Kristóf
FRPG Guru
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Jun 29, 2017 18:34:53 GMT 1
Hong Kong első nyugati stílusú szállodája ahol főleg brit turisták, utazók és fiatalok szállnak meg. 3 emeletes, 285 szobás szálló a Victoria-hegy közelében,így a tetejéről csodás a kilátás a Victoria kikötőre. Szinte mindig tele van és ez a legangolosabb hely egész Hong Kongban. Itt csúcsosodik ki a Viktoriánus korszak jellemzői legjobb a gyarmaton.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Aug 17, 2017 18:48:27 GMT 1
Hong Kong Weekly
@krey - Musican Drey 1873. Április. 27
Újabb nap virradt rátok itt a Victoria Hotelban. A környék egyik legelőkelőbb és legjobb kilátású épülete volt, bár ennek ellenére nem élvezhettétek azt. Nem azért mert dolgoznotok kellett volna. Egyszer-en csak a második emeleten volt a szobátok és a Viktorra hegy tövére nézet az ablak. Persze ennek előnye is volt. Sose sütött be ide a nap teljesen. Így tovább aludhattál mindig. Nem zavartak a Nap fényei. Azért mostanában vannak itthon is gondok. Anyád egyre többet aggódik a pénz miatt. Elég sokat feléltetek már így is és nem talál semmi számára tetsző állást. Mit lehet kezdeni egy igazi úri hölgynek, tartja magát annak ellenére, hogy nem nemesi származású. Újraházasodni meg nem akar. Szóval pénzt kéne előteremteni. Sok lehetőség van a munkára. Erős emberekre mindig szükség van a kikötőkben vagy akár a hotelban is kereshetnél valami munkát, bár akkor kissé kedvesebbek kellene lenned. De ott a katonaság és a rendőrség is, oda is mindig elkell a szorgos kéz és ha elég magasra mászol a létrán bárkit lenézhetsz onnan. Bár vannak szóbeszédek egy bizonyos „Sárkányhoz” nevű fogadóról, ahol éjjelente könnyű pénzt lehet szerezni. Vagy akár valami egyszerűvel is lehetne kezdeni egy kis éjjeli munkával a sikátorokban. Akármi is a döntés a pénz szükséges most számotokra, főleg számodra. Anyád nem igazán add neked költő pénzt mostanában.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Aug 24, 2017 10:42:59 GMT 1
Hong Kong Weekly
Mocsok - III. Gabriel van Hellsing Némi kérdezősködés után pár fehér dokkmunkás eligazít téged a Viktória-hegy környékére, a Centrum város negyedbe. A Viktória-hotelba vezetettek el. Az épület kimagaslott a többi közül, egyedül csak a helyi fehér nemesség kastélyai magasodtak felé. De a hotel még így is uralta a látképet. Narancssárga és zöld festés borította. Mire ide értél már kezdett sötétedni és az utca kezdett megtelni a kocsikkal és estélyekre, bankettekre vagy egyéb puccos helyekre igyekvő gazdagokkal. Amint belépsz a hotelba a Viktoriánus Anglia divatja köszön vissza. A recepción pedig egy öreg bajszos férfi fogad. Amint közlöd vele, hogy kit keresel lassan megrázza a fejét. Tekintete teljesen lelketlen. Szinte megszokás szerűen, monoton cselekszik. A mozdulatai kimértek, de semmi lelkesedés nincs bennük. - Sajnálom jelenleg Mr. Cobblepot nem fogad látogatókat. Akar neki üzenetet hagyni Mr.? Hogy is hívják magát?
