rám, vagy rá mondtad. H:-Affene. Most, hogy mondod a csaj is elég ronda. Ettől persze kiköpöm az épp kortyolt fantámat az asztalra. Majd fuldoklok egy kicsit. Közben segélykérően Aégra pillantva. Ha közel, jön megpróbálom megsúgni vagy egyéb módon jelezni neki, hogy ez egy kibaszott nagy csapda. Ha valamelyik másik próbálkozik valamivel akkor megpróbálok kitérni és küzdeni ellene ahogy lehet. Ha le se szarnak akkor csapatok egy négy felé válós illúziót és levetem magamat az emelvényről a tömegbe majd megpróbálok nyomni egy tűzjelzőt, hogy befosassam a népet. Az 10-ből kilencszer bejön. Hana pedig imádkozik, hogy nehogy üvegszilánkba lépjek, vagy lenyúlják azt a jó bakancsomat a kanapé. Tekintve, hogy ilyet már nem gyártanak. Ha bármi egyéb balhé lenne akkor pedig ott az övembe tűzött stukkerem ezüstre töltve. Szóval ha lenne is baj akkor se lesz.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:19:58 GMT 1
Nov 23, 2024 14:19:58 GMT 1
|
Athén
Közzétéve: Nov 12, 2018 14:42:13 GMT 1
Post by Deleted on Nov 12, 2018 14:42:13 GMT 1
A szőkeséget elvezetem oda ahol az a kéjenc rókaszellem élvezteti magát talpmasszázzsal és fantával. Meg vodkával. Sok vodkával és fantával. A nőci eléggé úgy néz ki hogy nélkülem nem tudna járni de esélyes hogy csak direkt nyomja fullba a részeget. Elég könnyen jött...vagy én jöttem túl könnyen. Ezen még gondolkodni kell mielőtt egy késsel a szívemben kelek reggel. Ha fel kelek. Ennek a vadon kéjenc rókának a cipője kell. A fucking katonai bakancsa mert tuti hogy nem százas és ide is katonai bakanccsal jött. Mint mindenhova. -Rin. A cipő. A kanapé alatt. Tuti oda raktad. Félsz hogy kinyúlják a damaszkuszi acél késed amit 800 éve magadnél hordasz. - mondom miközben elkezdek nevetni a saját hülyeségemen. Egy normál ember nem fogja fel fogni hogy miként lehet 800 éve magánál hordani egy kést. -Nyugalom kisasszony. Ez a dögedék nem él 800 éve csak úgy érzed mellette minden nap egy év...hanem 10. Habár ha kutya években számolnánk akkor is baromi régóta szívja el életerőm. - mondandómat egy kisebb perverz mosollyal zárom. Hirtelen el kap az érzés mintha szél fújna és madarak szállnának. Itt bele nézek Kela szemébe. A csaj szeme hirtelen olyan lett mint a ragadozó madáré. Veszélyes és vérszomjas. Aztán a következő pillanatban teljesen sima vissza tért eredetibe. ~Biztos csak képzelődöm... De attól még nem maradtam nyugodt. Rin is kiköpi a Fantáját. Fuldokol. Ritkán csinál ilyet. Kis róka szemekkel tekint rám segítségért könyörögve. -Rin! Ha ilyen töketlen vagy felmentelek szolgálataid alól és takarodj ki a klubbomból. Továbbá Kela ha kis barátom töketlen bukik a ma este mert ugye a feltétel az feltétel. - mosolygok mint valami idióta. Nem hiszem el hogy ennyire töketlen ez a pár száz éves kitsune aki elvileg eltud engem verni. Majdnem mindenki eltudna engem verni csak az átlag emberek nem. Végig simítom személyre szabott páncél öltönyöm (apuci nem enged el vékonykevlár öltöny nélkül) amely alatt ott lapul az a nyugtató ismerős érzés. A jól átalakított Glockom amely a manámat használja minden lövéséhez. Szörnyek ellen durva tud lenni de jelenleg ez a kis Glock olyan erős lehet mint egy átlag desert eagle. Franc. Ha haza mentem rá kell ölnöm két hónapot hogy jobb fegyvert csináljak magamnak mert Rinnel a versenyt még mindig nem vehetem fel. -Nos Kela. Mi legyen? A limuzin jól hangzik a lábmasszázs is. De ha kisbarátom nem jön van egy másik ötletem. Ez a VIP részleg teljesen elzárható a klubb többi részétől nem? Kihasználhatjuk mondjuk nem is tudom....egy kisebb közösség számára...- olyan mézesmázosan mondom ahogy a (OOC: mesélő) sármom engedi. -És a limuzin nem is rossz ötlet.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Athén
