Kristóf
FRPG Guru
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Aug 5, 2017 13:09:24 GMT 1
1841-ben alapított Királyi Hong Kongi Rendőrségi Erő (Röviden HKRE) a rendfenntartás és a törvény végrehajtó erő. Hivatalosan csak 1844-ben alapították meg a kolónia ezen szervét amikor is a rendőrség igazgatójának és a magisztrátus szerepei szét lettek választva. A rendőrség kötelékein belül szolgálnak európaiak, indiaiak és helyi kínaiak akik akiket külön betű kódokkal különböztetnek meg az aktákban. Az épület a Centralban található
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Oct 22, 2017 17:13:53 GMT 1
Hong Kong Weekly
krisii - Musican Drey
Megtalálod a rendőrség épületét. Elég nagy és egyszerű építmény, főleg így a Centrumban. De az előtte sürgő forgó kék ruhás alakok száma már tényleg azt sejteti, hogy ez a város középpontjában működő létesítmény. Mikor belépsz az első dolog ami fogad és ahonnan nem engednek tovább az ügyeletes tiszt asztalánál. Egy fehér egyenruhás ült az asztal mögött. - Jó napot – Hangja unott és érdes. Nem épp fülnek tetsző. – Miben segíthetek fiatal ember? Mikor elmondod neki, hogy mit akarsz, furcsa szemekkel néz rád. - Kiképzés? Tapasztalat? Vagy mire gondolsz kölyök? Ugye tudod, hogy nem alkalmazunk bűnözőket hivatalos informátorként. De ha csatlakozni akarsz a kötelékhez, hamarosan indul a kiképzés. Töltsd ki a jelentkezési lapot, majd pedig két nap múlva jelentkezz a Viktória Barakknál erőfelmérésre. – Majd oda csúsztatót egy űrlapot neked a tiszt.
|
|
krisii
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jun 19, 2020 13:31:58 GMT 1
Oct 4, 2017 20:02:37 GMT 1
|
Post by krisii on Jan 1, 2018 22:01:48 GMT 1
Amikor bementem és attól az asztaltól nem engedtek tovább egy kicsit ideges lettem. De amikor elkezdtem beszélni a rendőr tisztel, aki az asztalnál ült. Na, akkor azt hittem, hogy betelik a pohár. De amikor megláttam az űrlapot megnyugodtam, de csak egy picikét. Ami után kitöltöttem az űrlapot oda adtam neki és elköszöntem. Amikor hazaértem elmondtam anyumnak, hogy kitöltöttem egy űrlapot és két nap múlva jelentkeznem kell a Viktória Barakknál. Ő ennek már örült, ahogy én is. Utána a szobámba mentem. Ott elgondolkoztam, hogy mit egyek. Mert a hazavezető úton megéheztem. Vissza is mentem anyumhoz hogy csinál-e nekem valami kaját. Őt ez nem érdekelte. Tehát elő kellet vennem a nagyon profi főzőtudásomat. Azaz megpróbáltam valami levest csinálni, de inkább hagytam a fenébe. Mert olyan szarul senki nem bír főzni, mint én. Ezt követően felmentem a szobámba és inkább elkezdtem edzeni. Fekvőtámaszt csinálni, felüléseket. De az éhességem nem múlt el. Ezért újra megkértem anyumat, hogy csináljon nekem valami kaját. Most ő is beleegyezett. Ami után megettem visszamentem a szobámba és lefeküdtem aludni. Reggel, amikor felkeltem már alig vártam a holnapot, mert akkor lesz majd az erőfelmérés a viktória barakknál. Elkezdtem gondolkozni, hogy mégis miféle erőpróbák lesznek majd holnap. Ezt követően lementem a konyhába és megreggeliztem. Egy darabig a konyhában ültem és gondolkoztam. Ami után végeztem azzal is felmentem a szobámba és elképzeltem a holnapot.
|
|