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Aug 30, 2017 12:33:39 GMT 1
Óriási szerencsémre sikerült megúsznom, hogy a kérdezősködés során alkalmaznom kelljen a meglehetősen hiányos mandarin szókincsemet. Az itteni angol matrózok is szívesebben hallgatják anyanyelvük mint a helyiek értelmetlen rizsáját így elég jól szót tudtam velük érteni. Már csak azért is, mert a nevem ellenére általában hanyagoltam a beképzelt arisztokrata akcentust és nyelvhasználatot. A matrózok elmondásai mind a Victoria Hotelbe vezettek. Hatalmas épület volt és csupán a neve alapján megállapítható volt, hogy elképesztően puccos is... Na jó, az is szolgált némi segítséggel, hogy egy hordányi öltönyös, kinyalt alak tartott az épületbe vagy éppen ki onnan. Elég előnyös lett volna itt berendezni a főhadiszállásom, elvégre a helyi angol arisztokrácia jelentős része itt csoportosult, szóval el tudtak volna látni a kellő információkkal a célpontomról, viszont valami nagyon is az ellen szólt, hogy szobát béreljek. Mégpedig az árak. Le mertem volna fogadni, hogy legfeljebb egy napra lenne elég pénzem. Az utolsó reménysugaram az a bizonyos Mr. Cobblepot volt, aki a tengerészek szerint itt szállt meg. Belépve a recepción, szinte a hányinger kerülgetett az angol divattól, így céltudatosan egyenest a karót nyelt öreghez siettem. Közöltem vele mit akarok, de micsoda meglepetés: Mintha betanult szöveget mondana, udvariasan elküldött melegebb égtájakra... Rühellem az ilyeneket... Főleg ha nem nyílik alkalmam arra, hogy kettesben "elbeszélgessek" velük, a vendégek normális kiszolgálásáról. - Szerintem pedig Mr. Cobblepot nagyon is szívesen elbeszélgetne egy régi barátja küldöttével. A nevem Mr. Hellsing, öreg... Lord Blackhill küldött egy kissé kényes ügy miatt.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Sept 1, 2017 12:19:17 GMT 1
Hong Kong Weekly
Mocsok - III.Gabriel von HellsingAz öltönyös a recepciónál a szemed előtt kicsit se leplezve vesz egy mély levegőt, majd sóhajt egyet. Láthatólag nagyon nem élvezi a veled való társalgást. Teljesen unott tekintetével pedig az arcodra néz. Szándékosan kerülve a szemkontaktust. - Kérem, Mr. Hellsing. Ahogy már az előbb is mondtam Mr. Cobblepot most nem fogad látogatókat. Ezen pedig az sem változtat, hogy magát egy bizonyos Mr. Blackhill küldte. Jelenleg csak üzenetet hagyhat Mr. Cobblepotnak uram és amint visszatért gondoskodók róla, hogy megkapja azt. De ha nem kíván élni ezzel a lehetőséggel vagy igénybe venni a létesítményünk szolgáltatásait kérem távozzon Mr. Hellsing!– Az utolsó szót erősen megnyomta és mint egy szitok szó ejtette ki a száján. Persze mindeközben a hátad mögött némi erőtlen hangú „fenyegetőzés” és könyörgés úti meg. Ha a hátad mögé pillantasz egy újságíróra lehetsz figyelmes, amint két őrrel folytat egyoldalú társalgást arról, hogy milyen jogai vannak és, hogy egy bizonyos Mrs. McMillannal akar egy barátságos interjút folytatni. Á igen az újságok oknyomozó riporterei. Jól öltözött, erős barna arcszőrzettel megáldott 30 éveinek elején járó ember lehetet.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Sept 7, 2017 20:22:10 GMT 1
