Edward David Mc'Loyd
Közzétéve: Apr 14, 2017 16:37:58 GMT 1
Post by Arnion on Apr 14, 2017 16:37:58 GMT 1
Kor: 25
Faj: Ember
Szülőbolygó: Napek
Nem: Férfi
Vallás: Nincs.
Magasság: 190 cm
Testsúly: 85 kg
A Napek bolygó. Egy igazán különleges bolygó. Nagy részét erdő borítja nem csoda, hogy ez egy fő fakitermelő bolygó. Apám John Mc'Loyd anyám Lea Everdish. Apám egy jó ember, dolgos favágó volt. Anyám meg egy rendszerető háziasszony, aki imádott engem.
Egy napon, olyan 10 éves lehettem, a házunk felrobbant. Hogy mi robbant azt nem tudjuk, de nem is fogjuk. De a házban már csak anyám tartózkodott. A romok alól darabokban szedték ki anyám. Apámat és engem nagyon megváltoztatott. Apám a pénzt amit keresett drogokra költötte. Az erdőbe költözött, mert még házat se építettünk.
Én a legjobb barátomhoz, Josh Smith-hez költöztem a családja befogadott. 16 éves koromig tanultam. A barátom olyan lett, mint a testvérem, sőt több. Igen szerelmesek kezdtünk lenni egymásba. Elég furcsa volt. De engem e mellett érdekeltek a lányok is, míg őt csak én. Nos hát zajlottak az események köztünk. A fiú teljesen belém volt habarodva. Egyszer már kellő mennyiséget ittunk már nem is tudom milyen ürüggyel, de ekkor már 18 évesek voltunk. Nos igen. Megtörtént az aminek a barátom örült a legjobban. Egy olyan 3 hétig megvoltunk. De utána közbe lépett egy lány. Nem tudtam meg a nevét, csak azt, hogy őrülten jót keféltem vele. Egy buliban találkoztunk. Reggelre eltűnt. Josh teljesen kiakadt amikor ezt megtudta. Nem szólt hozzám. Másnap jöttek a katonasághoz(hoz helyett tólt akartál? Mindegy. Hogyhogy jöttek? Az Ayrai föderációban nincs kötelező katonaság. Fejtsd ki jobban, hogy került a seregbe.). Elvittek engem. Josh bejött a szobába amikor pakoltam a ruháimat, ami pár ingből és nadrágból állt. Josh sírva ölelt át és megcsókolt. Már mennem kellett. Hát vissza öleltem Josh nak és azóta nem láttam.
A katonaságnál sok mindent tanultam. Kiképeztek kommandósnak, vadászpilótának és hajóorvosnak. Kommandós ként a közelharcot szeretem a legjobban, de a távol harcban is jól teljesítek. Jó katona vagyok.(Ennyi mindennek nem képeznek ki hacsak nem váltasz alakulatot valamiért. Csakis indoklással. !!! ) Ha parancsot kapok azt minden kérdés nélkül teljesítem. A kiképzésen olyan jól teljesítettem, hogy az osztagomból a legjobb voltam. De terepen elég brutálisnak bizonyultam. Előszeretettel törtem ki a sebesültek nyakát, vagy okoztam nekik nagy fájdalmat, míg meg nem haltak. Pilóta ként is jól szerepeltem, de inkább a földön szeretek tevékenykedni. De nem szeretek orvos lenni, bár ezt is megtanultam. A jó teljesítményeim után most egy nagy kaland előtt állok. Tele izgalommal.
Előnyök:
Harci: Gyors és erős. Nyílt terepen ügyes.
Személyiség: Hűséges, tisztelettudó, vonzó.
Hátrányok:
Harci: Nem jó lopakodó, annyira brutális a harctéren, hogy túl lép a normál ész határain.
Személyiség: Hirtelen haragú, elég nehezen tűri a visszautasítást.
Pirossal jelöltem a szóismétléseket.
Zöldel pedig a történeti logikátlanságokat írtam bele.
Emellett számos egyéb hibát kijavítottam, hogy ne kelljen szenvedned vele. Például gyakran kezdődtek kisbetűvel a mondataid. Az ilyen apróságokra odafigyelve sokkal jobbak lehetnek majd a jövőbeli ET-id.