Közzétéve: Dec 8, 2018 1:11:50 GMT 1
Post by Raven on Dec 8, 2018 1:11:50 GMT 1
Whitewolf : Haname/Rin & @berathen : Áedgal Collins Collins
Kela egészen közel hajol a füledhez és a kis édes görög akcentusával a füledbe suttogja. -Remélem ez alatt ugyanarra gondolunk mindketten.- Majd finoman megérinti a füledet az ajkaival. – Természetesen igen, elzárkózhatunk a VIP-teremben csak mi magunk, meg esetleg néhány szerencsés, aki felszolgál minket. (OOC: Nem vagyok hülye a csaj viszont nem beszélni nyelv)
Rallos közben csak elégedetten méri fel az eseményeket és Hanaméhoz fordul. -Nem biztos ám, hogy mi ketten ugyanazt értjük ez alatt amit ő.-Mosolyog.- Ő egy kicsit… régimódi.
Haname/Rin:
Elég sokat éltél már, hogy sejtsd a csaj görögös együttlétnek fogja fel a dolgot, és valószínűleg egyáltalán nem úgy érti ahogy Collins, bár ki tudja. Plusz ez már a XXI. század és nem az ókor szóval…
Mielőtt döntést hozhatnátok egy gorilla jelenik meg galéria lépcsőjén.
-Elnézést, azonnal visszajövök.- Fordul felétek a férfi, majd egy majdnem lehengerlő mosoly kíséretével feláll és eltűnik a bejáratnál.
-Na szép! Így faképnél hagyni egy hölgyet.- Szólal meg Kela. Majd maga után vonszolva Áedgalt helyet foglal melletted a kanapén.- Sebaj, hármasban is bezárkózhatunk.- Néz rád elbűvölő (és részeg) mosollyal, miközben a kezedre teszi a sajátját.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Athén
Közzétéve: Dec 8, 2018 21:04:31 GMT 1
Post by Whitewolf on Dec 8, 2018 21:04:31 GMT 1
A fejemben Rin: Aww. Milyen elbűvölő és nézd a gyűrűjét. Szerintem egy tök jó csaj. Hana: Hmmmmm. Ami azt illeti nekem sincs bajom vele. Véégtelenül aranyos. Kár, hogy valami szárnyas izé ami meg akar ölni. Pedig amúgy akáár még le is feküdnék vele. Rin: Nyugi cicus így is ezt fogod tenni. Hana: MI? Mit akarsz csinálni. Úristen, nehogy azt tedd amire gondolsz, hogy tenni akarod.
A valóságban
Ráteszem a kezemet az ő kezére és lassan felemelem a tekintetemet. A legcukibb pofimat adom az egészhez, mélyen a szemébe bámulva. Egy apró félmosolyt intézek felé, majd lassan felemelkedek és szenvedélyesen megcsókolom. Úgy dorombolok közben mint valami állat. Az ölébe mászok miközben az egyik kezemmel beletúrok a hajába és megindulok lefelé. A másikkal csak átkarolom és igyekszem elfordítani a főnöktől. Ugyanezzel a kezemmel mutatom Aégnak, hogy itt az ideje kilőni a kurvát. Ezt úgy érem el, hogy kinyújtom a mutató és a hüvelyk ujjamat egy pisztolyt formázva. Hogy Kela ez véletlenül se lássa meg még a farkamat is bemelem a képbe mint egy hatalmas függönyt. Mostmár mindenemmel azon igyekszem, hogy elcsaljam a csaj tekintetét Aégról egyenesen felém. Húzom-vonom magam felé miközben minden végtagommal köré fonódok. A csókom pedig egyre lejjebb csúszik, végig a nyakán majd be a mellei közé. Ennyi idő alatt Aégnak már készen kéne lennie, hogy átlyukassza a csaj tarkóját. Aztán lesz ami lesz. Ha nem sikerül akkor max dugunk egy jót, most micsináljak?
|
|