PeterBear
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Elfoglalt
Utoljára online: Jul 15, 2020 22:35:07 GMT 1
Aug 19, 2018 19:43:47 GMT 1
|
Post by PeterBear on Oct 1, 2018 10:46:16 GMT 1
Elmúlt 19 és egy pohár tényleg nem a világ. De többet nem nagyon kéne, hogy igyon. De azért pár védelmi gondolat előugrik: ha beruga, elég kellemetlen lenne, talán nem kell részleteznem, hogy mi minden történhetne akkor; a mérgezéstől nem tartok, ha megtörténne, pillanatok alatt kiégetem a szervezetéből; de mi van akkor, ha valamelyik rivális cégnek a beépített embere és vagy információkat akar kicsalni vagy le akarja járatni a családot, mondjuk a kettő nem zárja ki egymást. De akár az is lehet, hogy nem ember. Én nem vagyok képes megkülönböztetni őket. Ám, ha valóban nem ember, akkor micsoda. És mi a célja? Lehet, hogy egy energiavámpír vagy egy alakváltó? Figyelemmel kísérem az eseményeket. A fülemnél lévő rádión jelentést kérek, és egy embert, hogy legyen készenlétben a közelemben. Fatia túl közel hajolhatott az asztalon lévő gyertyák egyikéhez, mert teljesen "véletlenül" lángra kapott a ruhaujja. Elég nagy láng csapott fel, de azért nem vagyok bolod, hogy csak úgy megégessek bárki ártatlant, holmi bizonytalan gyanú miatt, szóval egy hő nélküli lángról van szó. Ha ember, látni fogom a reakcióján, ahogy azt is, ha mégsem az. Ha meg van az érdemi reakció, ha nincs, három másodpercnél tovább, nem tartom fent a lángot, hogy ne keltsek pánikot.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Oct 1, 2018 22:13:52 GMT 1
Ahogy észreveszi a ruháján a lángokat, elejti a poharat, ami hangos csattanással törik el a padlón, majd megpróbálja eloltani a tüzet, ami, mivel nem is tartod fent a varázslatot, könnyen megy neki. Tökéletesen normális emberi reakció, de azért valami nem hagy nyugodni. Még hacsak egyetlen, árva, ezred másodperc volt is, de amikor kiütött a tűz, mintha rád nézet volna és megvillant volna, valami a tekintetében. De vajon tényleg így volt? Vagy csak képzelted? Te akarod ennyire rossznak, nem embernek látni a lányt?
A pohár törésre többen a lányok köré gyűlnek hogy megnézzék minden rendben van-e. -Semmi bajom, tényleg. –Bizonygatja a lány.
-Úristen Fatia, a ruhád.- Néz szörnyülködve Sophi az elkormosodott anyagra.
-Ez nem számít,- mutatja fel a karját Fatia- Nagyobb kár azért a finom nedűért.
Majd a tekintete ismét feléd fordul, ahogy felemel egy másik poharat, és mintha feléd nyújtaná egy pillanatra. -remélem azért tényleg nem sérült meg.- Mondja az egyik vendég.
-Dehogy teljesen jól vagyok, ez a kis baleset csak egy kicsit megdobogtatta a szívem, valójában most elég jól érzem magam, egy kis ijedség mindig jó hatással van az emberre. Én például most táncolni akarok.- Sophi csak elneveti magát a megjegyzésen, ahogy a vendég is majd, megjegyzik neki.
-Sajnos kétlem hogy ahhoz szerencséje lesz, itt nem igazán szokás.
-Valóban? Pedig, nincs is semmi ami jobbat tehetne egy fáradt embernek, mint a zene és a tánc. Ha itt tényleg nem szokás, itt az ideje változtatni ezen, hiszen zene van.- Majd a férfi felé nyújtja a kezét. Aki először is nagyon meglepődik, de aztán vállat von.
-Végül is.
Az emberek először elég megdöbbenve reagálnak a jelenségre majd aztán valaki, nem látod pontosan, hogy ki felhangosítja kicsit a zenét és egyre többen és többen csatlakoznak, alig telik el fél óra és mindenki táncol. Persze kivéve a személyzetet.
