Walter Rabidus
Közzétéve: Sept 22, 2017 10:29:51 GMT 1
Post by Dogorn on Sept 22, 2017 10:29:51 GMT 1
Hangfelvétel 1#
*kattanás*
*recsegés*
Mi... Mi folyik itt? Hova hozott?! És miért vagyok megkötözve? Ne világítson az arcomba, a francba már! Azt se látom, hogy kivel beszélek!
*recsegés*
Ő miatta hozott ide? Szóval már maga is tudja... Mondjak el mindent róla? Igen, már csak én maradtam azok közül, akik utána nyomoztak...
*recsegés*
Hol kezdjem? Rendben, az elején... Tehát Walter Rabidus... Ő... Ő egy jelenség. Aki csak megpillantja, az egy fura, ijesztő fószert lát. Talán nagyban közrejátszott az érdekes külseje is. Állandóan kócos, fekete haja van és rendszeresen kifelejti a reggeli borotválkozást a napirendjéből aminek köszönhetően borostásan közlekedik fel, s alá a városban. Viszont néha amikor már őt is idegesíti a szakálla, szakít egy kevéske időt az arcszőrzete eltüntetésére. Könnyű megismerni a sápadt bőréről, vézna testéről, hegyes álláról és vörösen izzó szeméről. Állandóan fehér inget, fekete nadrágot és fekete zakót visel, egy szakadt, de csakugyan fekete labori köpeny kíséretében. De ez csak külseje. A belbecs legalább annyira fura az ő esetében, mint a külcsín.
*recsegés*
Walter nagyon intelligens személyiség, ugyan akkor roppant furcsa is. Gyakran a többiek számára teljesen ismeretlen szavakkal és kifejezésekkel dobálózik, hátha ettől okosabbnak tűnik. Mindig, minden elé helyezi a tudományt és mindennel annak fejlődéséét szolgálja. Ja és persze az elismerésért! Aki tudatlan, vagy lenézi a tudományt és annak ágait, azt megveti. Nem túl erős, de annál fürgébb és kitartóbb. Az elmeállapota valahol az őrület környékén helyezkedik el ki is fejtem, hogy miért!
*recsegés*
Nem elég, hogy az alkímia, a mechanika, és az elektronika megszállottja, imádja a veszélyes kísérleteket és nem fél a legaljasabb, legmocskosabb dolgot megtenni, hogy elérje a célját, amit könnyű egy szóval kifejezni: "tudomány". De mint mondtam ez nem elég... Egyik kísérlete borzalmasan végződött. Ez most történt, talán pont egy hete... Nem tudni pontosan, hogy mi történt azon az éjszakán, de valahogy sikerült megosztania a testét, egy szellemmel. Ő hatalmas e... Vagyis ez a valami, hatalmas erővel ruházta fel, az önjelölt tudóst. Nem ismerjük képességei végtelen tárházát, de rengeteg áldozatot követelt már, hogy kiderítsük róla azt, amit most már tudunk. Vagyis tudok... A bal keze teljesen átváltozott a mutáció során. Teljesen elfeketedett, és tüskék állnak ki belőle. A viselkedésében is új furcsa elemek kerültek. Sokszor úgy tűnik, mintha magával viaskodna, mintha nem tudná eldönteni, hogy mit tegyen. Rengetegszer magával társalog, sőt! Üvöltözik, kiabál. Sokkal erősebb lett, mint régi önmaga. Kedve szerint növeszt hatalmas karmokat, villámgyorsan mozog és szinte teljesen eggyé válik a sötétséggel.
*recsegés*
Előtte nem volt valami érdekes az élete... Szülei meghaltak születésekor, ezért a nagyanyjához került, egy szűk, mocskos lakásba, Köztársaságvárosban. Sosem járt iskolába.. Úgy tartotta, hogy az idiótáknak való, ellenben ő nagyon is intelligens volt. Rengeteget olvasott, ideje nagy részét könyvtárakban, vagy segédként töltötte, valódi tudósok mellett. Mivel etikailag erősen megkérdőjelezhető kísérleteket végzett akkor is, egyik munkaadója se tűrte meg maga mellett. Így egyenes volt az út, az önjelölt tudós címért. Jelenleg 30 éves és még mindig a nagyanyjával él... Vagyis élne, ha nem kutatnék utána. Ettől eltekintve, abban a kis lyukban csinálja a kísérleteit és próbál valami lehengerlőt létrehozni, amitől leesik a nagyvilág álla. Egészen eddig nem is sikerült neki semmi. De mivel ezt nem publikálhatja, jól rácseszett...
*recsegés*
Igen, elmondtam mindent! Már mondtam, hogy minden információ nálam van! Kérem mondja, hogy maga a rendőrségtől, vagy a katonaságtól van! Vagy a titkosrendőrségtől? Jól mondom? Jajj ne... Maga az?! Kérem... Kérem ne! Ne! Ne! NEEEEEEE!
*fröccsenés*
*recsegés*
- Végre nincs más, aki tudna a mi kis titkunkról...- Így is van... És most tüntessük el a hullát Walt, mielőtt megneszelik a fakabátok a gyilkosságot...
- Okos gondolat... Kikeverem sósavat...
*recsegés*
*kattanás*