Végighallgatva az inast, sikerült újabb egyéni rekordot felállítanom a fejben történő szitkozódás ocsmányságát illetően. Nehezemre esett eldönteni, hogy most én vagyok rettentően szerencsétlen, vagy csak az inas csinál belőlem hülyét. Mindenesetre feltűnt, hogy így bizony nem fogok tovább jutni, így lenyeltem minden indulatom és csupán ennyit mondtam: - Akkor kérem adja át neki, hogy Lord Blackhill küldött... Ezt követően pedig sarkon fordultam és távoztam. Az ajtó felé, egyszerűen minden lépés kín szenvedés volt. Nem azért, mert annyira maradni szerettem volna... Fuj... dehogy. Csupán rettentően nehéz volt megállni, hogy ne intsek búcsút az inasnak, egy olyan jelzéssel, ami többet mond minden szónál. Végül nem maradt más választásom mint kivenni egy szobát. Lehetőleg egy olcsóbbat az egyik legközelebbi fogadóban. Persze az ár még így is mellékesnek bizonyult. A legfőbb kritériumom az volt, hogy az ajtó és az ablakok zárhatóak legyenek. Nem szeretnék arra kelni, hogy kiraboltak, vagy hogy egy kádban fekszek vesék és egyéb más belsőszervek nélkül. Persze pár éjszakánál tovább nem terveztem maradni, de épp eleget vadásztam már ahhoz, hogy tudjam: Pár éjszaka ehhez bőven több idő mint szeretném. Miután sikerült elintéznem a szállást nekiálltam átöltözni. Kissé kezdtem kifogyni az időből, de szerencsére nem jöttem ki a nyakkendőkötésből, így percek alatt magamra öltöttem a magammal hozott elegáns göncöt. Kis igazgatás, kölni, fésülködés és máris kész az úriember... Már csak magamba kellett fojtanom a ruhával kapcsolatos szitkaim, és az általános megjegyzéseim, de ettől függetlenül bankettre készen álltam. Odajutni valószínűleg nem lesz gond, így már csak az őrök kicselezése miatt kellett aggódnom. Ha ezt is elintéztem, könnyedén infót szerezhetek a vámpírról...
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Sept 13, 2017 14:51:49 GMT 1
-Hol van a pénzed?-Teszem fel a jelentéktelen kérdést a tengerésznek. Majd meg is keresem a helyet és elveszem az összeset.
Melegség önt el ahogy végre megölöm. Moró dícsérete ez. Egy kellemes atyai ölelés mely megmutatja, hogy a véelmezőm gondoskodik rólam. A maszk alatt egy apró mosolyt eresztek meg. Csodás érzés. Az űr amit ebben a testemben éreztem hirtelen megtelt a farkasdémon meg nem szűnő szeretetével általam.
De ezzel még közel sem ért véget a nap. Egy áldozat vérét még fel kell áldoznom neki. Itt az idő, hogy a Victoria hotelbe vegyem az utamat és ismét gyilkoljak. SOKAT. Úgyhogy meg kell próbálnom még egy mocskos imperialistával végezni. Egy francia férfi az első emelet 54-es szobályában. Kemény dió lesz lejutni a harmadik emeletről. Soka észrevehetnek. Bár kétlem, hogy ezen a kései órán bárki is járna arrafelé. Először körbejárom az egész épületet, hogy alternatív bejáratot keressek. Egy fáról elérhető nyitott ablakot, egy létrát, vagy egy szmszéd tetőről könnyen elérhető nyílást ami oda vezet. Kissé izgatott vagyok. Nem tudom miért. Máskor annyira nyugodt vagyok mint a halál amelybe az áldoztaimat helyezem. Most viszont fel vagyok pörögve. Túl sok volt a vér. Szinte elöntötte a testemet. Úgy várom Moró jutalmait a halálokért mint kutya az asztal széléről lehulló falatot. De amíg jót teszek és jobb lesz a világ ez nem gond igaz?
Ha nem sikerül utat találni akkor behatolok a már ismert helyen. Ezúttal elkerülöm a fölösleges gyilkolást. Elég drága vér hullott már ma. Csak a kékből nem. Halál a burzsújokra!