Majd egyszer csak megjelenik melletted Fatia egy üveg pezsgővel. -Béke ajándék.- és feléd nyújtja, a szemében halványan részegség csillog, de azért messze nincsen elszállva.- Olyan feszültnek tűnsz, mindenki jól érzi magát, miért nem táncolsz te is kicsit?- Majd a füledhez hajol- Végül is te vagy a főnök, megteheted.- Ezután ott hagyja az üveg pezsgőt, akár elfogadtad akár nem, és egy másikkal a fal felé indul, ahol Sophi áll. Mond neki valamit, amit nem igazán hallasz a zenétől, majd eltűnnek a tömegben. Az este elég furcsa fordulatot vett, még nem evet senki, de már leoltotta valaki a nagy lámpákat, mindenki táncol és a személyzet már a második adagot tölti az alkoholból. Még soha, egyszer sem fordult elő ilyesmi. Igort látod, szemmel láthatóan jól érzi magát, miközben egy hölggyel táncol. Angelinát és Szergejt nem látod a szobában sehol sem. Vadim olyan szorosan és feltűnően tapadt Aminához, hogy szinte nem is látni, hogy az két különböző ember, a keze pedig olyan helyeken járkál, ahol nagyon nem kéne, nyilvános eseményeken. Christina egy idegen férfival táncol, bár szemmel láthatóan alig tud lépni az elfogyasztott alkoholtól. Mi a bánat történt ezen a partin?
|
|
PeterBear
Lelkes fórumozó
|
Post by PeterBear on Oct 5, 2018 12:09:49 GMT 1
- Azonnal keressétek meg Sophiát és Fatiát! - szólok bele a rádióba. - Amint megvannak tudni akarom és ne veszítsétek szem elől őket! A vendégek számára nyitott helységeken kívűl nem mehetnek sehova, még Sophia sem! Ha próbálkoznak, állítsátok meg őket! Én is keresem őket, miközben Angelinát és Sergejt is kötatom a tekintetemmel, hátha ők tudnak valamit a furcsa lányról. Ha megtalálom a lányokat, Sophiát elküldöm, mondván a szülei keresik őt, de ne izguljon, addig elszórakoztatom a vendégét, nem fog unatkozni. Ha sikerül, Fatiának szegezem a kérdéseim: - Honnan ismered Sophiát? - a bármi gyanús vele kapcsolatban, vagy elárulja magát, megkérdezem, hogy engem honnan ismer valójában és mit akar itt. Ha az őrök találják meg, akkor feltartják őket addig, amíg oda nem érek. Ha Sergejéket találom meg előbb, megtudakolom, hogy ismerik-e a lányt és mit tudnak róla, közben figyelem a viselkedésüket is. Ha senki nem találja a lányokat (se én, se az embereim, vagy démonaim), gyorsan megnézem Sophia szobájában, hátha csak elszöktek a buliról, ám ha ott sem találni őket, akkor zene kikapcs, buli vége, nagyon sajnáljuk. Mindenki keresi a két lányt!
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 10, 2018 20:54:47 GMT 1
Körülbelül 15 perc telik el és meg is szólala a hang a füledben.
-Megtaláltuk őket!- Szól bele egy férfi hang.- A második emeleti nagy fürdőben vannak. Bemenjek hozzájuk, vagy várjalak meg?- Kérdezi. A válaszodtól függően, vagy törülközőben kapod el a két lányt. Fatia a lengén magára csavart törülközőben tovább issza a magukkal hozott bort, a kád szélén elhelyezkedve, teljes kényelemben. Míg Sophi próbál eltűnni és még a vállára is terített egy törülközőt, hogy minél kevesebb látszódjon belőle. Vagy. A biztonsági őrt a folyosón találod a fürdő ajtaja előtt, bentről pedig részeg (?) nevetést hallasz. Ahogy benyitsz a két lány egymás mellet ül a nagy fürdőben és az előttük felhalmozott édességből és borból csipegetnek.
-Igazad volt tényleg elég unalmasan indult a parti, de egészen beindult nem?
-Aha…- Sophi arca erősen kipirult azt nehéz eldönteni, hogy az alkohol, vagy a forró víz-e az oka. – mondjuk azt hiszem ez a te érdemed.
-Én nem csináltam semmit.-Majd amikor észreveszik, hogy közeledsz… (Innentől mindenképp ez történik.)
Fatia feléd emeli a poharat.
-Nincs kedved neked is csatlakozni? Szerintem bőven elférnénk hárman is.
Ahogy rájuk szólsz Sophia összeszedi a holmiját és elindul, gyakorlatilag kimenekül a szobából. Fatia pedig félig meglepődötten félig mosolyogva néz rád.
-Honnan ismered Sophiát?
