Shao Zeng
Közzétéve: Jul 22, 2017 21:05:27 GMT 1
Post by Ismae on Jul 22, 2017 21:05:27 GMT 1
Tudtátok, hogy az embereknek négy életük van?? Az első az élet magvainak az elvetéséről szól. A második ezeknek a magvaknak az öntözéséről, a harmadik az aratásról, a negyedig pedig a megtermett termény felhasználásáról.
Éppen ezért kell nagyon vigyázni, hogy mit tesz az ember életei során. Mert ha nem vigyáz, akkor olyan lesz mint én..........Hogy ez mit takar, pár szóban összefoglalom.
Shao Zeng vagyok. Kaszásként a 25.osztályról tevékenykedem. Korom ismeretlen. Feladatom, hogy az elhunyt lelkeket békében elküldjem, már aki ezt megérdemli, mert itt jön képbe, hogy az elhunyt mit tett élete során. Bizonyos okok miatt ezek az elhunyt lelkek közül kerülnek ki a kaszások is, mint például én. Jól hangzik mi?? De hidd el nem az.
A következmények egyszerűek és nagyszerűek. Először is, minden egyes kaszást ugyanúgy hívnak. Nem emlékszünk semmire, teljesen semmire, a fizetés nem túl jó, és sok a munka. Az a pletyka terjeng, hogy az embernek valami hatalmas nagy bűnt kellett elkövetnie az előző életében ahhoz, hogy kaszásként szülessen újjá. Csodás igaz?
Így magamról csak ennyit tudok elmondani. A többi pedig igazán a feladatkörömhöz tartozik.
A hivatalos öltözetem az, amit a képen láthattok. Ebben a ruhában megyek el a lelkekért. A kalap azért fontos, mert ez tesz láthatatlanná, így az élők nem zavarnak meg. Kiemelném azt is, hogy ha más viseli, akkor ez nem működik.
A halottakról levél formájában kapok információt. Ez tartalmazza a nevet, a halál dátumát és okát. A hétköznapi életben más csak üres papírdarabot lát. Elmegyek a tett helyszínére, és ott az elhunyt lelkétől megerősítést kérek az adatokkal kapcsolatban.
Oke, megvan a lélek, de hogyan küldöm őt el?? Az emberek számára egy nem létező teázóba viszem el őket, ahol egyedül csak én dolgozok. Itt egy olyan teát kapnak, amivel elfelejthetik az épp befejezett életük minden egyes emlékét, és ezáltal békében távozhatnak. Kissé furán hangozhat, de ez a kedvenc részem. Egyrészt, mert a jó hosszú munkám egyre rövidebb lesz ezáltal, és minden egyes elhunytnak egyedi csészében szolgálhatom fel az italt. Ezeket folyamatosan gyűjtöm, ez is olyan munkafeladat. Közvetlenül a teázóból nyílik ez a terem, mert szobának nem lehet nevezni, akkora méretekkel rendelkezik.
Minden kaszásnak van egy körzete, ahol tevékenykedik. természetesen átmehetünk egymáshoz meglátogatni, de lelkeket csak akkor van lehetőségünk átsegíteni, hogyha megkaptuk a levelet hozzá.
Ha a kalap nincsen rajtam, akkor ugyanúgy élek, mint a többi ember. Vagyis valahol laknom kell, eszek, alszok, háztartást vezetek.
Egyéb képességeim a kaszás létből adódóan. Képes vagyok a telekinézisre, tárgyakat tudok lehűteni az érintésemmel, és ugyanezzel a mozdulattal képes vagyok látni az az adott illető előző életeit. Csókkal meg ezeket az emlékeket hozom vissza. Csak a sajátomat nem tudom így visszahozni, szörnyű igaz? Praktikus megoldás, hogyha egy nem békés szellemet akarok a másvilágra invitálni, hogyha háromszor egymás után kimondom az igazi nevét. Ekkor a lélek megsemmisül.
Utolsó hozzáfűznivalóm még az, hogy a briteknek külön osztályai vannak. Ők ugyanúgy jöttek, mint az élők, így volt egy kis területátszervezés. Én nem találkoztam még fehér kaszással, a feletteseim a kérdésemre azt felelték, hogy csakis nagyon-nagyon-nagyon szélsőséges esetben dolgozunk együtt velük. Már ha van ilyen. Mert már normál helyzetben is a kaszások ritkán dolgoznak össze.