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Sept 15, 2017 12:50:13 GMT 1
Hong Kong Weekly
Whitewolf - SzellemfarkasA férfi lassan hörögve elmondja, hogy a pénze az inge alatti bőrtáskában van. Mikor megtalálod megtudod számolni, csak 15 HKD. Nem sok de több mint a semmi. ***
A hotelnél vagy és körbe járod a helyet, de nincsenek teljesen kinyitott ablakok. Pár bukóra állított ablakot látsz, de olyat nem amelyiken betudnál jutni hangtalanul olyat sajnos nem. A tetőre pedig hangtalanul egy jól irányzott ugrással sikerül átjutni. Fent pedig ott van az ajtó. A tetőre nem szoktak őröket állítani csak fél óránként-óránkén néz fel pár őr és azok is csak két-háromfős csoportok. Azt nem látod, hogy mikor jártak utoljára itt. Órád sincs, hogy megmond hol vannak. De sietni kell. A felső ajtót ami levezett a tetőről a 3 emeletre zárni szoktak. Kulcs nélkül pedig nem lehet kinyitni, persze nálad ott van a kés és az minden ajtót kinyit. De az lehet kicsit hangos lenne. Persze megvárhatod míg feljönnek az őrök és rajtuk ütsz esetleg elkerülve a harcot besurransz mögöttük. Vagy még ott van az, hogy egy hajtűvel valahogy megpróbálod kinyitni az ajtót, de az meg idő igényes (ha ezt választod dobj ügyesség próbát. A cél szám 14 lesz).
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Sept 15, 2017 13:25:49 GMT 1
Felmászom a tetőn és megpróbálok behatolni a fenti bejáraton. Ez gond nélkül sikerül. Ezután megpróbálom elérni a cselédbejárót. Csendes ilyenkor éjszaka a hotel. Nyugodtan aluszzák az álmukat legtöbben. Igazán rendezhetnék egyszer itt egy nagy mészárlást. Már ha sikerül, hozzájutnom a pontos névlistához. Erről az ötletemről Morót is megkérdezem. Az ajtó természetesen zárva úgyhogy előhalászom az egyetlen hajtűmet (a vállig alig érő haj hátrányai.) és megpróbálom kinyitni az ajtót.
AV1XZT7X1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6
Kicsit matatok vele. De egy klikk hang után könnyedén sikerrel járok. Besurranok az ajtón és amilyen halkan tudom, bezárom magam után. Ezután pedig a folyosókon elhelyezkedő tárgyakat (vázákat, kanapékat stb.) fedezékként használva próbálkozom az őrök közötti elsasszézással. Amíg nincs meg a célpont nem fogok gyilkolni. Egy megtalált hulla kellemetlen riadót szíthat. Az pedig az áldozat meglógásával is járhat. A százötvennégyes szobát viszont meg is kell találni. Ehhez eleve két emeletet kell lejjebb mennem. A lépcsőház lenne az evidens de az ilyen helyeken általában azt őrzik a legjobban. De jobb ötletem támadt. Az étellift. A cselédek ezzel szokták felhúzni az ételt a felsőbb emeletekre, hogy ne a lépcsőkön és az vendégek között kelljen egyre inkább fel szenvedniük magukat. Megkockáztatva az étel kilötyögtetését. Én pedig pont elég kicsi vagyok, hogy beférjek egy ilyenbe. Ha úgy érzem, hogy nem bírna el a lift, csak súlytalanná válok a kés segítségével. Majd megfogom az itt futó kötelet és leengedem magamat vele az első emeletre. Ott pedig hozzálátok a szoba megkereséséhez. Nem lehet gond a francia férfivel való végzés. De mi legyen a kérdés amit felteszek neki? Ilyenkor nem mindig szoktak dolgok eszembe jutni. Hmmm "A bánod Imperialista bűneidet?" jó lesz ez alkalommal. Miután végeztem a fickóval átkutatom a szobát némi extra jutalékért és egyéb értékes dolgokért. Majd stílusosan távozok az ablakon keresztül. Ha nem túl magas. Ha igen akkor ugyanazt az utat választom amin jöttem.