-A könyvtárban találkoztunk, nem rég költöztem ezért még nem ismerek senkit, ő pedig kedves lánynak tűnt és igazam is volt. Áhhh-sóhajt fel lemondóan.- Olyan feszült vagy, mintha több ezer éve nem szórakoztál volna…-Majd megfordul és lehajol hogy ujratöltse a földön maradt másik poharat. -Biztos, hogy nem kérsz egy pohárral? Ez valami isteniii.
|
|
Kán
Írónövendék
the only hting i care less about than the opinion of others is my own opinion
Utoljára online: Nov 6, 2020 16:54:01 GMT 1
Apr 12, 2016 18:00:52 GMT 1
|
Post by Kán on Oct 22, 2018 21:49:40 GMT 1
Gyorsan feltörli a kávét közben sunyi tekintettel figyelve a jövevényt. Rosszalló tekintettel konstatálja, ahogy süteményt lop és vigyázva, nehogy az egyik vendég azt, higgye kevesebb süteményt kapott pár süteményt tesz a károsúlt asztalra. A sütijeire irányuló sértés után arca kissé elvörösödik majd megjegyzi magának, hogy talán ideje lenni a sütiket magának elkészítenie. Egy röpke pillanatig elgondolkodott rajta, hogy talán jobb lenne megölni de hamar elvetette az ötletet. Megfogta a mézes köcsögöt amit kedves vendége olyannyira figyelt majd pár sütemény társaságában a pultra helyezte. Nem tudott haragudni egy olyan emberre aki hozzá hasonlóan tudja értékelni eme mennyei nedűt. Szájába vett ő maga is egy süteményt majd alig hallhatóan megszólalt.
-Elnézést az előbbiért, nem voltam tisztában vele, hogy mivel van dolgom. Tehát kedves Sparrow van valami különösebb célja a látogatásodnak, vagy csak a vendégeim “morzsái” vonzottak ide.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Dec 6, 2018 16:05:20 GMT 1
Összetört dolgok Kán: Tekio Sparrow egy pillanatra mintha megfagyna mikor leteszed elé a mézet és a süteményt, egészen olyan mintha küzdene magával, de végül nem tud ellenállni és elvesz egy süteményt amit bőségesen mézbe márt majd beleharap, láthatóan meg van elégedve, olyannyira hogy még össze is rázkódik egy pillanatra. Csak ez után válaszol.
-Átutazóban voltam, egy lányt kerestem akinél korábban laktam, és éhes voltam úgyhogy bejöttem, az ilyen helyeken mindig találok valamit amit megéri elcsenni.- Vesz még egy kekszet és miután mézbe mártja egészben bekapja, majd komótosan lenyalogatja az ujjait. –Meg hát odakint hideg is volt.- Mondja majd a szájába töm még egy süteményt. Majd sóhajt egy nagyot és az asztalra rakja eléd az összes pénztárcát és égszert amit az előbb elcsent.
-Az én fajtám nem hálátlan tudod,- Mondja érdekes grimasz szerű mosollyal.- Kísérjen szerencse.- Teszi hozzá majd ahogy jött, váratlanul és kéretlenül ugyanúgy távozott.
Még zárás után is ezen a jelenségen gondolkozol amikor hallod, hogy megszólal az ajtó feletti csengő. Az első amit meglátsz az a nagy papír doboz és csak ez után ismered fel azt aki hozza. Kael az, bár egy kicsit elkéset a reggeli kávéval. A szétázott aljú dobozt az asztalra fekteti, majd fáradtan mosolyogva feléd fordul.
-Lemaradtam a reggeliről szóval jöttem pótolni. Ezt meg az ajtó előtt találtam- bök a doboz felé. –Hallom te is találkoztál az új démonokkal. Tanyaval ha jók az értesüléseim, a csaj úgy gyűjti a szerződéseket, mint valami megszállott és ráadásul elég rövid lejáratokkal. Hé, ha kapok egy kávét van még néhány pletykám amit megoszthatok veled. 1-2 talán még érdekes is lehet számodra. Amúgy milyen csomagot vártál?
A doboz fölé hajolva sem érted jobban a helyzetet, ugyanis azon nincsen póstai címke csak egy karácsonyi ajándékokra való cetli amin egy piros orrú agancsos kutya liheg a feliraton pedig csak ennyi szerepel: „Szeretettel Z. C.” és egy szívecske.
Amikor kinyitod a dobozt újabb papírt találsz egy szalaggal összekötött ajándék csomagolóba csomagolt valamin a papíron gyönyörű kézírással ez áll: „Eltűnődtem azon, hogy a férfiakat tényleg képes-e a szépség annyira elvakítani, hogy megtiszteltetésnek érezik, ha az életüket egy démonnal élhetik le, feltéve, hogy az a démon elég szép.” Arthur Golden.
-Mi az valami rajongó?- Kérdezi Kael.