1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Sept 23, 2017 20:58:13 GMT 1
Hong Kong Weekly
Whitewolf - SzellemfarkasMoró az ötleted hallatán halk kuncogásba kezd és kifejti neked, ha tehetné megveregetné a buksidat. *** Meg találod az emeleten az étel liftet és bepréseled magad a szűk térben. A lift elbírt még a képességed sem kellett latba vetni, de kicsit szűkös volt a hely és lejutsz a második emeletre. A bútorok és a növények takarásában és árnyékában osonsz. A harmadik emeleten se volt könnyű bujkálni, de ott csak két darab három fős csapat járőrözött, itt többen vannak. Eddig 8 darab öltönyös őrt számoltál össze és még közel se vagy a 154-es szobához. De még 5 perc bújócska után eléred a szobát. És nem olyan könnyű a dolgod mint ahogy számítottál rá. Egy gyors próbálkozás során kitudtad deríteni, hogy az ajtó zárva van. Most nincs idő matatni. Gyorsan kell cselekedni. Megpróbálkozhatsz a hajtűs trükkel, de ez nem egy olyan egyszerű ajtó mint a felső és az idő is sürget. Míg ide felé tartottál láthattad az örök menetelését (összesen 8 őrrel találkozzál, de ki tudja lehet még van máshol is) és hamarosan vissza érhetnek azok akik erre a folyosó részre is felügyelnek. Kb 3 perced lehet, 4 ha lassan jönnek. De akár a gyors és zajos belépést is megkockáztathatod amikor is a rátöröd az ajtót a férfira. Hisz a késsel ez nem lenne akadály, de lehetnek bent többen is. Lehet vannak testőrei akik védelmezik, hisz van elég pénze rá és akkor lemondhatsz a meglepetés teljes erejéről. Bárhogy is döntesz szűkös az idő keret ami rendelkezésedre áll. (Ha hajtűzöl akkor a célszám 21 lesz. Ha nem jön össze ez akkor két őr akik erre a folyósora felügyelnek kiszúr téged)
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Oct 13, 2017 18:15:44 GMT 1
Legalább nyolc őrt kerülök ki mire az áhított célpont ajtajáig jutok. A fenébe. Zárva. De ez nem nagy probléma. Megpróbálkozom ismét a hajtűs zárnyitással. Elvégre ha eddig sikerült csendben eljutni idáig akkor most sem lehet túl nagy gond. Meg nem lenne jó ha megtalálnának. Jó harcos vagyok de nagy a túlerő.
RLVuGzap1-6 1-6 1-6 1-6
Ezt elkúrtam. Mindenhol hemzsegnek az őrök én meg nem bírok kinyitni a hajtűmmel egy redvás zárat.1-6 Ki is szúr kettő. Nos ha a csendes nem működött akkor a véres módszert választjuk. Moró ma nagy pocakkal fog elaludni. Kést rántok és az árnyak közt villám gyorsan megindulok az öltönyös figurák felé. Megpróbálom a közelebb állóra koncentrálni az ütéseimet, hogy egyszerre csak eggyel kelljen megküzdenem. Ha súlyosan lesérülnék akkor a legközelebbi ablakon keresztül távozok. Ha viszont sikerül a két őrt kinyírni akkor amilyen gyorsan csak tudom rárúgom a célpontra az ajtót és megpróbálok végezni vele majd aztán távozni. 1-61-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6
|
|
krisii
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Jun 19, 2020 13:31:58 GMT 1
Oct 4, 2017 20:02:37 GMT 1
|
Post by krisii on Oct 21, 2017 21:06:07 GMT 1
Áhhhh ez nem lesz így jó anyám nem akar pénzt adni. Valami munkát kéne keresnem. De mit? A hotelban nem jó mert egyből kirúgnának mert nem igazán vagyok kedves az emberekkel. A kikötőben sem jó mert nem bírok úszni és ha beleesnék akkor ott hagynának. Katonának sem lenne jó a múlt miatt. Hmmm… de lehet megkéne próbálkozni a rendőrséggel. Vagy inkább egy könnyű munka kéne? Áhhh jobb lesz ha elmegyek a rendőrségre. Legálább nem fogok unatkozi. De mégis hol van a rendőrség? Talán a hotelban tudja valaki. Meg is kérdeztem pár embert de nem akartak válaszolni. De az egyikük visszakérdezett: -Hogy miért akarom tudni hogy hol a rendőrség? Én válaszoltam neki hogy azért mert: -Munkát keresek. Ő ezután el is mondta hogy merre találhatom. Én elmondtam anyumnak hogy elmegyek a rendőrségre munkát keresni. Ő persze egyből mondta hogy túl veszélyes. Mert az a agódós fajta. És nem szertné ha valami bajom történne. Én ilyenkor persze mondthatom neki hogy megtudom védeni magam de ő akkor is mondja. Amikor épp leakart beszélni a rendőri munkáról akkor én azt mondtam neki: -Anya ha pénz kell akkor munkát kell keresnem. Ő erre: -De… de… de biztos van valami más munka amit elválálhatnál. -Anya. Elmegyek a rendőrségre dolgozni és kész. Ezután kimentem a szobájából és elindultam. Áhh itt is vagyok. Na nézzük milyen lesz ez a munka.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Oct 30, 2017 7:39:17 GMT 1
Hong Kong Weekly
Whitewolf - SzellemfarkasAz őrök még látják, ahogy egy kicsi, gyermek alak az ajtóval szórakozik és gyors léptekkel elindulnak felé mikor is az alak eltűnik ekkor idegesen lassítanak. Valószínűleg halottak a Szellemről aki erre felé tevékenykedik. A jobbodon lévő őrt pedig lesből támadod meg. A meglepetés ereje ezúttal is a te oldaladon volt (Értsd a kitérésre dobott értékéből le vonok 5 pontot az első támadásodnál) Szellemfarkas támadás (Használt képesség reflexek gyorsítása [Ezt nem kapcsoltad ki szóval ügyesség értéked most 7]: UzgLW_uK1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6Jobb oldali biztonsági kitérés: 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 - 5 Farkas sebzése: 3 (Morro Agyara kés forma) + 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 -11 = 7 A bal oldali biztonsági támadása: 1-61-6 1-6 1-6 1-6Farkas kitérése: 1-6 1-6 1-6 1-61-6 1-6 1-6A jobb oldali biztonsági nem támad mivel még mindig meglepett és egy csúnya sebet kapott a vállába Farkas támadás: 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6Jobb oldali biztonsági kitérés: 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6Farkas sebzése: 3 + 1-6 1-6 1-6 1-6 1-6 -6 = 4 A jobb oldali biztonsági újfent csúnyán megsérült és már sikoltana is mikor egy halálos hörgés zavarja meg a levegőt. Ez a abból a szobából jön ahol a te áldozatod lakik. Majd lassú komótos zár kattanás és kilép rajta egy brit lovassági tiszt. Ez az az indiai lovas akivel a kikötőben találkoztál. Mit keres itt? És miért véres a lovassági szablyája? És miért ront rá a biztonságiakra? Azok pedig mért esnek össze egy pillanat alatt? Majd a férfi feléd fordul. Elrakja a szablyáját. - Itt már nincs semmi dolgod. Menj amíg meg nem gondolom magam. - Érezhető volt az indiai akcentus a hangjában. De az egész szöveg szinte fagyos volt. Olyan fagyos mint amikor Moró a fejedben a vadászatra koncentrál. De most Moró végig ott az agyadban morgott. Ugrásra készen állt és érezted, ha támadnál akkor segítene. De nem szeretné ezt a harcot. És nem is volt rá szükség mivel a tiszt fogta magát és elindult. Sietned kell a többi biztonsági már erre felé tarthat. 1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 4, 2017 0:15:58 GMT 1