Mikor kinyitod a csomagolópapírt pedig azonnal megcsap egy borzasztóan ismerős szag, a halál szaga, a dobozból egy sápadt kék szempár bámul rád üveges tekintettel. Felismered a férfit, az egyik „ügyfeled” volt, noha már nem volt neki sok hátra hiszen ő sem tudott soha nemet mondani még egy együtt töltött éjszakának, azért nem azt érdemelte, hogy a fejét egy dobozban küldje el neked valaki, vagy valami.
|
|
PeterBear
Lelkes fórumozó
|
Post by PeterBear on Feb 6, 2019 21:57:17 GMT 1
- Megtaláltuk őket! - Szólal meg egy férfi hang a rádión. - A második emeleti nagy fürdőben vannak. Bemenjek hozzájuk, vagy várjalak meg? - kérdezi. - Téged komolyan én vettelek fel? Naná, hogy menj be! - szólok vissza. Mikor oda érek a fürdő ajtaja résnyire nyitva, hang nem szűrődik ki. Bent az egyik kétajtós szekrény biztonságis, Gorbacsov áll karba tett kézzel, kissé elfordulva. Annyira nem volt meglepő, lévén a két lányon csak törülköző van. Fatia a lengén magára csavart törülközőben tovább iszogatja a magukkal hozott bort, a kád szélén elhelyezkedve, teljes kényelemben. Míg Sophia próbál eltűnni és még a vállára is terített egy törülközőt, hogy minél kevesebb látszódjon belőle. -Nincs kedved neked is csatlakozni? Szerintem bőven elférnénk hárman is. - emeli felém a poharat Fatia. - Sophia, te menj fel a szobádba! Gorbacsov elkísér. - nézek határozottan a biztonságisra. Sophia szinte repül ki az ajtón, Gorbacsov alig bírja követni. - Honnan ismered Sophiát? - kérdem. -A könyvtárban találkoztunk, nem rég költöztem ezért még nem ismerek senkit, ő pedig kedves lánynak tűnt és igazam is volt. Áhhh - sóhajt fel lemondóan. - Olyan feszült vagy, mintha több ezer éve nem szórakoztál volna… - Majd megfordul és lehajol hogy újratöltse a földön maradt másik poharat. -Biztos, hogy nem kérsz egy pohárral? Ez valami isteniii. - Na jó, idefigyelj. Ha akarsz valami konkrétat, most nyögd ki, ha pedig csak szórakozni jöttél ide, akkor nagyon gyorsan szedd össze a ruhádat és húzzál el. Ha pedig meglátlak a környéken vagy Sophia közelében, azt nagyon megbánod! - közben olyan mértékig hevítem a vizet, hogy kénytelen legyen kiugrani a kád széléről. Bár nem tudom, hogy mire számíthatok Fatiától most, hogy így kettesben maradtunk, nem igazán akarok meglepődni. Szóval inkább magamhoz szólítok egy impet, hogy a közelben legyen és a szobában teremhessen egy pillanat alatt, ha kell.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Feb 16, 2019 21:12:51 GMT 1
Ahogy a víz forrni kezd, Fatia még pár másodpercig mozdulatlan marad és a kád széléről mosolyog rád, A bályos mosolyában egyértelmű kihívást érzel, de nem mondja ki hangosan. Majd csak elegánsan felemelkedik a kád széléről és elindul az ajtó felé. Ahogy elmegy melletted, egészen közel hajolva, a füledbe súgja.
-A víz kellemes, de a hangulatot túl jegesnek találom.- Majd az ajtóból még hozzá teszi. –Legközelebb majd azt is bemelegítjük.- Az utolsó megjegyzést egy kacsintással zárja le, majd elhagyja a szobát. Határozottan különleges, amit még furábbá tesz az érzés, hogy tulajdonképpen semmit nem érzel. Abszolút, kicsi mágikus energiát sem, semmi természet felettit. De lehet egy ember ennyire pimasz?
Az este hátra lévő része már nyugisan telik. A kedélyek szinte azonnal lenyugodtak, ahogy Fatia távozott. Igor ugyan nem jelent meg a vacsorán, és a hölgy sem, lehet véletlen, (én kétlem). Angelina és Szergej vissza ért. (Bár mindketten egy másik ruhában.) Vadim és Amina pedig egyszer nem néztek egymásra evés közben. Christina sem jelent meg, ez nem túl meglepő, valószínűleg kb. egy hét múlva fogja kialudni az elfogyasztott alkoholt. De a legrosszabb Sophia reakciója volt, a néhány alkalommal amikor rád nézet mintha a szemével szeretett volna végezni veled. De legalább visszatért a béke, és még mintha a levegő is kitisztult volna.
|
|