Halál, halál, halál. Az őröknek esélye sincs ellenem. Úgy kerülöm ki a csapásaikat mintha csak a saját árnyékuk lennék. Szinte abban a pillanatban amelyikben meghalnak egy ordítás hallatszik a hotelszobából. Odakapom a fejem és ismét rugalmas harci állást veszek fel. Ekkor ér először meglepetés hosszú idők óta. A turbános démon ahogy magamban elneveztem a furcsa alakot. - Itt már nincs semmi dolgod. Menj amíg meg nem gondolom magam.-A hangja hideg és gonosz. Ebben a tekintetben hasonlít Moróéhoz de ő viszont mindig kedves velem és vigyáz rám. Megvigasztal ha magányos vagyok és utat mutat ha elvesztem. Ezzel szemben ez a turbános alak csak valami furcsa szörnyetegnek tűnik. Nem fogok vele harcolni. Az őrök mindjárt a nyakamon vannak. Ez így nem a legalkalmasabb. Szó nélkül felegyenesedem és meghajlok előtte. Majd csendesen akár egy macska az árnyakba vetődök és eltűnök. Persze csak annyira megyek el míg az indiau nem távozik. Ha addigra nem futnak be az őrök akkor szimplán megfordulok és bemegyek az áldozat szobályába körülnézni. Vagy felmarkolni bármi hasznosnak vagy nyomravezetőnek tűnőt. Igyekszem megtudni az esetről annyit amennyit csak lehet. -Moro látsz valamit?-kérdezem gondolatban. Amint közeledni hallom az őröket kivetődöm az ablakon. Ha tudok akkor megpróbálok egy háztetőn landolni. Majd elillanni az éjszaka takarásában. Furcsa este volt. Két célpontot is vettem célba és mindkettő hatástalanná is vált. De egyik sem általam. Furcsa. Nem tudom, hogy ezt most sikernek kell-e elkönyvelnem. Illetve, hogy Moró szerint ez mi volt. Nem rögtön hazafelé veszem az irányt. Egész nap nem ettem semmit és kezd korogni a gyomrom. Megállok a Pandafül cukrászdában és megpróbálok behatolni a tetőn hátha akad nekem ott valami nyalánkság. Persze a károkért a pénzemből kárpótolom az üzletet...már ha van nálam annyi amennyit én meg bírok enni. A csokis a kedvencem...arra fogok lecsapni először. Csak sikerüljön észrevétlenül bejutnom...mondjuk a tetőn. Majd a nagyi zabálás közepette átgondolom mi is a helyzet.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Apr 24, 2018 17:04:04 GMT 1
Hong Kong Weekly
@krisi - Musican Drey A vasárnap pont ugyan olyan unalmasan kezdődött mint minden más vasárnapod egészen addig amíg hangos dörömbölés nem zavarta azt meg. Mikor anyád kinyitotta egy sikítás követte és hisztérikusan kezdett ordibálni, hogy „Nem vihetik el a fiam!” és hasonló szövegek. Mikor megnézed mi történt egy kék ruhás rendőrt látsz amint anyádat próbálja csitítani.
- Nyugalom hölgyem nem a fiáért jöttünk. Csak feltennénk pár kérdést. Tegnap este ebben a hotelban a felsőbb szinten megöltek vendéget és néhányat a szálló biztonsági emberei közül. Úgy gondoljuk, hogy maguk ártatlanok, de mindenkit ki kérdezünk az épületben így maguk sem lehetnek kivételek. Bejöhetnénk?
Anyád erre egyből megnyugodott, de a könnyeket és a kivörösödött arcot még egy ideig fent hagyta. Beinvitálta a rendőröket akik egyből az étkező felé vették az irányt. - Foglaljanak helyet. Nem lesz hosszú, ígérem. A nevem Shane nyomozó. Hol voltak a tegnapi este folyamán…Olyan 22:00 és 24:00 között? - Anyád elmondja, mit csinált és a nyomozó bólint. – Értem hölgyem és a fiatal ember ? – Fura szemekkel méreget téged, talán csak az ápolatlan külsőd teszi. Miután végeztél az estéd ecsetelésével, újra szóra nyitja a száját. – Nos úgy látom mind kettőjüknek jó alibije van. De fel kell tennem még pár kérdést. Ismerték az elhunytat név szerint Louise Lalande, egy francia tőzsde spekuláns. – Miuttán nyilvánvaló, hogy egyikőtök sem ismerte, a nyomozó feláll. Megköszöni a segítségeteket majd elindul kifelé. De az ajtóban állva megfordul. – Kölyök egy percre ha lennél szíves. – Ha oda mentél hozzá. – Olyannak tűnsz aki hasznomra lehet. Mennyiért adod magad?
|
|